Forgetting Sarah Marshall

Det blev ingen Night at the museum, den gick inte att se på tv:n. Så vi såg Forgetting Sarah Marshall istället. Albin hade inte sett den (surprise, surprise! Jag har sett alla filmer :P) men tyckte den var kul. Fun times!
Nu är jag lite trött och funderar på att sova.
Imorgon blir det jobb och ANTM, annars inget speciellt. Kanske packa isf.
Helgen har varit väldigt rolig och det har varit fullt upp mest hela tiden. I like!
Hoppas ni också har haft det kul och hoppas ni inte tycker att det är tråkigt att det blir måndag igen. Det går säkert att göra måndagar roliga! :)
Sov gott alla!

Night at the museum

Nu är maten alldeles strax klar och då ska vi äta god lövbiff med gräddsås och pommes (för att det är så gott, äter jag det gärna ofta som ni kanske märker :P) och se på Night at the museum för den har inte Albin sett.
Fast jag har nog sett den typ fyra ggr. Och det har kommit en tvåa också och den vill jag se men den kan ju inte Albin se om han inte har sett första.. Ja, ni fattar!

Tvättningen gick bra, nu kan jag börja packa saker om jag vill, för allt jag ville ha tvättat är tvättat och håller på att torka. Yay! Har en kvart kvar på Mary Poppins som jag ska se klart sen.
Underbar film! Den är typ som Sängknoppar och kvastskaft, som jag älskade när jag var liten. Lite samma skådisar också :P Men men, se den! Iaf om ni gillar musikaler och gamla filmer. Like I do :)
Nu är det mat-, film- och mysdags! :)

Maskeradbilder


Yes, jag var Audrey - en modern sådan. Utan skor, för vi var ju inomhus. :P

Jag stressade hela eftermiddagen med att städa och baka och diska och slänga skräp och göra fint. Stressade upp Albin också, så han slutade tidigare för att hjälpa till. Och så hade jag inte ätit heller.
Dålig stil! Men jag hann duscha och göra mig fin och hälla upp chips och godis i skålar och sånt viktigt. När klockan var halv sju var inga gäster där. Attans! V hade ringt och var på väg, fast hon var lite strandad på Linnéplatsen. E var lite sen, så hon skulle komma vid halv åtta. Så Albin och jag satt och roade oss med att titta på The Mask. Den är så grym, för Jim är med. Ingen annan hade gjort det lika bra.
Vi roade oss med att fota varandra också. :)


Idolbild? :P


Albin var Djävulen. Eller Satan. Eller Fan. Ja, kärt barn har många namn.


Lite läskig var han allt!

Sedan kom V!


Hon var utklädd till en joggare i det svenska klimatet! :)


Vi hade dukat upp väldans!


Victoria var nog ingen bra förebild för joggare där hon åt massa kladdkaka och chips. Men jag tycker om henne ändå :)


Alla åt inte upp allt som fanns, så vi har två oöppnade chipspåsar och godis kvar. Jisses. Jag får INTE gå och smygta!

Efter ett tag ringde E. Hon hade aldrig varit hos oss, så Albin fick gå och möta henne. Jag hoppas inte hon blev rädd där hon väntade i mörkret och så kommer Djävulen med en eldgaffel (plast, visserligen) gående.
Men hon kom hem till oss oskadd iaf! :)


Emelie sminkade till sig lite det sista och blev...


..en leopard! Väldigt söt, Albin ville att hon skulle sitta hos oss jämt så man kunde klappa henne när man ville :)

Vi såg på en F-film (sämre än B-film alltså) som jag var statist i. Den var lite passande för jag var en zombiestatist och vi firade trots allt halloween. Skrämmande dålig alltså ;)
Precis när vi hade sett klart kom Albins kompisar!


Först spelade vi Buzz men sedan blev det Mario Party för hela slanten! Här är hela gänget: Albin (inte min), Chrill, Charbel, Emelie, Victoria och jag. Arash och Albin var också där men syntes inte just här.


Charbel var väldigt fin som Charlie Chaplin, fast han tvättade bort mustaschen en bit in på kvällen. Vad Arash var utklädd till förstod jag inte riktigt, men jag tyckte han liknade någon i Kiss med ögonsminket, som inte syns så bra här.


Älskade denna bilden. :) Alla är redo för en minitävling! Alla vill självklart vinna.

Vi hade jättekul, iaf jag och Albin :) Vi spelade först Buzz i lag. Först vann Albin och Arash men sedan vann Charbel och jag. Yay! Efter det blev det Mario Party men då var jag inte med. Men gav goda råd ändå :P
Vid tolvtiden slank alla iväg för att hinna med en spårvagn så jag hoppas alla kom hem säkert och bra.
Och det var det! :)
Himla rolig kväll, kärlek till alla vänner! Detta vill jag göra om!

Pigg!

Jag är pigg! Har sovit gott och drömt massor om vänner :) Tokigheter.
Har diskat all disk som blev igår också, så nu är det gjort. Ska snart sticka och träna och när jag kommer hem från det ska jag tvätta. Fullspäckat!
Och om fyra dagar åker jag till Roma! Yay!
Måste ha packat klart på onsdag för vi åker till flygplatsen typ halv sju på torsdagsmorgonen. Så lika bra att tvätta allt idag för jag jobbar måndag, tisdag och en del på onsdag. Ska nog träna på onsdag också...

Men jag ska försöka ta det lite lugnt idag också och inte bara springa runt och vara effektiv. Kanske titta på Mary Poppins. Men jag har inte hunnit gå igenom alla bilderna från igår än, så jag bloggar efter jag har tränat.
Håll utkik! :P

Underbara vänner

Nu har alla gått hem och vi har städat lite smått. Nu ska jag nog börja göra mig iordning för att sova lite. Är ledig imorgon men det är lika bra att sova.
Glöm inte att ställa tillbaks klockan inatt! Så vi tjänar en timme, så nu är klockan egentligen kvart i tolv istället för kvart i ett. Tänker jag iaf :)

Hade en jätterolig kväll med massor av skratt och chips och godis och spelande och rop. Kärlek till vänner <3 Jag lägger upp bilder imorgon, det blev inte jättemånga men några iaf.
Nu ska en trött Audrey gå och lägga sig. Sleep tight!

Vad gör man inte för sina vänner?

Jag vet att mina vänner skulle tycka minst lika mycket om mig om jag inte hade välstädat och putsat hem och bjöd på det allra dyraste jag kunde hitta. Jag vet ju det.
Men ändå springer jag runt här och stressar för att det ska se fint ut.
Nu har jag bakat, dammsugit och städat badrummen. Har slängt lakanen till tvätten och bytt ut alla handdukar mot nya, mysiga och ska snart bädda rent.
Men först ska jag handla allt gott jag kan komma på. Sedan måste jag duscha, för jag känner att jag stressvettas. Blä. Aldrig hänt förut men någon gång ska väl vara den första.

Vi hörs kanske ikväll, annars imorgon. Ha en superdupermysig kväll, allihop!

Lite stress

Idag ska jag jobba och måste sticka till bussen snart men är inte klar med håret än. Lite stress bara. Men jag hinner, bussen går inte förrän fyra minuter över och jag brukar gå fem, tio i.
Det var helt mörkt ute när jag gick upp halv åtta. Det börjar verkligen krypa närmare jul, mark my words! Det är trevligt om man slapp gå upp tidigare på lördagar än man gör i veckan :P
Men jag ska inte klaga.

Efter jobbet blir det förberedelser! Köpa chips, läsk och godis och sånt, städa, baka lite kladdkakor, pyssla undan alla smågrejer som ligger och skräpar osv osv osv.
Stökig lägenhet! Det ligger lite kartonger och skräpar lite varstans, för vi har byggt saker och inte orkat gå till återvinningen med skräpet. Men idag så.
Jag ska försöka komma ihåg att fota så mycket som möjligt och ni får en outfitsbild senare för nu har jag bara jeans och en t-shirt för jag ska bara jobba, men byter ju om sedan.
Ha en fin lördag, hoppas på att magiska saker händer :) (bra saker, that is)

Festfredag

Alla är väl ute och festar, antar jag. Men inte jag!
Jag har haft en ganska jobbig dag. Jobbade medan det regnade. Efter det åkte jag in till stan för att kika på klänningar. Tyvärr hade inte H&M samma utbud som de har på nätet, så jag hittade ingen långklänning. Provade massor av klänningar i massa olika butiker och humöret sjönk samt självförtroendet. Kläderna satt inte snyggt, det var inte rätt klänningar, jag är för tjock, klänningen är för ful m.m. m.m... Ni vet. När man börjar åka neråt i den spiralen är det svårt att ta sig upp. Och till råga på allt var jag hungrig också.
"Ska du verkligen äta när du tycker att du är tjock?" tänkte jag. Tydligen. Albin mötte upp och var snäll och bjöd mig på mat. Efter det stack vi iväg på Improkväll. Massor av kul, skrattade så jag grät!
Visserligen var det lite jobbiga folk där men det tänker vi inte på.

Imorgon ska jag jobba lite och efter det hem och städa och baka och handla lite godis och sånt inför maskeradfestligheterna. Fixade ändå en fodralklänning som inte var ända ner till fötterna men nedanför knäna iaf, och jag får väl leka modern Audrey om inte annat.
Visar imorgon.
Nu ska jag nog bygga lite garderobslådor så det ser fint ut. Och sedan sova. Så jag bloggar imorgon igen, även om det inte blir mycket trafik på bloggen imorgon eftersom det ska bli festligheter.
Men jag hoppas att ni får en bra helg och inte mår dåligt som jag gjorde idag! (Nu har det vänt)

Minitävlingen avslutad

Avslutar tävlingen fast jag bara fick en (rätt) gissning :P
Det var från Emelie och hon svarade Audrey Hepburn, vilket var väldigt rätt. Men svårt för mig!
Har ingen klänning än. Lite panik, men har kikat runt på nätet igår och hittade några jättefina så jag ska ut och leta lite i stan efter jobbet idag.


Fina Audrey!

Det blir en utmaning att försöka få till hennes frisyr men om det inte går kan jag i värsta fall göra en knut och säga att jag är en modern Audrey. Sådeså :P
Nu måste jag sticka!

Regnig morgon

Idag vaknade jag och visste inte om det var fredag eller lördag. Men det var fredag, bara så att alla vet.
Idag är det lite jobb innan jag ska susa ut på stan. Och ikväll är det impro! Yay! Improkväll på Redbergsteatern, för den som vill ha roligt och få ont i kinderna av allt skratt!
Måste leta fram ett paraply och gå till återvinningen med lite saker, så det ser trevligt ut här hemma.
Men vi hörs senare, vet inte när men om jag inte får tid så hörs vi ikväll.

Hår

Jag vet inte om det är så himla mycket skillnad på före och efter klippningen. Det borde det vara, för det var rätt dyrt! :P


Det är lite lockigt för jag har haft uppsatt hela dagen, men det syns inte så mycket va? Utom att jag är röd om kinderna efter att ha diskat massor :P


Ser någon nån skillnad? Utom att jag har lockigt hår på ena bilden.

Jobbdag

Idag blev det inte den lediga dag jag hade tänkt, för när vi åkte buss för att äta lunch hos mormor och morfar så ringde chefen och bad mig jobba för han mådde dåligt. Så jag började kvart över ett istället för att springa runt i stab. Bra på ett sätt, jag tjänar ju pengar istället för att göra av med dem :P Så jag mobilbloggar lite nu. Efter jobbet ska jag hälsa på mamma lite snabbt. Hon passar vovven idag så jag hälsar på honom också. Vi hörs ikväll när jag har kommit hem.

En vecka kvar!

Om en vecka åker jag till Rom!!
Det ska bli så himla kul, jag ska fota alla gamla statyer och monument och äta pizza och pasta tills jag måste rulla hem :D
Åh, en vecka är så länge... Borde jag börja packa redan nu? :P


Elsas värld - recension



Jag har läst ut den andra boken i serien om Elsa, av Sofi Fahrman. Jag gillade första boken, det är ju chic-lit och den andra går ju i samma fotspår. Visserligen är Elsa lite väl impulsiv och gör väldigt många misstag (vissa går ändå att klara upp) så jag kan inte riktigt förstå mig på henne och relatera.
Dels har hon (tydligen) en fäbless för bad boys, som jag inte heller har. Om man gillar en kille som bara hälften av gångerna svarar på sms, då borde man ju fatta. Speciellt när ens kompisar också säger att han är en skit.
Jag har en fäbelss för snälla pojkar. Och jag har turen att vara ihop och förlovad med världens snällaste.
Men det hände väldigt mycket, och den var tjockare än den förra, så allt är bra. Längtar redan efter del tre ;)
Hade gärna sett att det handlade mer om mode och mindre om sex, men det kan man ju inte bestämma som läsare. Tyvärr. :P
Tips till alla er som gillar mode eller Sofi eller chic-lit. Kanske inte för er under 20 :P
(lite mycket beskrivande sexscener, vill inte att ni ska hamna i dåligt sällskap)
Men, over all, en bra bok!

Dagens outfit



Blus: Zara
Jeans: Gina Tricot
Klocka: Guess


Fotar också hårlängden, ska fota efteråt också och kolla om man ser någon skillnad :P

Nu ska jag springa till frisören, ska vara där om 9 minuter :P
Hörs!

Förmiddagsinlägg

Tänkte skriva "god morgon" men det är ju förmiddag så det passar inte så bra. Om en timme ska jag klippa mig så jag borde nog skynda mig lite och klä på mig och sånt!
Direkt efter klippningen åker Albin och jag till mormor och morfar och hälsar på och äter lunch. Efter det sticker vi in till stan för att jag ska få kika lite efter klänningar och Albin ska försöka få ihop en dräkt till sig.
När vi har sprungit klart i stan är det nog dags för Ikea! Vi ska köpa hängare inne i badrummet och en garderob. Vad jag vet, man brukar alltid komma därifrån med mer än vad man planerade :P
Kanske en växt eller två, borde jag köpa. Det ser så tomt ut i våra fönster utan växter.

Jag lägger nog in ett inlägg som publiceras medan jag är borta. Annars hörs vi väl senare :)

Trollhår

Jag har låtit mitt hår självtorka. Wrong!
Jag ser ut som ett litet lockigt troll, inte jättecharmigt. Men orkade inte pausa filmen bara för att blåsa håret, det känns så tjejigt :P Jaja, det ska ändå klippas lite imorgon, så vem bryr sig..? Förutom jag då, tydligen.
Och nej, ni får ingen bild. :)

Imorgon är jag ledig, yay! På schemat står klippning, sedan lunch hos mormor och morfar och på kvällen blir det kanske Ikea. Vi får se.
Nu är jag trött och funderar på att göra mig iordning och sova, så vaknar jag kanske fin som en rosenknopp.
Vi har ätit lite Ben & Jerrys som vi köpte förut. Mistake för min del, jag gillar inte choklad så mycket. Tusan! Vanilj och jordgubb är godare men de hade inte den jag vill ha. Får leta runt en annan dag.
Hoppas ni har haft en mysig kväll! Nightie night!

Träning!

Jag tränade!
Fast det är nästan så jag ångrar det, för min ledare var ingen vän varelse.
Det var inte tal om att värma upp lite försiktigt utan vi sprang runt några varv och sedan direkt på armhävningar och annat jobbigt! Jaja, det känns bra nu iaf.
Nu ska vi äta pyttipanna och se på From Paris with love. Hoppas på att den är bra ;)
Hörs senare!

Goodiebag och shopping

Kan börja med att visa en bild från morgonen:


Imorse, innan jobbet, köpte jag mig en kopp varm choklad. Supergott! Speciellt när regnet vräkte ner utanför butiken, så satt jag och mös med chokladen :)

Efter jobbet kikade jag in hos Bianco och hittade ett par superfina skor som hade 50 % rabatt, klart man slår till! Det var ett tag sedan jag köpte skor, och dessa passade mig verkligen perfekt!


Älskar ju rosetter!


Har dessutom lättare att gå i skor som inte är helt öppna, här har jag rosetter som håller mig kvar :)

När jag kom hem hittade jag en goodiebag som jag hade fått för jag har svarat på lite frågor i en undersökning som Nöjesguiden gjorde för ett tag sedan.


Såhär kom den!


Fick ett parfymprov från Calvin Klein...


Jag vet inte vad detta är för det står på tyska :) Något "refreshment" är det tydligen iaf. Kräm?


Fick en toblerone också! Yay!

Får dessutom kolla på en film gratis på någon hemsida, tror jag. Får se hur det blir.
Idag har underbare Albin pysslat med att fixa ny bloggdesign till mig. Vet inte riktigt hur jag vill ha det, men vi har provat några grejer och det ser fint ut! :)
Inte stilrent eller så, men det är ju inte jag heller :P Jag är pysslig och gillar söta färger och det är det. Får se när det kommer upp.
Snart är det träningsdags och jag är inte alls pepp, för det ösregnar ute. Och blåser också. Och jag måste cykla. Men det är bra för mig! Argh..! Får se hur jag gör. Vill inte frysa ihjäl.

Regnblöt

Det regnar som attans ute! Och jag slängde mitt paraply imorse, för det var trasigt. Hade planerat att köpa ett när jag kom till torget men det glömde jag såklart bort och gick hem i min basker och blev blöt. Men inte om håret, mohaha!
Tittade in hos Bianco och hittade ett par fina skor som jag visar sedan. Fick också en goodiebag som låg och väntade på mig när jag kom hem. Nice. Visar den sen. :P
Nu är jag jättehungrig och måste äta något litet. Kan inte äta middag redan liksom, ska ju träna sen och allt. Hoppas verkligen inte det regnar när jag ska cykla :( Och Albin ska nog inte med heller, för han hittar inte sina träningsbyxor. Jag tror bestämt att han har gömt dem på något bra ställe så jag inte ska kunna tvinga med honom :P
Men men, skriver snart!

Mitt liv med George

Judith Summers har skrivit en underbar hundbok som heter Mitt liv med George, som handlar om George som är en cavalier king charles spaniel. Det är lite samma stuk som på Marley och jag, fast George är inte lika destruktiv som Marley.



Jag tror jag har fått fnatt på hundböcker nu på senaste tiden. Slukar dem! Men denna boken var lite mysig. Visserligen är det en del problem och sorg i boken, t.ex. dör hennes man och sedan hennes pappa väldigt kort efter varandra. Då bestämmer hon sig för att skaffa en hund. En tröstehund. Och George gör det väldigt bra. Alla hans påhitt tar nog inte alla hundar efter, som tur är. Men om man har en hund eller tycker väldigt mycket om hundar, är detta en underbar bok för dig! Man skrattar rätt mycket när man sitter och tänker hur det kan ha sett ut när han fastnar i kattluckan för han är lite för plufsig. Eller fet, som man också kan säga.
Hisnar när det berättas om alla dyra vetrinärbesök. (Viktigt att välja en hund där rasen inte ofta blir sjuka, alltså. Inte heller välja en hund med otur i livet, det kostar nog också mycket hos vetrinären...)

Jag gillar den och hoppas du läser den och gillar den med! :)

Pysseldag

Morgon! Nu igen. Att de inte orkar. Jaja.
Snart sticker jag till jobbet. Funderar starkt på att köpa med mig lite te någonstans och mysa lite med när jag öppnat. Får se om jag hittar något.
Igår satt jag och pysslade lite, skrev ett kort till en kompis som snart fyller år, och satte på massa söta klistermärken. Det är så kul att pyssla! :)
Snart får jag ta tag i att laga några smycken. Det ska nog inte vara så svårt, har ju en tång.
Idag kikar jag nog förbi Bianco på hemvägen också, de har tydligen 50 % rabatt. Vet inte om det är på allt eller om det är utvalda grejer men det kan ju inte skada att titta, right? :)

Jag har tidsinställt ett inlägg så det kommer ett innan jag slutar. Fun! Jobbar bara fyra timmar, så det är lite skönt att vara ledig på eftermiddagen.

Förresten har jag fått ett rätt svar till minitävlingen. Publicerar inte hennes svar, för då vet ju ni :P Men skynda på, en present kvar! :)

Duktighetsinlägg

Yes, nu har vi varit extremt duktiga!
Vi har betalat hyra och el och comhem och allt sånt där viktigt, dessutom har vi gått igenom två månaders gamla matkvitton, så nu är det fixat också. Skönt!


Pengarna försvinner...

Det är härligt att fixa allt jobbigt innan man ska iväg och resa, annars är man där och mår dåligt för man har glömt att fixa viktiga saker.
Vi var så duktiga att vi var tvungna att dricka lite varm nyponsoppa och äta pepparkakor samtidigt som vi spelade lite Harry Potter. Det är kul med legospel :D
Nu är jag ordning för sängen. Fasiken var sent det ska bli hela tiden då :( Måste börja med att lägga mig INNAN elva. Annars kommer jag vara dötrött på morgonen.
Sov gott alla, vi hörs tomorrow!

Candy girl

New Editions gamla låt, som påminner lite om Jackson five men den är bra :)

Nu har vi ätit pasta rouge (spagetti med ketchup) och nu ska vi nog softa lite och kanske spela lite spel. Inget speciellt planerat för ikväll, inget spännande på tv heller. Imorgon jobbar jag till tre och ska nog kika in lite skor på torget innan jag ska träna på kvällen.
Förhoppningsvis får jag med Albin till gymmet också :)

Har hunnit en bra bit i Elsas värld. Det känns lite Bridget Jones och någon Shopaholic-bok av Sophie Kinsella. Men det gör inget, jag gillar att läsa om svenska modebloggar och knasigheter.
Nu ska det nog betalas lite tråkiga räkningar och hyra också :/ Blä.
Vi hörs lite senare, för nu ska jag läsa nya blogginlägg som jag har missat medan jag jobbat!

Om det så skulle kosta mig livet

Jag har läst en bok som handlar om en kvinna som bryter sig loss från en sekt och försöker leva ett vanligt liv.



Det är en ganska deppig bok, hon är med om så mycket som många inte skulle kunna klara av.

Jag tycker det är intressant med sekter och personerna som försvarar sekten till varje pris. Varför? Många saker är så självklara för oss som vi tror på; t.ex. att ens vänner tycker om en, men i sekterna bryter de ner folk tills de inte har några andra vänner än sektmedlemarna. Det är så sorgligt.
En intressant och bra bok, men inte till den som inte gillar att läsa om självmordsförsök. Vem gör det egentligen? Men om man orkar komma förbi det, så är det en bra bok.

Minitävling!

Jag tänkte ha en liten minitävling för bloggen. Ingen big deal, men jag visar ett foto och så kan ni gissa vad jag ska klä ut mig till på maskeradfesten vi ska ha på lördag, här hemma hos oss.
De två som har svarat snabbast skickar jag varsin liten present till! Glöm inte att antingen skriva din blogg eller mailadress så att jag kan kontakta dig om adressuppgifter så att du verkligen får presenten!


Detta är en av mina accessoarer, vad tror du att jag ska klä ut mig till?

Hoppas det inte är för svårt, och tävlingen håller på tills torsdag, alltså i två dagar! Om ingen kommer på det imorgon, kan jag ju komma med någon mer ledtråd.
Lycka till!

Dagens outfit


Inviger idag nya kjolen!

Kjol: Gina Tricot
Kofta: MQ
Linne: H&M

Måste leta fram ett halsband också, känner mig så naken utan det. Det kommer förresten en minitävling idag, så håll utkik! Nu sticker jag till bussen!

Morningtime!

Nu är jag snart redo för dagen. Solen skiner igen men man ska nog inte lita på att den värmer, så jag ska nog pälsa på mig lika mycket som jag gjorde igår. Kände mig lite som en Michelingubbe! :P
Nu har Albin också vaknat. Det är nästan lite fusk att han går upp senare än mig alla dagar :P Fast jag brukar vara rätt rastlös av mig och kan inte ligga kvar i sängen och bara ligga, jag måste göra något, typ läsa. Annars blir det tråkigt och jag går upp :)

Igår började jag på Elsas värld, så jag har nog läst klart den innan veckan är slut.
Nu ska jag fixa håret!

Lite shopping

Yes, var ju på tjejkväll som Gina Tricot ordnade. Det var inget galet eller vilt, det var inte fullt med tjejer som slet och drog i saker. Vilket var väldigt skönt :)
Jag provade en del, och köpte nästan en skinnkjol (fejkskinn) men istället kom jag hem med en brunbeige kjol och en klänningströja med paljetter.
Jag är dålig på att förklara så som tur var har jag tagit bilder på dem.


Kamelfärgad, kanske? Det känns nästan lite mockaaktigt, fast tunt.


Min blixt är lite dum men det är mycket ljusare färg på paljetterna. Svart, silver och rosaröda paljetter är det på den. Får visa den på någon gång snart.

Varför är jag alltid uppe så sent? Programmet om sekten var intressant men läskigt. Och nu är klockan massor och jag måste göra mig iordning för att sova för jag jobbar imorgon igen.
Natti!

Dagens outfit


Jag pälsade på mig extra mycket idag, för det var kallt på morgonen!

Tröja: Gina Tricot
Jeans: Gina Tricot
Strumpor: Gina Tricot
Kofta: H&M
Halsduk: Indiska
Basker: H&M
Jacka: Lindex

Jag var väldigt svensk idag, alltså :)
Nu ska Albin och jag se på ett program på tv3 om sekter. Tycker sånt är intressant, och kommer nog imorgon in med en recension av en bok som är skriven av en kvinna som var fast i en sekt men lyckades bryta sig loss.

Jobbande

Hej hopp, nu är jag hemma från jobb och har ätit och kollat klart på Top Model!
Jag försökte blogga med mobilen i eftermiddags men det hängde sig och ville inte publicera allt jag hade skrivit. Ibland blir man så sur :P

Jag hade iaf bloggat om att igår var det två månader kvar till julafton och jag har inte köpt en enda julklapp än. Lite dåligt. Vill nämligen inte panikshoppa i december. Men jag kanske köper något i Rom. Och det är bara 10 dagar tills jag åker! Inte klokt. Har inte planerat vad jag ska ha med mig alls, för jag vet inte vad det är fär väder där. Kallt? Inte jättevarmt iaf, men vill veta om jag behöver raggsockar.

Nu ska jag ladda in lite bilder och lägga upp en dagens snart.

Top Model 14

Just det ja, det är ju det ikväll!
Det får man inte missa! Så jag får inte vara alltför länge på den här tjejkvällen som är senare.
Jaja, det ordnar sig. Hoppas någon jobbig åker ut ikväll :P
Nu ska jag gå till bussen! Later!

Duschvärme = kärlek

Morgon! Jag var så trött när jag skulle gå upp när klockan ringde. Och när jag stod i duschen och det äntligen blev varmt, ville jag inte gå ur den. Det är ju så skönt på kalla morgnar med en varm dusch!
Kände inte för att klä på mig, för då är det ju kallt för en stund.
Hemska tanke. Jaja, nu är jag iaf påklädd och nästan färdig för att gå till bussen. Solen lyser men jag undrar hur kallt det är. Vi har ingen termometer så jag vet aldrig hur jag ska klä mig rätt. Jobbigt läge.

Det hade ramlat in massa nya läsare igår, mer än vanligt. Superskoj! Man kan hoppas att man gör något rätt då. :P Men folk är lite dåliga på att kommentera saker... :P Jag vet, jag är också dålig på sånt. Jag brukar oftast läsa bloggar men inte kommentera eftersom man aldrig får något svar från större bloggar, även om kommentaren publiceras.
Men nu ska jag fundera ut vilken varm tröja jag ska ta. Vi hörs later!

Trötthet

Nu har vi kommit hem från middagen! Jag tog tyvärr inga bilder, men det blir lätt så när man kommer hem, då tar man det mest lugnt och låter mamma och pappa bjuda på mat :)
Jag visade lite bilder från Köpenhamn från bloggen, som de inte hade sett och lite annat. Annars satt vi mest och åt och pratade. Och åt efterätt, mums :) Busade lite med vovven också.
Han är så snabb! Och busig och kan bitas löst, han är så lätt att göra glad. Myshund <3

Nu är jag trött och funderar på att slappa lite i soffan innan jag går och lägger mig, för imorgon är det jobb. Jobbar en del i veckan, det blir mer än vanligt, vilket är kul! Men jobbigt :P Hinner nästan inte med att träna men det får klämmas in på onsdag eller torsdag. Ska klippa mig lite på torsdag också, skönt att få det gjort.
Och imorgon har Gina Tricot tjejkväll, där de har 20 % på allt (tror jag), så det ska jag nog gå på efter jobbet. Fun times :)
Men hoppas att ni har haft en himla mysig kväll, så skriver jag igen imorgon innan jobbet!

Middagsdags!

Nu ska jag klä på mig och åka iväg till middagen! Det börjar inte förrän halv sju men eftersom det tar en timme att åka, så får man börja åka halv sex. Lite tråkigt men vi får skjuts hem sen, och det är alltid trevligt.
Jag sitter redan i halsduk och i min basker som jag rotade fram. Ser nog lite knasig ut men det kan jag bjuda folk på denna söndagen. Märkte när jag cyklade förut att jag måste börja använda mössa och vantar. Det är för kallt utan, iaf när man cyklar.
Nu ska jag försöka få tag på Albin också, så ska vi gå till bussen tillsammans. Hörs ikväll!

Fabrikör Liljeroos luftskepp



För ett tag sedan läste jag ut denna boken. Jag ville läsa den eftersom många har sagt att den är lik Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann av Jonas Jonasson. Eller ja, de säkger väl att Jonasson har härmat Paasilinna, men men.
Jag gav den en chans men den var så fruktansvärt jobbig att ta sig igenom. Jag tyckte inte att den var speciellt underhållande, utan rätt tråkig. Dessutom var det alltför många personer att hålla reda på. Jag fick kämpa igenom, för att försöka vara intresserad men det gick dåligt. Jag läste iaf klart den, och började mycket hellre på en bok om sekter. Det tyckte jag var mer intressant, och det säger väl en del.
Om inte, så skit i det. :P
Jag förstår inte varför alla verkar tycka att han är så rolig men jag har kanske bara läst fel bok. Fast jag tror det dröjer innan jag ger någon annan av hans böcker en chans. Läser hellre det som jag är säker på att jag gillar.
Om du gillade den, bra för dig! Alla kan ju inte gilla samma.

Elsas värld

Idag hämtade jag ut mitt paket som hade kommit från Bokus.


Denna var i mitt paket!

Jag gillade förra boken, slukade den, så jag hoppas att denna är lika bra. Håller dock på med två stycken böcker redan så jag får nog läsa ut en av dem innan jag börjar på denna. :) Jag har en på sängbordet och en i väskan, så jag kan läsa på bussen och när jag har tråkigt.

Träningen gick bra, jag kom inte ens för sent. Det var inte jättejobbigt, det kändes lite som ett baspass istället för medel. Men men, jag blev trött så det är ju bra. Ikväll blir det middag hos mamma och pappa. Farmor, brorsan, Sara och vovven kommer också, så det blir nog jättemys! :)
Jag har ätit lite panpizza (nostalgitripp!) och tittat på andra avsnittet av säsong 5 av The Hills. Varför fattar inte Heidi att Spencer är ett as och att hon borde dumpa honom för gott?
Jaja. Jag läser ju skvallertidningar så jag vet ju hur de har det nu men man slutar kanske aldrig hoppas på att folk ska göra det förnuftiga? :P
Nu ska jag nog se på lite fler avsnitt av Fruits Basket, orkar nog inte se Mary Poppins idag, det får bli en annan dag.
Hörs later!

Dagens träningsoutfit


Jag ska alldeles strax träna!

Nu har jag superbråttom, så nu ska jag cykla fort men vi hörs sen!

Fruits Basket



Igår såg jag första avsnittet av Fruits Basket. Det var så himla längesen jag såg dem,så det var kul att titta igen! Albin ville inte kolla, jag tror inte han gillar anime så mycket :P Eller japanska filmer heller för den delen. Men men, alla kan inte gilla allt man gillar. Vi har ju så mycket annat gemensamt :)

Nu har jag ätit frukost och sitter och småsurfar lite. Om en timme ska jag cykla iväg för att träna lite på Friskis. Det känns bra att träna på förmiddagen, då känner man sig pigg resten av dagen. Try it! :)
Sedan blir det softning på hög nivå.
Jag fotar kanske min nya träningströja innan jag sticker också. Men nu ska jag läsa lite i Chic.

Dagens outfit

Här kommer dagens (flummiga) outfit innan jag nu går och gör mig iordning!
Imorgon vid lunch-tiden ska jag träna men resten av dagen blir det slappande och jag tänkte nog se på Mary Poppins också, mysa till det lite i soffan medan Albin jobbar.
Men sov gott, så hörs vi imorgon!


Jeans: Gina Tricot. Skor: H&M. Jacka: Lindex. Vantar: fina roliga som jag hittade i en låda :) Linne: H&M.


Lite mindre flummig bild. Gonatt!

The Social Network



Riktigt grym film! Albin och jag är nyss hemkomna från bion. Jag trodde redan innan att det skulle vara en cool film och jag hade rätt :) Den kanske inte passar alla eftersom det är lite nördigt med koder och programmering. T.ex. var det några tjejer som stod bakom mig i toakön efter filmen som sa att de inte fattade något.
(Det hade jag jättekul åt!) Förlåt, men jag kan inte låta bli, eftersom jag har en nördpojkvän. Jag fattade inte allt som de snackade om, jag kan inte programmera, men förstod sammanhanget. De hoppade lite fram och tillbaka också, typ Momento-stuket light, och de fattade tydligen inte tjejerna heller.
Det är så kul med folk som inte fattar sånt som jag fattar :P Jag är nog lite elitist.

Men men, tillbaks till filmen!
Den har redan fått 8,5 på IMDB. (Max är 10, som ni kanske fattar) Jesse Eisenberg var riktigt grym som Zuckerberg och Justin Timberlake är alltid kul, även om hans roll som Napsters grundare var lite jobbig.  Andrew Garfield gillade jag eftersom han har varit med i Dr Parnassus. Jag gillade att de hoppade i tiden, jag gillade jargonen som var snabb och bitiga repliker. Den var riktigt grym, alltså.
Se den! Intressant att fundera om det verkligen gick till så, om allt är sant (tror inte det) och hur det egentligen gick till isf.
Mucho bra biokväll!

Mumintrollet på besök

Tänkte lägga upp några bilder på kramgoa Mumin som var på besök hos Bokia idag och gjorde succe! Alla barnen (nästan) ville kramas och vissa föräldrar fick också kramar. Jag fick flera :) Albin var riktigt duktig och alla i butiken var nöjda med honom och jag tror bestämt han har fått bokat ett annat jobb som Bamse hos ett ställe en annan dag :) Nu får ni lite bilder!


Lite pausstund i fikarummet.


Paparazzi!


Vissa vågade inte krama honom men skaka hand kunde de iaf. Min blixt var lite knepig.


Tänk om ett Mumintroll förförljde en!


Det var fruktansvärt varmt i dräkten och Albin jobbade en halvtimme extra så han var riktigt svettig när han äntligen fick ta av sig huvudet.


Det var nästan äckligt :P Han fick ingen puss förrän han hade duschat.

Jag har också bokat en klipptid för nästa vecka hos Panache och köpt en lila, fin träningströja hos Stadium. Jag tänkte köpa en röd också men hade inte tillräckligt med pengar med mig så jag tar det en annan gång. Har också köpt fleecesulor att ha i mina kängor så det blir varmt och skönt för mig nu när det är vinter. Fotar tröjan sen. Nu ska jag dammsuga!

Färdigtvättat!

Nu ska jag ner till torget (i regnet) och fixa några ärenden, handla lite och kika på Albin i Mumindräkt. Trevlig lördag :) Sedan blir det bio ikväll! Är sugen på popcorn :D
Ska kanske kika på en ny träningströja också. Den jag har är jättefin och bra att träna i men det vore roligt med två fina tröjor! :) Kanske fixa en klipptid också, när jag ändå håller på. Och en sminkning perhaps, har ett presentkort på en sådan.
Ja. Ni ser. När jag är ledig är jag aldrig riktigt ledig. Jag tror jag har fått det efter mamma. Och mormor. Feels good to be me! Hörs later!

Huvudvärk

Ingen rolig sovmorgon för mig idag :( Har haft huvudvärk sedan klockan sex och inte kunnat somna om så värst länge. Otroligt jobbigt. Och orkade såklart inte gå och leta fram huvudvärkstablett.
Dessutom är de slut nu, jag tog bara en för det fanns inga fler. Får gå och handla idag. Tror att huvudvärken håller på att försvinna bort nu iaf. Skönt!
Idag blev det plötsligt glasögon-Josie. Brukar ha det på söndagar men kom på att jag ska träna imorgon och då vill man inte ha glasögon som flänger hit och dit.
Kan inte träna förrän onsdag eller torsdag nästa vecka heller, jobbar rätt mycket. Vilket är jättekul! Skönt och kul att jobba mycket.

Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa lite och vänta på att klockan blir tio, för då ska jag tvätta lite.
Kommer in senare med bl.a. en bokrecension!

Sleepytime

Nu är det nog dags att gå och lägga sig. Imorgon ska det tvättas och Albin ska jobba som Mumintrollet. Kan försöka lägga upp bilder på det :)
Tänkte vara lite duktig och städa också, men vi får se hur det går.
Hoppas ni har haft en mysig fredag!

Legfoto


Albin fotade med sin mobil.

Såhär uttråkad såg jag ut igår när vi väntade på att allt skulle bli klart med mitt leg. Jag fick mäta mig också, jag är 160. Jag trodde jag var kortare :P

Planet 51

Albin och jag har sett på film och myst med thaimat. Gott och kul. Jag trodde filmen skulle vara kass, men den var faktiskt rätt okej. :P


Astronauten från Jordens röst görs av Dwayne The Rock Johnson, han är cool. Justin Long gör Lems röst.

Se den! :)
Imorgon ska vi på bio, yay! Vi ska se The social network. Har någon sett den?
Jag funderar förresten på att fixa någon tävling här på bloggen, hade det varit kul? Minifrågetävling och om man gissar rätt får man en present. Får fundera på det men kanske kommer det till helgen :)
Nu ska jag softa lite till men kommer nog in sen!

Mobilblogg

Nu bloggar jag lite från bussen för nu är jag på väg hem! Jag ska köpa med mig lite thaimat hem så det blir riktigt fredagsmys :) Albin och jag ska mysa till det med en film också, det blir Planet 51 för den har Albin velat se jättelänge så jag får ge med mig. Imorgon är jag som sagt ledig, det ska bli skönt. Man måste få lite ledigt från kunderna också ibland. Jag ska jobba rätt mycket nästa vecka så det är kul att vara ledig en hel helg. Nu ska jag kolla lite mail så hörs vi ikväll!

Dagens outfit


Kjol: Zara.
Tröja: H&M
Knästrumpor: H&M

Mina knästrumpor syns nog inte så bra men jag hoppas de värmer mig iaf! Och hoppas jag inte blåser bort! :)
Hörs ikväll!

Hagelväckande

Ungefär halv åtta vaknade Albin och jag av att det haglade brutalt utanför vårt fönster. Men nu skiner minsann solen! Himla konstigt väder, jag tror att det har fått spatt.
Det vet inte hur det ska bete sig, därför snöade det lätt igår och på kvällen så regnade och blåste det.

Yes, idag är det iaf fredag, yay! Jag jobbar idag och inte imorgon som jag brukar. Sovmorgon imorgon alltså, whoho! Har inte planerat vad som ska hända i helgen än men jag tror bestämt det blir bio imorgon eller på söndag. Och så ska jag försöka ta mig iväg och träna lite på söndag också.
Kommer kanske in med en dagens innan jag sticker till bussen.

Hagmans Konditori

Nu är jag tillbaks efter föreställningen! Jag tyckte det var roligt, jag gillar GAS, de gör alltid skojiga saker. Tyvärr fick jag inga foton på det, eftersom de inte ville att man fotade och varför ska man göra det då?
Men ni kan få lite bilder från andra tillfällen.


Vi har äntligen fixat en ram till min Audrey-affisch! Den är inte helt ny men det gör inget tycker jag.


Så nu finns hon över soffan! Det ser hemtrevligt ut :)


Albin håller på att sätta fast dörren till garderoben. Det blir nog fint!


Idag köpte jag denna för 47 kr, för jag hade ett presentkort på 100 kr. Yay!


Fick en liten present också; ny parfym.

Nu sitter jag inne och kurar för det blåser så fruktansvärt ute. Tycker inte riktigt om att det blåser när man ska sova. Ska snart göra mig iordning, för imorgon är det jobb igen!
Sleep tight!

Maskeradshopping!

Hej, nu är vi hemma från staden!
Vi tänkte bygga lite garderob innan vi ska in till stan igen för att äta middag och gå på teater. Men det var så skönt att sätta sig ner att ta det lugnt att vi inte har tagit tag i byggandet än.

Jag är nöjd med stadenbesöket för jag har fixat leg, det kommer om ca. tre veckor och så har jag handlat lite maskeradprylar. Precis vad jag letade efter! Har bara någon mer grej att kolla.
Vet inte om jag ska lägga upp bilder på det jag köpt eller om jag ska berätta. Eller om det ska vara en hemlis :P Vi ska iaf ha en halloweenmaskerad här nästa lördag med några kompisar. Det blir lite av en avskedsfest också eftersom en kompis ska åka till Australien och stanna där jag vet inte hur länge.
Så det ska bli jättekul!
Men nu ska det byggas lite!

Dagens outfit


Jag funderar på hur mina ögon blev så stora. Och mina öron ska vi inte prata om?


Jag vet att jag typ har bott i den här kavajen i helgen och idag har jag den igen men ska man ta foto till leg så ska man väl ändå se proper ut? Och jag ser tydligen lite grinig ut också men det är inte meningen.

Kavaj: Zara
Jeans: Gina Tricot
Linne: H&M
Halsband: Snö


Bonusbild!

Yes, nu ska vi sticka iväg! Hoppas ni får en mysig torsdag!

Det snöar!

Helt plötsligt börjar det snöa nu!
Det är inte klokt. Jag tror dock inte att det lägger sig, utan det smälter snabbt. Men ändå. Visserligen är det snart november, så det kommer ju hända förr eller senare.
Jag måste börja använda mössa och vantar, fryser om öronen och fingrarna ibland. Undrar om jag har några bra vantar? Får kika på det.

Nu har jag pratat med vårdcentralen iaf, så nu ska jag göra mig iordning och dra in till stan senare.
Kommer kanske in med en dagens innan jag sticker!

Internetjunkie

Nu har jag suttit och kollat videos på Youtube och Kontraband och nu är det nog dags för mig att sova. Det är inte bra att se för mycker roliga videos på en kväll :P
Men imorgon är jag ledig iaf, yay!
Jag ska prata med vårdcentralen, skaffa nytt leg, kolla på lite maskeradkläder, bygga garderob och sätta upp lampor och på kvällen ska vi äta middag med mina svärföräldrar och sedan på teater!
Mycket att stå i.

Sov gott alla!

Hälsa henne att hon ska dö

Jasmine Kara har skrivit Hälsa henne att hon ska dö, som handlar om henne själv och att hon var i ett förhållande där hon blev misshandlad, både psykiskt och fysiskt. Det handlar också om hennes kamp i musikindustrin i Sverige och utomlands.



Det var en intressant bok, även fast den var hemsk. Det kändes lite som när man läser Sophie Kinsellas böcker om Becky Bloomwood och man tänker hela tiden "nej, gör det inte!". Jag tänkte nästan hela tiden "Nej, varför stannar du hos honom?! Han är ju ett svin!". Men det är ju lätt att säga när man har perspektiv på det, det är inte lika lätt när man är i ett förhållande där någon bryter ner en så man tror på allt han säger men inte på vad någon annan berättar.
Men jag tycker det är fruktansvärt med sådana historier som berättas. De ber om ursäkt när de har slagit sin partner men gör det igen och hårdare nästa gång eftersom de vet att personen inte sticker utan stannar kvar och tar emot. Får dem att klippa banden med alla vänner och släkt. Måste kontrollera dem varenda sekund.
Jag känner ingen som har varit med om sånt här, jag har bara läst om folk så jag kan inte föreställa mig hur det kan vara.
Men det är en läsvärd bok om du fixar att läsa om sånt här. Starkt av Jasmine att fortsätta kämpa och komma till sina mål!

Fullt upp!

Nu är jag hemkommen och pommes fritesen står i ugnen och snart ska jag börja steka ryggbiffen som jag inhandlade igår. Till det blir det bearnaisesås. Gott!
Har hunnit jobba idag samt planera en liten fest och har ringt och pratat med mormor, farmor och mamma. Det känns himla bra, jag borde ringa dem oftare! Iaf en gång i veckan. Det är härmed min nya veckogrej. Precis som Top Model :) Och fredagsmys!

Jag ska läsa lite bloggar så skriver jag mer senare, antagligen efter maten. Efter åtta då alltså. Have fun until then! :)

Välkommen åter

Vad kul att så många ramlade in igår, fler än vanligt!
Idag är jag trött. Inatt vaknade jag vid halv fem att Albin rörde sig ovanligt mycket när han sov och drömde. Så jag väckte honom lite försiktigt och då visade det sig att han drömde en mardröm.
Stackars :( Men skönt att vi båda kunde somna om efter det. Fast för mig tog det nog en liten stund.
Idag är det jobb som står på schemat. Och ikväll så kommer Välkommen åter igen, det får jag ta och se!
Annars blir det nog att ta det lugnt. Och jag skriver mer ikväll.
Ciao!

Pinsamt! Skäms...

Jag är bra på att göra bort mig så jag har historier att berätta om senare så att folk skrattar åt mig. Men jag kan bjuda på det. Så nu bjuder jag er på en lite pinsam historia som hände idag.


Mitt stackars lås.

Idag tog jag med mig ett lås hemifrån till träningen för de har skåp som man kan lägga in saker i. Jag kollade i receptionen om man fick ha kvar grejerna där jämt, men det fick man tydligen inte. Om det finns lås kvar när de ska stänga så knipsas de bort med en bultsax.
Bra att veta!! :P
Jag bytte om och låste och satt och knöt gympaskorna när jag plötsligt kom på: fanihelvete, jag har låst in skåpsnyckeln!
Det var inget mer än att gå och be om hjälp. Jag tänkte att jag kan stå ut med att vi knipsar upp låset, jag har något mer hemma. Men när en tjej tog en bultsax och vi gick in på tjejernas omklädningsrum så hade det kommit fler lås. Och jag visste inte vilket som var mitt...
Jag sa lite osäkert "jag tror det är det skåpet" och pekade på ett och hon satte saxen i det och gjorde ett litet jack i. Men vi tänkte att vi skulle ta det efter passet, för då har folk gått hem och det är mindre lås kvar.

Så jag tränade och det gick bra även fast jag skämdes mest hela passet. Jag orkade mer än förra gången, så det är ju ett plus.
Efteråt var tjejen ensam i receptionen och sa att jag fick vänta. Tjejen som hade kört passet skulle precis gå men frågade mig hur det hade gått med låset. Jag sa att jag inte visste vilket det var så jag fick vänta. Då kom hon på att vi kunde ringa min mobil.
Smart! Och dessutom hittade jag skåpet, jag kände igen platsen och låset. Men hörde inget ringande för det var ingen teckning. Men ledartjejen hämtade en sax och tog i och knipsade upp låset och det var mina grejer i! Tur!
Hon sa att hon måste få se leg eller så, men det hade jag ju inte med mig. Men kom på att vi kunde ringa min mobil igen. Kom på att min bakgrundsbild är ju på mig, så visade att det var jag. Där sitter Albin och jag och äter varsin kaka. Och hon sa "jaså, äter du sånt gott?" och jag skämdes lite, detta var ju ändå på Friskis&Svettis, så jag sa att jag inte gjorde det längre. Och det är ju visserligen sant, äter inte Maryland Cookies längre. Men man kanske borde göra det någon dag. :)

Ja, det var lite pinsamt men men. Jag bjuder på det. Det är en rolig historia att berätta iaf :)
Händer sånna saker fler än mig? Hade varit kul att veta att man inte är ensam om det :P
Nu ska jag göra mig iordning och sova, för imorgon blir det jobb. Albin och jag har förresten ätit pannkakor och sett Knight and day. Den var väl sådär.. :P Jag kunde lista ut vad som skulle hända och jag säger det igen: Man ska inte lita på Peter Sarsgaard i filmer, han luras jämt!
Natti!

Träningspepp

Nej, det blev inget av med promenaden. Dessutom skulle det bli så himla stressigt imorgon efter jobbet om man måste skynda och ha sig. Idag har jag ju massa tid, så jag får helt enkelt peppa mig själv.
Så om en timme står jag och kämpar och svettas i salen.
Annars har jag varit lite duktig idag. Bäddat t.ex. Och tvättat såklart. Ska kika om jag måste handla ägg efter träningen. Annars så hörs vi när jag har kommit hem!

Afrikansk kokbok

Förresten glömde jag lägga upp en bild på presenten jag fick av Albin när vi var i Köpenhamn eftersom vi åkte dit för att fira att vi har varit ihop i tre år.


Jag älskar ju hans böcker, så det blir en utmaning att laga något som Mma Ramotswe skulle lagat!


Förresten hittade jag den här lappen på dörren imorse. Söt-bin! Han åkte iväg halv åtta imorse så jag var inte vaken när han åkte, så gulligt att lämna en lapp <3

Nu har jag inte så mycket att pyssla med. Har sett klart fjärde säsongen av The Hills och börjat på femte. Här går det undan!
Funderar också på att skippa träningen idag och träna imorgon istället, och promenera med mamma och Oliver idag istället. Han är nämligen på besök hos henne idag. Men om jag ska träna imorgon behöver jag nog skjuts efter jobbet för träningen börjar kvart i sju eller om det var halv sju och jag slutar klockan sex... Ska ringa mamma och kolla om hon har lust att skjutsa mig imorgon.
Vi får se vad som händer sen då.

Danskar, öl och musik



Lustiga danskar :) De dricker ju mycket öl, så varför inte använda tomflaskor liksom?
De var duktiga också, påhittigt och kul!

På tal om danskar så cyklade de jäkligt mycket! Sprang, cyklade och rökte. Men jag såg inte en enda gris. Och det ska vara 4 ggr så många grisar som det är danskar, visste ni det?
Jaja, det är kanske inte så vanligt med grisar på gatorna.
Den andra filmen ligger inte på min dator så jag fixar kanske upp den ikväll. Men enjoy iaf! Nu har jag skrivit massor om resan och lagt upp bilder och en video, hoppas ni är nöjda :)

Resan till Köpenhamn, del 3


Vi checkade ut vid tolv och efter det tänkte vi strosa runt lite men det visade sig att nästan alla affärer har stängt på söndagar.

Det var en liten besvikelse. Lukkelov var det tydligen. Onödigt tyckte vi :P Vårat tåg gick nämligen inte förrän 18.59, för vi tänkte ha lite tid att göra saker. Men där gick vi bet!


Det var iaf fint väder :) Och jag köpte mig en väska!


Det var ändå rätt mycket folk ute fast det var stängt.


Jag såg ett gäng galna fåglar som flög omkring i säkert fem minuter och var allmänt crazy.


I en fontän hade de hällt i något så allt blev skum!


Den var fin med tranor (tror jag det är?) högst upp.


Det var lite kul. Fler bilder tog inte jag, så resten är Albins!


Jag bredvid en vägg som nästan är som min halsduk. Jag ser lite tjurig ut, för jag ville egentligen inte stå där :P Folk tittade på mig som om jag vore en turist. Skulle jag?


En stol, för vuxna I guess. :) Danskar är knasiga.


Jag med min nya väska!


Vi åt en lunch som inte var så god och dyr. Jag åt inte mycket och Albin lämnade halva. De frågade inte vad vi tyckte heller. Illa!


Fina färger våra väskor har tillsammans :)


Vi åt Ben & Jerrys! Två ggr! En gång på lördagen och en på söndagen och jag tog samma båda gångerna: Berry Nice som smakade jordgubb. Urgott!


Det var riktigt gott! Men den sorten verkar inte finnas här :( So sad..


Har ni sett reklamen med den studsande bussen? Den är lite irriterande men vi skrattade gott när vi såg denna på väg till stationen :)


Jag åt en pizzaslice på Håvbanegården. Eller vad den hette.

Vi spelade in två filmer också, jag lägger upp dem i ett till inlägg om en stund.
Jag tyckte att resan var himla trevlig fast det var ju inte kul att Albin mådde dåligt mest hela tiden :( Och lite skumt att jag hade med mig typ 700 danska och allt gick åt till mat utom 150 kr som jag köpte en kofta för. Dyrt i Danmark! Men det var första resan som Albin och jag har gjort tillsammans utanför Sverige så det var spännande och roligt. Nästa gång hoppas jag att vi åker till London och upptäcker saker, och att vi är friska!

Resan till Köpenhamn, del 2


Såhär såg jag ut på lördagen. Byxor: Zara. Tröja: TopShop. Kavajen från Zara och halsband från Snö. Klocka: Guess.


Tänkte visa hur hotellrummet såg ut. Albin surfar lite.


Rätt skön säng hade vi iaf :)


Där det knarriga golvet var värst! Vi bodde en våning upp så det fanns iaf ingen som blev störd av det :P Hoppas jag :)


Jag hade med mig en tidning och två böcker men läste bara ut tidningen. Packar alltid för mycket böcker också.


Liten fotölj..


Här är vårt godisbord! Vi hade ingen kyl, så allt fick ligga här.


Jag gjorde mig snabbt hemma i garderoben.


Badrummet. Rätt okej, fast man satt väldigt nära väggen när man satt på toa :O


Hemma på hyllan också.

Efter frukost och allt så visade Albin vägen, för han hade kikat upp saker vi skulle kolla på. Först kom vi till Kastillet, tror jag det hette. Där danskarna försvarade sig mot... Yttre fiender på havet. Tror jag :)


Albin är inte med i ett gäng, men man kan tro det ibland.


Nästan allt var rött och vitt, väldigt danskt.


Det var väldigt fint väder och solen lyste men det blåste rejält och var lite kallt.


Allt var fortfarande grönt och fint när vi hade klättrat upp lite.


Gigantisk sol?


Skum bild, jag fick för mig att ta. Jag tänker inte skjuta min älskling.


Det var fullt med danskar som joggade och sprang och hade sig! Jag vet inte om det är något maraton snart, men det var fullt av danskar som sprang. Man var tvungen att akta sig för de sprang snabbt!


Albin övertygar mig att vara med på kort. Ni kanske har märkt det, men jag gillar helst att stå bakom kameran och hitta fina bilder.


Vi hittade en kyrka, St Albans Angelic church, eller vad den hette.


Jättesöt buss som var full av asiater :) Som skapade vänner?


Skum fontän som asiaterna fotade flitigt.


Jag vet faktiskt inte vad den föreställer. Fyra tjurar som blir piskade?


Jag tror det var en kvinna som skulle piska dem iaf.


Älskar bilden.


Fint vid vattnet. Där gick vi och irrade runt och hittade inte alls vart vi skulle gå. Vi letade efter Den Lille Havfrue.


Hon var inte där! Hon hade blivit kidnappad till Shanghai. Jaja, så kan det gå.


Jag hittade Poseidon istället.


Jag hittade ett roligt träd som det växte saker på.


Jag tänkte på Narnia när jag såg denna.


En vägg som nästan var helt beväxt. Är det ett ord? Beväxt? Nu är det det.


Albin gillade min pose när jag skulle fota väggen.


Albins bild blev finare.


Marmorkyrkan, tror jag denna hette, vi var inte inne i den.


Albin hittade "dansk konst". Han blev besviken :P

Vi promenerade rätt mycket, och nu mot Ströget!


Tesla hade en butik där som vi gick förbi varje dag. Rätt cool bil, tycker ni inte?


Vi åt frukost (lunch, alltså) på Jensens Böfhus. Mycket gott!


Albin hittade en söt kanin i ett fönster.


Bra namn! :)


Vi hittade Lego-Woody.


Inne i en t-shirtaffär. Konstiga tröjor finns det gott om.


Vi gick in på Ripley's Belive it or not, och det fanns mycket att titta på. Jag tog inga kort och det gjorde nog inte Albin heller förutom denna. Killen som står på andra sidan tror att det är en spegel. Det är det inte. Som tur var gjorde jag inga grimaser när jag stod på den sidan han står på! Annars hade jag skämts :P


Albin hittade en bok.


En fotölj! Cool va?

Vi promenerade rätt mycket och jag tog tydligen inga fler kort förrän på kvällen när vi skulle äta middag på ett litet ställe som hette Cafe Adam och som var tomt förutom oss och ett par till som kom en stund efter oss. Mysigt ändå, de spelade gammal jazzmusik som stördes lite av att de kollade på fotboll.


Jag beställde god pasta och Albin beställde någon god penne-rätt med kött. Mums!


Här är en mörk och suddig jag och min mat. :P


Albins goda rätt!


Såhär såg jag ut på kvällen! Halsduk från MQ, väska från Bianco, strumpbyxor från Gina Tricot.


Jag gillade färgmixen.


Hade på mig en nyinhandlar kofta från Gina Tricot också.


Klänningen är från MQ, halsbandet från Snö och armbandet från Pilgrim.

Det var den dagen det! Jag vet inte exakt hur många km vi gick men det var åtminstone fem om inte mer! Snart kommer sista delen och söndagen i ett eget inlägg!

Resan till Köpenhamn

Yes, nu är jag rätt färdig med mina ärenden och tänkte blogga lite om resan. Jag lägger upp lite text och lite bilder i tre olika inlägg, så blir det inte för mycket att läsa på en gång.
Börjar med fredagen, då vi åkte!

Jag gick upp tjugo över fem, ruskigt tidigt! Albin sov lite längre och gick upp halv sex. Frukost, dusch och sedan sticka iväg till spårvagnen. Jag tog en fin morgonbild på molnen.


Japp, det är när vi åker tåg så här är klockan strax efter halv åtta.


Bus bus.


Tågresan var rätt lång, tyckte vi iaf, på tre och en halv timme. Intercity var det också. Jag ser rätt uttråkad ut.


Nu åker vi på Öresundsbron!

Vi kom fram och visste inte riktigt hur vi skulle gå men som tur var har vi GPS i mobilerna, så vi fick fram en karta.  På stationen ropade någon något grötigt efter mig, och jag blev livrädd men det visade sig vara en 3-försäljare. De är visserligen otäcka här i Sverige men i Danmark lät de fruktansvärt otäcka!
Annars gick det rätt bra förutom att min väska var rätt tung. Jag kunde ha den på ryggen men den vägde en del och så var jag rädd att stöta till folk när vi gick också.


Vi gick förbi Tivoli men vi var aldrig inne där.


Albin hade bara sin ryggsäck och en liten väska, för han är smart och packar inte mer än han behöver som vissa andra...


Vi gick förbi Rådhuset också.


Vi gick förbi Riksdagen? Det var iaf politiker där. De kanske hade fest.


Jag gillade hur de löste problemet med att parkera cyklarna när det var fullt.

Det tog sin lilla tid att promenera till hotellet, som låg ungefär en km från Ströget, så gissa om vi fick mortion varje dag :)


Hotellet var rätt okej, hade snygga soffor men knarriga golv i hotellrummet. Och toaletten gick inte att låsa. Det gjorde inte så mycket eftersom det bara var vi två men lite konstigt var det allt.


Jag roade mig med att fota medan Albin surfade.


Jag gillar orkideer.


Vi gick förbi ett konstställe. Konstfolk är konstiga :)


Och en moske.


Sedan hittade vi ett lunchställe som hette Ved Kajen. Gott kött!


Jag fick Albin att posa lite bland höstlöven.


Bakom statyn ligger Den Konglige Teater som vi tyvärr missade att gå in på när det var öppet. Vi tänkte kika in där på söndagen men då var allt stängt.


Ströget!


Vi hittade en rolig stereo.


Och massa tv-apparater!

Vi kom fram till hotellet vid tolv och vid ett-tiden så spatserade vi omkring på Ströget. Tyvärr mådde inte Albin så bra, vi misstänker att han blev smittad av något när han var i Spanien, så vi gick hem ganska tidigt och vilade lite och gick sedan bara ut på kvällen för att få äta något.


Såhär såg jag ut första dagen på staden! Kappa från Asos, brosch från Sonia Rykiel för H&M och jeans från Gina Tricot.


Kavajen är från Zara och halsbandet med klockan är från Gina Tricot. Den är jättefin men måste varna att den är trasig. Ibland funkar den men oftast inte så jag har den mest som smycke och inget annat. Tips om ni tänkte köpa den!


På kvällen hamnade vi på en italiensk resturang.


Pizza är gott!

Det var en himla trevlig resturang, och de kunde inte danska så de pratade mest italienska och engelska förstås, mucho trevligt. Danska är okej, men det är inte alltid man fattar vad de säger för de pratar så snabbt :P
Efter middagen gick vi till hotellet och låg och kollade på dansk TV. Det var en dansk version av Let's dance som hette Vild med dans om jag inte minns fel :) Det var väl kul men jag fattade inte vad de pratade om :P
På fredagen var det tydligen en sorts Kulturnatt så affärerna hade öppet till åtta eller tom tio. Rätt kul faktiskt, synd bara att Albin inte mådde bra. Men men, det var mysigt att titta på TV och äta godis också :)
Det var den kvällen, snart kommer om lördagen!

Dagens outfit

Nu ska jag sticka ner till torget men ni får en dagens innan jag sticker!


Ganska suddig men ändå!



Skor: H&M
Jeans: Gina Tricot
Tröja: Threadless
Kofta: Rut m.fl.
Jacka: Lindex
Halsband: Fått av Albin

Nu ska jag lämna tillbaks en bok och handla lite mat och kanske annat, vi får se. Hörs senare, då ska jag blogga om resan!

Regnig dag

Inatt har det blåst mycket och jag antar att det har regnat också, och det fortsätter nu på morgonen. Ganska mysigt väder eftersom jag kommer vara inne mest hela dagen men mindre mysigt att tvättstugan inte ligger i samma hus som vår lägenhet utan på gården så jag måste ut iaf, flera ggr dessutom :P
Jaja, jag får ta gummistövlar.



Idag ska jag dessutom träna! Tränade ju förra tisdagen och nu är det dags igen. Kom på igår att på torsdag ska Albin och hans föräldrar och jag gå på Hagmans Konditori med Galenskaparna &After Shave. Det kommer säkert bli roligt, jag tror vi har bra biljetter också :) Men det var en sån grej jag helt hade glömt bort, strange.
Igår på jobbet skrev jag en liten To Do-lista, på saker jag måste fixa. Har nämligen kommit på att mitt leg går ut i december, så jag måste fixa nytt. Med nytt foto, yay! Tycker inte om det andra som jag skaffade i gymnasiet :P

Men men, nu ska jag gå och duscha. Skriver sen!

Lite nytt (shopping)

Hej hopp!
Halvroligt avsnitt idag, jobbigt med pendeln på catwalken. Jag hade flippat och ramlat av. :P Stackars tjejen.. Ramlade två ggr! Inte klokt.

Jag har några bilder att visa, en på hur mitt hår blev efter färgningen och på lite nya grejer jag köpt. Imorgon bloggar jag om Danmarksvistelsen och lägger upp bilder (och en video eller två) och kanske några bokrecensioner också, har läst ut några alldeles nyligen.


Ni ser kanske inte skillnaden men det är mer brunt nu. Det var lite ljusare från sommarens sol.


Jag hämtade ju ut ett paket idag och blev lite sur när jag såg att det hade gått sönder och de hade lagat med tejp. Blev rädd att det skulle hänt något med innehållet.


Hål på baksidan också. Men som tur var hade det inte skadat jackan.


Ja, det var den fina jackan!


Försökte få till en någorlunda fin bild men kände mig mest som en jultomte (fråga mig inte varför.)


Jag köpte förresten en fin väska i Danmark!


Den är lila och fin och har hjul så jag kan dra den och den går att expandera. Mycket nöjd!

Nu är jag trött och ska nog göra mig iordning. Vi hörs imorgon!

Höstigt

Nu ikväll när jag gick hem från bussen så var det riktigt höstväder. Det småregnade lite samtidigt som det nästan var mörkt och det blåste och var lite kallt. Massor av gula, röda och oranga löv överallt.
Ganska mysigt, iaf när man sitter inomhus i myskläder i soffan.
Det ska jag iaf snart göra, för snart börjar Top Model!
Hoppas någon jobbig människa åker ut, det kan ju inte bli kaos i varje avsnitt. Hur kul är det att se ghettobrudar, som de kallar som själva, hålla på att bråka?
Jag tycker det är roligare att se duktiga tjejer som verkligen vill bli modeller och som är schyssta och inte håller på och vill starta catfights hela dagarna.

Jag har nästan läst klart alla blogginläggen, iaf de från imorse :P Ska kolla om det har kommit massor nu när jag varit på jobbet också, vilket det säkert har. Hörs efter programmet!

105 nya inlägg

God morgon!
Idag är jag lite piggare, det är alltid trevligt med en god natts sömn och speciellt att sova hemma.
Kikade in på bloglovin nyss, har inte gjort det sen i torsdags och finner att jag har 105 olästa blogginlägg. Jisses! Något mycket kanske. Hinner nog inte med att läsa alla nu på morgonen men några iaf.
Annars hörs vi ikväll, ska hämta ut ett paket efter jobbet och sedan äta något och sedan är det ANTM. Yay!
Hörs då!

Äntligen hemma!

Jag är supertrött och ska snart gå och sova men tänkte bara meddela att jag är hemma nu, och det känns skönt. Imorgon blir det jobb men jag kommer nog in med ett inlägg innan jag sticker dit.
Hoppas ni har haft en mysig helg och att ni får sova gott nu!
Nightie!

Mobilbloggande

Nu sitter vi på tåget! Jag tror vi stannade i Helsingborg förut. Det är fortfarande en timme och tjugo minuter kvar tills vi är framme men det går nog ganska snabbt. Vi har matsäck med oss, som två små barn på utflykt :) Yoghurt och lite choklad och cola. Mys! Vet inte riktigt vad vi ska göra när vi kommer fram men antagligen promenera lite på Ströget. Men vi hörs senare! Hoppas ni har en mysig fredag!

Lite bloggledigt

Just nu känner jag faktiskt inte för att blogga. Kommer inte på något jag vill skriva om..
Är nog nervös inför imorgon. Vet inte varför men att vi ska gå vilse eller missa tåget eller att väckarklockan inte ska funka.. Ni vet :P Resfeber. Fånigheter.
Jag tror jag ska försöka slappa lite med tv-spel. Vi hörs kanske imorgon, vet inte riktigt när men någon gång.
Ha en fin kväll!

Tidig helg

Nu är jag hemma från jobbet och nu tar jag helg!
För om mindre än 12 timmar går tåget till Köpenhamn och på det tåget ska Albin och jag vara! Yay!
Det är spännande. Det är inte jätteexotiskt men lite iaf, första resan utanför Sverige som vi gör tillsammans. Jag tror det blir awsome.
Nu ska vi kika lite på internettv.
Skriver sen!

Solig morgon


Albin tog en morgonbild när solen lyser på huset.


Fint va?

Nu är mitt hår färdig färgat! Har visserligen bara färgat utväxten lite men det känns bra ändå. Har inte fixat till det än, så ser inte så stor skillnad. Och sedan har jag inte glasögonen på mig nä, så det kan ju vara det också.
Såhär såg jag ut när jag väntade på att få tvätta ur hårfärgen.


Tufsig frisyr och mantel (handduk).

Fixar kort på håret sen, men jag tror inte det blev mycket skillnad. Sedan ser nästan aldrig Albin skillnad när jag har färgat håret, inte ens när det är han som har hjälpt till mig, så då kanske ni inte heller ser skillnad :P Så kan det vara. Nu ska jag duscha lite snabbt, sedan ska vi nog växla pengar och äta lunch!

Modebilder


Bilder från ett fotojobb i Sofis Mode. Älskar det!


All styling är underbar, vill ha allt!


Paris-chict.


Massa fint!


Kamelfärgade kläder borde man ju också skaffa.

Det var de bilderna jag ville lägga upp igår men då funkade det inte. Men nu så! Tyckte så himla mycket om Paris-temat, det var väldigt fint.
Nu sitter jag med lite färgat hår och väntar. Albin har (motvilligt) hjälpt mig med hårrötterna men jag ska fixa resten av håret om en liten stund. Hoppas det blir bra...
Målade naglarna igår också, väldigt noggrant.


Samma blågröna nyans som innan.

Jag skriver senare!

Jäkla hantverkare!

Idag blev vi väckta fem i åtta av hantverkare i lägenheten bredvid som stod och hamrade och sedan stod och ropade ner till sin kompis ett bra tag vad de behövde uppe i lägenheten. MYCKET störande eftersom jag hade sovmorgon imorse :( Men det blev alltså inte av med den sovmorgonen.
Jaja. Jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll, så det kanske var bra att vi gick upp tidigt. Då kanske man somnar snabbare.
Nu ska vi iaf äta frukost så kommer jag in med ett inlägg senare.

Sofis Mode

Måste bara skriva att jag fullkomligt älskar veckans nummer av Sofis Mode!
Just nu vill inte blogg.se samarbeta med mig, så jag kan inte lägga upp bilderna i tidningen men det fixar jag imorgon, för jag börjar inte förrän tre då.
Imorgon måste jag också växla pengar och övertala Albin att fixa mitt hår. Han gjorde inte det idag nämligen :P Men men, det ordnar sig säkert. Nu är klockan massor och jag ska sova!
Natti!

Kändisjakten - recension



Malin Lundblad har skrivit en bok där hon ifrågasätter varför vi är så besatta av kändisar och läsa skvaller om dem hela tiden. Det är ingen tung bok utan en bok som granskar men samtidigt lättar upp med lite intervjuer med svenska kändisar som beskriver hur kändislivet är.

Jag tyckte att boken var intressant, för jag läser kändistidningar någon gång i månaden. Och det är ju intressant att förstå varför man tycker att det är så fascinerad av allt vad kändisarna gör och har på sig och äter och vem de hånglar med denna veckan. Man förstår ju att vi behöver lite underhållning också. Man kan inte bara läsa om krig och våldtäkter och alla tunga nyheter utan att få läsa om något lättare som t.ex. kändisar.
Det gör att vi slappnar av lite, är lite ytliga. Och det måste man få vara någon gång. Annars är man väl omänsklig om man inte vill läsa om ytligheter ibland.
Jag tycker iaf att ni som gillar att läsa om kändisar borde läsa den, ni kanske gillar den ;)

Hemmagjorda hamburgare


Det ser lite flottigt ut men det var det inte, blixten som vill busa tror jag.


Jag brukar ha ketchup, dressing, gurka och pommes på min burgare. Vad brukar ni ha?

Nu är jag fruktansvärt mätt samtidigt som jag har träningsvärk i magen. Hemskt! Inte kul att vara för mätt. Hamburgarna var typ gigantiska, och jag orkade inte alla pommes heller.
Jag funderar på att lägga mig i soffan och vänta tills Välkommen åter börjar vid halv tio. Har missat två avsnitt tyvärr, men de kan man säkert se på TV4 play. (Har de det förresten?)
Hörs senare, när jag är mindre mätt.

Glömd mobil

Idag var jag lite stressad innan jag skulle till bussen, det skrev jag ju om. Jag ville hinna ta en dagens och blogga lite men all tid bara försvann och jag hittade inte skorna jag ville ha och tiden sprang iväg, och jag stressade till bussen. Kom på ungefär halvvägs att jag hade glömt mobilen hemma. Suck!
Orkade inte lägga tid på att springa tillbaks och upp för alla trappor och sedan ner igen så jag struntade i den idag. Och det kändes så himla konstigt hela tiden. Jag kunde inte kolla mail, inte sms:a folk, inte kolla klockan. Tomt. :(
I-landsproblem, jag vet. Men man känner sig lite halv.

Nu är jag iaf hemma igen och mobilen har som tur var varit tyst idag. Visserligen väntar jag på ett sms som ska säga att jag kan gå och hämta ett paket, men det ville den tydligen inte. Hoppas jag får sms:et imorgon, annars blir jag lite deppig.
Nu ska vi göra hamburgare!

Dagens outfit


Kjol: Zara. Tröja: H&M. Klocka: Guess.

Jag har träningsvärk! Men nu måste jag sticka till bussen!

Träningsvärk efter någa timmar?

Kan man få träningsvärk så fort som på bara några timmar?
Har redan lite ont i ryggen och benen :P
Brukar gilla träningsvärk men nu har jag inte tränat på aslänge, så det kommer väl kännas mer idag antar jag. Hoppas inte jag har ont imorgon på jobbet :P Usch usch.

Snart ska jag nog krypa ner i sängen och läsa lite, är så himla trött redan.


Bjuder på en bild på min fina pizza!

Den var jättegod som vanligt och jag åt tyvärr två sådana bitar. Borde nöjt mig med en men nej, det gick inte för det var så gott och nu sitter jag och är jättemätt. I-landsproblem! :P
Hoppas ni har haft en bra dag, för det har jag haft! :) Hörs imorgon.

Hemlagad pizza

Nu är jag hemkommen ifrån träningen!
Det gick bra, det var roligt men jobbigt. När vi skulle stretcha kände jag att var lite svårt att andas men jag tog inte min i behovs-medicin ändå och nu känns det bra. Har dessutom duschat och hoppat i myskläder så det känns extra bra just nu. Och snart ska vi äta hemlagad pizza, mums!
Köpt pizza är oftast jättegod men egen pizza är nästan snäppet godare, tror jag bestämt :)
Kan ta en bild när pizzan är klar, lägger upp ett inlägg lite senare.

Nu känner jag mig duktig och kan slappa resten av kvällen, tjoho! :D

Träningsdags

Jag är bara lite peppad, för jag är mest nervös. Dels för jag vet inte vart jag ska lägga grejerna och så och dels för jag inte kan alla rörelserna. Då ser man lite efter ut, efter alla andras rörelser.
Har varit med om det förut, och det är inte vidare skoj :P
Men men, så blir det alltid, varje ny termin har de nya rörelser så jag får försöka tänka så. Och jag kan ju inte kunna alla rörelser på ett nytt ställe, det går ju inte.
Det ordnar sig säkert.


Träningsklädd!

Ser lite deppig ut på bilden, ni förstår kanske varför :P
Men jag är modig som vågar själv, tycker jag iaf. Hörs senare ikväll!

Packning

Det är svårt att packa. Man vet aldrig vad man kommer att behöva. Och jag är så bra på att packa ner för mycket saker, så ibland måste jag låna lite plats hos Albin. Men denna gången ska jag verkligen försöka att bara använda min väska!


Allt detta plus lite till ska ner i min lilla väska.


Klänning, kavaj, kofta och kostymbyxor - man vet ju aldrig när man kan behöva det!


Tröjor, trosor, strumpbyxor, smink, parfym, strumpor och en liten väska. Allt behövs!


Och ett par fina skor.

Vi ska vara borta i två nätter. Är jag galen? Funderar också på att packa ner en kjol också, man vill väl inte gå med samma klänning två kvällar? :P Vi får se vad som får plats mer. Nu är det väl bara saker som jag använder varje dag som inte är nerpackade.
Svårt med packning när man vill vara fin 24/7.
Nu ska jag slappa tills jag ska träna, vid sex-tiden. Kom på mig själv igår att yogan inte blev av (men det var ju Top model då!!) så idag ska jag verkligen komma iväg! Kanske tar en bild på mig i träningskläderna sen, får se. :)

Shopping!

Nu har jag varit nere på torget och inhandlat några viktiga saker.


Alla viktiga saker! Mer eller mindre. :)


Jeans från Gina Tricot.


Albin ska förhoppningsvis hjälpa mig imorgon eller iaf innan vi åker till Danmark. Han hatar det men jag ber honom inte sååå ofta.


Färgglada tajts från Gina Tricot!


En liten tång är aldrig fel att ha hemma.


Inte en klädrulle heller.


En liten modetidning är trevligt på tisdagarna.


Gillar Biotherm. De gör mig mjuk! :)


Ska prova wigwham också, många har sagt att den är så bra så vi får väl se :)


Köpte också världens sötaste lilla halsband på Gina!


Älskar det! <3


Rosetten är också jättefin. Det är nog mitt nya favorithalsband.


Glömde ta kort på träningströjan jag fick i födelsedagspresent. Den ska invigas idag!

Nu hade jag tänkt att slappa en liten stund och se ett avsnitt av The Hills och sedan tänkte jag packa. Uppdaterar later!

Dagens outfit


Jeans: Gina Tricot. Tröja: T-shirt hell.

Idag är en slapp outfit eftersom jag är ledig och jag håller på att tvätta. På t-shirten står det I should be in the kitchen, jag tycker den är rolig :)
Nu måste jag hänga tvätt!

12-10-10

Ny dag och det är nog en bra dag för jag är ledig! Hade satt väckarklockan på halv tio för säkerhets skull så jag inte skulle missa tvättiden men det behövdes inte för jag vaknade alldeles av mig själv för en halv timme sedan. Yes!
Igår satt jag och spånade lite mer på min bloggdesign.
Lila och rosa kanske? Rosett? Hm. Får fundelera lite mer och bolla ideer med Albin, det är han som bestämmer om det går att göras eller inte :P

Men nu ska jag borsta tänderna och lägga tvätten i en påse. Hörs senare.

Kändisjakten!

Glömde väl berätta att jag har fått hem en ny bok?



Har börjat läsa den, eller ja, har läst halva ungefär och det är rätt intressant. Jag är inte besatt men jag gillar att läsa skvallertidningar. Bara två stycken och de kommer väl någon gång i månaden annars kollar jag inte internetsajter och sånt som andra gör.
Men intressant bok, kommer med en recension när jag läst klart den!

Nu är jag trött och ska nog sova. Ska tvätta vid tio imorgon, så det är väl bra om jag lyckas sova lite.
Förresten blev jag lite besviken på ANTM, att Garbrielle åkte ut och att Angelea får vara kvar. Hon kommer att vara en fruktansvärt jobbig tjej, det märks redan nu. Spelar väl ingen roll om hon råkar ta bra foton, elaka tjejer vinner aldrig. Inte i tävlingen och inte i livet.
Man ska vara snäll mot rätt människor men också människor som inte är rätt, för man vet aldrig när de kan vara rätt. Förstår ni? :P Krångligt jag vet.
Men men. Hoppas ni har haft en mysig måndag och att ni sover gott! :)

Köpenhamntips?

Har ni några tips till mig som ska åka dit på fredag morgon?
Vi har egentligen inte planerat något alls, och det kan ju bli lite tråkigt så jag har kikat lite i en guidebok på jobbet idag och hittade några saker jag ville göra.
Se på havfruen, gå på Ströget, kika runt lite i Nyhavn, gå till Den Kongelige Teater och kanske på Tivoli. Det är tydligen öppet. Men är det något som man verkligen inte borde missa får ni gärna tipsa!
Det blir väl lite shopping tror jag, men inte för mycket. Kanske sitta vid något mysigt cafe. Vi får se!
Det enda jag vet är att det kommer bli kul och jag kommer vara supertrött på morgonen.

Jag räknade ut att vi ska åka hemifrån typ halv sju, för vi ska vara på centralen vid sju för tåget går halv åtta och jag vill gärna vara i tid. Så då kommer vi väl gå upp vid halv sex. Eller ja, iaf jag så jag hinner duscha och sminka mig lite så jag slipper se dötrött ut.
Men men. Nu ska jag läsa lite bloggar!

Top Model igen!

Yes, om en timme är det dags! Jag hade tänkt att försöka planera in så att maten också är klar då, hoppas på perfektion! Då får jag tvinga Albin att titta också :P Mohaha.
Killar tycker inte det är lika roligt med Top Model som tjejer. Iaf inte de killar jag har träffat :P Konstigt? :)

Är lite trött idag. Men imorgon är jag ledig! Då blir det lite tvätt och lite träning och så ska jag väl försöka packa lite smått eftersom jag inte hinner annars i veckan. Kan iaf planera vad jag ska packa. Har skrivit en liten lista. Älskar ju listor :P
Men vi hörs later, kanske efter programmet isf!

Dagens outfit


Idag är jag budget! Gina Tricot på både linnet och byxorna. Skorna kommer dock vara H&M.

Gäsp, jag är trött idag. Drömde konstigt om bl.a. Sissel. Antar för att det var för hon var med igår, jag bearbetar kanske att hon åker tillbaks till Halmstad och pluggar kanske. :)
Nu ska jag fixa med håret och sedan sticker jag till bussen! Hörs ikväll!

Kalasbilder

Här kommer några bilder från ikväll.


Min morbror busade med sin son. Jag tycker han är söt, min lilla kusin!


Min bror hade bus i blicken.


Suddigt kalas!


Toria, jag och Sissel! Jag är röd och stressad men bjuder på det ändå.

Hm, det var nog bara de korten som blev tagna. Jag hade inte tid att fota, sprang runt och skulle fixa istället :P Det är stressigt att vara värdinna :/ Jaja, det var en rolig kväll iaf!
Nu ska jag sova, för imorgon är det jobb!

Födesledagsfika

Åh, det har varit jätteroligt att ha släkt och vänner här idag! De var bara här under två timmar men det kändes som mycket mer för det var så kul, även fast jag var lite stressad :P
Försökte vara perfekta värdinnan och springa och tina bullar och hitta hallon och blanda saft och allt. Men jag hade söta vänner och söt mamma och söta andra släktingar som hjälpte till. Tur, annars hade jag nog svimmat.
De fick tvinga mig att sitta ner och fika :P
Vi hade köpt tre ciderflaskor men alla ville ha saft och bullar. Det känns kanske bättre så :)
Jag tog kort, lägger upp dem sedan!
Nu ska jag gå och mysa med Albin i soffan <3

Slapp söndag

Det har inte hänt jättemycket här i lägenheten utom att jag har bakat, vi har handlat lite, städat, diskat, ätit lite sen lunch och satt i två extra bordsskivor så bordet är lite längre.
Synd att vi bara har sex stolar :P
Förut hängde det tvätt över hela lägenheten. Såg lite knas ut.


Torkstället var helt fullt.


Och alla stolar var upptagna.


Och lakanen fick vi hänga på några garderobsdörrar.

Så kan det gå när man tvättar fyra tvättar!
Nu håller jag på att pyssla lite inför fikan senare. Finns inte jättemycket att göra kanske, men man kan ju ställa fram lite så slipper man stressa sedan.


Har redan bullat upp med bullar och kladdkakor!

Nu ska jag nog lägga mig och läsa en liten stund.

Ingen träning

Det blev ingen träning för mig idag. Jag kom på att jag inte har några gympaskor här. De är hos mamma tror jag, så hon får ta med dem sen. Så jag funderade fram en ny liten träningsplan. Imorgon blir det yoga och på tisdag blir det ett medelpass.
Nu ska jag baka två kladdkakor till ikväll och så ska vi städa lite. Jag har tvättat håret så jag känner mig fräsch!
Har dessutom läst ut Rocky. Yay! :) Bra som alltid, även fast jag tycker de tidigare grejerna är bäst. Jag tror det ofta är så för mig. Om jag hittar ett band som jag gillar och börjar lyssna på, typ Kent, så tycker jag oftast att de tidigare sakerna de gjort är bäst. Även om de nya är bra, så är de gamla bäst.
Jag tror det säger något om mig som person :P Jag gillar inte förändring, inte speciellt mycket iaf. Och det stämmer ju rätt bra. Jag tror jag blir nervös om något förändras i mitt liv.
Inte för jag vill att det ska vara samma varje dag men för stora förändringar känns bara konstigt för mig.

Jaja. Nu är det bakdags!

Dimmigt

Det är lite soligt men dimmigt ute just nu. Trodde att jag hade fel på ögonen när jag gick upp för någon kvart sedan och det var helt vitt ute. Är jag död?
Nej, men knepigt. Dimmigt och soligt, så kan det vara.


Min fluffboll fick vara med på bild också.


Lite svårt att fota men det är inte helt klar himmel iaf.

Känner mig lite seg, måste vakna till liv innan det är dags att cykla iväg. Har ätit frukost iaf, så jag ska inte få någon kramp här inte! Funderar på att gå och väcka Albin. Eller diska. Då blir han nog glad.
Min GP är inte här :( Är det någon speciell dag idag? De brukar ju komma vid sju med den iaf, nu är klockan halv tio. Skandal!
Jag kommer in senare med inlägg, hoppas ni får en mysig sovmorgon!

God natt!

Nu blir det att lägga sig i sängen och läsa lite Rocky tror jag bestämt.
Vi får höras imorgon, kommer kanske in med ett inlägg innan träningen. Såg precis att det började halv tolv och inte halv elva som jag hade fått för mig, så jag behöver inte cykla förrän elva. Så det borde man ju hinna :)
Sov gott alla!

Nostalgitripp

Nu ska jag spela lite Worms 2PS3an med Albin, han har tjatat så jag tänkte att jag får offra mig :)
När jag var yngre spelade jag mot min bror på våra datorer, det var skoj men svårt. Tror inte jag vann så ofta men vi får väl hoppas att jag vinner nu :

Filmen var väldigt annorlunda mot vad jag trodde att den skulle vara. Men den var rolig och bra! Nu ska vi mysa lite till, hörs kanske senare annars imorgon!

Headerplanering

Nu är jag inte sur längre, utan glad och vän med älsklingen :)
Vi sitter och planerar min header, jag vill göra om den jag har nu och fixa en fin med foto på mig och andra färger och ändra nästan allt på hela bloggen! :P
Jag vill himla gärna bli fint fotad, i fina kläder så jag känner mig fin och med bilder som jag blir nöjd med och inte bara tycker är okej. Och ha dem i bloggen.
Har några planeringar på vad jag kan ha på mig redan, förstås :P

Måste börja planera på vad man kan ha med sig på lill-resan. Det är ju bara en weekend så vill helst inte släpa med mig en stor väska. En fin klänning och ett par byxor plus tröjor, tror jag att jag ska satsa på. Kanske ett par skor till, men det kan bli trångt då :(


Funderar på att ta med denna fina från MQ.

Vi får se hur det går. Söt-Albin hade köpt en påse med ostbågar till mig, så vi ska ha myskväll senare och kanske se någon film! Idag igen :P Kanske blir det I love you, Philip Morris eller Where the wild things are. Vill se båda men bara en idag.

En riktig surpuppa

Japp, det är jag det just nu.
Jag vet inte varför men jag tycker det är så jobbigt när jag har varit och jobbat och så kommer man hem och så är det inte diskat. Disk från igår dessutom, massa disk med stekpanna och glasform och tallrikar.
Suck. Jag är inte pedantisk men det ser ju inte trevligt ut.
Så jag är sur, även fast Albin diskar just nu.
Och så är jag kanske sur för det är tvättdags snart. När jag bodde hos mamma kunde jag tvätta när jag ville, hänga tvätten när jag ville osv osv utan att någon snodde min tvättmaskin eller så. Och jag behövde inte gå ut utomhus och sedan till ett litet hus för att tvätta, för det fanns ju i samma hus. Stor suck.

Så idag är mitt mål att vara glad innan dagen är slut. Ska försöka vara på bättre humör och göra roliga saker. Imorgon hade jag tänkt att träna på Friskis för första gången. Vet inte hur man ska ställa skor och jacka och sånt, vet inte vilken sal passet ska vara i, så jag får cykla dit en stund innan det börjar så jag kan fråga och kolla runt lite mer. Men det känns bra att jag tar tag i det! Ska träna på tisdag också, då är jag ledig. Sedan hinner jag nog inte mer nästa vecka eftersom vi ska till Danmark.
Men men, vi hörs senare!

Ingen tid att slösa!

Jag låg och funderade igår. Idag börjar jag tio, igår gick jag upp vid tio. Jag kommer hem vid tre idag, och igår började jag vid tre. Jag slösar alltså ingen tid idag!
Är redan vaken och rätt pigg måste jag nog säga. Igår somnade jag efter tolv, vaknade till vid typ fyra och höra grannarna (??). Vaknade vid kvart över sex, toaletten, sova lite till tills halv åtta och sedan gick jag upp och var pigg. Helknasigt. Men men.

Undrar vad som ska hända idag?
Jobb, förstås. Tvätta. Kanske baka två kladdkakor också, så slipper jag tänka på det imorgon. Annars var det nog inget mer jag ska göra. Då kan jag slappa resten av dagen! Yay! :)
Hoppas ni får en fin lördag, så hörs vi!

Favoritjackan!

Äntligen är den min! Snart iaf, det kommer väl ta en vecka eller så för dem att skicka den till mig.
Men snart får jag ha den på mig, och då är det bara att hänga in min vanliga skinnjacka i förmån till denna fina!



Ni kommer kanske inte ihåg, men jag var och jagade denna jackan, men den fanns bara i Large. Men nu finns den i Medium, och jag har beställt den så förhoppningsvis kommer den i nästa vecka!

Nu är jag inte speciellt trött, men måste sova snart för jag ska upp halv åtta imorgon. Börjar vid tio, åker vid nio. Suck. Vi åt iaf jättegod mat och tittade på The Anchorman, som jag inte hade sett innan. Den var jätterolig! Se den :)
Vi hörs tomorrow!

Hunger

Just nu sitter jag och är fruktansvärt hungrig. Och vi har inte ens börjat på maten än! Argh!
Jag har satt på ugnen men det tar ju en stund innan den är varm och när den väl är det, då kommer det dröja ca. 40 minuter innan vi kan äta maten. Jag kommer svälta :(
Jaja... Har handlat lite saker inför söndag, det är ju bra iaf, så slipper jag göra det en annan dag. :P

Har förresten hämtat en present som låg hos Bokia! Albin hade busat och köpt älskade Rocky nr 19 åt mig <3 Jag ska börja läsa den redan ikväll! Älskar Rocky och älskar Albin! :)
Jag ska försöka gå och skynda på ugnen nu.

Tv-spelsdag och slapp

Idag har jag inte hunnit göra så mycket på de fyra timmar jag fick till mitt förfogande innan jobbet. Så jag ska alldeles strax sticka till bussen och jobbet.
Men ikväll hoppas jag på riktigt god middag och mys med Albin.
Så vi hörs väl senare idag, I guess!

Mysfredag

Idag sov jag till tio i tio. Det har jag inte gjort på lääänge!
Synd bara att jag ska åka till jobbet om tre timmar och det enda jag har gjort hittills är att ha ätit frukost :P Vill gärna hinna äta lunch innan jag sticker också, så vi får se hur det går.
Anyways, det är fredag idag! Mysigt, va?
Imorgon är det lördag och jag ska jobba lite och på söndag så är det släktkalas. Mycket trevligt.

Nu ska jag kanske duscha så jag är lite redo inför dagen som kommer.
Hörs senare.

Sovmorgon

Jag planerar in en sovmorgon imorgon, eftersom jag inte börjar förrän tre. Skönt!
Vi hann förresten med bussen och kom i (ganska) god tid till kalaset och god mat och fin släkt! Skönt att vi kom dit och inte bara satt hemma. För då hade jag ju varit tvungen att laga mat :P

Det var så fint när vi hämtade Albin. Jag gick in själv och så satt svärisarna kvar i bilen och väntade. Det var så fint när jag fick syn på honom, blev så glad och vi kramades massa och pussades och var glada att se varandra :) Han hade tydligen sett mig ovanför men jag hade ju såklart inte sett honom, busen.
Men det är himla skönt att ha honom hemma igen. <3
Imorgon ska vi då ha sovmorgon och sedan spela lite spel på förmiddagen, tror jag bestämt. Luncha lite och sedan ska jag jobba men på kvällen ska vi äta gott kött och bara mysa. Kanske se en fin film, vem vet?
Nu ska jag ta mig en liten macka tror jag, och sedan lägga mig och läsa i sängen.
Men vi hörs imorgon!

Kalasdags

Nu är det lite bråttom!
Om en kvart går en buss till Mölndal, där morfar har kalas och vi ska med den bussen men Albin står i duschen och är inte klar, och det tar nästan tio minuter att gå till bussen och jag vill verkligen inte springa!
Hur ska det gå? Vi får se.. :( Suck.

Dagens outfit

Hej och hå, jag har bytt några ggr idag, för jag har sprungit runt och svettats och nu när jag tagit dagens känns det som att jag vill byta igen :( Jobbigt!
Är van vid att det är kallt hos mamma och pappa så nu när jag har kommit hit är det ju dödsvarmt! :P I-landsproblem. Jaja, dagens var det ja!


Ser lite konstig ut men jaja. Byxor: Gina Tricot. Kofta: Rut m.fl. Linne: Gina Tricot.

Väldigt enkelt, typ. Och dessutom utsläppt hår. Ibland tycker jag det är så irriterande, det är ju så lätt attbara sätta upp det. Men idag var det inte en sådan dag.
Snart kommer svärföräldrarna och hämtar upp mig så vi kan hämta hem deras son (och min älskling). Hörs later!

Snygga, svenska tjejer

Är inte alla tjejer i Sverige väldigt snygga?
Jag har funderat på det, såg några på bussen senast idag. Har hört från andra länder att vi klär oss rätt bra (talar inte för mig nu :P) och alla tycker ju att tjejerna i Sverige är snygga.
Och väldigt sexuellt aktiva ryktas det väl om också, man ska väl ta det med en nypa salt.
Men ofta när man går på stan så ser man otroligt bra klädda tjejer. Det är som om att mysbyxor inte finns, alla är propert klädda eller rockchica eller bohotjejer.
Det är kul att kolla på folk på stan hur de klär sig, jag får nästan alltid inspiration!
Sedan vore det ju kul om plånboken matchade fantasin men men, det kanske ordnar sig någon dag. :)


Nu sitter jag och kikar på massa avsnitt av The Hills. Väntar på kusinen som jag fått tag på iaf. Har inte lust att göra så mycket, vill mest vänta på att jag ska till flygplatsen för att hämta upp älsklingen. <3
Usch, vad jag tjatar va? :P
Undrar om det blir hemmakväll eller kalas idag. Får se hur Albin känner, om han är jetlaggad eller så. Aja. Nu ska jag kika lite till! :)

En månads lägenhet

Idag är det exakt en månad sedan vi flyttade in, har jag räknat ut!


Fina första bilden med Albin i nya lägenheten.

Kan det stämma förresten..? *försöker räkna bakåt*
Vi säger att det stämmer, det känns bra iaf! :) Och jag är äntligen hemma igen och har packat upp mina små saker. Känns alltid bra att ha packat upp allt. Och så är det städat och fint också.
Nu ska jag bara komma på något att roa mig med tills min kusin kommer. Och han har inte hört av sig än.. Hmm. Dålig stil :P

Kommer in med inlägg senare, nu ska jag kanske äta lite lunch!

Äntligen torsdag!

Det är äntligen torsdag och om några timmar kommer Albin hem!
Jag sitter fräsch och nyduschad och ska snart ta bussen hem med alla mina mängder av prylar! Förstår inte riktigt hur jag ska få plats med allt på bussen men det ordnar sig nog.

Drömde som vanligt jättekonstigt. Undrar om inte jag drömmer varje natt... Hmm.
Iaf, inatt handlade det om en gammal klasskompis som tröttnade på en fest och det gjorde jag med, så därför letade vi efter en skrotbil (?) att åka iväg med. Han var alltså lite kriminell, vad jag förstår. Och så blev vi såklart jagade och han blev skjuten i benet och då var vi i något asiatiskt land och ingen ville ringa polisen åt oss. Jobbigt läge. Någon svensk kvinna sa att vi skulle visa att vi hade pengar (för det hade vi) och då ringde de motvilligt efter polisen. Och precis då började min mobil vibrera så jag vaknade med ett ryck, bokstavligen talat.

Yes, så kan det gå. Men nu ska jag ta på mig och gå iväg till bussen. Hörs när jag kommer hem!

Du ska göra allt!

Vissa dagar triggas jag när jag jobbar. Jag tror inte det gäller alltid, men vissa dagar då man går runt och arbetar och hjälper folk och så kommer det fram någon till kassan och förkunnar "du ska slå in det här."
Jaha? Det tänkte du?
Men det kan man ju inte säga, så man slår in paketet under tystnad och blir inte arg men bjuder inte direkt på glada miner. Kanske om de säger något snällt, som att det blev fint, då kan man bjuda på ett leende.
Men jag blir lite triggad.
Ibland kommer det någon och säger "det här ska vara ett paket" och jag får en sådan lust att säga "jaså, vad trevligt" och ta betalt och lägga saken i en påse.

Jag förstår inte varför det är så svårt att be om något. "Kan du vara snäll och slå in det här, det är en present" eller "Har du tid/lust att slå in den här åt mig?"
Det är inte alls svårt! Man visar respekt när man frågar så, inte försöker dominera och domdera med sitt "du ska göra.."
Jag blir inte så triggad om chefen säger att jag ska göra något, men tom han säger saker på ett trevligare sätt än vissa kunder. Jag bara tycker man kan tänka på hur man formulerar sig till människor.
Det krävs så himla lite att vara trevligt, medan det samtidigt kanske gör någons dag om man är lite vänlig. Och kom ihåg att om man är vänlig kan det hända att man får något för det, en provpåse med något t.ex. Har hänt mig när jag har varit trevlig kund.

Nu sitter vi och slötittar lite på TV. Är inte speciellt trött och kommer väl ändå ligga och hetsa upp mig för att Albin kommer imorgon när jag ligger i sängen. Och om något kul ska hända vill man ju somna fort så man vaknar fort och sedan kan sätta igång med nästa dag. Visst är det så?
Men det händer ju aldrig :P Istället ligger man väl vaken och vrider sig medan man desperat vill somna. Vi får se hur det går :P
Bloggar mer imorgon. Ciao!

Thai och Miss Marple

Mamma och jag har precis ätit väldigt god thaimat och samtidigt tittat på Miss Marple.
Väldigt mysig kväll! Filmen är inte slut än så jag sitter här och tittar samtidigt. Ska kika lite på presenter till mig själv också. Släkt ville veta. Men jag har så svårt för att veta vad jag vill ha :(
Men har kommit på några grejer så ska kika upp mer!

Lite seg dag idag på jobbet men imorgon kommer älsklingen och jag ska hem och pyssla lite så det blir nog en bra dag hoppas jag på!
Vi hörs senare, jag kommer in lite senare med ett inlägg.

Tretton skäl varför

Jay Asher har skrivit boken Tretton skäl varför som jag sträckläste ut häromdagen. Boken lär ut att du kan inte stoppa framtiden. Du kan inte spola tillbaka det förflutna. Enda sättet att få veta hemligheten är att trycka på play.
Clay Jensen vill inte ha något att göra med banden som Hannah Baker spelade in. Hannah är död, resonerar han. Hennes hemligheter ska begravas med henne. Sedan berättar Hannahs röst för Clay att han finns med på hennes band och att han, på något sätt, är medskyldig till hennes död.
Clay fortsätter att lyssna hela natten. Han följer Hannahs inspelade röst genom den lilla staden och det han upptäcker förändrar hans liv.
För alltid.



Jag gillade verkligen denna boken. Han skriver så fängslande, även om det inte handlar om något positivt. Jag läser visst bara deppiga och svåra böcker nu för tiden. Men ändå, den var fruktansvärt bra.
Det är svårt att förklara varför jag tycker att boken är så speciell när det handlar om något så tråkigt som självmord men han fångar verkligen alla karaktärer så himla bra och jag tycker verkligen att du ska läsa denna boken, iaf om du är över 15.

Idag ska jag läsa ut min guidebok (har några till på lager) och sedan ska jag börja på en lite gladare bok; Vägen till Mars av Eric Idle. Han är ju fruktansvärt rolig så då borde boken också vara lite sån. Iaf inte deppig, hoppas jag. Men behöver inte för mycket depp på hösten.
Men snart ska jag sticka till jobbet, så vi hörs efter det senare ikväll!

Morgonblogg

Morron! Alla vakna? Strålande!
Har sovit så konstigt inatt. Vaknade tjugo över fyra, toa, försökte somna om - omöjligt!
Låg och tänkte på tråkiga saker, låg och tänkte på avslappnande saker men inget funkade. Vet inte om jag slumrade till och hörde någon i köket. Då visste jag att klockan var iaf efter halv sju. Vaknade sedan igen och då var det tyst så då skyndade jag mig upp, för jag ville ju inte försova mig. Så vid åtta gick jag upp.
Jobbigt. Har ingen ordentlig väckarklocka här nämligen, använder mobilen ibland men den vill inte riktigt funka som jag vill. Men efter inatt kommer jag hem till min vanliga väckarklocka, yay.

Idag är det jobb och ikväll ska mamma och jag mysa till det med lite god thaimat. Imorgon är jag ledig och ska hem.
Ska nog träffa min lille kusin från Dalarna som är här lite kort, så han kan få se lägenheten. Och så kommer älskade Albin hem också! <3
Jag har försökt göra så fint, så han kan komma hem till ett fint hem :) Visst låter det lite klyschigt när man säger det så? Men tänk själva, vad härligt det är att komma hem till ett hem som inte är stökigt.
Anyways, jag ska göra mig lite iordning men kommer nog in med ett inlägg om boken innan jag drar.

The Carrie Diaries

Candace Bushnell har skrivit en ny bok som handlar om Carrie Bradshaw när hon gick i high school. Carrie - en småstadstjej som längtar till New York - ska just börja andra året på high school. Tills nu har hon varit supertajt med sina tjejkompisar, men så gör Sebastian Kydd entré och allt ställs på ända.



Jag gillade den massor! Jag gillar Candaces sätt att skriva och så älskar jag ju Carrie förstås, och jag kunde verkligen leva mig in i att det var Carrie från New York som gjorde alla saker och ville tokiga grejer. Boken är väl mest lämpad för tjejer (eller killar) mellan 15-25 kanske. Det är inte precis som serien, såklart. Så man får vara lite beredd på att den nog är skriven till en yngre läsare, om man gillar serien och filmerna nu :)
Men den är helt klart läsvärd, jag tycker att de som gillar Carrie ska ge den en chans!

Nu ska jag snart sova, men jag bloggar imorgon. Då kan jag ge en till recension om en bok jag läste ut häromdagen som heter 13 skäl varför. Jobbar visserligen imorgon men hinner kanske blogga innan det.
Natti!

Top Model-recension

Ja, lite så :P
Upplägget var ju rätt samma som innan och tjejerna är ju rätt lika utom att de var rätt hyper i år.
Jag tyckte dock att de valde rätt dåligt med vissa tjejer.
Vet inte om det var någon som inte blev vald som jag hellre hade sett vald men två tjejer hade jag gärna sluppit se bland de tolv som blev valda. Tjejen med peruk, Alsa..något; hon var inte så duktig tyckte jag. Rätt vanlig. Och arga bitchen som hade varit med i någon annan säsong kom ju också med. Helt fel.
Hon hade nog inte blivit hjälpt med terapin, för hon verkade vara lika arg och bitchig som sist, hon kommer bara visa det lite senare bara. Misstänker jag :)

Tycker att det är synd att Miss Jay inte ska sitta med i jyrun, vad jag har förstått, istället blir det Anna Vintours högra hand. Det kan ifs bli spännande. Men jag hoppas att de bitchiga tjejerna åker ut. Som en annan tjej sa: det har aldrig varit en bitch eller elak tjej som har vunnit.
Man kommer inte långt här i världen om man är elak. Kanske inte för snäll heller men det skadar aldrig att visa respekt och vara vänlig. Om man har varit ovänlig mot folk, kan det hända att man träffar dem igen och då minns de säkert att någon har varit ovänlig mot dem. No good.
Anyways, jag tyckte ändå att det var roligt att titta på, Tyra är alltid snygg.



Bloggar mer snart!

Yoga-Josie

Yes, nu ska jag slänga lite kartonger och sedan åker jag med bussen hem till mamma och pappa igen!
Känner mig väldigt effektiv idag, sånt är alltid bra.
Och yoga kommer bli skönt att sträcka ut på kroppen och känna sig lång och slank :)
Visserligen känner jag mig aldrig särskilt lång, men ni fattar vad jag menar.

Inte mycket kort på saker idag tyvärr, det är inte så intressant att ta foton eller se foton på det som folk städar så jag skippade det :P Men en annan dag kanske.
Om internet funkar ikväll kommer jag nog in med en bokrecension på The Carrie diaries som jag läste ut igår.

Städtanten Josie

Nu har jag städat klart!
Har varit väldigt noggrann och tom haft en klädrulle till soffan, så allt verkligen blev fint :) Badrummet är fint, alla rum har jag dammsugit, slängt lite soppåsar och piffat så nu finns inga påsar med grejer på golvet längre. Allt är faktiskt fixat utom två påsar med Albins grejer som jag inte orkar ta itu med, det får han göra :P
Ska bära ner några flyttkartonger innan jag sticker hem också.
Det som ser lite konstigt är väl i köket, där micron står på en stol. Vi borde ha ett bord till den eller så, men vi har inte funderat klart på hur vi vill ha det.

Nu ska jag slapp en stund, vid fem sticker jag hem så jag hinner med yogan!
Kommer kanske in med ett inlägg sen också.

The Hills

Nu har jag kommit hem från en ganska lång promenad från Friskis. Jag gick en bra väg, tyckte jag först men blev sedan osäker. Kom på att jag hade GPS i mobilen så försökte fixa det. Gick ganska bra, men sökte lite fel så gick tillbaks istället för att fortsätta framåt. Så jag såg nog lite rolig ut ett tag.
Men men, det kan man bjuda på för jag hittade rätt och skaffade ett årskort på Friskis! Jag är jättepepp och hoppas på att jag blir slimmad ;)
Iaf får bättre kondition så jag slipper oroa mig för astman om jag ska springa till bussen t.ex.
Jag tänkte börja träna nästa vecka, innan vi drar till Danmark. Tänkte umgås med Albin resten av veckan nämligen.
Men det känns bra att jag äntligen har fixat det så jag får lite ordning på mig. Ska tjata så att Albin börjar gymma eller nått, så kan vi cykla dit tillsammans :)


Yay, jag är så duktig!

Nu har jag ätit också, rester från i söndags. Mums! Jag tror det var fläsk :P Och så har jag tittat på ett avsnitt av The Hills. Jag förstår inte varför tjejerna är med dåliga killar, typ Justin och Audrina. Suck, säger jag bara. (Är på säsong 4 nu)
Blev lite besviken igår på Top Model men det får bli i ett eget inlägg som kommer efter jag har städat.

Dagens outfit


Dagens idag! Inget smink och inga linser, har inte orkat platta håret så det fick bli en knut idag. Slapp stil.


Skor: Converse. Jeans: HM. Tröja: TopShop. Kavaj: Zara.

Nu ska jag iväg på äventyr för att hitta Friskis&Svettis! Jag har kikat lite på en karta så jag tror jag vet vart jag ska gå, men annars får jag väl fråga någon i värsta fall. Hörs later!

Home at last!

Hej, nu är jag hemma igen! Skönt.
Jag var så himla trött imorse när jag gick upp vid åtta. Hade dessutom drömt jättekonstigt om hästar och gamla kompisar och sedan släkt och en hamster och teaterföreställningar och sjukdomar som botades med att någon hittade ett kvitto på tuggummi och sa "Det gör inget, jag har kvitto!".
Helt sjukt som ni hör :D

Skulle äta lite risgrynsgröt så jag tog för mig och fixade med kanel och mjölk och började äta. Men vad kall den var. Hade såklart glömt att värma den först. Så himla trött var jag.
Jaja, nu är jag hemma iaf. Ska städa lite och sedan gå och kolla vart Friskis & Svettis ligger här i Frölunda. Kanske köpa ett kort också, om det finns några som passar mig.
Har tagit en dagens alldeles nyss men kom precis på att min kamerasladd är hos mamma och pappa. Suck! Men jag har nog någon mer här, får leta lite.
Kommer in med ett inlägg snart.

Myskväll

Har precis kommit in från en promenix ute med mamma. Det var rätt skönt men det var lite kallt ute. I affären förut såg jag en tjej som var barbent. Hon hade alltså klänning och converse.
Har ingen berättat för henne att det är oktober? Kallt!!
Har inget emot folk som har strumpbyxor men kom igen, barbent i oktober?

Jaja, nu börjar ANTM!
Hörs later!

Americas Next Top Model 14

Yay, ikväll är det ANTM-dags igen! :)
Jag tycker det är riktigt kul att titta på, och Tyra och Miss Jay är ju alltid så fierce!
Ni får inte missa detta om ni gillar modeller och annat roligt stuff :P Jag spelar in det för säkerhets skull så jag inte missar det. Ikväll ska vi mysa till det med riktig risgrynsgröt med kanel. Mums!
Till lunch idag går jag nog och köper mig två kycklingspett, de är så himla goda som Hemköp har. Kanske en liten brödbit till också.
Nej, nu ska jag snart sticka, ha en fin dag idag!

Bilder från igår

Nu verkar det funka att få upp bilder, så det får ni nu!


Jag hade massa fina bullformar, det gör allt så mycket roligare att baka :)


Degen jäste bra!


Den var hög men vi hade för lite mjöl men det ordnade vi.


Mamma hjälpte till och höll koll på mig :)


Yay, nästan klara!


Vi lyssnade på massa LP-skivor medan vi pysslade. Men at Work och Fleetwood Mac gick mest.


Färdigt!

Tur att det funkade med bilder idag iaf, hade varit trist annars. Snart drar jag till jobbet! Imorgon ska jag förresten på yoga med mamma. Det var himla längesen. Vi går på kvällen, vilket är rätt tur. Om man går på morgonyoga, då händer det att man somnar :P Jag har aldrig somnat men det har varit rätt nära. Men det känns skönt att få sträcka ut kroppen och göra bra övningar. Måste fortsätta med yoga, det känns alltid så bra efteråt.

Movienight!

Nu har vi precis hunnit tillbaks från bion!
Internet har inte velat funka medan jag har haft tid så nu är det först som jag bloggar. Men jag har lite bilder från kanelbullebaket iaf. Tyvärr verkar inte det vilja funka. :(
Internet är inte min bästa vän hos mamma. Min dator och mitt internet hemma är så mycket bättre! :)

Imorgon är det jobb som gäller, och på kvällen ska vi äta risgrynsgröt till middag. Supermums!
Tisdag är jag ledig och då ska jag hem och greja lite, och förhoppningsvis blogga massor. Och kanske städa lite :P
Jobb onsdag och på torsdag är jag ledig, och då kommer Albin hem!!
Yay! På söndag ska jag ha födelsedagsfika också, all släkt är välkommen, bara ni meddelar innan :P Det blir bullfest och kladdkakefest :)


Jag hade en sån fin piffig outfit ikväll men den fick jag såklart inte kort på och även om jag hade fått det så hade det nog inte gått att lägga upp ändå :P Nu myser vi lite framför TV:n och ett Best of-avsnitt av Top Gear.
Bion var förresten bra! Inte alls värd en etta, som någon på GP tyckte. Vi såg massa fina ställen i Rom som vi vill besöka, så det var rolig "träning" :)
Jag ska försöka blogga imorgon så vi hörs nog då. Ciao!


Kanelbullar!

Yes, imorgon är det ju Kanelbullens Dag, och då måste man ju äta kanelbullar och de godaste är väl de som man gör själv, inte sant? :) Så därför har det varit dåligt på bloggfronten nu på morgonen. Och dessutom för jag sov till halv tio, det kan ju ha spelat in lite grann...

Men alltså, fullt upp idag! Degen jäser just nu, så jag har inga bra bilder än, ni får dem sen. Och så ska vi hinna hälsa på farmor, kanske promenera, göra en stek och sedan gå på bio vid sex-tiden. Hör ni vad mycket som ska passas in på typ sex timmar? Ja jisses...
Mamma råkade räkna lite fel på degen, så istället för 50 bullar blir det det dubbla! Oj, vad synd, stackars oss som måste äta upp alla dem... :D

Men jag kommer in med inlägg senare, nu ska jag blåsa håret och kolla om degen har jäst färdigt!

Barfota änglar

Linnea Willen har skrivit en bok om hennes upplevelser efter att ha varit värdinna i Tokyo.



Värdinnejobb är inte riktigt som en prostituerad men inte heller lika smakfullt som en geisha.
Det handlar om henne själv och hennes vän som åker dit, lämnar en lägenhet efter sig med bara en lapp att de inte vill att polisen ska söka efter dem.

Jag tyckte om den men den var ju rätt fruktansvärd. Det handlar ju om barnövergrepp. Om ni inte tycker om sånt, då är det nog ingen bok för er. Jag visste inte att det skulle vara det, så det var ingen trevlig överraskning direkt. Det var ingen trevlig bok men en intressant skildring av ett Tokyo som jag inte visste existerade.
Om ni är starka personer, då fixar ni nog att läsa den men jag skulle absolut inte rekomendera den för någon under 20 år! Det är ingen lång berättelse men det är mycket att ta in. Kämpigt och svåra grejer.
Men den är ändå läsvärd.
Fundera bara innan om du tycker att du klarar av det.


Puh, nu sitter jag här och har precis haft en mysig middag med mamma och vovven och vovvens matte Sara. Vi har dessutom kollat på The Holiday, verkligen lördagsmys! :) Mysig film och vi tyckte alla illa om de dumma killarna som bara var skithögar. Vovven gick och la sig istället, fast han brukar gilla romcoms. :)
Nu ska jag gå och göra mig iordning för sovadags. Imorgon blir det sovmorgon och kanske kanelbullebak, vem vet? Det är faktiskt kanelbullens dag på måndag.
Men vi hörs imorgon. Nighti night!

Blodigt brev och shopping

När jag skulle sticka hemifrån såg jag att de hade delat ut Frölundatidningen. Och i tidningen låg ett brev som inte var adresserat och inte igenslickat.
Kikade lite snabbt i det och fattade inte vilken sjuk jävel som hade skickat det till mig.
Öppnade brevet och kollade och var först helt kall men sedan log jag lite lätt.
Ganska smart faktiskt. Hade ni blivit rädda om ni hade fått hem ett sånt här brev?


Creepy.


Vampyr-brevskrivare kanske?


Men så var det bara att de ville att jag skulle ge blod! Smart men ändå otäckt :P Och de ska ha skräckfilmsfest men det hoppar jag över. Jag hatar skräckisar, blir livrädd :P


Var ju på Movieline också! Shoppade The Holiday till mamma, Revolutionary Road har jag inte sett men snart så, Anchorman verkar kul och Monthy Python är alltid bra!

Nu ska jag sticka, men vi höres!

Promenadbilder igen :)

Fler bilder från en promenad! Vi promenerade nog i onsdags, trooor jag... Har iaf bilder! :P


Vid Fågelstället i Gunnebo.


Solen höll på att gå ner, det är alltid så fint! och magiskt!


Som sagt.. :)


Älskar molnen!


Trädet badar kvistarna lite.


Molnen igen..


Det finns en klätterko vid Gunnebo ridskola.


Vi träffade på en katt som såg ut som min gosedjurskatt som jag hade när jag var liten, som hette Frida.


Älskar att gå och fota här, det är alltid så fint.


Samma här :) Gunnebo slott är alltid så fint, fast jag har aldrig varit inne där.


Vi hittade några näckrosor också. De är så himla fina.


Vi hälsade på min morbror och min söte lille kusin Anton. Hans mamma var också hemma med min nya kusin, det lilla knytet som heter Lillasyster än så länge, och är en månad. Fick dock inget kort på henne, passade Anton istället.

Nu ska jag kika efter bussar och sedan ta mig hem. Vi hörs väl ikväll! Tar med kamerasladden så jag kan fota det jag köpte idag :)

Underbara lördag!

Hello! Jag känner mig som Pollyanna och är superglad, fast min väckerklocka inte ringde imorse så är jag på toppenhumör! Kanske för jag kände mig så piffig i min kontors-chica outfit som jag sportade idag. :)
Och ni får tom kort på den, yay för er! :)


Inget big deal, men kände mig piffig :P
Skor: H&M. Leggins: Gina Tricot. Kavaj: Zara. Linne: H&M. Halsband: present från Albin. Armband: Gina Tricot. Klocka: Guess.


Lite suddig bild men såhär har jag sett ut idag. Plus min blåa kappa.

Har susat omkring lite inne i stan och köpte lite presenter till mamma och lite filmer till mig, för jag var på Movieline och jag kan bara inte motstå! Men det var extrapris (som vanligt) och rätt billigt, så jag ruinerade mig inte iaf. Skönt det.
Snart ska jag sticka hem till mamma igen. Jag funderade på att ta med lite sminkprylar och lära henne att lägga en fin makeup, för hon vill gärna bli lite extra fin ibland men det är ju inte lätt om man blir irriterad och röd i ögonen av mascara. Så jag köpte en allergitestad åt henne, hoppas den funkar. Annars fick vi lämna tillbaks den sa den snälla butikstjejen som dessutom slog in den. Jag är alltid noga med att tacka för besväret och om de slår in, för jag vet att man blir glad av det ;)
Tips till alla er; tacka alltid butiksassistenter, det gör våra dagar! :D Många önskade mig en trevlig lördag och fin helg, och man blir alltid på så bra humör då, jag lovar. Kanske är därför jag är extra pigg och glad :)
Men nu ska jag städa liiite och sedan kolla efter bussar så jag kan dra mig hemåt.
Kommer kanske in med ett inlägg innan jag drar, annars ikväll. Promise! :)

SJP i Inside Actors Studio

Mamma och jag myser framför TV:n nu!
Vi har gjort egen pizza och sedan tittade vi på när Sarah Jessica Parker när hon var på besök hos Inside Actors Studio, som faktiskt var riktigt intressant att kika på! Sedan kikade vi lite på Dobidoo men vi kunde inte se slutet, för det blev något knas.
Och nu tittar vi på Skavlan. TV-kväll ikväll iaf!

Kul på jobbet, för då kom min kompis Toria med en ny kompis, en jättetrevlig australiensare som visste vilka Tripod vad och som dessutom hade sett dem, jag blev så jäkla avis! :) Vill så gärna se dem!
Mycket trevlig kille iaf, tycker Toria ska flytta lite till Australien istället för Kanada för då kan jag hälsa på henne :)
Nu ska jag softa lite till, bloggar kanske ikväll annars imorgon!

Extreme home makeover

Varför grinar man alltid när man kollar på det på TV? Jag fattar det inte :P
Jag gråter som en liten tjej som har tappat bort sin favoritdocka. Det är kul att titta på men man blir så rörd att folk verkligen hjälper varandra. Det är inte ofta man gör något för att hjälpa andra.
Om ni är ärliga, hjälper ni någon som ligger på marken, om personen verkar full? Jag gör inte det, dels för jag vet inte vad jag skulle göra men också för jag tycker det är så fruktansvärt jobbigt när de kommer in i butiken när jag jobbar, jag har så svårt att hantera att de luktar alkohol och inte kan gå rakt och sluddrar när de försöker förklara vad de vill.
Jag dricker ju typ aldrig. Jag är nästan aldrig varit full, aldrig bakis, aldrig spytt pga alkohol. Jag lägger hellre pengar på något som består, typ kläder eller böcker, istället för alkohol. Och jag vill inte förstöra min kropp. Vill kunna ha roligt nykter. Men detta gäller ju bara för mig, inte för någon annan. Alla får ju leva sitt liv.
Men försöker förklara varför jag nog har svårt att hantera det.

Men jag hade ju inte tänkt att skriva om alkoholister utan om programmet jag kollar på!
Hade också tänkt att blogga om Barfota änglar som jag läste ut igår, men det kanske får vänta tills efter jobbet. Slutar ju sex, så är hemma lite efter sex.
Så då för vi väl höras då :)

Extreme home makeover

Varför grinar man alltid när man kollar på det på TV? Jag fattar det inte :P
Jag gråter som en liten tjej som har tappat bort sin favoritdocka. Det är kul att titta på men man blir så rörd att folk verkligen hjälper varandra. Det är inte ofta man gör något för att hjälpa andra.
Om ni är ärliga, hjälper ni någon som ligger på marken, om personen verkar full? Jag gör inte det, dels för jag vet inte vad jag skulle göra men också för jag tycker det är så fruktansvärt jobbigt när de kommer in i butiken när jag jobbar, jag har så svårt att hantera att de luktar alkohol och inte kan gå rakt och sluddrar när de försöker förklara vad de vill.
Jag dricker ju typ aldrig. Jag är nästan aldrig varit full, aldrig bakis, aldrig spytt pga alkohol. Jag lägger hellre pengar på något som består, typ kläder eller böcker, istället för alkohol. Och jag vill inte förstöra min kropp. Vill kunna ha roligt nykter. Men detta gäller ju bara för mig, inte för någon annan. Alla får ju leva sitt liv.
Men försöker förklara varför jag nog har svårt att hantera det.

Men jag hade ju inte tänkt att skriva om alkoholister utan om programmet jag kollar på!
Hade också tänkt att blogga om Barfota änglar som jag läste ut igår, men det kanske får vänta tills efter jobbet. Slutar ju sex, så är hemma lite efter sex.
Så då för vi väl höras då :)

Att vara Nikki

Meg Cabots nya bok Att vara Nikki är en fortsättning på Airhead, som jag gillade väldigt mycket.



Jag gillar hur hon skriver, det är faktiskt rätt fängslande och man kan sällan lägga ifrån sig boken och om man gör det, är det rätt lätt att komma in i boken igen.
Boken handlar alltså om Nikki, hur det är att vara en supermodell. Eller egentligen hur det är att vara datanörden Em i Nikkis kropp.

Jag tyckte boken var spännande och slutet på boken gjorde mig nästan lite arg för det betyder att jag måste vänta ett tag tills nästa bok om Nikki kommer ut :P Jag tror inte att det finns någon speciell ålder som boken passar till men kanske 15-25, eller lite yngre än 25.
Jag tycker iaf att boken var läsvärd, det var lätt att läsa och det handlade väl lite om sånt man gillar att läsa om; modeller och lyxliv :P Och lite annat :)
Men iaf, läs den! Och läs första boken också, om ni inte har gjort det annars är det inte så kul att börja med andra boken, det är inget fristående nämligen.

Orkar inte spela mer, vill inte läsa just nu och på TV:n är det inte mycket intressant. Och jag börjar om 3 och en halv timme. Suck :P
Kommer kanske in med ännu en recension av en bok som jag fick igår och läste ut på mindre än 3 timmar; Barfota änglar.

3 år tillsammans

Idag har älsklingen Albin och jag varit ihop i tre år och förlovade i 2 år.
Tyvärr är han inte här och "firar" tillsammans med mig men vi ska snart åka till Köpenhamn, bara vi två, och fira på det viset. Inte denna helgen, inte nästa men helgen efter det åker vi iväg på en liten weekend!
Det ska bli jättekul, jag har aldrig åkt utandför Sverige med bara Albin.
Och hur ska jag förstå vad danskarna säger? Mölemö.. Det får Albin fixa isf. Men det ordnar sig, man har ju engelska i värsta fall också. Men lite pinsamt är det allt att jag inte fattar vad de säger. Norska klarar jag rätt bra, eftersom vårt sommarställe ligger rätt nära norska gränsen. Men danska är jättesvårt.

Jaja.
Idag har jag mycket tid att göra onödiga saker på eftersom jag inte börjar förrän tre. Så jag tänkte spela om mitt Murder on the Orient Express, med Poirot alltså. Det bästa är att det är Poirot från serierna, David Suchet, som gör rösten i spelet! Det är inte alltid man har sån tur :)
Och så kanske jag ska läsa lite i guideboken. Jag hade tänkt att se på lite anime, Fruits Basket, men jag råkade såklart ta fel fodral. Istället för första dvd:n, tog jag den fjärde. Och det var så länge sen att jag helst vill se om från början :P
Men jag ska nog hem imorgon så det ordnar sig. Jobbar visserligen imorgon också men inte hela dagen. Och på söndag ska mamma, mammas kompis och jag gå på bio! Vi ska se Lyckan, kärleken och meningen med livet. Jag tror att det kommer vara en bra film, även om den bara fick en fyr i GP. Vad vet GP?
Jag brukar inte hålla med deras recensenter, så det är nog min typ av film, hoppas jag iaf. :)
Men nu ska jag spela lite spel! Kommer in senare med en bokrecension, tror jag bestämt.

Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0