Det är lättare att säga "Hejs" än "Fernsehapparat"

Hejs!

Albin här. Josies så kallade pojkvän. Nu sa Josie att jag ska skriva "Josies älskade pojkvän".
Jag tänkte bara bryta mig in i den här bloggen och meddela att förutom att fixa designen på den här bloggen och lägga till en ny fin ikon så har jag ordnat räddningen för alla som tycker det är svårt att komma ihåg adressen till Josies blogg. Och även om jag lärt mig att den heter fernsehapparat.blogg.se, så är det inte jättelätt att komma ihåg hur det stavas om man inte är tysk.

Så nu, kära läsare, har jag fixat så att man kan gå in på josie.hejs.se och automagiskt förflyttas till fernsehapparat.blogg.se. Helt smärtfritt, gratis och utan dokumenterade biverkningar.
Testa själv! No strings attached. Just links.

När jag ändå höll på och greja placerade jag Josies blogg (den här) i Mölnlycke på bloggkartan.se.

Det var alles.
Over and out!

/Albin Olsson

Hearts, stars and skulls

Som ni ser (hoppas jag) så har jag ändrat min bakgrund och små detaljer. Eller rättare sagt, inte jag men Albin. Han har snackat om det länge att han vill fixa till min blogg och idag har han suttit och pysslat och haft sig. Världens bästa pojkvän som VILL göra sånt, utan att jag ens ber om det!
Jag gillar mönstret jättemycket, det är från en tröja jag fick av Sissel och Toria i julklapp. Det är fortfarande små saker som ska fixas, säger Albin, men jag tycker den är jättefin nu! Han har skapat en ny ikon också, så man ser min bild i fliken.

Har blivit lite besatt av Sex and the City. Sett ett avsnitt minst varje dag, och det bästa är att jag har fått Albin att titta också. Och han tycker om det! Fast bara här, i verkligheten tycker han nog inte om det. (Svårt att försöka försvara vad man tror pojkvännen känner och tycker utan att ha pratat om det med honom..) Det är så underbart, jag gillar verkligen Carrie och alla hennes kläder, skor, accessoarer, killar, beslut, uttalanden.. Nu är tyvärr alla avsnitten slut, så det är bara att vänta till maj eller juni eller när filmen nu har premiär.
Håller också på att läsa Guldkompassen. Första boken färdigläst, bara till att börja med Den skarpa eggen nu. Får se vad som händer, spännande, spännande..


Det händer så mycket, eller ja, inte egentligen men jag sitter nästan aldrig vid datorn längre. Jag går in och kollar min mail, bilddagboken och Facebook lite snabbt nästan varje dag men annars umgås jag mest med Albin. Känns lite konstigt, men jag har inte så mycket att göra numera. Söker jobb, försöker prata med Arbetsförmedlingen (Arbetsförnedringen?) och lånar böcker så jag kan plugga till tentorna jag måste göra om för att klara kursen. Jag har börjat förstå nu hur man borde plugga till tentor. Om man gått i en sån klass på gymnasiet som jag gjorde, då förstår man inte hur man ska göra för att plugga individuellt. Det var inte så mycket press där, och lärarna sa till vad man skulle plugga eller vad som var viktigt. Nu får jag lära mig själv. Men det är också nyttigt.


Saker jag längtar efter:
  • Sex and the City: The Movie
  • Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (Johnny Depp + Tim Burton!)
  • Egen lägenhet (med Albin)
  • Fixat tentorna
  • Åka till London med Sissel
  • Ett bra jobb (don't we all?)
  • Åka till Irland och/eller Skottland
Några grejer kommer uppfyllas i år, får se vad som händer med det andra. Berätta gärna vad ni tycker om bakgrunden på bloggen!
Au revoir!

Är det någon där?

Har börjat läsa om Marian Keyes senaste igen (se rubrik) och som vanligt är den helt underbar. Jag förstår inte hur en författare kan skriva bara bra saker. Hon har inte gjort något dåligt, allt är fantastiskt och roligt och man tröttnar aldrig. Konstigt men väldigt trevligt.

Igår var Albin och jag och såg Guldkompassen på bio. Jag tyckte den var himla bra faktiskt, måste läsa böckerna så man förstår lite mer och får reda på slutet. De ska väl göra en triologi igen, as usual. Alla filmer (känns det som) blir triologier, påstod Albin igår och vi hade en lång och konstig diskussion på bussen hem. Tre är heligt tal, men också sju? Jag blev lite förvirrad när vi sen kom in på Hare Krischna, London och spåtanter. Det brukar bli så, när jag är i farten.


Antagningsbesked från VHS (studera.nu) sa att jag är antagen (ordentligt?) efter andra antagningsbeskedet. Och nu börjar jag ångra mig lite. Har en tenta (hittills, vet inte om grammatiken än) efter mig och måste nog göra den i vår nu när jag går fortsättningskursen och det känns.. Lite stressigt? Om jag koncentrerar mig på den kommer jag väl få fortsättningskursens tentor efter mig. Fast mamma säger att jag överreagerar. Bah.


Jag älskar Albin så himla mycket, det känns verkligen som om vi har kännt varandra jättelänge men fortfarande är vi nykära (bara varit ihop i tre månader, kännt varandra i fyra). Och vi vill så gärna flytta ihop tillsammans men det är ju nästan omöjligt att få tag på en lägenhet om man inte har två mille att slänga ut på en insatslägenhet. Väldigt synd men det är så det är.. Vi får hoppas på det bästa.Idag ska jag pyssla med massa saker. Lämna tillbaks böcker, låna nya böcker, städa huset, göra klart uppgift 4, hjälpa Sissel med att söka in till universitetet och blogga. Och blogga gör jag ju nu, så det är bara resten kvar.
Bråttom, bråttom.
Vi ses!

Bloggdesign: Albin OlssonRSS 2.0