Dream on

Aerosmith - Dream on, så bra! Den spelades i ett Glee-avsnitt som vi såg nyss, Neil Patrick Harris var med och sjöng mot Will Schuester. De sjöng riktigt bra men jag tyckte nog att Schuester var ett strå vassare.

Här är jag igen! Mycket dåligt med bloggandet, för nästan precis när jag kom hem så gjorde jag korv stroganoff och vi tittade på ett avsnitt.
Mycket tråkigt väder idag. Blåsigt och regnigt. Typiskt höstväder, what to do? Gummistövlar, regnjacka och en mysig, stickad kofta. Invigning av stickade koftan för i år! Eller ja, för i höst kanske. Imorgon blir det nog en stickad poncho. Får se om det är lika tråkigt imorgon som idag.
Annars har det inte hänt mycket. Skyltade om i fönstrena med nya böcker och annat pyssel och höstigt. Mamma och pappa kom och sa hej med Oliver på besök. Han är så himla söt, blir lika glad varje gång han ser mig. Och jag blir glad när jag ser honom :)

Nu ska jag kolla lite mail, har inte hunnit med det idag. Kommer in med ett till inlägg senare.

Kommentarer
Postat av: Maria - fashionstars ☆

ja coelho går ju lite mer på djupet än Kinsella och resten :p gillar deras böcker också, de är skönt tidsfördriv. men coelho är så förbannat smart och skriver vackert

2010-09-14 @ 21:28:26
URL: http://fashionstars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0