Every me, every you..

image6

Börjar nog numera alltid ett inlägg med en trevlig bild ^.^
Igår visade det sig att jag ska gå en svenskakurs på GU. Det låter rätt fel, som om jag aldrig klarade svenskan på gymnasiet men så är inte läget. Man måste ha läst Svenska B och sånt. Jag är iaf jätteglad att jag nu har något att göra i höst! Tror vi ska hålla till på Humanisten. Väldigt bra för mig, behöver bara ta Grön till Korsvägen och sen gå upp vid Justus järn, eller vad den affären heter..
Och så kanske jag ska jobba de dagarna jag inte pluggar. Få in lite pengar är alltid trevligt.

På tal om pengar så är jag nog en.. Golddigger O.O Eller dylikt.
Fick lön för några timmars arbete hos morbror, 2000. 500 ska gå till räkningar men resten vill jag bara shoppa upp på en gång. Lite kläder, lite filmer.. That kind. Det är ju fruktansvärt.. Nästan iaf. Jag är nog ganska oförmögen att spara. När det gäller så lite pengar anyway..

Igår köpte mams Music and lyrics. Stackars Hugh Grant.. Att han måste dansa på det viset, jaja.. :)

Frågan för idag är: ska jag stanna inne och glo på tv och lyssna på min Oscar Wilde-cd? (Rickard Wolff läser Dorian Grays porträtt) Eller... Ska jag springa ut på stan och hitta nått billigt, men roligt på H&M?
Vissa saker behöver jag ju inte, som.. Film och så, men andra saker behöver jag ju köpa. Lite tröjor, det har jag alldeles för lite. Ett par jeans hade nog inte varit fel det heller, men ja.. Får nog se.

Zombie för en kväll

image4

Har haft en jätterolig och underbar helg med undantag för natten till söndagen. I fredags träffade jag Stål-G som jag inte träffat på typ tre år, och hemma hos honom såg vi första lotr-filmen (extended) och åt glass tillsammans med hans bror. Wonderfull. Vi hade tänkt att se alla men jag kom dit vid sex så det skulle ha blivit alldeles för sent och det orkade ingen av oss, och jag hade dessutom gått upp halv sju och jobbat. På tal om jobbet den dagen så borrade jag i betonggolv! (och var allmänt manlig) Jag vågade först inte men Mattias ville inte. Sen fick jag Olle lova att han skulle göra det men han sa att vi skulle göra det tillsammans istället, och vem kan motstå en söt pojke? Not me.. Så jag gjorde tre hål alldeles själv. *duktig*
Anyway.. I lördags hade Sissel inflyttningsfest. Jättetrevlig lägenhet men den skulle dock behöva ett köksbord *tjata*. Det var väldigt trevligt, det kom gamla klasskompisar från nian och vi pratade och skrattade och hade kul. Sen drog de ut och jag hade inga pengar så jag gick hem och softade med Scrubs till halv ett. Då kom min bror med kompisar och bestämde att de skulle festa där, istället för hos min granne. Typiskt att det alltid händer när jag är hemma. Kvart i tre var jag helt slut och hade fått nog av dom så jag gick ut och skällde ut dom lite men det hjälpte inte så mycket. Halv fyra drog dom som tur var.

På söndagen hade Art och jag bestämt att vi skulle träffas. Art hade fått nys om en filmspelning av sin granne, så han ville dit och leka zombie. Jag, som är lite rädd för zombiefilmer överhuvudtaget, tänkte att jag bara skulle vara med och fota. Vi åkte till sanetoriegatan och gick lite vilse men kom dit vid sex. Stället var ett övergivet sjukhus, Renströmska, och var helt underbart. Jag blev också övertalad att vara med, så vi gick runt och kollade i några timmar. Vid tio blev vi sminkade och jag fick ett par roliga skor. Art blev påtvingad en Hamlet-kostym men alla trodde han var en tupp eller kyckling. (han hade tajts!) Det var iaf himla roligt, och sen tuperade Art mitt hår så jag såg ännu mer crazy ut. När klockan var tolv var zombies utanför, för scenen skulle spelas in i en backe precis utanför sjukhuset.
Det var roligt att det kom förbi folk och en av zombiesarna följde efter dom i perfekt zombiewalk och stönade och hade sig. Det fanns massa olika speciella zombies, t.ex: clownzombie, ballerinazombie, nazi-zombie, (Art som) Hamletzombie, partybrudszombies, prinsesszombie osv. Jag var bara en vanlig men kände mig läskig ändå. Vid halv ett började dom nog filma och vid fyra kände jag mig jättesjuk och ville åka hem. Lite kämpigt att vara utomhus mitt i natten i kjol och strumpbyxor och ingen ordentlig jacka. Så även om det var helvärt det, så har jag blivit jätteförkyld. Igår var det inte så farligt utom att jag nös hela tiden men idag är min hals helt förstörd och jag låter skum. Hade lite feber igår också men tror den har gått ner nu.
Det var inte så läskigt när jag väl var där, mitt i natten med rökmaskiner runt mig, och gick och lekte zombie och hade massa andra zombies överallt som stönade och gick stelt och ville åt huvudpersonen. Men annars gillar jag inte zombiefilmer. Shaun of the dead är ifs rolig men andra filmer klarar jag nog inte av :P Så jag undrar om jag vågar ens se den för att kolla om jag syns någonstans.

I onsdags kom också min mimobot! Min lilla Darth Vader.. <3
image5

Iaf, en underbar helg. Om ni vill läsa om filmen, gå in på http://www.freewebs.com/demonicum/index.htm.
Ingen jättebra sida men iaf. Man kan se ett pilotavsnitt också. Kind of scary att tänka att jag har varit i den korridoren och den hissen.. Men iaf :)

London by myself

Äntligen hemma igen. Borta bra, hemma bäst, it's true. Kanske mest om man åker iväg själv och inte har så mycket människor att umgås med. Fast det gick bra och var jättekul ändå. :)
Classon var en hjälte och hjälpte mig hitta till hotellet, annars hade jag nog gå rätt vilse, och jag hade nog inte ens kommit iväg för jag fick något kort att åka på och det hade jag aldrig fixat on my own.
Såg flera stycken fruktansvärt fult klädda människor.. >.< Och Hare Krischna. Skummisar, har jag alltid tyckt..
St James Park var mysigast, och jag såg ett par jättefina skor i en converseaffär men de hade inte i min storlek =/
Köpte lite stuff på H&M och Accessories och på en miniliten mysig affär, i stil med Okey i Gbg.

Hemma och jag tänker inte göra någonting alls idag. (inte så jättemycket skillnad från London men här kan jag gå och ta en macka utan att lämna huset. Ha! Plus att det finns kallvatten och kyl och en trevligare dusch och massa filmer och och och.. MIN DATOR.) But still!

Tokyo breakfast (nigga)

Japaner som försöker vara niggas är mycket bättre än alla wiggers. For example:

If nigga no go to school, nigga no get job. If nigga no get job, nigga no make no money. If nigga no make no money, nigga no can afford BMW 7-series, NIGGA!

http://www.kontraband.com/show/show.asp?ID=2935&CAT=movies&NSFW=3&rtn=search-2935&Keywords=japanese

She's the man!

Det händer så mycket att jag inte orkar göra något annat. 3 dagar kvar tills jag åker iväg lite till London!
Har satt upp mig på bokningslista på Mork & Mindy, som kommer på dvd i oktober!image3

Yay! Och alldeles nyss bokade jag biljetter till Kent i november! Tar med mig mamma, hon tycker om dem massvis. Har dessutom köpt tre tröjor på T-Shirthell. Hoppas de kommer innan London, men man ska inte hoppas på för mycket. Köpte: http://www.tshirthell.com/store/product.php?productid=423 , http://www.tshirthell.com/store/product.php?productid=306 och http://www.tshirthell.com/store/product.php?productid=609 .


Och idag ska jag: växla pengar, köpa glasögon, köpa en BRA Londonkarta så jag hittar mitt jävla mini-hotell, städa huset, kolla på matta, leka med Castro? Får se vad som hinns med. Imorgon åker jag med en kort sväng till landet också och säger hejdå till släkten som åker långt bort (hem) efter jag dragit.
Så skönt att ha min egna dator igen. (Den stod på landet när jag var här)

Jag skickade in en tjuvlyssning av min lille syssling och morfar till Tjuvlyssnat, kika den här: http://www.tjuvlyssnat.se/sodra-sverige/nar-emil-trottnade-pa-tragubbarna
Cred till Josie för det. Ska för övrigt berätta att min syssling är världens snällaste och sötaste, så han är inte direkt ondskefull, bara när han vinner över mig på Yatzy.

Jag känner mig lite stressad men orkar inte göra nått åt allt som jag ska fixa idag. =/
Måste jobba på min motivation...

Bloggdesign: Albin OlssonRSS 2.0