Fredagspuls!

Hej hopp!
Nu har jag inte bloggat på nästan en vecka.
Rätt skönt faktiskt. Dels för det inte har hänt så mycket, och dels för jag orkar inte sitta vid datorn så mycket. Det är roligare (och nyttigare?) att umgås med Albin.
Har varit ledig i två dagar och jag börjar inte förrän två idag. Så det har varit rätt soft. I onsdags var A också ledig så vi bara softade hela dagen. Städade bort julen också, förstås. Vi åt upp pepparkakshuset. Oj, vad man blev mätt!
Igår jobbade han så då softade jag ensam. Men ni vet, jag kan ju inte bara ta det lugnt om jag är själv så jag städade och tvättade. Men men, det behövdes verkligen göras för vi har skippat det ett tag nu.
Och det är skönt med rena och fina kläder.

Nu sitter jag och kikar på Cesar Millan nu igen. Snart klar med säsong 2.
Och igår såg vi lite på Ugly Betty igen. Vi har nästan glömt bort det för det har varit så mycket annat att titta på. Men man glömmer hur roligt det är. Det är en så himla bra och rolig serie, man bara sitter och skrattar.
Jag vill också ha en bögkompis som är precis som Mark :P
Jaja.. :P

Ikväll ska A på after work och jag ska på samma hemma hos mamma och pappa. Vi ska väl se på Let´s dance. Ganska soft.
Imorgon ska jag jobba lite och sedan luncha med Sissel! She's back! Iaf lite grann, och det känns skönt att få träffa henne. På söndag ska jag fika med Toria. Också himla mys. Har inte hunnit ge dem sina julklappar än så det ska de få.
Nej, nu tänker jag inte sitta här längre, ska se klart på Cesar.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0