Three little birds

Bob Marley & The Wailers - Three little birds.

Dagens låttips! Den är jätteskön att lyssna på :)

Idag fick jag sluta en timme tidigare för det är valborg. Score! Pratade lite med chefen om ditt och datt när han kom och hälsade på. Ledig tomorrow men inte på lördag. Men då är det bara fyra timmar, så det är skönt.

Det är konstigt, jag har haft ont i magen hela dagen idag. Igårkväll också. Kunde nästan inte sova. Eller jag sov dåligt. Obehagligt. Idag gör det inget om jag sover dåligt eftersom jag inte jobbar imorgon, men igår var det väldigt jobbigt för man kan inte vända på dygnet om man ska jobba.
Jaja. Jag vet inte vad det beror på, om det är något jag ätit eller druckit för lite vatten eller så? Albin trodde jag kanske var orolig. Eller nervös. Men jag vet inte för vad isf. Jätteskumt...

Idag fick jag lite panik också när jag jobbade. Växeln var helt slut så jag stängde lite och sprang till banken men den var såklart stängd. En halvtimme tidigare var den öppen, men nu var den stängd. Tusan. Jag sprang till grannbutiken till oss och han var jättesnäll och gav mig massa tjugor. Han är ifs alltid snäll men idag var han extra snäll. :)
Men inga femtiolappar hade jag... Och Konsum är dumma och vill inte växla åt mig, men jag tänkte att jag skulle fråga iaf. Och när jag stod i kön så ställde sig en man bakom mig, som skulle lämna in tips eller något.
Han frågade "är mulvan fuktig?"
Och jag tittade på honom som han var sjuk i huvudet (vilket han kanske var) och sa att jag inte visste. Han fortsatte och fråga "vet du inte det? du borde veta det?" och jag blev sur och sa att jag inte hade någon som helst aning om vad han pratade om så jag kan inte svara på det. Vad är mulva? Albin trodde det betydde vulva, när jag berättade det senare. Men det tror jag inte. Jag tror han (på något konstigt sätt) menade sin tipsrad. Typ :S
Men han gav sig inte fast jag vände ryggen mot honom och jag blev så jäkla arg. Dels för det var kö och jag var stressad och dels för han var så jobbig.
Såklart fick jag inte växla och sprang iväg till affären igen.
Hade ju iaf massa tjugor. Annars var det bra resten av dagen. Det kom tre paket med böcker, mest barn- och ungdomsböcker som jag prismärkte och sortade i bokstavsordning och allt sånt trevligt. Jag tycker det blev snyggt. :)

Efter jobbet tänkte jag hämta ut ett paket uppe i Skogen men när jag hade kommit dit med bussen tjugo över fem, så visade det sig att de hade stängt fem. Tusan! Frick, frick, frick! som Elliott i Scrubs hade sagt.
Och nu sitter jag här och lyssnar på musik.
Har jag dessutom nämt att jag inte fick någon Twilight-film idag heller? Tusan tusan tusan!
Men jag måste be cdon om ursäkt, för de är inte de som ska skicka filmen utan dvd.se. Kollade nyss deras sida och de ska skicka så snart som möjligt. Bah!
Aja, inte vara arg och sur...

Vet inte riktigt vad som händer ikväll, antaligen soffligg eller så. Spela spel kanske.
Men hoppas ni har en jätterolig dag! Drick inte för mycket nu :) Ta det lugnt, ha roligt utan sprit :P
Kramar!

Sur som citron

Jag sitter och tjurar.
Provade nyss klänningen jag tänkte ha på lördag. Den var inte alls som jag mindes. Den satt konstigt, såg fel ut.. Allt blev dumt. Och jag blev ledsen och arg.
Dumma kropp! Varför kan inte jag vara smal och pyttig så man kan ha nästan vadsomhelst och se söt ut?
Provade en klänning jag aldrig användt, därför att den är för liten. Den har dragkedja i sidan. Jag hatar sådana. Jag får aldrig igen dem. Och inte heller denna. Allt blir så hopplöst.
Om allt skiter sig kan jag alltid använda en blå klänning med chiffong som jag hade på mormors kalas. Kan ha den och lacktajtsen. Det kanske blir fint..
Men helst hade jag velat ha en ny klänning, i en lila fin färg så jag syntes.
Men nej. Såklart kan det inte vara så. Allt blev dumt i slutet på denna dag.
Skit.

Bad hair day

Jag vet inte vad som hände med mitt hår i söndags men nu känns det inte rätt..
Hm. Jag vet inte hur jag brukar ha benan, hur mycket till vänster det är. Allt känns obehaligt :P Så det är min bad hair day. Men inte så farligt.
Snart drar jag mig till Angered och möts av min älskling (förhoppningsvis annars går jag vilse).
Imorgon blir det jobb jobb igen. Men det är helt okej.
Fast jag hade velat få ut mindre av den här dagen. Ja, ni hörde rätt. Mindre! :P Jag kände mig stressad nästan hela tiden för jag måste åka till Angered någon gång på dagen. Det känns mycket bättre när man inte har något planerat och bara kommer på "jag vill gå ut och lägga mig på altanen" och så gör man det. :)
Jag är konstig.

Idag släpptes Twilight men jag har inte fått den, inte ens fått något mail om att de har skickat den till mig. Ledsen Josie :( Dumma Cdon... Får beställa någon annanstans nästa gång. Om den inte kommer imorgon blir jag arg!! Grrr..
Nu ska jag dra mig!
Kisses!

Right here (departed)

Brandy - Right here (departed).

Dagens låttips. Jag tycker den är så mysig, även fast jag inte har hört så mycket av Brandy innan. Men när man lyssnar på radio så hör man så mycket bra, och då är det så gött att Spotify finns! Även fast man inte kan lägga över till som mp3 så tycker jag att det är värt iaf.

Jag kom (nästan) precis hem från frisören.
Hon var jätterolig idag. Hon pratade jättemycket och var arg på sin pojkvän, för han bara sitter hemma och spelar Wow nu när han är arbetslös. Hon jagade verkligen upp sig och jag var rädd att hon skulle klippa fel för hon var så upprörd. Och när hon hade berättat någon han gjort/inte gjort, frågade hon direkt om min pojkvän var så.
Det kändes lite taskigt att inte ljuga så jag ljög lite och sa att min pojkvän är besvärlig. :P Fast det är han inte.
Frisörens pojkvän hade tydligen spelat massa onlinespel igår och när hon kom hem vid halv sju och var trött hade han inte ens lagat mat. Och sen skulle de mysa men då spelade han spel. Och när hon skulle sova glodde han på fotboll, så hon kastade ut honom på soffan. Det lät väldigt roligt, det är nog inte lika illa som det låter. Men jag fick sitta och hålla med lite även fast Albin inte alls är sådan.

Idag är vi båda lediga och vi ska nog ta det lugnt men jag hoppas på en promenad. Det är jättefint väder, solen skiner och jag är glad!
Klippningen blev bra, förresten, fast hon var lite aggro. Bara topparna blev klippta men ändå. Det känns bra. :) Men har jag berättat att mitt hår är typ rött? Iaf på några ställen. Men frisören sa att det försvinner ganska lätt efter någon tvätt eller två. Nästa gång vill jag ha färg som ser ut som choklad! Mmm.. ^.^
Nu lyssnar jag på mysmusik. The Killers - Spaceman och Salem - Astronaut.
Yeah!

Det här blir nog en bra dag.

Vicky Cristina Barcelona

Jag tänkte att jag gott kunde se en film, när jag är ledig imorgon och allt.
Glömde bort att jag hade lagt min klippning vid nio. Tusan. Aja. Kan ju alltid bara dra på mig kläder, äta frukost och sedan gå iväg och gå och lägga mig igen när jag kommer hem.
Fast det är inte min stil. Bättre att sova nu istället.

Anyways, jag såg filmen.



Jag vet inte, jag har alltid varit lite skeptisk till Woody Allen även fast jag aldrig sett någon av hans filmer. Men nu har jag då gjort det, och jag är fortfarande skeptisk. Kanske mer.
Jag vet inte. Jag störde mig på en berättarröst som lät hela tiden och berättade vad de gjorde. Jag menar, det ser jag ju själv. Varför inte vara tyst och låta skådespelarna prata?
Men nej, man ska vara svår. Hmpf.
Nu ska jag nog sova.

På tal om inget förresten, jag annullerade klänningen från Matthew Williamson. Såg klänningen i affär och den var inte så snygg.. Iaf inte värd 1400 typ. Så det blev ingen klänning. Men jag är glad ändå!
Ha det!

Skatt

Nu har jag gjort något så spännande som att godkänt mina papper på Skatteverkets hemsida.
Så nu är det gjort!
Trevligt med att få tillbaka lite skatt. Stackars dem som måste betala :(
Isch isch..

Nu har vi varit på promenad också. Jag loggar nog in under kvällen och bifogar en bild från promenixen. Albin tog några bilder på mig och blommor och träd och sånt.
Jag tror att mamma och jag ska titta på förra veckans Roomservice nu. Vi skulle gjort det igår men det blev aldrig av, så vi får väl passa på nu.
Ha en mysig kväll!

South again

Maia Hirasawa - South again.

Dagens låttips. Jag tycker om den för de spelar cello. Det är fint.
Jag känner mig väldigt seg i huvudet, har svårt att tänka ordentligt. Och vara smart går inte alls.
Too bad. Idag har jag jobbat, och det var fruktansvärt segt. Fast det kom massa kort. Det är alltid kul att packa upp för det finns alltid plats för både nya och gamla.
Sedan kom Albin när jag slutade och hjälpte mig bära tomkartonger. (Jag är klen) Jag tyckte det var snällt gjort så jag bjöd honom och mig själv på glass.
Vi ska nog snart gå och promenera. Och sedan kolla igenom hans CV som han ska skicka iväg imorgon (förhoppningsvis). Kanske kika lite på TV också.

Och imorgon är jag ledig. Gött!
Jag ska softa. Är ledig på fredag också (såklart) och det känns bra. På torsdag och lördag jobbar jag.
Ladida. Imorgon blir det att gå till frisören och klippa topparna. Och kanske följa med Albin till Angered för han skulle hjälpa till på sitt gamla gymnasium att filma när de skulle göra... Något. Jag har glömt var det var. Melodifestival kanske. Det var esteter iaf. Och jag tror jag följer med, det kan nog vara roligt.

Folk säger att jag ser smalare ut. Hoppas?
Nej men det är ju alltid bra att hålla sig i form även om inte jag märker någon skillnad. Hm?
Jaja.
Nu ska jag nog gå och... Göra något. Promenixa!
Ciao!

You are the reason I'm breathing

Låtrad från låten med The Pussycat Dolls, A.R. Rahman, Nicole Scherzinger. Jai Ho! (You are my destiny) heter den.
Så himla mysig låt, tycker jag. Från filmen Slumdog Millionare. Jag gillar verkligen indisk musik, nästan allt är bra. Och när alla dansar samma, massdans, det är så fruktansvärt coolt. :) Catchy!

Jag är jättetrött. Jag orkade egentligen inte träna men gjorde det ändå, för det är bra för mig, och allt det där ni vet. Och så kom den gamla ledaren tillbaks. Trevligt! Kan ju hennes pass, så det är lite lättare då.
Men helt slut blev jag. Tror det var för det var så himla varmt i salen också. Och ute regnade det tydligen. Och när vi kom hem (ungefär vid nio) så åskade det. Och blixtrade tydligen men det såg jag inte. Jag tycker verkligen inte om åska... Vet inte varför. Är inte mycket för höga ljud. Utom musik. :)

Nu har vi ätit goda köttbullar som Albin gjorde när vi tränade och så såg vi på Packat & Klart. Tror vi ska se förra veckans Roomservice också, om mamma bara kan sluta prata i telefon... Hon är mycket värre än mig, jag har nog aldrig varit den typen av tjej som pratar i telefon länge. Jag har annat att göra. :P
Imorgon ska jag nog sporta en kjol om det blir lika varmt imorgon som idag. Och mina gladiatorsandaler också, förhoppningsvis.
We'll see.

Divine

Sébastien Tellier - Divine.

Dagens låttips. Ni kanske kommer ihåg den från förra årets Eurovision Song Contest? Jaja,  Frankrikes bidrag i vilket fall. Som var himla grymt. Och låten är väldigt catchy. :)

Jag vill vara ledig en dag denna veckan och den dagen ska vara solig, så kan jag gå ut och lägga mig på altanen igen och halvsola lite. Läsa och så. Det var jättemysigt i lördags iaf.
Första dagen detta året som jag gjort det. Typ. :) Det känns som att jag jobbar hela tiden, så jag hinner inte göra sånna saker. Men men.
Nu har jag kokat lite nyponsoppa som ska följa med mig till jobbet.
Men jag kan inte komma på vad jag ska ha för skor! Jag vet inte om det blir varmt eller kallt, om man ska ha strumpor eller inte.. Och jag har absolut ingen aning om vilka skor. Tusan. Mitt i-landsproblem.
Jag får gå och leta bland skokartongerna nu.
Ciao!

Färga hår och raggarsträng

Var inte oroliga, jag gör inte det sistnämda. Det gör Albin. Fråga mig inte varför, jag vet inte. :)
Färgen såg jättekonstig ut när jag hade skakat klart flaskan. Den var vit från början, men den blev lila. Och nu när jag väntar med färgen i hårbottnen så är det rött. Jisses.. Vi får se hur det blir. Jag ska vänta i ungefär en kvart till och sedan ska jag fixa i resten av håret, vänta i tio minuter och sedan skölja ur.
Hoppas, hoppas det blir snyggt...
Det är ju 50-årskalas på lördag. Samt Torias fest. Vill gärna vara fin!
Har klipptid på onsdag också, så det finns stor chans att jag kan göra något trevligt med mitt hår. Jag tänker jättemånga och små lockar i hela håret. :P Hm.
Får se.

Idag har jag bara softat. För det mesta. Dammsög hela huset men orkade inte ta badrummen. Har bäddat rent i sängen också, så skööönt! Lagade en trasig tröja och såg lite på Ugly Betty, som jag inte har sett förut. Och så spelade jag lite dataspel. Sedan kom alla hem och vi åt julkorv (som har legat i frysen ett bra tag) som var jättegod. Och sedan iväg på kalas hos min morbror. Det var trevligt. Mormor fixade några maskor åt mig, vi lekte lite med min lille kusin och han log åt mig och så kikade vi på TV och åt kakor. Mycket trevligt.
Imorgon blir det jobb igen och träning. På fredag är jag ledig men annars vet jag inte hur veckan blir.
Hoppas ni hade en toppenhelg, för det hade jag. Varmt och soligt och träffat släkten och ätit kakor och jag vet inte allt. :)
Ciao!

The Boat that Rocked

Igår var vi på bio. Yay!
Men innan det så skulle vi på nya indiska resturangen Bombay Palace. Helt klart en besvikelse. Visserligen var det fullt, men de kanske inte fick vänta som vi.
Vi fick beställa ganska snabbt men efter det tog det ungefär 20 minuter för att få lite vatten, som dessutom var ljummet. Efter en halvtimme, tror jag, fick vi maten. Som tyvärr inte var något speciellt alls.
Och till råga på allt så vi fick vi vänta på att betala. Fast det stod massa folk i entrén som ville ha ett bord, och vi hade sagt till att vi ville betala (för då var klockan halv nio och vi skulle på bion som började nio), så tog det jättelång tid. Vi gick helt sonika till kassan och betalade och gick. Resturangen fick fyra fyrar i GP men av mig får de två fyrar. Sådeså.

Jag var extremt klumpig igår. Välte saker på bordet, gick fel, snubblade och hade mig. Hade fina kilklackskor för att fira att våren har kommit men jag var lite ostabil. Don't know why, brukar inte vara det i de skorna, de är ju sköna och jag känner inte alls av att de är kanske 9 cm.

Men sedan kom vi till bion. Och filmen var jättebra!
Jag fullkomligt avgudar Bill Nighy. Och Rhys Ifans var jäkligt grym som radiopratare, om än lite väl porrig. :) Philip Seymour Hoffman var duktig också, han brukar vara det i sina filmer. Tycker jag iaf.
Jag ger filmen en fyra! (Av fem)


Rhys Ifans och Bill Nighy. <3

Nu sitter jag här, och Albin har åkt in till stan för att prata om Arvikafestivalen med en vän (kollega?). Vet inte riktigt vad jag ska göra. Funderar på att städa huset. Det är tråkigt och jag orkar egentligen men alla blir så glada när det är gjort. Och det skulle verkligen behöva dammas i mitt rum. Tänkte iaf träna lite med Wii Fit. Men först ska jag gå och lägga mig igen och läsa lite i en bok. Sedan får vi se vad som händer med dagen.
Ciao!

LaLa Song

Bob Sinclar - LaLa Song.

Dagens låttips. Den är så mysig. Och jag bara älskar när de sjunger just do it, do it, do it! :)
Trevligt att höra sånt på radio så jag letade upp den på Spotify nyss. Ladida.
Jag jobbade idag och jisses vad varmt det var! Det som sög var att kassan hade jättedåligt med växel. Inga tior alls och bara någon enstaka tjugo och femtiolapparna var också slut. Ibland kan man fråga kunderna om de har växel men ganska ofta har de bara 500-lappar. När jag har haft kassan brukar det inte bli så, men jag jobbade ju inte igår så det kanske var massor av folk med 500:ar.
Jaja, big deal. Det är bara trist då, eftersom jag får ge typ tiori i växel istället för tjugor. Dålig stämning :P
Det som var roligt var att Toria kom och hälsade på mig när jag precis hade öppnat. Det som också var roligt var att hon var bakis. :) Hon halvlade sig på disken och var seg. Men vi pratade ett tag, och hon följde med mig när jag skulle försöka växla, men Coop är lite onda och ville inte växla till sedlar åt mig, bara tior. Bättre än inget iaf.
Mycket presenter har det varit idag och väldigt varmt.
Skönt! Men både igår och idag har jag varit mentalt handikappad, har verkligen inte haft någon aning om vad jag ska ha för kläder och vilka skor jag ska ha till det jag äntligen valt ut. Usch. Var nöjd med skorna idag, fast jag fick lite skavsår. Nya jeansleggingsen var fina. Klorblekta som jag köpte igår på Gina Tricot.

När jag kom hem tog jag på mig en liten blommig kjol och tubtopp och slappade. Jätteskönt!
Såg allra sista avsnittet från Scrubs säsong 6 också. Too bad. Vill ha sjuan på DVD!!!
Igår beställde jag Frost/Nixon på DVD, har äntligen hittat den!

Annars sitter jag här, men jag ska nog gå ut på altanen lite, få i mig lite sol. Sen vill jag äta på nya indiska resturangen vid Heden. Bombay Palace heter den och den fick fyra fyrar i GP häromdagen, så jag tänkte att vi kunde testa den. Och så skulle jag jättegärna vilja gå på bio... Vill se The boat that rocked eller Milk, om den nu går fortfarande.
Får kika i tidningen om det är något annat bra som går.
En sån härlig lördag :) Nu får jag allt gå ut!
Ciao!

Apberget och lite shopping

Vi åkte till Angereds teater idag som jag skrev om igår. Pjäsen var en ungdomspjäs, antar jag, och den hette Apberget. Albins kompisar Josefin och Ove var med.
Det var rätt roligt, men ändå ganska stökigt. Massa små barn (=sjuor) som lät och hade sig. Det roliga var att innan vi hade gått in så träffade jag på min yngste kusin Axel! Han var där med sin skola och skulle se den. Tappade bort honom efter föreställningen men vi ses väl en annan gång. Hoppas han tyckte den var bra bara, för det tyckte Albin och jag. :)

Efter det planerade jag att vi kunde försöka vara i stan ända fram till halv sju då After work impro skulle börja. Så vi åt lite, hittade två av Albins gamla kursare från Finland och jag shoppade lite. Tänkte shoppa lite linnen, så det blev tre sånna. Och ett par hotpants-shorts från H&M. Vi smet in på Åhléns och jag köpte på mig två sminkborttagningsmedel för de har utgått från sortimentet. Too bad, för de är så bra. Men jag har två nu iaf. Yes!
Smet in på Gina Tricot och köpte ett par mörkare jeansleggings. På Akademibokhandeln blev det en film för mitt presentkort. Har kvar, yay!
Det var nog allt...
Ojoj, vad jag slog till idag. Det var länge sedan. Och det var mest basgrejer, utom filmen då. Nu ska vi nog softa lite innan vi åker in till stan igen senare. Får passa på att fylla på mitt busskort om jag kommer ihåg det, det skulle tydligen gå ut idag men än har det funkat.
Vi får se vad som händer.
Efter impron blir det film, hoppas jag. Och det har varit så skönt att vara ledig hela dagen när det är så fint väder! Imorgon blir det fyra timmar jobb men sedan är det ledighet som gäller.

Hm... Jag sitter och funderar.
I sommar är der bröllop. Vad ska man ha på sig?? Vill gärna ha en trevlig klänning men jag får inte ha vitt eller svart (bröllopsregler) och inte heller för uppklätt, för det kommer tydligen ingen annan ha. (Lite annorlunda bröllop, tror jag) Vad ska man ha? Var ska man köpa? Ihp.. Hjälp....
Ciao!

Klänning



Jag vet att ni kanske inte tycker den är fin. (Speciellt Albin?) Men jag tycker den var häftig. Får se om den passar. Annars åker den väl tillbaks, och andra får chansen. På två minuter hade två grejer sålt slut, vad jag såg. En skinnjacka, som Toria var ute efter, och en långklänning. Helt sjukt.
Nu ska jag se ett avsnitt till av Scrubs och sedan sova.
Ciao!

Gordon Ramsay

Nu har vi kikat på TV. Ovanligt mycket för min del, brukar inte sitta och uggla där längre. Har annat för mig :) Men idag så! Dubbelavsnitt med Gordon Ramsay. Först var det The F word och sedan var det Kitchen Nightmares. Nu sitter jag här och väntar på att H&M ska öppna sina internetportar. Ska gå och göra mig iordning snart, och se ett avsnitt av Scrubs innan.
Förstår inte varför jag är lite nervös... Det är samma sak som när man ska beställa biljetter till något (typ Kent) på Ticnet, jag är alltid rädd att sidan ska krascha. Typ. :)
Men det har alltid gått bra innan och även om sidan kraschar idag så är det ingen big deal. Jag kommer inte dö om jag inte får köpa ett plagg. Men det vore lite coolt.
Även fast alla andra också kommer ha något likadant. :P

Nu går jag och borstar tänderna!
Adíos!

H&M

Jag sitter och spanar in vilka/vilket plagg av Williamsons kollektion jag skulle vilja ha. En kjol/och en klänning, tror jag bestämt. Även fast jag säkert kommer glömma bort att sitta vid datorn precis innan tolv, så kan man ju hoppas för jag har inte varit så intresserad förut. Fast det är ju en nackdel om man inte har provat grejerna innan, som jag inte har. Men man får väl chansa. I värsta fall kan man ju returnera.

Jag har haft nästan världens segaste dag idag. Det har varit jättefint väder = inte så många kunder i butiken, de flesta är väl hellre utomhus och äter glass. Packade upp ett gäng böcker, vilket alltid är kul men det tog inte så lång stund. Kul att jag är ledig imorgon! Ska rota fram mina gladiatorsandaler om det är varmt imorgon, så ska jag bosätta mig i dem hela helgen. Yes!
Annars får vi se vad som händer. Jag tror jag ska gå och lägga mig och läsa Bostadsbilagan från GP en stund nu. (Ja, jag vet att den kom ut i måndags men jag är lite seg)
Sedan ska Albin och jag spela Mariokart, alternativt Marioparty. Får se vad jag känner för. Tycker det är svårt att spela kart, för jag bromsar aldrig för jag inte vill komma sist och då åker jag utanför vägen, vilket gör att jag blir sist. Trist men sant. Men man blir väl bättre av övning.
Vi hörs kanske senare!
Ciao!

Sprängande huvudvärk

Har haft det i några dagar, fast det är inte så farligt.
Det är mest irriterande. Jag brukar inte få huvudvärk, så den är lite oläglig tänker jag till den.
Men den försvinner ändå inte. Och jag vill inte ta någon tablett, för det var så jag fick magkatarr sist jag tog en tablett för huvudvärk.
Aja.

Idag jobbar jag heldag, men imorgon är jag helledig! Då går dagen i teaterns tecken. På morgonen ska vi till Angered och på kvällen ska vi till Redbergsteatern och After work impro. Yes!
Vad som händer idag vet jag inte riktigt, utom jobb. Jag måste köpa Pågens hönekaka. Mamma säger att det nog är som knark, för det är alltid slut när hon ska köpa. Så jag ska dit innan jobbet och se om det finns några. :)
Ciao, you guys!

Felix Rey-väskan


Stooora clutchen.

Jag vet, jag har sagt det själv. Att jag inte ska köpa fler väskor. Och därför känns det så dåligt att jag måste komma med ursäkter, när jag verkligen gillar väskan. Det tar udden av att den är så fin, liksom. Jag vet att jag får göra vad som helst med mina pengar men det känns så illa att jag verkligen är väskgalen. :) Mindre bra, iaf..

Men denna väskan är så fiiin.. Från Asos.com såklart. Jag har spanat på denna i över ett år, men då kostade den 2000 något, och det ville jag inte lägga ut. Men nu är det 50% på deras hemsida och den gick ner till 800.. Jag tänkte att det var en chans, så jag tog den. Ha! Och jag är supernöjd för alla tycker den är snygg här hemma, fast de tycker att det är lite dumt att köpa väskor jämt och ständigt.
Men ändå.


Fina, fina kedjan..


Jag fullkomligt älskar mönstret på insidan! Albin frågade hur man vände väskan ut och in. Han tycker det är slöseri att mönster och annat roligt finns på insidan istället för utsidan.

Jag köpte en klänning också men den var i så konstigt, slinkigt material och den var lite trasig också så tillbaks med den! Jag har väntat på paketet jättelänge, sen innan påsk skickade de den men jag fick det inte förrän igår. Skumt. Men men, jag fick det jag ville och skickar tillbaks klänningen. Alla är nöjda?
Jag har lagt fina väskan i sin lilla dustbag, så den mår bra. :)

Albin är på teater på Angered idag. Jag kände igårkväll att jag verkligen inte skulle orka gå upp halv åtta på min halvlediga dag. Jag känner ju inte de som ska göra pjäsen heller, det gör Albin. Kanske inte lika roligt för mig att vara där.. Men nu när det är så tyst här hemma så ångrar jag mig verkligen. Det är kul att titta på teater, speciellt med Albin. Vill göra allt med honom! Vara med honom jämt :)
Igår fick jag ett sug att åka iväg med honom i sommar. Fast sånt kostar ju pengar förstås.. Det kanske jag har men inte han. Hm. Aja, vi får väl spara. Alternativt åka till typ... Malmö och bo en helg :P
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Kanske träna lite på WiiFit. Japp, det kan jag göra en liten stund. Har inget annat viktigt att göra ändå.
Ciao!

Så jäkla trött...

Det måste nog vara något fel på mig idag, jag är så fruktansvärt trött. :(
Kom precis hem från jobbet och är nästan apatisk. Blä. Var jättehungrig nyss också, slukade två honungsmackor. Idag har det kommit paket till mig men jag orkar inte ens fota.
Jag skulle nog ut på promenad idag, men jag orkar verkligen inte. Jag tror att jag orkar släpa mig till soffan och ligga och läsa lite och ta det lugnt.
Kanske..

Imorgon är jag lite ledig, iaf till 15.30 och Albin och jag ska nog till Angered och kika på någon pjäs. Tror jag. Jag är så trött så jag har ingen koll alls.
Nu går jag. Tror jag.
Ciao...

Mahognybrun med koppar

Jag köpte hårfärg nyss. Jag tänkte inte ta min vanliga, utan skulle satsa på en annan brun färg. Och så kom jag hem med denna. Kommer nog bli röda inslag i håret. Jag tänkte ta någon chokladbrun färg men så blev det alltså inte. Hoppas inte det blir alltför rött... Fast man kan alltid köpa en till hårfärgning och fixa till det. Ska be Albin riktigt snällt att hjälpa mig att fixa det i veckan om jag är ledig, annars får det bli i helgen.

Snart är det träning. Hoppas jag orkar hela passet, annars brukar jag fuska pyttelite vid armhävningarna. Jag är så klen på sånt. :P Och sedan Project Runway och kanske något avsnitt av Scrubs.
Jag tror förresten jag fick fem kronors löneförhöjning idag. :) Till 100 kr/h istället för 95/h. Lättare och bättre, tycker jag. Det verkar inte som mycket, men det är alltid något.
Vi hörs!

Matthew Williamson

Är det någon som ska köa i butikerna för att få köpa kläder?
Inte jag iaf, jag har ju jobb och liv. :) Men jag kanske ska spana på nätet. Det släpps på onsdag, om jag inte har fel. Kl 23.59 eller så :P Jag såg någon fin klänning men de är dyra. Kan spana på något annat ifs.. Tror inte det var så många som skulle köa, jag läste något om det i en tidning. Typ 90 % tänkte inte köa.
Men men. När har fashionistas tid att svara på sånt i tidningar? Nevör. ^^

Nu sitter jag här alone again, för Albin skulle på möte hos arbetsförmedlingen. Jag tror bestämt han fick min gamla kontakt...tant. Ha.
Jag pratade tydligen i sömnen igår kväll. Jag var jättetrött, somnade efter elva som en stock. Innan det läste jag lite i Skönhetsbibeln om ögonskuggor och sånt.
Jag mumlade: Ignoreras varsamt..
Albin frågade vadå?
Jag svarade: Ögonskuggan..

Undrar vad jag kan ha menat med det. Aja. Jag brukar inte prata i sömnen annars, himla konstigt.
Händer den närmsta tiden: Ikväll är det träning och Project Runway. På onsdag släpps Matthew Williamson för H&M på nätet. På fredag/måndag är det lönedags! På onsdag nästa vecka ska jag klippa mig. Och samma dag släpps Twilightfilmen, som jag redan har bokat. Den 16:e maj åks det till Sthlm med kusin Cajsa.
Ändå lite fullt upp, det tycker jag om.
Nu ska jag ta på mig strumpor och kolla om posten har kommit.
Ciao!

Tjock på thai-buffé

Nu är jag nyligen hemkommen från stan, där vi har ätit en thai-buffé.
Amazing Thai is the shit. Jag orkade en förrätt, hela två portioner mat och en liten glasskål med fyra kulor glass. Nu är jag mätt. Jag blir alltid så mätt så jag känner att jag vill lägga mig ner.
Och så känner jag nu...

Jag köpte lite garn på Panduro också, Albin köpte lite broderigarn. Jag tror jag ska sticka mig en halsduk. Köpte fint, mjukt, grått ekogarn. Yay! Vet dock inte hur man gör maskor. Har läst, men det är alltid svårare i verkligheten.. Mamma tycker jag ska vänta till imorgon för då kommer mormor hem, och hon är proffs på stickning.
Hoppas det kommer rolig post till Josie imorgon... Jag väntar paket från Asos.com men det kommer ju för tusan aldrig.. Om de har lagt i fel grejer blir jag jäkligt pissed off. Blä.


Nu ska jag nog lägga mig i soffan och läsa lite, och sedan se på Scrubs med Albin, och helt och hållet missa Fredrik & Filips nya program. Ha! Jag dissade dem imorse genom att inte läsa artikeln i GP. Jag är så ond... :P
Synd att de inte vet om det. Fast jag tvivlar starkt på att de ens skulle bry sig, de kan ju inte ens sitta still en sekund. Vad nu det har med saken att göra..
Ha en trevlig kväll!
Kisses!

Städmani

Söndagar är ofta tråkiga, tycker jag.
Alla verkar ha saker för sig utom jag. Not fun. Så idag har jag städat huset, för att ha något att göra!
Dammsugit överallt och städat badrummen.
Albin är på språng nu igen, så han slapp. Men jag kanske kan tvinga med honom till typ Amazing Thai, så är vi kvitt. :)
Och vi kan alltid titta in till Panduro innan vi hälsar på farmor. Yay, planer för dagen!

Nu ska jag dricka lite varm nyponsoppa och läsa lite.
För det är jag värd. ;)
Ciao!

Take me out tonight


Från Rent med Rosario Dawson.

Just nu kikar jag på Rent. Pausar lite, för jag tänkte gå och göra mig iordning nu, så slipper jag göra det sen. Men jag gillar denna filmen, den är så mysig. Speciellt gillar jag Rosario Dawson och Tracie Thoms. De sjunger fint.

Annars sitter jag här ensam. Albin är ute, och jag tröttnade på TV:n. Innan det tränade jag lite med Wii Fit i ungefär en timme. Jag är trött nu :/ Joggade i tolv minuter, gick step up i 30 och sedan lite random + lite yoga. Såg lite på MTV Made också. Det var någon liten skrutt som ville lära sig kampsport. Hon var asjobbig i början, bara fnissade åt allt, fast hennes tränare sa till henne att vara seriös. Så svårt kan det inte vara?
Aja, det gick ju bra anyways. But still!

Imorgon ska jag nog slapp, och hälsa på farmor på sjukhuset. Hon opererades i veckan, och jag har jobbat så har inte hunnit gå på besök, men det är besökstid 14-19 så I'm off då.
Nu ska jag väl gå och borsta tänderna.
God natt!

Solig dag

Idag har jag jobbat. Lite.
Men jag känner mig jäkligt krasslig. Har mensvärk och är snuvig/snörvlig. Typ allergisnörvlig.
Ingen kul kombo om man ska vara trevlig mot kunder och slå in paket utan att nysa. :( Men nu är jag hemma iaf.

Igår var vi på Cabaret Cartwright med mamma, pappa, Albin, Eric, Sara och jag. Oliver fick vi lämna hemma. Han var så gullig, kärleksfull och söt som han är. :)
Det var väldigt roligt på showen, även fast jag var grinig innan.
Jag fick veta att vi skulle äta pizza innan vi skulle gå iväg, och jag var verkligen inte sugen på det. Showen skulle börja halv åtta och jag slutade sex så vi fick skynda lite, och då blev jag ännu mindre glad. Trodde vi skulle hem emellan så jag kunde byta om men det fanns ingen tid med. Jag var ännu mer grinig pga mensvärk, inget kul alls.. Så jag satt och surade. Jag vet, barnsligt, men man kan inte alltid vara mogen. Iaf inte jag. Tyvärr.
Anyways.. När vi kom till teatern (alla mätta utan Josie) så blev jag på bättre humör, och alla fick varsitt munspel när vi skulle gå in och sätta oss. Vi satt på balkongen, för vi beställde lite sent tror jag, men det gick bra ändå.
Det var en väldigt mysig och rolig show.


Så såg scenen ut. Foto: Albin Olsson.

Sevärt! Speciellt andra akten, det var massa kul.


"Dogge Doggeliten". Foto: Albin Olsson.

Och i pausen såg vi Claes Eriksson sitta vid baren, tillsammans med Thomas Hedengran. Alla damer över 40 stod och flörtade med honom, det var kul. :)

Idag har det varit soligt och fint, men inte mycket kunder. De var väl ute och solade. Men mycket paket att slå in. Hej och hå. :P
Ikväll ska Albin på fest hos sina gamla kompisar, och jag ska stanna hemma. Dels för jag är krasslig och dels för de ska få umgås utan att jag hänger efter :) Jag ska nog greja med datorn eller så på TV eller mysa. Mmm, myyysa.. ^^
Nu ska vi äta sen lunch.
Hörs!

Minispa

Hejsan! Jag blev inte länge liggandes i sängen, det är skönt men jag vill ju inte somna om.
Så upp igen. Tänkte att jag skulle ha ett litet ångbad för ansiktet. Som bastu. (Sissel vet hur mycket jag hatar värmen i bastun...)
Jag satt över kokande vatten med en handduk på huvudet. Kändes jättekonstigt, och udda :P Men som tur var såg ingen mig. :D


Snodde denna bilden från Google. Typ så satt jag :P

Sedan peelade jag ansiktet lite och sedan en ansiktsmask som skulle sitta på i fem minuter. Ganska skönt och jag är jättemjuk! Lyssnar på P3 och hörde på nyheterna att Pirate Bay-killarna (alla fyra) fick ett års fängelse, men att de säkert kommer överklaga. Tror jag det.
Och jag tycker det är flopp med fängelsedomen! (Som de sa alldeles nyss på P3 Populär. Sådeså.
Flopp på åklagaren som inte tycker barnmorskor får dela ut p-piller till tjejer under 15.
Jag kan inte annat än att hålla med Sara som bloggade om detta igår. Mycket krångel. Har inte mycket att tillägga än vad alla andra har sagt. Men jag tycker det är fånigt. Det känns som han har suttit och väntat på detta ögonblicket jättelänge, och nu, äntligen, får han säga vad han tycker. Har det hänt honom något som 15-åring?
Nej, nu är jag barnslig. Men det känns så. :P

Nu ska jag nog betala lite räkningar. Jag är konstig. Jag tycker jättemycket om att betala in på min kära internetbank och sedan sätta in mina räkningar i en pärm så jag har koll på dem.
Kontrollfreak. Albin är tvärtemot. När vi flyttar ihop blir det nog jag som håller koll på alla räkningar och papper.. :)

Nu, duscha!

Love is my drug

John ME - Love is my drug

Dagens låttips. Den går ju väldigt mycket nu, så ni har säkert redan hört den. Men jag tycker om den, den är myspys.
Nu sitter jag här, fast jag planerade en sovmorgon. Vaknade kanske av att sängen var tom, för Albin duschade eller så. Och så drömde jag jättekonstigt. Kommer inte ihåg så mycket nu...
Men jag drömmer alltid konstigt. Jag trodde jag gjorde det för jag sov ensam när Albin var i Sthlm men jag gör det fortfarande. Jaja. Ibland kan det vara konstigt men inatt var det bara skumt.
Så jag tänker inte somna om :P

Undras vad jag ska hitta på nu..?
Ensam hemma, så spelar musik utan att någon klagar på att jag har satt Beyoncé - Halo på repeat. :D Behöver inte klä på mig på ett tag.. Kanske läsa något? Sängen kallar.
Får värma på vetekudden och ligga och läsa lite, tror jag bestämt.
Hoppas det kommer post till Josie idag!

Ha det, hörs senare!
Ciao!

En shopaholic i väntans tider

Nu har jag läst klart boken. Jag började inte på den förrän i typ.. Förrgår, för jag höll på att läsa klart en annan bok och det blir så krångligt om man har flera böcker man läser samtidigt. Jag brukar ha två, en när jag ligger i sängen och ska sova och en varsomhelst och närsomhelst. Det blir bäst så. :)
Och den var faktiskt bra. Men hon är ju för knasig.. "Vi behöver nog fem barnvagnar!" Japp, eller inte. Men trist nog är det alltid krångel med hennes Luke. Det kommer väl säkert fler böcker, och då hoppas jag att man får veta hur hennes unge blir, om den också blir shoppingberoende.
Tips på bok iaf!


Och Skönhetsbibeln är riktigt intressant faktiskt. Just nu läser jag om olika hudtyper och hur man ska behandla dem om de är torra eller feta, ja ni vet. Inte sola och använda fuktkrämer. Väldans trevlig läsning, fast man kanske inte tror det :P Idag hade jag tänkt att ha ett pyttespa för mig själv. En ansiktsmask och lite peeling.
Har ju sovmorgon imorgon, så det är ju skönt. Mer Scrubs ikväll, hoppas jag. Vi är på sjätte säsongen nu. Sjuan har ju inte kommit ut på DVD än, jag hoppas den gör det snart.. Jag som har presentkort på Movieline och allt!

Snart promenaddags med mamma och Albin. Och sedan laga mat. Och slappa. Och pyttespa.
Måste leta upp en ny bok jag kan börja läsa närsomhelst och varsomhelst.
Ciao!

Stockholmsresa!

Yes, igår fick jag bekräftat att jag får vara ledig den 16:e maj!
Så jag messade kusin Cajsa att hon kunde beställa biljetter och det gjorde jag direkt när jag kom hem. Rätt okej pris, lite dyrare hemväg men så är det ju en söndag också.
Vi planerar att bo på vandrarhem eller så. Får kika upp det...
Anyways så ska det bli kul. Albin, du kan vara lugn, jag ska nog inte köpa någon väska. Tror inte jag har lust med det. Men kanske lite sommarkläder. Vore trevligt. :)

Nu har jag lite ont i magen >.< Dumma vecka..
Undras hur det blir i helgen. Imorgon har jag sovmorgon till 15.30 och sedan går vi på teater. Mamma och pappa åker nog till landet efter det dock. Albin ska nog träffa massa kompisar i helgen. Och vad gör jag? Tjaa.. Jobbar på lördagen och sen slappar kanske? Spelar spel, läser böcker, ser film..? :)
Låter som en mysig helg, tycker jag.
Ciao!

Superhjälte?

Idag var jag lite i stan med Albin. Bjöd honom på indisk mat, eftersom jag är snäll. Ibland :)
Det var gott men vi kom precis i värsta rusningen, jag kom på att klockan var prick tolv men men. Vi fick iaf dela bord med två skumma typer, men som gick ganska snart. Skönt! Vi tog både chicken tikka masala. Mums mums.
Efter det så kikade vi in på Ordning & Reda och skrämde Toria lite. Vi pratade lite.
Jag kom på att vi borde fundelera på en bröllopspresent till Albins kompis. Toria föreslog en upplevelse, men de är ju lite dyra så vi får fundera på det.

Innan vi åkte hem kikade jag in på Zara och hittade ett par lacktajts. Kusin Cajsa hade köpt sådana i lördags och jag tyckte de var så snygga att jag slog till! De var inte dyra alls, och jag har funderat ett tag på om jag skulle våga köpa ett par sånna. Och det gjorde jag :)


Lite glittriga och tajta.

Jag känner mig lite som en superhjälte i dem :) Ni vet, de har alltid tajta lackgrejer och så. :P


De har en snygg dragkedja längst ner också.

Sen har jag jobbat. Fast bara lite. Ordnade med konfirmationskort, det är väl dags snart. I maj eller något. Jaja. Imorgon får vi se vad som händer.
Nu blir det nog lite TV-tittande, för jag är helt slut efter träning! Ojoj, det var så varmt i lokalen, och så hade hon bytt alla rörelser så det var svårt och jobbigt. Men gjort är gjort. Nu slipper jag göra det på en vecka, eller mindre. :) Fast promenader kan ju aldrig skada..
Ciao!

Happy time

Snart ska jag tvinga iväg min lille älskling till Arbetsförmedlingen, så de kan hjälpa honom med jobb och a-kassa. Typs.
Hoppas det funkar.. Jag sitter och väntar på posten.
Den ska alltid komma så sent... Varför?? Onödigt.
Och det verkar som alla brev kommer fel numera. Igår kom typ tre brev till oss som skulle kommit till vår granne, och vi fick ett brev som skulle till min pappa men som hade kommit flera gator bort. Då hade den som fått brevet skrivit på kuvertet att posten får fan ta och kolla upp adresserna innan de lägger i. Typ :)
Jaja. Inte lätt alltid, att vara postman/kvinna.

Vi hörs nog lite senare.
Ha det!

Bokus

Idag kom det två paket till mig från Bokus!


Trevligt med en "bibel".


Denna har jag väntat länge på!

Trevligt med bokpaket. Och jag får sovmorgon imorgon! Börjar inte förrän 15.30. Jobbar ifs hela torsdagen men på fredag får jag sovmorgon igen och jobbar bara från 15.30 igen. Yay! 2,5 timme. Och så lördag. Och snart är det lön igen. Det går så fort, tycker jag.. Veckorna bara springer förbi.. Typs.
Imorgon ska jag försöka få iväg Albin till Arbetsförmedlingen och sedan ska jag bjuda honom på lunch på Star of India. Mycket nice.

Det blev dock ingen promenad idag.. Hm. Får promenixa imorgon istället, har ju lite tid.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Kanske pussla lite.
Ciao!

Time to pretend

MGMT - Time to pretend

Dagens låttips.
Idag är jag lite sleepy.. Det händer inget kul! Inte på hela veckan, vad jag vet..
Utom på fredag då, förstås. Då ska mamma, pappa, Albin, Eric, Sara och jag på Cabaret CartwrightLorensbergsteatern. Inte sett, så det ska ju bli roligt.

Men annars är det segt. Idag ska jag packa alla påsksaker i massa lådor och försöka hitta en bra plats på lagret åt dem. Och kolla hur många påskkort som det är kvar, och det var inte många i lördags, kan jag säga. Nästan alla påskäggen såldes också. Really good!

Den 29:e april släpps Twilight. Jag har beställt på Blu-ray. Längtar verkligen efter att se den.. Utan massa fjortisar från Dalarna som kastar popcorn bakom en.. :P
Men nu ska jag greja till med håret och sedan dra och jobba.
Ha en trevlig dag, så hörs vi!
Adíos!

Live your life

T.I. & Rihanna - Live your life

Dagens låttips. Lite i efterskott, typ.
Det blev ingen träning utan vi gick en promenad istället, på ungefär en timme. Det var skönt ute och vitsipporna har börjat komma. Då blir mamma helt lyrisk! Vi gick lite till kyrkans församlingshem också, de har en liten hinderbana där. Vi lekte en liten stund och sedan gick vi runt Massetjärn. Det var alltså mamma, Albin och jag.
När vi kom hem drack vi te och tittade på Damernas detektivbyrå som jag köpte till mamma i helgen. Vi har ju läst alla böckerna, så det var kul att se hur det var i Botswana. :)

Vi vägde in oss på Wii Fit också. Jag borde börja med det igen.. Det gick ju faktiskt riktigt bra ett tag. Så det ska bli en vana, och ska försöka att promenera lite varje dag också. Om jag inte ska träna, och det ska jag på onsdag.
Men imorgon blir det jobb igen. Vet inte hur det blir med resten av veckan men det blir väl ungefär som vanligt, tror jag.

Kusin Cajsa föreslog en resa till Sthlm den 16-17 maj. Sova en natt och sedan åka hem. Shoppa lite, såklart. Det vore väl kul.. Var ett tag sedan jag shoppade vanligt. Kan försöka köpa strumpor, trosor och tröjor. Sånt vanligt man använder varje dag. Kanske något fint linne. Får se. :) Skulle behöva ta ledigt en lördag då, men det skulle nog inte vara några problem. Och om man bokar tågbiljett snart, så blir det nog inte så dyrt heller. Vilket är trevligt. :)
Får se hur allt blir.

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och läsa.
Ciao!

Hemma igen

Det är himla mysigt att vara på landet och träffa släkt.
Verkligen! Speciellt att äta god mat hela tiden, men men..
Jag har inte gjort mycket alls dessa dagar. Har mest legat i soffan och glott på Miss Marple-avsnitt. Utom vid middagarna. Så jag har slappat väldans mycket.
Och kanske varit lite osocial.. De andra har haft massa energi och sprungit utomhus men det har jag inte haft lust till. Det är ju jag som har ledigt, då får väl jag bestämma vad jag vill göra?
Tydligen inte.. Jag borde gå ut och gå, som alla andra. Alternativt hjälpa till med allt de har lust att göra.
Suck. Kan inte alla bara ta det lite lugnt? Softa, läsa en bok, inte springa runt? Aja..

Idag höll jag lilla Anton men han var hungrig/trött/mammig eller så, så han var lite ledsen :/ Trist.
Mycket mysigare att hålla honom om han sover eller precis har ätit eller så.
Vet inte vad som händer mer idag.. Har eventuellt lovat att jag ska gympa idag. Trist, men nödvändigt. Och så kan jag ju säga att jag gjort något "jobbigt" under lovet.
Nu ska det pusslas!
Ciao!

Påskafton

Inget låttips idag, jag orkar inte leta upp något bra. (Eller dåligt)
Kom nyss hem från jobbet, nu sitter jag och slappar lite och väntar på att vi ska åka in till stan för att (förhoppningsvis) äta något och köpa lite smågrejs.

Jag är lite trött, för det har varit varmt idag. Det är ju jättetrevligt, faktiskt även fast jag mest är inne i affären. Men det blev allt lite väl varmt, trots att jag tog kjol idag. Jaja.
Jag får byta lite tunnare strumpbyxor och byta linne och sånt. Och tunnare skor.. Hm. Kanske.
Idag träffas släkt och det är mys. Goood mat! Älskar att vara på landet, för då turas man om att äta hos varandra och turas om att äta väldigt god mat. Och det finns alltid massor! :)


Ni får ha en jättebra påskhelg, så hörs vi!
Kramar!

Stay

Oingo Boingo - Stay

Dagens låttips. Danny Elfmans coola band. Ni vet Danny? Han har gjort intromusiken till The Simpsons t.ex. Och till typ alla Tim Burtons filmer. Han är väldigt bra, tycker jag.

Idag är det softningsdag. Vi gör absolut ingenting.
Och det är jättehärligt! Vi har hunnit med tre avsnitt av Scrubs, vi har hunnit äta frukost och lunch och så har vi spelat dataspel. Alldeles nyss hängde sig mitt The Curse of Monkey Island, tyvärr :( Får försöka snart igen., tänkte bara blogga lite först. Om ni inte spelat det spelet, prova! Det är jättekul! Vet inte om Albin tyckte det var så roligt men jag vet flera andra som älskar det. Jag försöker spela det åtminstone en gång per år. :)

Senare ska vi köpa lite påskgodis och lite sås, så ska vi göra lövbiff och pommes. Myyyys. Kanske se en film, vem vet.
Nu sitter Albin och spelar Residence EvilWii tror jag. Går ner och stör honom lite.
See ya!

Heidi Klum


Väldigt roligt klipp med Heidi Klum.

Albin visade detta för mig i förrgår, tror jag det var. Himla skoj!
Kika! :)

Special needs

Placebo - Special needs

Dagens låttips. Videon är väldigt grym, tycker jag. Kika in den!

Annars sitter jag här och såsar. Väntar på att håret ska torka lite mer, så ska jag jobba sen.
Albin är här! (Såklart, men ändå!) Jag tror han duschar nu.. Hm. Jaja. Jag jobbar till 15, sedan softar vi lite och sedan åker vi till hans föräldrar och hälsar på. Ser film, blir det nog.
Ska bli kul :) Var länge sedan jag träffade dem. Eller ja, det kanske var några helger sedan.. Men ändå.

Får se vad som händer mer idag.
Hörs!

Where have all the good men gone and where are all the gods?

Bonnie Tyler, yeah :)
Gillar versionen i Shrek 2 med Jennifer Saunders. Phunny.

Nu har jag jobbat klart för idag. Har varit väldigt segt. Inte haft något alls att göra, och det har varit tråkigt väder så då är det inte många som söker sig ut. Men jag har sålt minst 50 påskkort idag. Folk är som galna!
Det jobbigaste är ändå gamla människor med sina rullatorer som inte hör vad jag säger.. :/ Måste upprepa minst tre gånger innan de hör. Och så är det krångligt för dem att räkna pengar.
Att ingen hjälper dem att handla? Jaja..
Imorgon jobbar jag till tre, sedan är jag ledig! Eller ja, jag ska jobba fyra timmar på lördag också, men sedan är jag ledig tills tisdag. Yeah! :) Brukar inte vara så mycket ledig, så det är kul att få sovmorgon.
Undras vad som händer på fredag..
Albin kommer ju hem, så vi kanske gör något gott att äta och ser på Scrubs eller någon mysig film. Mmm.. Sooovmorgooon och myyyysa med pojkvännen is the shit! <3

Nu ska jag sysselsätta mig med något.
Ha det, ha det (som de säger i Norge)!

Praise you

Fatboy Slim - Praise you

Dagens låttips.
Jag har precis varit hos vårdcentralen. Jag kom på igår när jag hade släckt ljuset att jag skulle dit på morgonen, halv nio. Eftersom väckarklockan stod på nio så ändrade jag det. Så det var väl det sista jag tänkte på innan jag somnade. Min hjärna ville nog sova, för den försökte lura min kropp att inte gå upp.

Såhär drömde jag:
Först var det lite osammanhängande om Sissel, Toria och Albin och skola, affärer och allt. Sedan drömde jag att jag inte alls skulle upp på morgonen utan tiden hos läkaren hade redan varit. I juni, närmare bestämt. Och jag kunde titta in på torsdagar en viss tid, och den var redan borta.
Men då ska jag väl till frisören då, tänkte jag, för något skulle jag göra på morgonen. Nej, nej, jag har ju redan klippt mig, kommer du inte ihåg det? tänkte hjärnan.
Jätteskumt. Den försökte verkligen övertala mig att inte gå upp, det var rätt roande.
Men upp kom jag, och nu är jag hemma igen. Jag har fått en remiss till en öra-, näsa- och halsdoktor som ska kika mig i näsan, för jag är täppt nästan jämt och känner inte mycket lukter och smak. Väldans trist. Och så nämnde jag att mina öron slår lock ibland.
Det kikade hon på och spolade mitt öra, så nu hör jag bra på det örat som jag hörde bra på redan innan... Men det örat som jag brukade ha problem med tyckte hon såg bra ut. Funderar på att ta saken i egna händer och spola. Mohaha! Det är faktiskt jobbigt. Det andra "friska" örat har slagit lock två gånger sedan jag lämnade vårdcentralen. Visserligen gjorde jag nog det själv, men så ska det inte vara.
Får fråga pappa.

Alltid om jag har en fråga om svullnader eller ont någonstans, då frågar jag pappa för han har praktiserat som sjuksvårdare/sjuksköterska :P Två veckor för massa år sedan :)
Men han vet säkert annat också, för han har spelat hockey och då blir man ju skadad hela tiden.
Min fot har svullnat upp lite, märkte jag igår, men jag glömde fråga om det hos läkaren. Jaja.. Det går nog över. Annars får jag väl boka en ny tid.

Pratade med AlbinSkype nyss. Han kommer ikväll! :)
Just nu höll han på att packa, allt var inte torrt än.. Aj aj.
Och här sitter jag, lite rastlös. Har inget speciellt att göra, och jag börjar inte förrän 11. Måste inte gå förrän.. Tjugo i ungefär. What to do?
Spela dataspel kanske? Det var ett tag sedan...

Aja. Ha en fin dag, trots att det regnar (här)!
Ciao!

Bilden av modet


Fin bok med modebilder från 40-talet och framåt.

Jag vet, jag är galen som bara köper massa böcker hela tiden.. Men det här är intressant. Tror bestämt jag läste att bilderna i boken var med i en utställning på något museum i Sthlm nyss eller nu? Jaja.
Jag tycker det är kul att titta på hur de fotade förr och hur man klädde sig. Så jag ska sitta med denna boken och en varm kopp choklad senare. Fast kanske inte idag..

Jag fick också en film!


Mycket bra film. Har inte ens packat upp den, haha.

Ja, Hugh Jackman är alltid bra. Jag tycker det är så roligt i Scrubs att Dr Cox verkligen avskyr Hugh Jackman. Det kanske snarare är så att någon av producenterna som avskyr honom, men ändå.. :) Hur kan man hata honom? Han pratar mysigt och ser så trevlig ut. Han kan få vara en snäll morbror. Typ.
(Alltså ingen jag tänder på men som är trevlig ändå.)
Nu är jag jättehungrig. Vi håller på och gör grönsakssoppa. Från mitt gamla recept från hemkunskapen på högstadiet. Yeah!
Innan dess promenerade vi från mitt jobb och hämtade ut mitt paket så jag har varit ute och gått lite. Vilket nog är bra men jag har fortfarande ont i foten och blåmärket vägrar försvinna. Men det gör inte fruktansvärt ont, så jag klarar mig nog.
På lördag drar vi nog till landet, efter jag har jobbat. Mysigt att träffa hela släkten och kanske få ett påskägg. Eller iaf lite godis :)

Nu ska jag nog gå och fixa klart maten och sen ska vi se på Project Runway medans vi äter. Väldigt mys!
Mysfaktor 1000!

Ha en trevlig kväll, så hörs vi väl imorgon!
Kramar!

Just dropped in (to see what condition my condition was in)

Kenny Rogers - Just dropped in (to see what condition my condition was in)

Dagens låttips. Oldie! :)

Jag är happy! Albin kommer imorgon! Han busade och bokade om biljetten, tror jag. Har bara fått ett medelande att han kommer 22.10!
And it's happy time!

Snart ska jag dra till jobbet.
Idag blir det grå kjolen från Topshop och stövlarna från LaRedoute som kom några månader för sent. :P
Senare ska jag hämta ut mitt bokpaket och sedan kika på mitt inspelade Project Runway. :)

Ha en underbar dag!

Min nano


Den är egentligen lila men jag tog massor av kort i olika ljus och den blev bara blå. :(

Den är så fiiiin! Jag har lagt in ca. 2 GB musik men det räcker ju inte precis.
Aja. Får nog lägga in någon film eller två också. Albin har massa bra! ^.^
Jag tog nyss ett quiz på Facebook. Action movie legends där man skulle identifiera tuffa skådisar. Och jag hade 23 av 25 rätt! Hahahaha. Jag har sett alldeles för många actionfilmer i mina dagar. Okej, det är inte så svårt att veta vem Chuck Norris eller Dwayne Johnson är men att jag kunde Jean Claude Van Damme, det tyckte jag var roligt. Jag vet ju inte hur han ser ut, sådana filmer brukar jag inte glo på. Kul att jag är så "manlig" och vet så mycket om action. And like it!

Jag är lite sleepy. Men snart ska det tränas så jag får pigga upp mig!
Det var helt okej på jobbet idag. Och det sålde som vanligt, vilket är skönt. Eller det kanske är så bara för det är påsklov. Det är ju lågkonjunktur.. Får nog vänja mig vid det.
Jag är inte ledig någon dag i veckan, vad jag förstod. Kanske ledig lite på eftermiddagen på torsdag men annars jobbar jag. Blir nog inte komplicerat med vårdcentralen på onsdag för det är 8.30 och jag öppnar ju inte förrän 11.

Ni får ha det, så kikar jag kanske in senare!
Kram!

Delilah

The Dresden Dolls - Delilah

Dagens låttips. Jag är lite trött. Inte jobbat på ett par dagar, vilket kändes skönt. Men nu är det dags igen!
Annars händer det inte så mycket i veckan. Ledig några dagar. Vet inte vilka jag ska jobba än men jag chansar på alla utom onsdag och fredag. Fredagen är ju en röd dag men jag hoppas jag blir ledig på onsdagen för då ska jag till vårdcentralen. Och prata lite om varför jag är konstant täppt i näsan. Typ.
Och så kan hon få kika på mina öron, tycker jag allt. De slår lock om jag nyser och annat otrevligt.

Fick en avi igår. Ska hämta ut ett paket (antagligen med en tjock bok) från Förlagssystem. De håller till på Tjusarvägen i Morgongåva. Det vet jag, för vi får massor av paket från dem på jobbet. Ganska cool adress.

Idag ska jag träna, tror jag bestämt. Sounds good. Och så är det Project Runway på TV. Men nu får jag skynda mig till jobbet!
Ciao!

Fascination

Alphabeat - Fascination

Dagens låttips. Jag kommer inte ihåg om jag har tipsat om den här låten förut, men det gör inget för den är så himla bra! Man blir glad och pigg när man hör den. Try it - you'll like it! ;)


Nu är jag hemma igen. Känns lite trist, men det känns ju ändå bra att komma hem. Mamma och pappa var hemma och glada att se mig. Jag fick lite taxfree-godis och det är alltid trevligt. :)
De hade haft jätteroligt i Portugal och det är ju mys.

Jag bloggade ju lite om fredagen, när jag var med på Albins jobb. Det var en rolig dag. Lite avis att jag inte har ett sådant jobb, för de verkade ha kul hela tiden och skämtade och busade. Men men, jag är nöjd med mitt.
Igår var inte min dag alls. Vi planerade in en sovmorgon och det var härligt. Jag brukar ju jobba de flesta lördagar så det var skönt att få sova länge. Jag ville köpa en ny iPod för min gamla har börjat dumma sig.
Den hänger sig ibland (skärmen alltså) och batteriet håller inte lika länge som det brukar och allt. Den är ju fyra år så den visar att den inte riktigt orkar med mig längre.

I fredags, efter vi hade varit på Albins jobb, gick vi till NK och kikade in väskan som jag ville köpa. Men den fanns ju inte där, det skrev jag ju. Så istället för den tänkte jag köpa en Nano. Det är på ett sätt ett mycket bättre köp för jag lyssnar på musik nästan varje dag, och det känns nästan som man får ut mer pengar för en iPod än en väska. För väskor har jag ju redan.. Men inte massor av iPods.
Anyways. Vi segade hela morgonen och tittade på Scrubs och åt frukost och glodde på TV och klockan hann bli två innan vi begav oss till tunnelbanan. Vid tre var vi inne och vi bestämde oss för att gå till Kungshallen för att äta lunch. Sen lunch..
Det blev pizza och den var god men jag orkade inte äta upp allt. Åt bara en halv ungefär, sedan hjälpte Albin mig med resten :P Vi hade tänkt att gå till OnOff för att köpa Nanon, för vi hade kikat på internet och den verkade vara billigast där. Vi kom dit och kikade på en som de hade i butiken. Jag bestämde mig för en lila. Väldigt fin färg... :)
Vi frågade en som jobbade där, om de hade en lila med 8 GB. Han ringde och kollade men tydligen hade de ingen kvar. Då tänkte vi att vi skulle gå till Clas Ohlson, för där hade de också. På vägen till Gallerian så hamnade jag på Akademibokhandeln, där jag köpte två pocket, för jag hade presentkort. Nice!
Off to Clas Ohlson! När vi kom dit visade det sig att de bara hade svart och vit.
Jäkla typiskt tänkte jag, och gick sur därifrån. Välte (av misstag) ner halva affären och stötte till saker. Inte min dag... Men vi hade ju sett att de hade iPodsTeknikmagasinet innan vi gick till Clas Ohlson så vi gick dit istället. Och de hade den jag ville ha! I den färgen! Ja!
Jag sa "jag slår till på den!" och drog fram kortet. Till saken hör att jag inhandlade ett presentkort till pappa på SF efter vi hade ätit, på 200 kr.
Tillbaks till saken. När jag skulle dra mitt kort så godkändes det inte.
Jag tänkte massa fula ord som jag inte skriver här. Jag blev så chockad. Det var verkligen inte min dag.. Som tur var hade jag mitt kort med engångskoder till min bank i plånboken, så om vi bara kunde hitta en dator så kunde jag föra över pengar till mitt vanliga konto och jag kunde köpa min Nano.

Vi begav oss till Centralstationen. Det var långt.. Det kanske kändes så mest för jag var sur och grinig. Men vi kom till 7-eleven istället och jag satte mig och betalade för en halvtimme. När jag hade tryckt in mina koder för att logga in så hänger sig sidan.
Jag tänkte att det inte alls var sant och att någon jävlades med mig. Men jag gick tillbaka några sidor och försökte igen och då gick det bättre. Det visade sig att jag bara saknade 30 kronor eller så, för att kunna köpa iPoden. Så ***** irriterande!!!
På väg till en dator hade Albin skojat om att det säkert bara saknades några kronor och så var det också. Dumt. Men jag förde över pengar och vi gick iväg mot Gallerian och Teknikmagasinet igen. På väg dit hittade vi en Teknikmagasinet men de hade precis stängt.
"Fan!" tänkte jag och vi gick vidare. Men där låg en till Teknikmagasinet och det var öppet! Vi går dit! Vi bad om 8 GB och han gick och letade.
De hade bara 16 GB kvar i lila, sa han.
"Helvete!" tänkte jag och vi gick vidare igen. Vi kom fram till Gallerian och vi gick in till Teknikmagasinet igen och jag fick äntligen köpt min fina, lila iPod Nano!
Mina hörlurar var trasiga, så vi gick till Clas Ohlson igen och köpte ett par fina. Så nu var jag redo för musik!

Lång historia. But it's true. Albin har också bloggat om det.
Resten av dagen var rätt lugn. Vi orkade inte äta någon middag så vi gjorde mackor istället. Vi började se Kung Fu Panda men vi orkade inte se hela.
Det visade sig att Albins hyresvärd bestämde sig för att det var en bra dag för en fest. Deras inglasade balkong ligger vägg i vägg med det lilla rummet som Albin hyr och det är bara en dörr mellan deras lägenhet och hans men det är rätt lyhört. Så det var inte populärt hos oss att de bestämde att de skulle festa. Klockan tjugo över tolv var vi dödströtta och ville sova. Även fast de var högljudda tänkte vi försöka sova.
Jag tror jag somnade ganska fort och vaknade inte mitt i natten men det verkade Albin göra. Han berättade iaf det nästa morgon. Vi hade ställt mobilen på väckning för vi skulle buda på en tågbiljett hem åt mig på Tradera. Det visade sig att vi hade kollat fel på tiden så vi vaknade två timmar för tidigt men det gjorde inte så mycket.
Vi såg på Scrubs och softade. Vi budade och jag fick en biljett för 390 kronor. Rätt okej ändå...

Jag hade bestämt fika med min kompis Robin så det hade vi tänkt att klämma in innan tåget gick vid 17.36.
Snälle Albin hade lagt in massa filmer på min nya iPod, så jag hade Clerks, Clerks 2, Ace Ventura 1 & 2, Kung Fu Panda, Yes Man, Corpse Bride och Inget är heligt med Magnus Betnér. Väldigt trevlig tågfärd skulle jag få.
Vi såg klart på Kung Fu Panda och den var riktigt bra och rolig! När vi kikade på eftertexterna så visade det sig att massa kända skådisar hade gjort rösterna men det visste vi inte. Synd.. Vi kanske får se om den, bara för det :P

Vi åt mat på McDonalds med Robin och pratade och pratade tills det började närma sig tågets avfärd. Vi gick till Centralstationen och hämtade min stora väska som vi hade lagt in i ett skåp. Mycket praktiskt. Tåget var dock 4 minuter för sent. Men det var okej ändå. Vi pratade mycket om serier och TV och det var kul.
Jag fick tyvärr sitta baklänges igen (min ständiga otur) men det var rätt okej för jag hade ju filmer att titta på i min Nano (som älsklingen Albin hade fixat, vilket jag redan har nämnt men nämner igen bara för skojs skull) så tiden gick fort.
Och nu har jag packat upp och kollat alla mail och ska snart gå och lägga mig.

Jag har tur. På fredag eller tidigare så kommer Albin hem! Och ska stanna! Iaf ett tag. Och det känns så himla bra. Hans lilla lägenhet är riktigt mysig men vi kan inte sova i samma säng där. Det är inte samma grej även fast det är häftigt att "rå sig själva lite".
Jag tittade på sängen nyss och tänkte. Berättade för mamma att jag tänkte att jag hellre sover på en madrass på golvet bredvid Albin i lilla lägenheten än sover i min säng ensam.
Och det är sant. Men jag borde sova ändå, för jag ska ju jobba imorgon och även om jag sov lite inatt så var det nog inte tillräckligt för både Albin och jag är helt slut. Ringde honom förut och han var sleepy.
Så nu säger jag god natt, efter ett väldigt långt blogginlägg.

Puss och kram!

Cherry Blossom

Jag tror jag letade efter ett ord som kunde vara min rubrik och så föll blicken på min nya lotion som jag köpte igår. Japanese cherry blossom.
Och det blev rubriken, don't ask me why..


Nu är jag i Sthlm! Det var jag ifs igår också men hela dagen var jag med på Albins jobb. Och det var jättekul! Albin var rädd att jag skulle få det tråkigt men det var faktiskt riktigt kul att bara sitta och titta på och höra dem ge komplimanger till min sötnos. Det kändes bra.
Jag får väl inte avslöja något men jag kunde nästan inte hålla mig för skratt. Det var riktigt grymt och jag tror det kommer bli succé! Jag tyckte iaf att massor av repliker och scener var underbara. Och jag tror de blir riktigt bra när de har klippt och dubbat och allt.
Jag fick tom vara pyttelite med. Jag höll kablar när de skulle filma så de inte körde på dem (mycket skickligt gjort, om jag får säga det själv). Och när de behövde extra folk som bara skulle hålla upp några dockor fick jag vara med.
Jag såg inte hur det såg ut, men jag hoppas jag inte gjorde bort mig :P
Och alla var jättesnälla och roliga och schyssta.
Albin har verkligen sitt drömjobb. Och det är han värd :)

Så igår gjordes det inte så mycket. Jag kikade dock in på NK och det verkade som väskan jag hade spanat in hade antingen sålt slut eller bara hade tagits bort för jag hittade den inte..
Så det blir ingen väska den här helgen. Men jag måste köpa mig en ny iPod, så det ska vi pyssla med idag. Jag tror att en lila eller guld skulle passa mig fint. Och måste köpa bra hörlurar. Annars ska det väl inte köpas så mycket från min sida. Vi ska mest ta det lugnt. Och det passar mig fint. Så sällan som jag har sovmorgon till tio. :P

Men nu ska jag duscha och jag hoppas att alla har det bra där hemma! Jag kommer imorgon! ^.^
Pussar och kramar
Josie

Last song

The Telepathetics - Last song

Dagens låttips. Den är verkligen bra. Albin tipsade mig, och jag undrar om inte Stefán tipsade honom..
Jaja, petitesser.

På tal om inget, så är min fot typ lila. Lite scary..
Jag skrev ju i måndags om att jag ramlade men att det inte var så farligt? Jag var ju typ blå över halva foten! Det ser ut som man har sminkat så det ska se ut som blåmärke fast det verkligen är det.
Creepy.


Usch, mina fötter ser läskiga ut.. Jag tycker inte det ser ut så i verkligheten. Men jaja.

Lite läskigt va? Usch..
Jag hoppas det går över snart.

Igår packades det klart, och idag packar jag bara lite småsaker. Det blir lite plats i väskan, vilket är bra, då kan man ju shoppa något.. :P
Idag ska jag åkaaaa.. :) Det ska bli kul att vara med Albin igen. Och nästa vecka kommer han hem!! Yay!
Och så är det påsk också. Jag hoppas jag är ledig lite så jag kan åka till landet och umgås med all släkt.
Hm. Nu får jag fixa till min fläta innan jag går till jobbet. Den vill inte samarbeta...
Hörs sen!

That's where I belong

Idag har Albin och jag varit ihop i ett och ett halvt år!
Det är jättemycket för mig, och betyder så himla mycket. Visserligen skulle det vara konstigt (tycker jag) om det inte var toppen. Jag har aldrig kännt att jag vill vara ifred och göra egna saker.
Det är bra att göra det så man inte tröttnar på varandra, men jag kan bara inte tröttna på Albin. Jag vill vara där han är, göra det han gör, bara vara med honom.
Det är lycka.

That's where I belong and you belong with me.

All my little words

Magnetic Fields - All my little words

Dagens låttips.
Skrev inte igår, men det var för att jag blev hämtad av min morbror direkt efter jobbet. Det var nämligen så att min nya kusin Anton var på besök hos mormor och morfar. Och vet ni?
Jag fick hålla honom! Jag vågar inte fråga om sådant, vill inte vara tjatig och hagalen :P Men jag fick hålla iaf. Och han var underbart söt! Han låg och stetchade, kändes det som. Kollade om han kunde dra ihop benen och sträcka på dem igen. Ungefär :) Väldigt gulligt.

Nyss upptäckte jag att jag har 35 olästa mail. Visserligen kollade jag inte mailen igår men ändå..!
Och 30 olästa blogginlägg på bloglovin! Jisses..
Jag har lite bråttom idag.

Det är verkligen inte min dag idag. Dumma 1.a april...! Imorse tog jag det lugnt och tänkte att jag skulle åka vid tio hem och tvätta och städa samt packa. Men nej, så blev det inte alls det för min chef ringde och sa att alla i andra affären var sjuka så han var tvungen att jobba där, och undrade om jag kunde ta hela dagen istället för bara 2,5 timme som jag egentligen skulle gjort. Visserligen var det inga viktiga planer men nu blir det lite tajt..
Kom nyss hem och slängde in en tvätt direkt. Ska hänga den om någon timme eller så, och så tänkte jag att jag skulle dammsuga snart. Oliver låg ju i soffan, så den får dammsugas. Slänger filtarna till tvätten också, men orkar inte tvätta dem. Vet nog inte hur man gör heller..
Jaja.
Jag städar mest för mamma och pappa kommer hem på lördag och det skulle kännas bra (för mig) om det är fint när de kommer hem. Jag kommer hem på söndagen, så jag hinner inte städa annars. För jag åker ju till Sthlm imorgon. Efter jobbet, vid tjugo i nio ungefär.


Nu är jag trött. Jag har dammsugit hela huset och städat badrummen. Tvätten är snart klar, och en fiskgratäng står i ugnen och är klar om 20 minuter ungefär.
Nu har jag bara packningen kvar. Och jag har skrivit en lapp på det jag behöver, nu ska jag bara hitta en bra väska. Rullväskan jag brukar vilja ha, är i Portugal så det går ju inte. (Obviously)
Kanske får ta min gigantiska väska som jag använde när vi åkte till Japan, Nya Zeeland och Hong Kong. Fast den är ju jättestor.. :/ Problems problems.
Nu ska jag ta tag i det, och sedan äta fisk framför Project Runway som jag missade men spelade in i måndags. Nice nice..

Hoppas ni hade en bättre 1.a april än vad jag hade!
Love

Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0