VIP-kväll på Bianco

Hej hopp!
Som vanligt orkade jag inte blogga igår.
Dels för jag var trött och dels för jag ville ta hand om Albin som hade mått dåligt tidigare på dagen.
Men detta är vad som hände.

Började dagen med sovmorgon (började jobba vid tre) och jobbade och stod i. Fixade och donade med böcker så det skulle se snyggt ut men jag ska fixa idag och i helgen så det blir ännu bättre.
Efter jobbet så låg Albin och sov. Konstigt tänkte jag och väckte honom. Då hade han mått jättedåligt och tom ringt en ambulans!
Han mådde bra nu men det känns skit att jag inte var där när han mådde dåligt för han ställer alltid upp för mig och följer med till akuten och klappar mig och tar hand om mig.
Jag tror att han hade lite magkatarr. Jag har ju haft det förut och jag kände igen det han berättade. Och det får man ju om man är stressad eller äter dåligt.
Ville stanna hemma och ta hand om honom men jag hade lovat T och S att vi skulle gå på VIP-kväll på Bianco, där jag aldrig varit på VIP förut. Och det var jag som hade OSA:t så jag var väl nästan tvungen att vara där. Men lovade att det inte skulle ta så lång tid och att jag skulle hem och ta hand om honom efter det.
Satte på en film åt honom så fick han ligga och mysa i sängen.

Jag fick springa till bussen och hann som tur var. Mina lårhöga stövlar funkar alltså att springa i, good to know.
Mötte upp med T på bussen, som också hade sprungit. Vi är alltid ute sent nästan :)
Inne i stan mötte vi S och ställde oss sedan i kö in till butiken. Vi stod inte först men vi stod inte sist heller.
Kom in efter ett tag och det var trångt inne i butiken men massa fina skor fanns.
Redan när man kom in så fick man en goodiebag. I likey! :D
I den fanns en Chic-tidning, som jag redan hade eftersom jag prenumererar, ett par urgulliga örhängen med ett par skor (visar senare), en parfym, ett läppbalsam, en anti-agekräm, lite annan reklam och Läkerolaskar. Jag gillar inte Läkerol men jag gav dem till Albin senare.
Vi såg ett par ursnygga skor som var lite Chanel-look a likes. Jag köpte inte (ofc) men någon gång hade det varit kul att äga ett par sånna :) De var verkligen fina, det tyckte både S och jag. Jag försökte hitta dem på hemsidan för att visa er men de hade tydligen inte lagt upp dem.
Jaja.

Jag hade jätteroligt. Vi stannade i en halvtimme ungefär och sedan hade vi sett allt, det är ju en rätt liten butik. Jag glömde kameran så inga foton tyvärr. Chics chefredaktör C Flinkenberg (eller vad hon heter) var där och pratade lite. Lite onödigt men tja, trevligt. Hon hade med sig en giraff i högklackat (skönhetsredaktören om jag inte minns fel) och hade på sig snygga skor.
Man kunde vinna skor, så jag har anmält mig även fast jag aldrig vinner tävlingar kan man ju alltid hoppas. Men inte för mycket! :P


Dessa skorna vill jag vinna. :)

T och jag pratade på bussen. Så himla härligt med tjejsnack. I miss it..
När jag kom hem så kramade jag Albin lite och gjorde sedan rostat bröd och en kopp nyponsoppa, för det är snällt mot magen. Och sen kikade vi på TV. Och sedan kom mamma och pappa hem och vi bosatte oss framför Grand Designs Trade secrets och sedan var det Ett Herrans Liv med Dawn French. De är gamla och alltid jätteroliga avsnitt, hon är så crazy. :)

Och nu sitter jag här, sovmorgon igen. Ikväll blir det släktkalas för att fira min lille morfar som fyllde år i onsdags. Kul att träffa släkt :) Får fota då.
Ska leta fram en fin klänning som jag kan ha på mig.
Ha en fin fredag!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0