Every me, every you..

image6

Börjar nog numera alltid ett inlägg med en trevlig bild ^.^
Igår visade det sig att jag ska gå en svenskakurs på GU. Det låter rätt fel, som om jag aldrig klarade svenskan på gymnasiet men så är inte läget. Man måste ha läst Svenska B och sånt. Jag är iaf jätteglad att jag nu har något att göra i höst! Tror vi ska hålla till på Humanisten. Väldigt bra för mig, behöver bara ta Grön till Korsvägen och sen gå upp vid Justus järn, eller vad den affären heter..
Och så kanske jag ska jobba de dagarna jag inte pluggar. Få in lite pengar är alltid trevligt.

På tal om pengar så är jag nog en.. Golddigger O.O Eller dylikt.
Fick lön för några timmars arbete hos morbror, 2000. 500 ska gå till räkningar men resten vill jag bara shoppa upp på en gång. Lite kläder, lite filmer.. That kind. Det är ju fruktansvärt.. Nästan iaf. Jag är nog ganska oförmögen att spara. När det gäller så lite pengar anyway..

Igår köpte mams Music and lyrics. Stackars Hugh Grant.. Att han måste dansa på det viset, jaja.. :)

Frågan för idag är: ska jag stanna inne och glo på tv och lyssna på min Oscar Wilde-cd? (Rickard Wolff läser Dorian Grays porträtt) Eller... Ska jag springa ut på stan och hitta nått billigt, men roligt på H&M?
Vissa saker behöver jag ju inte, som.. Film och så, men andra saker behöver jag ju köpa. Lite tröjor, det har jag alldeles för lite. Ett par jeans hade nog inte varit fel det heller, men ja.. Får nog se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0