Han är dummidummidum

Igår/inatt/idag har det lyssnats på Trolles trafikskola. Det har jag inte lyssnat på sedan jag var liten, men Albin och jag kom på en till sak vi hade gemensamt (Trolles trafikskoleband) så jag letade upp två gamla och har nu fastnat för dem.
Det har varit lite nostalgi alltså. Spelades Sims också (Ettan, old school, aight).
Denna veckan är det tentaplugg för hela slanten. På fredag är det tenta på grammatik och alla nominalfraser och sats- och sättsadverbial gör mig förvirrad och också rektionerna. (INTE erektion, REKTION) Lite småtråkigt men mormor och jag ska träna på tisdag igen och efteråt har hon lovat att hjälpa mig.

Albin och jag har varit ihop i sex veckor imorgon (om jag nu har räknat rätt) och det känns så himla bra. Det är nästan läskigt hur bra jag trivs med honom och vill vara med honom jämt. Jag vill nästan inte ha tid för mig själv alls, men han ska jobba nattskift nu i veckan och jag ska plugga så vi kommer väl inte ses alls :( Men i helgen har vi lekt och igår var vi på teater. Det var fruktansvärt roligt, en improvisionspjäs på Redbergsteatern. Albins kompis Josefin (som var Abra i Tjenare Kungen) var med och fyra andra riktigt duktiga. Vi i publiken fick skrika ut vad de skulle improvisera, t.ex. att de skulle improvisera fram ett barnprogram från Polen som hette Krakow Polski och var en dans, eller dylikt.. Alla borde gå på den!

Jag har nog blivit Facebook-beroende också, när jag inte är med Albin. Sitter där jämt och ständigt och fajtas med min vampyr eller klappar min kanin, skickar videos till folks FunWalls och hittar gamla klasskompisar.
Men vad ska man göra, det är ju praktiskt att få tag på folk (om de hänger där relativt ofta iaf). Lever lite liv när jag är på Humanisten, så jag är inte helt fast här hemma.

Snart är det jul! På tal om ingenting.. Julklappstips välkomnas väldigt mycket!

Kommentarer
Postat av: sissel

haj. kan inte träna idag. Christoffer åker iväg till dublin imon, och jag vill säga hejdå, och ge han en klapp innan han åker, så det måste bli idag. Men yoga på onsdag?

2007-11-13 @ 08:35:13
Postat av: sissel

Japp, träning idag är en plan som jag tror på! Ska vi slå följe?

2007-11-20 @ 09:08:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0