Pictureday!

Hej hopp, här kommer jag med lite bilder.
Det slumpade sig som så att jag hämtade ut ett paket från H&M idag, jag hösthandlar lite smått. Så det får ni bilder på och min gitarr. Jag tjatade lite på Albin att få se bilderna han har tagit i sommar men han vill inte lägga in dem på datorn än (vet ej varför) så jag får vänta med dem.

Annars har jag jobbat och pysslat idag. Jobbar bara till tre imorgon och ledig på lördag (eftersom jag ska på bröllopet)! Yay! Så imorgon ska vi nog in till stan en kort sväng och handla jeans till Albin och kanske strumpor och trosor till mig. Får se hur det blir.
Just nu håller jag på att laga kyckling så det blir Stinas örtkyckling (mums!) och blandade pommes frites. Vi rotade lite i frysen för att ta slut på halvfulla påsar. Gott gott. Plus bearnääässååås. Mums mums.
Har lust att se den där Wedding War eller vad den heter, med Anne Hathaway och Kate Hudson senare. Får se, får se. Anyways, här är bilderna:


Riktigt snygg militärjacka, eller hur jag ska beskriva den.


Söt och jättemjuk cardigan i mörkblått men blixten ville sig inte riktigt.


Jättegulligt kuddfodral! Det är en rosett, om någon missade det. Jag måste bara köpa en kudde till. IKEA next!


Två mjuka baslinnen.


En gosig, stickad cardigan som är lite genomskinlig.


Min fina gitarr :)


Jag har pimpat den fint, och våga inte säga något annat! :P

Nu var bilderna slut. Jag måste nog gå och ta hand om maten, den är lite skum. Den ska vara klar men det är lite osäkert och Albin blir nervös. Han brukar bli det :) När vi gör makaroner eller spagetti så ska det vara perfekt annars vill han nästan inte ha det. Jag vill inte ha det överkokt, så jag har det hellre lite knaprigt, det är gott tycker jag.
Så pommes fritesen är inte riktigt klara så de får stå inne en stund till. Kyckling är vit och inte rosa men han är skeptisk ändå :P Han gör såsen, och den verkar det vara lite fel på också.
Jaja. Vi hörs.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0