Fredagspuls!

Hej hopp!
Nu har jag inte bloggat på nästan en vecka.
Rätt skönt faktiskt. Dels för det inte har hänt så mycket, och dels för jag orkar inte sitta vid datorn så mycket. Det är roligare (och nyttigare?) att umgås med Albin.
Har varit ledig i två dagar och jag börjar inte förrän två idag. Så det har varit rätt soft. I onsdags var A också ledig så vi bara softade hela dagen. Städade bort julen också, förstås. Vi åt upp pepparkakshuset. Oj, vad man blev mätt!
Igår jobbade han så då softade jag ensam. Men ni vet, jag kan ju inte bara ta det lugnt om jag är själv så jag städade och tvättade. Men men, det behövdes verkligen göras för vi har skippat det ett tag nu.
Och det är skönt med rena och fina kläder.

Nu sitter jag och kikar på Cesar Millan nu igen. Snart klar med säsong 2.
Och igår såg vi lite på Ugly Betty igen. Vi har nästan glömt bort det för det har varit så mycket annat att titta på. Men man glömmer hur roligt det är. Det är en så himla bra och rolig serie, man bara sitter och skrattar.
Jag vill också ha en bögkompis som är precis som Mark :P
Jaja.. :P

Ikväll ska A på after work och jag ska på samma hemma hos mamma och pappa. Vi ska väl se på Let´s dance. Ganska soft.
Imorgon ska jag jobba lite och sedan luncha med Sissel! She's back! Iaf lite grann, och det känns skönt att få träffa henne. På söndag ska jag fika med Toria. Också himla mys. Har inte hunnit ge dem sina julklappar än så det ska de få.
Nej, nu tänker jag inte sitta här längre, ska se klart på Cesar.
Ciao!

Fläskfilé med chutneydressing

Hejsan!

Middagen igår gick jättebra.
Eller ja, jag var väl lite stressad, för jag skulle testa lite nytt. Fläskfilé är ju inget nytt men jag kikade i Vår kokbok och där föreslog de chutneydressing till, som sås.
Och det såg väldigt konstigt ut när jag gjorde den, det såg inte gott ut. Men det var gott, yay! :)
Albin fixade köttet och så gjorde vi klyftpotatis till. Albin gillade visserligen inte dressingen men det kändes bra att testa något nytt, speciellt jag som är så kinkig.
Och kladdkaka till efterrätt. Sedan softade vi, kikade lite på TV och så.

Idag har jag haft sovmorgon. Rätt skönt. Har softat och kikat på Mannen som talar med hundar (Cesar Millan). Det är väldigt intressant och jag tänker jämt "sådär ska jag göra när Oliver eller Milton är bråkiga" eller dylikt. Men jag glömmer så fort. :P Tur att det inte är mina hundar, då hade jag ju varit tvungen att lära mig.
Men men.
Nu har jag lite tråkigt. Bussen går tjugo över ett, så det är ett litet tag kvar. Ska kanske se lite mer på TV. Har inget annat att göra. Sängen är bäddad, kläderna tvättade, tallrikarna diskade...
Jag får roa mig istället för att sitta vid datorn.
Ciao!

Klädbilder

Hej hopp!
Idag har jag jobbat men bara fyra timmar. Och jag har varit chic :)
Hade nya kavajen på mig idag.


Lite suddig men annars blev den kolsvart med blixt.


Det är paljetter på slaget och fickorna.

Till den hade jag varma stövlar, vitt linne, lila strumpbyxor (måste vara mer färgglad!) och min nya paljettkjol.


Lite dålig bild igen, jag vet jag vet.. :P

Det var lite kallt men det får man ta! :)
Fick skjuts hem av snälla mamma och pappa. Har handlat också. Känner mig duktig :P
Borde vara ännu duktigare och gå ut med tidningar och kartonger men vet inte riktigt... Det är ju så kaaaallt och jag sitter inne och myser i tofflor och mjukisbyxor. Får se.
Har några till bilder, enjoy!


Mina fina cardigan, som jag anser är en Chanel-look a like. :)


Från MQ och rean. Väldigt trevligt med 50%.


Jag är kanske besatt av den.. Men den är fin!


En lång och mysig kofta, också från MQ.


Ursöta fickor med rosetter.


Ett jättefint sammetsdiadem som jag fick i julklapp av söta kusin Cajsa. Diademet är från Zara.


Jag fick detta också, från samma ställe och samma fina person. :)


Det här fräcka skohornet fick jag av min svägerska i julklapp :)


Vi fick en golvlampa av min mamma och pappa.


Golvlampan är en liten bebislampa till taklampan. Det har jag bestämt. :)


Fick denna av Albin i julklapp, men det har jag nog redan skrivit om. Jag tror att vi har sett ungefär halva hittills. Och det är grymt! :)

Det var de bilderna jag hade att bjuda på idag. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska pyssla med.
Får nog gå och slänga lite saker till återvinningen iaf. Jaja.
Imorgon är en ledig dag och jag ska slappa! Kanske åka hem till mamma och titta på film och promenera. Vi får se.
Ciao!

Chanel-look a like

Hej hopp!
Jag är så kass på att blogga, sorry.
Har varit skönt att vara ledig lite. Visserligen jobbade jag i lördags och idag men ändå.
Några bloggfria dagar kanske är skönt också. Jaja.

På nyårsdagen begav Albin och jag mig hem till hans föräldrar för middag. Jättetrevligt och jättegott! Svärfars kusin från Värmland var där med sin man också. Jättemysig dialekt :) Jag har inte direkt hört någon prata så, förutom Albin då. Men det var roligt att höra.
I lördags jobbade jag som sagt, bara i fyra timmar men ändå. Efter det bjöd mamma hem mig och vi drack te och kikade på bilder från 2009 och 00-talet på Svt:s hemsida. Rätt kul faktiskt. Allmänbildande om inte annat :P
Sen fick jag skjuts hem och där väntade Albin och hans föräldrar som bjöd på bakelser. Mums!

Igår var en rolig dag. Jag hade fått en inbjudan till 50%-rean hos MQ. Jag hade fått en presentkort hos dem i julklapp av mamma och pappa så varför inte åka dit och bjuda med mina små föräldrar. Så blev det. Jag hittade en jättefin cardigan, som är en Chanel-look a like, lovar att fota den imorgon. En svart paljettkjol och en lång, svart kofta fick också följa med mig hem. Efter det fick jag en fluffig mössa från Vero Moda av mamma och sedan kom Albin. Vi skulle åka skridskor; mamma, pappa, Albin och jag, så vi for hem till Mölnlycke för att hämta skridskor och göra matsäck.
Vi fixade varm choklad och äggmackor och åkte till Rådasjön. Det var massa annat folk där också, det var jättekul. Jag har inte åkt skridskor sedan lågstadiet ungefär, och har inga som passar längre men mamma letade fram ett par hockeyrör i storlek 38, så de fick jag ha. Aldrig åkt med annat än tjejskridskor :P Men det var intressant. Jag kunde åka men det gick kanske inte jättefort och stabilt. Men det var roligt!
Albin filmade lite, och här är videon!




Albin har inte åkt så mycket skridskor och här har han fått låna sin pappas gamla, så han är inte så van men jag tyckte att han var jätteduktig ändå! :)
Efter det åkte vi hem och myste. Vi såg på när Top Gear åkte till Nordpolen med bil vs. hundsläde. Det var läskigt men roligt att titta på. Vi åt glass också. Myspys!
På kvällen satt vi och kikade på TV. Jag tittade på Project Runway och Albin tittade lite grann också. Vi hittade BBC Knowledge som visade massa Top Gear-grejer plus enskilda program killarna gjort.
Det var roligt och lärorikt :)

Idag har jag jobbat. Lite segt, för jag var trött men det gick bra.
Imorgon jobbar jag till tre och sedan är jag ledig till fredag, och då börjar jag inte förrän halv tre. Ledighet, woho! :)
På torsdag ska vi bjuda min mamma och pappa på middag, för de är snälla och bjuder alltid oss men vi är rätt dåliga på att bjuda tillbaka. Jag skyller på att mamma lagar så god mat och jag inte är lika duktig. Men men, nu är det dags! Bara fundelera ut vad man ska bjuda på...
Några idéer?
Nu ska jag nog lägga mig i soffan/sängen och läsa lite tidningar. Börjar komma ikapp men har några klädkataloger jag ska plöja igenom, se om det finns något fint.
Återkommer imorgon med bilder på mina nya köp!
Ciao!

Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0