Vart är världen på väg?

Igår var det VIP-kväll hos Mango och min trogna följeslagerska Victoria och jag var där.
Innan vi smet dit gick jag till hennes jobb, på Ordning & Reda i NK-huset. Jag köpte en jättefin almenacka som jag har spanat på förut. Mmm, fin fin. Nu är jag redo för 2009!

Efter hon hade slutat gick vi iväg till Mango, och där kunde man visst gå in fast man inte hade anmält sig. Skumt. Jaja.

Man fick en gratisbag med tidningar (Cosmo som alla säkert redan hade), lite godis, en mascara och ett smycke (som jag för övrigt redan har). Men det var jättekul, för gratis är kul och bagen som allt låg i, var jättefin! Tycker iaf jag. :)



Jag brukar inte handla så mycket på Mango så jag hade inte tänkt att köpa något. Men sedan kom vi till väskorna..
Jag vet inte vad det är med mig och väskor men vi har nog en kärlekshistoria. Jag är lite smått galen i dem.
Hittade en fin brun som jag gick runt i butiken och kände på men sedan tänkte jag "näe!" och ställde ner den. Duktig Josie! Tänkte också på att om jag skulle komma hem med en till väska skulle Albin nog få spel. :)
Jag har alldeles för många väskor, hinner inte använda alla eller så hittar jag en perfekt som jag bara använder. Men brukar variera mig när jag känner för det. Min senaste inköpta väska från Topshop har jag ännu inte övergivit utan den har fått hänga med ett tag. Den är ju så fin!

Efter vi hade kikat klart inne på Mango så smet vi in på Rut m.fl. som hade kvällsöppet. Victoria provade en klänning och jag inhandlade ett par spetstajts. Sedan var kvällen slut.
Har nog inget att klaga på, vi fick ju gratisgrejer, lite popcorn och så och det var trevligt.

Victoria!


För några dagar sedan zappade jag runt mellan kanalerna och då dök Idol upp. Jag brukar inte titta på Idol, det är så fånigt. Innan de bytte jurymedlemmar så var de hemska. Okej, jag gillade Daniel och Peter (eller vad de hette) men de var för elaka liksom. Onödigt elaka.
Visst man kan förstå att de var trötta på att få höra kassa människor sjunga falskt men man behöver inte vara så elak. Speciellt inte när det går på tv.
Anyways, när jag zappade in där så var det en liten tjej som sjöng. Men efter ett tag fattade jag att det inte var någon liten tjej, för tjejer kan inte vara i målbrottet som killar kan. Så alltså var det en kille. Johan P, kanske han hette. Whatever.
Han fullkomligt slaktade Abbas låt (kommer inte ihåg vilken dock..). Och så såg han ut som en tjej, kom igen.. Jag har inget emot killar som har nagellack eller mer hårspray den kvällen än jag använder på ett helt år men läppglans på den lille? Nej, det passade inte, speciellt inte när han sjöng så kasst.
Och när han var klar så satt massa småtjejer (13, 14 eller så) och skrek som om han vore... Darin?
Den lille blondinen är ju inte ens känd och det sitter tjejer och är kära i målbrottstönten.
Vart är världen på väg?
Kommer säkert få mycket skit för det här, men killen kunde ju inte sjunga.
Om man inte kan sjunga, tycker jag inte att man ska vara med i en tävling där man vinner på att sjunga bra. Och juryn var för snälla för honom. DÅ skulle de varit elaka och frågat varför han skränade istället för att sjunga.
But that's just my humble opinion.

Nu ska jag gå och köpa mig en yoghurt och en macka och gå och jobba, så får vi se vad som händer ikväll.
Kladdkakedags misstänker jag.
Peace out.

Anti-Halloween

Jag har nog aldrig firat Halloween.
Aldrig klätt ut mig (inte sedan jag var 10 iaf), som de flesta nog har.
Aldrig varit på maskerad i vuxen (nåja, tonårig) ålder. Saknar det nog kanske..
Jag vet inte vad jag skulle klätt ut mig till, jag är nog lite fantasilös. Men om jag skulle få välja vem som skulle bjuda mig till sitt Halloweenparty, då skulle det vara Heidi Klum. Hands down, hon verkar vara bäst på sådant. Hon och Sälen. Hon går verkligen in för det, struntar i om hon ser osexig ut.
Ifs så ser hon sexig ut till vardags, så hon kanske tröttnar på det och längtar till Halloween.


Jag kom att tänka på det när det har varit så många kunder inne idag och frågat om vi har några Halloween-saker. Vilket vi inte har..
Är det många som har varit på ett sådant party? Eller ordnat ett själv? Eller bara maskerad?
Jag är nog den enda som inte har varit på något maskeradliknade.
Men Sissel och jag var sugna på att fixa någon maskerad. Då skulle vi vara klädda i 1800-talskläder och ha oss. Stora peruker, ja ni vet. Men nu bor ju hon i Halmstad och jag är ingen som ordnar partyn sådär utan vidare..
Aja.

Idag drack jag årets första julmust! Eller ja, inte årets första, drack kanske lite i somras också. Mormor brukar ibland ha sådana flaskor stående, och då dricker man det istället för saft eller cola. Men det är trevligt.

Imorgon VIP!
Jag längtar och suktar!

Stormsteg

Vinter närmar sig, spa-dag och VIP-kväll närmar sig. Med stormsteg.
Jag ser faktiskt fram emot vintern, bara jag har fixat en varm jacka innan. Och kanske varma skor. Mitt problem är varma vinterskor som också är ganska snygga. (De behöver inte vara ursnygga, mest funktion please) Men det är svårt att hitta tycker jag.

VIP-kväll med Victoria imorgon..! Det ska bli kul, fast jag måste jobba innan dess, så jag kan inte åka iväg och kika i förväg :/ Lite jobbigt kanske, vet inte riktigt vad de har annars.
Hittade ju fynd på förra VIP-kvällen hos Topshop men nu är det hos Mango. Kanske en fin kuvertväska, vad vet jag.


Känner mig krasslig alla dagar. Och måste jobba alla dagar denna veckan. Hela dagar :/ Hade sett fram emot att vara lite ledig en dag, som jag brukar, fast nu blev det ändrat schema. Det förstår jag, chefen har en son och de ska åka bort på höstlov och jag går inte i skolan så jag har inget höstlov, så jag får jobba. Helt okej med mig, men då hade jag helst velat vara frisk. Inte krasslig >.<
Jag kan ju jobba men går runt och känner mig nysig och lite hes. Fast hesheten beror nog på min medicin, det har de sagt på Apoteket.

Lite tid över innan jag ska gå och handla mig en macka och gå och jobba. Vet inte riktigt vad jag ska göra.. Fick för mycket tid över, så nu sitter jag bara här och sitter. Har gjort allt jag ska göra, jag kan ju ifs hämta posten men jag tror det regnar ute :(
Igår hade jag tid över så jag filade lite på min julklappsönskelista. (Redan, jag vet, jag vet..)
Kom nästan inte på något alls. Helt sjukt.
Rocky-böckerna (4, 6 och 13) som jag aldrig får (förstår inte varför...) önskar jag mig igen. Och Audrey Hepburn-tavlan som jag såg på IKEA. Men den kanske är slut :/ Får kika på det.

Men vad mer?
Vad önskar man sig egentligen?

La vie en rose (La môme)

Om ni inte har sett den, då har ni verkligen missat något!
Jag älskar verkligen den filmen, och så pratar de franska också. Väldigt mysigt språk. Jag läste lite franska (fyra år) på högstadiet, men kommer inte ihåg så mycket men jag hade gärna velat lära mig ordentligt.
Man ville ju liksom inte läsa tyska, det är ett språk för barbarer, tycker jag lite på skoj sådär.
Men franska, det flyter och låter fint. Utom när de är arga kanske...

Men Marion Cotillard spelar underbart fantastiskt. Hon är bra i alla filmer jag sett henne i; Big Fish och Taxi-filmerna. Okej, Taxi är hon inte bäst i men det känns som jag har sett henne i många filmer! :P
Och tjejen som sjunger alla sångerna i filmen, hon låter nästan som Edith men inte riktigt men väldigt bra ändå.

Ja, jag ska nog se den. Kan inte träna idag nämligen, är allergisk igen. Vet inte riktigt varför.. Jag har inte slarvat med medicinen och det har inte hänt något speciellt vad jag vet, så varför? Jaja.


Har fixat tre julklappar idag. Känns bra. Men ändå.. Inte. Det känns om att jag kommer ge hela släkten en bok eller något liknande, bara för jag jobbar i en bokhandel. :)


Häromdagen fick jag två böcker hemskickade.

Jag ska försöka mig på Johnny Cashs biografi, både på engelska och svenska (det var ju så billigt!). Jag fick också sista delen i min samling:

Marian Keyes - Å andra sidan är sista i min samling, nu har jag alla böckerna. Även den sista som är på engelska, förvånansvärt lätt att läsa på engelska. Pröva!

Jag gör inte av med så mycket pengar som man kan tro, jag hittar alltid det billigaste och beställer bara någo som jag verkligen vill ha. Och om jag kanske inte kan hitta det i någon affär.


Nu får jag se till att röra på mig, måste äta lite tacos och kika lite på Sex and the city. Ska nog få med mig Albin på det. Han gillar tacos. Sedan är det Design: Simon och Tomas. Jag gillar Simon bäst, Tomas är lite för skum. :) Och Simon pratar så mysigt med engelska och allt. Och de små hundarna är så söta... ^.^

Hejdå och tja, läget, ha det.

Hej hej, hallå bloggen

Jag är helt slut.
Har inte gjort något speciellt idag men jag är helt slut ändå. Känner mig krasslig, tycker det är synd att jag ska jobba imorgon för jag vill inte vara sjuk på jobbet. Var det lite igår, och det var ju bara 4 timmar.
Det är himla svårt om jag skulle bli sjuk eftersom jag jobbar typ fem dagar i veckan. Om någon blir sjuk spricker hela schemat. Eller ja, bara om jag blir sjuk kanske. Om chefen blir sjuk får jag väl ta en dag extra.
Men men..

Ställde om klockorna igår och vaknade tjugo i åtta idag. Egentligen var den tjugo i nio men jag var lite pigg ändå, eller kunde inte somna om. La mig i soffan för att läsa men hann inte med mycket förrän jag somnade om.
Jobbigt. Tror jag kanske har sovit för länge och det är därför jag är så trött. Och att jag är krasslig. Och för jag inte gjort något "nyttigt" idag. Bara städat badrummen.


Det är kanske inte så kul att läsa ett såhär meninglöst inlägg, så jag ska nog avrunda det och gå och lägga mig. Försöka bli frisk tills imorgon. Hoppas jag kan träna.
Kusin Cajsa är i Paris med min moster i detta nu. Jag är lite avis, men fransmännen är ju lite aggro så det kanske är tur att man slipper? Jag skulle ifs kunde använda min skolfranska om jag åkte dit, n'est pas? (Eller hur, tror jag att det betyder.. :P)
Jaja. Allt verkar fungera på nya datorn, ljudet och alla bokmärken är tillbaka fast Albin fick pyssla lite med det.
Annars har jag sett på film, glott på tv, läst bok, gått runt och varit rastlös osv.
Söndagar suger. Iaf ibland. Eller så suger det bara för jag känner mig sjuk.
Nu ska jag sluta gnälla och gå och lägga mig med Marian Keyes - När Lucy Sullivan skulle gifta sig.

Söt-Albin försöker se ut som sin tröja.

Gonatt!

Allt är borta..

..nästan.
Ganska mycket. Men det är ändå inte så farligt, det är min dator jag pratar om.
Albin har fått nya datorn att fungera, men den har inte mina bokmärken på internet och dylikt som jag hade på min gamla. Vissa sidor kommer jag ihåg och har redan lagt till dem men vissa minns jag inte alls, och det är lite trist.
Albin försöker dock kolla det åt mig nu. Det är snällt :) Han har verkligen hängivit sig åt att få det fungera och det gör det idag. Den är så himla snabb, jämfört med min gamla som är sex år. Jisses!
Visste inte att den var så gammal, faktiskt. Så denna är snabb, till och med för snabb. Youtube-videorna går för snabbt, folket på filmerna bara springer förbi.
Och just det ja, ljudet fungerat inte och min e-legitimation är försvunnen.
Det är ju inte så himla farligt, bara att beställa en ny. Men lite trist är det allt.. :P


Idag har jag jobbat, och jag har varit nysig och (antagligen) allergisk hela dagen. Medicin hjälper inte så mycket men jag har inte svårt att andas så det är nog lugnt. Det var dammigt här hemma men Albin har precis dammsugit och jag ska snart fixa badrummen.
Albins boys kommer hit snart, de ska väl spela tv-spel och leka. Jag tror jag ska se film och sitta här, vill inte störa. Dessutom är jag inte så bra på tv-spel som jag skulle vilja. :)
Jag skulle egentligen gått ut idag men känner mig jävligt risig så stannar inne. Synd, men det blir ju fler gånger som tur är!

Det känns lite som en tråkig dag, vet inte riktigt varför.
Jag får försöka rycka upp mig. Ska nog äta lite makaroner. Eller plättar.
Mums!


Vi hörs nog imorgon, om externa hårddisken fungerar som den ska och jag kan lägga upp mina bilder igen! (De är också försvunna, men inte borta som tur är)
Ciao!

Spa me up!


Comwell, Varbergs kurort.

Mamma bestämde häromdagen att vi skulle åka på spa tillsammans och bara slappa och ha det skönt. Och jag tänkte att det nog skulle vara trevligt men när skulle man hinna med det?
Men iaf, efter noggrannt överväganade bestämde vi oss för Varbergs kurort. Albins mamma tipsade om den, för hon hade varit där, och mamma hade läst om det och tyckte det verkade bra. Så bra!
Idag bokade alltså mamma in oss i nästnästa vecka för en natt. Då blir det lunch, massage, (för mig) ögonbrynsformning och middag! Så mysigt. Har inte sovit över någon gång, bara fått massage på Hagabadet.
Spännande, spännande.. Man kan lugnt säga att jag är uppspelt.

Jag är dock lite trött idag. Och hungrig. Och filmsugen som aldrig förr. Har redan bestämt att Albin och jag ska se Remember the Titans, för den är bra, plus att Hayden Panetteri är med. Fast hon är bara liten tjej, under 10 iaf.


Jag får så mycket böcker, känns det som.. Idag kom sista boken i min samling med Marian Keyes; Å andra sidan. Fick också två pocketböcker. Johnny Cashs biografi, både på svenska och engelska. Tänkte bara ha på svenska men mycket coolare att läsa på orginalspråket.

Imorgon ska jag träffa Toria och Klara, de skulle ut och frågade om jag ville haka på. Varför inte? Bara jag slipper dansa, är inte mycket för sånt. Det är väldigt trevligt och mysigt att göra sig fin och sen sitta och dricka och snacka med folk men dansa.. Naej. Jag dansar gärna hemma, när jag är ensam, till überbra musik.
Min musiksmak spelas ofta inte på krogen, för den kanske inte är de senaste.. :) Vissa kanske, men inte allt.
Btw, om någon ville veta har jag ca. en månads musik på min dator. Alltså, alla timmar och minuter räknat, så är det sammanlagt en månads musik. Ganska sjukt. Lyssnar inte på allt förstås. Men ändå, en månad.
Är lite impad, men min bror har säkert två månader.
Så jag ska dra på mig en fin långärmad klänning (påminner lite om American Apperel) och färgglada strumpbyxor och hoppas på det bästa. Ska nog lufta min clutch från NYPD också.


Nej, nu är jag vansinnigt hungrig och mamma passar hund och pappa kommer sent ikväll och Albin pysslar med dator, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.


FILM!!

Whatever Lola wants, Lola gets

And little man, little Lola wants you.

Idag lyssnar jag på soundtracket till Kinky boots. Mycket bra.
Ska mixtra med ny musik på nanon också, gjorde lite igår men det är fortfarande en del uttjatade låtar som jag får byta ut mot lite nytt.


Dagen har inte börjat jättebra, kan man tycka. Jag gick upp, åt, duschade, klädde på mig och pysslade med lunch. Gick till jobbet och vem är inte där om min chef. Jag fattade ingenting men sedan sa han att vi skulle göra som förra veckan, då jag började tre och jobbade till sex. Jisses.
Jag blev trött med en gång, gått upp för tidigt i onödan. Bah.
Jaja, kunde gå hem och njuta av mina saker som levererades med posten innan jag gick iväg.

Fina satinkjolen från Asos.

Den är mer lila än blå men ljuset blev lite konstigt. Lila satin med volanger, jag smälter.. Partykjol!
Jag fick också ett paket från Yves Rocher med trevliga saker.

Två läppbalsam, en mascara från Luminelle, en duoögonskugga och necessär.

Necessären var en gratisgåva och man kunde "fälla ut den" så man kan hänga den på väggen. Praktisk att ha med på resor. Ögonskuggan var i bruna färger, tycker jag om!

På tal om resor så ska mamma och jag åka på spa. Någon dag snart, tror det blir en onsdag för då är jag ledig och om min chef och jag nu bestämt att jag börjar 15 på torsdagar så är det ju ingen brådska. Vi satsar nog på Varbergs kurort, det ligger inte jättelångt härifrån och Albins mamma har varit där och tyckte vi skulle åka dit.
På tal om Albin så är han i stan nu och köper en dator till mig. Eller ja, det är inte bara han som betalar utan jag betalar hälften. Det är inte med ny skärm eller tangentbord eller så, utan en slags byggsats så man kan bygga lite själv och ha sig. Som han ju älskar. :)
Jag vet inte så mycket om det, även fast han har förklarat så jag får fråga honom när han kommer hem och kanske uppdatera detta inlägget. Får se.
Vill också se en film... Är så filmsugen nu för tiden. Men ingen har tid/lust att se film med mig. Tråkmånsar. Då ser jag en själv! Clerks 2 kanske, den var grym. Kevin Smith är en gud.
Killar med bra humor är underskattade. Skaffa en kille med humor och du är lycklig för resten av ditt liv. Dock ingen kille med dålig humor som t.ex. någon som säger taskiga saker om andra och tycker det är roligt. Se upp för sådana.

Nej, nu ska jag nog ta och göra någonting innan jag koagulerar. Fick två böcker igår av min bokklubb. En feministisk och en från Japan (dock på svenska). Kanske läser en av dem.

Kisses

Oliver, the puppy

Idag har jag varit och hälsat på min käre bror.
Jag mutade med bullar för att få besöka honom, för han har skaffat en liten hund med Sara. Oliver heter den lille valpen och är den sötaste lilla hund jag någonsin sett! (Ta inte illa upp, Milton)
Tog massa bilder, eller snarare, Albin tog massa bilder, så här har ni en!

Så liten, bara 9 veckor.

Vi gav ett kort till dem; En pojke! står det och grattis och lycka till på insidan. Väldigt fint, tyckte jag. Vi klappade och tog kort och busade med den lille valpen och sedan åt vi bullar, och jag gick och beundrade lägenheten. Den är väldigt fin, jag blir så sugen på att flytta när jag är på besök hos dem.
Vi var en sväng på Åhléns innan vi åkte hem och där finns det ju massor av inredningsgrejer. Blev sugen igen.

Jaja. Det var jättekul att hälsa på Eric, Sara och Oliver, jag är gärna hundvakt till den lille sötnosen.
Han var så glad och viftade på svansen och gnydde lite (jättegulligt) när jag satt i soffan och han också ville upp. Inga hundar i soffan dock. Sedan, efter bullarna, somnade han i Saras knä.

Så söt!


Nu har jag på mig myskläder och ska nog lägga mig och läsa lite i den nya Stephenie Meyer-boken Eclipse. Försöker på engelska och det är inte så svårt, det enda jobbiga är att inte slöläsa. Eller läsa för snabbt. Jaja.
Har sådan lust att se på någon film men vill inte göra det själv och Albin ligger i sängen och är trött. :(


Oliver gillade löv.

Jag ska sätta på etiketter till julklapparna istället.
God Jul!

Raindrops is falling on my gummistövels

Jag är helt slut, har gympat. >.<
Fick lite problem med andningen också, men har ju med min astmamedicin.
Nu sitter jag med inpackat hår och ska snart duscha och äta fiskgratäng. Medan vi äter ska vi nog se på Design: Simon och Tomas. Och man får inte missa I ditt ansikte senare. Får se hur vi hinner med det.

Igår bakade jag kanelbullar. Det gick sådär, men resultatet blev bra trots att jag glömde pensla dem och inte hade på något pärlsocker. Och gjorde dessutom för stor sats men det gör inget, mer bullar åt folket säger jag! Det var första gången jag gjorde bullar utan uppsikt och redan vid smöret som skulle smältas gick det illa. Jag satte på tian, när det snarare skulle vara ettan och det blev rökigt i hela köket och brandvarnaren gick. Albin sa att han blev brännskadad men så farligt var det inte, tyckte jag. Jag har varit med om värre saker! Nej, det var synd om honom.
Jaja. Nytt försök med ny kastrull och det gick mycket bättre.
Sedan: långt väntan på att mjölken och smöret skulle ha 37°C, så Albin och jag kikade på Heroes samtidigt som vi väntade. Sedan orkade jag inte vänta mer, för jag skulle egentligen vara klar till Sissel kom och hälsade på så jag pysslade vidare. Jag var inte klar när hon kom med sin pojkvän, så vi drack te istället. Degen jäste fint.
Sedan skulle alla gå. Sissel och Kristoffer skulle bada jacuzzi i Frölunda och Albin skulle åka till Angered för att hälsa på teatern som firade 30 år.
Jag fick avsluta baket alldeles själv och det gick bra. Många bullar blev det!
Fyra stycken tre literspåsar och en två liters. Sådeså.
Pappa sa att de var bland de godaste hembakade han någonsin ätit. Yay!
Och jag använde mina fina bullformar!! Yes.
Jag hade förkläde också. Helylle värre.


Imorgon ska vi förhoppningsvis få åka till min bror och hans Sara för att kika på deras nya lilla valp som de hämtade i helgen. Han heter Oliver och är en Lancashire heeler. Jättesöt, bara nio veckor.
Om det inte blir imorgon hoppas jag det blir snart iaf, jag får locka med bullar! :)

Nu ska jag gå och duscha och äta, för jag är jättehungrig!
Bye!

Lilla boken om lycklig kärlek

Jisses, ibland är det svårt att komma på rubriker, det känns så dumt att ha en mening som återkommer i texten, liksom. Men iaf är det titeln på en bok i min hylla. Jag gav den till Albin när jag kände mig extra kärleksfull.
Vilket jag gör ganska ofta.


Har nyss sett Sex and the city-filmen, bra igen. Men jag fattar inte varför den är barntillåten? Det är ju flera heta sexscener med i den, det borde vara minst 11-årsgräns? Eller har jag fel?
Känns lite fel, men det kanske är det nya nu att alla barn ska få titta på en film där de har sex så de... Lär sig hur man gör?

Har jobbat idag, sovit dåligt. Hade en mardröm om typ.. Zombies och sen kunde jag inte riktigt somna om för så fort jag blundade så tänkte jag på mardrömmen. Ganska illa. Tänkte också på den när jag var vaken, ganska illa. Igen.
Jag är inte mycket för skräckfilmer men ibland så ser jag en, och det är mindre bra. Den enda film som jag nog tyckt var läskig var 28 dagar senare. Och det är lite scary att man tänker om man har ljuset tänt så kommer det komma springandes smittade människor hela tiden. Burr.
Nej, nu ska jag tänka på bättre saker!
Ska nog muntra upp mig genom att se någon dålig film, typ The Love Guru. Visserligen gillar jag Mike Myers men har hört att den ska vara rätt kass. Därför vill jag se den! Det är roligt att se kassa filmer, ibland är de så dåliga att de blir bra.

Sissel is back in town, iaf över helgen. Imorgon ska jag baka bullar och har bjudit in henne på lite te. Jag hoppas iaf jag kan baka bullar, i värsta fall får hon väl hjälpa mig.

Var på Panduro Hobby idag igen och köpte lite pärlor och så, har gjort en till julklapp, one left to do. Det är kul att göra egna julklappar. (Vill ge nu..!)
Hoppas iaf folk blir glada. Det är ju inte Pilgrim eller Snö but I did my best.

So long, så länge.

[kala:s får:m]

Jag köpte muffins- och bullformar igår! Så imorgon eller på söndag ska jag baka kanelbullar.
Förhoppningsvis får jag hjälp av Albin.

Två svarta med blommor och fyra med rosor. Fina va?

Och till råga på allt så fick jag Sex and the city-filmen idag!

Finally!

Japp, spännande spännande.. Har inte bloggat på någon (några?) dagar, för jag har verkligen inte haft något alls att berätta. Jättetrist. Bara jobbat. Och idag har inte så mycket hänt heller egentligen :P
Utom att jag har lagat god entrécot med pommes och bearnäs-sås (min fina stavning). Ska diska en form, sedan är jag klar med köksbesvären.


Ska upp och jobba imorgon, så nu ska jag bara slappa och kanske gå och lägga mig tidigt. Fast har bestämt mig för att se Walk the line och äta en glassbåt.
Musiken är väldigt bra, och jag kommer säkert få ryck efteråt och vilja lyssna på Johnny Cash. Älskar Ring of fire och Ghostriders in the sky. Med mera.

Ha en trevlig fredag, festa för mig också!

Gummistövlar? Yes, please



Nya gummistövlar, randiga inuti. Fina!

Det regnade idag och jag tänkte "Ja! Jag tar mina fina kilklacksskor fast jag ska gå i stan!" Jag är lite klen och ovan att gå i högklackat nämligen. Förstår inte hur folk lär sig att gå i dem utan att få ont. För jag gillar att gå.
Jaja, klag-Josie..
Skulle möta upp Albin efter hans föreläsning, för jag är ledig idag. Vi skulle köpa galgar och jag skulle köpa pysselsaker på Panduro hobby. Mycket trevligt ställe.
Anyways, galgaffären hade inte galgar (!) såg det ut som så jag gick vidare till Panduro och dit kom Albin. Jag hittade några fina lås och köpte lite pärlor. Sedan sprang jag in på några skoaffärer men hittade inga gummistövlar. Jag tänkte "what the hell?". Varför kan inte affärer ha snygga gummistövlar som inte kostar över 1000 kronor?
Smet in på DinSko och hittade de fina stövlarna ovanför. De är inte världens snyggaste men väldigt fina, jag kan tänka mig att ha på mig dem när det regnar och de läcker inte in (än).
Äntligen har jag köpt gummistövlar. Det enda som behövs nu i vinter är nog vinterskor. Kanske ny jacka också, min kappa har blivit lite trasig i fodret och om jag ska ha mina stickade tröjor blir det lite trångt.. Får se hur det blir med det, men nya vinterskor som håller mig varm måste iaf inköpas.

Igår köpte jag mig en bok. Om stickning!

Rolig stickningsbok!

Bli inte förvånade om ni får en stickad muffins eller så i julklapp! :)

Ska gympa sen men jag ska nog försöka plugga lite. Eller sticka. Eller göra smycken. Fast måste plugga..
Jaja.
Hejs!

Sälja mina skor

Japp, har fundelerat och det är ingen som har storlek 37 av mina vänner så jag får försöka blogga om mina fina skor, som jag tyvärr inte ha kvar för de är för små. Märkte det inte i affären, dumt nog..
Men men, om det är någon som vill köpa dem, skriv en kommentar med din mail och ett pris du vill ge för dom, så mailar jag dig!





Väldigt fina, bara använda en gång. Har orginalkartongen kvar.
Skorna är från Blink, köpte dem på Åhléns i somras. Spännena är väldigt snygga, tycker jag själv. :)
Skriv om du är intresserad!

Josies konstigheter (hemligheter?)

Idag på jobbet, när det var ganska lugnt och jag redan hade pysslat med allt jag skulle, tog jag fem minuter för att skriva ner (upp?) alla konstiga och mindre konstiga grejer jag har för mig.
Såhär blev det:

  • När jag köpt något i klädesväg vill jag genast ta på mig det, undtantag för strumpor och strumpbyxor
  • Jag plockar alltid ur de torkade bananerna ur min müsli på morgonen
  • Kommer alltid (nästan) fem eller tio minuter innan bussen går
  • Älskar att skriva små lappar/kort till folk jag älskar och ge dem korten när de minst anar det
  • När jag köpt en present eller julklapp vill jag ge den genast!
  • Ungefär halva min garderob består av H&M-pryttlar och kläder
  • Jag hänger jämt upp kläder som ligger i mitt rum in i garderoben innan jag går och lägger mig
  • Tycker inte att jag har någon bra sida av ansiktet, framifrån är bäst
  • Gillar all musik utom growl och heavy metal, vanlig hårdrock är helt okej. Rap blir tråkigt efter ett tag och speed metal, trash metal & allt sånt går inte heller hem hos mig
  • Min specialitet är kladdkaka med hallon och vispgrädde. Också duktigt på lövbiff med pommes frites, gräddsås och sallad
  • Jag gillar att titta i modetidningar och kryssa för vad jag skulle vilja köpa, alternativt skriva listor på vad jag önskar att äga. Nästan aldrig köper jag det jag kryssat för/skrivit upp, glömmer bara bort.
Så, där var min lilla lista!

Är lite trött, kom nyss hem från gympan. Har tvättat håret och känner mig allmänt mysig. Ska bädda rent, äta lite gröt och titta på Design: Simon och Thomas med mamma och Albin. Kanske laga några tröjor och sticka lite mer.
Jag fick garn och stickor av mormor igårkväll och började då. Det ska bli en halsduk av marinblått garn. Tog en bild men det ser så ljust ut med blixt. Det är iaf mörkare.

Jag har kommit ganska långt, tycker ni inte det?

Nu ska jag springa iväg och göra gröten!

Kisses

Stickat och sminkning


Fina, stickade koftan från H&M.

Har märkt att jag köper ganska mycket från H&M. Men det är ju så trevligt, och de flesta grejerna är inte så dyra så det är ju bra. Shoppade koftan och 5 pack med strumpor. Ville egentligen haft en svart kofta, för jag hade redan två gråa koftor men de var slut i svart, fanns bara en i grått och typ tre i orange. Ville inte riktigt ha en orange, och grått är alltid fint så det fick det bli! Visserligen var det en exakt likadan som kusin Cajsa hade köpt igår, men den var fin..

Släkten har varit här i helgen, släkten från Falun.
Jag kommer inte alls ihåg vad vi gjorde i fredags, utom att titta på Miss Marple. Jag tror kanske jag gick och la mig sen för jag skulle upp och jobba dagen efter.
Jobbade lite i lördags, softade lite hemma medan mamma och Albin var i stan med kusinerna från Falun och min moster. De kikade nog på kläder. Och annat.
Sedan kom de hem och hämtade upp mig och så åkte vi till mormor och morfar, för det skulle bli middag där. Mamma och moster gick ut med Milton (the dog) och jag såg på, gissa vad.
Miss Marple igen. Satt dessutom och stickade, för Cajsa hade börjat sticka på en halsduk och jag ville sticka några varv för det var så himla längesedan.
Och det var så kul!
Jag ska börja sticka igen, så när mormor och morfar kommer hit och äter varma mackor sedan ska mormor ha tagit med sig stickor och garn till mig. Yay!
Jag ska kanske sticka en halsduk, annars en mössa eller så.
Eller kanske något till min lilla kusin som fortfarande ligger i sin mammas mage. Jag fick se ett ultraljud på den lille idag. Vet inte om det är en lille eller lilla, för om de vill ta reda på det får de betala för en privat undersökning. Och det kan ju vara kul och spännande att inte veta. Inte för jag tror det spelar någon roll, jag blir bara glad om den är frisk.

Har pysslat lite idag. Gjorde klart mormors julklapp. Ett halsband och matchande örhängen till. Det fanns en beskrivning till hur man skulle göra, så jag gjorde lite som det stod och lite som jag ville ha det. Och det blev jättefint! Ska nog ta kort på det och lägga upp det här senare. Ska hitta någon fin ask jag kan lägga det i också.
Är så pysslig! Gjort julklapp, ska sticka sedan, och funderar på att brodera det där kitet jag köpte i förrgår.

Ganska fint, don't you think?


Albin, kusin Cajsa och jag var inne i stan förut. Jag ville kika lite på ett par stövlar, hittade inte de jag ville ha och köpte en kofta istället. (Den på bild där uppe)
De hade också ett ställe i Nordstan där Nivea höll på och sminka folk. Cajsa ville prova, men de sa att vi skulle komma tillbaka om en timme. Vi gick och åt så länge och sedan gick vi tillbaks. Cajsa fick en nummerlapp och sedan fick vi vänta länge, länge.
Albin smet iväg till både Clas Ohlson och Kjell & co. Kikade på dataprylar medan jag väntade med Cajsa. Till slut blev det hennes tur och hon började bli sminkad. Albin och jag satte oss och vilade på en stol och sen var Cajsa klar! Hon hade fått fint sotade ögon, är lite avis men hade inte orkat vänta på min tur, som alla fjortisarna som ville ha gratissminkning.
Sedan åkte vi hem med pendeln. Mormor hämtade oss vid Mölndals bro och vi åt lite där. Sedan åkte Falun-folket hem och vi också.
Och här är jag nu, efter lite pyssel.
Nu ska jag nog brodera, hur man nu gör.. Jaja, det finns en beskrivning med. Och garn och tyg, så jag ska bara leta upp en bra nål så är jag färdig.
Jag ska nog ge duken till någon i julklapp. :)

Puss!

P.S.
Bild på Cajsa med fin sminkning! D.S.


Sneaky Miss Marple..

Hon är så lurig, den där! Hon säger något och så ser hon så misstänksam och sneaky och lurig ut! Jisses, jag vill också se lika sneaky ut. Eller vara lika sneaky..
Hade ett litet maraton med mig själv igår. Eller om det var i förrgår.. Kikade på tre avsnitt. Ganska mycket eftersom varje avsnitt är ca. 90 minuter.
Idag har jag bara sett ett hittills men jag kanske ska se ett till med mamma, hon tycker också det är spännande. Jag vet seriöst aldrig vem som är mördaren förren hon säger det.
Det är kul på så sätt. Sneaky sneaky..


I onsdags hade det kommit paket till mig! Jag glömde skriva om det då och orkade inte igår, så det blir idag. Det var två tunga paket, och vad jag visste hade jag inte beställt något.. :)
Visade sig att det var från Albin! Han hade köpt böcker till mig <3
Visserligen så hade jag alla böckerna utom en, men det var väldigt vänligt tänkt. Jag skrev kanske om att jag inte kunde hitta Marian Keyes - Sushi för nybörjare, den gick inte att köpa alls. Då hade bus-Albin köpt på blocket.se, fast då var det ett paketpris för alla böckerna liksom.
Men han ska sälja de jag redan hade, får pengar tillbaka och allt är frid och fröjd!


Nu behöver jag väl bara Å andra sidan så har jag alla hennes böcker. Hon är en underbar författare. Skulle himla gärna vilja träffa henne för hon verkar vara en fantastisk och rolig människa.
Idag kom det ett paket från Yves Rocher till mig. Såg det innan jag gick till jobbet, så jag tog med mig det och öppnade det där. Det var tre stycken rengöringsprodukter, en ansiktsmask (på tub?), ett läppglans (korallfärgat), lila ögonskugga och en kajal och mascara i ett!

Ser den inte lite rolig ut?

Nej, nu har jag sett ett till Miss Marple-avsnitt med mamma. Sneaky..
Det var psykiatrikern som var skurk! I'll say..
Nu är det sovadags, för imorgon ska jag öppna tio. Och imorgon ska vi träffa moster Eva, kusinerna Olle och Cajsa, Henrik och lille Milton-voffsingen.
Vi ska nog promenixa dit. Får se vad som händer, men jag ska fota den gullhunden! Fluffbollen.. <3

Vi hörs!

P.S. I love you

Jisses, vilken gråtarfilm!
När Albin gick ner för att scanna och göra andra manliga grejer, så grät jag en skvätt. Det var så himla sorgligt nästan hela tiden ju! Tårarna låg på lur, men ville inte att Albin skulle få tillfredställelsen att se mig gråta :P
Vet att han tycker att det är okej, men tycker inte om att gråta inför folk.. Speciellt inte när folk ska trösta och vara snälla, då bölar jag bara ännu mer. Can't stop.
Anyways... Väldigt bra film, inte som boken MEN jag kom på att jag kände igen döde mannen Gerry. Letade såklart på imdb.com när filmen var slut och vad har han inte varit med i om inte The Phantom of the Opera! Min favvofilm för han sjunger så jäkla underbart!
Gerard Butler är min nya kärlek, vid sidan av Albin. (Ta inte illa upp nu, älskling, det är bara på låtsas och på långt håll..)
Men even so, så lägger jag upp en snyggisbild på honom.

Och så spelar han irländare och sjunger i filmen, han är ju för gudomlig...!
Jag älskar Irland. Musiken är underbar, människorna verkar vara himla roliga och Marian Keyes skriver ju mycket om det och kommer därifrån, so you gotta love it!
Om jag inte var förlovad och inte hade vett i skallen skulle jag.. Hunt him down and marry him!
Men som tur är så är jag inte ett pucko och blir bara lite kär på avstånd.

Om ni inte har sett The Phantom of the Opera än, gör det! Väldigt fin musik, fantastiskt skådespel av Gerard.
Och detsamma med P.S. I love you, väldigt bra film. Men var beredda på att det blir sorgligt! Iaf om ni är lika böliga som jag. :)


Tentan är avklarad!
Jag tror det gick bra, eller jag tror inte det gick bra så kanske jag blir positivt överraskad (om jag har tur). Om jag inte klarar den så orkar jag nog inte göra någon omtenta. Jag fixar inte sådant. Inte så många gånger iaf.
Orkar inte gympa idag, har ont i halsen. Får bli nästa vecka. Nyttig nästa vecka, yes indeed.

Har inte köpt något nytt på senaste, konstigt nog..! Har nog haft fullt upp med att plugga. Kanske.

Idag träffade vi på Victoria. Hon skulle till NK och jobba. Vi gick och åt thai och sen gick vi och hälsade på henne i butiken. Jag fundelerar på att köpa mig en kalender och de hade fina, så jag får se. Jag la undan en tills på lördag. Hoppas jag får tid/pengar att köpa den, för den var riktigt söt.

Jaja. Jag kanske borde göra något odramatiskt som att se Miss Marple och försöka lista ut vem som mördade vem istället för att gråta över kärleksfilmer?
Maybe.
Ja, så blir det!
Hejdå!

Änglar

Fick idag min bok jag beställde från bokus.se!
Marian Keyes - Änglar. Väldigt bra bok om Margaret som åker till La-la-land.
Försöker samla på mig alla hennes böcker men hittar inte Sushi för nybörjare någonstans. Vill gärna ha inbunden, för de har så fina omslag.
Om någon vet var, berätta!

Tänkte bara skriva ett kort inlägg, för jag måste plugga.
Trist. Vi ska skriva i svaren på tentafrågorna, då lär man sig bra. Är nog nästan samma frågor som innan. Så.. Hoppas på det iaf. Jisses.
Idag har Albin pysslat med dimmer i vårt rum, så nu går det att dimma. Det verkar mysigt, och han gillar ju att pyssla så jag låter honom hållas, speciellt när det blir bra. :)

Jag gjorde egna mackor till lunch idag, istället för att gå och köpa. Det blev ingen sallad och inte persilja, som det brukar vara på de goda mackorna på Jonséns konditori men mina var minst lika goda. Och säkert nyttiga!
Ska göra samma sak imorgon också.
Albin kom förbi och köpte pizza, jag fick hans kanter att gnaga på. (Jag gillar kanterna!)
Mysigt.

Har kommit på att jag har jobbat på jobbet i nästan 7 månader. Ganska bra, för jag har haft det väldigt kul. Inte alls som när jag jobbade på dagis. Då mådde jag kasst ofta, fick jobba mer än 8 timmar per dag och var helt slut.
Nu kan jag bestämma hur jag vill göra, packa upp varor, fixa med skyltning, sätta upp nya kort och pyssla. Det är väldigt roligt, hade nog inte haft så kul i en större butik, även fast jag älskar Akademibokhandeln.
Jaja, nu ska det pluggas.

Kramar!

Albins present

Albin kom nyss hem efter ha varit borta större delen av dagen. Han har lekt med en vän.
Jag stod och spanade efter jag hade pluggat, och undrade vart den där Albin hade tagit vägen.
Sedan kom mamma hem. Hon hade handlat på Bianco.
På tal om skor så fungerar inte DinSkos hemsida. Inte heller Nilson. Undrar varför..

Lite senare kom Albin.
Han hade köpt choklad till mig. <3
Jag fick en liten. Sen en lite större. Sedan två stycken 200g.
Mamma sa att jag kommer bli tjockis, men jag tänker ju inte äta alla på en gång. Tokigt!
Tänker spara minst två. För den minsta fick Albin.
Det kunde han vara värd, stackarn måste plugga.


Nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten, alternativ jämföra gamla tentor och skriva ner viktiga saker.
Choklad på er!

Chok-o-licious.


PS. Om ni vill kan ni följa min blogg med bloggkoll! DS.



Färdigpluggat!

Nu är jag äntligen klar med allt. Nu ska jag bara repetera av bara tusan!
Känns bra.
Det kom lite släkt förbi förut. Gudfadern Lars, morbror Jonas och mormor och morfar. Det blev kanelbullar och kaffe, fast jag drack grönt te. Måste köpa nytt för mamma sa att det nästan var slut. :(
Men det betyder en tripp till Haga och det är alltid trevligt! Det är som Gamla stan fast ändå inte..


Glömde berätta att det haglade igår. Det var fruktansvärt, det lät som fönstrerna skulle gå sönder. Det är rätt coolt att titta på (om man är inomhus, vilket jag var), tog ett par kort också:

Ganska mycket hagel på vår altan.


Såg ut som snö när vi gick ut senare.

Var orolig för pappa var ute och sprang. Han kom hem en stund efter det hade börjat och var genomvåt. Lite otäckt.

Albin färgade mitt hår igår och jag är nöjd. Man ser inte jättemycket skillnad, men jag märker det ju. Det är ju jag som går omkring med utväxt annars.. :P
Brunt, as usual. Slingorna håller på att försvinna. Hmm..
Borde ha uppklippt? Hmm.. Frisören tyckte inte jag ska ha lugg, jag är för tjockis. :) Trist, men har man runt ansikte så har man. I should know..

Det ösregnade när vi gick från krogen igår. Jag blev blöt, mitt hår blev fluffigt och jag var allmänt grinig. Hata regn. Blä.
Mysig dag annars idag. Myskläder + stickad kofta is the shit när man ska plugga.

Nu ska jag kika lite på skor och stövlar och kängor på internet.
Något tips om bra gummistövlar?
Inte de på H som kostar över 1000 utan lite billigare men ändå med bra kvalité hade jag tänkt mig.
Ska kika på snygga stövlar också, utan klack. Tips igen?
De har nog fina på DinSko.

Ska ordna lite med julklappar också. Har skrivit en lista på vilka jag ska ge till och vad de ska få. Kommit ganska långt, fixat tre fyra julklappar redan. Men om jag känner mig själv rätt kommer det gå långsamt med det andra och jag kommer vara ute sent. :)
Bra att jag gör samma misstag om och om igen.
Kisses!

Utgång till Linnés

Igår jobbades det. Jobbigt.
Pluggade nämligen samtidigt och fick verkligen träsmak av den hårda pallen. Har rejält ont idag, konstigt.. Får byta ut pallen mot en bättre och snällare. Jaja.
Somnade efter jobbet, var så himla trött. Det är skumt.. Men det kanske var för att jag försökte ligga i soffan och plugga och hade visserligen gått upp tidigt, så det kanske var det.
Pluggade klart ett kapitel igår och har två kvar plus en stencil, sen är allt färdiglst. Då ska jag börja läsa om det, skriva upp viktiga saker, kolla igenom anteckningar (Albins) och sånt.

Hade bestämt med Castro att ses, träffar nästan inte vänner längre. Det enda jag gör är jobba, plugga, sova, glo på tv, sitta vid datorn och läsa andras bloggar. Men jag har bättrat mig och både vart på VIP-kväll med Victoria och träffade Castro igår plus Albins vänner; Goblin, Charbel, Pablo och Arash.
Det är bra. Mer sådant! Får fixa det efter tentan på onsdag.

Det var kul iaf. Hade planerat in att jag skulle ha mina smala H&M-jeans och kilklacksskorna (också från H&M) plus färgglatt linne. Dressa ner lite med en stor kofta. Men så blev det inte. När jag skulle sminka mig blev jag helt röd på kinderna, jättejobbigt. Gick liksom inte bort. Kanske var det varmt inne, kanske jag var uppspelt (har inte gått ut på jättelänge), jag vet inte vad det var. Men såg jättekonstigt ut med lila linne så jag bytte till en svart, kort klänning (från Monsoon) ovanpå jeansen. Plus min fina handväska från Asos.com. Blev fint.
Blev tyvärr ingen bild på det, vi gick sent (tycker jag) och Albin kanske inte var på fotograferingshumör. Jaja. En annan dag.
Vi kom först fram till Linnés kök och bar och beställde varsin alkoläsk. Hade bara 70 kronor att spendera den kvällen, hittade dock två tior också, men inte mer fick jag göra av med! Bra av mig. Tog inte ens med mig kreditkortet om jag hade blivit sugen på mer men vi skulle ändå hem så tidigt så jag skulle nog inte hunnit dricka mer.
En alkoläsk och en "tjejdrink" (Vanilla sky) till mig. Killarna var manliga och drack öl. De var lite sena så Albin och jag satt och underhöll oss själva ett tag.
När de andra kom pratade vi och hade trevligt men det blev en kort kväll tyvärr. Ville inte åka med nattbussen så vi kom hem tjugo över tolv, gick och la oss vid ett. Ganska bra, för jag ska ju plugga idag. Har ont i magen och är lite trött men får försöka ändå. Viktigt.

Bild från kvällen:

Goblin försöker döda (?) Albin med sina laserögon. Nej, de har nog trevligt.

Jahapp, nu får jag sluta sega här, dags att plugga.
Ha en trevlig söndag, bättre än min hoppas jag. Jag har dock kanelbullar från igår.. :)
Yay.
Bye bye!

Fjortis- och överklassvarning

Hade tråkigt på jobbet idag. Pluggade och fick läst nästan fyra kapitel.
Anyways. Kom in fjortisar och var jättejobbiga. Pillade på exakt allt och skulle kommentera allt med antingen "åååååååh, vad sööööt/gullig" eller "åååååååh, vad fuuuul". Jobbigt. Och det är ju inte så att jag kan säga till dem att hålla tyst, så man sitter där och "happ. kul."
Inte så jättekul när folk säger att saker i affären är fula, även fast det inte är jag som köpt in dem. Men men, alla gillar olika. Sen var några andra fjortisar inne och hittade hund- och kattkalendrarna och "ååååh"-ade och hade sig. Nästan ännu mer jobbigt för här pep de jättehögt också. (?!)
Wtf? Jag fattade inte varför de skulle pipskrika?

Till råga på allt kom en överklasstant in och ville att jag skulle hämta något som låg en meter framför henne för hon var lat, eller ville visa sig finare än jag. Jag vet inte. Tycker det är lite trist också.. Som om de vore bättre än mig bara för jag står i kassan? Sådana behövs också, var skulle de annars få sin jäkla dokumenttejp ifrån?
Nej, jag bryr mig inte för mycket, vill bara ventilera mig lite. Nu har jag fått det ur mig och kan vara snäll på jobbet imorgon igen. :)


Lovade kort på väskan och ponchon, och här kommer de tillsammans med två andra koftor, bl.a. den jag skickade tillbaka för den var trasig men nu var den hel!

Fina, fina svarta väskan från Topshop.

Söta, mysiga ponchon/koftan från Topshop.

Ny kofta från H&M som är längre än vad den ser ut på bilden.

Koftan som är hel igen! (Eller en ny?)

Nu sitter jag och kikar lite på Sing-a-long. Imorgon ska det jobbas och pluggas och efter jobbet ska mamma och jag köpa kanelbullar, för det är kanelbullens dag! Jippie! Efter bullarna ska det pluggas mer och sen gå ut på kvällen med Castro. Ska dock inte stanna länge, viktigt att plugga.
Medan jag jobbar imorgon ska Albin på chokladprovning. Jag är ganska avundsjuk, men kunde inte komma ifrån jobbet så det får man ta. Aja, hoppas han och hans familj har kul där. (Hoppas han tar med choklad hem till mig!)

Nej, nu ska jag läsa några sidor till och sen faktiskt sova. Ska upp halvtidigt. Vill inte vara trött imorgon.
Alla får ha en toppenhelg så kanske jag kommer med bilder från utekvällen på söndag (eller redan imorgon om ni har tur och jag inte är full).
Lots of kisses!

Snacks, burleskdans och massor av kläder

Japp, det var vad min kväll innehöll. VIP-kväll is the shit.
Folk går utanför och tror att det är öppet men det är bara för oss speciella, mohaha.
Nej, nu är jag taskig. Usch.

Anyways var det rush in till Topshop och ner för rulltrappan till tjejkläderna och man visste verkligen inte alls vart man skulle börja. Jag ville ha en väska eller något stickat. Hittade de stickade grejerna och drog ner två tröjor och småsprang iväg till väskorna. Helt galet, det var så mycket folk och musik och dricka och snacks och godis, så det var inte klokt.
Hittade en grå väska, en kjol och sen bar det iväg till provrummet. En av de stickade tröjorna var en 34 och var inte så snygg men en tröja var väldigt fin, mörkblå tröja. Typ en poncho.
Sen ångrade jag mig med kjolen och väskan.
Hittade en annan väska som var svart och större. (Letar efter den perfekta, stora väskan :P)

Det stod också om man handlade fort så fick man en gåva av Elle så det gjorde vi. Jag köpte tröjan och väskan och Victoria köpte en jacka och tröja och kanske något mer, jag minns inte riktigt.. Man fick en plastnecessär. Yay...
Aja, alltid något gratis :)

Mycket folk och mycket kläder inne på Topshop.

Sedan upptäckte vi att man kunde gå till andra butiker i Arkaden. Det finns ju Zara, Raglady, MNG, D.O., Kicks, Glitter, ja massa annat. Så vi kikade in där också. Det var jättekul! Vi susade in på Kicks och jag köpte hårfärg och en varm ansiktsmask. De är väldigt roliga, och varma..! :P
Vi softade lite på nedervåningen där det fanns en scen och då kom det några rödklädda tjejer och jag tänkte att det skulle bli dans.

Dancytime.

Sedan upptäckte jag att det inte bara var vanlig dans utan mer... Burleskt.

De slet av sig kjolarna och började skaka loss med sina fransprydda trosor.


Sedan åkte också halva topparna av och de dansade i bh och trosor.

Sedan åkte bhn av och de dansade loss. Sedan var det slut. Tur det. Jag var chockad.

Tja, det var iaf en rolig kväll. Bilder på det jag har shoppat kommer imorgon.
Ha en supertrevlig kväll, jag ska kika på Hells Kitchen.
Ciao!

Som man raggar får man ligga

Vi hade lite roliga gratiskort i butiken igår, där det bl.a. stod det där.
That's true.

Jag kom på nyss att jag är så otroligt sur för att Harry Potter inte kommer förrän nästa sommar! Sommaren 09. Inte klokt alls. De motiverade med "men nu är det ju mindre tid mellan 6:an och 7:an, och det blir ju fansen glada av". Klart man inte blir det?! Man har ju väntat att den skulle komma i november och sen är det inte så, tror någon att man blir glad då?
Icke. Iaf inte jag.
Så onödigt. Kommer ju vara gammal när filmerna går på bio. Jisses.
Hade "förberett" mig genom att läsa om alla böckerna, och så kommer den inte förrän nästan ett år? Tja, 10 månader eller något då. Så dumt av dem.. Blä.
Är det bara jag som är arg?

Snart ska jag iväg med bussen, men tänkte bara skriva ett kort inlägg innan. Hoppas inte jag shoppar upp alla mina pengar! Inte så troligt kanske. But still.
Joshua vann So you think you can dance igår. Albin hade tagit reda på det innan, för han ville inte vänta? Jag vet inte, jag tycker inte om att göra så iaf. Men han höll sig och berättade inget för mig. Snällt. När det stod mellan honom och Twitch då tänkte jag att det är nog inte Joshua som vinner. Men när Albin tog fram kameran precis innan de skulle säga det, då visste jag att Joshua skulle vinna. Och precis efter de sagt det så stängde TVn av sig. Jättecreepy. Vi stängde av och satte på igen och då funkade det. Tänk om det hade hänt innan de hann säga? Ganska surt isf.

Idag har jag pluggat klart i den tråkiga boken. Nu har jag bara den ännu tråkigare och segare boken kvar. Yay.. Ska plugga hela helgen. Synd bara att jag fortfarande inte hunnit läsa allt, skulle vilja ha börjat läsa om det för andra gången iaf. Men får förbereda mig bättre nästa gång. Sen är det lite svårt att plugga när man jobbar på dagarna, och trött när man kommer hem på kvällarna. Jaja, klagolåt.
Nu ska det susas iväg till bussen, och jag tar nog med mig kameran så jag kan ta lite fina kort på kvällen.
See ya!

Ett helt år av kärlek

Japp, nu så var det dags. Ett år med Albin.
Det känns jättebra! Det känns visserligen som mycket längre, men ändå.
Och det har varit så mycket kärlek, skratt, mysiga stunder och bus. Ganska mycket bus och interna skämt, men det är det som är så roligt och trevligt.
Vi firade genom att bo på hotell en natt, och det var väldigt trevligt.

Idag fick jag presenter av Albin.
Han hade redan fått en av mig i form av hotellvistelsen men det här fick jag!

Ett rött hjärta och filmen P.S. I love you!

Jag fick inte filmen i födelsedagspresent och hade tänkt att köpa den själv för jag ville verkligen se den. Har läst boken några gånger och den är ju jättebra så jag hoppas att filmen är det med. Albin är så bra på att överraska mig. Det är det jag älskar med honom (iaf en av alla sakerna).
Han är så söt.


Idag pluggade jag lite på jobbet, men har en del kvar. Är ledig imorgon så då ska jag plugga.
Ska dock iväg på VIP-kväll med Victoria på kvällen. Det är hos Topshop, och man får lite rea plus snacks och dricka. Ska bli kul! Har inte varit på någon sådan tidigare. Har velat och fått tillfällen men sen har det inte blivit av. Men nu så!
Jaja.

Whitney vann Top Model! Trodde verkligen det skulle bli Anya men det var kul att det skulle bli en kurvig tjej. You go girl! (Du går tjejen!) Nu är det bara att vänta på sista avsnittet från So you think you can dance om ett litet tag. Exciting!
Jag hoppas nog på Katee men om inte hon så vill jag verkligen att Joshua ska vinna. Eller kanske också Twitch..
Jag kan verkligen inte bestämma mig. Men jag blir nog glad, bara inte Courtney vinner.

Ha en toppenkväll!!
Pussar

Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0