Eight hour cream

Hejsan!
Nu är jag här igen.
Idag slutade jag 15.10. Känns bra, känns bra. Albin kom och plockade upp mig och vi drog in till stan. Planen var jeans till honom och typ trosor och strumpor till mig.

Detta handlade jag:


Eight hour cream från Eliasbeth Arden.


Albins snälla pappa köpte denna åt mig, fast jag hade råd själv. Han är väldans snäll, den där Hans. :) Tack igen!


Köpte örhängen som jag nog ska ha på bröllopet imorgon. Temat var tydligen lila men som jag inte fick reda på förrän efter jag hade köpt min klänning (som är rosa och svart). Jaja.


Jag köpte billiga örhängen att ha när jag sover.


Solisar för 50 spänn, jo jag tackar :)


Jag hittade trosor på Lindex som hade kampanj som vanligt.


Framsidan.


Rött är fint.


Love.


Rutmönster.


Baksidan.










Massa trosor men nu var det inga fler :P Jag köpte lite söta strumpor också. Check it out!

Nu var det inga fler bilder. Men jag har dock spanat in lite bilder som Albin tog i somras och jag ska lägga upp dem senare tror jag. Nu ska jag måla naglarna och se på Marley and me. Har ju läst boken så borde nog se filmen också. Såg Bride Wars igår (så hette den ju!) och den var rätt okej.
Men vi hörs väl :) Tar med kameran imorgon men vet inte om jag hinner blogga innan.
Ciao!

Pictureday!

Hej hopp, här kommer jag med lite bilder.
Det slumpade sig som så att jag hämtade ut ett paket från H&M idag, jag hösthandlar lite smått. Så det får ni bilder på och min gitarr. Jag tjatade lite på Albin att få se bilderna han har tagit i sommar men han vill inte lägga in dem på datorn än (vet ej varför) så jag får vänta med dem.

Annars har jag jobbat och pysslat idag. Jobbar bara till tre imorgon och ledig på lördag (eftersom jag ska på bröllopet)! Yay! Så imorgon ska vi nog in till stan en kort sväng och handla jeans till Albin och kanske strumpor och trosor till mig. Får se hur det blir.
Just nu håller jag på att laga kyckling så det blir Stinas örtkyckling (mums!) och blandade pommes frites. Vi rotade lite i frysen för att ta slut på halvfulla påsar. Gott gott. Plus bearnääässååås. Mums mums.
Har lust att se den där Wedding War eller vad den heter, med Anne Hathaway och Kate Hudson senare. Får se, får se. Anyways, här är bilderna:


Riktigt snygg militärjacka, eller hur jag ska beskriva den.


Söt och jättemjuk cardigan i mörkblått men blixten ville sig inte riktigt.


Jättegulligt kuddfodral! Det är en rosett, om någon missade det. Jag måste bara köpa en kudde till. IKEA next!


Två mjuka baslinnen.


En gosig, stickad cardigan som är lite genomskinlig.


Min fina gitarr :)


Jag har pimpat den fint, och våga inte säga något annat! :P

Nu var bilderna slut. Jag måste nog gå och ta hand om maten, den är lite skum. Den ska vara klar men det är lite osäkert och Albin blir nervös. Han brukar bli det :) När vi gör makaroner eller spagetti så ska det vara perfekt annars vill han nästan inte ha det. Jag vill inte ha det överkokt, så jag har det hellre lite knaprigt, det är gott tycker jag.
Så pommes fritesen är inte riktigt klara så de får stå inne en stund till. Kyckling är vit och inte rosa men han är skeptisk ändå :P Han gör såsen, och den verkar det vara lite fel på också.
Jaja. Vi hörs.
Ciao!

Fans

Jag har läst om den. Den är ganska fascinerande. Speciellt avsnitten som handlar om folk som stalkar person, oftast kändisar då. Jag förstår inte hur folk kan gå hur långt som helst för att träffa sin kändis, eller för man tror att de skickar medelanden i tidningar.
Det är ju synd om dem, de kan inte ha ett normalt liv för de är helt besatta av "sin" kändis.
Jag har nog aldrig varit ett riktigt fan. Visst, jag gillar Kent jättemycket och har deras skivor (signerade) och har varit på några konserter. Men inte alla. Visserligen tar jag chansen så fort de spelar i Göteborg men jag åker inte någonstans för att se dem. Så jag är nog inget riktigt fan.

På tal om det så läste jag om mina gamla klasskompisar i tidningen idag. De är riktiga fans till U2 och var i Dublin för att se dem och nu de två konserter de spelar i Göteborg. Det är kul att läsa om någon som brinner så mycket för att se ett band, och att de älskar musiken. Jag får skriva något på FB för att "gratta" eller så :)

Igår var vi inne i stan efter jobbet, det var därför jag inte bloggade. Det var nämligen så att min busige pojkvän kom på morgonen, utan att berätta något! Och efter jobbet åkte vi in till stan för att köpa en gitarr (Guitar Hero) åt mig så vi kan spela mot varandra och så. Han sa att han är stolt över att ha en sån "nördig" flickvän.
:)
På vägen till Webbhallen gick vi förbi Golden Days och såg att de hade ett erbjudande om oxfilé för 99 kr. Vi smet in dit efter besöket och det tog lite tid att få mat men det var jättegott.
Tips!
Vi träffade Toria på bussen, som hade huvudvärk. Stackars :(

Aja. Nu har jag kikat på en fjortisfilm som heter Wild Child och Eric tittade förbi med vovven som jag var ute lite med, och Olle svängde förbi lite kort innan de åkte till landet. Jag är avis, vill också åka dit..
Jaja, jag får iaf gå på bröllop på lördag!
Hm. Får se hur det blir. Måste ha någon liten fin jacka eller sjal att ha över axlarna i kyrkan. Får leta efter det. Och slå in presenten. Och bestämma om jag ska ha Acne-skorna eller Nine West-skorna. Hm hm.
Problems, problems..

Albin och jag spelade gitarr ihop, det var kul men lite svårt ibland. Känner mig lite duktig ändå.
Nu ska jag nog sova men jag bloggar mer imorgon.
Ciao!

Guitar Hero III: Legends of Rock

Jag har ont i armarna.
Varför?
Jag har spelat Guitar Hero.



Wii. Det är jobbigt, för jag är inte van :P Och så är jag rätt dålig. Men jag har kommit lite framåt iaf. Rockade byxorna av Tom Morello, my hero!



(På typ sjätte försöket, ska erkännas, men ändå!)
Det är ganska kul, speciellt när man känner igen låtarna, då är det lättare. Jag har spelat Sunshine of your love med Cream och Barracuda med Heat och (min favvis) Bulls on parade med Rage against the Machine.
Men vad tusan vad låtarna ska vara långa då.. :P
Jag är lite bättre än innan och det bara efter någon timme nu ikväll (!). Tycker det är rätt bra.

Albin är i SthlmPride. Saknar honom, såklart :P
Han sms:ade förut idag och var orolig för han ska filma och han var tvungen att ladda sin kamera som han köpte någon timme innan tåget gick. Men på intercity-tåget fanns inga eluttag. Då är det himla svårt..
Jag skrev att han säkert skulle fixa det, för han brukar fixa det mesta bara han tänker till lite. Och det gjorde han! Han gjorde en deal med Clas Ohlson i Sthlm att typ få samma kamera och de kunde ladda den medan han åkte tåg så skulle den vara färdigladdad när han kom dit.
Smart kille jag har va? :)
Det hade nog inte jag kommit på, men han ger sig inte. Älskar det med honom :)

Lite segt på första jobbdagen på typ två veckor. Eller ja, det kom ju folk men ändå.
Ska komma på saker att göra varje dag. Idag kom det pockets, så det ordnade jag. Och massor av saker skulle slås in. Yeah yeah..
Jag jobbar hela veckan utom på lördag för DÅ ÄR DET BRÖLLOP!
Och jag har inte ens tänkt vad jag ska ha för frisyr eller något.. :P
Känner mig fånig men har inte varit på något bröllop sedan jag var liten och var brudnäbb. Och då var det väl mamma som fixade allt. Så är lite nervös, känner ju inte folket heller. Jaja...
Cajsa kommer en liten sväng på onsdag och besöker mig, jag kan konsultera henne om hår och sminkning :D

Nu ska jag nog försöka se klart på Working Girl som jag började titta på för kanske två veckor sedan. Harrison Ford från 80-talet... Mums! :D
(Jag vet, jag är knasig. Men det är jag och Calista! ;))
Ciao!

Sommarbilder

Hej hopp, här kommer lite bilder!
Annan text är inte nödvändig :P Enjoy!


Oliver spanar ut över havet.


Mamma och kusin Olle är de bästaste vänner!


Albin undrar vad det är för konstig kaviar mina kusiner har köpt. Undrar jag också. Svennes?


Älskar bilden :) Kusin Cajsa är vild och crazy.


Jag fick ett sår på näsan när någon liten bushund försökte krafsa på mig.


Jag sportade mina gula (gyllene?) skor flera gånger i sommar. De är väldigt fina men blir tyvärr smutsiga rätt fort. :(


Jag busade med Albin och tog detta kortet. Han hatar haremsbyxor. Han blev så rädd för han trodde jag hade köpt dem men så var inte fallet.


Köpte detta halsbandet i en butik i Grebbestad som heter Vi två.


Fina armbandet som jag köpte i samma butik. De kommer från Pearls for girls.


Fina berlocker, tycker ni inte? En prinsesskrona, ett lås med hjärta, en groda och pärlor.


Jag slog också till på den här boken. Har tittat på den förut men inte riktigt kännt för att läsa på engelska men nu så!


Hittade fina tröjan med Heidi som jag har letat efter jättelänge.


Vi myste med kusin Anton också. Här är Cajsa med honom. Urgullig pjamas!


Här är Anton med kusin Axel, min morbror Lars och hans fru Marianne.


Milton sitter som en liten björn!


Söta Anton sover i sin vagn när vi är ute och går.


Stora, stygga vargen på sin tröja har han minsann.

Nu var det nog klart med bilder för idag. Albin har nog fler men jag har inte kollat hans än.
Nu ska det bli städning. Och sedan ska vi handla, vi har typ inget i kylen. Rensade lite i frysen och hittade mat man kan ha i veckan men vi måste köpa bröd. Och annat trams.
Ikväll ska vi till Albins pappa Hans och imorgon börjar jag jobba igen. Och imorgon åker min älskling till Sthlm för att filma på Pride. Han får blogga om det, jag tänker inte avslöja mer. :P
Stay tuned for some more, tomorrow.
Ciao!

Brüno

Nu är jag hemma i mitt lilla rum. Det känns bra. Jag har packat upp också, det känns ännu bättre. Jag triva bäst då allt är på sin sak och det är fint :)
Sån är jag!

På landet stressade vi idag. Tåget skulle gå klockan 13.03, så vi hade tänkt att gå upp senast tio men som vanligt vaknade jag vid nio och gick upp då. Softade lite.. Vid halv tolv kom vi på att vi ville bada innan vi åkte så vi drog med mormor, Marie, mamma, Oliver, Jonas och Anton. Fast Jonas, Anton och mamma badade inte. Det gjorde inte Oliver heller. Men mormor, Marie, Albin och jag badade. Det var rätt kallt i vattnet så jag doppade mig bara och skyndade mig upp. Inte värt att ligga i när det kommer små brännmaneter simmandes.
Vi tänkte duscha hemma och sen packa och åka iväg för vi skulle köpa busskort innan vi kom på tåget.
Stressigt värre.

Jag packade medan Albin duschade och sedan duschade jag. Vi var väldigt stressade för då var klockan ca. halv ett. Satan! Vi satt väl i bilen tjugo i och fick skjuts av morbror Jonas med bihang (Marie och kusin Anton). Vi stressade. Vi sprang in på Konsum för att handla busskort och fylla på mitt månadskort. Med min tur så fick jag såklart den som inte kunde sköta laddningsapparaten men ändå fortsatte utan hjälp eftersom "hon måste lära sig någon gång".
Jag blev upprörd och sa fula, fula saker när jag sprang till bilen.
När vi körde in på vägen som ledde till stationen körde vi jämsides med tåget som precis kom in.
Så vi hann! Med två minuter till godo. Väldigt skönt.

När vi hade kommit till Göteborg så hämtade Albins lillebror oss. Han skjutsade oss till några ställen och sedan åkte vi hem för att lämna våra väskor och sen in till stan igen för att äta på Star of India (my favorite!).
Det var kul. Efter det promenixade Albin och jag till bion för att se Brüno.
Jag visste inte riktigt vad som var riktigt på riktigt och vad som var fejk... Men vad jag inte fattar är varför man inte hade 15 årsgräns på den??!
Det satt två små kids bredvid mig och när det hände barnförbjudna saker så sa de typ "vafaaaan?!" och "vad gööör han??".
Jaja. Klag-sie.

Nu är vi hemma. Albin är nere och spelar Guitar Hero III: Legends of Rock som han köpte idag.
Nu ska jag gå och lägga mig!
Vi hörs imorgon, och då är det städdag!
Ciao!


update:
Försökte publicera det här inlägget igår men blogg.se ville inte samarbeta så jag lägger upp det nu istället.
Hörs!

Bryggkalas, Röda ormar och överraskning

Hejsan. Jag har varit medveten borta från bloggen för Albin har ju kommit!
Han kom i förrgår. Jag var lite besviken när han sa att han skulle komma så sent som åtta eller nio. Men men. Jag satt och solade och då kom han smygande bland buskarna, redan innan fem!! Han lurade mig igen! Sikken bus :)
Blir alltid överraskad och går på allt hela tiden. Jag tror han tycker det är bra :P
Väldigt roligt :)

Man blir så lugn här på landet. Jag behöver inte mobilen och egentligen inte datorn heller, känner inte att det är nödvändigt att blogga. Det är skönt att ta det lugnt. Vi har inte gjort så jättemycket. Igår badade vi i tio minuter fast vattnet var inte jättevarmt men det var roligt ändå. Albin busade och stod i och mamma och lille kusin Anton spanade på bryggan efter brännmaneter så vi inte skulle skada oss.
Eller ja, skada och skada gör man väl inte men det är ju inte skönt direkt.

Igår var vi och åt på Röde Orm på bryggan i Grebbestad. Mamma, moster Eva, Albin och jag var där. Vi tre tjejer beställde hamburgare och Albin tog revbensspjäll. Vi var så himla mätta efteråt! Och så gick vi och provade kläder :P Kanske inte det bästa att göra när man ätit en stor måltid. Men jaja.
Jag hittade några roliga grejer men inte så roliga att jag ville köpa dem.
Sedan såg vi på SYTYCD. Spännande, spännande. Phillip hänger kvar! Go him!
Idag är det bryggkalas i Bovall. Hos mina kusiner. De firar födelsedag och vi är bjudna. Det ska bli himla trevligt. Innan dess ska vi nog ta en liiiten shoppingtur. Jag ska kanske kika på en baddräkt, det är så svårt att bada ordentligt med bikini.
Vi får se hur allt blir.  På lördag åker vi hem, Albin och jag. Vi ska äta god mat ute och sedan se på Bruno. På söndag ska vi se på sista Pirates-filmen med Albins pappa. Det ska också bli kul :) Jag har fotat en del, så jag ska lägga in det imorgon, om jag har tid och lust :P
Idag kommer min bror och hans lille hund. Det ska bli kul att träffa dem igen.
Men nu ska jag kika på film tror jag bestämt.
Ciao!

Namnsdag

Idag är det namnsdags-dags för mamma och mig. Jag kanske gör en kladdkaka för att "fira", vem  vet?
Schemat idag ser nog ut som så att det blir bad, det ska tydligen bli jättefint väder. Härligt!

Igår åkte vi till Grebbestad för att äta mjukglass. Om man inte har ätit mjukglass med karamellströssel så är det ingen riktig sommar. Därför åt vi glass även fast det regnade. Jag stod där under mitt lilla paraply och åt glass och regnet droppade in i mina skor men jag var nöjd.
Jag köpte en fin tröja på bryggan och dessutom ett halsband och ett armband. Tröjan föreställer Heidi Klum som visar fingret. Halsbandet är med en rosa pärla från Pearls for girls och armbandet från samma men med massa berlocker. Tyvärr lossnade en berlock igår när jag skulle krama min moster. Men det går nog att laga.

Himlans vad nysig jag var idag.. :( Jaja.
Efter det åkte vi till Tanum och Hedenhös, som är en mataffär som har kläder och lite annat också. Egentligen heter den Hedemyrs men vi kallar den inte för det. Där hittade jag ett par fula haremsbyxor som jag provade och mmsade en bild till Albin. Han trodde att jag hade köpt dem och blev jätterädd :P
Hittade Stephanie Meyers senaste bok The Host på engelska, som jag slog till på. Fast mamma betalade, konstigt nog.. Aja.
Vi åkte hem och skulle promenera och då fick kusin Anton följa med i sin lilla vagn. Jag tog på mig uppdraget att köra. Vi gick till Pannberget och hem. Min lille kusin var lite grinig för han var trött. Han vill ju inte somna och missa det roliga.

På kvällen bjöd vi på spagetti och köttfärssås och alla kom och åt och var glada. Chokladpudding till efterrätt. Sedan såg pappa, kusin Cajsa och jag på Anna Nicole Smith-filmen. Den var sådär, jag trodde man skulle få veta mer hur hon dog och allt, men det kanske ingen vet?
Nu är jag vaken och sitter här och snörvlar. Typiskt när det är fint väder. Jag ska nog duscha och klä på mig och sitte ute i solen och läsa något. Så får jag se hur resten av dagen blir.
Saknar dock Albin men han ska ju komma imorgon så jag får överleva :)
Ciao!

Utflykt, promenad eller något???

Mamma vill inte ligga stilla.
Hon vill åka på utflykt eller gå någonstans eller bara göra något.
Jag skulle nog gärna promenera men vill inte vara ute och gå om det regnar på mig, har gummistövlarna i stan. Tror dessutom kusin Emma smittade mig med sin halsfluss i fredags på kalaset. Har ont i halsen. Hoppas det går över..

Igår softade vi för det ösregnade nästan hela dagen. Jag höll min kusin Anton mycket, han log och pratade med mig. (Han är fyra månader) Får försöka ta kort på oss tillsammans. Vi såg inte på Dirty Dancing utan Big Fish som inte är fel det heller. Sedan lite simhopp, åt mat (blev tjock) och sedan såg vi hälften av ett avsnitt av Damernas detetktivbyrå på Canal+. På tvåan började Once upon a time in Mexico. Den såg vi också. Mormor, morfar, min morbror och hans kompis, mamma, pappa och jag. Mormor och mamma tyckte den var lite läskig och morfar tyckte den var knepig.
Jag gillade den som vanligt :)

Jag får väl duscha och klä på mig så vi kan hitta på något snart. Ha det!
Ciao!

Landet

Hej hopp, nu är jag på landet!
Vi kom sent igårkväll så jag packade bara upp och gick sedan och la mig.
Jag sover alltid så mycket och länge här på landet, det är kanske lugnande. Iaf så vaknade jag vid sju och var hungrig. Tog en macka och somnade om.
Vid tio väckte mamma mig för att fråga om jag ville följa med till Resö men det orkade jag inte så jag somnade om igen. Sedan vaknade jag vid tio över tolv av mardröm. Om vampyrer eller så, har glömt det mesta nu.
Nu är det tråkväder, det regnar och blåser och alla är inomhus. Jag kanske borde klä på mig... Det är iaf helt acceptabelt att vara inne nu och se på film. Pappa hittade någon svartvit som han tittar på men sen får mamma och jag välja vad vi vill titta på.
Jag är sugen på att se på Dirty Dancing. Har den på video. Det var jättelängesen sist.

Saknar dock Albin som är hemma i stan. Men han kommer på tisdag, tror jag det blir. Myspys.
Kalaset igår var kul, alltid kul att träffa släkt.
Tror inte att jag bloggade om det igår men jag har en "målklänning", en klänning som jag köpte en storlek för liten men ville inte skicka tillbaks den utan har haft den som ett mål att gå ner i vikt.
Och igår fick jag på mig den! Det kändes jättebra! Och den var så fin. Jag behöver bara gå ner 2 hg och har sedan idealvikt. Yay. :)

Nu tror jag att jag går och tar på mig myskläder. Ha det!
Ciao!

Fredag igen

Dagarna bara springer förbi mig, jag har ingen riktig koll.
Men idag är det fredag och fredag betyder kalas och åka till landet. Ska softa lite till där uppe, försöka sola lite till och umgås med folk. (Hoppas vi grillar!)
Kommer sakna Albin eftersom han ska vara i stan, men jag hoppas att han kan komma till landet också. Får se. Ska tjata lite på honom :)

Fick mobilräkning. Har ringt och sms:at för 134 kr. Jag är stolt över mig själv.
Men nu är jag hungrig och jag tänkte väga in mig också (gick jag upp igår för jag åt glass?) och sedan packa och ha mig, så vi hörs väl.
Ciao!

Kalastime

Imorgon blir det kalas. Firar min lilla farmor!
Efter det så drar jag nog med föräldrarna upp till landet. De åker bara ner över dagen nämligen. Så jag får nog packa min lilla väska imorgon.
Albin ska sova över hos sina föräldrar i helgen, de kommer hem från sitt sommarställe på lördag. Bara bra att han får umgås med dem också innan hans mamma åker till Norge igen (för att jobba) på måndag.
Jag stannar nog hela helgen och nog lite in på nästa vecka på landet för att sedan åka hem igen.
Vi har bestämt att vi ska se sista Pirates-filmen med Albins pappa någon gång i nästa vecka. Det är alltid kul att se Johnny Depp liksom! :)

Nu har jag pysslat och varit husmoderlig. Tvättat tre tvättar, vikt tvätt, hängt tvätt... Jisses, så mycket tvätt!
Har satt in två fiskgratänger i ugnen för Albins lillebror kommer snart hem till oss. Vet inte riktigt vad som ska hända mer än att vi ska äta. Förhoppningsvis kanske vi tittar på en rolig film.
Efter det har jag lust att bada med Albin, vi har inte gjort det i sommar än. Tokigt!
Nattbada är alltid trevligt, vi kanske går till Frökens Udde eller så. Får se.
Vi var duktiga förut och gick promenad runt Labra. Kändes bra, vi kände oss nyttiga. Fast jag har sån lust att vara onyttig... :P Och jag vet att vi har glass i frysen, och jag köpte en chokladsås häromdagen.
Fast man kan ju ta lite bara. Efter maten.

Är lite småsur för DinSkos hemsida verkar vara nere. Just när jag hade tänkt att gå in och tom köpa något. Typiskt.
Det är väl bara bra, tycker ni, men jag behöver ett par tygskor sedan mina har gått sönder på insidan. Själva... Tyget innan sulan, om ni förstår? Det har lossnat längst fram. Väldigt irriterande.
Såg i en tidning att DinSko hade snygga och billiga, men såklart så ska det inte fungera när jag vill.
Blä!
Nu ska jag gå och läsa ännu en modetidning medan jag väntar på att killarna ska komma hit.
Ciao!

Jobbsökare

Hej hopp.
Nu är jag vaken! Sedan ett tag. Men ändå.

Dagen började bra, vi vägde in oss (jag har gått ner 0,7 kg!) och sedan åt vi frukost och tittade på bakom kulisserna på Harry Potter och halvblodsprinsens som gick igår men som vi missade eftersom vi var och såg den på bio. Men det var kul att se bakom kulisserna.

Nu sitter jag här och söker lite jobb, för Albin. Jag kollar det jag tror passar honom och vi har redan hittat en ansökan med heltid och fast lön. Som han har goda chanser att få :)
Jag blir så glad. Det är roligt att hjälpa till :P
Efter detta ska jag väl duscha och softa lite och sedan ska vi promenera runt Labra. Det är mysigt att promenera själva, även fast det är roligt att gå med andra också så är det speciellt att gå ensamma och prata.
Vi kanske tar med en kamera också, vem vet?

Jag tror jag ska spendera dagen med att läsa modetidningar och skvallertidningar.
Hoppas ni har det soligt och bra!
Ciao!

The prince!

Halvblodsprinsen, that is!
Nu har jag sett den, och också SYTYCD. Det var sådär, jag ville ha kvar Max men jaja, sånna är reglerna. Och jag håller fortfarande på Phillip!

Jag gillade filmen jättemycket, den var väldigt cool och så himla värd att ses!
De missade lite, tyckte jag, men de kan ju inte ta med allt. Men det var några grejer jag tyckte de kunde tagit med, som var viktiga. Men de viktiga grejerna kanske kommer i någon av de två delarna på sista filmen. Den kommer vara full med info som inte kom med nu :P
Men den är helt klart sevärd. Go and see it now, bitches!!!

Efteråt hittade Albin två gamla jobbarkompisar som vi stod och snackade med en stund. Riktigt trevliga typer, de där :)
Han såg också min gulliga syssling Sara strosa förbi med sin Anton. Jag stod och pratade med dem ett tag. De ska flytta ihop imorgon, spännande! :) Jag är dock avis :P Vill också flytta ihop med Albin i en egen lägenhet som vi kan inreda hur vi vill. Fun fun.
Det var iaf kul att prata med dem. De skulle åka hemåt så vi pratade lite till med Albins jobbarkompisar men sedan drog vi oss hemåt också.
Innan det såg vi några som (antagligen) skulle se Harry P eftersom en hade en mantel och sedan kom två tjejer i skolflicksuniformer och en hade en stav också.
Jag skrattade inombords. Det såg väldigt fånigt ut. Förlåt, men så var det.
Enough talking.


Good stuff!

Nu vet jag inte riktigt...
Jag ska nog gå och lägga mig. Läsa klart Solo och lite sånt. Imorgon är det sovmorgon och jobbsökardag och promenaddag och vi får kanske besök av Albins lillebror. Annars blir det kanske städdag om jag har otur. :P
See ya!
Ciao!

Hetero?


Fruktansvärt bra film.

Jag såg den nyss och tänkte att jag måste lägga upp den. Jag tycker den var... Bra. Det är väl så det är och det är ju dumt och hemskt och elakt och allt. Men ändå bra. Att man uppmärksammar.
Är det så bra att vara hetero? När de beter sig så taskigt?
Det är nästan så man skäms för att vara straight.
Ciao!

Slingat

Hej och hallå.
Nu sitter jag här i shorts. Var och slingade håret för. Hm. Ungefär fyra timmar sedan :P
Det blev ingen hätta utan folie. Blå gegga som hon fixade in i mitt hår blev till ljusa, fina slingor. Jag är rätt nöjd men ovan vid det. Men jag vänjer mig nog.
Det ser varmare och mer somrigt ut. Ska försöka ta en bra bild antingen idag eller imorgon.

Nu har jag sån lust att spela spel, så det får nog bli det en stund.
Sedan ska jag ju till stan och gå på bio! Weei!
Ciao!

Harry P

Jag är så himla spänd!
Det är ju fånigt, det är bara en film och jag vet ju nästan vad som kommer att hända, jag har ju läst boken (böckerna!) men ändå! Jag älskar't!

Nu är vi hemma i stan igen. Tre dagar på landet typs. Välbehövligt. Blev lite brun fast jag inte ens solade mig. Vi åkte ut på sjön, och sedan har vi bara umgåtts. Jag visade upp min bröllopsklänning som nog inte behövde kortas. Det funkar nog med tejp och/eller en bra bh. It will be all right.
Alla sa att jag var fin och hade gått ner och att jag skulle få roligt och allt.
Och min lille kusin ska döpas dagen efter bröllopet! Vi får fundra hur och när vi ska ta oss dit men det ordnar sig nog.
Jag vill också äta på Röde Orm innan min semester är slut.
Får se när det blir. Det hade också varit supertrevligt att rida på islandshästar men jag har inte ringt och kollat vilka tider som finns så får nog ordna det först.

Vet inte riktigt vad som händer i veckan. Bara ta det lugnt, ut och promenera. Bio. Fixa slingorna imorgon. Hjälpa Albin söka jobb. Läsa böcker, sola. Typs.
Kollade nyss in min bank och det verkar som jag har fått min semesterersättning. Whoho! Feels good to be me!
Ska dock inte slösa, utan sätta in typ allt på sparkontot.
Men nu ska jag nog gå och lägga mig. Ska till frisören vid tio och vara där tills tolv och innan det ska jag vinka av kusin Olle som ska till sjöss. Så jag ska lägga mig och softa lite.
Den här sommaren verkar bli bra!
Ciao!

Semester på landet

Hej hopp!
Igår var vi ute på sjön (havet alltså). Det var Olivers första båttur, han hade på sig sin nya flytväst och var väldigt söt men lite rädd så jag fick hålla i honom. Vi åkte till Lilla Grundskär. Där myste vi, utforskade ön, åt äggmackor och busade. Albin badade. Sedan blåste det lite myket så vi åkte hem.
Vi softade hemma och sedan kom Eric och Sara för att hämta hem lilla Oliver. Mamma är lite deppig nu när hon inte har en liten hund att ta hand om. Men hon har ju mig!

Och snart ska vi åka till Strömstad en sväng. Mamma, mormor, moster Eva, kusin Olle, Albin och jag. Kanske gå och kika lite i affärer eller så.
Vet inte vad som händer sen, grilla tror jag. Antingen fisk eller kött. Jag hoppas på kött, det är så gott! Eller fisk funkar ju också, men då ska det vara färskpotatis eller pressad potatis till. Annars går det inte :P

Mamma sa attjag har gått ner mycket. Inte vad jag vet, men kul att någon märker om jag har det :)
Just nu sitter Albin och läser Illustrerad vetenskap och fnyser och fnissar om vartannat. :P Det står nog roliga saker där. Vi väntar på min moster som ska städa huset innan vi kan åka iväg, så vi försöker väl åka vid ett. Jag tror jag ska lägga mig och läsa Expresso tales (av Alexander McCall Smith). Har inte läst hälften än. Det är så mycket som händer så man hinner inte läsa. :P
Men men. Imorgon åker vi tillbaks till stan eftersom jag ska till frisören på onsdag morgon och sedan på kvällen ska vi ju på Harry P (som det stod massor om i GPs del 3 idag). Och så firar vi farmor på fredagen. Så vi får softa i stan innan. Får se om vi åker till landet eller något annat. Jaja.
Hoppas ni har en trevlig vecka! Hoppas ni är lediga, som jag :)
Ciao!

Packningspanik

Hej och hå.
Nu har jag haft lite mys med Albin. Vi gjorde pasta och köttfärssås och såg på Scrubs (säsong 8). Jag bakade en kladdkaka också, så den ska vi nog äta sen.
Har dock lite panik över packningen. Vi åker imorgon, nästan precis efter jag har slutat så jag måste ha packat klart ikväll. Och det är så mycket man ska ha med sig! Tycker jag.
Typ en tröja per dag, bikini, tjock tröja om det regnar (och det ser ju ut som det), fina skor, böcker, klänningar, kjolar, jeans, trosor, strumpor, smink, mediciner, linser, glasögonen, solglasögon, solkräm....
Skulle ju kunna ta lite nu och lite till sen när vi kommer på tisdag (åker igen på fredag) men jag skulle vilja ta allt nu. Men jag orkar inte packa mer. Ska bara packa det jag använder varje dag istället. Smink och så får jag packa imorgon bitti så får jag ta resten, om jag nu glömt något, på tisdag.
Albin säger det till mig, och det är väl smart, men han ska inte snacka för han har inte börjat packa! (Rim!)

Nu vet jag inte riktigt vad jag vill göra. Softa lite kanske. Gå och lägga mig tidigt tror jag.
Eller se på en gammal, mysig film. Och äta lite kaka. Mums.

Jag har varit arg och ledsen idag. Arg för banken var så sega imorse. Jag kom kvart i elva och tio över elva fick jag öppnat butiken. Inte kul att höra att "det var på tiden" eller när banken sa "vi tar inte mynt under 50 kr". Till banktjejen sa jag att hon inte hade sagt så i tisdags och då får de väl förvarna eller sätta upp nån skylt så man vet. "Ja, men nu är det så". "Jaha, men då vet jag det tills nästa gång och du får ta dem nu eftersom ni inte har berättat det för mig."
Aggro. Till kvinnan bad jag om ursäkt typ tusen gånger och hon verkade förlåta mig.
Efter jobbet åkte jag buss upp till Djupedal för att hämta ut två paket; ett med ett par solgula ballerinaskor och ett med ansiktsvatten från Biotherm (fotar en annan dag)
Letade mig nästan förgäves efter krossade tomater och pastan fanns bara i fullkorn. Glömde köpa chokladsås. Tusan.
Till råga på allt det så missade jag bussen och fick gå hem med mensvärk, kissnödighet, hunger och i regn. Tack.
När jag kom hem och skulle greja med internet så fungerade inte tangentbordet.

Då brast det för mig. Blev jätteledsen och började gråta lite grann. Albin tyckte först det var kul när jag var arg men sen tröstade han mig och grejade och hade sig så nu fungerar tangentbordet igen.
Men det var ju mindre kul dag. Fast maten var god.
Och nu ska jag pyssla om mig själv lite. Hoppas ni hade en bättre fredag. Ha en rolig helg! Hörs!
Ciao!

Vatten, bara vanligt vatten

Det regnade idag.
Ösregnade. Lite trist men jag var ju inomhus så det gick ingen nöd på mig. Men det känns lite småtrist att jag snart ska ha semester (på lördag efter jobbet börjar den!) och att det inte är fint väder... :/
På lördag åker Albin och jag till landet iaf. Det ska bli mysigt att träffa all släkt och grilla och bada och (förhoppningsvis) sola och så. Borde ta tag i promenerandet när det inte är lika varmt som det var för någon vecka sedan.
Har inte tränat så mycket på sistone, för Wii Fit har inte velat fungera men Albin fixade det.
Så jag borde gå och väga in mig. Tror tyvärr att jag knappast har gått ner. Men jag är jättestolt över Albin för han har gått ner 3 kg! Han gjorde det kanske inte på det bästa sättet, med att springa runt och jobba på Arvika och äta dålig mat. Men jag är ändå stolt. Som en hönsmamma.
Vill också gå ner, men vet hur det ska gå till så det är bara att fixa nu när jag är ledig.
Yeah yeah.

Snart ska vi äta fiskgratäng. Ska nog spela lite spel också. Och kanske packa så slipper jag det imorgon. Vet inte riktigt vad jag ska ha med mig, men kanske bröllopsklänningen (jag ska inte gifta mig, jag är gäst) för den borde jag korta axelbanden på och vi har nog en symaskin på landet.
Orkar inte blogga mer nu, ska se Albins videoblogg från Arvikafestivalen nu.
Ciao!

Kärleken är hemma

Hejsan, nu är jag hemma från jobbet.
Bloggade inte imorse för jag inte hade tid. Skulle tvätta håret och så försökte jag väcka Albin så jag kunde sätta på datorn. Det tog sin lilla tid. Att väcka honom, alltså.
Är så glad att han är hemma :) Visade dock mina fina, Acneskor nyss och han samtyckte inte. Fast det måste han ju inte göra heller. Jag tycker de är fina, det var ju därför jag köpte dem.
Han samtycker om andra saker istället.
Just nu sitter han och klipper det han filmat på festivalen. Jag tycker inte om klippandet för då spolar han tillbaks massor av gånger. Såklart, han vill ju att det ska låta och se bra ut, men jag stör mig på det så nu får han ha hörlurar på sig :P

Ikväll är det SYTYCD igen. Det var riktigt kul igår, alla var jätteduktiga! Nästan alla iaf, och Philip var massa duktig. Yay! Min favvo :P
Men innan dess ska jag softa lite och sedan göra god rostbiff och äta med älskade Albin, min kärlek. :)
Ha det!
Ciao!

Happy as a frog!

Jag är glad som en groda!


Glad och kär!

När jag satt på bussen för att åka hem från stan ville jag ringa och prata lite med Albin. Då säger han att han åker tåg. Vart då? Hit såklart! Min älskling är busig och åker hit utan att berätta, men jag är superglad!
Har saknat honom så himla mycket, och han kommer vid elvatiden tror jag.
Busig som jag är så har jag sorterat in hans t-shirts i färgordning, hoppas han gillart :)

Åt thai med Aridun efter jobbet, det var gott. Kul att prata, fast det var dåligt med folk ute. Jaja.
Vi kanske drar ihop lite folk på dreag och sitter och snackar på nån uteservering, får se. Hade varit himla roligt.
Min lilla Albin kommer, lalalaaa.
Jag ska se på Ghost Wisperer nu tror jag bestämt, och sedan blir det ju SYTYCD och sedan kommer sötnöten.
Vi hörs väl imorgon!
Ciao!

Dinner plans

Idag ska jag träffa Aridun efter jobbet. Eftersom jag slutar så sent så finns det inte mycket att välja på än att äta :) För sen ska jag ju hem och sova och jobba imorgon igen.
Jaja, så kan det gå.
Vi bestämde att vi skulle gå till Pasta + men jag är redan nervös för det är dyrt. Ska kanske messa honom och föreslå Thouis thaikök eller hur det stavas. Det är också trevligt ställe :)
Får fixa det.

Igår pratade jag väldigt mycket med Albin. Mysigt. Saknar honom.
Han har blivit jättehes så det låter inte som honom. Han har väl skrikit för mycket på funkisarna. ^^
Han får skjuts hem till Göteborg med sin bror men beroende på vädret kanske de stannar en dag extra om det är fint.
Let's hope not! :P

Snart ska jag gå till banken innan jag börjar. Hoppas inte det är nån jäkla kö igen. Swedbank i Mölnlycke måste vara det segaste kontor som finns. Spelar ingen roll hur många nummer det är före en, man får alltid sitta och vänta aslänge. Och det är ju jobbigt om man har gått dit för att växla pengar till butiken och måste sitta där och vänta och känna sig stressad.
Aja. Klagis-Josie är igång idag. Jag skyller på vädret. Igår började det regna precis när jag gick hem. Och när jag kommit hem så slutade det nästan med en gång. Sammanträffande? I don't think so!
Måste komma ihåg att spela in SYTYCD om jag inte kommer hem i tid.
Ha en bra dag!
Ciao!

Bloggeliblogg

Nu är jag hemma från jobbet.
Eller ja, det var jag ju för ett tag sedan men har läst bloggar och så, men det känns som jag nyss kom innanför dörren.

Fast efter jag hade skrivit det där tog jag en paus och åt. Fisk. Jag värmde den inte tillräckligt så det var lite kallt. Uss..
Men det gör inget, jag åt en del och sedan åt jag jordgubbar och glass. Oturligt nog är chokladsåsen slut. Får kanske köpa imorgon.
Pratade med Albin också. De verkar bli klara tidigare där borta, så han kanske kommer till mig på onsdag eller tosdag :) Yay!
Nu är det tråkväder ute. Blött och kallt. Så kan det bli.
Fick två komplimanger för mitt halsband idag, glasspinnehalsbandet. Folk verkar gilla det :)
Fick tips om en sida som hade ungefär likadana som jag ska kolla in snart.

Nu kanske jag ska spela lite spel. Eller se klart filmen jag började titta på förut.
Vi hörs väl som vanligt.
Ciao!

Ghostbusters

Såg den igårkväll, ja. Läskig :P
Jag skulle helst sett den med någon för det är inget kul att se själv. Hade lite pers på msn som jag pratade med och det hjälpte lite, men jag gillar inte läskiga movies. Även om den inte är jätteläskig så tyckte nog mitt undermedvetna det för jag hade världens hemskaste mardröm inatt.
Usch usch..
Jag ser inga skräckfilmer så man ju undra hur jag har fantiserat ihop de som var med igår :P
Kommer inte ihåg så jättemycket nu men jaja..

Ny vecka, idag är det jobb. Ska inte glömma att hämta ut mammas bok på bibblan.
Inget kul alls på TV ikväll. Inget som jag inte redan har sett liksom.Idag måste jag äta upp fiskgratängen. Vägrar att laga mat när jag har färdig i kylen!
Sådeså.
Lite svalare idag, kanske för det regnade inatt.
Jag har inte mycket mer att berätta just nu, så jag stänger av det här. Hörs.
Ciao!

Ratatouille

Hej, hallå. Det regnar lite ute, tror jag bestämt.
Lite småskönt sådär. Bästa lukten ever är regn på asfalt. Har ni kännt det? Underbart! :) Nu känner jag ifs inte så jättemycket, eftersom jag är konstant täppt i näsan, men innan det!
På tal om det borde jag ringa till Sahlgrenska imorgon. Jag skulle få komma till en öron-, näsa- och halsdoktor inom tre månader men fick remiss i april. Så nu har det gått mer än tre månader, och då ska jag få.. Komma till nån direkt? Vet inte vad de skrev. Men lika bra att ringa. Vill ju känna dofter igen!

Har precis sett klart på Ratatouille. I like!
Horst är bäst. Hans röst görs av Will Arnett, han som är med i Blades of glory. Han är i ett par med sin syster (som han i verkligheten är gift med) som spelas av Amy Poehler.
Jag gillar för mycket information. :D
Åt god kyckling. Mums! Nästan för mätt nu. Får inte göra hastiga rörelser.
Men ska kanske måla naglarna. Undrar vilken färg... Har rosa, vilket är somrigt och trevligt men lite trött på det. Lila kanske? För mörkt, tror jag... Men vem bryr sig!?
Jag kör på lila och så ska jag kika på Ghostbusters, för (tro det eller ej) den har jag inte sett. Faktiskt.
Ciao!

Mama's boys

Hej hopp!
Nu har jag städat klart huset. Eller ja, nästan klar iaf, har badrummen kvar men det fixar jag sen.
Men ändå! Har tvättat typ tre tvättar. Svårt att vika lakan snyggt alldeles själv :/ Men det funkade. Har hunnit med att softa lite, läsa i Piraterna som är riktigt intressant. Jag får flashabacks när de skriver om Kazaa och DC. Inte DC++ utan DC :P Vilka tider. Jaja. Intressant iaf.
Såg också The Tyra Show och då handlade det om mama's boys, alltså morsgrisar (på svenska). Riktigt hemskt. Dumma, små pojkar som inte vill växa upp och "mamma lagar bästa maten", "mamma gör allt jag vill utan att ens be henne" och mamma hit och mamma dit. Och alla älskade de sina mammor himlans mycket så de ville ringa dem varje dag och en mamma var tom ute på alla dejter sonen hade.
Hallå? Jag älskar också min mamma men jag älskar också att ta hand om mig själv. Laga mat, tvätta, städa, fixa. Man måste ju växa upp! Man kan inte bo hemma hos mamma hela livet, det är ju pinsamt. Speciellt om man är kille... :P Om det inte är något fysiskt/pyskiskt fel på sin mamma så klarar mamman av att bo själv och därför borde alla söner göra det också.
Lite skumma teorier jag har men jag blev upprörd :P Och Tyra också.
En son var förlovad och hade en liten son men flyttade hem till sin mamma för "hon gör godare mat" och städade åt honom och bla bla bla.. Han ville inte vara som sin pappa som inte ställde upp men han själv stack ju hem till sin mamma! Deras barn frågade varje dag var pappa var och mamman fick säga att han var hos farmor.. Vem är det som inte ställer upp då? Förnekelse. Hmfp!


De var dock inte klädda såhär.

Jag blir bara så sur :P Mammorna älskade väl sina söner, därför gjorde de allt åt dem. Men känner de inte att det är lite... Fel om ens son bor hemma fast han är typ 30? Ska hon verkligen göra allt för honom när han är helt kapabel att göra det själv?
Jag skulle aldrig vara en sån mamma. Fy fy.
Jag tror jag ska gå och läsa lite. Blir upprörd, måste lugna ner mig :P
Ikväll blir det Stinas örtkyckling, pommes och bearnaisesås. Mmm, gott. Och kanske jordgubbar och glass till efterrätt. Se på någon film (orkar inte gå och hyra) som man redan har sett hundra gånger. (Typ Under Toscanans sol:) )
Ha det fint, hörni!
Ciao!

Känn ingen sorg för mig, Göteborg

Den låten spelades nästan halva kvällen åtminstone. På kalaset.
Men jag spolar tillbaks lite först.

Förfest hos Toria, hon sa att vi skulle komma efter 18. Jag kom kvart över, då stod hon i duschen. Så kan det gå! Sysselsatte mig själv med en av alla hennes tidningar och sedan kom Sissel. De duschade och gjorde sig iordning. Jag kände mig överklädd >.< Nästa gång ska jag komma underklädd! :P
Jaja. Vi hade kul, kikade lite på gamla foton och pratade och drack (lite) innan vi stack iväg till Mölndal och K och Js kalas. Inte träffat dem sen... 2006 eller så, så det var jättekul. Det var hemskt mycket folk som jag inte ens kände där, alltid lite trist för man tenderar ju att vara med dem man gillar bäst. Men det var nog ett smart drag av mig.
Då har man väl roligare lix. Lite vattenpiperökning för alla utom mig.
Min gamle klasskompis tjej var borta när jag gick för att hämta en flaska. Lite läskigt med folk som inte vet hur mycket de kan dricka, men det var kanske något annat för jag vet inte exakt vad som hände.

Efter ett tag så var det lite bråk på framsidan och vi gick dit. Då visade det sig att flickvännen till min gamle klasskompis hade däckat och han hade släppt henne ner i marken (stenar?) och hon hade inte reagerat och alla var upprörda och killarna (jävla idioter) försökte vara coola och var arga och ville "döda någon". Någon ringde ambulans och polis och de kom och många tjejer grät (jag var nära till tårarna jag också, hatar sånt där) och flickvännen låg medvetslös ute på gatan med folk som tog hand om henne, och så...
Polis kom, tog gamle klasskompisen (knark?), ambulans kom och tog tjejen men ingen visste vad hon hette i efternamn och om hon hade haft med sig en väska eller så.. Kaos.
Strax efter det gick jag hem. Orkar inte vara där det är sånt. Jag mår psykiskt dåligt, vill att alla ska vara sams och så. Ja, jag fattar att det inte alltid går men igår var det himla mycket idioter där. Speciellt killarna.
Och ingen fattade varför jag hade lust att gå. "Va? Men det är ju kul här!" Jo, jätte.

Hade fått rödvin på min tröja också, men jag kom hem tjugo över elva eller så. Det var bara jag och busschaffisen. Jag pratade i telefon hela tiden, det kändes bra. Pratade länge länge med Albin. Saknar honom fruktansvärt mycket! Men han kommer i veckan tror jag. Det ska bli skönt.
Jag tog inga foton på festen, orkade inte ta tag i det. Kanske kan snoka reda på andra bilder som togs. Kan fråga Sissel eller Toria eller nån.

Idag är det städdag. Tror jag. Har slängt in en tvätt och ätit frukost. Softar lite innan jag tänkte dammsuga. Ska ta en promenad också, till Ica och lämna ett paket som ska skickas tillbaks. Bra med lite motion, har inte rört mig speciellt mycket de här dagarna, bara på jobbet. Man blir ju svettig för ingenting, och det är inte så roligt :P
Funderar också på att gå och hyra en film. Samt läsa någon bok.
Det är svalare ute nu, det har väl regnat inatt.
Jag kanske kommer in sen och bloggar igen men vi får se. Hoppas ni har en bra helg!
Ciao!

Pengar

Maskinen - Pengar.

Dagens låttips :) Jag har blivit smått besatt av den, just nu. Videon är ju rätt kul också men jag gillar låten med bl.a. Frej från Slagsmålsklubben (och Far och son) som är med.
Nice.

Ikväll ska jag på kalas, som ni säkert redan vet. Tjohej.
Förfest med folk hos Toria. Det blir nog vanliga lockar ikväll, om jag kan få till det. Känns som det är för varmt för invecklade frisyrer.
Vita klänningen och ett par kilklacks kanske. Man borde nog iaf ta med sig leggings om det blir kallt på kvällen. Hmm.. Får se about that. Och imorgon tänkte jag ha en städdag. Köra tvättar, dammsuga hela huset, damma, vattna och allmänt hålla på. :) Laga någon god mat också, idag tänkte jag bara käka resterna från igår innan jag drar iväg.
Imorgon blir både soft och städ..ig. Sådeså!

På tal om inget, så har jag haft på mig och tagit av mig klackarna hela kvällen igår. Satt och gick med dem en stund, la undan dem, tog fram dem igen, gick och satt en stund, la undan dem, osv.
Jag är nog väldigt nöjd. Jag får inte gå i regn med dem! Sa hon i kassan. Måste inpregnera och använda en mockaborste. Hm, undrar om vi har något sånt. Får leta i skoskåpet.

Nej, nu ska jag fixa mig klart och gå och jobba.
Vi hörs kanske sen, annars imorgon!
Ciao!

Hairspray x 2

Hejsan igen!
Nu har jag ätit och jag åt tom lite jordgubbar som efterrätt, dock utan glass. Vart har den tagit vägen? Jaja, det är gott ändå. :) Jag såg samtidigt på Hairspray, den äldre versionen från 1988 av John Waters.


Hairspray från 1988.

Inte sett den förut men den var inte en musikal som den nyare filmen. Den gamla var rolig på sitt sätt, men jag gillar ändå den senaste för där sjunger de så himla massa bra låtar, och det är grymma skådisar med: Christopher Walken, James Marsden, Queen Latifah, John Travolta, Michelle Pfeiffer, Zac Efron, Elijah Kelley... Jerry Stiller (Ben Stillers pappa btw) är med i både den gamla och den nya. Fast olika roller. :) I gamla filmen så spelar mr Waters en psykiatriker. Galet!
I den nya filmen så är Adam Shankman från So You Think You Dance regissör. Coolness!


Hairspray från 2007.

Inte alls intressant säkert, men jag berättar ändå.
En sista grej bara. John Waters är blottaren i nya filmen, precis i början. Watch and enjoy! :P
Klockan är inte så mycket så jag tror att jag ska se den nyare Hairspray nu på en gång och sjunga med i alla låtarna :)
Ciao!

11 cm klackar

Jag bloggade inte igår kväll för jag orkade bara inte. Det var så varmt... (?) Bra anledning.
Det är visserligen varmt nu också men jag har dörren i mitt rum ut mot altanen öppen så det är ganska skönt iaf.
Jag klagar inte på värmen! Bara ytte pytte. Men det är mest att det blir lite jobbigt om man blir svettig när man jobbar. Ska kanske duscha igen sen.

Satte in en fiskgratäng i ugnen förut, den blir väl klar vid halv åtta ungefär. Fast jag är ju hungrig nuuu...
Ska nog titta på någon mysig film sen också. Fredagsmys med mig själv ^^

Igår var förresten jätteroligt! Jobbade i fyra timmar, ganska soft. Gick hem, bytte om och åkte in till stan för att träffa på Sissel. Det var jättekul att se henne efter så lång tid! :)


Sissel vill nog inte att jag lägger upp denna bilden men jag har ingen annan aktuell! Säg till isf, Sissel!

Vi strosade lite mot stan för att köpa födelsedagspresenter till kalaset som vi ska på imorgon. Vi skulle träffa Toria lite senare men hon slutade inte förrän sju och klockan var bara fyra så vi gick och kikade.
Jag tror det blev bra presenter. Massa smågrejer är ju alltid kul att få liksom :)
Vi åt på Café Husaren i Haga när vi fördrev tiden. Jag åt lasagne och Sissel åt en macka. Vi tog varsin smoothie som efterrätt. Jag tog blåbär, hon hallon.
När vi skulle betala sa jag "vad bra att vi tog olika, då kan vi smaka på varandras!". Det lät lite konstigt men jag tog det som en självklarhet. Jag kanske är ego :P
Vi gick till Toria lite innan sju och kikade lite.


Fint med hjärtat där bakom, tycker jag. :)

Då såg jag att de hade realisationNK. Jag smög bort till skorna och kikade på storlek 37-bordet. Hittade ett par jättesnygga skor! Aldrig har jag suktat så mycket efter ett par skor!
Helt sjukt. Ville köpa dem på stört men de var lite dyra så jag drog med Sissel så hon skulle få titta. Hon tyckte jag borde vänta och det tyckte Toria också. Men jag var osäker.
Hur många gånger har man inte velat köpa något och så tänker man "jag väntar nog lite, den finns nog kvar" och när man väntat klart så finns den ju naturligtvis inte kvar!
Har hört att när man hittar något man verkligen vill ha, då ska man köpa det. Annars försvinner det och man kommer ångra sig. Som jag ångrade mig med Sonia Rykiel-väskan. Den försvann. Ville inte att skorna skulle försvinna..
Har inga märkesskor alls, om man inte räknar mina Doc Martens men dem köpte jag begagnade så det räknas inte.
Vi gick iaf vidare, till Kafé Vanilj. Sissel tog vin, Toria en paj och jag en Cola. Sen satt vi där och pratade. Mest pratade nog jag. (Förlåt! Men jag hade saknat er så väldans mycket att jag ville berätta allt och ha era åsikter!)
Väldigt trevlig dag och kväll.

Idag började jag 15. Jag tänkte åka in till stan tidigt och köpa skorna. Jag pratade med tre pers när jag kom hem och undrade vad de tyckte. De var alla för, så jag tänkte att det var ett "tecken". :P
Med en räknade jag ut hur många procent den kostade jämfört med min lön. Och det var inte så mycket. (Tack Alex, för du är smartare än mig!)
Så jag skyndade mig in till stan, provade båda dojorna och skulle betala. Kortet fungerar inte? Daah.
Gick för att ta ut pengar men det saknades 20 kronor. Jag gick till banken och fick det fixat. Tydligen hade en räkning reserverats flera dagar i förväg. (Sånt gillar jag inte).
Men nu är det fixat och skorna är mina och jag sitter nu med dem på mig. Jag blev ganska lång i dem. 11 cm klack. Acne. Jag är nöjd. Tänkte ha dem på bröllopet. :)


Urläckra. Med platå, så jag blir lång :) För en gångs skull...


Jag älskar att klacken inte sitter direkt under, utan lite längre in. Så charmigt! I mocka också. Galen i mocka?

Jaja. Jag ska sluta tjata om dem. Men jag är så nöjd. :) Jag har ju råd, och som Alex och Mlii sa så ska man väl unna sig någon gång ibland.
På bussen hem igår träffade jag på en gammal klasskompis ifrån lågstadiet/mellanstadiet/högstadiet. Vi gick nämligen nio år i samma klass. Samma med Sissel och Toria men det är tydligen inte så vanligt på alla ställen. Anyways.. Kul att se henne igen, vi snackade lite (mest jag, som vanligt) och det var kul. Vi tyckte att man borde dra ihop gamla klassen och grilla eller något. Vore nice. Får se om någon orkar anstränga sig.. :P
Nu ska jag softa lite, tror jag bestämt. Försöka fixa en komplicerad frisör, tänkte öva inför imorgon. Om det blir bra eller om jag ska orka locka håret imorgon. Får se :) Nya, vita klänningen ska iaf sportas på kalaset. Innan det så är det förfest hos Toria. Supernice.
Ni får ha det, hörni. :)
Ciao!

Torsdag

Yes, det är min rubrik idag. Impade?
Det är så himla svårt att komma på en bra och rolig rubrik som täcker in allt som man vill skriva om. Och idag vill jag skriva om vad som händer idag, torsdag.
Fast jag vill också skriva lite om igår... Jaja

Idag, efter jobbet, ska jag in till stan och träffa Sissel. Det ska bli så kul! :)
Det var länge sen jag träffade henne för antingen har hon varit och pluggat i Halmstad eller så har jag jobbat eller varit på landet när hon väl kan och suck. Trassel trassel. Men nu så!
Och på lördag blir det kalas. Har ännu inte tagit reda på hur jag ska ta mig hem. Våga vägra taxi! Kanske cykla om jag fixar luft i däcken. Men cykla med klänning...? Hm.

Igår kikade vi på TV. Mycket underhållande. SYTYCD handlade bara om vilka som skulle gå vidare till top 20. Och de jag ville ha med, kom med! Jaa, Phillip gick vidare, awsome. :) Och en av Broadway-brorsorna. (Kan inte stava deras efternamn, men han heter Evan) Asiatiskan Asuka kom också med. Det blir nog bra allt det här.
Miss Marple var spännande men inte som gamla. (Jag klagar bara...)
Olle ligger och sover nu, tror jag iaf. Han softar. Jag är lite tidig, funderar på att gå ut och sätta mig på balkongen och läsa tills jag ska gå och handla. Det blir nog bra.
Fortfarande rätt tyst på bloggfronte. Stina-Lee har bloggat visserligen. Alltid kul :)
Alla andra har väl sommarlov.
Nej, nu går jag ut och läser Espresso tales av Alexander McCall Smith. Boken efter 44 Scotland Street. Har inte kommit på svenska än så jag försöker mig på engelska och det går hittills bra :)
Ciao!

Helt tyst...

.. på bloggfronten.



Vad gör alla? Man kan ju inte vara ute, det är för varmt för det..
Så in med er och börja blogga! :P Jag har ju inget att göra, läsa bloggar är ju urkul men ingen uppdaterar..
Eller så är det jag som inte har ett liv :)

Jag sitter mest och väntar på att Miss Marple ska börja, fast det är inte förrän åtta. Hm hm. Jag har rensat jordgubbar (idag igen?? Tredje dagen i rad med jordgubbisar) och dukat (lite tidigt men ändå) och sitter nu här.
Har kommit hem från jobbet. Ovanligt stillsamt, inte mycket kunder. Men jag hade grejer att fixa så det blev ingen dötid iaf, gött gött.
Pratade med Albin i eftermiddags. Saknar honom.. Lite dålig mottagning och så var det massa saker som pågick så det var svårt att höra vad han sa, men jag saknar honom iaf.
Idag är det 22 månader sedan vi blev ihop. Ingen milstolpe precis men det känns som man ska fira lite extra med god mat. Hoppas älsklingen fåt god mat där han är...
Imorgon öppnar ju festivalen så då är det inte så troligt att han har massa tid att prata men det fattar man ju. Han måste hålla koll så att alla gör det de ska och så.

Imorgon fyller Sara år. Jag har en liten present men vet inte riktigt när jag kommer att träffa på henne så det kanske är bäst att skicka med den med någon. Ja, så får det nog bli. Jaja.
Jag tror jag ska lägga mig i soffan och softa lite tills föräldrarna kommer hem.
Ciao!

It's a beautiful morning...

Klockan kvart i fem vaknade jag imorse. Tusan! Kissenödig och hungrig, no fun.
Gick på toa, åt en liten macka och gick och la mig. Somna om! Icke. Vi har alla fönster öppna på övervåningen för att det ska bli någorlunda svalt (det blir det inte). Klockan fem tyckte en skatjäkel att det var dags att låta. Skator låter så himla irriterande och störande. Jag var så trött att jag inte orkade gå och stänga fönstret. Tusan... Somnade om iaf men drömde något konstigt. Kanske att jag var i ett datorspel (Monkey Island?) och min bror och kanske Oliver var där. Jag vaknade lite rädd och varmt. Otäckt.
Trist att börja dagen på men ändå. Sovmorgon till tio. Kände att jag hade missat massa men vem vet. Fick ett trevligt kort från Albin. Fotar kanske sen. Försökte ringa honom men han hade fullt upp och det var dålig täckning så han kanske ringer sen.

Idag kommer kusin Olle hem från att ha arbetat på sjön (havet, that is). Han ska sova här inatt och imorgon åker han till landet med mamma, om jag fattade det rätt. Ikväll är det både Miss Marpel och So you think you can dance. I SYTYCD är de i Vegas just nu och ska få ihop top 20. Väldigt spännade, jag har åtminstone en favvis redan. Hoppas han går vidare...!
I tidningen stod det att det var säsongsavslutning på Miss Marple. Men det går inte ihop med att de sa att det skulle vara Miss Marple varje onsdag hela sommaren. Om det nu är säsongsavslutning kunde de väl sagt att det skulle vara Miss Marple fyra onsdagar nu i sommar.
Då hade det blivit rätt. Får se hur allt blir.
Jag ska snart gå och jobba. Eller ja, klockan 15 men det är ju typ bara två timmar dit. Måste kanske klä på mig... Jag ska kanske gå och träna lite med Wii Fit. Har inte gjort det på ett tag. Hinner ju för tusan inte. Jobbar på lördag, sen är jag bjuden på kalas samma dag. Ensam hemma i helgen, tror jag bestämt. Mamma och pappa har väl semester. Nästa vecka jobbar jag ensam hela veckan och veckan efter det (och nästa därefter) är jag ledig.
Känns rätt bra. Men det får gärna vara liiiiite svalare.
Men jag ska inte klaga. Springer iväg nu, får se vad som händer.
Ciao!

Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0