Puttin' on the ritz

Jag vet inte vilket band jag ska ta här, men det lutar åt åttiotalsbandet... Ok!

Taco - Puttin' on the ritz

Dagens låttips.
Hej hopp!
Jag har jobbat. Därav inget bloggande. Är så trött och har inte lust att göra något. Ändå måste jag packa flyttlådor. Albin har varit jätteduktig idag och packat fem lådor, mest med mina böcker och lite kläder. Jag ska packa lådor imorgon, då är jag ledig. Och är tydligen ledig på lördag också, för då är det röd dag och då har vi stängt. Så då hinner jag packa också.
Vet dock inte hur jag ska göra med alla mina skor när vi flyttar...
Jag vill absolut inte slänga in alla i ett skåp! Vill gärna att de är kvar i sina kartonger, men jag vet inte hur det ska gå till. Ska de stå staplade i sovrummet, vid väggen? No idea.
Albin kommer nog på något bra, det brukar han göra. Han är så händig och smart :) Och mysig, icke att förglömma.
Idag passar vi lille vovven, så vi har varit ute på promenad. Det är bra när vi får låna honom, för då rör jag på mig mer än vanligt :P
Fast nu känner jag mig småkrasslig. Lite huvudvärk och lite ont i magen. Allmänt krasslig alltså. Men man ska ju inte känna efter, har jag hört... Ska nog göra mig iordning och gå och lägga mig tidigt idag. Lägger mig för sent jämt annars. Inte klokt. Nästan alltid efter tolv släcker jag lampan, men det är mest för jag "måste" läsa lite innan jag somnar. Jag kan inte bara sova så fort jag lagt mig i sängen utan måste slappna av lite först.
Och bli riktigt trött. Bra att läsa en tråkig bok innan man somnar :)


Har läst ut Strages bok Text och håller på att avsluta Lauren Weisbergers Diamanter är för alltid. Den är riktigt bra. Kanske inte lika bra som Djävulen bär Prada men jag vill inte gärna avbryta mitt läsande. Och det är alltid bra.
Snart är det biodags! New Moon relativt snart. Och snart är det också Jimmy Choo-premiär. 14:e november för Mr Choo och 20:e november för New Moon. Luftslottet som sprängdes har premiär 27:e november. Det har gått himla snabbt med Millenium-filmerna, det är inte klokt. Jaja.
Den andra Sex and the City-filmen har premiär maj 2010 (om jag inte minns fel) och 7:e Harry Potter är i juni 2010. Alice i Underlandet kommer i mars. Wow! Verkar vara en bra framtid man har framför sig :)
Och jag ska bergis köpa massa filmer på DVD snart, alla som har gått på bio (som är bra) som jag tyvärr har missat måste köpas. Typ Änglar och demoner, Flickan som lekte med elden och annat.
FILM, I love film!


Älskar denna scenen. På tal om inget.

Nu ska jag nog sova, det bultar i huvudet.
Hoppas ni har det fint och lever bra. Jag kommer kanske blogga ännu mindre i helgen när jag ska packa och städa huset och ha mig :P
Ciao!

Dansa med vapen

Maskinen - Dansa med vapen

Dagens låttips.
Hej hopp! :)
Två dagar sen sist igen, blä. :P
Det hände roliga saker i söndags. Det blev en lång dag, för man ställer ju tillbaks klockan en timme. Jag ordnade spa för mamma och Albin. De fick peela ansiktet, händerna och fötterna. Fick ansiktsmask, fotbad och handkräm.
Hihi. Jag hade tänt ljus i badrummet och satt på Enya så det skulle vara mysigt.
De blev väldigt glada och mjuka :)
Igår var det jobb igen.
Vi fick också ett erbjudande om att komma och kika på en lägenhet. Det är väldigt konstigt. När det väl går bra och man ska hyra en lägenhet i andrahand, då får man erbjudande om ett förstahanskontrakt!
Men vi ska gå och titta, för vi vill ju väldigt gärna ha ett förstahandskontrakt. Lägenheten ligger också i Frölunda, eller ja Tynnered. Men det är ju inte säkert att vi får den men vi ska iaf försöka.

Jag är glad :)
Sitter här ensam för Albin är iväg på en anställningsintervju. Spännande, spännande..
Och ikväll ska vi på bio! Bröllopsfotografen ska vi se med Albins föräldrar och lillebror. Det ska bli kul, har velat se den ett tag. Jag gillar Björn Starrin.
Men nu ska jag dra mig! Jobbar till tre idag iaf.
Ha det fint, så hörs vi later!
Ciao!

Julshopping

Hej hopp!
Har precis kommit hem från Ikea och där köpte vi lite julsaker till nya lägenheten. Känns lite sjukt att det snart är jul... Fast visserligen har jag skrivit jullista vad jag ska köpa till folk och har redan fixat några grejer. Galning, tycker vissa. Smart tycker jag.
Då slipper man springa runt och lägga pengar på ogenomtänkta grejer några dagar innan julafton.
Jaja, jag ska inte vara moraltant.

Är trött efter jobb, var mycket grejer att slå in paket och så.
Men så är det ofta på lördagar, det är kalasdagen.
Snart ska jag göra en kladdkaka eller två för mormor och morfar kommer på middag ikväll.
Imorgon kommer farmor på middag och då ska vi äta god ryggbiff. Så otroligt gott! Vi åt det förra veckan och det var sanslöst sjukt gott. :) Tips, tips.
Ikea fick vi köpt en ny kudde och ett nytt täcke till mig. De vi har nu är liksom lite gamla och det hade varit kul med nya grejer när vi nu flyttar.
Köpte lite smågrejer också; diskborste, påsförslutare (eller vad de nu heter) och vi kikade lite på glas för några sånna har vi inte. Men de vi gillade fanns inte inne, de skulle komma nästa vecka eller så.
Men det blir väl fler turer när vi flyttat in.

Nu ska jag dra, men ha det!
Ciao!

Fredagsmys

Hej hopp.
Kul att mitt förra inlägg hette Dålig bloggare och att jag sedan inte skrev något eller ens tänkte på bloggen på två dagar. Lyckat! Eller inte.

Sorry you guys, men det händer så mycket. Vill hellre ta vara på det och skriva om det efteråt än att skriva varje dag när det ändå inte har hänt något.
Men jag ska bli bättre, me promise.

Igår och idag har jag haft sovmorgon, för jag började inte förrän klockan tre. Så igår sov jag till elva (!) och såg sedan på Twilight med Albin.
Ville uppdatera mig lite för snart är det ju dags för andra filmen, New Moon. Hoppas jag kan lura med mig Albin på den, annars får jag väl gå själv. :P
Nu är jag lite trött och väldigt, väldigt hungrig. Men det är ingen hemma, och det är pappa som ska laga mat. Jag vet inte hur han gör, så jag kan inte börja :/ Har dock dukat redan, så det är klart.
Hm.. Kan spela lite spel på blip.se. Min nya favvosajt :)
Det är jättekul! Jag gillar att spela couronne, fia med knuff, alfapet (dock bara med Albin, för jag är rätt kass) och yatzy. Idag fick jag tre yatzy (säger man så?) på ett spel. Två med ettor och en med sexor. Men jag hade tyvärr redan satt den på ettorna men jaja.
Så kan det gå. Fia med knuff är så himla roligt :P Try it, you will love it!

I helgen vill jag mysa. Ska jobba fyra timmar imorgon men annars vill jag nog vara ledig. Eller om man kanske ska börja packa...
Vi ska flytta i slutet av nästa vecka, om inget inträffar! Det är stort, jättestort, för mig och jag tror det kommer gå jättebra och det kommer bli kul :D
Vi vill gärna ha en inflyttningsfest och tänkte kombinera det med ett maskeradparty. Eftersom ingen anordnar något och jag hemskt gärna vill gå på ett, så får väl vi fixa det då. :P
Kommer skicka ut inbjudningar på Facebook antagligen, för vi har inte bestämt vilket datum det blir. Halloween har redan varit när vi flyttar in så det blir en vanlig maskerad och inget halloweenande. Om man inte vill förstås.
Mer om det senare.

Nu ska jag dra mig, men ha en myyysig fredag så hörs vi!
Ciao!

Dålig bloggare

Hej hopp igen!
Jag är en dålig bloggare. Förut så bloggade jag väl en gång om dagen ungefär, nu har det gått två dagar sen sist. Suck suck.
Men jag har så mycket att göra! I måndags jobbade jag och sedan softade jag. Igår jobbade jag också och sedan mådde jag kasst på kvällen.
Jag är vaccinerad förresten! Mot svinis. Det var nog därför jag mådde kasst, man kan ju få biverkningar. Och jag frös och darrade och skakade i hela kroppen igårkväll.
Jag hade bara 37,3 men det kändes som mer.
Hade dock vetekudden och den hjälpte jättemycket. Man slappnar av när något är varmt. Fast sedan hjälpte inte den. Jaja. Det gick bra iaf, och nu är jag frisk (hoppas jag).
Idag ska jag iväg till Frölunda Torg och på äventyr.
Och ikväll ska vi på middag hos mormor och morfar. Och Albins program kommer också! 18.30 i SVTB, don't miss it! Har hört rykten om att Albin syns som människa, dock utklädd. :)
Kanske fluff? :P Och Allram är med också. Avsnittet handlar om pengar. Check it out! ;)

Nu ska jag fixa håret.
Ska berätta senare vad som hände när jag stod halvnaken i badrummet för en stund sedan.!
Ciao!

Top Secret

Hej hopp igen! Nu har det dröjt igen sedan jag skrev sist.
Jag har tyckt det var väldigt skönt att bara ta det lugnt på helgen, jag brukar nog inte göra det. Har inte ens städat, det är inte likt mig :P Fast har precis varit ute och gått i en timme med Albin, hem till mormor och morfar. 7 km på en timme, det är rätt bra tror jag.

I fredags softade vi och såg Yes Man, det var väldigt trevligt och mamma tyckte om filmen.
Igår jobbade jag och efter jobbet stack vi in till stan för att kika på fler lampor som vi kan ha i sovrummet nu. Det hänger bara en glödlampa i en sladd och det kanske inte är så fint att titta på.
Men två affärer som verkade ha mycket lampor hade stängt tyvärr.
Vi får försöka nästa helg tror jag. Eller en vardag. På kvällen så softade vi och fixade nudlar och såg på Sissela Kyle i Här är ditt liv. Det var rätt roligt faktiskt, men det var nog bara för hon är rolig och bra. Efter det såg vi på två avsnitt av Creature comforts och efter det såg vi Top Secret. Val Kilmer hade huvudrollen. 80-talsfilm. Söt kille :P Mycket humor och skumt.

Idag har vi softat och promenerat då. Jag sov till tio, skumt. Och vi vägde in oss, jag har gått ner 0,7 kg. Det är inte jättemycket men det känns bra. Och att folk kommenterar det är trevligt.
Vi softade lite hos mormor efter promenaden och hjälpte till att packa ner lite porslin. Alla ska flytta känns det som. Min brorsa har köpt en liten etta, mormor och morfar ska flytta närmare centrum, min morbror med familj flyttar in i mormor och morfars gamla hus och Albin och jag flyttar också snart.
Alla gör det nästan samtidigt. Skumt :)
Nu ska det snart bli mat tror jag. Får väl gå och hjälpa till.

Har kommit på en bra sak. För att spara lite pengar när vi flyttar så har jag bestämt att jag ska säga upp några prenumerationer. Jag har nog en del...
Glamour, Solo, Chic, Glaze, Elle, Hästmagasinet och nyligen DV Mode. Och varje vecka köper jag Sofis Mode. Jag ska nog dra ner på Solo, Hästmagasinet, DV Mode och Elle tror jag.
Det kul att bläddra i Elle men inte så kul. Bättre att spara pengar och om jag känner för det och har råd kan man ju köpa den i affären.

Och en annan sak!
Vi såg på Roast på Berns för några dagar sedan. Usch vad jobbigt det var när Fredrik Wikinson (eller vad han heter) skulle vara med. Han är kass och skriker och ska alltid sjunga, fast han inte gör det bra. Han har inget roligt att säga heller. Det var himla tråkigt, han förstörde nästan hela programmet.
Vad är han utan Filip? Ingenting. Och de är dubbelt så jobbiga ihop, försöker prata i munnen hela tiden och måste höja rösten för de hörs inte eftersom de pratar i mun på alla.
Stor jättesuck.
Men nu ska jag dra mig. Hoppas ni har haft en jättebra helg så hörs vi i veckan!
Ciao!

We will be victorious

Hej hopp!
Nu har jag inte bloggat på tre dagar.
Har varit väldigt busy. :P Har jobbat och varit på promenad varje kväll med Oliver, mamma och Albin. Uotm i onsdags för då var vi hos Albins pappa och tittade på andra avsnittet av För alla åldrar som handlade om kärlek. Väldigt mysigt och fint avsnitt, tyckte jag :)
Igår hade vi väldigt mysigt. Vi åt mat och sedan myste vi till det framför TV:n med S.O.S. Gute. Efter det gick Albin, Oliver och jag och köpte glass och kröp sedan upp i soffan och tittade på tisdagens Top Gear. Otroligt roligt avsnitt :) Oliver somnade bredvid mig, så mysigt att låna en liten hund då och då och mysa med.
Men idag ska han tillbaks till matte.

Jag börjar vid tre idag, så det blir lite slappning tills dess. Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt. Vi ska äta god ryggbiff och kanske kolla på Yes Man med mamma. Hon har inte sett den men Albin och jag såg den på bio för ett tag sedan.
Det har inte hänt så mycket som man kan berätta om men jag har haft det trevligt den här veckan :)
I onsdags var jag hos mormor och kollade in kläder som jag kan ha. Fick med mig en säck hem. Suck. Vi kommer inte ha gott om garderober i lägenheten men ändå samlar jag på mig kläder. Fast jag får väl rensa lite bland mina egna också. Finns säkert en del som jag inte ens använder och då är det ju onödigt att ha kvar dem.
Nu ska jag lägga mig och läsa klart Cosmo.
Ha en fin fredag och en trevlig helg!
Ciao!

Dagens låttips

Hej hopp, jag ska snart till jobbet men tänkte bara tipsa om en låt innan jag drar :)

Conway Twitty, Loretta Lynn - Louisiana woman, Mississippi man

Ha det fint!
Ciao!

Glamour, Cosmo, Elle och Garderoben

Hej hopp!
Ny vecka och måndag idag igen. Veckorna bara rusar förbi, hösten är nästan slut (enligt mig) och snart är det vinter och snart jul!
Panik?!
Har dock filat på vad jag ska ge till folk. Får väl bli mindre än andra år eftersom vi ska flytta och behöver spara alla pengar vi tjänar ihop. Men något ska det bli iaf.

Har jobbat hela dagen och när jag kom hem så gick vi promenad direkt; mamma, Albin, Oliver och jag. Vi gick till Wendelsberg. Vi hade inte tänkt att gå så länge för det blir ju mörkt rätt snabbt men det var ju mörkt redan halv sju eller så. Inte klokt.
Och kallt var det också... Nästa gång ska jag ha en varmare tröja, halsduk och typ långkalsingar.
Tycker inte det är kul att gå när det är beckmörkt i skogen. Men man kan ju inte gå på gator med en liten hund, den vill ju nosa i skogar och ha sig. Tur att vi gick tillsammans iaf.
Annars har det inte hänt jättemycket. Efter promenaden skulle mamma gympa (tokigt!) och vi skulle göra falukorv och potatismos. Det gick rätt bra men jag tycker så synd om lille Oliver som redan fått sin mat och tittar på oss som äter. Han tigger inte men han ser så ledsen ut.
Jag la mig i soffan och läste och efter en stund så lade sig Oliver där också, så vi låg och mös. Jag håller fortfarande på med Strages Txt. Den är rätt tjock och jag läser mest när jag ska sova, annars jobbar jag ju. Men den är intressant och kul att läsa. Jag borde väl läsa Mikrofonkåt också. Får låna på bibblan.

Men det har kommit trevliga tidningar till mig idag! Och en bok! Ifs så kom Glamour i fredags men idag kom Cosmo, Elle och en bok som heter Garderoben. I den står det om hur man kan bygga, planera och inreda sin garderob. Myspys för mig :)
Jag är redan supertrött och ska jobba imorgon igen + lite huvudvärk så jag ska väl gå och lägga mig i sängen och läsa lite tror jag bestämt.
Går alltid och lägger mig så sent.. Men nu så! Ska bara göra mig iordning.
Förresten så har alla väskköparna betalat och imorgon skickar jag iväg de två sista. Sedan är det bara fyra kvar som fortfarande är till salu, kika in dem! Sara sa att de är färgglada och att folk kanske inte vågar köpa dem. Va? Är ni sånna fegisar? :) Aja. Ha det fint!
Ciao!

Dagens roligaste

Hej hopp!
Igår hann jag inte blogga alls.
Jag började tio och jobbade till två och direkt efter det så åkte mamma, Albin och jag till Kållered och Sagsjö armatur. Vi skulle kika på en taklampa till sovrummet, eftersom den är trasig och dum.
Vi hittade många fina (har bilder på det, fixar in dem senare) men vi köpte ingen. Jag hittade en som jag gillade men vi får mäta först för den såg så stor ut.
Men nu är det mätt och det verkar helt okej. Yay!
Den var stor och fin och veckad. Typ :)


Fina lampan.

Efter det så åkte vi till IKEA för att kolla in fler lampor men de hade inga fina taklampor, tyckte jag.
Vi hittade dock massa roliga grejer att titta på. Och vi blev väldigt inspirerade. Jag fick köpt några askar som jag kan ha mina smycken i men jag får ha i något halkaktigt så de inte glider runt hela tiden när man lyfter upp asken.
Och några små burkar jag kan ha smink i. Typs. För vi har inte mycket plats i badrummet dit vi ska flytta, inget badrumsskåp nämligen. Så då tänkte jag ha saker i burkar. :)
Vi fick en skärbräda också. Och Albin fick en liten verktygslåda. Everybody is happy!
Det var väldigt mycket folk som hostade och nös och hade sig på IKEA. Kände mig krasslig när vi gick därifrån.
Efter det så gick vi till Coop och handlade. Jäklar vad stort det är där!

När vi kom hem så lagade vi mat (tacos!) och sen kom mormor, morfar och farmor på middag. Det var trevligt men jag hade ingen lugn stund alls.
Nu sitter jag i myskläder och lyssnar på bra musik.
Ska snart städa lite och ikväll ska vi på kalas till min syssling. Alltid kul med släkt :)
Ska försöka komma ihåg att påminna mormor att ta med sig mina skinnbyxor som hon lagat <3


Dagens roligaste igår var ett citat från Madonna:
Jag vill ju inte att folk ska tro att jag har en ålderskris!
Ehh.. Nähä? Varför håller du då på att träna sönder dig för du inte klarar av att bli gammal? Senig och äcklig istället för gammal? Yo go girl...
Och hennes lilla toyboy som är 22 år yngre än vad hon är, det spär ju bara på folks fördomar om henne.
Och det faktum att hon måste klä sig som sin dotter, det tar ju nästan priset.
Nej, jag tror verkligen inte att fröken Madonna har en ålderskris. Never ever. Hrm.

På tal om ingenting: Marian Keyes har skrivit en ny bok som kommer ut snart! Den heter The brightest star in the sky. Så spännande! Jag har bokat den, och det ska bli väldigt kul att läsa den, speciellt på engelska. Hon skriver så roligt :)

Ciao!

Musiktips

Hej hopp!
Jag brukar ju tipsa om dagens låt men jag har inte gjort det på ett tag men jag tänkte att jag kunde skriva ett inlägg om flera låtar som ni borde lyssna på :)
Here you go!

Muse - Uprising
Teddybears featuring Daddy Boastin' - Little stereo
Asha Ali - The time is now
Pete Yorn & Scarlett Johansson - Relator
Nick Cave & The Bad Seeds, Kylie Minogue - Where the wild roses grow
Elin Ruth Sigvardsson - Love (Feat. Lars Eriksson)
Jennie Abrahamson - Late Night Show
Wale, Lady Gaga - Chillin - Main
Muse - Knights of Cydonia

Sådär! :)
Dessa låtar spelas hela tiden på min Spotify. Ja, jag vet att det knappast är nya upptäckter, eftersom de flesta spelas på radion men om ni har missat dessa så borde ni verkligen kolla in dem!
På tal om låten Chillin - Main så låter det nästan inte alls som Lady Gaga utan mer som M.I.A.. Tycker ni inte? Jag trodde verkligen att det var hon men så fel man kan ha... Wale sjunger hennes namn (rappar?) i låten så man blir ju himla misstänksam :P
Ciao!

VIP-kväll på Bianco

Hej hopp!
Som vanligt orkade jag inte blogga igår.
Dels för jag var trött och dels för jag ville ta hand om Albin som hade mått dåligt tidigare på dagen.
Men detta är vad som hände.

Började dagen med sovmorgon (började jobba vid tre) och jobbade och stod i. Fixade och donade med böcker så det skulle se snyggt ut men jag ska fixa idag och i helgen så det blir ännu bättre.
Efter jobbet så låg Albin och sov. Konstigt tänkte jag och väckte honom. Då hade han mått jättedåligt och tom ringt en ambulans!
Han mådde bra nu men det känns skit att jag inte var där när han mådde dåligt för han ställer alltid upp för mig och följer med till akuten och klappar mig och tar hand om mig.
Jag tror att han hade lite magkatarr. Jag har ju haft det förut och jag kände igen det han berättade. Och det får man ju om man är stressad eller äter dåligt.
Ville stanna hemma och ta hand om honom men jag hade lovat T och S att vi skulle gå på VIP-kväll på Bianco, där jag aldrig varit på VIP förut. Och det var jag som hade OSA:t så jag var väl nästan tvungen att vara där. Men lovade att det inte skulle ta så lång tid och att jag skulle hem och ta hand om honom efter det.
Satte på en film åt honom så fick han ligga och mysa i sängen.

Jag fick springa till bussen och hann som tur var. Mina lårhöga stövlar funkar alltså att springa i, good to know.
Mötte upp med T på bussen, som också hade sprungit. Vi är alltid ute sent nästan :)
Inne i stan mötte vi S och ställde oss sedan i kö in till butiken. Vi stod inte först men vi stod inte sist heller.
Kom in efter ett tag och det var trångt inne i butiken men massa fina skor fanns.
Redan när man kom in så fick man en goodiebag. I likey! :D
I den fanns en Chic-tidning, som jag redan hade eftersom jag prenumererar, ett par urgulliga örhängen med ett par skor (visar senare), en parfym, ett läppbalsam, en anti-agekräm, lite annan reklam och Läkerolaskar. Jag gillar inte Läkerol men jag gav dem till Albin senare.
Vi såg ett par ursnygga skor som var lite Chanel-look a likes. Jag köpte inte (ofc) men någon gång hade det varit kul att äga ett par sånna :) De var verkligen fina, det tyckte både S och jag. Jag försökte hitta dem på hemsidan för att visa er men de hade tydligen inte lagt upp dem.
Jaja.

Jag hade jätteroligt. Vi stannade i en halvtimme ungefär och sedan hade vi sett allt, det är ju en rätt liten butik. Jag glömde kameran så inga foton tyvärr. Chics chefredaktör C Flinkenberg (eller vad hon heter) var där och pratade lite. Lite onödigt men tja, trevligt. Hon hade med sig en giraff i högklackat (skönhetsredaktören om jag inte minns fel) och hade på sig snygga skor.
Man kunde vinna skor, så jag har anmält mig även fast jag aldrig vinner tävlingar kan man ju alltid hoppas. Men inte för mycket! :P


Dessa skorna vill jag vinna. :)

T och jag pratade på bussen. Så himla härligt med tjejsnack. I miss it..
När jag kom hem så kramade jag Albin lite och gjorde sedan rostat bröd och en kopp nyponsoppa, för det är snällt mot magen. Och sen kikade vi på TV. Och sedan kom mamma och pappa hem och vi bosatte oss framför Grand Designs Trade secrets och sedan var det Ett Herrans Liv med Dawn French. De är gamla och alltid jätteroliga avsnitt, hon är så crazy. :)

Och nu sitter jag här, sovmorgon igen. Ikväll blir det släktkalas för att fira min lille morfar som fyllde år i onsdags. Kul att träffa släkt :) Får fota då.
Ska leta fram en fin klänning som jag kan ha på mig.
Ha en fin fredag!
Ciao!

Ledigt

Hej hopp, idag är jag ledig!
Har inte orkat blogga för jag har varit trött efter jobbet både igår och förrgår. Och så har jag parkerat mig i soffan och sett på Poirot. Har ett avsnitt kvar. Har alltså kollat på 8 avsnitt (ungefär en timme långa) sen i söndags.
Jag är gaaalen. :P

Men idag är jag ledig. Ska softa lite och sedan vara inne lite i stan och hälsa på i Torias affär för att köpa nästa års kalender. En lila. Massa fint! Eller kanske en rosa. Får se. :)
Och ikväll är det premiär för Albins program! Eller ja, det är väl inte hans program men han är med mycket! :P
Det ska bli jättekul och vi ska dricka lite cider och "mingla" :D
Alla måste titta!! :P
För alla åldrar i SVTB (Barnkanalen alltså) 18.30-18.45. Albin spelar Lilltjejen och är med som "vanlig människa" också. :)

Jag har skickat iväg nästan alla väskor faktiskt. Två stycken har inte betalat, så får väl tjata lite på dem.
Men nu kom jag på att jag kan lägga upp bilder på de väskor som är kvar.
Vill ni ha någon (eller fler) så är det bara att säga till. :)


Klicka här!


Klicka här!


Klicka här!


Klicka här!

Sådär! Då är de upplagda. Nu ska jag fixa håret och sedan dra iväg med min älskling.
Ha det fint idag! Och glöm inte att titta på TV ikväll!!
Ciao!

Helg på hotell med mysbin

Hej, nu är jag hemma igen!
Ja, visserligen var jag hemma redan halv tolv men jag har legat i soffan och tittat på min Poirot-box som jag fick av älsklingsAlbin igår. :)


Fiiina fina boxen!

Det är så spännande och man vet nästan aldrig vem som är mördaren, om man inte har sett avsnittet förut förstås. Och Poirot (David Suchet) är så duktig och rolig. Excentrisk. :)

Igår så kom vi ganska tidigt till hotellet.


On my way till hotellet. Det regnade!


Utsikt.


Mer utsikt, äver det västra tornet.

Vi såg lite på TV innan vi gick för att äta. Söt-bin hade köpt choklad som de kom med när vi var på rummet. Toblerone och lite mosserande vin och en vanlig choklad.
Jag tror bestämt jag har Den Mest Fantastiske Fästmannen™.


Planlösningen var lite konstig. Man kunde se in i duschen om man ville.

Han bjöd mig på Amazing Thai också!
När vi kom hem efter middagen såg vi på en film som ingick i priset. Det blev Coraline, av Tim Burton. Den var ganska bra, tyckte jag men Albin tyckte inte den motsvarade hans förväntningar.
Den var lite läskig, tyckte jag allt :P

Idag gick vi upp vid nio och åt frukost.


Albins frukost.


Albin sa att jag ser ut som en businesswoman. Jag har dock sovlinnet på mig.


Gott med frukost!


Vi ser ut som spöken...!


Skumt men jaja.


Det blev fint väder när vi skulle åka hem.

Det var det äventyret!
Nu ligger väskorna ute några minuter till, sedan är de sålda. Skynda på, skynda på! Många ligger på 10 kronor!
Tjohoo. :)
Nu har vi gäster så jag ska gå och umgås.
Ciao!

Hotellvistelse

Hej hopp!
Nu ska vi dra in till stan och sen bo på hotell.
Det ska bli så kul! Tror vi mest ska hänga på hotellet, det känns lite onödigt att betala pengar bara för att gå runt på stan. Dessutom regnar det ju så vem har lust att gå ute?
Vi ska äta god mat men vet ej var. Albin föreslog Amazing Thai, men vi får se.

Ha en jättefin helg!
Ciao!

Glömde?

Hej hopp!
Skriver ett snabbt inlägg innan jag ska sticka iväg.

Det har höjts röster (:)) om att jag glömde ta kort på mitt fina presentkort som jag fick av min bror och Sara. Jag är mycket ledsen över detta och lovar att publicera en bild senare. :P
För övrigt tackar jag för kommentarerna.

Har förresten fått några bud på väskorna. Inte alla men ändå. Jag var rädd att jag inte skulle få någon såld. Men men, hoppas på att alla ska få ett bud var åtminstone. :)
Vi hörs!
Ciao!

Presentinlägg

Hej hopp, här kommer lite bilder med presenter!


Fin regnjacka jag fick av mamma och pappa!


Albin poserar.


Fick en gjutjärnsgryta. Här ska det lagas grytor och köttfärssås!


En teflonstekpanna.


Jag fick två handdukar och ljus!


En väldigt fin skål som man kan ha.. Sallad i? Eller äpplen? Chips?


En skål av trä som man kan ha.. Sallad i?


Denna fina fick jag av Albin!


Fick denna av mamma och pappa!


Dessa fina fick jag av Albins föräldrar. En bunke, en skärbräda och ett durkslag; alla i massa fina färger som jag fick välja ut själv!


Denna bilden tog Albin. De presenter jag inte tog enskilda kort på är bokboken, Fredrik Strages bok Text, bilboken om märken (Albin tyckte jag skulle lära mig lite mer om bilmärken) och tröjan nere till vänster som man kan ha under regnjackan. Den värmer och är fin.

De var de fina presenterna :)
Jag köpte lite stuffs när vi var i stan i onsdags som jag inte har lagt upp. Men här är de.


Snygga handskar från MQ, när de hade VIP-morgon.


En liiite bättre bild på halsduken, från MQ. Man kan vika den hur man vill tror jag. Jag gillar bollarna.


Vi var också på Movieline och då hittade jag bl.a. denna! Har inte sett den dock.


Och denna! Man kan aldrig få för mycket av Johnny Depp.


Och denna. Den var ju lite konstig men men.. De flesta kungar och drottningar förr i tiden var nog rätt konstiga.

Det var allt för den här gången. Nu ska jag gå och göra pastahjul och sedan jobba. Hörs nog imorgon!
Ciao!

VIP-kväll på Topshop med Albin

Hej hopp!

Nu är jag här igen, med ett glatt inlägg för omväxlings skull.
Orkade inte blogga igårkväll efter VIP-kvällen, som var (igen) på Topshop. Denna gången ville Albin följa med eftersom han köpte ett par jeans där häromdagen som han var mycket nöjd med, och det skadar ju inte med ett par till, right?
Det var dock väldigt hög musik och det tyckte inte Albin om.
Vi kom ungefär tjugo i åtta (det skulle börja halv) och det var redan helt packat med folk. Man skulle nämligen få en goodiebag om man köpte något, så kön till kassan ringlade sig lång. Albin provade jeans och jag provade en lila tröja med puffiga ärmar.


Den ser blå ut men den är egentligen lila. Min kamera vill inte riktigt samarbeta.

Jag tyckte om den och bosatte mig i kön. Efter en kvart eller så fick jag betala och sedan en goodiebag som innehöll en halsduk och en plånbok från Elle. Jag hade redan en sådan plånbok men i "ormskinn" och nu fick jag en i guld. Alltid något :)


Gratis plånis.


Skum halsduk, men gratis är gott.

Albin köpte ett par byxor och fick rabatt och var nöjd. Vi stod ifs i kö för att han skulle få betala också, så där gick en till kvart. Sedan drog vi hem.
Vi träffade Albins kompis Viktoria på bussen, trevligt trevligt.
När vi kom hem satt mamma och pappa och tittade på Top Gear. Vi såg slutet men snart ska vi gå och titta på hela. Vi såg Grand Designs med mamma också, det var intressant. Fast det händer alltid otrevliga saker för folket som vill bygga sina hus, det är ju lite trist. Och det blir alltid mycket mer pengar än vad de planerat, men det verkade inte vara något problem för dem igår. De byggde i Bath. Mycket roligt att uttala :) Men väldigt fina hus och så där.

Anywaaays...
Ikväll, efter jobbet, ska Albin och jag hem till hans pappa för att se på Big Fish och göra grönsaksdipp.
Det kommer bli roligt! :)
Jag ska lägga upp ett inlägg med bilder på de fina presenter jag fick i söndags och måndags :) Snart. Ha det sålänge!
Ciao!

Dumma saker i GP

Folk är idioter.
Typ. :P
Brukar mest läsa del 3 eftersom den inte gör mig speciellt upprörd.
Om jag läser del 1 händer det att jag blir upprörd. Som idag.

Det stod bl.a. att om Vänstern får bestämma så ska inte prinsessan Victoria få 14 miljoner till sitt bröllop. Och inte om jag får bestämma heller!
Jag menar, herregud, 14 miljoner?! Hon är ju inte Madonna precis. (Dessutom har Madonna tjänat in sina pengar, till skillnad från Vickan)
Ingen normal människa behöver ett bröllop värt 14 miljoner. Så mycket älskar inte svenska folket henne (hoppas jag).
Om folk vill gifta sig så får de antingen spara ihop (inte tigga som hon gör) pengarna eller köra på ett billigare bröllop.
Jag vill inte betala för att hon ska bjuda på oxfilé och få Lars Wallin fixa en fin bröllopsklänning. Hon kan väl återanvända som de flesta gör. Kanske inte bröllopsklänning men...
När man är i behov av pengar, då kan man sälja lite av sina saker som man inte använder. Det kan hon göra. Sälj en tiara eller klänning, så kan du bekosta ditt eget bröllop, som alla andra får göra.

En annan grej är att ungdomar inte ska dricka energidrycker, för det har hänt att de har behövt åka in till sjukhus pga smärtor och sånt.
De publicerade kommentarer från GP:s hemsida också, där några idiotungdomar hade skrivit att de fan ska få göra vad de vill.
Visst. De kan de väl få göra. Då kommer de dö, gör det dem något? Om inte, så kör på.
Någon hade skrivit att man snart inte får gå utanför dörren utan att ens mamma håller en i koppel. Fattar inte de att det är bra att vuxna bestämmer saker åt dem ibland? Eftersom de har erfarenhet och vet bättre så har de oftast rätt. Eller tror de att läkare har fel?
Ja, då kan de få dö om de är sådana idioter.


Väldigt argt inlägg. Sorry.
Men jag klarar inte av att inte kommentera sådana saker.
Ciao!

2 år av kärlek och myspys

Hej hopp!
Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Albin och Josies årsdag! :D
2 år, jag tycker det är mycket. Vi ligger i lä när man jämför med andra vänner som är ihop med någon men man ska väl aldrig jämföra, och jag är så glad att jag får vara med min älskling.
Vet inte om det blir något extra speciellt idag, vi kanske sparar det till helgen när vi ska bo på hotell. <3

Hade tänkt att skriva ett argt inlägg om saker jag läste i GP idag men tar det i ett nytt inlägg.
Vill inte vara arg i ett inlägg som handlar om att jag älskar min fästman. :)
Ciao!

Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0