Whatever Lola wants, Lola gets

And little man, little Lola wants you.

Idag lyssnar jag på soundtracket till Kinky boots. Mycket bra.
Ska mixtra med ny musik på nanon också, gjorde lite igår men det är fortfarande en del uttjatade låtar som jag får byta ut mot lite nytt.


Dagen har inte börjat jättebra, kan man tycka. Jag gick upp, åt, duschade, klädde på mig och pysslade med lunch. Gick till jobbet och vem är inte där om min chef. Jag fattade ingenting men sedan sa han att vi skulle göra som förra veckan, då jag började tre och jobbade till sex. Jisses.
Jag blev trött med en gång, gått upp för tidigt i onödan. Bah.
Jaja, kunde gå hem och njuta av mina saker som levererades med posten innan jag gick iväg.

Fina satinkjolen från Asos.

Den är mer lila än blå men ljuset blev lite konstigt. Lila satin med volanger, jag smälter.. Partykjol!
Jag fick också ett paket från Yves Rocher med trevliga saker.

Två läppbalsam, en mascara från Luminelle, en duoögonskugga och necessär.

Necessären var en gratisgåva och man kunde "fälla ut den" så man kan hänga den på väggen. Praktisk att ha med på resor. Ögonskuggan var i bruna färger, tycker jag om!

På tal om resor så ska mamma och jag åka på spa. Någon dag snart, tror det blir en onsdag för då är jag ledig och om min chef och jag nu bestämt att jag börjar 15 på torsdagar så är det ju ingen brådska. Vi satsar nog på Varbergs kurort, det ligger inte jättelångt härifrån och Albins mamma har varit där och tyckte vi skulle åka dit.
På tal om Albin så är han i stan nu och köper en dator till mig. Eller ja, det är inte bara han som betalar utan jag betalar hälften. Det är inte med ny skärm eller tangentbord eller så, utan en slags byggsats så man kan bygga lite själv och ha sig. Som han ju älskar. :)
Jag vet inte så mycket om det, även fast han har förklarat så jag får fråga honom när han kommer hem och kanske uppdatera detta inlägget. Får se.
Vill också se en film... Är så filmsugen nu för tiden. Men ingen har tid/lust att se film med mig. Tråkmånsar. Då ser jag en själv! Clerks 2 kanske, den var grym. Kevin Smith är en gud.
Killar med bra humor är underskattade. Skaffa en kille med humor och du är lycklig för resten av ditt liv. Dock ingen kille med dålig humor som t.ex. någon som säger taskiga saker om andra och tycker det är roligt. Se upp för sådana.

Nej, nu ska jag nog ta och göra någonting innan jag koagulerar. Fick två böcker igår av min bokklubb. En feministisk och en från Japan (dock på svenska). Kanske läser en av dem.

Kisses

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0