Första advent

Idag är det söndagen den 30:e november, och då alltså även första advent.
Det är lite småmysigt ändå.
Jag brukar inte vara så julig, faktiskt, men i år känns det av. Inte förra året, då var jag student och fattig men nu jobbar jag och kan köpa fina julklappar till folk och det gör mig glad.

Vi skulle åkt till IKEA igår men så blev det inte. Vi åkte in till stan och fixade lite julklappar på Åhléns och Movieline där jag köpte en film eller två till mig också.

Musikal som lär vara väldigt bra.


Är Goro Miyazaki bror med Hayau Miyazaki, som gjort Spirited Away? Krångligt.


Denna fick jag i veckan. Jag fick även När Harry mötte Sally, som jag aldrig hade sett. Den var bra. Och denna har jag sett massor av gånger. Johnny.. <3

Det var ganska kul i stan. Efter det var vi på middag hos mormo och morfar och det var trevligt. Släkt och god mat, och jag har inte behövt åka in till akuten denna helgen! :)
Känns skönt.
Oliver var med igår och busade. Han fick dock inte den goda maten vi fick.

Vi åkte till IKEA idag istället. Vi hade siktet inställt på nattygsbord och kika på skrivbord. Vi kikade på skrivbord, men det är svårt att bestämma sig. Får återkomma med det där. Vi kom hem med ett snyggt, brunsvart nattygsbord som Albin och jag har byggt ihop. Jag byggde lite bara, Albin gjorde det mesta men jag är en mycket bra hjälpreda.
Vi fick inspiration av garderober så vi ska fixa till lite i våran. Jag vill gärna ha krokar jag kan hänga mina väskor på. Men får se hur det blir, vill egentligen inte fixa och trixa för mycket för man kanske ska flytta hemifrån snart och då känns det onödigt att ha gjort så mycket här hemma.
Iaf, här är bilder när vi byggde nattygsbordet:

Albin skruvar.


Jag skruvar och har mig.


Albin är farlig med hammaren.


Slutresultatet!

Jag tycker den blev väldigt snygg. Jag kan ha lite böcker och tidningar i en låda, Albin kan ha sina pluggpapper och grejer och mina väskor och lite så. Vi har inte lagt i något än för vi ska dammsuga under sängen och så först. Då är det ju lättare att flytta på den om den är tom. Men men.
Det var kul att bygga nattygsbord! Vi tog bort min gamla saccosäck som har stått där, som vi har lagt papper i. Onödigt. Men nu är den borta, lite mer plats och bättre förvaring.


Mamma Mia! var jättebra! Jag tyckte verkligen om den och det gjorde mamma, pappa och Albin också. Vi satt och trivdes. Jag gillar musikaler och en musikal där kan man nästan alla låtarna är ju ännu bättre. Det var också kul att alla skådespelarna sjöng. Det brukar ju vara så i Sverige att när man är med i en film där det ska sjungas, så får man bara rollen om man kan sjunga bra och är en bra skådespelare. I USA är det ofta så att de har skådespelare för rösten och så någon annan som sjunger.
Konstigt, men men..

Det var sista avsnittet av Gordon Ramsays the F word idag. Tusan, det var ju roligt.. Jaja.
Nu är jag trött och jag borde sova.
Ha det fint, så hörs vi.

Nightie night.

Chokladkalenderdags!

Ja, det är sant. Jag är lite barnslig, men det är ju gott med choklad...!
Albin och jag hade sådana (varsin, förstås) förra året och vi måste väl hålla på traditionerna.

Fin chokladkalender.

Jag hämtade två paket idag. Ett från H&M och ett från Beauty Planet.

Gräddvita knästrumpor från H&M.


Dålig bild på min beiga kofta, också från H&M.


Suddig bild på min nya parfym från Agent Provocatuer som heter Matrîsse.

Idag har jag bara jobbat tre timmar, som sagt men det kändes ändå lite jobbigt. Imorgon är det fyra timmar som gäller och sedan bär det av till IKEA. Jag tänkte att jag skulle lägga upp min önskelista på bloggen, eftersom det kan vara svårt att hålla koll på alla lappar jag skrivit.
Då är det bara att susa in hit och kolla.

Josies Önskelista julen 2008
  • Rockyböckerna (serien, om någon tvivlade), nr 4, 6 och 13
  • Litet syskrin
  • Knivställ (gärna det från Chilli med en man med knivar genom kroppen :P)
  • Miss Marple säsong 2 på dvd (kolla Movieline)
  • Presentkort på Akademibokhandeln och H&M
  • Narnia: Prins Caspian (film)
  • Brudens bäste man (film)
Det är nog det än så länge. Jag får väl uppdatera när jag kommer på något mer.
Det är svårt att önska sig något nu för tiden... Jag vet inte vad jag vill ha. Man visste ju det när man var liten men nu ska man önska sig något litet, allt annat får man ju köpa själv. Såklart, det fattar jag med. Men svårt att komma på något bra och kul som jag vill ha i rätt prisklass. Hm hm.
Ingen gillar att ge bort presentkort. Varför inte? Bara för man ser hur mycket man ger, det är väl inte det som är grejen? Det klagas så mycket på att man önskar sig presentkort, men jag bryr mig väl inte om hur mycket det står att det är på, huvudsaken är väl att man kan köpa något med det? Om inte det räcker till när man hittat något fint, kan man ju lägga ut själv för resten. Ingen big deal alls.

Jag är sugen på mat och på att se Mamma Mia som jag har bestämt att hela familjen ska se.
Kan avsluta med att lägga upp en bild på mig, eftersom det är så sällan jag gör det. Inte så konstigt, för på bilden jag tog ser jag jätteledsen ut. Fast det är jag inte, är bara lite krasslig.
Och blixten fick min ansikte se skumt ut.. Som om jag hade någon hudsjukdom nästan. :O
See for yourself...

Sådär ser jag oftast inte ut, men men. En bild på mig är ovanlig, så njut.

Ha en trevlig fredagskväll!

Helvetesinternet

Internet är segt och ibland går det inte att komma in på de sidor man vill och om man gör det så tar det minst ett år. Ungefär. Jag vet inte vad som kan vara fel... Jätteskumt och irriternade.

Jag orkade inte blogga i onsdags och igår jobbade jag bara. Orkade inte göra något efter det. Idag börjar jag inte förrän tre, så jag har lite tid att softa men såklart så mår jag dåligt.
Typ astma/allergi + mensvärk. Jisses.
Varför måste det vara allt på samma gång? Visserligen sa läkaren på Mölndals sjukhus att det kan vara hormonerna men man vet ju aldrig. Och de på Vårdcentralen verkade ju inte tycka det var skumt. Jag fick dock läkaren som mamma hade när hon var där för att kolla varför hon hade så ont i armen.
Vet ni vad läkaren gjorde då? Sökte på internet för att hitta varför hon var sjuk....
Jag tror jag vill besöka Vårdcentralen igen men prata med en annan, kanske kvinnlig läkare. De kanske tar mer allvarligt på astma kombinerat med mensvärk.
Jag vet inte. Men jag vill verkligen inte åka in till sjukhus varje månad.
Inatt mådde jag ganska kasst men försökte hålla mig lugn och andas normalt, vilket är lite svårt när man har tagit medicin som får pulsen att gå upp. Men jag somnade och har sovit hela natten, så det var ju bra.
Synd bara att jag mår dåligt nu också.

Anyways..
Imorgon är det lördag. Då vill jag åka till IKEA. Jag vill kika på ett nytt skrivbord (mitt gamla håller på att falla sönder i sina beståndsdelar) och kanske ett nattygsbord/byrå att ha bredvid sängen.


Nu har jag ont i magen. Jag kanske ska gå och kolla om det finns något meningslöst program att glo på. Det kanske får magen på andra tankar.
See ya.

Fotografier från Falun

Hejsan!
Jag skulle återkomma med lite bilder från Falun. Here they are:

Albin fixade med en karta. Fin va?


Albin har mixtrat på även denna. Vi såg denna filmen i fredags, mycket bra. Albin satte dit sitt huvud på "Emmet Cullens" och Robert Pattinsons huvud på "Jasper Cullens". Det huvudet kommer från Harry Potter 4. Albin har mycket fritid ibland.

Sminkväska som jag fick i en försenad födelsedagspresent av kusin Cajsa och moster Eva och de andra såklart. Den är från Paris och märket är Sephora.

Väldigt praktisk och fin.

Jag fick ett provex av Flower by Kenzo. Har visserligen En liten och en stor men det är alltid kul med provex! :)

Fick en hand från Mio som jag kan hänga mina smycken på. MYCKET välbehövlig!!

Kusin Olle och Albin har samma mössa. Pinsamt, eller köpte bara Albin den för Olle sa att han skulle det? Jaja.. :)

En pocket från Akademibokhandeln fick följa med mig hem. Den verkar bra och rolig. Läs den ni också!

Denna har jag inte börjat på ännu men den verkade bra, så det får vi hoppas på.

Nya mjukisbyxor från Stadium. Rosa bandet på byxorna, jag stöder!

Japp, det var en del bilder för idag. Är lite trött, försökte fixa fint idag så det ska se trevligt ut imorgon när någon annan än jag ska jobba. Det försöker jag ofta med. Städade ordentligt bland presentpåsarna och fixade med alla nyinkomna barnböcker, skyltade om lite och fixade ut lite fina änglar. Prismärkte massa julkort i buntar osv.
Jag blir glad om någon har gjort fint för mig, så jag hoppas det blir uppskattat.
Imorgon ska jag iaf passa Oliver. Det ska nog bli kul, får komma ihåg att han ska ut efter han har ätit, sovit, druckit, lekt och allt. Men det ska gå bra, det har det gjort innan.
Jag tror inte att nya Bond-filmen är lika bra som den förra men man vet aldrig, jag kanske gillar denna mer. Ibland gör jag tvärtemot vad de flesta tycker. Dock inte alltid.

Nu är jag iklädd mjukiskläder och har lust att se på något skoj. Kanske Little Britain.
Nej, vi hörs säkert imorgon!

Små pyntade cupcakes

Har sådan lust att göra sådana...! Jag har en bok där de visar hur man gör, och recept då förstås. Visserligen kan jag inte göra muffins men man kan ju alltid prova.
Kanske bäst om jag ber mamma hjälpa mig.


Imorgon är jag ledig! Det är även officiellt känt som passa Oliver-dagen. Så imorgon ska jag och han softa och pyssla lite, kanske sova lite och se på film. Gå ut och gå måste man ju också. Får se om jag får några roliga bilder om han får snö på sig (om det nu snöar imorgon också, det vet man aldrig.)
Milton har ju så mycket päls och det snöade i Falun så han såg ut som en liten snöboll själv när han kom in efter att ha lekt i trädgården.
Imorgon ska Albin och jag gå på fond- och Bond-kväll. Det ni!
Gratis är gott, goodiebags är alltid kul men gratis bio är inte så ofta som man får. Och då räknar jag inte med typ presentkort man får av släkt. Sådeså.

Igår tränades det. Jisses.. Jag missade förra måndagen och det känns att jag missade den. Not good.
Får börja gå promenader men det är så halt ute.. :/ Jag är gnällig.

Inga kort uppladdade igår och inga just nu heller för jag ska bara fixa håret och sedan gå och köpa mig en drickyoghurt och sedan jobba. Idag händer det inget kul vad jag vet, bara slappa förmodligen. Städa bland mina tidningar kanske, för jag har fortfarande inte kommit mig för det..
Och kanske lägga upp lite bilder på helgen i Falun.

Got to go!

Back from Falun

Hejsan!
Jag har inte suttit vid datorn mycket alls de senaste dagarna. I fredags spenderade vi ju 6 timmar i bil, kom fram vid sju och sedan skulle vi på bio (Twilight) klockan nio.
Kände mig lite stressad, men vi hann till och med köpa lite godis till kusin Cajsa.

Filmen var jättebra! Jag har ju läst boken, och oftast är filmen inte lika bra som boken så jag försökte ha låga förväntningar så jag (förhoppningsvis) kunde bli glatt överraskad. Och det blev jag!
Okej, specialeffekterna är det ju lite si och så med, men det är det ju i sådana filmer.
De är inte sämre än i Interview with a vampire (med bl.a. Tom Cruise, Brad Pitt och Antonio Banderas. Kirsten Dunst är också med men hon är så irriterande att jag inte har lust att se den igen.)
Men Twilight var väldigt bra, rekomenderar den om ni gillar vampyrer. :) Albin och Cajsa hade inte läst boken (eller böckerna :P) men de visste på ett ungefär vad det handlade om men inte vad som skulle hända. De har tagit med allt det viktiga. Det roligaste är en stund när de sitter och äter på ett fik och författaren (Stephanie Meyer) får en vegorätt. Att hon är med är det roligaste förstås, inte att hon är vegetarian. Jo, det är ju lite kul eftersom vampyrerna säger att de är veggos, för de inte dricker människoblod.
Ops, spoiler för er som inte vet? Jaja, orka tassa runt på tå jämt...
Skådespelaren som spelar Edward Cullen är Robert Pattinson som har spelat i Harry Potter 4 (och 5), som Cedric Diggory. Wow.
Det enda som var jobbigt innan filmen började var att publiken i salongen bestod nästan uteslutande av fjortisar. Som kastade godis/popcorn på sina vänner någon rad nedanför oss. Yay...
Humörförstörare nästan. Men men..


Resten av helgen har varit kul. Igår var vi ute på stan och shoppade. Jag shoppade medicin (gratis, fast egentligen skulle det kostat 2800 kr.), mjukisbyxor, hårfärg och två böcker. Så nu har jag lite mörkare brunt hår, för slingorna försvann nästan helt.
Vi var både i Falun och i Kupolen i Borlänge.
Vi åt fondue igår också, det är väldigt gott men det tar lite tid och då håller man inte riktigt koll på hur mycket man äter så efteråt var jag jättemätt. Vi såg Kill Bill 2.

Imorse var det skidtävling och I'm glad to say att de svenska tjejerna kom på tredje plats och de svenska killarna på andra plats. Väldigt bra!
Jag brukar inte titta på sport men det fanns inte så mycket annat att göra och det är ganska kul faktiskt. Men jag blir uppspelt, får hög puls och sitter och småhoppar i soffan när det är extra spännande. Kanske därför jag inte brukar kolla på sport för jag får för hög puls. (För mig är det ihopkopplat med astma, så jag vill inte riktigt ha det för ofta)

Albin och Cajsa satt mest och fixade med Cajsas blogg. Albin är duktig på sådant. Så jag tror de var överens och att allt såg bra ut, ni får kika själva: http://cajzas.blogg.se men snart blir det http://cajzas.se.

Jag fick min födelsedagspresent (i efterskott)! En fin sminkväska från Sephora och en hand man hänger smyckem på från Mio. Yay!
Det känns som jag inte sovit ordentligt, eller så känner jag bara av deras söta hund Milton, han har rätt mycket päls. Det kanske inte är det, men jag tror det. Så det är skönt att vara hemma igen, men bilresan var trist. Jag läste lite men sedan somnade jag och när jag vaknade var det för mörkt för att läsa så då lyssnade jag på musik men sedan tog batteriet slut.
Då lyssnade jag på radion men det var tråkigt.
Då spelade jag spel på mobilen. Ganska okej, men ändå långtråkigt. Tog sin lilla tid, men jag missade bara början av Gordon Ramsay.

Nu är jag sugen på att se något på tv, film eller serie eller sådant. Måste bädda först dock. Uhh..
Jag ska visserligen jobba och träna imorgon men jag ska ta kort på det jag köpte och lägga upp det här så fort jag kan.

Massa kramar!

Jardins de noël

Det heter duschgelen jag fick idag från Yves Rocher. Jag kommer inte ihåg vad de skrev att den luktar men jag hoppas att jag luktar pepparkaka eller lussekatt när jag använder den. Hihi!


Fin, eller hur?

Jag fick också lite klädesplagg som jag har spanat på ett bra tag.

Fransklänning från H&M.


Pumps från H&M.

Skorna ser rosa ut men de är egentligen mörkröda, det var blixten och ljuset som blev lite konstiga, och lat som jag är orkade jag inte ta om. Jag har massor att göra.
Eller iaf tre stora.
  • Packa för 2 dagar
  • Städa badrummen
  • Lägga in bra, ny musik på Nanon
Som sagt, mycket att göra. Plus att Hells Kitchen kommer idag, dock inte förrän tio.
Det kom också ett paket från Le Chien men det kan jag inte avslöja eftersom det är en julklapp. (håhåjaja..)
Alla julkorten skrivna, bara fixa fyra frimärken and they are ready to bli postade!
Albin sitter bara och leker med sitt nya spel, My Sims.

På tal om Albin så ska vi på bio nästa onsdag, gratis. Min bank (Handelsbanken) är snäll och bjuder oss på Bond-filmen. De är trevliga. De har Fond och Bondkväll. Lite fånigt, och de kommer säkert prata lite om fonder men hallå, gratis bio?!

Nej, nu måste jag ta tag i mig själv och packa och fixa musiken!
Inte glömma medicinerna imorgon...

Blondinbella

Jag läste Magnus Betnérs blogg idag, och då stod det lite om Blondinbella.
"Jaha, hon nu igen" tänkte jag. Hon har nämligen skrivit en artikel i Expressen där hon dissar Janne Josefsson.
Bara en kortis innan jag skriver mer om det:
Kunde hon inte få någon bättre tidning än en kvällstidning att publicera sin dåligt skrivna artikel? Det kanske bevisar att ingen som är smart orkar ens bry sig om sådana artiklar. Ingen dagstidning publicerade den utan en tidning som för det mesta skriver om Bonde söker fru-dramat. Yay, lucky Bella....

Hon skriver att Janne är dålig, och kass och allt var hon nu kan komma på. Det är så himla roligt att innan hon var med i debatt (och blev överkörd av Janne för hon hade kassa argument), så tyckte hon att han var väldigt bra.
Hyckleri, dumdidum..
Jaja, det är inte bara jag som tycker det är skrattretande, det är ju positivt.
Man kan inte vara en förebild när man bryter mot lagen, i detta fall att dricka alkohol innan man är myndig.
Det finns massvis av ungdomar som dricker innan de är 18, jag vet. Men man kan inte vara en förebild om man inte följer lagen, det är ju bara konstigt att folk tycker det.
Dessutom vill hon ha päls, och att folk ska köpa pälsar? Hallå, djurmisshandel?
Hon har "äntligen" fyllt 18, så nu får hon dricka så mycket hon vill. Det är väl roligt för henne?
Nej, för mycket hype över henne, kan hon inte bara gå i skolan och lugna ner sig tills hon är lite äldre och vet vad hon snackar om?

Bara en sådan sak som att kalla sig Blondinbella tyder inte på att man är mogen precis.
Iaf enligt min mening, och den får jag väl skriva här för det är min blogg.
Så nej, inget snällt om Bella idag.

Kanske en dag när det regnar...

Pyssel de luxe


Min pysselbok som kom idag!

Nu ska jag pyssla som bara den! Fast jag har nog gjort tillräckligt med julklappar, tror jag bestämt. Kanske.. Något mer, jag får se hur jag känner mig. Om jag känner mig pysslig eller köpig.

Har inte bloggat på några dagar, för jag har haft bloggtorka. Vill inte skriva något bara för ha skrivit något. Vill iaf nämna något så ointressant att jag har fått en ny pysselbok.
Jag har jobbat och börjat med julkorten (!).
Jag vet, till och med mamma tycker att jag är i för god tid. Och hon brukar alltid vara i god tid. Men jag tänker att om jag skriver julkorten nu, så slipper jag tänka på det sen. Då är det bara att posta dem liksom. Och det är samma med julklapparna. Håller på och slår in lite nu, det är ju bara bra för då slipper jag stressa sedan, och dessutom ha lite pengar kvar i december. :)
Då kan jag köpa julklappar till mig själv istället.
Det tycker jag om..!

Idag är det onsdag, och jag börjar vid tre. Ganska skönt. Jobbar i tre timmar och sedan jobbar jag hela torsdagen och sedan är det fredag och vi ska åka till Falun! Yay!
Det ska bli kul, fast jag längtar kanske inte efter 6 timmar i bil.. Men det är en annan sak, jag kan läsa och lyssna på musik och jag vet inte allt. Slå in julklappar?

På tal om Falun så har kusin Cajsa beställt biobiljetter till Twilight!
Hon visste nog att jag ville se den, den gullungen. Så på fredag så ska Cajsa, Albin och jag gå på bio. Jag är så glad, så gladelig, så glad!

Men nu måste jag slå in Albins julklapp innan han kommer hem. Och så ska jag rensa bland mina tidningar. Jag gillar att spara alla Elle, Glamour, Cosmopolitan, Sofis mode, Glaze och Chic. Det är roligt. Men de tar för mycket plats, och jag vill gärna inte slänga dem.. Så jag får försöka tänka om och vara kreativ och hitta bra plats för allt.
Och igår dammsög vi och jag ordnade om med alla mina skolådor. Nu står de under sängen ut mot rummet, istället för huller om buller som förut. Så nu är det lätt att bara dra fram en kartong och ta på sig skorna och ut i natten! Eller ut på förmiddagen, vilket som.

Pyssel på er.

Stövlar

Japp, jag var i stan igår och köpte stövlarna som jag spanat på ett tag.

Stövlar från DinSko.

De var lite dyra sist jag kikade på dem men nu har de "reat" ut dem lite, 200 kr billigare än när jag kikade sist. Leather-stövlar. Nice, nice..



Jag är väldigt nöjd iaf.
I fredags gick min jacka sönder (eller om det var i torsdags..) :/ Den nya, fina med trevligt och varmt foder..
Anyways, jag lyckades få bytt den igår. Nu har jag en hel jacka igen, hoppas inte den blir trasig också..
Handlade lite julklappar igår. Farmor och kusin Olle är klara. Tycker jag.
Min bror är alltid lite svår och nu har jag Albin att tänka på också.. Hm. Killar killar killar.. Varför ska det vara så svårt? Antingen har ni redan allt ni behöver eller så vill ni ha überdyra saker. Inget mittemellan.

Oliver ligger och sover i sin lilla korg nu, bushunden.
Han är så söt när han ligger alldeles utmattad och vill att man ska klia honom lite på magen.


Idag har jag inte lust att göra någonting. Bara slappa.
Kanske gå ut på en promenad och fota lite, om det inte regnar. Eller det funkar nog också; jag har ju gummistövlar och luva på min nya jacka (den som jag bytte till). Så det kan ju ordna sig. Men men..

Det ska komma en film nu i november som är baserad på vampyrboken jag läser. Eller jag läser fjärde just nu (på engelska, faktiskt väldigt lätt) men filmen är baserad på den första boken.
Kollade in trailern igår och den verkar lite löjlig men vill gärna se den ändå. Vampyrfilmer blir ofta lite smått löjliga.. I boken får man ju fantisera själv men det är svårt att göra det snyggt på film.
Men vill se den. Får se när det nu blir, vi ska ju till Falun nästa helg.
Och jag har fixat alla julklapparna dit! Ska bara inhandla en ram..

Nu vill jag se på film eller så. Har Marylandkakor också..! Mm.
Nu ska jag gå och titta till den sovande valpen.
Ciao!

Hundvakt

Det ska vi vara idag för lilla valpen. Han ska tom sova över. Det du.
Det har han inte gjort förut så mamma ska ligga och passa honom. Tur, för jag ska jobba imorgon och orkar inte gå upp mitt i natten. Kanske dagen efter, för då ska han också sova över.
Det är kul men han är lite vild utomhus.



Det här inlägget skrev jag igår men sparade bara som utkast. Lillvalpen måste passas!
Så det gick bra igår, han sov bra hos mamma och pappa i sin lilla korg.
Jag jobbade idag och sen var jag inne i stan.
Jag är ganska trött nu, så jag skriver mer imorgon..
Imorgon ska valpen hämtas hem igen. Vi hörs efter det!

Haute Collection

Fick julklappspaket sänt till mig idag igen. Det är smart om man hittar något som passar, och köper det via nätet. Tycker iaf jag, då slipper jag springa ute på stan och stressa.
Iaf, fixat julklapp till en kusin. Tre kussar kvar men två av dem ska få pocketböcker så bara en luring kvar. Tusan..
Kanske en bra film. Får se.


Var lite off igår, var ledig och tänkte ta det lugnt. Kikade på När Lucy Sullivan skulle gifta sig. Den är ju inte likadan som boken, lite skum ibland för jag tycker inte att det stämmer.
Men i helhet var serien bra.
Sedan susade jag in till stan för att träffa Albin. Vi åt på Star of India som har flyttat till Drottninggatan. Väldigt fint ställe, och lunchen var god. Vi var inne på BR och köpte lite stuff. Jag köpte julklappspapper och Albin fixade till sina små syskonbarn. Jag ville in på Intersport för att fixa träningsbyxor och sportbh. Kom dock på när jag kom hem att jag skulle kikat på mjukisbyxor också. Jaja, another day..
Puma-byxor blev det och sportbh från Stay in place. Väldigt underhållande namn.
Tycker iaf jag, hade inte hört det förut.
In på Åhléns, fortfarande inga galgar.
In på Akademibokhandeln och köpte julklappsetiketter.
Sedan åkte vi hem.

Kom nyss på att det är idag som Comme des garçons kollektion med H&M släpps. Jag orkar inte vara ute på stan och springa, för jag har bara spanat in en kjol men vid midnatt (ungefär) kan man köpa på shop online, så det får jag kika upp.

Nu är jag jättehungrig, vill verkligen äta. Har passat lille Oliver i några timmar idag och han är ibland lite vild så han suger musten ur en. Han är väldigt söt när han sitter och sover i knät på en.
Och det är så kul att se hur glad han blir när han ser att husse kommer. Naaaw... :)
Nej, det blir nog pizza nu, Albin verkar på.
Trevligt att vi båda är ledig idag. Har varit skönt att vara ledig två hela dagar. Men imorgon blir det jobb! Det är också skönt. Skulle dock vilja ha en fotölj att sitta i innan man börjar, när man har kommit lite tidigare, eller när det är tomt för tillfället och man redan har pysslat med allt man ska ha gjort den dagen. Bara ta en paus och sjunka ner.. Men men, det är nog inte bra. Jag nöjer mig med min lilla pall.
Nu: äta!

It's your party


Bara så att du vet!

Är helt slut, fast det inte har hänt så mycket idag. Det har varit skitväder idag, så det var inte många som trotsade regnet och kom och handlade, så det blev ingen jättestor vinst idag om man säger så. Inte mycket för mig att göra än att pyssla med kartonger och annat på lagret. Sådant är lite trist om man inte får avbrott med kunder.
Men ändå.
En trevlig kund och jag pratade lite och han tipsade om en bok och om två filmer som jag nog får kolla upp. Han är så himla trevlig och det är alltid roligt att utbyta erfarenheter, såsom filmer och annat bös.

Det kom paket till mig idag! Igår fick jag två tröjor från Cosmo, en helsvart och en vit med två pingviner på som det står "Don't wanna, don't wanna be alone no mo mo". Skumt men trevligt.
Och idag kom det två spel, varav ett jag redan hade och hade beställt av misstag men den fick jag returnera. Tre filmer kom också. En är en julklapp men tog kort på de andra två:

Harrison Ford is the shit.


Film baserad på min favvobok av min favvoförfattare!

I den senare är Gerard Butler med! Han är den sluge och hemske Gus. Jag tycker inte alls om honom i boken, han är så jobbig och det är så synd att inte Lucy ser det med en gång. Men vi får se hur Gerard spelar.
Det kom också ett annat paket men det är en julklapp och då kan jag inte ta kort på det eller berätta om det, för offret (mottagaren) läser min blogg.
Så jag har fått mycket men kan inte ta kort eller berätta om det. Synd. Får göra det efter jul men då är det ingen som bryr sig :)

Imorgon och på torsdag är jag ledig, så imorgon bär det av in till stan och jag ska köpa lite träningskläder. Nya gympabyxor (typ mjukisbyxor som bara går till knäna) och sportbh. Och kanske mysbyxor för mina andra har gått sönder i resåren. Får nog hitta julklappspapper och ettiketter också. Och galgar!
Åhléns hade fina, vita galgar en gång men alla andra gånger vi kikat (kanske tre fyra ggr) så har de inte funnits där. Och då säger de "de kommer nästa vecka" men veckan efter när vi var där fanns de inte.
Suck.
Kanske ska köpa några fina julprydnader eller så, de har fina på Åhléns. Och jag har ju presentkort där!
Och kanske fina skor till nyår...
Nej, nu får jag sluta shoppa. Fy!

Nu ska jag kika igenom min reklam och sedan äta, jag är jättehungrig.

Be well

The A-files

Igår hittade jag alla mina gamla dataspel!
Eller ja, jag vet ju vart de är, de ligger längst in i garderoben. Men jag tänkte, eftersom min nya dator är så bra och trevlig så fungerar säkert mina gamla spel. Vissa funkade, andra inte.. :/
Men igår spelade jag lite på Albins dator, och då spelade jag The A-files som är ett utbildningsprogram. Typ.
Man lär sig engelska. :) Jag spelade väl det när jag var 13, eller så.
Väldigt kul spel, och jag kom ihåg nästan allt. Ett annat sådant spel är Planet Arizona. Det fungerade ett tag men sedan så hängde det sig och jag fick hitta på något annat.


Jag kom på i förrgår att jag skrev fel. Hayao Miyazaki har inte gjort The Cat returns. Men alla andra filmer som han har gjort är det tjejer, ofta yngre, i huvudrollen som är starka och klarar sig (för det mesta) själva. Det är ganska kul att tänka på, och jag tycker verkligen att alla är sevärda. De flesta vill inte se dem för de gillar inte anime, men jag tycker iaf att man ska ge det en chans och ser något istället för att bara dissa det rakt av.
Jag försöker alltid ge något en chans (utom nya maträtter kanske.. Är kinkig tyvärr). Det enda som jag inte har läst färdigt är Tärningsspelaren av Luke Rhinheart. Mitt ex (då var han min pojkvän men inte nu) tyckte jag skulle läsa den och jag började på den men den var så.. Dålig att jag inte kunde fortsätta. Men det är nog det enda jag inte avslutat.

Nu ska jag nog fixa håret, ringa några samtal och sedan gå och jobba.
Ikväll är det träning som gäller och sedan Design: Simon och Tomas. Ska nog bli kul.
Igår var det The F word och det var som vanligt bra. Jag gillar Hell's kitchen också men i det förra så får man se hur man tillagar maten och jag blir så sugen så jag vill ut och köpa oxfilé och göra biff Wellington med detsamma!
Ihp, nu blev jag hungrig fast jag har ätit frukost :(
See ya!

Middagsbjudning

Igår var min bror, Sara och Oliver här på middag. Han var busig.
Oliver, inte min bror. Eller tja, han också.
Det var trevligt, det är alltid trevligt när de hälsar på.

Jag tänkte vara ordentlig och duktig och laga god mat idag men jag känner att jag inte orkar. Det blir nog makaroner/pasta och kyckling. Kanske någon sås till..?
Och så se på någon film. Jag tror Albin gick med på att se den japanska filmen jag köpte idag, Nausicaä - of the valley of the wind.

Film av Hayao Miyazaki.

Jag köpte också:

How to steal a million med Audrey Hepburn.

Pang i bygget kommer alltid till användning.

Fint nagellack.

Hudvårdsprodukterna från Clinique.

Jag fick också en gratisgrej som Albin hittade på Movieline:

Jag vill sätta upp den genast!

Jag gillar Indiana Jones, och Harrison Ford i andra roller, men mest som Indiana.
Coolt as hell, speciellt de gamla filmerna men de finns kanske inte som affischer.

Jaja, nu ska jag gå och göra något kreativt. Typ makaroner.
Ha en toppenhelg!

Festyra!

Eller precis tvärtom!
Jag är så tråkig, går nästan aldrig ut. Vet inte riktigt varför, orkar aldrig.. Jobbar dessutom på lördagarna och då vill jag inte ut på fredagen och på lördagen är jag oftast trött.
Och jag har inte hört något om några planer än ändå, så då gör det inget.
Men jag brukar vilja samla ihop folk för att gå ut och ses men det var nog ett tag sen..


Anyways, idag är jag trött.
Jag har slagit in ca. 30 paket. Lite jobbigt, för det är stressigt om det är folk bakom och då blir paket kanske inte lika snyggt som om jag inte hade stressat men vill ju inte att de andra kunderna ska få stå och vänta. Dilemma..
Jag var i stan nyss och köpte lite julklappar till kära kusin Cajsa men jag säger inte vad det är, för hon läser här ibland. Men jag tror det blev väldigt bra, jag känner mig nöjd och lurig. Köpte också lite filmer till mig själv och en som julklapp till någon annan (släkten läser tydligen bloggen..!). Köpte lite hudvårdsprodukter till mig själv också, från Clinique. Hoppas det är bra.

Jag skulle också blogga om mina skor!

Fina, fodrade skorna från Varberg.

De är tuffa och bekväma, använde dem första gången nyss när jag skulle julhandla lite.

Man kan vika ner fodret så de ser ut som tomtens stövlar. :)

Albin tog också en helkroppsbild på trötta Josie. (Jag, alltså.)

Albin upptäckte ett djur på bilden (inte jag alltså).

Duffel - H&M
Skor - LM
Jeans - H&M
Kofta - H&M
Väska - Topshop

Väldigt mycket H&M idag. Men jag är nöjd med min duffel, den köpte jag i lördags tillsammans med Sara. Så jag är rustad för vintern med vinterskor, duffel med bra foder, massa stickade tröjor och halsdukar. Yay! För första gången, misstänker jag. Jag brukar inte vara såhär beräknande. Brukar inte heller vara så snabb på att köpa julklappar. Har ifs ca. åtta stycken kvar att köpa men har fixat en hel del. Plus att de där åtta är kanske sju stycken bara småprylar, något litet bara.


Jag ska nog få ledigt så familjen kan åka upp till Falun och hälsa på kusinerna, moster, Henrik och Millemill! (hunden)
Det ska bli jättekul, och jag har redan (preliminärt) fått ledigt av chefen! Weiii.
Då får jag jobba någon annan dag men få ledigt på fredag och lördag. Mamma är i Sthlm på förmiddagen, med jobbet så hon tar tåget därifrån men pappa, Albin och jag ska åka bil i typ 6 timmar. Det blir nog.. Kul. :) Buspojkarna.
Men det är alltid kul att träffa släkten i Falun, de kommer bara ner varannan jul och inte det här året, så jag får nog ta med mig julklapparna dit. Hm, måste leta igenom julklappspåsen för att kolla om jag köpte något till andra kusinen..
Anyways.
Konstig låt när jag lyssnar på radion på dagarna: Sonja Aldén - Du får inte. Varför sjunger hon om vad man inte får? Kan hon inte sjunga om vad man får göra istället? Jättekonstigt..
Och en annan konstig låt på hennes skiva (som jag dock bara hört reklam för), en låtrad: En del är vackra när de dör, det säger ingenting om livet.
Va? Varför gör det inte det? Om en fotomodell dör, säger det ingenting om hennes liv om hon dör vacker? Eller för all del någon politiker?
Jag förstår inte vem hon är eller vad hon vill säga, hon är konstig. Enligt min mening.

Jag är förresten glad att Barack Obama vann!
Jag hade ingen valvaka men det var kul att få reda på dagen efter. Jag sprang in och berättade för Albin som låg och sov och han gjorde tummen upp.
Hoppas han ordnar upp USA nu.

Live it!

Hej.
Jag är trött.

Hektisk dag. Albin gick upp innan mig men jag vaknar ju av hans väckarklocka och att han kravlar sig ur sängen (jag låg ytterst fast jag borde legat innerst så det skulle vara lättare för honom att gå upp för han skulle upp innan men nejdå.).
Sedan ringer min käre bror vid nio, fast då låg jag bara i sängen och softade och sov iaf inte. Han skulle byta däck på sin bil och undrade om jag kunde passa lillvalpen. Såklart.
Bråttom att äta frukost så jag skulle hinna göra mig iordning innan de kom, för jag skulle ju jobba elva.
När jag hade duschat kom de, och Albin fick passa Oliver medan jag klädde på mig. Sedan så skulle de prata om datorn och det var något som inte fungerade och då skulle Eric titta på det och det tog lite tid och tjafs. :)
Jag passade bushunden sålänge. Han var mysig men väldigt glad och pigg så han for runt i köket. Sedan var jag ute lite med honom och han var modig och skällde på en stor lastbil som stod och pustade och lät.
Väldigt stark är han, fast han är så liten. Drar iväg och ska nosa på allt möjligt. So cute!
Fast när han hade varit ute och vi sedan gick in var han lite vild och skulle bita i mitt skärp och så, Eric fick säga till honom på skarpen. Och sen skulle han byta däck och Oliver och jag blev kvar inomhus och han gnydde och tittade förebrående på mig som om jag var ond för han inte fick vara med husse. Eller så inbillade jag mig bara.
Men när jag satte mig vid laptopen, och hade honom i knät, var han lugn och sedan somnade han. Väldigt mysigt, satt och klappade honom medan jag kollade mail och sådant.
Blev lite sent, så jag fick skynda mig till jobbet utan att ha fixat håret och hann inte köpa drickyoghurt. Kom dit fem minuter innan jag skulle öppna, så det gick ju bra ändå.
Tog en rast senare och köpte yoghurt så ingen fara på taket.


Annars har det varit en trevlig vecka.
Mamma och jag åkte ju till Varberg på spa i onsdags. Till Cromwell. Ligger precis vid vattnet, väldigt fina byggnader och fin promenadväg.
Vi började dock med att åka in till Varbergs centrum och kika runt på kläder och sånt. Köpte lite tofsar och småpryttlar. Kikade på skor men hittade inga.
Vi gick runt men hittade ingen skoaffär (utom Wedins men de hade ju inget bra). Vi frågade i en väskaffär och hon tipsade om affärer som låg lite längre bort. Anderbergs skobutik hittade vi och där fanns fina skor. Hittade ett bra par och jag provade och hade mig men 38.orna var för små (hade visserligen två par strumpor men det var tunna strumpor), de klämde lite så jag fick köpa 39. Aldrig hänt!
Anyways, har inte hunnit fota dem än men fixar det imorgon.

Mycket trevligt att ha fixat skorna, och så bar det iväg mot lunch på spahotellet. Lammkött var det, mmm.. :P
Efter det tog vi det lite lugnt i vår "minisvit" innan vi skulle få massage.

Mysigt rum med två fotöljer.

Jag hade bett om en kvinnlig massör, för det kändes lite fel den gången på Hagabadet då en man masserade mig. Det kändes fel för.. Tja, typ.. Fel mot Albin tror jag, fast jag tror inte han brydde sig men det var konstigt för mig. Jaja, jag tänkte att det skulle nog vara bättre med en kvinna.
Tjaaa..
Det kom in en lång, smal kille och en kort, satt tjej och jag fick följa med tjejen. På britsen fanns det en värmefilt under, så det var varmt för magen medan man låg det. Det var nog det som var positivt..
Hon hade starka nypor och jag låg mest och fick ont och väntade på att det skulle ta slut. Vissa gånger var det skönt men andra fick jag spänna mig för det gjorde ont.
Tro inte att jag är mesig och inte sa till, för jag bad henne ta lite lösare och försiktigare men hon gjorde inte det. Inte som jag märkte iaf. Efteråt sa hon att jag var väldigt stel.
Jag tänkte att det kanske berodde på att jag spände mig så mycket för det gjorde ont men jaja, hon vet kanske bäst..
Hade iaf ont i ryggen ett bra tag efter det, har det fortfarande. Dagen efter, när vi åkte hem, kramade Albin mig och jag skrek nästan för det gjorde så ont när han bara tog löst där.
Konstigt..?
Jag formade ögonbrynen också. Det gjorde nästan mindre ont. Hon var duktig och det gick snabbt, gjorde nästan inte ont alls. Man ser nog inte så mycket skillnad men jag känner och ser själv, så det räcker.
Hon sa att jag hade bra form, så det var ju trevligt.

Mamma badade medan jag var borta. Badade bastu och hade trevligt. Jag badade inte förrän dagen efter, det var länge sedan. Brukar inte bada i badhus iaf.
Så såg det ut. Lite dålig bild..

Efter behandlingarna tog vi det lugnt på rummet och jag kikade mest på TV. Middagen var trevlig och god, jag tog Husets Pasta. Vi drack bara vatten, eftersom vi var på spa och ville vara... Renliga?
Servitrisen var dock ouppmärksam och det tyckte jag var jättedåligt. Hon tog inte bort våra tallrikar när vi var klara, frågade inte om det smakade bra, tog evigheter på sig för att jag skulle få lite glass... (Hur svårt kan det vara? Ta ut det ur frysen, lägg på tallrik, servera. Mindre än fem minuter. Hon var inte upptagen, det såg jag)
Dessutom kom det in ett gäng högljudda personer, som kanske var där med jobbet och hade redan grundat (innan förrätten). Tafsade på varandra och hade sig.
Jaja. Jag ska inte klaga, det var ganska kul faktiskt.
Vi sov bra, frukosten nästa dag var god och vi badade lite efter det.
Sedan åkte vi hem.

Även fast jag fick ont i ryggen så var det väldigt trevligt där. Nästa gång ska jag be om en spinkiskille/tjej. :)
Bloggar mer imorgon om nya skor, ny jacka, resa till Falun och Barack Obama.
Puss!

Upp och hoppa!

Idag fick jag mail om att den engelska boken jag läste ut i lördags har en uppföljare och jag har beställt den och de har skickat den! Mycket billigare än min bokklubb dessutom. Bra bra.
Jag läste Eclipse av Stephanie Meyer och hon har en uppföljare till den som heter Breaking dawn, om jag inte minns fel. Jag trodde verkligen att den jag läste var den sista boken, men hur fel kan man inte ha? Det blir kanske lite mycket när man skriver fyra böcker om samma sak? Lite som att hon inte vet hur hon ska avsluta det hela.
Äsch, jag är glad att jag beställt boken iaf.


Det gick jättebra på gympan igår! Trots att jag inte hade med mig astmamedicinen (för säkerhets skull). Då tänkte jag att jag skulle ta det lite försiktigt, men struntade i det och kämpade på istället. Orkade mycket mer än vanligt, hängde med (nästan) jämt. Och var ganska trött när det var slut men det kändes bra att jag inte hade maskat alls. Ibland gör jag det när Albin är med, då maskar vi lite tillsammans. Inte bra, men men.
Kände inte av astman alls. Jätteskönt.

Idag är Albin och byter min jacka till en större storlek. Väldigt trevligt, jag hoppas iaf att de har den i en större, annars blir jag ledsen om den är slut :/
Han bytte mina stövlar igår också, de var ju trasiga men de i affären sa till honom att "jag måste ta på skorna rätt" och att "pappen i skorna var där för att skydda" och att "de inte var trasiga". Men för fan liksom...
Om tyget inne i stöveln har gått sönder och man känner papp, då är de inte hela!
Ett tips bara. När man känner något i ena skon och inte i andra, då är det något som är fel.
Och hur kan man sätta på sig skor fel? Jag hade dem inte på fel fot iaf. Nej, de var nog trasiga från början men de kan väl erkänna att de hade fel iaf?
Vill inte handla där igen... Dumma Wedins.
De skulle sätta in pengar på mitt konto iaf, får se om de ens har gjort det annars får stackars Albin gå dit och klaga.
Känner mig lite taskig som låter honom springa ärenden, men jag hinner ju verkligen inte och jag hade inte många dagars bytesrätt.
Får göra något för honom, baka en kaka eller laga mat eller så. =) När jag hinner.. :P

Spa imorgon!


Vem hoppas ni vinner i presidentvalet? Jag håller på Obama.
Varför ska alla envisas med att ha gamla gubbar (McCain) hela tiden? Det är de som inte ska bestämma allt, förstår ni väl? De har ju urusel synvinkel på saker. Iaf de flesta.
Jaja. Jag ska inte ha någon valvaka alls, men hoppas att det blir som jag vill och tycker.

Nu ska jag göra en macka och hänga lite tvätt och sedan jobba och fixa och dona så det ser trevligt ut när jag ska vara borta.
Kisses

Misslyckande

Idag mår jag rätt bra - fysiskt.
Rätt kasst psykiskt. Albin tog reda på tentorna och jag fick (såklart) inte godkänt den här gången heller. Det stör mig att jag inte vet vart G-gränsen gick, det står ju inte.. Men Albin fick godkänt, och jag är glad för hans skulle. Faktiskt.
Men det stör mig att jag aldrig lyckas.. Varför?
Vad är det för fel på mig?

Jaja..
Albin var jättegullig och skickade en ros till mig, det var kul. Kunderna tyckte det var spännande.
Annars har jag pysslat och prismärkt saker. Ordnat upp lite. Det kändes bra. Men sedan kom det fler kartonger, så det blir lite att göra imorgon också.
Och på onsdag är det spa!


Jag är sneaky och har ordnat en julklapp till en halvsläkting idag. Hahaa!
Jag är lurig. Jag hoppas det blir en bra present, vill gärna att det blir bra och uppskattat.


Nu får jag nog byta om, för jag måste gympa.
Helvete.
(Fast bra)

Shopping + Mölndalsakuten

Hejsan!
Nu har jag inte bloggat på.. Någon dag.
I fredags jobbade jag och sen var hemma. Vi skulle gått på Improkväll men vi orkade inte och jag skulle kommit lite för sent, så vi skippade det och åt middag hemma och farmor var här och busade.

I lördags hade jag planerat med min svägerska (?) Sara (http://bravaragazza.blogg.se) att vi skulle gå och använda det "presentkort" jag fick av henne på min födelsedag. Då fick jag pengar att shoppa för men det fick bara användas på en shoppingrunda med henne. Sounds nice, va? Bra presentkort, då kunde hon tipsa om vad hon tyckte om för butiker och kläder.
Vi träffades vid elva och gick först och kikade på skor, för jag tänkte kolla på vinterskor och alternativt vinterjacka.
Hittade vinterskor! Dock beiga, frågade om de hade svarta i 38, och det skulle de kika. Efter mig i kön så ville en annan kvinna ha samma sak som jag, men det fanns bara ett par kvar och då fick jag dem för jag stod före henne i kön. Yay!
Kände mig lite elak men men.. De var fodrade och hade gummisula så det verkade bra och det var 30% rabatt. Mycket trevligt. Sara köpte ett par jättemysiga tofflor att ha på vintern.
Sedan gick vi till H&M och jag hittade en duffel och en cardigan. Cardiganen var väl sådär men duffeln var väldigt fin och varm så den slog jag till på. Ville kanske byta till en större storlek så jag får plats med mina stickade tröjor. Så jag ska be Albin byta den imorgon efter hans lektion, för jag jobbar ju alla andra dagar...
Det som var lite tråkigt, som jag märkte igårkväll, var att stövlarna inte var hela. Ena skon hade lossat lite inuti och mamma sa att det var typ papp i skon. Papper i en sko? Hm.. Jag är skeptisk men mamma är ännu mer skeptisk.
Jag ska gå och klaga på Wedins, och få pengarna tillbaka hoppas jag. Får fixa andra vinterskor. Men det var synd för de var sköna och snygga.
Det var väldigt trevligt att vara ute med Sara, vi fikade också på Café Vallgatan. Jag åt en blåbärs-smoothie och en chokladmuffins. Det var gott. Vi satt och pratade jättelänge, eller iaf i en och en halv timme. Vi ventilerade våra jobb, alltid bra. Hon såg saker som inte jag såg, eller hon såg saker på sitt sätt och det var intressant att tänka på.
När jag hade kommit hem så var mamma och Eric ute med Oliver på promenad men han var jätteglad att se mig, trots att han bara har träffat mig en gång innan. Han hade en pinne att gnaga på men när jag ropade lite på honom så kom han tassande med svansen viftande och slickade mig i ansiktet som en liten galning. Så söt!


På eftermiddagen skulle vi på kalas hos min morbrors sambo, hennes dotter fyllde fyra år. Det var trevligt, det var bara mamma, pappa, Albin, jag, morbror + sambo + dotter, min mormor och morfar och dotterns mormor och morfar. Morfarn pratade öskötska. Det tyckte Albin var roligt.
Vi fick bullar, saft och tårta men jag åt inte så mycket för jag hade ont i magen.
Efter det åkte vi hem till Albins föräldrar för att äta lite och umgås. Hans systersöner var där också, och busade.
Mådde inte helt okej, kände mig tråkig och ville helst åka hem för jag hade ont i magen och i huvudet.
Vi fick skjuts av snälle Hans och väl hemma fick jag problem med att andas.
Det pågick i några timmar, trots att jag tog Bricanyl och Betapredtabletter så blev det inte bättre. Albin var snäll och ringde sjuktaxi och följde med till Mölndalsakuten.
Fick komma in med en gång för jag mådde rätt kasst i taxin och jag fick andas ventolin, de kollade blodtryck och dylikt.
Jag fick också en spruta med Bricanyl i magen, det var jätteobehagligt och det gjorde ont. Jag tycker inte om sprutor men Albin höll min hand. Läkaren var snäll och tog mig på allvar och det kändes bra.
Jag blev så himla trött av medicinerna + hög hjärtfrekvens så jag låg och slumrade lite medan Albin satt och broderade och tog kort inne i rummet.

Det blev bättre efter ett tag och lite efter ett fick vi åka hem igen. Sjuktaxi hem igen och sen gick vi och la oss.
Jag somnade och sov ganska bra, hade lite ont i halsen på morgonen men det får jag alltid efter att ha tagit kortison.
Lite trist dock. Så idag har det känts rätt bra.

Jag och Albin tänkte vara duktiga och öva upp min kondition så jag slipper få svårt att andas så ofta, för jag tror att det gör skillnad. Vi skulle promenera men jag ville åka in till Movieline först och kika på julklappar. Det var roligt. Sedan gick vi runt lite och Albin blev hungrig så vi letade efter matställe men hittade Bolagret istället. Aldrig varit inne där men de hade fina saker. Dock inga bra galgar. :/
Vi köpte grytvantar och en grytlapp till mamma, för de här hemma har gått sönder och man bränner sig ibland. De var fina, vita med blommor och så på.
Sedan åkte vi hem. Jag skulle egentligen följt med på kalas idag men jag är lite hes och hade magvärk så jag hoppar det. Inte kul att gå iväg och försöka vara trevlig när man är hes och har ont.
Så vi stannar hemma idag, ser kanske på någon film och tar det lugnt. Får bli frisk tills imorgon.

Jag köpte två filmer på Movieline förresten. En julklapp till mamma och en film till mig själv. The cat returns av Hiroyuki Morita (han som har regisserat Spirited Away, Howl's moving castle, Kikis expressbud, My neighbour Totoro m.fl.) Jag tror jag ska se den senare, efter Gordon Ramsay's The F word. Den är väldigt bra, han lagar god mat och jag blir jättesugen. Mindre bra kanske, men jag ska äta snart. Makaroner och hemmagjorda köttbullar. Och samtidigt ska vi se på Sex and the City-avsnitt.

Det man har att se fram emot i veckan är Spadag! Spaövernattning med massage och ögonbrynsformning!
Och så har mamma pratat med sin syster om att vi ska åka upp till Falun och hälsa på. Det vore jättekul. Jag får prata med chefen om att vara ledig en lördag eller så.
Men nu ska jag gå och göra makaroner!
Goodbye.

Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0