Heartbeats

Började gårdagen med näsblod. Way to go! Ledig dag också. Väldigt skönt, tyckte jag, så jag fick ett infall (anfall?) och köpte en biobiljett till Pirates of the Caribbean 3. Mycket wonderful. Hade hört lite rykten om slutet så var inte jätteförvånad men ändå! Jag trodde det skulle sluta som jag ville ^^ Men andra (riktiga) slutet var också superbra.

Hattparad idag på dagis (förskolan). Jag hade ingen, trodde inte jag var tvungen. Så alltså fick jag låna en av dagis, en häxhatt. Passande eftersom en liten unge frågade mig en gång om jag var en häxa, men ändå inte särskilt kul. Maja och Sussie hade också sånna så det var lite okej. Lång promenad för småttingar, men sen fick vi bullar (nybakade! ^^). Mums. Nu är jag helt slut..
Fick lön idag av förskolan och i tisdags av Marin Mätteknik där jag var flytt..tjej?. Och besked om universitet. Hade inte kommit in pga att jag inte har haft ett års arbetslivserfarenhet :( Suger rätt hårt men får väl söka sen igen någon gång. Kan göra högskoleprovet för att få göra lite prov (jag gillade faktiskt att sitta och göra det provet även fast det gick åt helvete i slutändan..). Alltid bra, eller nått.Så trött på mitt liv här. Måste göra något drastiskt i form av typ.. Semester. Två veckor i London vore asmysigt! Efteråt kan jag ju känna efter om jag skulle vilja flytta dit och jobba. *smart*
Orkar inte ens umgås med någon, skitkasst.. Jobbar, kommer hem, gör ingenting, sover, jobbar, kommer hem.. Tristare liv kan man nog inte ha.

Ett måste.

image2

Så rätt. Jag vill minnas henne så. Verkligen.
(felstavning? på Aftonbladet. mer finns på www.avigsidan.com)

Don't quit your gay job

Jag har inte skrivit på länge. Jag är apatisk. Och bara för det måste jag redovisa vad som har hänt senaste tiden.

I onsdags (förra veckan, that's right) lekte jag med Sissel och Sara. Solade lite, och gick på promenad. Allmänt nyttigt. Sen hem till mig och sola på altanen. Sara somnade i soffan och Sissel spöade mig i Göteborg. (liknande spel som Monopol fast.. Göteborg :P Fånigt, I know men kul)
Torsdagen minns jag inget av, jag jobbade bara. Fredagen skulle jag gått på Krakow Kasanovas spelning på Härlanda men drabbades av fetångest och lathet och trötthet så jag var hemma. Gick inte med på kalas till morbror heller. Illa.
På lördagsmorgonen åkte mamma och jag till landet, efter att ha skjutsat pappa till Landvetter (han skulle till Tyskland igen). På landet var folk glada att se mig, alltid trevligt.
Söndagsförmiddagen spenderade jag på hästryggen i skogen. Jag var livrädd men klarade mig utan större strapatser (blev lite stämplad på tån av en "liten" isis bara). Red på Happni, asgullig tjej. Mamma och Ingrid mötte mig efter ridningen och vi gick och tittade på sagofölet. Otroligt vacker, heter Skjartagnau (betyder hjärtats gudinna. Wonderful!). Mamma kallade henne för glass, för hon hade så många sorter. Lite vanilj, lite choklad, lite kola.. (Skäck alltså, men väldigt ovanliga färger)
Igår åkte mamma till Sthlm och jag fick sköta mig själv. Tråk. Jobbade. Efter det sov jag bara. Fick dock höra igår att jag var söt ^^ Nice to know. Idag jobbade jag igen, fick två teckningar. Cute.
Intresseklubben antecknar.

Läste ut en intressant bok i förra veckan, "Det finns en speciell plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra". Mycket feminism.
Jag blir så trött på dumma tjejer (och killar) som säger att "jo, det ska vara jämlikt men.. jag är inte feminist liksom, jag hatar inte killar ju". Betyder ju inte ens det. Feminism betyder att man ser problemen och försöker lösa dem. (inte ordagrant, ofc) Det är samma sak som med extrema muslimer och andra. De som inte riktigt har rätt syns och hörs ändå mest. Feminism betyder ju fan inte att man hatar killar, man vill bara att alla ska ha det lika bra. Är det dåligt? Magnus Betnér är så bra på att dissa gamla gubbar som är mot feminism. Go Magnus <3
Det enda som står i vägen för att allt ska vara bra och lika är att killar inte vill dela med sig. De är så ego och vill ha högre lön och slippa göra massa saker. Visst, förstår er. Men ändå, kom igen. Går ni på dagis eller? (det heter förresten inte dagis längre, utan förskola. Boring)

Nu har jag tjatat av mig för idag.
Mamma har kommit hem, jag har varvat Wannabe, lånat två Marian Keyes, två Ranma-böcker, betalat min skuld där, mobbat Coffan på Coop och kikat i bostadstidningen. Nu äta.

Beat it, asswipe. (Sixteen candles <3)

A mistake?

Valborg skippades pga fetångest. A mistake?
Jag skäms oerhört mycket eftersom jag hade bjudit in folk att ha förfest här och sen "ändrade" mig några timmar innan. Jag borde skämmas, och det gör jag, don't worry. Jag skippade förra valborgen också, men då skulle jag upp tidigt dagen efter på klassresa, men nu har jag inte ens en vettig anledning. Det var rätt trist att vara hemma när jag mådde lite bättre. Spelade lite Monkey Island och tittade på nyinköpta filmer på konsum men nej, jag mådde ändå inte helt bra.
Platon ringde och sa att Sverige hade vunnit över Lettland. Go us! Art ringde och var lite desperat för han var tvungen att släpa på dyngraka människor. Stackars :(
Jag försöker skylla på att jag inte följde med för jag inte gillar klubbar eg. Vill mest sitta och dricka, inte dansa. Eller så kan jag komma med jätteargumentet att jag kände som jag vägde 200 kg och var asful, men det väger inte så starkt tycker jag.. Man kan ju supa sig vacker. Eller?

Ibland undrar jag om det ens är värt att bry sig.
Jag får ryck. Inom några månader måste jag antingen skaffa häst och flytta till landet, köpa lägenhet i stan och trivas eller flytta utomlands annars dör jag. (vet inte riktigt vart hästarna kom ifrån men kände mig lite onykter inatt när jag satt och kollade på hästannonser)

Sissel, jag ber jättemycket om ursäkt för igår! Mitt beteende var käääs. I'll try to make it up to you. Vet inte hur, men säg till om du vet nått..

Det enda jag har att se fram emot i maj är: fira 17 maj med Mlii i Oslo, (härligt, jag älskar norska! sometimes) Hannibal-spexet med Aridun och Castro den 19.e, min brors 22 årsdag och Toria som fyller 20. Inte för jag vet om det händer nått den 3.e (Torias dag) men jag har iaf köpt en liten present. Hur ska hon få den, hon bor ju i Skene? Jaja..

Bästa repliken igår av Murray: ...and NEVERMORE will you find socks that match!

Bloggdesign: Albin OlssonRSS 2.0