Lillasyster

Efter den fina promenaden i Gunnebo åkte vi hem till min morbror för att hälsa på min nya kusin, som är en månad gammal precis idag. Och jag hade inte sett henne förut! Skandal av mig!
Hon var så himla liten och röd!
Det är lite synd men hon har inget namn än så de kallar henne Lillasyster, för hon är ju minn andra kusins lillasyster. Rätt logiskt :) Jag tycker Kleopatra skulle vara roligt men det kanske blir lite jobbigt att heta. Lite som Sol eller Måne. Men men.

Det var iaf kul att vara där och jag hjälpte lillkusinen Anton att äta lite. Och han spelade lite musik på någon leksak och dansade. Han var riktigt groovy :D Nej men han kände av musiken och kunde dansa lite, så himla söt var han! Jag tog lite bilder men har ingen sladd här så får lägga upp dem i helgen eller så. Vi får se när det blir.
Nu ska jag softa lite innan jag lägger mig och läser mer om Rom i min lilla guidebok som jag har lånat av mamma.
Natti natti!

Promenadbilder

Hej hopp, här slänger jag in lite bilder, enjoy!


Gillar bilden, det ser typ ut som hon flyger fram, lilla mamma :)


Och superhunden var med som vanligt!


Tycker denna bilden är jättefin. Det var väldigt fint vid vattnet när vi gick där.


Vad tycker ni om denna bilden? Eller är denna under bättre?


Eller är denna bättre? Jag tycker båda är fina men vet inte vilken som är finast :)


Vi hittade några skumma svampar men vi tog inte med dem hem.


Oliver är så himla smidig och hoppar från sten till sten till berg till trästam.


Älskar bilden. Så fint och lugnt och vacker :)

Det var det! Idag ska jag möta mamma på bussen, för hon ställde bilen hemma idag, och sen ska vi nog promenera i Gunnebo och titta på djuren så då blir det kanske lite fler promenadbilder :P
Vi hörs kanske sedan om datorn har lust att låta mig låna internet annars får vi väl höras en annan dag :)
Ciao!

Ny dörr!!

Yeah, jag är pinsamt glad över den nya dörren :)
Den är jättefin men det kan ju aldrig jämföras med ett par snygga skor. Eller ett par halvsnygga. Men ändå!
Nu kan ingen tjuv komma och tjyva för det är typ omöjligt med alla dessa lås vi har, mohahaha!


Hjälp, dörren är borta! Den gamla alltså.


Sedan skulle han tydligen riva stället. Med kofot!


Stökade ner gjorde han också. :P


Ja, jisses vad de gör..


Det såg illa ut ett tag men det ordnade sig.


Nya dörren stod snällt och väntade på sin tur.


Där är den igen, kofoten!


Där är den nya, fina dörren!

Jag antar att ni hellre hade sett en bild på en svettig hantverkare, men så roligt ska vi inte ha det. Nu måste jag dammsuga lite. Har förresten duschat och det var superhärligt! :) Nytvättat hår och allt, yummie.
Sedan ska jag ner till torget lite och kolla läget. Kommer in med ett inlägg om en stund med bilder från promenaden i tisdags.

Alltid visslande hantverkare

Är det inte alltid så, att hantverkare visslar när de arbetar? Det är ett bra tecken tror jag, att de trivs med det de gör så därför visslar de. Men det kan ju vara för han har hörselskydd med radio inbyggt också, vad vet jag? :)
Jag fick vänta i mindre än en timme från det senaste inlägget men nu har han varit här i typ två och en halv timme. Visste inte att det tog sådan tid.
Men han är nog snart klar och jag får alla nycklar och är allmänt glad, för då kan jag duscha sen :D

Jag tog lite bilder på dörren men vågar inte ta någon bild på hantverkarkillen, då blir han kanske... Inte arg men kanske inte glad? :P Men tog kort på hans arbete. Nu hör jag att han dammar lite ute i hallen :P Han har smutsat ner fruktansvärt, så det var ju tur att jag inte hade städat innan :)
Ska man bjuda honom på en pepparkaka? :P
Skriver snart!

Hantverkare

Igår ville inte datorn vara med och leka. Jag kunde kolla lite bloggar men den ville inte Facebook och inte blogg. Så jag såg klart på Alice med mamma istället.
Jag trooor hon gillade den :) Vi tittade på extramaterialet också. Det är häftigt hur mycket de kan göra! Och så är det alltid kul att höra regissören (men kanske bara Tim Burton) berätta hur han ville förmedla sitt budskap genom filmen. Och se Johnny såklart!

Nu är jag hemma och är ledig idag! Åkte hemifrån mamma ganska tidigt, så jag hann inte duscha. Och nu när jag är hemma vågar jag inte duscha för det ska komma hantverkare och byta ut vår gamla dörr mot en snygg och nyare. Och det står inte när de ska komma! Men jag tänkte att hantverkare kommer alltid för tidigt så jag var här halv tio. Men de är ju inte här? Och inget står det på lappen.
Och jag vågar inte duscha för tänk om de kommer då??
I-landsproblem deluxe!
Förstår hur jobbigt det är att bo själv ibland :)



Vet inte riktigt vad jag ska göra med denna dagen förutom att vänta på hantverkarna. Blogga lite såklart. Duscha förhoppningsvis.
Det var nog det :P Får komma på lite annat också. Men nu ska jag läsa bloggar!

I don't care how we look walking down the street

Morron!

Kände mig lite konstig igår. Dumt. Lite andningsbesvär och lite ont i magen. Hade lite konstig värk i magen imorse också. Vet inte alls vad det är. Jag bor ju hos mamma, allt ska väl vara bra då?
Vet inte, det kanske går över snart.

Idag är det jobb! Det känns så konstigt att jobba när man varit ledig en dag och jag är antagligen ledig imorgon också, då vi ska få ny dörr. Jättebra med ny dörr, bättre lås och titthål, yay!
Jag ska vara där och hålla koll så de inte skräpar ner :P
Igår skulle vi äta prinsesstårta men mamma orkade bara en halv och jag orkade inte ens det. Så då har vi till idag också! :) Och mamma orkade inte kolla klart på Alice i underlandet så vi ska nog kika klart idag istället.

Nu måste jag sticka, för jag ska hinna handla något innan jobbet!

Gone baby gone

Nu ska jag sticka in till stan och mammas jobb, så ska vi hämta upp vovven på hans dagis. Hem och byta om för att sedan gå runt Labra. Kan ju inte gärna promenera i klänning, tokigt! :P
Efter det ska vi nog äta god mat och mysa lite i soffan, förhoppningsvis framför Alice i underlandet. Mamma har inte haft tid, hon jobbar så himla mycket, tar med jobb hem och sitter till sent och går upp tidigt. Men förhoppningsvis skulle det vara klart idag, så jag hoppas hon kan ta det lugnt ikväll.

Igår såg jag Gone baby gone som gick på nian. Spännande men läskig. Hatar när barn far illa, det är så himla otäckt. Men den var ändå sevärd.

Nej, nu tar jag och drar, hörs kanske ikväll om internet är snällt!

Trevlig post

De ringde på dörren för mitt lilla paket kom inte in genom brevlådan. Tur att vi ska få ny dörr på torsdag för brevlådan som vi har nu är trasig och om man ska låsa inifrån får man använda nyckel och det finns inget titthål osv osv. Så himla skönt.
Men iaf så fick jag post! Så passande, på min lilla dag och allt :)


Yay! Jag gillar att få post! :)


Någon som vet vart det är ifrån kanske? :P


Små askar is the best :)


Tadaa! Tror det en liten bakelsering, eller dylikt. Från Cocoo.


Så söt! Har flera stycken halsband med bakelse- och tårtmotiv men denna var riktigt gullig.


En liten födelsedagspresent till mig från mig själv!

Har fått flera gulliga sms och ett inspelat samtal från mammas kompis på landet. Så gulligt att folk tar sig tid och skriver något, ni anar inte hur glad jag blir :)
Kommer säkert sitta och grina senare om vilka underbara kompisar jag har som kommer ihåg mig på min födelsedag! :P
Ska åka till mamma senare men nu blir det lite mer spel! Det är ett roligt spel men lite svårt med Wii-kontrollen. Ibland ska man vrida den på speciella sätt och jag får ont i handleden :P
På tal om ont så har jag ont i mitt högra knä. Helt random! Det gör ont när jag går, och det är ju lite besvärligt eftersom man går rätt mycket dagligen. Tur att jag inte jobbar iaf.
Vet inte hur det kan ha gått till, för jag hade inte ont igår. Undrar om jag har legat på något konstigt sätt...? Aja, får hoppas att det går över snart. Hörs later!

Rocky-teckningen

Just det! Fick ju en teckning på Rocky av Martin Kellerman på bokmässan, har glömt att visa den.
Albin frågade om man kunde köpa tavlor med Rocky men Martin trodde inte det, så då frågade vi om han kunde rita något, så kan man förstora den i datorn och fixa så att det blir typ en tavla.
Så det gjorde han! Himla schysst kille alltså.


I like!

Kommer in med ett inlägg om vad som fanns i posten idag!

Dagens outfit

Hej, hopp, slänger bara in en dagens här, så ska jag gå och spela lite spel!


Skor: H&M. Kofta: Rut m.fl. Klänning: H&M. Väska: Asos.


Lite mer posande. Jag vet inte riktigt varför min mun blir sådär på kort. Det är väl som Michaela Fornis ögonbryn.


Så fin, fin klänning! Gillar att kängorna får den se mindre söt ut, hade skinnjackan förut också och det var också snyggt.


Detta blir efterrätten ikväll!

Födelsedagsdag

Hejsan!
Solen lyser även fast det blåser och är lite småkallt. Jag har på mig den fina röda klänningen med rosett och fickor och känner att jag lyser upp min dag lite mer på det viset.
Imorse sjöng mamma och Oliver för mig. Fast vovven sjöng mindre och pussades mer, om jag ska vara ärlig. När mamma hurrade tyckte han att det inte gick för sig och hoppade på henne och pussade henne också. Brorsan säger att han blir lite orolig när saker inte är som de brukar och då vill han "lugna ner" flocken :)
Han är allt bra söt iaf.

Har fått massa grattiskommentarer på fejjan och några söta släktingar har ringt också. Och älskade Albin har ringt och vi pratade i nästan nio minuter, fast det är jättedyrt så gjorde vi det ändå. För han sa att ibland fyller folk år och man älskar dem och vill ringa och berätta det för dem. <3
Han är så himla gullig och fin. Skönt att han har det bra där borta.
Mormor ringde igår, fast hon är på Kreta, och önskade mig grattis i förskott för idag skulle hon ner i någon ravin och då kanske det inte skulle gå och ringa. Sötisen.
Pappa och brorsan är i Norge men ringde ändå. Alla är bortresta :P
Men mamma och jag ska mysa ikväll och jag har precis köpt två prinsessbakelser som vi kan mumsa på efter maten. Är hemma just nu, för internet hos mamma funkar inte så det är hopplöst att vara där. Kan ju inte glo på TV hela dagen :P Ska spela lite när jag är här och kanske städa lite, får se.
Har varit dåligt med blogguppdatering men igår funkade inte nätet alls, imorse funkade det men gick fruktansvärt segt.

Jaja. Kommer in med inlägg senare! :)

Härlig måndag?

Jag försöker peppa mig själv redan nu att det kommer att bli en härlig måndag, så kanske det blir det? Vem vet? :) Nu sitter jag iaf här och är nästan klar med allt duschande och sminkande och det är en timme kvar tills jag går hemifrån. Hm. Känns konstigt att slippa åka två timmar varje dag.
Men ska visserligen hem sedan och sedan tillbaks hit igen så då kommer jag upp i två timmar :P
Men imorgon ska jag inte åka någonstans! Och jag fyller år, yay! :)
Mamma sa att vi ska äta gott och mysa, det tycker jag låter utmärkt. Funderar på att köpa varsin prinsesstårtebit  så det blir lite lyxigt i vardagen, en vanlig tisdag :P

Yes yes, jag har dessutom fått sms av Albin! Yay! Blev glad, även om vi inte kommer kunna höras så mycket medan han är borta. Men ett sms då och då kan han iaf skicka, så det känns bra. <3
Nu ska jag kika lite på TV. Hoppas ni får en härlig måndag!

Myskväll

Nu sticker jag snart iväg till mamma för myskväll, Oliver hämtar vi upp på vägen.
Jag tror det kommer bli bra, så slipper jag vara ensam idag :)
Men det kommer vara sämre med inlägg från mig när jag är där för deras internet är så fruktansvärt segt. Och så ska jag ju jobba imorgon och på tisdag.
Men det ordnar sig, det kommer iaf några inlägg imorgon, men kanske inte lika många som igår och idag :)
Hoppas ni har haft en mysig helg så hörs vi!
Få inte måndagsdepp utan kämpa för vardagsglädje med film och musik och bra böcker och glöm inte vänner.
See ya!

Dålig uppdatering

På söndagar brukar jag ofta störa mig på alla andra bloggerskor och bloggare.
Ingen uppdaterar flitigt på söndagar, varför??
Det är då man har som tråkigast (eller är det bara jag?) och kanske piggar upp sig med att läsa lite bloggar men det är ju svårt om ingen har bloggat :P Eller så är alla bakis.
Trist. Jag är aldrig bakis, för jag häller inte i mig så mycket så jag mår dåligt, kan man gräns som tur är.

Har suttit och spelat på Wii ett tag nu, har dock fastnat lite så jag tar en paus. Kommer aldrig mamma och hämtar mig? Efter hon har hämtat mig ska vi hämta lille Oliver, för han ska vara med mamma i veckan.
Jag kanske ska gå och välja ut några trevliga filmer vi kan se. Hmm..
Jag vet! Vi kan se Alice i underlandet för den har inte mamma sett än, fast jag lånade ut den för länge sen. Bra ide, Josie! :D


Ten little sailors från And then there were none.


Spännande spel!

Visserligen är inte spelet jättespännande eftersom jag vet vem mördaren är :) Har ju läst boken. Det är lustigt, den heter Tio små negerpojkar och Ten little niggers i orginaltiteln men nu har de ändrat det till And then there were none (Och så var de bara en). Tycker att det är lite dåligt men det är klart att det inte låter jättebra.
Nu ska jag försöka spela lite till!

Sko-ordning

Nu har jag packat upp alla flyttkartonger men det är fortfarande lite stökigt. Men det känns bra! Vi har bott i nya lägenheten i två veckor och tre dagar och alla kartonger är uppackade.
Bra av oss! :) Jag packade upp klädkartongen fast det är väldigt trångt bland tröjor och kjolar och sånt. Men allt är uppe iaf, det är viktigt. Och så har jag försökt ordna bland alla skor också.
Såhär blev det!


Nu är alla skorna ute ur kartongerna och står uppradade så jag ser hur alla ser ut. Det är skillnad från hur jag hade det förut:


Såhär såg det ut innan. Så det jag fixade idag ser ju mycket roligare ut. Men jag sparade några fina kartonger.


När jag kastade bort kartonger hittade jag dessa fina! Mina snygga Acneskor som jag funderar på att sälja eftersom jag inte använder dem.


Älskar klacken!


Såhär blev det i andra överskåpet. Till skillnad från förut:


Det ser himla mycket bättre nu än innan. Yes!


Men alla kartonger blev över måste jag ju göra av någonstans... Återvinningen får de åka till. Men hur ska man bära dit alla?


Några till. Hm. Får kanske be mamma om hjälp eller så.

Har gjort något konstruktivt idag iaf, känns bra. Mamma hämtar inte mig förrän halv nio eller så, jag har alltså mycket dötid för jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.
Kanske spela. Spelade nämligen inte förut utan var duktig och fixade och trixade.
Men kommer in med ett inlägg senare.

Hemlig resa!

Har inte fått skriva om det tidigare, eftersom det inte var helt säkert men nu är det bokat!
Det blir inget Edinburgh med mamma utan det blir en resa till Rom med mamma, mormor, moster Eva och kusin Cajsa! Yay! Tjejgänget ;)
Tre generationer är det iaf. Så varje kväll har jag legat och kikat i en guidebok. Den är lite krånglig och kör topp tio på allt, men det finns massa saker som verkar vara roliga som jag vill kika på!
Det är inte en shoppingresa, jag vill mer se gamla byggnader och fontäner och museum och äta god mat och bara umgås. Fast en och annan affär kan man väl kika in i... :)
Vill se Colusseum och Fontana de Trevi bl.a.!


Colusseum.


Fontana de Trevi.

Det kommer bli så fruktansvärt kul och underbart och spännande.
Men man kan ju vara lite orolig för de italienska männen. Någon beskrev det så bra, det var nog Lauren Conrad i The Hills: ni vet vid en byggarbetsplats, där killar visslar och ropar efter en? Italien är en byggarbetsplats.
Hahah. Men nu måste jag äta något lunchaktigt!
Hörs senare, jag ska försöka ta uti med mina skor och organisera dem bättre!

Dagens outfit

Jag tänkte föra lite färg in i den här söndagen, men annars har jag kört med jeans hela helgen. Känns lite småtrist men det är bekvämt och mest praktiskt. Om man ska bära saker till återvinningen eller tvätta eller så, då funkar det inte riktigt med kjol. Man skulle kunna ha kjol men då skulle jag bara vara rädd för att skada den på något sätt.
Jaja, här är dagens iaf.


Tröja: H&M. Jeans: Gina. Glasögon: D&G. Klocka: Guess. Halsbandet var en present från mormor på min födelsedag för några år sen, älskar det. Har ett matchande armband men det har tyvärr gått sönder. Måste laga det!


Passade förresten på att fota blommorna Albin köpte på Ikea. Han envisas med att använda mitt finglas :P


I en riktig vas den här gången. Fina färger! Speciellt med det gröna bakom.

På söndagar är det linsfri dag, så då blir det glasögon. Gillar helst att ha linser, de blir inte smutsiga och man kan kika i ögonvrån. Men dessa glasögonen är snygga, så det är kul att bära dem. Albin säger att jag blir en helt annan person, Glasögon-sie. Kanske ser mer intelligent ut :P
Nu ska jag spela lite PoirotWii. Hörs!

God morgon

Ny morgon, tråkig söndag, eller?
Söndagar brukar vara rätt sega faktiskt, vet inte varför det är så. Jag tycker inte att de går snabbt alls, så det kan ju inte vara för det är måndag imorgon. Men men.
Veckan blir säkert rolig. Jag menar, fyller ju år om två dagar, sånt är ju alltid roligt :)

Sov förresten första natten själv, ever, i lägenheten. Mycket konstigt. När jag låg och läste var det inget konstigt eftersom jag brukar lägga mig innan Albin, så jag kunde låtsas att han satt där ute :P
Men när jag hade släckt var jag pinsamt medveten om att jag var ensam och blev livrädd när det knäppte till och en dörr öppnades. Lugnade mig själv genom att säga att det nog var grannens, men gick ändå ut och kollade så att dörren var låst. Det var den, så det var bara jag i lägenheten. Sedan gick det bra att sova, som tur var.

Nu ska jag läsa lite bloggar och duscha, bloggar mer sen!

Svartvita filmer = kärlek

Har precis sett klart Sabrina - underbart!
Älskar svartvita filmer, visste inte att den var det. Underbara klänningar som Audrey bar och Humphry var lika svår som aldrig förr.
Alla borde se en svartvit film, om inte i veckan så iaf i månaden! :) Så fina kläder, fin dialog och speciellt fint är det ju om Audrey är med!

Man borde sy upp någon fin klänning som hon hade på sig i filmen. 50-talsklänningar, underbara.
Det finaste i hela filmen var när Audrey satt och sjöng La vie en rose i bilen när Humphry körde.


Givenchy gjorde alla kläder i alla hennes filmer. Denna klänningen var underbar!


Segelstass, minst lika modern idag som för 50 år sedan!


Älskade denna klänningen men hittade ingen bra bild på den. Den skulle jag gärna haft i min garderob.


Turban är ju tydligen modernt igen. Jag gillar det dock inte men på Audrey funkade det.


Underbara klänningen igen!


Liiite bättre bild :)


Hon var så otroligt vacker, även om jag inte riktigt gillar det korta håret. Fast hon rockade det också :)

Missa inte denna fina filmen!

Nu ska jag nog snart sova, vet dock inte vad som händer imorgon men jag ska väl spela lite och sedan hälsa på mamma. Har målat naglarna i nagellacket från Face Sthlm som jag fick av svärföräldrarna; riktigt fint! Blågrönt men mest blått.


Det syns inte riktigt hur bra färg nagellacket har, det är egentligen mörkare. Ska nog fixa en bättre bild imorgon.


Underbar film!

Gonatt, vi hörs imorgon!

Sabrina

Nej, nu borde jag fixa något att äta.
Albin lämnade en halv kartong med thaimat, det kanske jag äter. Eller så äter jag de två kycklingspetten (sweet chili) som jag köpte idag. Jag funderar på det iaf, och samtidigt se på Sabrina som Albin köpte åt mig igår på bokmässan!



Den är från '54 och är säkert himla rolig att se! De gör inte sådana filmer längre, så det är extra kul att titta då. De pratar annorlunda och klär sig så jäkla snyggt och Audrey är alltid snygg och underbar!
Tänkte måla mina naglar i nya nagellacket jag fick av svärföräldrarna också, så får vi se om jag inte kikar in här sen också :)

Harry Potter and the deathly hallows pt. 1

Är det någon mer än jag som längtar fruktansvärt till november?! Måste vänta ändå till 19:e...! Men det fixar jag nog! Jag är bara så pepp. :)



Pepp, va? :) Har kikat lite på Fokis blogg, verkar söt. Påminner mig om Japan, såklart. Vill dit igen!
Man kanske ska äta lite snart?

Spindelmörderska

Soundtrack: The Killers - All these things I've done.

När jag skulle gå iväg och handla förut, så öppnade jag dörren och på handtaget på andra sidan satt en hemsk spindel. Missförstå mig rätt, jag har egentligen inget emot spindlar.
De vanliga är rätt okej, bara de inte sitter på mig :P Men de rör sig inte så oväntat. Men denna som satt på dörrhandtaget var den fruktade HOPPSPINDELN!
De är otroligt läskiga! Vissa säger att de inte finns i Sverige men varför satt det då en på mitt dörrhandtag och hoppade när jag skulle få bort den därifrån? Va? Nä, just det!
Jag blåste på den så den trillade den och den hoppade på golvet (i trapphuset) och jag var tvungen att trampa lite på den. Hatar hoppspindlar. Man vet aldrig vad de ska göra härnäst.
Så om det regnar, så skyll på mig. Jag vet :P

Paket från H&M!

Har äntligen trotsat regnet och hämtat ut mitt paket. Bara fina saker!
Jag blev så glad så jag fotade en del också :P


Jag i en jättefin rödprickig klänning. Den har allt jag gillar, t.ex. rosett :) Och den har fickor! Älskar fickor på klänningar, så snyggt! Den är lite julig, ska man spara den eller använda igen ändå?


Snygga boots! Letar överallt efter de perfekta bootsen och jag tror bestämt att dessa kommer rejält nära. Hoppas bara att de håller nu i vinter!

Nu ska jag softa lite grann och kommer sedan in med fler inlägg. Jag har ju inget annat att göra nu när ingen Albin är här och snor min uppmärksamhet :)

All by myself..

Nu har Albin åkt iväg. :( So sad..
Jag kunde verkligen inte följa med till flygplatsen och vinka av honom, för jag är så säker på att jag skulle börja grina. Och det vill jag inte göra bland folk. När jag berättade det imorse, för Albin, då började några dumma tårar rulla ner för kinden. Attans!
Och även om alla säger att man fååår gråta och det är okeeej att gråta inför andra, så tycker jag inte om det. Vill inte visa mig.. Svag? Jag vet inte vad det är men om jag ska gråta ska jag gråta ifred. Och gråta klart liksom.
Som tur är har jag inte så mycket att gråta för.

Men nu sitter jag iaf ensam. Känns himla trist, men på ett sätt så är det ju otroligt kul och häftigt att min pojkvän får göra det han älskar, och det är ju extra spännande att det är i ett annat land. Det är sånt man sitter och tänker tillbaka på sedan, roliga resor och sånt. Så jag är otroligt glad för hans skull!
På tal om att vara ensam så hatar jag folk som inte tycker att man ska mesa sig bara för man ska vara ensam i tio dagar. Varför inte det? Varför får inte jag känna hur jag vill?
Visst, det är inte länge men jag älskar att umgås med Albin och om jag inte pratar med honom på en hel dag så känns det tomt imonbords. Fattar inte folk som inte tycker att jag får känna mig ensam utan att jag borde rycka upp mig istället.
Jag säger inte till folk att de inte får känna det de känner, så varför ska folk hacka på mig?
Jaja.. Nu ska jag inte deppa utan göra något konstruktivt.
Diska kanske. Det vore bra. Borde ta en promenad till affären också, och hämta ut mitt paket och kanske handla något matigt för imorgon och kanske ikväll. Imorgon ska jag iaf hem till mamma. Så kan vi vara ensamma ihop :P För pappa ska jobba i Norge, tror jag det blir.
Så vi kan mysa ihop. Så jag ska alltså inte till bokmässan idag igen utan jag hoppar det. Tror inte jag klarar av all trängsel idag igen.

Men men, ska nog hitta på något som piggar upp mig lite!

Bokmässebilder

Yes, här kommer några bilder från igår!


De brukar ju frakta hit lite is från Norrland (eller vart de får det ifrån) och så även denna bokmässa.


Jag gillar den isen fast den är blöt.


Per Nilsson satt där, han var min favoritförfattare när jag var tonåring.


Lite folk på mässan!


En Björn Ranelid.


Albin och hans kollega som vi hälsade på.


Jan Giullou var såklart där också, fast vi stannade inte och lyssnade på honom.


Martin Kellerman ritade en bild åt oss! <3


Alexander McCall Smith! Så mysig farbror.


Per Morberg såg lika farlig ut som vanligt.


Mycket folk! Vi gick hem ganska snart för jag hade ändå tänkt att gå lite idag också.


Jag kom hem med den här boken..


..och denna filmen, som söte Albin köpte åt mig <3

Nu ska jag gå och tvätta lite, så Albin kan få med sig sin favorittröja till utlandet. Hörs!

Sleep...

Nej, nu blir det att sova. Ni får bilder imorgon.
Sov gott alla!

Älskade bokmässan

Så underbart med bokmässa! Det pågår i två dagar till, så om ni har missat det är det bara att kravla er dit! Man får köpa nya böcker till bra priser och man får se (bok)kändisar!
Idag har vi sett:

  • Leif GW Persson
  • Per Morberg
  • Björn Ranelid
  • Jonas Jonasson (författare till Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann)
  • Jan Guillou
  • Per Nilsson (min favvoförfattare när jag var tonåring)
  • Martin Kellerman (han som ritar Rocky)
  • och min personliga favorit: Alexander McCall Smith. På nära håll! Har foto också, fixar det snart!
Yes, vi såg kanske fler men jag kommer inte ihåg. Fick inte kort på alla heller. Inte på GW, jag vågade inte :P Men vi gick bakom honom ett tag. Han har börjat med käpp, undrar varför...
Det var iaf jättekul att se McCall Smith, jag har läst nästan alla hans böcker. Hade dock inte med mig någon han kunde signera :( Men tänkte ta med det imorgon om jag ska dit med mamma, efter Albin har åkt.
Vi har precis kommit hem från Improkvällen, som var jättekul! Det är så värt att gå dit, man får typ ont i käkarna för man skrattar så mycket och har roligt! De är duktiga och har lagt upp det så allt blir kul och bra. :) Tyvärr är det bara en gång i månaden, men ändå.

Nu ska jag äta en macka, är hungriiig, och kanske se sista avsnittet på första säsongen av Glee! Vi får se, kommer kanske in sedan igen!

Filmad presentjakt

Imorse vaknade jag till av att Albin höll på att gå upp men han skulle snart vara tillbaks sa han, så jag låg och halvsov lite till tills.. Ja, ni får se på filmen.



Såhär busig var alltså min söte pojkvän idag! Jag är så otroligt glad att jag har honom!
Bokmässan var förresten himla rolig, bloggar om det senare.

Snart vi dra iväg till After work Impron men jag lovar att blogga när vi kommer hem, vilket blir vid tiotiden eller så. Ha en mysig fredag!

Dagens outfit

Hej hopp! Det inlägget jag lovade att skriva kommer kanske senare idag, ska fixa lite med bilder och annat skoj :) Vi får se när det kommer men förhoppningsvis ikväll.
Ni får en dagens istället, hoppas det går bra :P


Tröja från Threadless och jeans från Gina. Har ni sett att jag sportar min nästan-snedlugg?


Förresten har Albin satt upp spegeln i hallen! Han gjorde det igår, den sötnosen, så nu kan jag fota dagens så de blir ganska bra. Yay :)

Nu är Albin i duschen, och jag är redan klar för länge sen. Vi ska väl snart dra oss in till mässan. Hoppas jag på iaf, jag vill gå nu så jag hinner med impron ikväll!
Vi hörs later!

Fredagsglad!

Idag är det fredag och det är både bokmässan och på kvällen så är det After work Impro!
Fun fun fun! Fast jag är snuvig. Mindre fun.
Vet inte alls vad det är med mig, jag vill inte bli förkyld. Det är nog inte bra alls. Då kanske polyperna kommer tillbaks >.< Hemska tanke!

Jag väcktes förresten på ett väldigt trevligt och spännande sätt. Bloggar om det strax! :P

Buzz!

Hej hopp, nu är jag hemma igen!
Har varit hemma i en timme men har spelat ett spel jag fick i födelsedagspresent-i-förskott av Albin. Vi har redan Buzz men nu fick jag till PS3:an och andra, nya frågor. Yay! Vi körde en omgång och det såg ut som att jag skulle förlora men alldeles i slutet så ryckte jag iväg och vann allt!
Jag tycker att det är himla kul med frågesporter, så det var en himla bra present. :)


Fick presenten på resturangen.

Vi var ju på resturang. Det var inget speciellt faktiskt. Jag trodde det skulle vara rätt annorlunda men det var nästan samma som thaibuffe. Men det var helt okej. Hade mysigt med Albin och det är det som är viktigast för mig.


Här är vi på Bamboo! Albin syns inte så bra, men han är där, jag lovar.


Min mat var godare än vad den ser ut. Älskar räkchipsen!


Lite suddigt men så såg jag ut. Mistake med svart bh till vitt linne men ändå!


Söt-bin ska ge mig present. Vad som var i har ni ju redan sett.


Albin visar här slutscenen i folksagan pojken som åt ikapp med jätten.


Vi busar och har roligt tillsammans, det är bra! :)


Efterrätt i en båt!


Suddig bild men detta är presenten vi fick innan vi betalade.

Nu ska jag läsa lite bloggar!

Supertorsdag!

Idag är det visserligen jobb men efter jobbet ska sötnosen Albin och jag gå och äta en mysig middag på Bamboo, lite som en födelsedagsmiddag eftersom han missar det.  Jag kanske får någon present också, vem vet? :)
Det ska iaf bli jättekul. Dels för man slipper laga mat (och diska! :P) men också för det inte är helg än, så då blir det lite ovanligt men kul att gå ut och äta "mitt" i veckan.
Spännande. Vardagsspänning ;)

Det svåra är att klä sig. :)
Jag vill ju gärna slippa byta om en hel outfit efter jobbet eftersom jag åker direkt in till stan för middagen. Funderar på att ha kjol men bara byta tröja sen. Kan funka. Men om man vill ha fina skor som man samtidigt kan jobba i, det blir lite svårare. Får klura på det en stund.
Nu ska jag blåsa håret. Vi hörs väl inte förrän ikväll, vet inte riktigt när. Men någon gång iaf.
Kram!

Lite bilder

Här kommer lite bilder från idag!


Söte vovven överöste mig med slickningar och pussar.


Mamma försöker få Oliver att posa men han var inte intresserad. Han ville ju på promenad i skogen! Han brukar stå på bakbenen när han ser något intressant.


Wendelsberg gick vi förbi.


Jag gillar klockor.


Vi gick förbi många dammar..


..och Oliver vill gärna dricka ur varenda en.


Och gnaga på blöta pinnar. De är de bästa pinnarna!


Och dricka lite till.

Förresten såg jag Välkommen åter. Jag tyckte om det, det var roligt och himla kul att det bara var kvinnliga komiker (som sagt)! Se den om ni missade det! TV4 play har den säkert, har inte kollat dock.

Nu känner jag mig krasslig och lite trött så jag ska nog lägga mig i sängen snart, det blir en tidig kväll alltså. Det kan jag nog behöva, jobbar ju imorgon också. Men vi höres, så hoppas jag på att jag mår bättre imorgon!

Skogspromenad

Jag var inte alls hemma vid sju, som jag hade sagt. Efter jobbet gick jag nämligen hem till mamma för att följa med en promenad med henne och vovven som hon passar denna veckan.
Han är så söt! Han var vid dörren och välkomnade mig med massa pussar och viftande svans. <3
Vi promenerade till Wendelsberg och gick omkring i skogen. Det är kul att gå där för det är inga trottoarer utan bara mjuka stigar som vovven kan springa på och dammar som han kan dricka ur. Och pinnar han kan gnaga på.
Lägger upp några bilder från promenaden lite senare, nu borde vi ta tag i att göra något att äta.
Kommer sen!

Klädångest

Vet inte riktigt varför men vet inte alls vad jag ska ha på mig och känner mig tråkig i en rutig skjorta jag drog på mig. Suck. Måste ha en halvlång tröja till dessa jeansen, för de är lite låga :P
Kanske något färgglatt? Jaja, hittar nog på något.

Igår köpte jag kycklingspett att ha till lunch idag. Yay, de är så goda! Fattar inte att jag har missat det innan. Mums. Känner mig allmänt seg och trött idag, det är trist. Då kommer jag säkert slumra till på bussen och det är aldrig bra. Om man åker via stan har jag två byten och då hinner man inte slumra till men åker man en timme med samma buss och inte rör sig ur fläcken, kan det lätt bli så.
Ikväll kommer ett nytt humorprogram, Välkommen åter heter det och handlar om livet på ett varuhus. Men det roliga är att det är bara kvinnliga komiker som är med. Inga män! Kan nog bli intressant :) TV4, kl. 21.30, missa det inte! Det ska inte jag göra iaf.
Ha en bra dag, nu måste jag leta fram något nytt i garderoben!

Carrie Diaries



Yes, det har kommit en ny bok, om en mer ungdomlig Carrie. Har faktiskt inte hört något om den och inte läst den heller, så vi får se om den är bra eller inte. Hoppas på bra! :)
Nu är det himla sent igen, och jag ska gå och göra mig iordning. Sleep tight så hörs vi imorgon.

Nya filmer och en bok

Yes, har fått reda på lite coola filmer som kommer på bio snart, som säkert är väldigt sevärda!

  • Eat, pray, love (Lyckan, kärleken och meningen med livet på svenska), kommer 1 oktober
  • Scott Pilgrim vs. the world, kommer 8 oktober
  • Social Network, kommer 22 oktober

Den sistnämnda handlar om Facebooks grundare, och kan säkert vara himla kul och intressant att se, speciellt när Justin Timberlake är med. Han är rätt rolig faktiskt, iaf i The Guru. Och Eat, pray, love är baserad på boken med samma namn, som jag fullkomligt älskade!

Har tips på en bok som jag såg i en katalog också! Visserligen kommer den inte förrän i januari men man kan ju boka så man slipper glömma bort iaf. Sophie Kinsellas En mini-shopaholic i mammas fotspår som självklart handlar om Becky Bloomwood och hennes shoppingvanor.



Jag längtar redan!
Hämtade förresten ut en rolig bok idag, ni får se senare!

Fruktansvärt sur busschaffis

Det var nästan så jag trodde att det var Dolda Kameran imorse. Eller mja, kanske inte riktigt. Men det var inte något av det som brukar hända på bussen.

Jag gick på bussen, som stod där den brukar med dörren öppen. Det stod visserligen Ej i trafik på men det brukar det göra. Nästan precis när jag gått på kom en busschaffis till dörren (han var inte på bussen alltså) och ropade att vi inte fick vara på bussen. Nähä, varför inte det, undrade vi. För att det stod Ej i trafik på, sa han surt. En kvinna frågade försynt om bussen inte skulle åka någonstans. Två ggr fick hon fråga eftersom han inte hörde (inte ville höra?). Jo, medgav han. Dåså, tyckte hon och alla andra. "Men ni har stämplat fel, alla stämplar fel när det inte står rätt!" Jaha? Mig spelar det egentligen ingen roll, för jag har månadskort, men det blir kanske fel i systemet.
Det har visserligen inte varit något problem alla andra ggr då det tom suttit busschaffisar på sin plats, i bussar som det stått Ej i trafik på och de har varit hur trevliga som helst.
Men chaffisen kanske hade en dålig dag. Då han inte kunde köra med oss i bussen mer, körde han lite med de som stod vänligt och väntade. En tant frågade vilken buss det var och han röt fram "Va?". Jo, vilken buss var det, undrade tanten. Den är inte i trafik än!
Ni är bara lata som inte ändrar om skyltarna, tyckte tanten. Då blev han riktigt pissed och sa att det går automatiskt. (Det visste jag :P) Men sedan stod det rätt och 751 till Mölnlycke. Då fick de andra kliva på, de som väntat utanför.
Sedan lackade han ur på någon tjej som drack energidryck.
"Inte dricka i bussen!" Suck. En tant sa halvhögt "vilken jobbig chaufför" men jag tror inte han hörde. Tjejen lovade att inte spilla och då kunde inte surchaffisen skälla eller skylla på något mer utan fick snällt köra iväg med bussen.

Vilken dag va! :P Och då hade den bara börjat. Fast det har inte varit fler problem idag. Allt har gått smidigt. Har dock fått reda på att jag jobbar imorgon och på torsdag istället för fredag, så istället för att vara ledig hela torsdag är jag ledig hela fredag istället och tar därmed långhelg efter torsdagen :P
Nu ska jag göra mig lite middag. Blir inget avancerat eftersom Albin inte är hemma just nu, så det blir nog bara mackor för jag har ingen lust att bara laga till mig själv.
Hörs om en stund!

Vanlig tisdag

Morning!
Snart ska jag dra till bussen och jobbet. Tror inte att det händer något speciellt just idag annars. Men på torsdag är jag ledig och då ska Albin och jag gå och äta födelsedagsmiddag på Bamboo, där har vi aldrig varit så det blir säkert kul och spännande och gott :) Han åker till Spanien på lördag för att spela in mer barnprogram, så vi ses inte på tio dagar eller så.
På fredag ska vi nog gå på bokmässan på förmiddagen, sedan ska jag jobba lite och sen blir det nog After work Impro på kvällen, efter jag har slutat.
Jag tror det blir bra. Men nästa vecka blir väl lite trist eftersom så många är borta på min födelsedag så jag ska nog spendera den dagen (efter jobbet) med mamma. Vi kan äta något gott och kanske titta på film eller något roligt djurprogram.

Yes, vi får se hur det blir. Nu ska jag diska lite. Kom på att det ser så tråkigt ut i köket just nu :P
Men vi hörs ikväll. Ciao!

Läggdags!

Har suttit och surfat runt på bloggar och FB och Kontraband alldeles för länge nu och jag måste gå och lägga mig. Som tur är behöver jag nog bara borsta tänderna, har inget smink idag. Mitt ansikte tackar mig!
Imorgon ska jag jobba men kommer in med ett inlägg innan jag sticker till bussen.
Natti!

Lite födelsedagspresenter i förskott

Idag kom svärföräldrarna förbi med lite presenter! Mycket trevligt :)
De hinner inte ses på min födelsedag så jag fick idag istället. Himla gulligt av dem! Pictures! ;)


Lite dålig bild men detta fina nagellack fick jag! Från Face Sthlm. Ser ni borren i bakgrunden? Den fick Albin i present :) Jag också, antar jag men jag är inte lika intresserad. Fast en fin present.


Fick också denna krämen! Ansiktskräm av något slag, får läsa på förpackningen. Den luktade gott iaf!


Vi fick också denna fina mixern som inflyttningspresent! Lila och fin! Nu kan jag göra smoothies och milkshakes!

Kvällen spenderades med lite kött och kikade lite på Bröderna Grimm men Albin somnade i soffan. Suck :P
Nu har jag huvudvärk och borde väl sova snart. Vi får se vad som händer, spännande...! :)

Stulen tvättid!

Någon tvättar sin tvätt i vår tvättstuga på VÅR tid! Jag är så arg! Vad ska man göra? Slänga ut deras tvätt eller skriva en arg lapp? Det var ingen som hade bokat innan oss, så det kan inte vara dem.
Men det var ca. 40 minuter kvar på deras tid. Arg! Morr.
Som tur var fanns det en snäll tant, som dessutom bodde våningen under oss, som gav oss två timmar av hennes tid. Så jag hinner bara tvätta en svart och en vit tvätt, när jag egentligen hade behövt tvätta två färgade också. Stor suck. Och jag vet inte vad vi ska äta till lunch heller, så jag gör lite nyponsoppa och så ska jag nog göra några goda mackor.

Händer detta andra ofta? Det har aldrig hänt mig förut!

Måndag

Hejsan. Fortfarande lite depp från igår i och med att Sd lyckades smita in.
Men jag tänker faktiskt inte ödsla tid på dem utan jag ska leva mitt liv och vara glad och kämpa när jag kan mot dem. Men jag tänker inte deppa.
Så!
Idag är jag faktiskt rätt glad, för vi har lyckats boka om teaterbiljetter! Vi hade biljetter till Hagmans Konditori den fjärde november men då kan inte jag så vi ringde och försökte boka om. Och det gick utmärkt bra, vi fick 21:a oktober istället, några platser in på rad två! Innan hade vi rad sex, så det är ju bättre tom. Visserligen är det väl inte i mitten men det klarar sig nog.

Nu tänkte jag faktiskt spela lite Lego Harry Potter med Albin och ta det lite lugnt idag. Ska tvätta också, och vi kikade in i tvättstugan igår och det verkade som det var vanliga maskiner som jag är van vid.
Vi hörs lite senare idag!

Sorglig dag

Himla sorgligt att SD lyckades manipulera sig in i riksdagen. Jag är ledsen. Och irriterad.
Orkar faktiskt inte skriva mer utan jag går och lägger mig nu.

Valvaka

Undrar hur många ggr man har läst den rubriken i bloggar idag? Många!
Iaf, det är väl i soffan kvällen ska spenderas. Kommer väl inte titta hela tiden, det har jag nog inte ork till. Men kan ju sitta och läsa lite eller så.


Mys! Jag har morötter med dilldipp och Albin har någon korvsnacks.


Och så tar han en morot utan att fråga!! Det värsta!

Vi hörs kanske mer ikväll, annars imorgon då jag är ledig. Yay! Sleep tight people!

Cosmo

Nu har jag legat i soffan och myst. Läst ut Cosmopolitan och tittat lite på tv.
Och hängt upp gardiner och försökt tömma några flyttkartonger. Två kvar! En kan jag inte packa upp (kläder) för jag har ingen plats för dem men en är full av Albins alla papper och småprylar, så den får nog han ta tag i. Allt kan han väl inte spara? :P

Jaja, nu ska jag gå till bussen i finaste blåa jackan och boots. Hörs ikväll, Albin vill ha valvaka med mig så vi får se hur det blir :P
Ha en mysig söndag!

Bilder på filmhyllan

Yes, jag är så stolt över den, den är så fin!
Vi har planerat rätt bra, det mesta i lägenheten är vitt eller svart med några undantag. Det känns bra att ha en härlig bas så kan man ha lite kontrastfärger här och där. Mycket snyggt.
Får se till att sätta upp tavlor också! Men det är betongvägg så man måste borra. Suck suck.
Så det får göras när vi har en borr. Vi kan nog låna en av någon händig pappa. Men, här var det bilder!


Fina möbeln! Det ska vara vita luckor längst ner också men de var slut när vi var på Ikea sist.


Alla filmer och boxar fick plats här! Otroligt. Det blev lite trångt men alla fick plats. Synd bara att jag fortsätter köpa dvd:er, vi får nog planera om snart.. :P


Här har vi bluray-filmerna. De fick inte vara med de andra men de står bra där, tycker jag.


Jag övertygade Albin att vi skulle köpa denna roliga hängaren, den är lite speciell precis som vi. :)


Kan någon gissa vad Albin gillar för färg?

Jag gillar att skriva text under alla bilder, jag tycker det är lite irriterande när man läser andras bloggar och de inte skriver text under alla bilder. Beror väl på om det är samma personer på bilderna, då räcker det väl med under en bild. Men det är ofta som de missar det. Fy!

Nu ska jag slappa lite ett tag och sedan blir det att åka till mamma och pappa för middag. Jag kliver dock av i Mölndal för att hälsa på farmor lite innan. Hon ska nämligen också med på middagen så vi får skjuts dit. Men jag skulle kika på lite saker hon ville bli av med.
Middagen inkluderar: mamma, pappa, brorsan, vovven, Sara, farmor, Albin (som dock kommer lite sent eftersom han jobbar) och jag! Blir lax och potatis, tror jag mamma sa. Och äppelpaj till efterrätt, med vaniljsås! Mums! Mammas mat är godast :)
Kommer nog in med ett inlägg innan jag sticker vid fyra.

Glöm inte att rösta!

Det är faktiskt riktigt viktigt. Detta valet är himla viktigt, till skillnad från de andra.
De som inte brukar rösta, (de som har åldern inne) borde verkligen göra sin plikt!
Tänk att om just DU röstar, då kanske inte SD kommer in i riksdagen, och det vore himla bra. Det hade varit ett hemskt samhälle om de skulle komma in i riksdagen. Visserligen tror jag de andra partierna skulle göra det himla svårt för dem att tycka något, men ändå.

Jag har ju redan förtidsröstat, men ni som inte gjort det får masa er iväg till era vallokaler!
Kom igen, gör något för samhället! :P

Every day feels like sunday

Morron!
Idag har jag tagit det lugnt (hittills) och det har varit jätteskönt. Ätit frukost i lugn och ro, duschat och tvättat håret. Men söndagar har en tendens att bli lite tråkiga. Synd.
Jag ska dock försöka få söndagen att bli lite rolig! Hur vet jag inte än :P Kan börja med att sortera lite böcker, det gör mig alltid glad. :)

Jag gillar ordning. Kaos är okej hos andra men avskyr det om det skulle vara hos mig. Så därför måste jag städa lite. Diska. Men bara lite! Imorgon ska jag tvätta i tvättstugan för första gången. Spännande! Undras om det är samma maskiner eller om det är andra.. Hm. Får jag se imorgon.

Hörs av lite senare, nu ska jag diska! Kommer in med bilder om hur hyllorna blev med filmer i sen.

Kvällens outfit

Jag är fruktansvärt trött men bloggar lite kort och måste sedan göra mig iordning. Ledig imorgon, vilket är superskönt!


Lite suddig, jag vet. Men det är plast på spegeln och dåligt ljus. Med blixt blev det himla dåligt.


Kanske lite bättre ljus, ni ser den fina blåa jackan? Den var underbart fin, premiär för den idag :)


Dåligt ljus, men ni hade ju sett klänningen tidigare idag så ni vet hur den ser ut :P

Nu är det jag som tar på mig mysbyxor och borstar tänderna. Vi hörs imorgon, sov gott alla!

Ny klänning!

Hej hopp, nu är jag hemma från jobb och stanbesök. Hittade två fina klänningar!
En från MQ (planerat köp) och en från H&M (halvt planerat köp, hade spanat på den innan). Ni får foton såklart!


Fina klänningen från Stockhlm, från MQ. Den är lite draperad och himla smickrande :)


Klänning från H&M! Säkert alla har den, men jag tyckte den var så fin och jag kände mig som en prinsessa i den och varför skulle jag inte få göra det? Därför köpte jag den :)


Man kan ha den utan axelband också. Fint!

Den svarta klänningen tänkte jag ha ikväll, på spexet, med rosa skor och min fina blå kappa. Fotar sedan.
Nu ska jag äta sen lunch/tidig middag; Billys panpizza! :P

Spex!

Ikväll klockan sex så är vi på spex! Rim! :)
Det ska bli så himla kul och jag kommer ha jätteroligt och få alldeles ont i kinderna av allt skrattande! Man har bara så himla kul några ggr per år, och jag vet att detta alltid är ett tillfälle.
Det som är roligt är att det är busk också; då scenarbetarna och regissörerna skojar och busar med skådespelarna på scenen. Kanske ändrar rekvesita eller kommer in och stör osv.
Himla kul!

Något som är mindre kul är att det alldeles nyss började ösregna. Det lät fruktansvärt. Kul att jag ska gå snart, så jag får ta mina gummistövlar igen. Har inget emot dem men då måste jag ta med mig ett par extra skor att jobba i. Annars knarrar jag runt i butiken och det är inte sååå kul.
Men men. Hellre gummistövlar än att bli blöt!
Efter jobbet drar jag till MQ lite snabbt och fixar en klänning. <3 Men nu ska jag fixa håret och sedan dra på mig regnjackan och drar så jag inte missar bussen. Förresten är jag himla trött :( Visste inte riktigt vilken dag det var, trodde det var söndag så jag skulle ha sovmorgon. Men icke. :/
Hörs i eftermiddag!

No candy!

Nu har jag ställt in alla dvd:erna i hyllan. Awsome! Fotar imorgon, nu måste jag verkligen sova. Ska upp halv åtta imorgon för att jobba, så borde egentligen ligga i sängen redan nu men måste göra mig iordning först. SUCK!
Har iaf bestämt en bra grej!



Inget mer godis! På lördagar får jag dricka en cola men annars får inget godis komma innanför mina läppar. Ska träna också. Wii Fit och Friskis. Försöka äta lite nyttigare också, mindre portioner och oftare. Ska nog funka.

Imorgon ska jag jobba fyra timmar, efter det drar jag in till stan en snabbis och köper en fin klänning jag spanat in som jag kan ha imorgon. Men nu säger jag god natt!

Bokmässan

Snart är det bokmässan!
För ungefär tre år sedan kysstes Albin och jag, dagen efter min födelsedag om jag inte minns fel, för första gången. Strax efter det blev vi ihop. Vi gick på mässan tillsammans och var sådär nervösa och nykära och snuddade vid varandras händer.
Så ni kan förstå att jag gillar den mässan rätt mycket :) Inte bara för att jag älskar böcker och gärna slukar dem men för jag blev ihop med min älskling under samma period, typ.
Dessutom jobbar jag ju i en bokhandel, så det är rätt bra att kolla vilka böcker som kommer, kolla vilka författare som är där osv. Och så jag kan köpa billiga böcker! :D
Älskar bokmässan!


Lånad bild.


Ska ni gå? Tycker ni att det är kul?
Det kanske bara är jag som tycker det är awsome, men Albin ska också gå så det blir nog kul. Om vi hinner, han åker ganska snart efter det.
Nu har vi sett Kick-Ass! Den är så fruktansvärt bra. Jag gillar den, den är speciell och skiljer sig från andra actionfilmer. Om ni har missat att se den, så måste ni se den! Den finns ju på dvd nu, så det är bara att passa på!
Nu ska jag nog spela lite spel eller sätta in filmer i hyllan som vi har fixat in hyllplan i.
Det kommer nog bli ett fint hem, det som vi skapar tillsammans.
Ciao, lovers! :)

Den perfekta knuten?

Hjälp!
Imorgon vill jag vara extra fin och tänkte då ha en sådan klassisk "ballerinaknut". Nu vet vad jag menar, en liten bulle på huvudet. Men jag fixar det inte, jag har ingen koll på hur man gör. Visst, man ska ha nålar och ha sig men jag fattar inte.
Vet ni om det finns någon video som visar hur man gör? Annars får jag sätta mig och söka igenom youtube.


Klurig knut!

Kom precis hem förresten, har fått Kick-Ass på bluray! Yay! Awsome :) Det blir kvällens film medan Albin äter kräftor och jag mumsar på sweet chili-spett (kyckling!). Mums!
Hörs later!

Bråttom!

Nu måste jag sticka iväg till bussen! Jobbar bara från tre till sex, så jag kommer väl hem vid sju ungefär. Kommer in med inlägg då. Annars blir det väl en myskväll tror jag. Äta lite gott, kanske titta på något kul på TV eller kanske rentav montera in hyllplan och fixa in alla filmer.
Albin sa att vi hade typ fyra meter film. Låter inte så mycket men det är ju typ två stycken mig. Två och en halv tom! :)

Men vi hörs senare. Det är himla blåsigt ute så jag skippar kjolen. Ha det!

Ikeabilder

God morgon!
Ja, visserligen är jag inte nyvaken; jag blev väckt av badrumsbyggjobbarna halv nio. Men ändå! Jag tror det är en god morgon iaf. Vi har fått upp båda hyllorna även fast vi inte satt i alla dörrar och hyllplan än. Men det ordnar sig nog idag. Jag har diskat massa disk som stod och tog upp plats, så nu är det så frääääscht i köket igen! Yay!
Snart ska jag tvätta håret så jag blir fredagsfräsch. Yeah.
Ska nog sporta den nya koftan idag minsann! Bara att klura ut vad man ska ha till. Kanske en kjol, för att bli fredagsfin? Får fundelera på det.

Just det! Jag har ju lite bilder på Ikea-fikat och hyllorna och skohyllan. Enjoy!


Vi kom dit vid fyra och tänkte fika lite. Onyttigheter!


Här är min fika: vatten, kanelbulle och chokladmousse. Albin tog vatten, chokladmousse och någon tårtbit.


Såhär ska det se ut! Eller ja, ungefär. De är ju inte riktigt klara än.


Här ska alla dvd:er vara. Det ska tillkomma hyllplan (dvd:er) och dörrar.


En sån dörr fast lite större ska vara på båda hyllorna. Jag tror det kommer bli jättefint! Vet inte riktigt vad vi ska ha i denna hyllan. Kanske pc-spel? Eller pyssel till TV:n kanske.


Skohyllan som jag fixade ihop! Det var ju inte så krångligt men jag brukar alltid göra något fel. Men inte den här gången! Hahaa! Den heter Tjusig och det tycker jag att den är. Mina stövlar är lite slaka.

Det ser ganska stökigt ut i vår lägenhet just nu men jag funderade på att gå med en del saker till återvinningen så det ser lite bättre ut. Ska bädda fredagsfint i sängen också med nya lakan hade jag tänkt. Och så ska jag fundera ut vad för fint man kan ha på sig imorgon på Spexet. Klänning eller långkjol kanske?
Vi får se. Nu ska jag duscha!

Sen kväll

Varför går jag alltid och lägger mig så sent?
Om jag bestämmer mig för att sova nu måste jag stänga av datorn och göra mig iordning, bort med smink och tandborstning först. Vilket säkert blir att jag inte kommer i säng förrän tolv. Suck. Tur att jag inte börjar förrän tre imorgon iaf. Lite sovmorgon.
Blev inget tittande på Mary Poppins, bara lite i början men jag tröttnade för Albin skulle skruva ihop möbler och det fanns ingen text så jag orkade inte. Jag kikar en annan dag när det är tystare. :P

Albin har fixat ihop två bänkar (tror jag det är) och en hylla med en dörr till hittills. Jag har skruvat ihop skohyllan, alldeles själv. Den heter Tjusig :) Fotar den imorgon, nu MÅSTE jag verkligen sova!
Sleep tight!

Ikea-besök (igen)

Som vanligt är jag helt slut efter ännu ett Ikea-besök! Mamma gav oss skjuts hem men det fanns inte plats för alla kartonger vi ville släpa hem så Albin ringde sin pappa (och bror) efter hjälp. Och det fick han.
Men mamma och jag åkte i förväg. Mamma kan inte bära tungt, för hon har en liten skada i armen så jag fick bära upp alla kartonger själv. Och det innan Albin kom hem!
Känner mig trött, stark och duktig. :)

Vi har köpt hyllor som ska stå bredvid TV:n. Vi tittade på garderober också men kom fram till att vi måste hem och mäta och fundera först. Men det verkar vara väldigt roligt om vi kunde skaffa det, det fanns många fina (och dyra!).
Jag har inte hunnit äta middag än så jag tror det blir nyponsoppa och lite snoddasbröd. Vill titta på Mary Poppins också! Har nämligen inte sett den än, känner mig dålig pga det. :/ Det är ju en klassiker liksom.

Nu blir det sen middag! Hörs om en stund!

Lite shopping

Hej hopp, nu är jag hemma igen.
Det gick bra hos astmasköterskan, jag hade jättebra värden och fick blåsa och då hade jag förbättrat mig sen förra gången jag var där. Hurra! Nu är min astma bra igen, tror jag iaf. Det känns bra, har inte haft problem på länge och senaste gången jag fick åka till akuten var nog vid nyår. Eller var det förra nyår? Hmm.. Det var ett litet tag sedan iaf. Känns bra. Som sagt :P

Sedan drog jag in till stan och kikade runt lite. Fårskinnsjackan på Lindex finns fortfarande bara i Large, inte i min storlek. Suck suck. Köpte en jättesöt tröja på H&M!


Fin va?

Hälsade på hos Albin som jobbade idag och köpte några böcker.


De får ligga i min hög med böcker som jag ska läsa men inte hunnit.


Jag köpte också en skvallertidning och senaste Bubbleroom.


Hittade en fin kofta på H&M också.


Fin detalj med kedja.


Nu ska jag äta lite äpple och läsa lite skvaller men kommer in med ett inlägg inan vi sticker till Ikea.

Dagens outfit

Hej hopp, snart drar jag till bussen och vårdcentralen! Hoppas på en snabb undersökning, så jag kan åka in till stan och spana lite sen.
En dagens var utlovad, blev inte sååå bra bilder men inte så suddiga och ni ser iaf vad jag har på mig :P


Rolig min! :)

Jeans: Gina
Tröja: MQ Zoul
Skor: 69
Klocka: Guess
Armband: Gina

Myes. Får öva på min fotomin :)
Nu ska jag dra, men vi hörs senare!

Jakten på den perfekta garderoben

Kom på att jag inte hade skrivit något om det men nu är jag jättetrött.
Okej.. Det första jag hade tänkt att skaffa är nog en hudfärgad bh. Det är tydligen ett måste men jag hittar inga snygga eller bra. De ser lite läskiga ut ibland :P
Men jag tänkte försöka iaf.


Kanske en sån här?

Nu är det sovadags för imorgon ska jag upp halv åtta. Om ni har tur får ni en outfitbild innan jag drar till läkaren. Vi får se om jag orkar. :P
Natti!

Snart är det jag som är kung!

Lyssnar på Disney-klassiker nu igen. Borde se någon tecknad film i helgen, man blir alltid på så bra humör efter en fin film som man såg när man var liten. Jag var ganska rädd för Lilla sjöjungfrun, för Ursula var scary. Men Aladdin tyckte jag massor om och Jasmines tiger Raja; jag ville också ha en mysig tiger att gosa med!
Jaja.. :)

Middagen blev mysig, jag orkade inte så många räkor dock :/


Jag hade dukat fint och mysigt. Vi lyssnade på The Baseballs samtidigt, det var rätt kul faktiskt. :)


Inte så mycket mat, men jag blev mätt ändå.


Jag tycker att kräftorna ser ytterst läskiga ut!


Vi hade ju inga riktiga vertyg, så Albin ser lite skeptisk ut.


Nu är jag mätt!


Det gick bra att äta ändå!


Såhär fint hade jag klätt mig för middag. Klänning från H&M, skor från DinSko och halsband från Snö. Suddig jag vet, men detta var bästa bilden :P

Nu ska vi kika på ett program som gick på tvåan igår, som vi missade, om PirateBay. Imorgon är jag ledig men ska upp tidigt ändå. Suck suck. Hörs :)

Fin middag med räkor och kräftor

Yes, just nu håller jag på att fixa fint för Albin och mig.
Har dukat lite fint och ska snart lägga upp räkorna och kräftorna och skära till lite snoddasbröd och ta fram cidern. Och som den fina flickvän jag är, har jag hittat en sida som visar hur man äter kräftor, med bilder och allt! Varken jag eller Albin vet hur man gör nämligen, och jag gillar ju inte ens kräftor så jag tar reda på hur man gör iaf. Vi har ju tyvärr inga kräft"bestick" heller, men mamma sa att det går bra med en vanlig tång, så jag letade fram en ur verktygslådan. Ska bara diska den först :D

Hoppas på en mysig kväll, men kommer in senare med inlägg, förhoppningsvis med foton också.
Hoppas ni har en lika mysig kväll, med räkor eller inte!


Konstfull bild.

Top of the morning!

Yesss, idag skiner solen och det är inte många moln på himlen. Totalt motsatt väder från igår, om man nu kan säga så. Känns skönt och jag kan plocka av mig den stickade ponchon, den får vänta lite till.
Idag har jag lust att äta räkor till middag. Räkor och gott bröd, typ snoddas.
Visserligen gillar inte Albin räkor, men han gillar kräftor istället, vilket jag inte alls tycker om. Knepigt. Vi får se om de säljer några goda kräftor och räkor idag annars har jag absolut ingen aning om vad vi ska äta idag. Så kenpigt att komma på!
Hur gör folk? :P

Nu ska jag fixa håret och sedan dra. Hörs senare, vid sju-tiden eller så. Ciao!

Sängtime

Nej, nu är det dags att sova, för jag jobbar imorgon igen.
Imorgon kanske jag bloggar om att jag ska påbörja en jakt på den perfekta garderoben med hjälp av boken Fashionista av Martina Bonnier.
So long!

CL fluffskor


Christian Louboutins fluffiga högklackade.

Vad tycks? Såg dem idag i DV Mode. Tycker att de är rätt underbara faktiskt :) Inte för att jag har råd eller kan gå i så höga skor, men de är riktigt fräcka. Mer sådant åt folket! :) Eller?

Cirkus Kiev

Lyssnar ni på P3 idag? Det finns ett humorprogram som går halv fem till sex på tisdagar som heter Cirkus Kiev. Det är oftast riktigt roligt och idag var inget undantag :)
Ni måste gå in på SR:s hemsida och lyssna på dagens program!
Speciellt inslaget om Skargårdsfamiljen var roligt, det är så sant :)
Har läst massa bloggar (31 inlägg som jag missat) och hittat en fin spellista på Spotify hos Niotillfem, med bara Disney-låtar. Underbar! Far off places, daring swords fights, magic spells and a prince in disguise.

Nu ska jag lyssna lite till på Cirkus Kiev!

Dream on

Aerosmith - Dream on, så bra! Den spelades i ett Glee-avsnitt som vi såg nyss, Neil Patrick Harris var med och sjöng mot Will Schuester. De sjöng riktigt bra men jag tyckte nog att Schuester var ett strå vassare.

Här är jag igen! Mycket dåligt med bloggandet, för nästan precis när jag kom hem så gjorde jag korv stroganoff och vi tittade på ett avsnitt.
Mycket tråkigt väder idag. Blåsigt och regnigt. Typiskt höstväder, what to do? Gummistövlar, regnjacka och en mysig, stickad kofta. Invigning av stickade koftan för i år! Eller ja, för i höst kanske. Imorgon blir det nog en stickad poncho. Får se om det är lika tråkigt imorgon som idag.
Annars har det inte hänt mycket. Skyltade om i fönstrena med nya böcker och annat pyssel och höstigt. Mamma och pappa kom och sa hej med Oliver på besök. Han är så himla söt, blir lika glad varje gång han ser mig. Och jag blir glad när jag ser honom :)

Nu ska jag kolla lite mail, har inte hunnit med det idag. Kommer in med ett till inlägg senare.

Helt borta

Det var så himla konstigt. När jag vaknade imorse, då visste jag inte vad det var för dag. Kollade klockan och tänkte "är det lördag? då är jag försenad!". Tittade på klockan igen. Hmm.. Jag går nog upp nu. Funderade om jag skulle jobba idag. Ja, det skulle jag nog. Sedan kom jag på att det är tisdag, och att jag verkligen ska jobba idag.
Och min tidning har kommit idag! Yay! Nu blir det morgnar med GP, nice nice. NU får jag veta vad som händer i världen.

Snart ska jag sticka till bussen men har verkligen ingen lust. Det regnar och blåser som fasiken. Suck. Igår, när jag var ledig och egentligen inte behövde gå någonstans, då sken solen men idag, när jag ska ut och gå till bussen, då är det skitväder. Typiskt. Men men, får bita ihop och leta fram gummistövlar och regnjacka.
Hörs later.

Die Hard

Yes, den gick på kanal 9 ikväll, tvåan tror jag det är. Så den tittade jag på. Sett den förut men det var lääänge sen. Det är alltid tyskarna som är skurkarna?
Lite 40-tal, om jag får säga det. So last year.
Anyways.
Imorgon ska jag jobba igen. Onsdag också. Ledig torsdag fast då ska jag till astmasköterskan. Och kanske till Ikea. Lite jobb på fredag och lite på lördag. På lördag är det också Chalmers spexet! Yay! Kristian Tyrann, som mamma och jag ser för andra gången. Sist vi såg var det genrep bara men nu har de övat upp sig. Det ska bli jättekul och jag ser verkligen fram emot det.

På söndag är jag väl allmänt ledig och middag hos och med föräldrarna på kvällen, plus farmor. Mys! Albin planerar en valvaka på söndag också, får se hur det går.
Men nu är det sängdags. Hörs tomorrow, inte lika mycket som idag dock eftersom jag jobbar till sex och kommer hem vid sjutiden. Men ändå! Bye!

Skohylla

Lovade bild på mina skor, som jag försöker ordna så jag inte bara ska ha ett par skor varje dag, utan bli frestad att prova ett nytt par varje dag :) Lyxa till vardagen eller så.


Det blir lite trångt men jag ser iaf vilka skor jag har. Tyvärr fick inte alla plats där.


Resten får bo här. Plus några tomma kartonger. Måste gå igenom vilka som är tomma och ta dem till återvinningen.


Här bor några till. (I ett annat skåp)


Och de sista. Har några gamla skor som jag fått av farmor som hon har dansat i när hon var ung. Söta va? :)


Och mitt "väskskåp". Lite huller om buller men får fixa det någon dag.

Så ser det ut. Nu tror jag att Albin och jag ska ta en härlig promenad och handla lite mat. Sedan blir det korv stroganoff och mys! Hörs!

Freaky raser

Jag sitter och softar lite och tittar på Animal Planet (bästa kanalen!) och då visar de olika hundraser. Men inte de vanliga, de man känner till utan mer ovanliga och annorlunda.
T.ex. Chiweenie som är blandning mellan Tax och Chihuahua.


Liten chiweenie.

Sedan var det en annan rasblandning: Goldendoodle. Det kanske ni gissade er till att det är en Golden Retriver och en Pudel som har parat sig.


Goldendoodle.

Sedan var det Cavachon, som var blandning mellan Bichon Frise och Cavalier King Charles Spaniel.


Cavachon, liten och söt och fluffig.

Till slut var det en Chorkie som de berättade om; blandning mellan Chihuahua och Yorkie.


Chorkie.

Intressant program, jag hade aldrig hört talas om dessa raserna. Tror det är så att ju mindre man har hört talas om dem, desto populärare är de. Alla vill väl ha något som folk inte hört talas om?
Jag vet inte, inte jag. :P
Men kul program iaf.

Indisk lunch

Det blev Chicken Tikka MasalaCurry Nam Nam idag. Helt okej.
Nu är jag hemma igen och ska försöka packa upp lite fler lådor. Det är en blå himmel ute och solen lyser, och här sitter jag inomhus. Fast jag cyklade faktiskt förut, vinden i håret och allt det där :)

Nej, nu får jag ta och "arbeta" lite. Later!

Ny vecka

Nu är det måndag igen och hela veckan ligger framför en som ett oskrivet blad. (Poesi? Det ni :P)
Jag har druckit en kopp oboy och ska snart diska lite och sedan duscha för att efter det försöka komma igång med uppackningen av alla kartonger.
Många saker kan jag inte ta upp eftersom vi inte har tillräckligt många hyllor. Tusan!
Vill till Ikea snart och köpa hyllor att ha vid TV:n för alla dvd:er så får vi mer hyllplats till annat. Det dumma är att jag skrev på en post-it vad som var i alla kartonger men Albin la den på ett "bra" ställe, och vi hittar den inte, så jag vet inte vad som finns i de olika. Det är så jobbigt att kolla i alla, de står ju staplade.

Jaja. Idag blir det nog lunch med Albin, som jobbar idag. Det är rätt skönt att vara ledig på måndagar, helgen blir liksom lite längre och veckan blir kortare på något sätt. Nice nice.
Men nu ska jag röra på mig och få saker gjorda! Hörs later!

Starka tjejer

Häromdagen kom jag att tänka på tjejerna i min gymnasieklass och deras vänner i andra klasser.
Det är ofta mycket prat om att tjejer inte tar plats och killarna pratar jämt osv. Men i min gymnasieklass var det nog rätt annorlunda.
Visserligen var det bara fem killar i klassen men det var också starka tjejer som vågade säga vad de tyckte (och gärna var högljudda :P). Det var en väldigt bra klass.
Pratade med Toria häromdagen om att man borde pluggat mer. Man vet ju alltid bättre nu och jag borde ha pluggat bättre i ettan. Fick bra betyg i tvåan och trean men vissa ämnen hade man bara i ettan och kunde inte plugga mer i tvåan t.ex., som matte eller engelska. Himla synd.
Men back to the girls! Vanligtvis är jag rätt blyg, som gärna spanar in ett ställe, om jag aldrig varit där förr eller är ensam, men bland tjejerna blev jag nog lite mer pratglad och säker.
Alla var sådana goa tjejer, snälla och roliga.
Vågade tycka saker.


Stark kvinna på ett sätt.


Stark kvinna på ett annat sätt.

Det borde vara så i alla klasser. Inte att det är många tjejer och få killar men starka tjejer. Det är ju svårt förstås. Det med killarna; jag tror inte att de mådde dåligt för att tjejerna hördes mest, för killarna hördes rätt mycket de också. De var inga blyga violer, roliga och schyssta killar. Men det man kommer ihåg mest var de starka tjejerna som inte satt tysta på lektionerna. Jag vågade också säga saker, som jag kanske hade tyckt innan men tyst, inombords.
Alla borde få känna så. Som Blondinbella säger; man ska boosta sitt ego.
Nu ska jag nog titta lite på TV och sedan sova. Imorgon är jag ledig och ska försöka packa upp så många kartonger jag kan och orkar och sedan sticka till andra lägenheten och hämta hem dammsugaren. Träffa mamma lite kort också. Tycker så himla mycket om henne och pappa. Och Albin såklart!

Inredningsfunderingar

Vi har visserligen ganska mycket saker som vi måste ordna först, t.ex. packa upp allt vi flyttade idag. Men jag sitter ändå och funderar vad vi ska köpa för inredningsprylar.
Vi behöver mattor och gardiner. Taklampa i kontorsrummet, där har vi bara en liten skrivbordslampa som inte ger så mycket ljus. Kommer hela tiden på mig själv att vilja tända i taket men det går alltså inte.

Men jag är så dålig på att välja ut saker som gardiner och snygga lampor och sköna mattor. Mattor som inte är jobbiga att städa t.ex. Krångligt! Måste igenom inredningsdjungeln.
Hoppas på hjälp av mamma och Albin och andra som har bra smak. Och kännedom. :)

Nu lyssnar vi lite på musik och kollar upp vad man ska köpa på Ikea nästa gång vi ska dit.
Imorgon ska jag fota mina skor <3 Det är för dåligt för ljus ikväll.
Kommer nog in med ett inlägg igen innan jag kryper i säng.

Flyttdag igen

Nu har vi nästan flyttat allt! Albin är iväg en sista sväng med sina föräldrar och min mamma har precis gått efter att ha hjälpt mig diska allt vi hade packat ner som skulle vara i köket. Så nu ser det hemtrevligt ut i alla skåp och lådor. Inga plastglas, yay! :)
Alla fina glas och skålar står på sina platser. Fast det är lite kaos även där, för jag vet inte riktigt var jag vill ha allt. Jaja. Har packat upp alla mina skor. Tror det är alla iaf.. Känns riktigt bra, kan fota sen. Väskorna är i ett skåp också. Skulle vilja ha dem lite mer synliga men men. Får fundera på det också.

Är helt slut i fötterna och rejält hungrig. Hoppas på att de kommer snart så jag kan hjälpa till att bära upp saker och sedan ta en macka. Korv stroganoff blir det senare, så bara en liiiten macka.
Kommer in med ett inlägg senare, nu ska jag ringa Albin.

Ida Sjöstedt + JC = Sant!

Jag kanske är lite efter men läste nyss (i Chic) om att Ida Sjöstedt ska göra ett kollektionssamarbete tillsammans med JC.
Jag gillar Idas kläder jättemycket men de är lite för dyra för min ekonomi. :( Men detta samarbetet vore kul att köpa en klänning från. Kollektionen består av tre klänningar och ett par tajts. Tror klänningarna låg på 399 kr eller om det var 499 kr. Den släpps 3:e november och jag funderar starkt på att haffa en klänning.
Men de kanske inte passar mig och min kroppsform, får se om jag provar. Brukar inte handla hos JC, det känns som att det mest är för yngre tjejer och killar, så klänningarna är väl gjorda därefter.
Men man ska aldrig säga aldrig!


Jag gillar den svarta men den röda är också jättefin. Julklänning?

Förresten var sista avsnittet av True Blood spännande, nästa säsong (som jag råkar ha) blir säkert grym! Säsong tre ska väl visas på TV snart, om jag inte har fel?
Nu hade jag tänkt att sortera lite bland mina böcker. Vi får se om jag kommer in med ett till inlägg innan jag går och lägger mig, annars blir det imorgon. Sov gott isf! :)

Lite bilder

Nu kommer lite bilder på lägenheten.
Vissa är lite suddiga och mörka såg jag nu, men jag vet inte om det är min skärm som gör dem mörka, den bråkar lite med mig ibland. Men enjoy!


Lite av köket. Stökigt, jag vet. Ska fixa det imorgon.


Andra delen ser lite bättre ut va? :)


Lite tråkig utsikt. Men men, det är kanske för det regnade.


Mycket att packa upp fortfarande. Suck.


Hallen. Saknar en skohylla.


Andra sidan av hallen.


Sovrum!


Sängen tar upp ganska mycket plats men det finns ändå plats att gå runt den :)


Mörkt, men vid väggen ska vi nog ha fler byråer. (?)


Soffhörnet!


Suddigt men ni ser :P TV + bänk.


Matbord plus bibliotekhörna.


Mina böcker som jag inte har packat upp än. Finns några till i några kartonger tror jag. Hoppas hyllorna räcker till!


Lite av "kontoret".


Skrivbordsplatsen!


Min fina, fina garderob! Denna är jag jättenöjd med, den andra är det lite sämre med. :/


Man ser inte så tydligt men garderoben är full. Synd att jag har en hel låda till med bl.a. cardigans som borde ligga där. Hur ska man lösa detta?


Fin färg va? Det blev riktigt fräckt, jag är nöjd med mitt val och utförande ;)


Badrum!


Badrum! Lite dåligt ljus bara, den enda lampan sitter ovanför badrumsskåpet och då lyser det inte upp hela rummet, vilket är lite synd och jobbigt på kvällen.


Vi har ankor i badrummet. Den gula är en radio och den andra är en badanka.


Har förresten köpt ny dag- och nattkräm på Body Shop. Väldigt trevlig säljare på Frölunda Torg! Hoppas på att det är bra krämer.


Last frame.

What do you think? Jag tror detta kommer bli en väldigt fin lägenhet när vi har fått ordning på allt, och fått allt fraktat hit :P Hoppas på att allt ordnas imorgon. Vi får väl se.
Nu har vi ätit god mat och sett ett Glee-avsnitt, nu hoppas jag på True Blood! :)

Regnväder

Det regnar.
Förut, när jag kom hem, regnade det ett lätt regn. Det är mysigt. Det droppar lätt, lätt på ansiktet, man känner sig frisk och fräsch. Sedan, när jag cyklade till andra lägenheten, regnade det mer. Blöta-hårtestar-och-klistriga-byxor-regnigt. Det är inte lika mysigt regn.
Jag packade typ sju flyttkartonger med massa grejer och ändå är det saker kvar. Attans! Måste packa ur några lådor idag och ta med imorgon. Orkar inte göra så mycket mer idag.

Vi ska äta mysmiddag när Albin kommer hem. Lövbiff. Mums! Albin lovade att köpa cola också, och jag har Twix i kylen, så den inte smälter. Jag vill nog se sista avsnittet av True Blood på första säsongen idag. Spännande! Visserligen vet jag vad som händer, eftersom jag har läst böckerna men Albin vet inte :P

Jag tror bestämt att jag ska fota lägenheten lite och lägga upp bilder här sen. Allt är ju inte fint och städat men ni kan få se lite ändå. Min garderob är rätt klar och fin, den får ni se. Sovrummet är väl också rätt klart. Köket är lite kaos och det är vardagsrummet också. Imorgon ska jag fixa med mina böcker. Eller ikväll, om jag orkar.
Vi hörs senare, nu ska jag läsa lite bloggar!

Morgontrött

Jag är så tröööött!
Vaknade tio i fem och var jättepigg. Stor suck. Lyckades på något vänster somna om igen och sedan tvingas gå upp vid halv åtta. Jag har ingen tidning :(
Den kommer först på tisdag, så jag får klara mig utan den. Jaja.
Idag blir det jobb i fyra timmar och sedan packa ner småsaker och mina skor i flyttkartonger i andra lägenheten. Förhoppningsvis får vi hjälp av svärfar som kan köra lite lådor redan idag. Vore skönt att få det gjort.
Vi har redan planerat in vad vi ska köpa nästa gång vi åker till Ikea. Galet! Vi har varit där sjukt mycket redan.
Nu ska jag fixa håret och sedan sticka iväg till jobbet. Hörs!

Myskväll

Nu har jag läst alla 51 blogginläggen som väntade på mig på bloglovin! Massa roligt att läsa och bilder att kika på. Tänk att man missar så mycket genom att inte använda datorn på en dag. Fast jag har börjat följa fler bloggar nu och många uppdaterar flera ggr om dagen så det blir ju en hel del.
Nu ska jag faktiskt gå och diska. Tråkigt men ett måste. Många nerpackade grejer måste diskas innan de sätts in i hyllorna så jag tänkte börja lite nu.
Imorgon är det jobb men jag försöker blogga på eftermiddagen.
Ha en mysig fredagskväll och hoppas ni får sovmorgon imorgon! (Det får inte jag :P)

Bloggledigt

Hejsan!
Nu har jag inte bloggat på en hel dag nästan, fy skäms på mig! Men har verkligen inte haft tid. Igår var vi ju på Ikea och sedan flyttade vi resten av dagen. Mamma, pappa och brorsan hjälpte till. Söte vovven var också där och höll mig sällskap medan jag packade.
Jag har inte tagit så många foton på allt packande och uppackande men jag tänkte fota lite imorgon och visa hur vi har det iaf. Jag har lyckats packa upp tre och en halv flyttkartong med mina kläder idag (hade packat fyra och en halv) och lite andra flyttkartonger. Det känns rätt bra faktiskt, att få ordning på allt.
Imorgon ska jag jobba lite och sedan ska jag till andra lägenheten och packa lite. Vi har nämligen inte fått med allt. Massa smågrejer som inte kom med eftersom vi fick slut på flyttkartonger. Så imorgon ska jag försöka packa ner alla skor och annat småpyssel. Innan helgen är slut borde allt vara flyttat till nya lägenheten.
Nu ska jag nog läsa massa bloggar och ta det lite lugnt. Idag åt vi thaimat och tittade på ett avsnitt av Ullared. Det var väl sådär :P
Men jag kommer kanske in med ett inlägg senare!

Livet i flyttkartonger

Det är ju faktiskt så. Mitt liv ligger i flyttkartonger, blandat med Albins liv. Och det är ju inte helt fel. Det som är bra med att flytta är att man upptäcker vad man har egentligen. Vad man använder och vad man kan klara sig utan.
Jag packade fyra och en halv flyttkartonger med bara mina kläder. Jag har glömt bort att jag har så mycket fina tröjor! De har legat längst in, längst upp och då är det ju klart att man inte använder dem. Himla synd. Måste organisera min garderob bättre.
En bra organiserad garderob är en välanvänd garderob. Kommer inte ihåg vem som sa det... Men det stämmer! Vi har en del kvar men vi måste inte ta allt idag. Men när helgen är slut vill jag ha flyttat allt.
Det kommer kännas så skönt att få det gjort!
Men nu måste jag stänga av datorn och lägga ner alla sladdar i kartonger och påsar, så vi får se när jag bloggar igen. Antagligen ikväll.

Hoppas att ni har en superfin torsdag! Solen lyser och jag ska flytta med min älskling till en fin lägenhet med en underbart fin rosa/lila garderob! Som är bara min :)
Hörs!

Flyttpanik

Det tar ju så himla lång tid att packa! :(
Vi har packat i en timme och bara hunnit packa lite saker i köket. Stor suck. Lite panik, kartongerna kommer nog inte räcka. Hur gör vi då?
Har inte packat några kläder än. Och så ska jag hinna fika idag också. Och kanske en kort sväng till Ikea för att köpa TV-bänk och hyllor. Och en spegel till hallen.
Himla mycket som ska göras iaf, nu får jag sätta fart!

Bloggar mer sedan, iaf när jag hunnit packa två kartonger med kläder.

Badkarsproblem

Jag glömde blogga om det som hände igår.
Albin tog ett bad, vilket aldrig har hänt sedan vi flyttade in :P Kanske mest för det tog sån himla tid att tappa upp vatten. Iaf, när han hade tappat ut vatten så blev det typ översvämning på hela badrumsgolvet! Mattorna var helt dyngsura och hans strumpor som hade legat på golvet droppade av vatten.
Helt galet!
Jag tror det är något fel på avloppet, det tar lite tid för vatten att rinna ner. Farligt. Vi får berätta för någon innan vi flyttar.

Jag tänker inte bada badkar! Tänk om det rinner ner till grannen? Jisses, då blir hon ännu surare än vad hon varit förut.
Jag har på mig mina fina hatt-örhängen nu :) Like them a lot! Nu ska jag kika lite på Asos hemsida, har en rabattkod som jag tänkte använda.

Hatt-örhängen


Den här lådan var i paketet...


Och de här låg i! Hatt-örhängen!


Disney Couture :) 14 karat guld tydligen. Älskar dem! Det står 10/6 på dem med pyttetext.

Nu är pizzan klar och vi ska äta den och samtidigt se på ett avsnitt av True Blood! Hörs later.

Jobbdag!

Jag brukar ju vara ledig på onsdagar men idag jobbade jag! Så egentligen känns det som att det bara är tisdag, eftersom jag brukar jobba måndag och tisdag men denna veckan har jag jobbat tisdag och onsdag istället.
Helt knepigt. Och inte har jag hunnit blogga heller!
Tänkte blogga imorse men hann inte, så funderade på att blogga från mobilen. Men det ville sig inte, jag får fråga Albin hur man gör. Dessutom satt jag på bussen som skumpade sig fram så det hade nog varit svårt att blogga ändå.

Anyways! Nu är jag hemma och är trött. Albin har flyttat lite saker idag och vi ska nog flytta resten imorgon. Ingen har hunnit diska så det tänkte jag göra efter jag har publicerat detta inlägget. Tänkte blogga mera sedan också men jag måste börja med pizzan. Vi ska nämligen göra egen pizza idag. Det är så himla gott! Och det tar bara 15 minuter ungefär. Och man har på precis det man vill.
Hämtade ut ett paket idag. Om ni läser mitt inlägg som kommer senare får ni veta som var i!


Post från England minsann!


Köpte också DV Mode och en skvallertidning som jag tänkte njuta av sedan eller imorgon.

Men nu ska jag diska och förbereda maten.

Vickis vintagebutik

Isabel Wolff har skrivit denna boken som jag precis har läst ut. Det gick ganska fort faktiskt, mestadels för jag inte hade så mycket att göra förutom att läsa.



Den handlar om Vicki (surprise!) som skaffar sig en egen vintagebutik (no really?). Kunder som kommer in i butiken har oftast problem, som hon inte kan låta bli att lägga sig i och så går det som det går.

Boken var rätt okej, men erkänner att jag läste den rätt lojt. Det var inte "jag måste läsa för det är så spännande" utan mer "nu läser jag denna för jag har inte så mycket mer att göra för tillfället och den är inte så komplicerad". Den känslan som jag hade när jag hade läst klart den var ungefär "jaha? varför löste sig allt?".
Jag har inget emot att det blir lyckligt slut, att man blir ihop med rätt kille och dissar de dåliga osv osv. Men i denna boken skulle allt som hände lösas på ett eller annat sätt. Det kändes ganska orealistiskt och inte så roligt. Jag menar, så är det inte i verkligheten. Och det kan vara kul att läsa böcker som inte har med verkligheten att göra men då ska man veta det från början, att det är fantasty eller dylikt. Men så var det inte i detta faller och då blev jag lite sur :P
Men men, gillar man småmysiga böcker där saker löser sig i slutändan, då kan jag rekomendera denna boken till dig.

Ciao!

Svenssonliv

Jisses, dåligt bloggat av mig idag, ber om ursäkt!
Men har jobbat, då kan man inte blobba. Dels sitter jag inte vid en dator på jobbet, dels hade jag nog inte gjort det ändå. Förstår mig inte på folk som sitter och surfar när de borde jobba. T.ex. en tjej på ett jobb som höll på med Facebook när det inte var några kunder. Men även när det var kunder. Folk fick säga till henne att hon kunde ta nästa kund. Riktigt dålig stil.
Jag skulle aldrig!

Men men. Efter jobbet gick jag hem till mamma och pappa, och där var även Oliver för hans husse är utomlands igen. (Min bror alltså) De skulle skjutsa hem en micro till mig, men vi tog en sväng till Gunnebo först och promenerade lite. Oliver var lite rädd för korna och skällde på dem. De ser faktiskt lite konstiga ut så det är klart att man vill skälla lite på sånt som ser skumt ut.
Jag hade bara packat fyra flyttkartonger; tre med filmer och en med skor. (Har massa skor kvar att packa :P) Men de fick kika lite mer på lägenheten och sedan fick jag skjuts hem.
Ställde mig och gjorde spagetti med falukorv och kände mig så fruktansvärt vanlig :P Så Svensson. Men det är rätt skönt ibland. Vi kikade på ett avsnitt av Glee också och nu sitter jag här. Imorgon är det jobb igen och kanske packa lite grejer. Torsdag är jag ledig och ska försöka packa resten. Spännande att flytta!
Vi håller på att adressändra nu.

Jag ska läsa lite bloggar och sedan kommer jag in med en bokrecension innan jag stupar i säng av trötthet.
Ciao!

Morgon

Strax ska jag sticka iväg till jobbet och jag orkar verkligen inte. :P
Vill vara hemma och ligga och läsa. Har redan huvudvärk, måste nog ta en tablett.
Efter jobbet får jag skjuts av mamma som dessutom kör över en micro och några flyttkartonger åt oss, så vi får lite flyttat redan idag. Känns bra. Annars får jag fortsätta packa lite ikväll. Måste försöka få packat böcker och kläder, det är väl viktigtast. Och på torsdag flyttas sängen och skrivbordet och datorn.
Yay!
Nu måste jag dra!
Ciao!

Nymålade garderober

Yes. Nu är den inte helt grön längre! Man ska måla två ggr och jag har bara gjort första strykningen, den andra får Albin göra imorgon när jag jobbar. Just nu ser garderoberna lite "fläckiga" ut, men det kommer säkert att se bättre ut imorgon.
Men först var jag i Mölnlycke hos Colorama för att köpa färg. Har köpt tapeter och färg förut, så det brukar bli där jag handlar. Dels har de massor av fina tapeter och dels är de schyssta, min kompis jobbar där.


Andreas, gammal klasskompis, jobbar där och var snäll och höll upp proverna så jag kunde fota dem och visa för Albin. :P Jag gillade denna!


Close up. Ganska snygg va?


Denna var mer lila än rosa irl.


Det fanns många fina och jag kan inte bestämma själv utan Albin får också vara med och kika.

Efter det stack jag till lägenheten och tänkte börja måla. Ungefär efter två började jag med första garderoben. Jag pausade mellan jag blev klar med första och började med andra och när jag var färdig med den andra var klockan halv sex. Så det hade tagit ett tag att måla!


Nu börjas det!


Det tog lång tid men jag lyssnade på P3 samtidigt, så det var rätt trevligt faktiskt.


Färdig! Ett lager färg till och sedan är den helt klar.


Andra garderobens tur..


Färdig! Men bilden blev lite mörk.


Så! Imorgon är de förhoppningsvis färdiga när jag har slutat för dagen.

Just nu är jag supertrött och vill sova men man måste ju göra sig iordning först. Stooor suck! Man vill ju bara gå och lägga sig med en gång men det går inte; man måste tvätta bort sminket och borsta tänderna och ta medicin och allt. Massa saker att komma ihåg och göra.
Men men. Om jag börjar nu, blir jag ju klar snart... :P Vi hörs imorgon!
Ciao!

Hemkommen

Hej, nu är jag hemma efter en lång dag borta från min kära dator!
En del mail och massa blogginlägg att läsa blev det nu. Brukar inte vara ifrån datorn om jag inte jobbar men då brukar jag kolla mail lite då och då ändå. Men men.
Det är väl bra på ett sätt att inte sitta här jämt, då blir det mer att greja med när man väl sätter sig här.
Nu ska jag göra en macka och lite oboy och sedan läsa igenom att bloggar. Kommer in med ett inlägg om hur det blev med målandet later.
Ciao!

Jag, målare?

Jag satt igår och funderade om garderobsmålningen.
Och tänkte helt plötsligt: jag kan ju måla! Jag är ju ledig imorgon och ju fortare man målar desto fortare torkar färgen och vi ska ju flytta i veckan så det är ju bra om det har torkat tills dess. Man måste antagligen måla två ggr och då är det ju himla bra om det börjas.
Så idag tänkte jag bli målare. Sitter och väntar på att Albin ska duscha klart så jag kan hoppa in och duscha och sedan bege mig rätt snart. Ingen tid att förspilla här inte!
Kan luncha i Mölnlycke också, det blir nog trevligt. Får inte glömma att ta med oömma kläder som jag kan vara målarproffs i.


Jag målade några fönster i april. Det är ju nästan samma sak?

Annars händer det inte så mycket idag. Blir ingen fika idag så jag kan måla hur länge jag vill och sedan hem och packa lite kartonger innan vi äter middag på Böfhuset.
Det kan bli lite svårt att fota när jag ska måla eftersom jag får måla ensam, Albin jobbar, men det går säkert att lösa på något sätt.
Vi hörs later!
Ciao!

Phantom of the Opera

Jag lyssnar på soundtracket till Phantom of the Opera och tänkte blogga lite. Kultiverat värre! :)
Eftermiddagen spenderades i lägenheten, dit svärföräldrarna tittade förbi en stund också. Väldigt trevligt med sällskap och kunskap från svärfar i olika tekniska lägen.
Efter de hade gått satte vi ihop soffan. Det gick rätt bra, och var rätt lätt faktiskt. Vi satte upp en lampa i sovrummet också.


Här är förresten de fina hyllorna vi fixade ihop igår.


Man behöver skruvar när man ska fixa ihop en soffa.


Alltid bra med filtfötter! Även kallade möbeltassar.


Den är nästan färdig!


Almost!


Jag ser inte jättenöjd ut men det är jag! :)

Sedan gick vi till slänget med alla kartonger och pyssel, så nu ser det rätt fint ut faktiskt. Vi borde dock dammsuga men då måste vi ta dit dammsugaren först och det är lite svårt på cykel.
Vi åt soppa alldeles nyss och tittade på ett avsnitt av Glee.

Imorgon ska jag till färgaffären och fixa lite fin färg hos min kompis som jobbar där. Sedan blir det väl också lite fika med en kompis. Och har planerat att äta på Jensens Böfhus med Albin, när han har slutat på jobbet för jag har en kupong så man får en gratis biff. Det kan man ju inte missa! :)
Nu ska jag läsa lite i en bok jag började på idag; Vickis vintagebutik.
Ciao!

Förtidsröstning

Yes, nu är det gjort för min del. Det känns faktiskt rätt skönt att ha det gjort, jag slipper glömma bort det. Det hade säkert kunnat hända om jag bodde själv och om det inte fanns någon förälder eller Albin som tjatar på mig att jag inte får glömma bort att rösta :)
För det är faktiskt viktigt.

Jag vet att vissa inte röstar för de gör ett ställningstagande, de tycker inte att några av partierna är bra. Men det finns ju också sådana som är lata jävlar. Som inte tror att de kan göra någon skillnad, och ligger hellre hemma och klagar än gör någonting åt det.
Det är som Paris Hilton som var med i någon kampanj för ett tag sedan, påminde alla om att man skulle rösta. Men så glömde hon bort det själv. Pucko. :P
Men jag hoppas att alla röstar för att hjälpa till så att det blir ett bättre samhälle. Och med bättre samhälle menar jag inte att man ska rösta på SD. Jag förstår inte hur folk tänker som röstar på dem.
Visst, det finns idioter här i världen men det är ju synd att det har kommit till ett parti som råkar passa deras tankesätt.
Jaja.... Orkar inte tjata om det nu. Jag hade faktiskt tänkt att försöka ta mig till lägenheten snart. Albin slutar fyra och vi hade tänkt att montera ihop soffan idag. Och jag ska dit med en till lampa. Cyklade med en golvlampa på cykeln igår. Grannen under hjälpte mig med det, hon brukar inte vara så schysst så det var kul :P
Jag tog en bild på hur det såg ut på cykeln. Det kändes lite risky men men.


Jag hade med mig en farlig mopp också!


Det kändes inte helt säkert att cykla men jag hade iaf lampan i en kartong, det har jag inte nu eftersom det är en taklampa.

Jaja, det gick iaf. Vi får se hur det går idag. Men jag kan ju alltid leda cykeln.
Jag var inne på Gina idag också, köpte en skjorta och ett linne med epåletter, om man kan kalla dem så :) Axelprydnader går nog också bra.


Den satt väldigt snyggt, lovar att försöka ta en bild när den sitter på också.


Axel-konst?


Väldigt skön skjorta.

Yes, det var det. Nu ska jag dra på mig skorna och sticka iväg.
Ciao!

Radhusdisco



Radhusdisco är skriven av Morgan Larsson, som är med i radioprogrammet Christer i P3. Den handlar om Morris som växer upp på 70- och 80-talet. Lite av 90-talet kommer med också. Boken är full av berättelser av olika slag, det ena mer imponerande än det andra.

Jag gillade den här boken extremt mycket! Den påminner en del om Jonas Gardells sätt att skriva, och det är en komplimang. Hela boken är som en nostalgivåg och även om jag inte växte upp på 70- och 80-talet, så beskrivs allting så bra så att det känns som om man själv har upplevt det fast på ett annat sätt. Jag tycker att det är himla kul att Morgan har skrivit en bok, eftersom han verkar vara en så himla bra person när han pratar i radio.
Det är lite spännande att inte veta vad som är på riktigt eller inte i boken. Läste att Morgan berättade att en del är påhittat och en del är egna upplevelser. Men jag har fått för mig att han har användt någon historia som någon ringt in till radion och berättar. Många gånger handlar Christer om otroliga saker som har hänt, och boken är verkligen full av otroliga saker, så man kan undra vad som har hänt Morgan och vad som har hänt andra personer eller vad som är ren fiktion.
Hans debut är lite som Jonas Jonassons Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, den är också väldigt speciell och populär och man förstår inte alls hur han har lyckats komma på allt som står i boken.

Jag rekomenderar den starkt iaf, alla borde läsa den, speciellt ni som växte upp på 70- och 80-talet, det är alltid kul att läsa om sånt.
Nu sitter jag med en handduk om huvudet och ovanpå det en plastpåse. Frisörer bestämmer konstiga saker hur man ska göra saker, t.ex. som nu när jag har packat in håret.
Men men. Det blir säkert fint efter detta. :)

Idag hade jag tänkt att förtidsrösta. Känner att jag inte har tid till det annars. Lunch med Albin blir det nog också. Men nu ska jag gå och skölja ur inpackningen. Vi höres!
Ciao!

Flyttdags?

Igår pratade Albin och jag medan vi cyklade hem mellan våra lägenheter (känns konstigt att skriva så!) och han vill flytta så fort som möjligt, sa han. Det hade inte riktigt gått fram till mig, jag hade planerat att vi skulle flytta många saker näst nästa helg, men han vill att vi flyttar nästa helg.
Då får jag planera om! Hade kollat med min familj om de kunde och allt, så nu får jag ringa och ändra om det går :P Hans plan var att vi flyttar det som vi behöver där borta och kan cykla till denna lägenheten och hämta lite grejer då och då.
Fattar ni? :P Lite krångligt men det funkar säkert.
Men då får jag lägga på ett litet kål med packningen och planeringen. Vill gärna ha garderoben målad innan jag flyttar in kläder och sånt, så det ska jag ta reda på idag om det går att fixa till veckan.
Men nu ska jag äta frukost!
Ciao!

Sängdags

Det gick rätt bra att skruva ihop bokhyllorna men det blev lite problem med dem. De ska stå på ett visst sätt, ihopskruvade, men det ville sig inte riktigt. Väggen är inte helt rak nämligen.
Men Albin är så smart så han fixar det säkert.

Nu är det iaf sovadags tror jag. Eller iaf, ligga-i-sängen-och-läsa-dags. Ska försöka läsa ut Radhusdisco så jag kan recensera den imorgon. Är ledig imorgon så lovar att blogga.
Ciao!

And I'm off!

Har suttit och målat naglarna svarta och tånaglarna ljuslila och nu ska jag nog dra mig till lägenheten. Vet inte riktigt hur jag ska få med mig både en mopp och en lampa på cykeln men får väl försöka.
Känns konstigt att ha svart nagellack, känns lite alternativt... Men men, kan ju alltid ta bort det imorgon om det skulle vara så.
Anyways. :P
I'm off!
Ciao!

Dagens outfit

Såhär fransk såg jag ut idag!
Men jag kände mig mer fransk imorse, lite mystisk också. Men men. Hittade inte min basker och tänkte att det var lite overkill om jag hade stoppat en baugette under armen så ni fick bara dessa bilderna.
Men hoppas ni uppskattade dem ändå. :P


Lite suddig, ber om ursäkt men blixten är elak.


Skinnjacka: H&M. Tröja: TopShop. Jeans: H&M. Skor: Ellos. Halsband: Snö. Armband: Gina Tricot.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite i låneboken och äta lite ostbågar, sedan ska jag cykla iväg till lägenheten med en lampa och en mopp och vi ska skruva ihop några hyllor. Kommer kanske in med ett inlägg innan jag cyklar, annars ikväll!
Ciao!

Det dummaste idag

Alldeles nyss på bsusen hem kom det på två tanter. Eller ja, medelålders kvinnor. Folk är så känsliga när man säger tanter om dem.
Iaf, de kom på och satte sig snett emot mig. Den ena påpekade att hon inte hade stämplat när hon gick på, borde hon inte gå och göra det? Den andra sa "Nej, det är bara för statistiken man stämplar".
Ursäkta? Det var det dummaste jag hört idag. Eller på hela veckan. Och då är det lördag idag!
Det kan vara så att folk stämplar och betalar så att bussarna finns till? Tänk om alla gjorde som de tanterna.
Fick sån lust att fråga om de hade betalat för maten de hade i kassarna, eller om de trodde att de bara förde statistik i butikerna också.
Men jag sa inget som tur var, jag är inte så bra på att bita ifrån och vara cool och kaxig. Jag är liten och snäll och beskedlig istället.

Kommer in med en outfitbild snart.
Ciao!

Väldigt fransk

Idag känner jag mig ganska extremt mycket fransk.
Har en svart- och vitrandig, lite utställd tröja (den från TopShop) och ett par jeans med bootcut (de från H&M). Allt som saknas nu är en basker och fransk brytning. Kanske en baugette under armen också, vem vet?
Jag får se om jag kommer ihåg att ta en outfitsbild senare så får ni se.

Snart ska jag dra iväg till jobbet. Känns lite segt men det är ju bara fyra timmar så det kommer ordna sig. Får vara beredd på att slå in massa paket bara. Lördagar är nämligen kalasdagen, om ni inte visste det. Det är så alla barn går på kalas för det passar alla föräldrar utmärkt.
Och då är folk oftast ute lite för sent och då måste de stressa omkring i butiken för att hitta något bra och sedan stressa mig att slå in det fint.
Men det är mest kul.
Efter jobbet ska vi nog skruva och ha oss lite mer, men Albin slutar sex och jag två, så jag hinner hem och kanske packa lite, eller ta det lugnt. Imorgon tänkte jag faktiskt försöka få ner alla mina böcker i flyttkartonger. Men det är så lurigt att packa böcker! Man kan inte packa en hel kartong med bara böcker, då blir det för tungt att bära. Så det måste vara hälften böcker och hälften något annat som inte är lika tungt, kanske kläder.
Men men, det ordnar sig.
Nu ska jag snart sticka iväg, så vi hörs later!
Ciao!

Hyllor, stolar och spagetti

Nu är jag hemma igen!
Svettigt värre att skruva ihop saker!

Började med att möta upp Albin och sedan köpte vi med oss spagetti till lägenheten. Det regnade så det var inte jättekul att cykla :( Men men. Maten var rätt god ändå, fast den såg inte så aptitlig ut.


Spillde rätt mycket sås på duken, mindre bra. Men det är sådant som händer, tur att jag inte är rädd om den!


Fredagsmysmiddag. Grissini fick vi också.

Efter maten satte vi igång med att sätta ihop saker. Vi började med stolarna. De heter Börje, vilket jag tycker är jättekul för det heter min pappa :) Det var jätteklurigt, det gick inte alls. Jag brukar inte vara helt hopplös med skruvmejseln men jag fick be Albin om hjälp mest hela tiden.
Men vi fick ihop var sin stol och sedan började han med en bokhylla och jag körde vidare med de två andra stolarna. Efter många om och men fick jag ihop stolarna, så nu har vi fyra fina stolar att sitta på!


De är svartbruna med vit sits. Lite risky med vitt men det går säkert bra. Tror de går att tvätta också.


Så ser det ut just nu! Bordet fick vi av svärföräldrarna. Vi ska nog ha ett annat bord där senare men just nu passar det utmärkt.


Albin fick ihop en bokhylla men vi har inte satt i alla hyllplanen än. Vi gör det sen. Det är iaf en Billy.

Imorgon ska vi dit igen men då är det inga krångliga stolar utan två Billyhyllor till. Och kanske soffan. Jag trodde inte att det skulle vara så klurigt men det är väl bra att träna hjärnan lite :P
Jag ska jobba imorgon också, så jag ska upp tidigt och måste därför gå och lägga mig nu. Är ganska slut idag igen faktiskt. Hörs tomorrow!
Hoppas ni har haft en jättemysig fredagskväll!
Ciao!

Möbelskruvning

Konstig rubrik, men det är det jag ska iväg och göra nu!
Kom nyss hem och ska snart ta cykeln och möta Albin som slutar jobba snart och då ska vi köpa med oss lite mat till nya lägenheten och sedan skruva ihop lite stolar och bokhyllor och kanske soffan också. :)
Så det är min mysiga fredagskväll. Jag kommer in med ett inlägg senare!
Hoppas ni myser till det också!
Ciao!

Handväska till salu!

Hej, nu är jag här igen!
Lägger upp några bilder och lite beskrivning till den fina handväskan jag gärna vill se på någon annans axel, eftersom jag inte har användt den på något år, kommer det inte ske snart heller. Så väskan skulle må bättre hos någon som tog ut den då och då :)
Här kommer lite bilder!


Väskan är från Felix Ray, jag köpte den på nätet hos Asos.com


Det finns en väskpåse med.


Baksidan.


Kedjan är inte så lång men lite tung.


Insidan är väldigt fräck med leopardmönster!


Uppfälld.


Man får plats med en stor plånbok, en mobil och en kamera. Säkert mer också, eftersom det finns ett litet innerfack.


Closeup.

Kedjan är 72 cm och avtagbar. Bredden är 24,5 cm och höjden är 20 cm. Djupet och annat har jag inte mätt ännu, jag fixar in resten av siffrona senare.
Jag har inte bestämt något pris ännu, jag hade tänkt att lägga upp den på Tradera men tänkte att jag lägger upp den här först om det är någon som är intresserad är det bara att hojta till.
Jag ska försöka hitta papprena och se vad jag köpte den för först, så att det blir lagom pris för båda parter. :)
Den är iaf jättefin, lilla väskan, väger lite grann så frakten blir åtminstone 50 kr men jag väger den senare.
Hoppas ni tycker att den är fin och blir intresserade av den, det är bara att skriva en kommentar isf, så kontaktar jag er via mail. Annars försvinner den iväg på Tradera! :)

Nu ska jag luncha med Albin!
Ciao!

Duktighet

Jag hade tänkt att vara såååå duktig idag innan jag stack till jobbet, men jag orkar bara inte.
Det är fredag, då får man väl ta det lugnt och softa?
Hade planerat att försöka packa en flyttkartong med böcker eller köksprylar vi inte använder just nu, eller något överhuvudtaget men jag fixar det inte. Vet inte varför, men det går inte :P
Jag har dock vikt tvätt, så jag har iaf gjort något ordentligt. Och bloggat ett lång inlägg. och diskat. Men nu tog det stopp!

Jag tror bestämt att jag lägger mig i soffan och läser ut min lånebok, så jag kan lämna tillbaks den och börja på mina köpta böcker istället. De ligger i högar, och jag vill verkligen hinna med att läsa alla men det kommer ju massa nya böcker hela tiden som också är fruktansvärt spännande!


Ena bokhögen..


Och den andra högen.

Har en bok som heter "Garderoben" också, som handlar om hur man på bästa sätt fixar till sin garderob så den passar en själv. Har inte ens hunnit bläddra i den men det vore väl dags snart så jag kan organisera min garderob bättre. Just nu är det kaos. Iaf bland alla tröjor. Och klänningarna får inte riktigt plats att hänga och det är massa konstiga lådor och hyllor. Men det får jag alltså göra när jag har läst ut min lånebok!

Jag kommer in med ett inlägg senare om en handväska som jag väldigt gärna skulle vilja sälja, en riktigt fin en som är helt oanvänd. (Ja, jag är galen)
Ciao!

Gårdagens

God morgon! Eller ja, förmiddag. Men ändå.
Inatt har jag sovit bra. Skönt! Vaknade vid fyra men kunde somna om nästan direkt. Himla trevligt att få sova ut. :)
Jag tänkte dela med mig av några bilder från igår, if you don't mind! :)


Var på Lindex för att spana in fårskinnsjackan. Den fanns dock bara i L. :(


Såhär ser den ut! Himla snygg, men jag drunknade nästan i den, så stor är den. Får försöka få tag på den i M istället.


Jag provade jeans hos H&M också. De hade 100 kr rabatt på alla jeans. Provade ett par som gav mig högstadiekänsla. De hade fickor man kunde stänga baktill. Haha, det var roligt men jag köpte dem inte :P


Jag åt lite middag på Jensens Böfhus, alldeles själv. God mat!


Träffade Toria vid TopShop-shoppingen. Vi provade lite hattar på Beyond Retro-avdelningen. Denna tyckte jag Toria skulle köpa men hon var tveksam.


Det var faktiskt inte så mycket folk där.


Jag köpte iaf ett par jeans hos H&M. Loyal heter varianten, alltid trevligt med rabatt.


På Topshop köpte jag denna (20% rabatt). Känner mig så fransk i den!


Och denna köptes också. Kate Moss for Topshop. Fin och lite annorlunda än vad jag brukar ha.

Outfiten då;
Jeans: Gina
Linne: Gina
Jacka: H&M
Ballerinas: DinSko

Dagen började med tvättid. Allt gick rätt smidigt, nu är tvättkorgen rätt tom, alltid skönt. Efter det åkte Albin iväg till lägenheten för att mäta och pyssla och ha sig och jag åkte in till stan för att prova kläder och träffa kompisar. Dagen blev faktiskt riktigt bra!
Nästan alla kläderna jag provade passade, även om det inte alltid såg så fint ut :P Jag är ingen hattmänniska, upptäckte jag på Gina. Inte heller lädershortstypen. Men men, då vet jag det, inget att deppa över :)
Tyvärr blev det lite krångel sedan. Jag skulle träffat Jeremy för att fika på Fröken Olsson men han dök inte upp vid den tiden vi hade bestämt, så då ringde jag. Eftersom han inte hade några pengar på sin mobil hade han inte kunnat ringa och säga att vi fick skjuta upp fikan för han var tvungen att ha flyttat till imorgon.
Himla synd men jag fick hitta på något att roa mig själv med till halv åtta, då det var VIP-shoppingen. Träffade svärfar lite snabbt och gav honom presentkort på Ikea som han skulle ge Albin, för de skulle dit och köpa en soffa och annat mysigt.
Jag begav mig till Jensens Böfhus istället, för att äta lite god mat. Satt själv, kändes lite konstigt. Om jag äter ensam brukar det vara hemma eller på något cafe eller så men aldrig resturang så det var nyttig erfarenhet. Som tur var hade jag med mig min bok som jag kunde läsa i medan maten tog sin lilla tid. Men det var jättegott som vanligt! Och jag fick betala mindre än vad jag hade väntat mig, och det är ju alltid kul.

Efter det ställde jag mig i kön utanför butiken och väntade på Toria. Vi stod och pratade ett tag innan de släppte in oss. Toria ska tydligen åka till Kanada och jobba i typ en halvår, om bara några månader!
Jättemodigt, tycker jag! Jag skulle nog inte vågat. Iaf inte Kanada :P Kanske London eller så.
Men det var jättekul att träffa henne ändå. Vi stannade inte så länge eftersom jag redan visste vad jag skulle ha och hon var lite sjuk. Det var ändå inte så mycket folk i butiken. Lite konstigt, det brukar vara en del ändå. Men men.

Jag åkte hemåt, till nya lägenheten, och mötte upp Albin och hans pappa när de kom från Ikea. Jag hjälpte till att bära upp några bokhyllor, stolar och sådant men som jag skrev i förra inlägget var jag så klen och orkeslös :(
Kände mig lite dålig men det hade kanske varit ännu konstigare om jag hade orkat en tung soffa som de hade lite problem med? Den iaf inte ihopskruvad, så den blev lite lättare att bära upp. Men det är ju tre långa trappor upp, det tärde lite på mig.

Men nu sitter jag här, och ska snart duscha för att sedan luncha med Albin, som jobbar idag, innan jag ska ta bussen till Mölnlycke för att jobba lite själv. Tror bestämt jag ska ringa mamma också lite, kolla läget.
Men vi hörs innan jag drar!
Ciao!

Helt slut

Min kropp är så klen, jag orkar ingenting känns det som.
Hela dagen har varit jättekul men nu på slutet säckade den ihop när jag skulle bära tunga saker till lägenheten. Jag ville hjälpa till, jag vill inte vara den tjejen som är mesig och står bredvid och inte hjälper till men jag orkar inget. :( Jag bar en otymplig grej med Albin och tog några saker själv men inte soffan. Det orkade jag inte. Försökte stötta upp och hjälpa till med balansen och så men orkade verkligen inte lyfta. Suck. :P

Jag orkar inte blogga om dagen just nu, armarna är helt sladdriga och vill inte skriva :) Men om jag inte skriver senare (har massa foton också!) så lovar jag att blogga om det imorgon, då har jag tid för jag börjar inte förrän tre.
Men nu ska jag läsa lite bloggar och sedan kolla om armarna vill vara med och blogga lite. Och huvudet också kanske, det behövs nog mest.
Ciao!

VIP-shopping + fika

Nu ska jag sticka in till stan för att prova lite kläder inför VIP-shoppningen ikväll.
Undrar om jag behöver något egentligen... Får fundera på det. Svårt att välja kläder. Ska ju inte hem mellan turerna med klädprovning, fika och shoppning utan måste ha bekväma kläder så det går smidigt att prova och fina kläder, för man vill ju vara fin när man träffar kompisar.
Sitter med ett linne och ett par kostymbyxor som är liite för långa men tänkte lösa det med kilklackar. Tar med ett par ballerinas också, om jag tröttnar på att springa runt och vara lång :)
Men då kanske jag trampar på byxorna... Äsch, det får lösa sig helt enkelt. Kanske slänger på mig min militär"jacka" från H&M också, vi får se.

Men vi hörs ikväll, jag ska försöka vara duktig och fota och allt.
Ciao!

En ny kusin!!

Jag har fått en liten kusin! En liten tjej! :D
Min morbror och hans tjej fick henne idag, strax över fyra kg vägde hon men kommer inte ihåg hur lång hon är. Gör väl inget förresten! Undras vad hon ska heta..
De ville inte veta om det var en pojke eller flicka innan så det var spännande. Vad mysigt med en liten flickkusin...! :) Har visserligen redan tre flickkusiner men de är ju tonåringar nu :P
Är allmänt glad. Vilken bra vecka det här är hittills! :)
Ciao!

Sleepless i Frölunda

Jahapp, då slog det till igen!
Släckte tjugo i ett, var inte alls trött. Konstigt eftersom jag inte hade sovit så mycket natten innan. Men men, det kan ju komma när som, det vet man ju aldrig. Vet inte exakt när jag somnade men var säkert vaken en liten stund.
Nästan prick fyra vaknade jag. Toalettbesök, tog en liten macka på väg till sovrummet för att somna om.
Men det hände inte.
Jag låg och försökte distrahera mig med att fundera ut vad jag skulle ha för kläder på mig idag och sånt man kan ta till men inget funkade.
Kvart i fem gav jag upp och tog kudden och en bok och la mig i soffan för att läsa. Läste en stund, släckte och försökte sova men det gick inte heller. Attans!
Struntade i att försöka sova vidare och läste istället mer i min tjocka bok. Har dock inte läst ut den än men har kommit en bra bit på vägen.
Vid åttatiden tänkte jag att det fick vara nog och att jag kunde gå och äta lite frukost. Då tassar Albin upp och är nyvaken och söt. Tänkte att det var trevligt med lite frukostsällskap men sedan gick han och la sig igen när det visade sig att han inte behövde gå upp förrän nio :P

Jahaja. :P
Så inatt har jag fått sova ca 4 timmar och jag är oförskämt pigg. Förresten gick jag inte direkt till soffan när jag inte kunde somna om utan jag gick såklart och skrev en att göra-lista för idag. Låg och tänkte på allt möjligt nämligen och det hade varit så onödigt att glömma bort. Det var grejer om lägenheten och födelsedagspresenter och jag vet inte allt.
Men nu är det iaf frukostdags! Även om jag får äta den själv har jag ju alltid tidningen som sällskap. (Var såklart vaken när tidningsbudet kom vid fem, halv sex-snåret) Hörs senare!
Ciao!

Fortet-finalen

Jag tyckte att det var lite synd att inte Fortets mästare vann, jag gillade dem mer. :)
Men men, det var väldigt spännande och roligt att titta på iaf.

Jag har fått fler läsare idag, är det för att jag har lagt upp fina bilder på lägenheten? Hoppas det! :) Tänk om jag ska ta och börja fixa lite inredning och skriva om det i bloggen, det hade varit kul. Albin gillar att inreda och tänka ut fina saker och det gör jag också, så vi får kanske fundera på att göra det tillsammans.
Nu har jag lagt massor av bilder i Bilddagboken, och är helt slut. Nu ska jag sova och imorgon ska jag tvätta, träffa en kompis för fika och sedan VIP-shopping med Toria. Måste komma ihåg att gå dit innan och spana in kläderna. Funderar på att slå till på ett par jeans som är lite utsvängda. Det kommer att passa i höst.

Jag tänkte också försöka hitta en kopia på den trevliga fårskinnsjackan. Har sett att den finns i några budgetbutiker men har den ens kommit in än? Den är så snygg, det hade varit kul att äga en från Acne eller Burberry Prorsum men det komemr ju inte att hända. :P
Men vi hörs imorgon, nu ska jag sova!


Jäkligt snygg, ska försöka hitta en budgetvariant.

Ciao!

Ny lägenhet!

Det känns så bra nu! Vi har nycklar till lägenheten och vi har varit och kikat i den tomma, stora lägenheten. Större än den vi har till låns just nu. Det är nästan svårt att fatta. Det är ju visserligen bara en hyresrätt men det är förstahandskontrakt och den är vår, hur länge vi nu vill ha den!
Bjuder på lite bilder för idag också!


Albin visar smidigt upp både vardagsrummet och sina balettkonster!


Min garderob numera! Hemsk färg, jag vill måla insidan stark lila istället.


Albin fixade lite i Ps och såhär tänkte jag väl att det kan se ut. Vad tycker ni? Vill iaf inte ha grönt!


Badrum, badrum! Ser faktiskt rätt fräscht ut. Lite mycket hyllor till vänster kanske, är rädd för att slå i dem när man tassar upp mitt i natten.


Badkar igen, vi får se hur det går. Albin springer förbi!


Liten bit av hallen. Den är inte så stor men vi har fler garderober nu än innan, så det är ett plus! Albin står i det som blir vårt sovrum och till vänster om garderoberna är vardagsrummet.


Köket, ena delen. Ser väldigt okej ut, men det saknas en köksfläkt. Det får vi försöka fixa.


Andra delen. Vi funderar på att ha ett litet bord i hörnet, bara två stolar eller så. För frukostar :)


Albin leker med porttelefonen.


Andra sidan av hallen. Till vänster är köket och till höger om Albin är badrummet.


Jättedålig bild av sovrummet och balkongen. Men det var svårt att ta bilder på hela rummet, det gick inte!


Ni ser iaf hur tapeterna ser ut :P Lite hemsk färg, samma tapet som är i "kontoret" som också var jättesvårt att fota.


Liten bit av balkongen.


Andra delen av balkongen.


Vardagsrummet!


Ganska extremt dålig bild men det var omöjligt att fota i det rummet.


Så ser det iaf ut, lite grann :P


Pizzadags!


Albin roade sig med att fota lite utsikt.


Jag mumsar på pizza och är allmänt lycklig! Sitter lite ihoptryckt, men sån är jag ibland :P


Vi, i våran EGNA, NYA lägenhet! :D


nu är vi plötsligt på Ikea och ska prova ut en soffa. Och hur gör man det bäst? Jo, slänger av sig skorna och kryper upp! (Mina fina Nippon-Converse på golvet, btw)


Albin provsitter en fåtölj vi funderar på att köpa.


Såhär ser den ut men vi funderar på en svart färg istället, så det matchar soffan.


Albin tyckte inte om att han inte fick ta tre timmar på sig på Ikea, vi hade lite bråttom nämligen och var där bara en timme.


Vi funderar på att köpa denna soffan, dock i svart och inte i grått. Den var riktigt bekväm och vi har mätt i lägenheten så den verkar funka perfekt. En egen soffa, tänk er! ;)


Sedan fick vi skjuts av min mamma till lägenheten där vi visade upp den för henne och min pappa. När de gick kom Albins föräldrar och ville också kika, och träffade därför på varandra nere på gården.

Det var de bilderna jag hade att bjuda på, hoppas ni tyckte de var någorlunda bra fotade :)
Outfiten:
Skjorta: Gina Tricot
Linne: H&M
Jeans: Gina

Ser lite tufsig ut i håret idag, vet inte alls varför det alltid ska bli så när det är nytvättat fast jag kör med frizzmotverkandeprodukter. Suck. Jaja, det blir nog bättre imorgon.
Kommer in med ett inlägg till snart!
Ciao!

Våldtäkter

Hade glömt att jag tänkte skriva lite om våldtäktsdebatten som pågick mellan Gudrun Schyman och Jimmie ÅkessonAgenda (tror jag det var) häromkvällen.
Jag blir så himla trött på politiker. Dels för att de aldrig kan låta varandra tala till punkt utan måste hela tiden avbryta så man inte hör vad de säger, för båda pratar i munnen på varandra och vägrar ge sig om inte programledaren styr upp det.
Dels blev jag trött på Jimmie, som tycker att man ska utvisa alla invandrarmän som våldtar (ca. 48 % om jag minns rätt) ska utvisas och det är hårt straff på det. Men han kunde inte berätta vad man ska göra med de svenska män som våldtar (52% isf). Jag blir så trött på hyckleri.
Och så tycker de flesta manliga politiker att tjejerna ska lära sig självförsvar i skolan. Det är alltså tjejernas ansvar, fast männen är de som våldtar.
Jag har inga egna bra förslag på vad man kan göra, tyvärr. Jag är bara gnällig. Men man kan ha fler poliser ute på gatorna på kvällarna, fler övervakningskameror på ställen där det pågått våldtäkter och rån, fler upplysta ställenoch kanske fler morsor och farsor på stan (eller vad de kallar sig). Men att utvisa folk som har gjort fel är inte svaret. Iaf inte om du inte ens kan komma på vad man ska göra med de svenska männen.
Sedan tycker jag att våldtäktsdomarna är alldeles för svaga. Man borde höja straffen rejält. Man kränker ju en annan människa, de kan få men för livet. Varför är inte det mer värt än vad det ser ut nu?

Har ni några smarta förslag på hur man kan stoppa våldtäkter, om tjejerna inte ska lära sig självförsvar i skolorna?
Ciao!

Genevieve - i huvuvdet på en hund



Boken är skriven av Dennis Fried, och handlar om Genevieve som är en liten papillon som är en drottning här i världen. Hon skriver om hur man uppfostrar sin människa, om människor är intelligenta, hur man hjälper till att köra bil och retar katter och andra hundar på bästa sätt. Den är skriven i jagform, alltså är det lilla hunden som berättar allt. (Inte på riktigt men det förstod ni säkert)

Jag tyckte massor om denna boken! Den är perfekt om man har hund eller gillar hundar, och om man inte gör det så kan den passa ändå. Den är skriven på ett väldigt roligt sätt och man blir intresserad av allt hon hittar på och har för sig. Det är intressant att en liten hund på 3 kg kan bestämma över en 80 kgs man.
Men säkert helt rätt. :) Jag har nog snöat in mig lite på hundböcker och böcker om hundar, men det är ju för att jag känner till en liten söt valp, som säkert skulle ta till alla knepen Genevieve tar till om han bara hade läst boken. Som tur är kan han inte läsa, för då hade det varit jobbigt.
Men, som sagt, mycket underhållande bok och jag rekomenderar den starkt!

Nu ska vi spela lite tv-spel och sedan cykla iväg för att hämta nyckeln! Yay!
Ciao!

Förvisad till soffan

God morgon!
Jag är uppe tidigare än vanligt med tanke på att jag inte släckte förrän efter tolv och är ledig idag.
Jobbigt att inte kunna sova ut när man verkligen får det.
Men men. Inatt, ungefär tjugo i ett gav jag upp mina försök till att ligga i mörkret och skruva på mig så jag gick ut till soffan och la mig där med täcke och kudde och en bok. Läste ut den, för det var inte så mycket kvar. Vet inte riktigt vad klockan var när jag släckte och försökte sova men jag vaknade ungefär sju idag.
Totalt onödigt :P

Jag sitter och är hungrig nu, efter att ha varit vaken i en halvtimme utan att hitta något att äta. Min kropp tycker att det är jättekonstigt och vill beodra mig att göra mackor.
Jag tror att jag inte kunde sova eftersom det är en spännande dag idag. Jag trodde inte att jag skulle bli så nervös av det, fast det kanske är fel ord. Spänd. Eller så. Men nu är det som det är.
Jag tror bestämt att jag ska äta lite frukost och sedan börja läsa Radhusdisco av Morgan Larsson. Ni vet, radioprataren från Crister i P3. Jag tror den kommer vara bra.

Kan komma in med en bokrecension senare om boken jag läste ut inatt. Den handlar om hundar och är skriven av en också. Hoppas ni har fått sova mer än jag! :)
Ciao!

Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0