Färga hår och raggarsträng

Var inte oroliga, jag gör inte det sistnämda. Det gör Albin. Fråga mig inte varför, jag vet inte. :)
Färgen såg jättekonstig ut när jag hade skakat klart flaskan. Den var vit från början, men den blev lila. Och nu när jag väntar med färgen i hårbottnen så är det rött. Jisses.. Vi får se hur det blir. Jag ska vänta i ungefär en kvart till och sedan ska jag fixa i resten av håret, vänta i tio minuter och sedan skölja ur.
Hoppas, hoppas det blir snyggt...
Det är ju 50-årskalas på lördag. Samt Torias fest. Vill gärna vara fin!
Har klipptid på onsdag också, så det finns stor chans att jag kan göra något trevligt med mitt hår. Jag tänker jättemånga och små lockar i hela håret. :P Hm.
Får se.

Idag har jag bara softat. För det mesta. Dammsög hela huset men orkade inte ta badrummen. Har bäddat rent i sängen också, så skööönt! Lagade en trasig tröja och såg lite på Ugly Betty, som jag inte har sett förut. Och så spelade jag lite dataspel. Sedan kom alla hem och vi åt julkorv (som har legat i frysen ett bra tag) som var jättegod. Och sedan iväg på kalas hos min morbror. Det var trevligt. Mormor fixade några maskor åt mig, vi lekte lite med min lille kusin och han log åt mig och så kikade vi på TV och åt kakor. Mycket trevligt.
Imorgon blir det jobb igen och träning. På fredag är jag ledig men annars vet jag inte hur veckan blir.
Hoppas ni hade en toppenhelg, för det hade jag. Varmt och soligt och träffat släkten och ätit kakor och jag vet inte allt. :)
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0