Hinderbana och svampskog

Hejsan!
Dåligt bloggat av mig, men det är så det är på landet. Har ingen egen dator så lånar pappas ibland, mest för att kolla mail och bloglovin.

Igår var det regnigt och tråkigt så då bestämde mamma och pappa att vi skulle åka till Norge, det är ju rätt nära. Så det var rätt kul, vi åkte till Fredikstad och gick runt och kikade lite, fikade lite och jag fotade lite.

Tyvärr är min sladd till kameran hemma så jag kan inte ladda in bilder än men det kommer. Nästa vecka kanske, då är jag hemma igen.

Efter Norgebesöket åkte vi till Nordby shoppingcenter. 95 % av alla bilar där är norska. Det finns massor av butiker, så mamma och jag hittade rea lite varstans. Jag hittade ett par lilarosa shorts och en svart pikéaktig tröja hos Gina för 100 kr sammanlagt. Det ni! Plus ett par grå jeans för 200. Sedan gick vi till MQ och där hittade jag ett par blå kostymbyxor i lin och bomull. Måste dock sy upp dem annars kan jag inte använda dem. Hade tänkt att ha dem på jobbet.

Vart gick vi sen..? Jo, en sväng till en godisbutik som heter Gottebiten. Helt livsfarligt! Vi köpte bara lite godis men det var barnfamiljer där och barn som grät och godis som tappades på golvet och kaos. Sedan letade vi efter pappa men han var någon annanstans så då gick vi till BikBok. Mamma hittade ett rödprickigt linne till sig och ett vitprickigt till mig. Och därmed var shoppingturen slut. Vi gick och köpte räkor också, så igår var det lite fest. :)

 

Idag bestämde min moster och min mamma att vi skulle ut i skogen för att leta svamp. Jag måste tydligen sysselsättas när jag är här, fast jag helst vill ligga och läsa och ta det lugnt :P Men det får man tydligen inte göra. Så vi gick ut + pappa och vovven Milton för att jaga svamp. Men då hittade vi scouternas hinderbana! Den var jätterolig men lite svår. Moster Eva bestämde att vi ska dit imorgon, hela släkten, och tävla! Jag var tydligen duktig, så man kan ju hoppas att det går lika bra imorgon :) Imorgon ska vi nog ut på sjön (havet) också.

Fick precis reda på att brorsan med tillhörande söt vovve kommer hit idag. Yay! Söthunden har ju varit på agilitykurs. Han var i gruppen Blåbäret. :D Fruktansvärt gulligt.

Oj, vilket långt inlägg. Förhoppningsvis får jag tillfälle att blogga lite imorgon också men vi får se hur det går. Hoppas ni har det skönt, vare sig ni har semester eller jobbar! Jag saknar min älskling som jobbar, men jag åker hem till honom på tisdag. <3

Ciao!


Slottskogen

Här kommer lite bilder, innan vi ska iväg på möte!


Hittade en bild på Oliver förresten. Lite arrangerad bild kanske. Han ser lite obekväm ut.


Albin bjöd mig på glass men min glass smakade inte så gott :(


Albins glass var desto godare!


Albin fick förresten en ballong på Böfhuset. Han var ganska nöjd med den :) På kvällen filmade jag medan Albin drog i sig heliumet. Jag gjorde det också, men bara lite. :P


Vi kikade på sälarna som hade två ungar. De bråkade lite och var väldigt osmidiga när de skulle "hoppa" undan. Men det var kul!


Jag tog en "konst"-bild. Detta är konst.


En get.


Ett hängbuksvin som var lite ensamt. :(


Horsiiiie.


Lite äckligt golv men ganska söt pingvin.


Det var allt!

Ciao!

The Runaways

Idag är en lite seg dag.
Seg början, seg mitt och antagligen segt slut :P Men det är också mys ibland. Vi åt på Böfhuset, det var gott. Sen cyklade vi till Slottskogen och kikade på sälungar och getter och pingviner.
När jag kom hem såg jag på The Runaways som handlar om Joan Jett och Cherie Currie när de bildade sitt band.



Fast jag gillar Joans låtar bättre när hon sjöng med The Blackhearts. Men men.
Snart ska vi nog äta upp resterna från thaien igår och se på Bröllopsfotografen på bluray. Yeah!

Imorgon blir det till att skriva kontrakt för lägenhet och sen ska jag åka till landet och Albin ska jobba igen. Men jag kommer nog hem nästa vecka igen. Det är så mysigt att vara med Albin, vi hittar alltid på så mycket.

Har förresten sett två avsnitt av True Blood också. Himla konstiga. En timmes-avsnitt och galet mycket nasty sex. Jaja. Mådde typ lite illa när de skulle slicka blod och ha sig. Men böckerna är bra.
Har läst klart de tre (som finns på svenska) och bokat in mig på två till. Vet dock inte när de kommer men det kan jag kika snart.
Men nu ska jag dra! Kommer kanske in senare med bilder från idag men annars imorgon innan jag drar.
Ciao!

Sweet disposition

The Temper Trap, lyssna på den låten, den är underbar. <3
Nu är jag hemma i Frölunda igen! Det känns bra, även om det bara är tills på torsdag.
Ikväll åt vi thaimat och såg på Snabba Cash. Boken är avsevärt bättre, tycker jag. Inte lika krångligt. Men ändå rätt bra. Imorgon har jag planerat in massa saker för oss att göra. Vi ska äta lunch på Böfhuset och sedan kika på djur i Slottskogen. Sedan ska väl Albin klippa lite videoblogg också, och jag kan ju alltid se på några filmer eller kolla i min garderob vad jag ska ta med mig till landet igen. Och på torsdag ska vi skriva kontrakt.
Och sedan åker jag tillbaks till landet. Trist att bara vara så kort med Albin men det är så skönt att vara på landet, där är allt så lugnt och all släkt är där.

Jag ska nog sova snart, men jag lovar att blogga imorgon :)
Ciao!

Nitskor och filmer

Igår hade jag jättekul! Visserligen var jag bara med mina kompis i två timmar eller så, men det ändå kul. Har inte sett flera av dem på jättelänge, så det kändes riktigt bra att vi tog tag i det och träffades. Synd att inte Albin orkade följa med men han skulle jobba dagen efter (idag) så det var ganska osmidigt.

Igår shoppade jag lite också, bl.a. nitskor.


Härligt snygga! Från DinSko, de har jätterea just nu.

Var ju på Movieline också, och där hittade jag lite filmer. Jag hade gjort upp med mig själv innan att jag inte fick köpa fler än tre stycken, och det höll jag också. Bra! :P


Not the Messiah med Monthy Python, Coco & Igor och några Agatha Christie-filmer med varken Poirot eller Miss Marple.

Så kul hade jag igår :)
Idag ska jag nog åka till landet. På ett sätt blir det riktigt skönt men på ett annat känns det bara dåligt, eftersom Albin inte ska följa med :( Han ska jobba himla mycket.
Men det känns lite onödigt att jag skulle vara hemma, för vi skulle inte träffas mycket alls, eftersom han jobbar massa timmar varje dag. Men han är lite ledig i augusti och då ska vi åka till hans föräldrars sommarstuga, så då får vi vara tillsammans :)
Hoppas ni har en mysig lördag, så hörs vi (men jag vet inte när! :P)
Ciao!

Levande död i Dallas

Usch, vad jag är dålig på att blogga nuförtiden.
Och sämre kommer det väl bli eftersom jag planerar att åka till landet imorgon och då kommer jag nog inte sitta mycket vid datorn utan mest umgås med släkt och bada och sola och bara slappa.

På vårdcentralen igår gick det väl sådär. Fick sitta och vänta med ett skumt system och ingen fattade riktigt hur det funkade men sen blev det min tur och en sköterska kikade i mitt öra och skickade mig till en läkare. Fick vänta länge igen och sedan fick jag komma in till honom. Tyvärr kunde han inte mycket svenska, så jag förstod inte hur jag skulle göra med medicinen han skrev ut till mig.
Väldigt frustrerande, för jag vill inte verka taskig på något sätt och säga att man inte förstår (kan man skaffa en tolk?) så jag låtsas att jag förstod och skulle hälsa på A innan jag åkte in till stan. Han jobbade nämligen.
Men jag vet inte riktigt vad som hände. Jag var där och pratade lite om vad som hade hänt och då började jag gråta. Så jäkla irriterande. När man inte får sagt det man vill säga, kan man börja gråta istället och det gör jag ofta. Och då blir man ännu mer frustrerad och gråter ännu mer. Och om någon är snäll mot mig och vill trösta och kramas då blir det ännu ännu värre för mig :P
Himla jobbigt. Men jag hade solglasögon så det funkade väl bra.

Har märkt att jag är rätt känslig nu. Vet inte varför. (Nej, jag har inte mens) Är inte deprimerad eller något. Brukar vara ganska glad. Men men. Gråter inte nu iaf, så det är väl bra :)
När jag hämtade ut medicinen på apoteket förklarade den trevlige apotekaren (?) hur jag skulle göra. Droppa lite i örat några ggr om dagen och sedan ska jag tillbaks och så ska de spola vatten i örat på mig. Har varit med om det en gång innan, det är inte så farligt. Men jobbigt med lock på örat. :(
Sov iaf jättegott inatt, himla skönt.

Igår såg jag både Two towers och Return of the king. Helt galet!
Nu funderar jag på att se en film innan jag ska till Movieline, var inte där igår. Och ikväll ska jag träffa Castro för att dricka en drink eller två och snacka. Mysfredag, eller så :)
Kommer kanske in senare igen.
Ciao!

Vårdcentralen

Nu ska jag åka till vårdcentralen, mitt öra har nämligen slagit lock och det har hållt i sig sen igår, så jag har nästan inte kunnat sova alls inatt. Hoppas verkligen att de kan hjälpa mig för det funkar inte alls att tryckutjämna eller tugga eller något sånt. (Jag vet, jag har provat allt möjligt)
Det värsta är att det har gjort så ont också. Just nu gör det inte ont men det känns och låter så konstigt, så jag hoppas verkligen att de har tid för mig idag, kan ju inte ha det en natt till.

Har tvättat och precis sett klart The two towers, funderar på att se tredje filmen när jag kommer hem sen. Ska nog en sväng till Movieline också.
Men vi höres.
Ciao!

Blått och glittrigt nagellack

Hej hopp!
Har precis sett klart The fellowship of the ring (Sagan om ringen) och målat naglarna blå och glittriga och på fötterna har jag rosa. Ready for summer!
Jag jobbar bara imorgon och sedan är jag ledig i 3 veckor. Yay!
Och imorgon kommer Albin hem också! Det känns riktigt bra. Till helgen åker jag till landet också, det ska bli riktigt skönt att bara bada och vila upp sig, umgås med släkt och ta det lugnt.

Men nu ska jag gå och lägga mig och läsa innan jag däckar.
Hoppas att ni har en superhärlig dag!
Ciao!

Ny ring <3

Idag fick jag en komplimang för min nya ring som jag köpte igår! :)


En fin liten ros från Gina Tricot.


Söt söt söt.

Jag köpte lite andra smycken också, here they are.


Lite för stort, jättegulligt armband.


Fina örhängen som ser ut som vingar <3


Fint igen :P


Klump med armband.

Fick ett fint kort från min kusin också!


Sötkusinen!

Idag har jag jobbigt. Vart lite smådeppig och grät på bussen när det kom en sorglig låt. Illa. Lyssnade på Lykke Li - Possibilitys när jag kom hem och den är ju så sorglig i New Moon så jag började grina igen. Illa.
Är känslig idag.

Muntrade upp mig med lite choklad och Say yes to the dress. :)
Nu funderar jag på att se en film.
Ciao!

Grannjävlar

Måsarna höll sig tysta imorse men självklart vaknar jag kvart över sju av grannarnas jävla radio.
Helvete. Mycket svordomar nu, men jag blir så sur. Kvart över sju? På en söndag?! Kom igen..!
Så onödigt. Skaffa hörlurar.
Det värsta är ju att jag inte vet exakt vilken granne radion kommer ifrån. Om det är ovanför eller nedanför eller på andra sidan väggen. Det hjälper iaf inte att banka; vi har betongvägg. Och taket når jag självklart inte upp till :P
Och jag drar mig för att stampa på golvet.
Får börja sova med öronproppar. Men då kommer man till problemet att jag kanske inte vaknar av mitt alarm :P

Jaja.
Idag blir det kanske shopping, kom jag på nyss. Ska kika in någon liten playsuit.
Höres.
Ciao!

Kalas

Jag är så tröööött... Och seeeg.
Precis hemkommen från kalas hos farbror för att fira farmor.
Vi åt grillat (oxfilé!!!) och sedan jordgubbar. Mums! Jag är så otroligt mätt. Och så har vi pratat massor, promenerat vovven lite, jagat bort grannens fula och elaka katter som störde Oliver osv osv.
Pust. Nu måste jag gå och lägga mig, fast jag precis kom hem. Jag måste ha sovmorgon imorgon. Stänger av mobilen och hoppas att inte bli väckt av de jäkla måsarna utanför sovrumsfönstret.
Imorgon blir det minigolf!
Har man tagit sig vatten över huvudet om man utmanar någon som har 25 i handikapp? Och säger att förloraren bjuder på glass? Jag kommer nog loosa isf. Attans.
Men vi hörs väl mer imorgon.
Tre dagar med jobb till och sedan är jag ledig i tre veckor. Superscore!!
Ciao!

Bounty Hunter

Äntligen hemma!
Har varit tvungen att promenera mycket idag efter jobbet, mindre roligt. När man dessutom har dålig kondis är det ingen supercombo när man har astma och måste bära en tung väska och en tung påse.
Men men, är hemma iaf och det känns rätt bra. Jag är så himla trött, ska gå och göra mig iordning nu och sedan slockna.
Har förresten sett The Bounty Hunter nyss, den var väl sådär. Som alla andra filmer, typs. Well..
Imorgon kanske jag passar på att recensera några böcker jag läst ut, vi får se. :)
Annars får ni ha en trevlig kväll, men nu sticker jag.
Ciao!

Yello - Oh yeah

Riktigt bra låt :)

Har underhållt mig själv med några gamla avsnitt av SYTYCD (So You Think You Can Dance), det piggar alltid upp.
Mår nog bättre idag än vad jag gjorde igår men har ändå små problem med astman. Ringde läkaren imorse och fick tid i augusti, så det är mer än en månad men det är ju alltid något.
Jag hoppas att det blir bättre när jag får umgås med folk och slippa sova ensam igen.

Imorgon ska jag vara makeupmodell, ska försöka få bilder på det och på fredag ska jag nog träffa Castro och kanske Lee och kanske Jönsson, vi får väl se. Vi ska nog gå ut, tror jag, det vore kul för det var himla länge sen. Kalas för farmor på lördag, så då kommer mina föräldrar hem.
Just nu kikar jag på Poirot <3
Vi hörs imorgon, förhoppningsvis med bilder på mig med makeup!
Ciao!

Alone again

Det känns inte riktigt bra nu.
Jag vet inte om jag håller på att få ett astmaanfall, det känns lite svårt att andas. Jag vet hur jag ska göra, jag ska slappna av och ta det lugnt men det är ju lite svårt när man inte kan andas normalt.
Det känns heller inte bra att jag är ensam. Mamma och pappa är på landet, Albin i Arvika, mormor och morfar på landet.. Tror brorsan är hemma men det är ju inne i stan. Det är ju inte här.
Känns jobbigt att vara själv över huvud taget men att vara själv när man mår dåligt suger verkligen.
Jag har tagit lite akutmedicin och ska göra mig iordning och lägga mig och läsa och hoppas att jag kan "sova bort" det.
Imorgon måste jag verkligen ringa doktorn.
Ciao!

Raining cats and dogs

Alldeles nyss var det fruktansvärt varmt och sedan började det blåsa och det kom mörka moln och nu regnar det. Inte klokt att det är så varmt att det måste regna.
Idag på jobbet letade jag fram en fläkt så det har inte varit för varmt iaf, det är skönt. Och så har jag druckit mycket vatten. Men det är jobbigt på bussen till och från jobbet, då blir jag alltid jättetörstig men har aldrig med mig vatten. Illa.

Har haft en kompis här idag. Fun fun, vi tittade på How to irritate people med bl.a. John Cleese, Michael Palin och Graham Chapman. Den är rolig, men inte alla fattar den. Som tur var fattade P.
Jag har så udda humor ibland, så det är skönt att iaf Albin förstår mig :)

Idag råkade jag klippa till ett hål på mina strumpbyxor på jobbet. Jag försökte laga lite med tejp men det gick inget bra så jag fick slänga dem direkt. Hatar när det är hål, ett litet hål men det syns så väl på svarta strumpbyxor.
Jag är himla trött, så jag funderar på att gå och lägga mig och läsa.
Ciao!

Slut för dagen

Nu är min dag slut, nu är det dags att sova.
Hoppas ni har haft en trevlig helg, och jag hoppas på en bra vecka.
Ciao!

Filmdag

Hittills har jag sett tre filmer: Percy Jackson, Shrek 3 och Did you hear about the Morgans? och funderar starkt på att se en till. Det är vad jag har gjort idag :P
Spelade lite guitar hero 3 förut och det var kul i en tjugo minuter men sedan fick jag ont i fingrarna :P
Tur att jag inte ska vara ensam och vara ledig de här dagarna, då hade jag visserligen sett många filmer men kanske blivit galen :P
Ska ju jobba, så då har jag bara några timmar efter jobbet då jag måste roa mig :)
Men nu blir det nog att se på Accepted, den är nog kul, Justin Long är ju med.
Ciao!

Namntattoos

Hej hopp!
Jag har funderat på en sak. Varför tatuerar man in sitt eget namn på sin egen kropp?
Ta inte illa upp, ni som gjort det, jag vill inte bråka. Men jag fattar bara inte. Har frågat en person varför, och hon sa att hon ville tatuera in något personligt.
Hm. Okej. Så det mest personliga du kan tänka dig är ditt namn? Det är inte så att du är ensam om ditt namn, duvet. Det finns väldigt många andra som har samma namn. Med undantag förstås :P
Om man ville tatuera in något riktigt personligt, då kan man ju antingen rita något själv, hitta på någon figur eller whatever. Eller tatuera in något som verkligen betyder något, t.ex. svalor som representerar en släkting som har dött eller dylikt. En hyllningstatuering kanske.
Men inte ditt namn, snälla.
Såg en tjej på bussen häromdagen som hade tatuerat in Alexandra precis nedanför nacken. Kan mycket väl vara så att hon inte hette Alexandra utan var kär i någon som hette så eller har en släkting hon vill hylla, men jag tror inte det. Är det kanske väldigt ego att tatuera in sitt namn?
Perhaps.

Jag är inte tatuerad, vet inte om jag vill det heller men om jag skulle vilja det skulle jag vilja tatuera in något lite hemligt, något personligt. Inte mitt eget namn iaf, kanske min pojkväns.
Det ska man visserligen aldrig göra, har jag hört. Men då kan man ju tatuera in något som båda gillar (om man är ihop med någon), som betyder något för båda. Typ... Någon figur från ett tvspel eller dylikt.

Vad jag vill ha sagt är att jag egentligen tycker att folk som tatuerar in sitt eget namn är, frankly, rätt dumma i huvudet.
Ciao!


Helt okej tatuering :P

Percy Jackson & the Olympians

Jepp, den har jag sett alldeles nyss. The lightning thief.
Jag älskar alla böcker och berättelser om grekiska gudarna! Jag borde gå och låna några böcker genast, har faktiskt inte varit på biblioteket i Frölunda, kanske dags att skaffa ett lånekort, eftersom vi ska stanna här :)
Filmen tyckte jag om, det var väl lite klyschor men det är det ju i typ alla actionfilmer, romcoms.. Alla. Och någon "vass" replik innan man slår ner sin fiende, ni vet.
Det är ju så det är, så jag har överseende med det. Kul att de fick med många kändisar i filmen; Sean Bean (från Lord of the rings), Pierce Brosnan, Uma Thurman, Rosario Dawson, Steve Coogan.. Folk :)
Älskade att Hades var klädd som rockstjärna. "Rock 'n roll är djävulens påfund". Älskart! :) Och Rosario var het som Persephone. Gillar henne, speciellt i Rent.
Filmen fick väl inte jättebra betyg på Imdb men jag tyckte iaf om den, så se den om ni inte har gjort det!



Ciao!

All by myself

Don't wanna be... *nynna*



Ja, här sitter jag alldeles ensam. Albin gick för ungefär en timme sedan. Massa kramar. Jag kikade ut genom vardagsrumsfönstret och såg honom gå, så blev jag lite gråtig. Faktiskt. Kind of sad :(
Han utgör en så stor del av mitt liv, och nu ska han vara borta i 10 dagar. Jisses, vad jag är känslig :P
Men det är ofta så att om något händer så tänker man direkt "det ska jag berätta för Albin!" men nu går inte det riktigt lika bra. Han jobbar ju massor så jag kan inte ringa honom i tid och otid när jag vill något, som vanligt.
Trist :/
Men jag får försöka muntra upp mig själv och inte deppa ihop till gråtmilda ballader :)



På ett sätt är det bra att jag jobbar hela veckorna, annars hade jag suttit hemma och inte haft något att göra. Men idag blir det nog fönstertvätt, kanske en cykeltur och kanske pyttelite shopping. Nya trosor och bh, inget mer. I promise!
Låter som en kul dag va? :P Jag avrundar nog med en del filmer och kanske lite tvspel.
Ciao!

Tuff spelkväll med tårar och skratt

Nu är spelkvällen slut och vi har haft det riktigt roligt.
Vi har ätit chips, kladdkaka och äppelpaj med vaniljsås, druckit mängder med vatten och skrattat så tårarna rann och man blev alldeles hes i halsen efter ropande av random ord, och hoppas att de var rätt.
Vi spelade Pratmakarna och lite Hur fan visste du det? och sedan spelade vi Master of Movies. I Pratmakarna var det först Sissel, Victoria och jag mot Albin och Christoffer men Christoffer hade jour så han var tvungen att åka iväg och jobba lite så Victoria gick över till Albin. Sissel och jag var jätteduktiga men sedan gick det mindre bra och det slutade med att V och A vann. Jag tror att Albin vann Hur fan visste du det? också. Jag vann Master of Movies, för jag älskar film. :)
Det var iaf en jätterolig kväll och jag är fortfarande lite hes. Det roligaste var när S skulle förklara ord i Pratmakarna och det gick inget vidare så vi bara skrattade och grät och skrattade oss hesa, det gick inte alls att säga vad man skulle. Massor av fun! :)

Imorgonbitti åker Albin till Arvikafestivalen. Jag trodde att han skulle åka på eftermiddagen men han åker redan på morgonen :( Jaja... Imorgon ska jag nog roa mig med att tvätta fönstrena och kanske städa lite. Kanske cykla till torget och handla något ätbart också.
Nu ska jag sova. Hörs!
Ciao!

Party time, excellent!

Snart kommer my friends hit och det blir säkert jättekul! :)
Albin och jag har köpt chips och cola och det finns rosévin eller saft för den som är hugad.
Det känns som jag är typ tolv och ska ha första kompisarna hembjudna :P Men det var längesen vi träffades alla tillsammans.
Nu ska jag städa lite till och typ byta om.
Skriver sedan om det läskiga fyllot i affären idag.
Ciao!

Valentines Day

Jisses, jag har inte alls hunnit sitta vid datorn mer än fem minuter sedan jag kom hem vid sju!
Direkt när jag kom hem så börjades matlagningen och sedan åt vi god mat och såg på Valentines Day. Den var rätt bra, ganska lik Love actually fast amerikansk istället för brittisk. Mer kändisar i den amerikanska versionen :P
Men den var faktiskt helt okej, rolig och gullig på samma gång.
Brukar visserligen inte bry mig så mycket om Alla hjärtans dag men det är ju en stor grej i staterna.

Nu är jag redan trött, har diskat och ska nog gå och göra mig iordning så slipper jag det :P
Ska upp tidigt imorgon för jag ska dels jobba och dels tvätta håret innan dess. Brukar gå upp halv åtta på lördagarna men imorgon blir det väl strax efter sju. *gny*
Men imorgon blir nog roligt, alltid kul med vänner på besök. Hoppas vi spelar spel och jag vinner! :)


Idag blev jag kallad för favorittjej av en kund :) Hon är så söt, liten dam med rullator som alltid tycker om när jag är där. "Åh, det är min favorittjej här, vad bra!" sas det idag <3
Old people are so cute :) :P
See you tomorrow!
Ciao!

Fredagsmyyyyyyys

Jag har sovit gott inatt, som tur är. :) Har lite ont i magen men jag hoppas att det går över.
Mamma har sagt att man ska äta "snäll" mat som fisk och sånt som inte är starkt, så jag ska försöka följa det och se om det blir bättre. Visserligen gillar jag inte så stark mat så det är nog lätt att undvika.
Nyponsoppa är alltid mysigt, det kanske jag gör ikväll eller imorgon.

Idag är det fredag och jag hoppas på myyys när jag kommer hem från jobbet. Vi ska nog göra god mat och kanske titta på någon rolig film. :)
Imorgon kommer Sissel, Toria och Christoffer hit för att spela lite spel och sånt mys, det ska bli himla kul!
Vi hörs senare..! :P
Ciao!

I'm not a robot

Gillar den låten med Marina and the Diamonds, har ni hört? Mysig.

Har haft mycket att göra idag på jobbet, massor av saker till skolstarten att prismärka så jag har nästan inte kunnat sitta ner och tagit det lugnt förrän efter tre. Det är visserligen väldigt kul att ha saker att göra men det blev nästan för mycket. Jag är nämligen dålig på att vänta med saker till dagen efter, vill gärna ha det gjort om det nu blir andra saker att göra dagen efter så jag inte ligger efter.

Jag mår nog lite bättre idag men vi får se hur det blir när jag ska gå och lägga mig. Tror det är då, när man inte gör något, utan bara ligger och tänker lite och väntar på att man ska somna som jag börjar må kasst. Annars har jag ju haft för mig saker hela dagen men i sängen finns det inget att göra och då väller magontet och illamåendet över mig. :( Jag får väl försöka ta någon värktablett i värsta fall. Hatar tabletter annars, kan inte svälja dem. Får mosa dem.


Just det, på tal om roligare saker har jag glömt att visa mina fina sandaler!


Jättefina från DinSko.


Vår nya vän fläkten från Clas Ohlson :)

Jag tror bestämt att jag ska se några avsnitt av The Hills eller någon mysig film.
Ciao!

Allt vore enklare..

..om man bara kunde spy när man behövde.
Inatt kunde jag verkligen inte sova. Hela kroppen var stissig och jag hade ont i magen och kände nästan lite astmabesvär, och jag bara visste att om jag bara kunde spy så skulle jag må så mycket bättre. Smög upp vid tvåtiden och drack lite vatten, mådde illa, spydde inte. Ulkade lite men inget mer. Fasiken.
Somnade om efter många stressiga tankar men mår inte mycket bättre nu.
Lite bättre kanske. Så himla jobbigt! Vet inte ens varför jag mår såhär. Äter jag dåligt och för sällan? Är jag nervös för att Albin ska åka bort?
Den sötnosen försökte få mig tänka på annat igår och frågade sömnigt vilka filmer jag skulle se och vilka datorspel jag hade. Hjälpte inte så mycket men det var gulligt gjort. Sedan somnade han gott :P
Jag får ta och skärpa mig. Jag ville spy inatt men tänkte samtidigt att det skulle vara hemskt för då skulle jag behöva stanna hemma och idag börjar jag ju jobba och jobbar i två veckor ensam.
Det hade liksom inte funkat.

Men men, hoppas att jag mår bättre senare idag. Ha en fin (molnig) dag!
Ciao!

The Proposal

Har nyss sett den filmen och är inte jätteimpad.
Alla romcoms är ju typ likadana. Jag fattar inte.. Denna är ju som Gifta på låtsas och How to loose a guy in 10 days. Eller så. Helskumt.
Nu ska jag sova.
Ciao!

Rosa skor + mintigt nagellack = superfin!


Syns lite dåligt men det blev verkligen fräcka färget ihop!

Nu är vi tillbaks från bion, och jag tyckte att filmen var jättebra! Albin tyckte också att den var himla roligt. Nu är jag så sugen på att se Shrek 3, bara därför att :)
Imorgon börjar jobbandet igen. Känns väl sådär :P Skönt att ha något att göra men det har varit så skönt att vara ledig i några dagar. Hörs väl imorgon igen.
Ciao!

Shrek 4

Nu och för alltid, heter den. Vi ska se den ikväll.
Hade fått biobiljetter eftersom jag tyckte till om tidningar, göttans :) Har sett alla filmerna om Shrek innan så tänkte att det bara var rätt att jag skulle se den sista, som det är sagt iaf.
Jag gillar premiärer :P
Eclipse-premiären frågade de tre frågor och man kunde vinna något pris. Man skulle ställa sig upp när man visste svaret. Jag orkade inte, jag är seg :P

Idag är det lite molnigt, men det klarnar väl upp som det gjorde igår, antar jag.
Men jag tror inte att det är mycket inplanerat. Cykla till torget och sedan träna med Wii Fit också.
Men annars kommer jag väl in med ett inlägg senare.
Ciao!

Bloggfritt

Jisses, här har jag inte bloggat så mycket idag.
Har visserligen inte varit hemma eller inte haft tid för jag har tvättat men ändå. Vi hade asmycket saker att tvätta plus lakan, och så var vi lite stressade för vi skulle iväg innan två och tvättiden tog slut vid två. Så alla kläder blev inte torra. Tusan, dumma torkskåp.
Vi åt lite med Albins föräldrar och sedan åkte vi mot kalaset i Sjuntorp. Det var trevligt där, vi fikade och firade Albins brorson Caspian som fyllde 3 år. Han fick massa bilar i present, för det är hans kopp te.
Det var soligt och skönt så vi satt ute. Mycket lek blev det, jag är nya favoritlekkompisen :P
Fast jag var så orkeslös och lat idag så jag var nog inte mycket till lekkompis.
Vi hälsade på några hästar och kollade in bilarna han hade fått på sin födelsedag.

Och nu är vi hemma, har precis sett Happy Feet. Funderar på om vi ska gå och se Shrek 4 imorgon. Får se vad vi känner för. Annars händer det nog inget speciellt imorgon. Dagen innan jag ska jobba 6 dagar i veckan i två veckor :P Brukar inte göra det men det ska nog gå fint. Bara folk inte bara spenderar sina dagar på stranden utan handlar lite också, så ska det nog gå bra.
På lördag kommer lite folk hit och vi ska ha trevligt och kanske spela lite spel och annat mysigt. Fun!
Nu ska jag sova, för jag har dels ont i magen (igen :() och dels är jag supertrött. Hörs :)
Ciao!

Molndag

Idag är det lite molnigt, inte jättevarmt. Vilket passar bra, tror jag.
Bara det inte börjar regna :/ Jag tror iaf att jag mår bättre idag och det är ju alltid toppen. Hade varit trist att missa att åka till Sjuntorp och grilla bara för att jag har djävulskt ont i magen.
Snart ska jag tvätta, vi har fruktansvärt mycket tvätt. Det fanns typ inga tider alls förra veckan så vi har fått vänta. Det är dåligt!
Jag kände mig som ett as igår, för jag kunde typ inte sitta eller stå utan låg i soffan och slöglodde på TV medan Albin fick fixa maten. Vet inte varför jag tyckte att jag var taskig som inte hjälpte till, det är inte ofta han lagar mat själv utan vi brukar göra det tillsammans. Men det kändes ändå så.
Typiska skuldkänslor för tjejer :P

Ska välja ut någon fin klänning eller kjol som jag kan ha sedan. Kanske hinner spela lite Harry Potter som lego. Det var kul igår men jag kände verkligen inte för det då, för vi hade ju precis fått lägenheten.
Hoppas att ni hittar på något roligt idag, så hörs vi.
Ciao!

I Underlandet

Där har Albin och jag varit i lite drygt två timmar.
Älskar den filmen av Tim Burton, han gör allting så underbart och berättar saker med sina filmer, som man aldrig hade tänkt annars. Alla karaktärer får ett eget liv och inspirerar och roar eller skrämmer.
I like. :)



Vad händer imorgon då, people?
Vi ska på kalas hos Albins brorson ute på landet. Grilla, tror jag bestämt vi ska göra. Men innan det måste jag tvätta. Gjorde inte det idag, vi planerade lite dåligt. Vi fick inte tag på en golvfläkt heller. Men vi köpte en bordsfläkt. Man kan aldrig ha för många fläktar, fråga Carola.
När vi kom hem började jag tyvärr må dåligt. Vet inte alls vad det var med min mage men den gjorde ont på ett konstigt sätt som jag inte känt innan.
Har fortfarande lite ont men jag tror det är bättre nu. Förhoppningsvis kan jag sova bort det.
Förresten kom inte mitt Poirot-spel idag :( Hoppas att det kommer imorgon. Visserligen kan jag inte spela det ändå, eftersom vi kommer att vara i Sjuntorp men kan spela på kvällen istället.

Får leta fram en sommarklänning som jag kan ha imorgon och hoppas att det inte kommer regna. :) Hörs!
Ciao!

Förstahandskontrakt!

Vi fick lägenheten! Yessss!
Jag är så glad just nu, jag ska nog ta och fira med Albin och gå och köpa en glass! Eller en liten godisbit.
Men fasiken vad skönt! Nu slipper vi oroa oss och med det kontraktet vi ska skriva på, då kan vi ju tapetsera hur vi vill och allt!
1 september får vi flytta in. Awsome!
Ciao!

Seghet

Jag känner mig så otroligt seg.
Det känns inte som att jag kommer någonstans. Bara sitter fast här. Kan vara för jag inte vet exakt vad jag vill göra. Men hur ska man kunna veta det nu? Det finns ett fåtal som vet precis vad de vill, men vad vill jag?
Orkar inte vara nöjd med att jobba på samma jobb som jag har jobbat på i typ 2 och ett halvt år. Vill göra något nytt, något jag inte gjort förut. Men vill inte resa till Thailand och "upptäcka" mig själv (med sprit, som alla andra). Det känns inte som jag. Jag åker hellre till Paris eller London eller Tokyo och upptäcker mig själv.
Men nu sitter jag här, för jag har inga sådana pengar att slösa bort.
Allt är svårt. Idag. :P

Men jag tror det känns bättre om någon timme eller så. Idag hoppas jag på att mitt spel kommer hem till mig, mitt nya spel med Poirot. And then there were none heter det.
Jag hoppas verkligen att vi får lägenheten som vi har tittat på. Det skulle kännas lite som en nystart och då kanske det blir lättare att veta något. Kanske.
Hoppas ni får en mysig dag.
Ciao!

Tropic Thunder

Idag har det varit en rejäl slappardag.
Vi köpte inte ens en fläkt. Jag cyklade och köpte choklad och bindor (det är det man behöver, ni vet) men annars har vi inte gjort mycket alltså. Vi spelade lego-Batman i typ två timmar, och efter det satt jag i 2 och en halv timme och kollade på klipp på Youtube och Kontraband. Så jäkla roligt, jag skrattade så jag grät.
Vi var tvungna att äta också, så vi gjorde spagetti och köttbullar och bänkade oss framför Tropic Thunder. Den var himla rolig, jag fattar inte att jag har missat den!
Se den ;)

Imorgon blir det väl tvättdag och kanske städa lite annat. Spela mer tv-spel antagligen. Kanske titta på någon film. En till slappdag typ. Lite tråkigt men det ändå rätt härligt att bara vara ledig, det brukar jag aldrig vara.
Jag tänkte lägga upp några roliga klipp som jag hittade idag. Vissa är gamla favoriter och andra några jag aldrig sett förut. Men enjoy :)












Hoppas ni tycker de är roliga. :)
Nu ska jag nog gå och lägga mig snart, har huvudvärk igen. :/
Ciao!

4 juli

Om jag hade bott i USA nu antar jag att man skulle vara tvungen att fira på något sätt. Händer det något dåligt om man inte gör det? Jaja.

Det är varmt idag igen men jag tror bestämt att det har regnat lite så det kanske är lite svalare. Jag tror att jag vill vara inne större delen av dagen men vi måste nog cykla och handla lite. Men efter det ska jag bosätta mig i soffan!
Jag tycker verkligen om min nya mobil!
Jag håller på att lära mig hur man gör med alla widgets och program och stuffs. Men det verkar vara ganska lätt :)


Min gamla mobil till vänster, min nya i mitten och längst till höger ligger Albins.


Jag med min nya mobil.


Min gamla och den nya. Visst är den nya snyggare? :)

Jag borde verkligen damma...! Det är så himla dammigt och det kanske är därför som jag nyser så mycket. Och jag var tvungen att "ta hand om" en spindel förut. Jag är Spindelmörderskan. :( Om jag kan brukar jag locka in dem i ett glas och sedan släppa ut dem men det gick inte denna gången. Så skyll på mig om det regnar mer idag :P
Igår åt vi thairester och såg på Matrix Revolutions. Sedan spelade vi lite Lego BatmanPS3:an. Det är roligt :)
Idag läste jag i GP att de hade testat Lego Harry PotterPS3 (som jag har!) och att den fick 4 fyrar. Yay! Att det nog var det bästa lego-spelet hittills. Score :P

Nu ska jag gå och tvätta håret och kanske spela lite mer lego-spel! Hörs senare.
Ciao!

Het dag

Idag har det varit så himla varmt.
Varmt att jobba, varmt att vara i stan, varmt som fan hemma. Jisses.
Vi ska köpa en fläkt imorgon, har vi bestämt. Vi har haft balkongdörren öppen, ett fönster i köket öppet och ett fönster i sovrummet, så det har varit lite korsdrag. Men ändå varmt.

Jag har köpt en HTC Desire! Jag berättar mer imorgon för just nu har jag huvudvärk, nyser som en galning och är supertrött, så jag måste gå och lägga mig. Men skriver mer imorgon.
Ciao!

Lördagsmorgon

Hejsan!
Nu ligger ni säkert och sover, när jag är uppe och klar för att snart dra till jobbet :P
Jag blir så trött på att tidningen inte kommer när jag ska äta frukost på lördagarna. Den kommer vid åtta men jag äter vid halv åtta. I-landsproblem :)

Militärgrön kjol idag med vitt linne, hoppas att det blir varmt för jag tänker skippa strumpbyxor och sånt fånigt. Har nog en del att göra på jobbet också, känns bra. Det är mindre roligt när det är soligt ute, folk är och badar eller dylikt och jag har inget jag måste göra utan ska bara vänta på att kunderna ska komma.
Också i-landsproblem.
Efter jobbet blir det MediMarkt! Jag hoppas verkligen att de har inne mobilen jag vill ha, annars kan det hända att jag blir skogstokig och vill åka till varenda elektronikaffär i hela Göteborg tills jag hittar den! Jag tenderar att bli sån när det finns något jag har bestämt mig för.
Och jag har velat ha en ny mobil jättelänge men har inte vetat vad man ska köpa.
Om jag köper en HTC Desire då är min mobil häftigare än Albins :P Hans är en Legend (om jag inte minns fel) och den är snäppet äldre än Desire.
Men men. Nu måste jag fixa håret, och sedan dra!
Ciao!

Ledighet

Har fått reda på att efter jag har jobbat klart imorgon (jobbar till två) så är jag ledig tills jag jobbar igen på torsdag. 4 dagars ledighet alltså! Yay! Bara lite, för sedan jobbar jag alla dagar (6 dagar i veckan) i två veckor. Sedan vet jag inte riktigt hur jag jobbar men ska efter det vara ledig i två veckor. Någon gång :)

Den 11:e åker Albin till Arvikafestivalen och jobbar. I will miss him!
Men jag har tänkt att då kan jag se alla filmerna som jag har velat se men som inte han har velat se :P Och man behöver inte laga så mycket mat. Och jag kommer vara sååå online på msn :P'
(Be there! :P)


Nu ska vi börja laga lite fläskfilé med pommes och gräddsås och till efterrätt ska vi äta jordgubbar med vispgrädde och chokladsås! Mums! Och samtidigt ska vi titta på Glee. :)
Imorgon, efter jobbet, drar vi nog till MediaMarkt för att Albin ska kika på en videokamera och jag ska kika på en ny mobil. Jag har provat Albins så jag tycker att det lutar åt en HTC till mig. :) Den verkar himla bra och jag vill ha android och touchscreen och lite stor. Perfekt verkar den vara :) Men men vi får se.


HTC Desire.

Vad händer hos er ikväll? Fest? :P
Men vi höres.
Ciao!

Lägenhetsgrejs

Jag tyckte att den var väldigt fin men sambon är osäker och vi ska tänka på saken.
Men jag är rastlös och vill agera nu! Så fort som möjligt!
Argh! Om man inte gör det idag måste man vänta tills på måndag lix, och jag vill flytta nu!

Jaja, snart ska jag dra till jobbet men vi hörs väl ikväll.
Ciao!

Harry Potter i 3D!

Den 19:e november har första filmen av Harry Potter och dödsrelikerna premiär! I 3D dessutom! Både filmerna kommer komma i det, och jag är så glad! Dels för att de äntligen har satt ett datum och dels 3D.
Jag menar, fatta vad coolt det kommer bli! :)
Yay! Bra start på dagen ;)



Ska softa i typ en och en halv timme till och sedan på visning! Och sedan ska jag jobba.
Det är en jättefin dag idag men jag ska nog spendera hela dagen inomhus. Innan tolv ska jag nog städa och spela lite TV-spel och sedan jobba inomhus. Det är så det är.
Jag borde verkligen damma. Usch vad mycket damm det är på mina högtalare.
Men men. Vi hörs sen, tror jag.
Ciao!

Glee

Idag har vi sett de tre första avsnitten av första säsongen av Glee. Vi har tänkt kolla på det jättelänge men vi tittar på så himla många andra saker samtidigt och har serier som väntar och.. Krångligt.
Men vi såg tre stycken på raken för det var så bra och kul.
Jag gillar det verkligen!



Om ni också har missat denna coola serie (det är nog bara vi som har missat :P) så se den! :)
Nu ska jag nog gå och lägga mig för imorgon ska vi gå på en lägenhetsvisning! Yay! Hoppas det går bra.
Ciao!

Listor en masse!

Eller ja, bara en. Snodde den av Madde.
Sätt din musikspellista på shuffle och klicka framåt för varje fråga och se vad det är för låt som spelas. Låtens titel blir då svaret på frågan.


Hur mår du idag?
Life on Mars

Kommer du komma långt i livet?
Noll (hahahaha)

Hur är skolan för dig?
Mustang Nismo (går visserligen inte i skolan men ändå)

Vilken är ditt livs themesong?
California

Vilken är din livshistoria?
Denis

Hur ser din framtid ut?
Scenic World

Hur blir din morgondag?
Uprising (I hope :P)

Vad är det bästa med dina vänner?
No sound but the wind (Betyder det att jag är ensam? :O)

Vilken sång beskriver dig bäst?
It was only a dream (Hah)

Hur ser ditt liv ut just nu?
En annan typ av disco

Vilken låt kommer spelas på din begravning?
Unnatural Selection

Hur var du som barn? 
Iris

Hur ser världen på dig?
War

Vad tycker dina vänner om dig?
Ringa ringa (indisk låt)

Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Eh, eh (nothing else I can say) (Hahaha)

Kommer du någonsin få barn?
Kräm (så nära får ingen gå) (Betyder det nej?)

Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Vissna blommor (haha, what?)

Hur blir du igenkänd av folk?
Happy up here

Vilken är din livsfilosofi?
A pirate I was meant to be (Yeah!)

Vad tycker dina föräldrar om dig?
I don't feel like dancin'

Tycker andra att du är attraktiv?
Main offender

Vad kommer du säga om du gör slut med någon?
Sucker for love

Hur ser du på sex?
Release me (Haha, okeej)

Det var kul :D
Ciao!

Bergsala

Idag har vi varit på Marios gata i Kungsbacka! Det ni!
Vi skulle till Bergsala och fixa vårat nya, svarta Wii som vi köpte igår. Vi skulle fixa över all info från det gamla Wii:et till det nya, och det kunde de fixa på Bergsala. Det gamla (vita) Wii:et är mammas som vi har lånat men vi har kännt länge att vi ville ha ett eget, så de kan få tillbaks sitt så de kan spela hemma hos sig.
Så igår slog vi till på ett svart eftersom det var extrapris och då fick man med Wii Sports Resort och Wii Sports. Så himla värt!


Coolt gatnamn va?

Först gick vi fel, och gick in för att fråga någon var det låg och då blev vi hälsade på av en liten nakenhund. Den var faktiskt söt. Kanske bara för att den verkade gilla mig :P
Och sedan kom vi rätt!
Vi hade typ kommit till himmelriket för spelfans! :)


Gamla spel <3 Super Nintendo!


De hade mycket grejer i montrar. Det var väldigt kul att bara gå runt och titta på.


Massa japanskt!


Mitt spel som jag älskar! :)


Jag hade aldrig ett game boy när jag var liten. Då var jag ledsen :P


De här hälsade oss välkomna.


Fanns massa coola grejer.


Jag trivdes där :)


Link!

Kanske inte så kul att läsa för de som inte gillar spel men men. Skriver inte om det så ofta, så folk får stå ut :P
Efter det åkte vi hem. Det tog jättelång tid med bussen, jobbigt :/
Sedan åkte vi till Thoui's Thai Kök och tog med mat hem och tittade på första avsnittet av Heroes. Vi ska nog försöka kolla om från början för vi har typ glömt vad som har hänt.
Nu har jag gått runt och småstädat lite och jag ska gå och städa badrummet nu.
Albin sitter och grejar med Wii:et. Vi hörs later!
Ciao!

Eclipse igen

Hejsan, nu är jag hemma igen!
Vi har varit borta sedan tio nästan och vi kom tillbaka ungefär vid halv tre eller tre kanske.

Men först tänkte jag skriva om Eclipse!



Det var helt okej publik, lite mycket fniss och tjejpip men det funkade ändå. När de lät för mycket så var det en kille långt upp som skrek "men håll käften då!" Det var roligt :) Och det funkade :P
Ni som inte har sett filmen, se den! Den är grymt bra. Det är ju lite konstigt att alla filmerna har olika regissörer, men det blir ju speciellt på många sätt också. Man får se böckerna ur många synvinklar, på det sättet är det ju intressant och kul.
Den stämde rätt bra med boken, det var bara något tillfälle som jag tyckte det inte stämde alls och bara blev konstigt men de gjorde väl så för att det skulle bli spännande. (Scenen med Edward, Victoria och Riley när Seth ligger ner.. Försöker att inte avslöja för mycket :P)
Jag tycker om filmen eftersom regissören blandade tredje boken med Bree Tanners short second life, det var kul. :)
Jag ger filmen en 4:a! Det är bra betyg, tycker jag. GP gav den en 3:a och tyckte om den, så gissa vad jag gjorde.
Mycket bra film, jag längtar väldigt mycket efter fjärde filmen, som väl ska bli två delar precis som Harry Potter.
När kommer Harry Potter egentligen? Va? Jag har längtat hur länge som helst liksom. Den borde komma i år men jag har letat på SF:s hemsida och har inte hittat något alls. Kasst!
Jaja..

Kommer in med ett inlägg snart om vad vi gjorde i Kungsbacka.
Ciao!

Eclipse var bäst!

Jag hinner inte skriva mer nu, jag måste skynda och ta bussen till Kungsbacka!
Skriver mer sedan om filmen och om varför jag ska till Kungsis. Hörs!
Ciao!

Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0