Somewhere over the rainbow

The Blanks - Over the rainbow

Det har varit kämpigt de senaste dagarna (veckan, veckorna..) men i måndags kväll så somnade farfar in. Pappa och min faster (ingift) var där hos honom, och mamma letade efter en sköterska så han var iaf inte ensam. Sjukhuset hade gjort fint och satt på honom en skjorta och tänt ljus, lagt ett rött täcke över honom och en ros i handen men det såg verkligen inte ut som farfar.. Alla samlades vid tolv på sjukhuset för att säga hejdå till honom, det var nog bara farmor som grät mer än vad jag gjorde och hon fick säga till mig "Gråt inte, lilla Josefin". Antingen är jag överkänslig eller så... Jag vet inte.
På ett sätt så är det skönt att han har dött, för nu slipper han ha ont mer och slipper morfinsprutorna men det är ju klart att jag saknar honom. Men det får väl gå, som farmor säger.
Mamma och jag var och hälsade på farmor lite imorse och då satt hon tydligen och grät. Vilken tomrum.. Att leva med någon i 50 år och sen så blir det bara... Tomt. Vad ska man göra? Vara alldeles ensam hela tiden?


Albin är jättefin, bryr sig och Sissel och Toria är så schyssta som kompisar kan vara.
Allt går vidare, man får helt enkelt klara av det, fast det kommer nog bli en konstig, kanske jobbig, jul.

Han är dummidummidum

Igår/inatt/idag har det lyssnats på Trolles trafikskola. Det har jag inte lyssnat på sedan jag var liten, men Albin och jag kom på en till sak vi hade gemensamt (Trolles trafikskoleband) så jag letade upp två gamla och har nu fastnat för dem.
Det har varit lite nostalgi alltså. Spelades Sims också (Ettan, old school, aight).
Denna veckan är det tentaplugg för hela slanten. På fredag är det tenta på grammatik och alla nominalfraser och sats- och sättsadverbial gör mig förvirrad och också rektionerna. (INTE erektion, REKTION) Lite småtråkigt men mormor och jag ska träna på tisdag igen och efteråt har hon lovat att hjälpa mig.

Albin och jag har varit ihop i sex veckor imorgon (om jag nu har räknat rätt) och det känns så himla bra. Det är nästan läskigt hur bra jag trivs med honom och vill vara med honom jämt. Jag vill nästan inte ha tid för mig själv alls, men han ska jobba nattskift nu i veckan och jag ska plugga så vi kommer väl inte ses alls :( Men i helgen har vi lekt och igår var vi på teater. Det var fruktansvärt roligt, en improvisionspjäs på Redbergsteatern. Albins kompis Josefin (som var Abra i Tjenare Kungen) var med och fyra andra riktigt duktiga. Vi i publiken fick skrika ut vad de skulle improvisera, t.ex. att de skulle improvisera fram ett barnprogram från Polen som hette Krakow Polski och var en dans, eller dylikt.. Alla borde gå på den!

Jag har nog blivit Facebook-beroende också, när jag inte är med Albin. Sitter där jämt och ständigt och fajtas med min vampyr eller klappar min kanin, skickar videos till folks FunWalls och hittar gamla klasskompisar.
Men vad ska man göra, det är ju praktiskt att få tag på folk (om de hänger där relativt ofta iaf). Lever lite liv när jag är på Humanisten, så jag är inte helt fast här hemma.

Snart är det jul! På tal om ingenting.. Julklappstips välkomnas väldigt mycket!

Bloggdesign: Albin OlssonRSS 2.0