I'm sexy and I know it



Den här låten och den här videon är så rolig! :) Hoppas ni inte har missat den, annars får ni kolla in den nu! :)

Fredagsmys!

Okej, det är officiellt. Jag är nervös inför imorgon :P
Innan jag vaknade så drömde jag om bröllopsdagen. Vi var sena och jag hade sminkat mig och klätt på mig klänningen men vi var för sena till min frisör och då också sena till att möta upp med min bästis, som ska vara mitt vittne. Och medan vi åkte bil försökte jag hitta hennes nummer och också numret till frisören men helt plötsligt hade min kontaktlista försvunnit och jag kom inte ihåg numrerna.
Panik :P Sedan kommer jag inte ihåg mer.
Och så vaknade jag tio minuter efter att jag skulle gått upp? Väckarklockan ringde för sent eller så vaknade inte jag första gången den ringde.
Men men. Då vet jag att jag INTE ska komma för sent imorgon, eller hur? Jag ska se till att vara färdig och åka vid nio och då ska mamma också vara redo :P

Idag har jag massor att göra, två föreläsningar och växla pengar och allt så jag hinner nog inte uppdatera förrän på kvällen. Men det får ni ta :P
Ha en riktigt fin fredag iaf!


Läggdags!

Nej, nu är det dags att sova. Försökte skriva mer på sista uppgiften men det gick inget vidare.
Ska kolla med läraren imorgon, om jag hittar henne, så kanske hon kan hjälpa mig komma igång med uppgiften. Annars vet jag inte hur jag ska göra :( Men det känns lite bra att jag har kommit en bit.
Imorgon, efter skolan, ska jag renskriva ena uppgiften och kämpa på med de andra. Och ska växla pengar, icke att förglömma! Och så är det ju giftemål på lördag!
Börjar bli lite nervös nu :P Hoppas inte jag börjar gråta eller så :)
Men men, nu ska jag ta det lugnt och läsa lite innan jag somnar.
Hörs tomorrow!


Typ min ring, ni får se den på lördag!

Dimmigt

Just nu är det rätt dimmigt ute. Jag tänkte på dementorer när jag såg dimman :P
Men det är väl bara önsketänkande att det finns en "magisk" värld här någonstans ;) Jaja, jag gillar Harry Potter, can you blame me?


Det är egentligen två höghus bakom huslänga men de syns inte nu.


Suddelisuddigt ute.

Presenter och trevligheter

Jag är inte jättemycket för dyra presenter utan jag gillar mer tanken att någon har tagit reda på vad jag gillar och tänkt att det skulle passa mig. Och igår fick jag verkligen fina saker från familj och släkt. <3


Ett jättefint zebrapresentkort fick jag av mamma och pappa. <3


Bara Agatha Christie! Tio små negerpojkar fick jag av svärmor och svärfar. Agatha Christie-timmen fick jag av brorsan. <3


Fick mysiga strumpor av mamma och pappa! De är verkligen jättesköna! <3


Farmor har stickat dessa fina raggsockar till mig, eftersom hon vet att jag älskar att använda hennes fina. :) <3


Den här köpte jag själv för 9 kronor på Cdon, tycker att är ganska värt...! :)


Den här köpte Albin till sig (oss?), yay :)

Är riktigt nöjd med gårdagen, inte tack vare presenterna (fast de var riktigt fina!) utan för att min familj var här och hade trevligt med mig och för att folk kramade mig och sa och skrev grattis. Blir alldeles varm när jag tänker på det. :)
Nu ska jag plugga lite till!

Eftermiddagsinlägg

Hej hopp! Jag har suttit här och pluggat i ungefär 3 timmar och jag har nog kommit en bit på vägen. Tur! Iaf med ena uppgiften, nu ska jag ta en minipaus och ta tag i den andra uppgiften. :)
Jag var så trött imorse men inte lika trött som killen som satt bredvid mig på föreläsningens första del, för han somnade. :) Det såg lite kul ut. Undrar hur trött man är då, eller kanske uttråkad? :O
Jag tyckte iaf att föreläsningen var intressant så jag somnade inte utan antecknade som en liten gnu!
Kommer nog in med ett inlägg lite senare om lite saker jag fått och köpt. :P
Hörs!


Ibland är jag lite sned, som här! :)

Tråkig morgon

Tänkte skriva god morgon men är trött och vädret ute är mörkt och trist så det fick bli en tråkig morgon-hälsning.
Hoppas det är bra med alla där ute?
Jag ska iväg på föreläsning och sedan ska jag hem och plugga järnet. Det går långsamt framåt, men tur att det inte går bakåt iaf. Får ingen sovmorgon förrän jag har kommit tillbaka från resan tror jag. Där måste man ju gå upp och äta frukost vid en viss tid annars får man ingen frukost, så inga sovmorgnar :(
Så saaaad..
Men men, nu måste jag sticka strax. Vi hörs senare!




Sova

Japp, dåligt uppdatering idag, sorry för det. Imorgon får vi se hur mycket det uppdateras då för jag måste verkligen plugga järnet. Det känns inte som att det går så bra, jag försöker hitta saker i kurslitteraturen men det känns inte som att jag hittar rätt. Väldigt frustrerande.
Men nu ska jag gå och lägga mig. En rätt bra dag, måste jag ändå säga. Mysigt med att föräldrarna och bror kom hit och åt med oss, vi pratade och hade trevligt.
Nu ska det sovas. Ska upp kvart över sex (stön), så måste gå och lägga mig "tidigt" :P
Hörs tomorrow!


Lite presenter

Här kommer lapparna och sakerna de satt fast på :)


Lite suddigt, men alla ser ju att det är ett guldhjärta.


"Medicinlådan" är en låda i skrivbordet där mina astmamediciner och huvudvärkstabletter finns. :)


Det var det verkligen, det låg en bok i den! :)


Det gjorde jag, fick sträcka mig lite.


Japp, en bok till, den sista :)


Yay! :)

Det här fick jag:


En rolig bok som jag har längtat efter! :)


Älskar pärlorna på omslaget! Det är säkert en bra bok, det här. :)


Tredje boken om Victor Legris. Spännande!


Och Martina Bonniers bok med massa fina bilder inuti, får kolla mer på den sen. :)

Är himla nöjd med min dag hittills :) Fina vänner har skrivit grattis på fejjan, mys pys!
Nej, vi hörs nog igen senare, efter yogan och allt.
Ha det bra!

God morgon!

Lill-lördag idag! (Plus min födelsedag :P)
Känner mig lite seg, men det går kanske över snart. Om en timme sticker jag iväg för att åka till skolan för en föreläsning. Har inte planerat något inlägg, så vi får se. Annars kan det blir lite tomt här idag, eftersom det är mycket att göra.
Dagen började med en födelsedagssång och jag fick gå på skattjakt :) Som förra året fast inte lika många presenter, som tur var. Får ta kort på lapparna sedan. Albin är så söt att han fixar sånt här åt mig, blir lika förvånad och imponerad varje gång han busar till det. :) Han filmade också, så vi får se om det blir någon video.
Nu ska jag fixa håret! Vi hörs later!


Min förra födelsedag med mina två bästisar :)

Halvdöd

Nej, nu orkar jag inte mer. Har suttit i typ fem timmar och läst och försökt förstå och försökt skriva lite. Det har väl inte gått jättebra hittills men jag får försöka på nytt imorgon. Kan fråga någon i klassen hur de har tänkt och hur de lägger upp det. Aja. Det ordnar sig, jag vill gärna bli klar i veckan men det ska ju inte lämnas in förrän i slutet på nästa vecka. Ungefär. En av hemtentorna iaf. Så det ordnar sig nog.
Imorgon när jag vaknar är jag 24 år. Yay :)
Jag har en föreläsning vid ett och sedan vid sex ska jag yoga och efter det kommer mamma och pappa (och kanske bror med tillhörande vovve) och vi ska äta lite thaimat och kanske en tårtbit. :)
Mys! Men nu ska det sovas.
Hoppas ni har haft en fin tisdag, jag har väl haft en så där fin dag... :P Men men.
Gonatt!


How I met your mother-inspirerad

Jag läser en del kurslitteratur på engelska och då och då dyker det upp ord som t.ex. major. Och då kan jag verkligen inte hjälpa att jag gör som Ted och Robin och tänker för mig själv "Major study" t.ex. :)
Sååå kul! Ingen som tänker på det förutom jag? :P


Reality hits you hard, bro



Ni har väl inte missat dessa killarna (och tjejen)? De gör jättebra remixes av t.ex. nyhetsgrejer eller bara allmänna saker. Auto-tune is the shit. :)
Jag tycker den är väldigt cathcy och himla rolig! Se den!

Dagens outfit


Tröja: Threadless. Kjol: H&M. Ballerinas: DinSko. Kofta: Rut m.fl.

Det var länge sedan jag hade en dagens men varsågoda! :)
Känner mig lite somrig idag, solen lyser ute. Har strumpbyxor också, även fast det inte syns, så jag hoppas att jag inte fryser.

Tisdag

Hej hopp, ny dag och jag har huvudvärk :P
Ska fixa det med en tablett alldeles strax, så hoppas jag att det går över. Jag har haft sovmorgon idag, gick upp halv nio för jag börjar ett idag :) Så jag behöver inte åka förrän kvart över elva. Sådan lyx!
Känner mig dock lite naken, har inte min ring på fingret för den är och putsas och görs fin. Har inte haft den sen igår, känner mig väldigt konstig utan den :P
Idag ska jag verkligen ta itu med hemtentorna/hemtentan och börja skriva. Idag har vi bara en lektion och det är en workshop i sökning, eller hur det nu var. Lite förberedelse inför en av hemtentorna nämligen.
Jag packade lite igår också, det känns rätt bra att ha gjort det. Lite kläder och böcker och sådant viktigt.
Men men, nu ska jag ta och göra mig iordning. Kommer kanske in med ett inlägg medan jag är i skolan, får se om jag hinner tidsinställa ett.
Ha det!


Stressigt

Just nu känner jag mig varm och väldigt trött. Tror det kan bero på att jag gick upp sex imorse och för jag kanske är nervös inför bröllop och resa och dessutom stressad över mina två hemtentor som jag egentligen måste göra klart denna veckan, eftersom vi är borta nästa vecka.
Suck. Satt och läste och kände mig bara så trött, orkar verkligen inte. :( Ska sova och ta nya tag imorgon, tror jag bestämt.
Så vi får höras imorgon igen, då är jag kanske piggare.
Gonatt!


A star



Tycker den här bilden är så söt! :) Den här scenen är gjord av en kille som heter Terry Border och där jag hittade bilden heter albumet When things come to life, vet inte om det är han som har "döpt" det.
Finns massor av roliga bilder!



Kika in alla bilderna, det finns bl.a. på Kontraband.

Skotips!

Här kommer lite skotips som jag hittade hos DinSko!


Dessa ankelboots går för 399 kr och om jag inte hade tyckt att det hade varit jobbigt att gå med hög klack i vardagen skulle jag nog slagit till på dessa med en gång! Älskar spännena högst upp.


Här är ett par jodpurs (tycker jag) som också kostar 399 kr. De känns lite som ridskor, men det kan nog vara snyggt till jeans och kanske en kofta och de är säkert himla sköna.


Jag har nog snöat in lite på ankle boots. 499 kr kostar dessa och de är nästan liiite snyggare än de ovan. Hade velat ha dessa fast kanske i brunt, så man varierar sig lite från alla svarta skor man äger :P


Jag gillar denna "nya" typ av loafers, annars kan de se rätt mesiga ut. Men för 399 kr (är detta priset för idag? :P) så får du dessa tuffingar. :)

Det är kul med skor! Fast jag har nog tillräckligt :P Men ni får iaf lite inspiration!

Ny vecka

Det är för tiiiidigt! :C Har varit uppe i typ 50 minuter, ska gå till bussen om en stund. Men jag är för trött! Så trist att vi ska börja så tidigt som 9 :P Kan vi inte börja 11? Då får jag sovmorgon till typ halv åtta eller så :)
Aja, ska försöka få något gjort på bussen, plugga lite om jag orkar och inte somnar.
Idag har jag lektioner till tre, så jag kommer kanske hem vid fem, så vi får se när jag uppdaterar här nästa gång! :P
Ha en fin dag, alla!


Middagsmys

Nu har jag kommit hem efter mysmiddag! Vi åt köttfärslimpa och så blev det jordgubbsglass och kiwi. Mums!
Jag har inte hunnit med så mycket plugg som jag önskade idag så nu måste jag lägga mig och läsa lite till, tyvärr. :(
Vi får se vad som händer resten av kvällen, om jag bosätter mig i soffan med min bok eller om jag tittar in här lite senare. Vi får se!


Vill kura ihop mig precis som Oliver! Här när vi var i fjällen i februari.

En ganska tråkig dag

Söndagar är rätt slappa i allmänhet men när jag sitter och pluggar hela tiden (nästan) och pojkvännen/fästmannen/sambon hänger tvätt, då finns det inte mycket kul att skriva om :P
Nu ska jag iaf gå och fylla på mitt busskort (superintressant!) och köpa lite medicin och lämna in ett paket. Och efter det blir det lite mer plugg tills pappa hämtar upp mig, för jag ska äta middag hos mams och paps idag. Brorsan kommer också och vovven är redan där. Så jag får plugga hos dem tills maten är klar. Tråååkigt :P
Får se när jag uppdaterar igen, har ju inget roligt att skriva om just nu. :/
Ha det fint!


Everyday is like sunday

Nu är det söndag och det känns lite trist. Imorgon ska jag ha lektioner från 9-15, så det känns lite jobbigt. Och så måste jag ju plugga när jag kommer hem, ingen rast och ingen ro.
Ska plugga snart, ska bara duscha så jag känner mig fräsch. Albin ligger och sover, han vägrade gå upp vid tio när han skulle tvätta, han var för trött. Han hade kommit hem typ kvart i fem. Jag upptäckte det eftersom jag vaknade och var törstig. Timing? :P
Då var han jättepigg och ville prata men jag ville sova. Så kan det gå! Fick flytta tvättiden, suck. Sjusovare... :P

Nu håller jag faktiskt på att skriva en packningslista, för vi åker ju om en vecka! Måste kolla hur varmt det kommer vara, är det klänningsväder eller är det tjocktröjeväder?
Måste växla pengar nu i veckan också! Så mycket att hålla reda på :/ Och plugga. Hmpf.
Men då måste jag sätta fart. Kommer in med något inlägg senare!


Om man ser ut såhär i Frankrike (typ), hur ser man då ut i Italien? :)

Gonatt!

Nu är det sovadags. Har suttit vid tv:n ikväll och kikat runt. Tittade på Mamma Mia! som visades på 3:an. Kul och lite nostalgi :) Har surfat runt lite och kikat på roliga videos också.
Men nu är det dags att krypa ner i sängen! Ska nog ligga och läsa lite och kanske hinner Albin komma hem innan jag somnar, men man vet aldrig. Han är ute med sina kompisar på sin svensexa. :) Vet bara att de har spelat bowling, så han får berätta allt imorgon.
Hoppas att alla har haft en fin lördag!
Sleep tight!


Old pic.

It must be saturday..


Onlinepizza (gött med hemkörning!), kebabsås och cola och kanske en film.

Det är härligt med lördagar, för då kan man vara lite onyttig! ;) Hörs!

Pluggdags

Har inte hunnit plugga förrän nu, för jag kom hem alldeles nyss. Nu ska jag bara äta en macka och sedan sätta igång! Det blir nog ganska lätt att koncentrera sig för jag är ensam hemma.
Och det är ju lördag så det är rätt tyst, både i huset och utanför. Skönt!
Men men, vi höres, får se hur mycket jag uppdaterar idag!


Är är min nya, tjocka bok som jag ska läsa 300 sidor i. På engelska. Jaja, den är säkert intressant :)

Lördagsmorgon

Det är lite småtråkigt väder ute men jag ska nog ge mig ut på en promenad med mormor, mamma och vovven om en stund, de skulle ringa mig, så tills dess får jag nog softa lite. Eller plugga lite kanske.. :P
Ikväll ska jag iaf vara home alone, Albin ska vara med sina kompisar. Så jag ska plugga och kanske beställa hem pizza och mysa. :) Kanske se en film också, beror på hur mycket jag har pluggat :P
Aja, jag skriver nog igen när jag kommit tillbaks från promenaden. Men tills dess får ni ha en fin lördag!


En annan promenad med vovven. Vi ska gå på samma ställe men jag vet inte om korna är kvar. :/

Gonatt!

Sov gott, jag är supertrött efter att ha ätit massa mat, druckit cola och tittat på Lejonkungen som Albin fick hem igår på bluray. :) Mysigt med gamla filmer som man såg när man var liten! Vi såg dock på engelska, det har jag aldrig gjort förut. James Earl Jones (Darth Vader, ni vet) var Mufasa och Nathan Lane (The Birdcage) var Timon.
På svenska är ju Rickard Wolff Scar, saknade det lite :P
Men mysigt ändå! Nu har vi precis varvat Lego Pirates of the Caribbean. Yay! Nu ska man bara göra om alla banor och samla på sig så mycket poäng som möjligt. Fast inte idag. Nu ska det sovas.
Sov gott!


Godkänd!

Ja, jag blev godkänd på mitt examinerande seminarium! :) Fast jag tror faktiskt att de flesta blev det. Det är ju inte så svårt att räcka upp handen och säga något. Eller ja, om man inte har pluggat eller om man är väldigt blyg är det ju kanske svårt. Men jag är rätt blyg och jag vågade fast jag säkert sa fel någon gång :P
Men men, nu är jag glad och lägger det bakom mig för att börja ta tag i hemtentorna! Det känns ganska lätt (det är säkert inte så), det är bara två frågor och en sökningsuppgift. Jag är rätt bra på att söka reda på info, så det ska nog bli ganska lätt ;P Skrivuppgiften med två frågor hoppas jag ska gå lika lätt.
Nu ska jag sätta mig och läsa lite i en bok så jag kan gräva in mig lite så jag kan svara på ena frågan.
Hoppas ni har en underbar fredag! Om ungefär en timme kommer Albin hem från jobbet och då ska vi mysa och äta god mat och kanske se på någon film :)
Hörs!


Glad tjej är jag idag! :)


Bilderna är väl något år gamla men jag hittade inga speciellt glada bilder på mig :P Får ta fler! :)

Jag

Här är jag i nya halsbandet!


Love it!

Nya smycken

Här är några smycken från H&M som jag har i min ägo sedan typ igår. :P


Ett coolt halsband! Det känns som att "alla" har det men jag älskar det, det är så fint. Ska ha det med "romantiska" kläder för att göra det mindre romantiskt, om ni fattar. :)


Söta örhängen som känns liiite Alice i Underlandet. Vad tycker ni? Jag tycker mycket om dem iaf.

Fredag!

Äntligen fredag och när klockan är tolv har jag helg! Hoppas det går bra nu på mitt "förhör", jag ska plugga lite extra på bussen (hoppas inte jag somnar!) så det går nog bra.
Har förresten äntligen fått svar från CSN och jag får pengar! Yay! Jag jobbar ju inte alls, så behöver verkligen allt jag kan få. Skönt att det är ordnat.
Men men, jag fixar ett tidsinställt inlägg och så hörs vi senare idag!
Ha en underbar fredag!


En gammal Purikura-bild.

Gonatt allt folk!

Vi hörs imorgon igen, nu ska jag sova och försöka vakna pigg och lugn (inte nervös!) imorgon. Skriver väl något inlägg medan jag är borta, har förberett ett redan nu.
Men annars hörs vi imorgon eftermiddag, iaf en kortis, innan jag måste stenplugga till mina två hemtentor.
Aja, hoppas ni har haft en fin torsdag, gonatt!


Bokshopping på mässan!


Emma-boken hittade jag hos Bokia och den andra hittade jag i en monter där alla inbundna kostade 25 kr. Jag slog till!


Dessa två fanns också i 25 kr-montern, så jag slog till på dem också.


Kommer inte ihåg vart jag hittade den men blev så glad! Trodde inte den skulle komma förrän i oktober. Som visserligen är snart, men ändå :P

Borde inte köpt massa böcker men det var ändå billigt, så jag får skylla på det. :) Det var en trevlig mässa iaf, fast man blev ju trött av allt folk och att gå runt och kika överallt. Det var rätt varmt också. Men nu känns det bra :) Har typ pluggat klart också, är nog rätt redo för seminariumet imorgon! Ska bara kolla igenom det sista medan jag väntar på Albin, som kommer hem snart <3

Lite bilder från dagen

Här kommer lite pics, enjoy!


Vid Värmlandsmontern kände sig två av mina klasskompisar hemma, de kommer från Karlstad nämligen.


Folk och en tumme upp för det! :)


Vi gjorde ett litteraturquiz hos GP. Vet inte hur det gick men vi samarbetade så det gick nog bra. :)


Folk uppifrån!


Mer folk!


Bokia hade en asgrym grej; en fotölj gjord av pocketböcker! Inte bara såklart, men bland annat. :P


Så där satt vi och hade skoj :) Petra, Julia och jag! Efter kortet kom en reporter fram och ville ta lite foton på oss, de kanske kommer med i Trollhättetidningen, eller vad det nu var. :P

Jag gör ett till inlägg med böckerna jag hittade, läs om det snart!

Äntligen hemma

Är lite trött så det är himla skönt att vara hemma. Tyvärr kan jag inte softa utan måste plugga. Suck :( Har lite ont i nacken, så får kanske försöka ligga ner och plugga.
Jag tog några bilder på mässan och jag kom hem med några böcker som jag fotar senare och lägger upp, men nu får jag inte slappa! Hörs senare!


Bokmässedag!

Hej hopp, snart ska jag sticka hemifrån, ska bara fixa håret först. Sånt tråkväder ute! Det blåser och regnar, om vartannat. Trist. Fast vi ska ju ifs vara inomhus så får tänka positivt.
Bokmässa alltså, det ska bli kul :) Fast vet inte hur länge jag orkar stanna :P Måste ju plugga dessutom, har inte jättebra koll på frågorna som vi ska diskutera imorgon på vårt seminarium. :( Dåligt. Måste kolla med någon i klassen om de har bättre koll (antagligen).
Får se om jag köper några böcker, har inga speciella som jag har tänkt att kika på, så vi får se.
Hoppas ni har en bra dag! Jag tror inte jag hinner höra av mig förrän ikväll, så vi hörs då!


Bild från förra året, jag ser lite.. Stel ut? :P

Sovdags

Nu är det den tiden på kvällen igen då man ska gå och lägga sig.
Vi har hängt i soffan mest hela kvällen, vi åt Subway-mackor till middag, spännande. :P Vi var för lata för att göra någon mat och klockan började närma sig åtta så vi tänkte "äsch!" :)
Imorgon ska jag på Bok och biblioteksmässan så jag kommer vara lite off här. Har inte förberett något inlägg nämligen. Vet inte när jag går därifrån men när jag gör det ska jag till mormor och morfar och hälsa på, kusin Cajsa är ju där då, får passa på! Och måste såklart plugga klart, kan inte stanna alltför länge. Har integjort tillräckligt idag, måste plugga stenhårt imorgon!!
Vi höres!


Martin Kellerman på Bokmässan förra året.


Såhär såg det ut då, får ta med kameran imorgon!

Yoga-dags

Nu är det dags att bege sig till yogan! Sissel avbokade i sista stund men det visade sig att jag får yoga med en annan kompis, Emelie, som jag inte träffat på ett tag. Kul i oturen :P
Har pluggat en del nu på eftermiddagen och inte suttit här så mycket men kommer nog in med något mer inlägg efter yogan. Efter jag har ätit och pluggat lite till och allt.
Men vi hörs sen!


Nytt från H&M!

Nu har jag kikat in på H&Ms hemsida nu igen och hittat massa fint som jag hade köpt om jag hade haft massa pengar :P Men eftersom jag har lite köpstopp så får jag nöja mig med att titta och bli insprierad och leta i garderoben om jag inte har något liknande. Men ni som har råd, kika här och få inspiration!


199 kr kostar denna coola stickade tröjan! Det känns lite 60-tal över den, och jag älskar färgerna i kanterna!


Samma sak med kjolen, så snygg! 149 kr för den. Jag skulle dock inte matcha tröjan ovan och denna utan kanske mer en polotröja i en kul färg.


Avgudar denna läderväskan, som kostar 999 kr! Perfekt liten skolväska, jag vill så ha den...! Fast jag har tillräckligt med väskor... :P Men den hade varit perfekt. Fransk skolflicka, typ.


Trikåtröja för 99 kr, med en dragkedja på bröstfickan. Älskar dragkedjedetaljer, vill himla gärna ha denna tröjan. Inte fasligt dyr heller! Snyggt till ett par kostymbyxor eller blåjeans.


Jag har aldrig velat leka indian tidigare men med dessa söta mockasinskor hade jag gärna prövat! 199 kr kostar de och de är i mockaimitation och med gummisula.


Kappa för 799 kr. Älskar verkligen denna kappan, kanske för den liknar Belles i Skönheten och Odjuret, eller vad tycker ni? :) Den är figursydd i ullblandning med avtagbar krage (varför skulle man vilja ta bort den? :P) och satinfoder. Underbart!

Lill-lördag

Nu står regnet som spön i backen. Tråkväder! Jag hade tänkt att bege mig ut idag men jag tror jag skippar det :/ Sånt tråkigt väder, har inte lust med gummistövlar eller att bli blöt.
Ikväll måste jag iaf ut, det är yoga vid sex-tiden. Men tills dess tror jag att jag stannar inne och pluggar klart, så hälsar jag på mormor och morfar imorgon när min kusin är där. Efter bokmässan då.
Så eftersom jag är hemma och inte har något riktigt tungt att läsa kommer jag nog uppdatera här lite bättre.
Hörs later!


Sleepy

Nu är det dags att sova igen!
Har kommit på att jag inte haft mycket modebilder eller så i bloggen på ett tag, borde kanske göra något sånt inlägg imorgon? Vi får se. Imorgon ska jag lämna tillbaks en bok på bibblan och hälsa på mormor och morfar igen. Efter der blir det väl plugg, antar jag.
Men jag har läst klart min bok, vilket jag är väldigt glad över! Ska bara kolla igenom några föreläsningsanteckningar och lyssna på några ljudfiler så är jag ready to go för det examinerande seminarium som vi ska ha på fredag. Lite nervöst men det går säkert bra, bara jag vet vad de pratar om :)
Vi hörs imorgon, sov gott!


Ångrar så mycket att jag inte köpte den lilla hatten för några år sedan! Fast nu har jag ju en i full size, visserligen. :)

Toddlers & Tiaras



Just nu har jag en liten paus och kikar lite på tv. Det är Toddlers and tiarasTLC. Det är ganska kul att titta på faktiskt, alla hysteriska mammor och små diviga och kinkiga barn. :P
Har ni missat det? Kolla in det!

Update!

Hittade en video med de mest konstigaste dräkterna i Toddlers & Tiaras, så here you go!


Tidningsfel

Jag tycker det är roligt med fel i tidningar, när de glömt skriva beskrivning eller sådär. :) Hittade ett fel idag i min GP, i tv-bilagan.


Bildtext?

Det gör min dag lite bättre, jag blir glad av att se det. Det är inte skadeglädje eller sådär, att någon har gjort fel utan att det bara blivit fel. Då blir jag pigg och glad vid frukosten. :)

God morgon

Jag är vaken! Lite tidigare än från igår. Albin är ute på äventyr och jag ska plugga snart, måste bara äta lite frukost först. Det är skönt när han hittar på egna saker och inte spelar tv-spel för då har jag svårt att plugga. Vill bara krama honom hela tiden. "Krampaus!" :)
Vi får se vad som mer händer idag, funderar på att se Marilyn Monroe-filmen.
Jag skriver mer senare när jag inte är hungrig längre och har vaknat till ordentligt. Ha en fin tisdag!


Jag hoppas att det kommer ett nytt och lika roligt Qi-avsnitt idag som det gjorde igår! Och idag är det också Graham Norton-show, det kan vara kul.

Soffkväll

Idag har jag tagit det rätt lugnt. Var och pratade med frisören och efter det hälsade jag på hos mormor och morfar. Pluggade en del när jag kom hem och sedan åt vi och såg på Shaun of the dead. Även fast det är en komedi (med horror) så är den lite läskig med zombies och allt. :P
Aja, så kan det vara :) Vi har kikat på tv också, det var jätteroligt avsnitt av Qi och Live at the Apollo var också rätt kul. Men nu är det dags att sova!
Är ledig imorgon men ska plugga mest hela dagen. Kom på idag att det är 12 dagar tills vi ska gifta oss, 13 dagar tills vi åker till Venedig och 9 dagar tills jag fyller år. Inte lika viktigt men ändå :)
Måste planera packning och växla pengar och allt sånt. Ihp! Det går nog bra, det ska bli kul :)
Vi hörs tomorrow!


En tidig födelsedagspresent!



Igår, när vi var hemma hos mamma och pappa, ville jag låna den här av mamma. Då sa hon att jag fick den, det var en tidig födelsedagspresent. Yay! Har aldrig sett något av Marilyn förut, så det kan nog bli kul :)
Snälla mamma och snälle pappa. :)
Idag är det 9 dagar tills jag fyller år. Det blir nog ingen fest, för jag måste plugga massor men jag kanske får en tårtbit på min dag iaf? Hoppas!

Hej!

Jag hade sovmorgon till halv elva idag. Morr över att jag inte blev väckt tidigare.. :P Gillar inte att sova så länge, vill gå upp innan tio helst men Albin säger "din kropp ville nog vila ut" men då säger jag att min kropp bestämmer inte över mig, den får inte mer än 9 timmar, så är det!
Men men.
Idag ska jag iväg och prata med frisören om hur min uppsättning ska se ut, och efter det hälsar jag på hos mormor och morfar. Sedan får vi se hur dagen ser ut!
Nu ska jag plugga lite innan jag måste sticka iväg!


Den här frisyren är fin, men kanske lite krånglig? :)

Gonatt!

Jag är dödstrött, har precis sett klart Miss Marple, nu ska jag slänga mig i sängen och somna med en gång.
Skriver igen imorgon!

First Wives Club



Idag gick denna filmen på fyran. Det var så himla länge sen jag såg den, förr i tiden såg mamma och jag den jämt :P (Hon är gift) Den är riktigt rolig och Bette Midler, Goldie Hawn och Diane Keaton gör ett riktigt bra jobb! Fick lite nostalgitripp och kikade på hela filmen. :)
Sarah Jessica Parker har en liten roll, där hon är hemsk och snygg tjej, det är lite kul. :) Och Maggie Smith (Professor McGonagall) är också bra som Gunilla.

Nu ska vi iväg och äta middag! Hörs later!

Sjukt bra schampo?



Idag prövade jag detta schampot och balsamet som jag ska pröva i två veckor och sedan tycka till om. Jag vet inte om det bara är schampot (och balsamet) eller en kombination med min olja för nu är mitt hår superlent, det som var risigt med kluvna hårtoppar imorse!



För om det är schampots förtjänst, så har jag kanske användt fel schampo i alla år? Detta schampot passar nordiskt hår (antar att jag har det :P), så nu har det kanske äntligen blivit rätt för mig då? :)
Jag behöver klippa mitt hår, för det är rätt slitet, men jag kanske kan skjuta på det till efter bröllopet med detta mirakelschampo och balsam (+ oljan)! Yay!
Jag ska inte tipsa om det än, jag provar lite till och ser om det fortfarande är bra om någon vecka eller så :) Men oljan rekomenderar jag starkt!

Sommar i New York



Uppföljaren till The Carrie Diarys är den här boken, och då handlar det om Carries sommar i New York där hon går på en sommarskola, en skrivarkurs där de ska lära sig att skriva, eftersom hon vill bli författare mer än något annat. Hon har träffat Samantha och hon träffar också Miranda, som är feminist och rätt arg och hatar alla män. Carrie träffar en berömd pjäsförfattare, Bernard, som hon blir tillsammans med.
Men allt är inte som hon hade tänkt sig, och det går inte lika bra som hon hade bestämt att det skulle göra. Efter hon har blivit utslängd från lägenheten hon hyr ett rum i, vart ska hon ta vägen?

Kanske lite dålig sammanfattning men ville inte berätta alltför mycket. Detta är alltså den andra boken om unga Carrie Bradshaw, 17 år och i New York. Jag tyckte att den var rolig och spännande, allt utspelar sig på 80-talet, och det var kul att läsa om Miranda, som är lite annorlunda än den vuxna Miranda :P
Samantha är förlovad (!), bara en sådan sak. :) Lika kul som att läsa den första boken, men kanske ännu roligare eftersom hon är i NY nu och håller på med det hon verkligen vill, att skriva.
Boken passar nog 15-25 åringar ungefär men den funkar nog till äldre också, Candace Bushnell skriver på ett himla bra sätt, så det hindrar ingen 30-åring att läsa, tror jag. :)
Rekomenderas!

Söndagsmorgon

Det är lite småsegt väder, så då passar det perfekt att tvätta. Synd bara att det är så mycket tvätt! Det bygger upp sig, vi brukar tvätta på typ torsdagar eller fredagar men nyckeln blåste ju bort (fast vi hittade den igen dagen efter) så det passade sig bara idag. Jaja.
Kommer nog bli en ganska seg dag, ska plugga medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Tvättar håret och gör mig fräsch när jag är klar med tvättandet. Annars blir det för mycket på en gång :P
Får nog diska också. Stööön. Jaja, slipper laga mat ikväll iaf, middag hos mamma och pappa. Mysigt, vi ska äta supergod kycklingrätt.
Nu ska jag gå bort ifrån datorn och lägga mig i soffan istället.
Hörs senare!


Sängdags

Nu har jag äntligen läst klart min artikel om källkritik för internet. Himla intressant men lite lång text kanske. :P Nu har jag gjort mig iordning och ska bara slänga mig i sängen och sussa gott.
Imorgon ska jag tvätta, plugga lite om vetenskap och på kvällen är det middag hos mina föräldrar med brorsan och farmor kommer också. Det är en släkthelg tror jag :) I like!
Vi hörs tomorrow! Hoppas ni har kul och är ute och slirar eller är med någon ni tycker om :)


Förra sommaren på landet med Albin.

Hard Gay

Är det någon som har sett youtube-klipp med Hard Gay? Det är himla roligt, japaner gör verkligen massa tokigheter :) Här är iaf ett klipp till er!



Enjoy!

Den hemliga trädgården



Den hemliga trädgården handlar om Mary som bor i Indien och är ett väldigt elakt och bortskämt barn som förväntar sig få allt det hon vill ha. En dag blir alla i huset sjuka, henn es föräldrar och alla tjänare. Det visar sig att de har fått kolera. Mary blir ensam kvar, övergiven, eftersom ingen tänkte på det lilla otäcka barnet. Hon blir skickad till sin farbror i Yorkshire som bor i en stor herrgård. Mary får reda på att det finns en hemlig trädgård som har varit stängd i tio år och ingen får någonsin gå in där. Men tänk om en rödhakesångare leder en dit?

Den här boken kom ut 1912, alltså för nästan 100 år sedan. Det är lite galet att tänka så när man läser boken :) Jag tyckte att den var intressant och spännande. Speciellt Dickon och alla hans "kräk" var det roligt att läsa om. Det kändes lite konstigt att läsa när tjänstefolket sa till Mary att hon var ful och otäck men att hon hade blivit lite fetare. Jag vet inte, det kändes som något man inte skulle säga till någon nu för tiden :P
Men det gjorde man kanske i början av 1900-talet. Den finns tydligen som film också, så det borde jag aboslut kolla upp! Kan vara intressant.
Jag skulle rekomendera den till alla som har lite tålamod att kämpa sig igenom den, den var lite trög då och då. Kan inte förklara riktigt varför men annars var det roligt att läsa. Barnen kändes lite lillgamla också, lite jobbigt ibland men det funkade.
Läs!

Lördagsmorgon

Hej hopp alla glada och arga! :)
Nu är jag vaken och jag ska sätta igång att plugga bums! Mamma hämtar mig senare för fika så jag hinner plugga lite innan, vilket är rätt bra för jag hann inte med det så mycket igår.
Så nu ska jag sätta igång med det, så det blir lite tomt här ett tag men jag kommer in med ett inlägg innan jag sticker vid tvåtiden, en bokrecension får det bli!
Ha en fin dag, det är ju helg! :)


Mamma ska passa vovven idag, så honom får jag träffa senare. Mys!

God natt

Nu är det dags att sova!
Imorgon ska jag försöka plugga så mycket som möjligt och så ska jag fika hos mormor och morfar med mamma, som jag gjorde idag. Fast då var inte mamma med. Men men.
Imorgon får ni iaf en bokrecension så får vi se vad jag mer hittar på!
Gonatt på er, ha en fin fredags..natt!


Gammal bild.

Attack the block



Nyss såg Albin och jag en himla cool film som heter Attack the block. Det är en actionkomedi med sci-fi-inslag. Ganska stora och många sfi-fi-inslag :) Det handlar om ett gäng gangsterkids i östra London som blir attackerade av en alien (!) och dödar den. Efter det kommer det massor och större aliens som jagar dem.



De har inga ögon men de har självlysande tänder och (antar jag) bra luktsinne. Den fick 7,0 på Imdb vilket är schysst. Det är inga som jag känner igen sedan innan av skådespelarna, förutom Nick Frost som alltid är cool. :)

Den var awsome! Ganska läskig (hoppas jag inte får mardrömmar inatt!) men jäkligt cool och häftig. Förstår inte alls hur de kom på den här storyn, men den funkar så himla bra. Speciellt med gangsterkidsen och deras coola dialekter och uttryck som "love" och allt de säger i London :)
De slåss mot aliens med basebollträn, samurajsvärd och raketer. Väldigt spännande film men man ska nog inte se den på kvällen (om man är lite rädd) eller om man vet att man tycker att sådana filmer är läskiga. Det är typ thrillervarning på den också. Men bra. :)
Rekomenderas starkt! Vi tänker köpa den på bluray så vi får text och kan förstå och hinna med allt de säger ;)


Nick Frost är cool som vanligt.

Tips!!



Nu finns fortsättningen på The Carrie Diarys, som handlar om när Carrie var ung! Yay! Finns i butik nu, och inte alls dyr! Slå till, precis som jag :)
Ska börja läsa den NU! :D

Fredagsmysdagen

Nu är det fredag igen! Denna veckan har det inte varit mycket skola, vilket kan vara lite skönt faktiskt. Slippa pendla och istället plugga i myskläderna, det är rätt gött :)
Men men, nu ska jag dit igen. Har lektion från tio till tolv och sedan är det inget förrän fyra, så jag ska nog sitta i bibblan och plugga medans jag väntar. Lite segt, vi får se om jag orkar, annars sticker jag hem efter lektionen. Vid fyra är det nämligen Klubb Klemming som ska berätta vad de gör och så, men jag hade ändå tänkt att bli medlem så jag får se om jag går eller inte :)
Får se hur mycket inlägg som dyker upp här idag, vi får se!
Ha en riktigt mysig fredag!


Lite bilder från idag

Här är tre bilder från idag!


Jag gick på Avenyn och såg att Poseidon är på spa. Mysigt för honom :) Han ska tvättas lite och sånt, så han blir fin igen.


Fick hämta ut ett paket. Det visade sig att jag ska prova ett schampo och ett balsam i två veckor och sedan svara på några frågor om vad jag tycker om det. Nice, gratis schampo och balsam! :)


Köpte en ögonskugga/highlighter som jag tänkte ha att sminka mig själv på bröllopsdagen :) Tror jag skippar att någon annan sminkar mig, de vill bara att jag ska ha bruna ögonskuggor. Varför?! Vill ha det ljust och romantiskt! Får försöka fixa själv.

Jag hade trevligt med Sissel inne i stan och hennes syster dök upp också :) Vi hjälpte Sissel att välja ut en jättefin koboltblå klänning till bröllopet. Den lyste verkligen och passade henne perfekt! Är så glad att hon ser så fin ut :) Det gör hon ju annars också men hon var så glad i klänningen och dansade runt i den. <3
Nu ska jag sova, ska upp kvart i sju imorgon. Jag kommer vara i skolan rätt länge, ska sitta och plugga lite på bibblan, så det blir nog lite tomt här imorgon, om jag inte lånar någon dator där. Vi får se.
Hoppas ni har haft en fin kväll, det hade vi! (Vi åt god mat och såg på Wall-E! Han är så sööööt!)
Gonatt alla!

På språng!

Nu ska jag susa iväg in till stan för att hämta ut en bok på UB och sedan möta upp med Sissel så vi kan titta på lite klänningar till henne.
Jag har förresten bokat en tid för håruppsättning! Så skönt, och det blev inte alls dyrt. Jag hade ju ringt och kollat med ett annat ställe men de sa typ tre ggr det priset hos dem som jag har bokat hos. Det är inte klokt vad ordet "bröllop" kostar pengar :P Om man hade sagt "festuppsättning" hade det inte varit hälften så dyrt ens. Känns det som. :) Men men.
Nu ska jag gå och slänga lite saker till återvinningen. Kommer in med ett inlägg lite senare, vet inte när jag kommer hem än. Men ni får ha det så bra!


En sån här bröllopsfrisyr kanske?

Dagens outfit


Topp: MQ. Kjol: H&M. Ballerinas: DinSko. Strumpor: Gina Tricot.

Ledsen för den smutsiga spegeln, den är rengjord nu :P Jag försöka ta kort genom att sätta kameran i bokhyllan med självutlösning men ingen bild blev bra :( Måste öva på det, det kanske bara är kjolen som ser knepig ut. Här är iaf pennkjolen. Vet verkligen inte hur man ska matcha den, det blir liksom inte snyggt med en lite längre tröja utan detta är en magtröja. Knepigheter.
Jaja, såhär ser jag ut idag iaf. Jag kanske övar mig inför att vara en bibliotekarie? ;)
Nu ska jag plugga vidare! Hörs!

God morgon

Idag är det torsdag och nästan helg! Trodde att jag var ledig imorgon men vi hade tydligen en lektion. Så efter den får jag ta helg. Yay! :) Då är jag ledig fram till fredag, så en veckas ledighet. Eller ja, då tänkte jag hinna plugga som attan! På torsdag ska vi på Bokmässan, det ska bli kul! Vissa hade inte varit där innan och vissa vill inte gå dit. Jag tänkte att om man ska bli bibliotekarie borde det väl vara smart att kolla in största mässan för böcker? Men jaja, det är kanske inte allas kopp te.
Nu ska jag äta frukost och duscha och lite så är jag färdig för dagen sen när jag ska gå och så ska jag plugga tills Sissel har slutat. Hoppas jag får gjort massor idag!
Vi hörs senare, tror jag kommer in med en dagens!


Gonatt!

Nu ska det sovas!
Imorgon är jag ledig. Tänkte tvätta imorgon men se det gick inte. När jag kom hem från yogan ville jag att Albin skulle slänga ner tvättstugenycklarna från balkongen så jag skulle slippa gå upp och sedan ner. Han knöt fast dem i en påse men vad han inte tänkte på att det har varit typ storm här de senaste dagarna så den blåste iväg. :( Med nycklarna. Över taket. Men de fanns inte på andra sidan så jag tror de ligger på taket nu. Hoppas de är kvar imorgon så jag kan ringa fastighetsvärden eller så. Han får klättra på taket isf :)
Jobbigt om de inte ligger där! Tänk om de kommer blåsa iväg under natten? :/ Jaja, så går det...
Ska plugga och sedan träffa Sissel på eftermiddagen för lite shopping.
Ska försöka uppdatera bloggen imorgon men vi får se hur det går. Har lite bloggtorka just nu. :P
Men gonatt på er, ha det så bra! Höres!


Water for elephants



Igår såg jag denna cirkusfilmen. Den handlar om Jacob (Robert Pattinson) som utbildar sig till vetrinär men kan inte avsluta sina studier för hans föräldrar dör i en bilolycka. Han hoppar på ett tåg som är ett cirkuståg. Han börjar jobba där och träffar Marlena (Reese Witherspoon) som är cirkusens stjärna och är gift med cirkusdirektören August (Christoph Waltz). Detta utspelar sig på 1930-talet så det är gamla cirkusnummer, love it!
Jacob blir förälskad i Marlena och de försöker smyga med det för August.

Jag älskart! Jag älskar cirkusfilmer som typ Big Fish, jag tycker det borde finnas fler. Finns det fler, så tipsa mig gärna! Själva stilen, speciellt om det utspelar sig innan 1950-talet. Alla kläder och alla nummer är så annorlunda jämfört med nu. Jag trodde att jag visste hur allt skulle sluta och vad som skulle hända men jag hade fel så det var ett trevligt överraskande :) I like.
Det var lite konstigt att se Robert Pattinson i något annat än Twilight men det funkade. Och jag gillar Reese Witherspoon, hon brukar spela bra (som typ Walk the line, där är hon grym!).
Tycker absolut att alla borde se den, iaf ni som gillar lite gamla tider och cirkusar. Nu vill jag klä ut mig i alla deras scenkläder! <3 :)

Dagens outfit


Halsduk och kappa: H&M. Lacktajts: Zara. Kängor: DinSko.


Tröja: H&M. Halsband: present från mormor och morfar.

Såhär har jag sett ut idag! Försökte ta en bild imorse men det var så kasst ljus och jag hade så bråttom så det fick bli nu istället.
Nu sitter jag i mina träningskläder och inväntar när jag ska träna. Så vi hörs later! :)

Morgoninlägg

Nu måste jag sticka till spårisen. Är så trööött! :(
Aja, bara två föreläsningar. I can do it! Slutar tre, kommer väl hem vid fem och sedan yoga. Imorgon är jag ledig och ska shoppa med Sissel så jag hoppas jag får sovmorgon. :)
Nu ska jag bylta på mig halsduk och sånt, så jag inte fryser. Har inga tidsinställda inlägg, så vi hörs när jag kommer hem. Ciao!


Örhänge of choice idag!

Sleep

Dags att sova igen!
Imorgon är det två föreläsningar och när jag kommit hem ska jag sticka iväg på yoga, så det blir nog inte fullt upp här imorgon men kommer in med ett morgoninlägg och ska försöka komma in med en filmrecension också. Såg nämligen Water for elephants idag.
Men nu är det dags att sova. Det blåser förtfarande som attan ute, det har det gjort hela dagen och igår blåste och regnade det också. Hoppas det är lugnare imorgon när jag ska iväg.
Ha det fint!


Agnes Cecilia - en sällsam historia



Agnes Cecilia handlar om Nora som bor hos sin pappas faster och hennes familj eftersom Noras föräldrar dog i en bilolycka när hon var väldigt liten. Ingen annan i släkten ville ta hand om henne, så det blev så att Karin, Anders och Dag fick ha henne hos sig.
När de flyttar till en ny lägenhet börjar Nora känna av underliga saker och hör steg fast det inte är någon där. Och deras hund beter sig konstigt. När Nora, med hjälp av Dag, börjar luska i vem som bodde där innan, får hon reda på massor av saker hon inte vet vad hon ska tro om.

Bokens handling utspelar sig på 80-talet och de som bodde i huset innan de flyttade dit, bodde där i början på 1900-talet. Det är ju en barn/ungdomsbok men den var spännande ändå. Även fast jag kunde lista ut vad som skulle hända, men jag tror att jag är lite Miss Marple och Hercule Poirot-skadad och luskar reda på hemligheter vart jag än går (och läser och ser film). :P
Men det var en intressant bok, det kan säkert vara kul att läsa den som vuxen fast den passar nog mest till 15-åringar. Det var intressant att läsa om 1920-talet och hur man förväntades vara även fast det inte skrevs så mycket om det.
Rekomenderas ändå till alla! :)

Sötaste pennkjolen!


Jättekrångligt att ta fina kort på den, men lovar att ta kort på den när jag har den på mig så ser man bättre.


Den har en rosett baktill! <3 Ni fattar kanske att jag älskar den :)

Min fina kjol är från H&M och den går ungefär till smalbenen, nästan precis nedanför knät. Den skulle sett extra fin och kontorschic ut med en vit skjorta men jag är lite anti vita skjortor - de är nästan alltid genomskinliga. Tycker jag är lite trist. Så vi får se hur jag ska matcha den. Några tips?
Den är iaf underbar och tajt som en pennkjol ska vara och jag hoppas att jag kommer i den i höst! :)

Fina naglar


Tänk bort att jag har målat utanför, det ska tas bort senare med en tops och lite aceton.

Målade mina naglar igår och ville ha både rosa och lila, så såhär blev det! Bilden togs igår så jag har lyckats få bort lite av det som kom utanför men inte allt :P Illa.. Jaja, fixar det när jag har tid! Nu pluggar jag men tar en yttepyttepaus för att skriva detta, så nu ska jag tillbaks till datorn igen och läsa om källkritik!
Kommer in senare med en bokrecension och ett inlägg om en fin pennkjol.

God morgon!

Jag låg och myste i sängen till halv tio, då gick vi upp! Det var härligt att slippa gå upp sju eller så, då kan jag plugga mer och inte känna mig trött, som jag gör om jag går upp tidigt och behöver pendla till skolan.
Så nu blir det frukost och sedan plugg! Har några inlägg som dyker upp under dagen när jag tar någon liten paus från pluggandet.
Så vi hörs later!


Läggdags!

Nu ska det sovas! Har läst ut boken som jag började på idag, den var rätt kort. Jag kunde inte sitta hur länge som helst framför datorn och plugga, mina ögon fixade inte det :(
Men imorgon ska jag ha läst klart artikeln så slipper jag glo på datorn i flera timmar! Är ledig imorgon. Har bara två föreläsningar kvar på hela veckan och de är på onsdag. På onsdag ska jag på yoga med Sissel och på torsdag ska vi shoppa en klänning till henne.
På fredag ska Klubb Klemming berätta om deras festförening, så dit ska jag nog gå för jag funderar på att gå med där. :) Annars är det plugg resten av veckan som gäller! Nu kör vi :P
Sovadags, vi hörs imorgon och då får ni bokrecension och en bild på mina nymålade, roliga naglar!
Sov gott!


Milgram Experiment

Den här länken fanns i mitt studiematerial. Jag gillar ju Derren Brown så det var en rolig överraskning att min lärare tyckte att vi skulle titta på videon. Den fanns bland materialet till kritiskt tänkande som vi ska läsa om. Att man ska vara kritisk till auktoriteter och det är kanske inte alltid bäst att göra som någon man/kvinna i vit rock säger åt dig att göra för "det är bäst".
Titta på den, den är väldigt intressant. Mamma tyckte att den var lite otäck och ville inte se den men jag tycker mer att den är intressant. Första gången jag såg den (har sett den två ggr) tyckte jag att den var lite otäck men nu är den mera intressant. Jag är kanske lite härdad. Iaf, check it out!
Klicka här!


Eftermiddagsinlägg

Hej hopp, nu är jag hemma efter en lite regnig dag! Håller på att läsa Agnes Cecilia - en sällsam historia, och har läst mer än halva när jag började innan föreläsningen imorse. Spännande!
Nu håller jag på att måla naglarna lite grann men ska börja plugga när det har torkat lite bättre. Kommer komma in med inlägg lite senare så vi hörs då.
Ha det!


Agnes Cecilia är en bok som fanns med i Klassiker-boxen.

Julia



Jag läste ju ut denna boken igår, som handlar om Julie och hennes tvillingsyster Janice som får reda på att deras moster Rose har gått bort och hon har testamenterat åt dem. Det visar sig att Janice, som Julie inte gillar speciellt mycket eftersom de är så olika, får huset och Julie får ingenting. Men senare får Julie ett brev av butlern att hon ska åka till Italien, staden Siena och undersöka ett bankfack som tillhörde hennes mor, som dog i en bilolycka när hon och hennes syster var väldigt små.
Men i Siena börjar ett farofyllt äventyr. Det finns ledtrådar om hennes döda mamma och att hon var släkt med Giulietta som i nedstigande led var den Giulietta som förälskade sig i Romeo. Och finns det en förebannelse över dem alla, vad kan Julie göra åt den?

Självklart älskade jag boken. Den har lite Shakespeare och så är den romantisk och den blickar tillbaks till gamla tider. Jag har hört av Albin att någon av hans kunder inte tyckte boken var bra men jag tyckte massor om den. En kund gillade den inte för hon kunde inte "relatera till den" eftersom den utspelar sig i Italien och lite sånt... :) Men den är skriven på ett väldigt spännande sätt så det är inte bara romantik.
Jag blir väldigt sugen på att åka till Italien nu, tur att det inte är så långt kvar! :) Det är 21 dagar kvar! Måste växla pengar! Måste planera en packningslista!! :P
Tillbaks till boken. Mycket fint skriven av en danska, som numera bor i USA. Jag rekomenderar den absolut, speciellt till ni som gillar romantiska böcker och inte känner att ni måste kunna "relatera" till allt utan bara kan njuta av boken som den är. :)

God morgon!

Hej hopp, snart sticker jag till skolan för en föreläsning!
Det kommer in en bokrecension medan jag är borta, hurra!? :) Så det blir inte helt tomt här. Jag är väl hemma vid två kanske, förhoppningsvis tidigare. Plugga järnet idag, alltså!
Yes yes, men vi hörs later!
Nu ska jag försöka lyckats med konststycket att inte somna på bussen! Somnar aldrig på spårvagnen men bussen är sövande på något sätt.. Ha det fint!


10 things I hate about you



Har precis sett klart nostalgifilmen 10 things I hate about you. Sååå bra, iaf Heath Ledger :) Detta var den första filmen med honom i som jag såg, så den är lite speciell för mig (och min mamma! ;)).
Nu ska jag gå och lägga mig för jag ska upp sju imorgon. Har som tur är bara en lektion, slutar tolv så sedan ska jag hem och plugga för det har inte blivit mycket av den varan idag tyvärr. :/ Ingen idé att plugga på bussen så tidigt för jag blir bara så himla trött av att åka den bussen till eller från Borås, har ingen aning om varför. Kanske för jag går upp tidigt? Aja.
Jag försöker lägga in något inlägg imorgon när jag är borta, annars så hörs vi! Gonatt!

Nytt från H&M

Jag var på H&M igår för att köpa lite småsaker och det här kom jag hem med!


Nytt basnagellack och en ny mascara. Hoppas att mascaran är bra, har bara hört bra om den. :)


Tre ansikstmasker blev det också! En med choklad, en med hallonsmoothie och en med sockerskrubb. :) Mums? :P

Jag älskar att ansiktsmaskerna bara kostar 19.50 kr, det är så grymt! :) Och de brukar vara bra också fast dessa har jag inte testat innan, så vi får se :) Är nöjd med mina små inköp iaf, har tagit det rätt lugnt med shoppandet nu när jag är student. Hoppas det fortsätter på samma väg! ;)

Melanie vann!



Jag hade rätt, Melanie vann med 47% av rösterna! Det är väldigt mycket. :) Tror det var 11,5 miljoner som hade röstat. Tänk om de hade gett de pengarna som det kostar att rösta till något land där folk svälter eller så? Jaja, nu ska jag inte vara sån.. :P
Nu undrar jag vad jag ska se på TV nu i veckorna? Om inte Top Model börjar så vet jag inte vad jag gör :P Eller Project Runway fast det sändes ju för inte så länge sedan. När det blir höst brukar väl Top Model komma igen? Vi får hoppas på det :)
Nu ska jag iväg till Mölnlycke! Ha det fint, hörs senare ikväll!

God eftermiddag!

Lite sent för ett försata blogginlägg för dagen kanske men jag har legat i soffan och läst ut en bok och om en kvart så kommer jag få reda på vem som har vunnit So you think you can dance :)
Spännande! Det blir en av tjejerna och jag tror Melanie kommer vinna. Jag hade hoppats på Tadd men så blidde det inte. :P
Igår åt vi god mat, såg massa avsnitt av HIMYM och åt godis :) Våra "hinkar" var jättesöta!


Hello Kitty! ;)

När programmet är slut ska jag skynda mig att duscha och sedan ska jag sätta mig på bussen hem till mamma och pappa. Mamma och jag ska se klart Avatar som vi började med för typ ett halvår sedan :P Och kanske promenixa med vovven. Och äta god mat såklart!
Jag hör av mig innan jag sticker iväg :) Ha det fint sålänge!

Sleepy time

Nu har jag legat och läst i någon timme eller så, så jag tror nog att det är dags att gå och lägga sig, även fast jag är ledig imorgon... Håller på att sträckläsa min Julia-bok, den är riktigt spännande nu! Har typ 200 sidor kvar, vet inte vad som ska hända men ska nog läsa lite till när jag väl ligger i sängen! :)
Hoppas ni har haft en fin lördag, jag skriver imorgon igen!


Så bra! :)

Lite bilder..

Hittade några bilder från sittningen. Det är inga bra men det finns lite folk med på dem så jag lägger upp dem ändå :)


Franskt tema som sagt.


Mustasch i förgrunden! :)


En av våra lärare skulle gyckla (uppträda) och vi fick en gratislektion om Gustaf Klemming och sedan sjöng han en sång.


Det var väldigt roligt och toastmastersarna bröt ihop totalt :) Han sjöng Staten och Kapitalet, alla verser, och vi hjälpte till med refrängerna. :P


Jag tycker det är synd att jag inte tog fler kort under sittningen och är lite besviken på mig själv att jag inte tog några bilder när vi lekte lekar. Men då har man ju för roligt för att komma ihåg kameran, så det är väl positivt..? :) Nu ska jag läsa lite i min romantiska bok om Romeo och Juliet, eller ja, en modernare version iaf.
Vi höres!

I'm reading a book



Det här är bibliotekarielinjens nationalsång. Vi lyssnade på den igår och den är riktigt rolig och videon också :) Så här får ni kika och lyssna!

Lördagsmorgon

Eller ja, förmiddag snart eftermiddag blir det kanske. :)
Jag var så trött igår när jag kom hem att jag gick och la mig direkt nästan. Vaknade nio så jag har tagit det lite lugnt nu på morgonen och läst en skvallertidning och lite så. Nu ska jag sätta igång att plugga lite ordentligt!
Annars finns det nog inga planer för dagen förutom plugg. Kanske se på Princess and the frog ikväll, för den har vi helt missat att kolla upp.
Men jag ska försöka komma in med något inlägg under dagen.
Ha det fint, ät godis, det är ju lördag! ;)


Trött

Jag är trött.
Gonatt!


Jag är sugen på godis! Vill.. Ha.. Hjärtan!

Mobbarkatt



Hann lägga in ett inlägg till :) Såg denna igår, katter är roliga :P Men lite elaka också...?

Sovmorgon!

Idag har jag haft en riktig sovmorgon, behövde inte gå upp förrän tio i åtta :P Det ni! Känner mig rätt pigg också. Det var rätt härligt att gå upp och se att solen lyste. När jag gick upp igår, vid fem, då var det helt mörkt ute, också när jag gick till spårvagnen. Så det känns lite bättre idag :)
Jag ska fixa håret och packa ner min picknick och sedan är jag klar för dagen! Hoppas det blir roliga lekar och att jag slipper smutsa ner mig alltför mycket. :)
Ska vara borta hela dagen, vad jag vet, så det blir nog bara detta inlägget tills jag kommer hem igen, vilket kan bli vid tio eller så. Jaja, ni roar väl er själva, antar jag ;)
Hoppas att ni får en fin fredag!


Sleepy time

Nu har jag inte fått mycket gjort. Hann inte plugga, för jag somnade i soffan i en timme. Var så himla trött! När jag vaknade var maten klar. Awsome! :D Borde göra så oftare.. ;)
Nu har jag gjort några mackor att ha med imorgon till lekdagen och lagt fram oömma kläder. Det blir säkert roligt :) Jaja, nu ska jag lägga mig och försöka sova, om det nu går eftersom jag sov lite förut. Hoppas!
Ha det fint, kommer in med något inlägg imorgon innan jag drar!


Såhär såg det ut en annan  dag då jag vilade mig lite. :P

Hemma igen

Nu är jag hemma från skoldagen. Är rätt trött och lite hungrig men nu ska jag sätta igång att läsa en bok om vetenskap. Pluggeliplugg..
Senare ska vi äta ryggbiff, mys! Imorgon är det lekar hela dagen, så ska ta med mig tåliga kläder och kanske lite picknick. :) Ska försöka komma ihåg att fota också. Fotade lite igår men tror inte det blev så bra, ska kolla in det senare och lägger upp bilder om det var något att ha. :P
Hoppas ni har en trevlig dag!


Där är min lilla bok som jag ska ta itu med.

Bråttom och trött

Nu har jag bråttom till spårisen och är samtidigt jättetrött! :(
Fick väl ungefär fem timmars sömn, det är alldeles för lite för mig. Vill inte somna på bussen dit/hem, brukar nästan alltid göra det. :/
Men men, hinner inte med att lägga in några inlägg, så ni får snällt vänta tills jag kommer hem, vid sextiden eller så.
Ha en fin dag!


Tappade bort ett örhänge igår :( Letade massor men det känns som att någon snodde det, för vi letade verkligen överallt. Ska gå lite på jakt idag också. Ledsen :C

En minioutfit till

Kom på att jag hade en liten mustasch också! :P


Bättre än inget, så kan jag välja när jag vill ha mustasch och inte! :)

Fransk dagens outfit

Idag ska jag ju på sittning och då ska man vara fransk! Rotade fram lite saker och tycker att jag har lyckats rätt bra :) Vad tycker ni?


Kappa, basker och ring: H&M. Jeans och tröja: Gina Tricot. Väska: MQ. Scarf: lånade av farmor. Skor: Ingen aning, kanske Skopunkten.


Utan kappan..


Självklart mina Eiffeltornet-örhängen från Asos ska med!


Jag är redo!

Hoppas på att jag får några fina bilder på kvällen också, nu ska jag köra ett ryck med pluggandet och sedan åker jag vid femtiden. Får se om det dyker upp något mer inlägg annars får ni ha en bra kväll! :)

Lill-lördag!

Idag regnar det inte - än. :P Men jag ska ändå vara inomhus större delen av dagen ändå, så det spelar inte så stor roll vad det är för väder. Har haft lite sovmorgon, skönt. Det enda problemet är att det är sittning ikväll och jag vet inte hur länge den pågår och imorgon börjar jag åtta, vilket betyder att jag måste vara i Borås halv sju för att inte komma för sent. Och då måste jag nog gå upp innan fem :C
Vet inte hur länge det håller på ikväll heller. Men sist jag åkte hem lite sent var tjugo i nio och då kom jag hem typ elva! Så hoppas att det inte blir alltför sent, måste ju få några timmars sömn också. Visserligen är jag ledig på fredag, så då kan jag ju sova ut.
Men men. Nu ska jag äta frukost, så får vi se hur många inlägg jag hinner komma in med idag! Jag ska försöka plugga typ hela dagen.


Ska nog börja dagen med en kopp varm nyponsoppa! <3

Nya datorväskan


Väskan är jättefin och inte alltför dyr! :) Svart matchar till allt liksom. ;)

Jag är glad att jag har en fin väska! Den är väl inte jättetålig men antingen får man vara riktigt försiktig eller ha i något mer i väskan som skyddar datorn lite mer, för det finns lite plats inuti.
Vet dock inte när jag ska ha med den till skolan, för det känns som att alla kör med anteckningsblock och pennor. Vill inte vara utanför.. :P Nej, men använder den nog mer när vi har slutat med introduktionerna, vilket nog är på torsdag eller så.

Förresten blev det ingen promenad. Det ösregnade så vi skippade det och körde släktbesök istället. Hos farmor fick jag låna en röd scarf att ha imorgon när jag ska vara fransk. Och så pratade vi lite där medan mamma hämtade vovven på dagis. Och sedan åkte vi till mormor och morfar och hälsade på.
Morfar mår inte bra, den jävla cancern som förstör för allt och alla... :C
Men det var ändå trevligt att vara där. Det blev en nyttokväll för kanske mer för de som vi hälsade på än för vår hälsa. Nu är jag hemma och i mysbyxorna och ska nog försöka plugga lite till.
Imorgon är jag ledig fram till sittningen så då ska jag ta ordentligt tag i pluggandet! Hörs!

Hundpromenix

Jag är rätt trött, har varit hemma en timme ungefär. Har inte börjat plugga än, det ska jag göra när jag skrivit klart detta inlägget. Halvsov på bussen hem, det är rätt jobbigt. Jag är alltid så orolig att jag ska missa att gå av men det gör jag såklart aldrig :P
Men men. Albin hade varit och köpt en datorväska till mig! Visserligen hade jag tänkt att köpa den själv och få den i födelsedagspresent av mina föräldrar (om ni hänger med) men han är så snabb i vändningarna!
Visar upp den i ett inlägg senare, den är jättefin!
Jag håller på att fundera inför imorgon. Då är det sittning, vi ska äta tacos och det är franskt tema. Jag har en basker och jag har en vitrandig tröja (som har blå ränder istället för svarta men den funkar) och jag ska måla en mustasch. Men vad mer? Vad har de för byxor, vad har de för skor?? Jag har ingen aning.
Ska kika om jag har någon liten scarf någonstans också att ha runt halsen men det är inte så troligt.
Vi får se hur jag gör. Om två timmar ungefär blir det promenad med mamma, vovven och Albin, så vi hörs later.
Nu måste jag plugga!


Här är lille vovven med sand mellan klorna och sand i nosen. <3

Så morgontrött!

Usch, det är alldeles för tidigt för mig. De flesta dagar börjar vi tio eller senare men idag börjar vi halv nio. :(
Uhhh.. Det hjälpte ju inte heller att jag släckte lampan efter tolv. Så typ fem timmars sömn. Illa.
Imorgon är jag ifs ledig, för jag tror jag skippar minglet med lärarna vid ett till tre och hoppar direkt på sittningen som börjar sju. Så imorgon blir det nog lite sovmorgon! Yay :)
Frågan är bara hur jag undviker att somna på bussen... På spårvagnen in är det kanske inga problem, den tar i princip bara tjugo minuter eller så men sedan kommer bussresan på en timme och där slumrar man gärna till men jag vill inte somna och kanske missa hållplatsen! :(
Ska lyssna på gamla avsnitt av Cirkus Kiev så jag inte somnar helt, det gjorde jag på hemvägen igår.
Men men, vi hörs senare, ni får ha en fin dag!


Idag ska jag nog följa med mamma på en promenad med vovven, som hon passar. Kanske får ta en powernap före :)

Läggdags

Nu måste jag sova! Eller ska försöka iaf, är nog inte så himla trött. Får ligga och läsa lite.. Imorgon ska jag upp vid fem och åka hemifrån halv sju, så det blir nog inte mycket uppdaterat imorgon. Som tur är slutar jag tolv.
Men men, det blir väl ett morgoninlägg men sen får ni vänta! :P
Hoppas ni har haft en fin dag! Ikväll åt vi thaimat och såg på Casanova (inspireras av Vendig, förstår ni!) och myste.
Vi hörs imorgon igen!


Elisabeth



Boken Elisabeth handlar om Elisabeth (såklart) som bor i England i slutet på 1800-talet med sin familj. Men hennes pappa tar sitt liv och mamman dör i barnsäng och lämnar barnet till Elisabeth och hennes bror Sam. Den ena olyckan efter den andra och deras hus brinner ner och de får flytta in hos Elisabeths arbetsgivare. Men de vill åka till Amerika, så de lämnar sin lillasyster hos de glada arbetsgivarna (ett rikt par som inte kan få barn) och åker iväg. Och boken handlar om alla äventyr och problem de stöter på.

Jag gillar sådana här romantiska historier som handlar om livet på 1800-talet, även fast den här boken känns mer modern än t.ex. Jane Austen. De åker och letar efter guld i boken också, när den stora guldrushen skapades. Och det var väldigt intressant att läsa om, för jag visste inte så mycket om det.
Men själva miljön i boken är hela tiden väldigt romantisk, vilket jag avgudar såklart. :) Just nu håller jag på och läser en likadan bok som heter Julia (av Anne Fortier) som jag hoppas är likadan. Fast den handlar lite om Italien och om Romeo och Julia, vilket gör den ännu bättre kanske? :)
Men jag tycker att boken är läsvärd, fast mest om man gillar romantiska 1800-talsromaner, annars är det inget för er. Jag har tagit lite tid på mig att läsa denna eftersom jag pluggar, så hinner egentligen bara läsa precis innan jag ska sova, så det kommer nog dröja till nästa recension, tyvärr. Hade gärna läst mer men måste ju plugga kurslitteratur också! :P
Läs! :)

Dagens outfit


Kappa: H&M. Jeans: Gina Tricot. Skor: DinSko.


Skorna funkade rätt bra i regnet men det var lite jobbigt att gå med kilklackar i skolan, iaf på väg till och från. :)

Idag har det regnat som attan! Mitt hår blir alltid sådär lockigt, stör mig lite men nu är det nytvättat, så det känns bättre nu. :) En lite slarvig dagens, Albin var snäll och fotade. Älskar kappan! Gissa varför? :) Rosetter! :D

Ny vecka

Hej hopp! Jag var inte så mycket vid datorn igår, var inne i stan och letade efter en datorväska. Hittade ingen, alla är antingen rätt snygga, smala men jäkligt dyra eller så är de billiga, klumpiga och inte så snygga.
Suck. :(
Nu ska jag sticka iväg till skolan, försöker komma med på den tidigare föreläsningen fast jag i den andra gruppen. Men orkar inte börja halv tre och ha lektion till fyra, för då kommer jag inte hem förrän typ sex. Då känns det bättre att komma hem fyra.
Och så tänkte jag försöka skaffa en biljett till sittningen på onsdag.
Hoppas ni har en bra dag! Här regnar det och då regnar det garanterat i Borås också :P


Tänkte pröva om dessa tål vatten. :) Vi får se!

G-male



Såg denna videon igår, och jag tycker den är jätterolig och så sann :) Med Google och allt.
Se den och tyck om den! :P

So you think you can dance

Just nu håller jag på att titta på helgens avsnitt som visas som dubbelrepris efter varandra :)
Det är kul att se allt på samma gång! Topp 6 är det nu, så nästa vecka är det final! Coolt!
Idag har jag inte mycket inplanerat, ska in till stan och kika in en datorväska hos min kompis, där hon jobbar. Och så ska jag plugga såklart. Men vi får se!
Vi hörs senare :)


Soffboende

Jag har bott i soffan större delen av dagen, mest pluggat och pausat genom att glo lite på tv. Är äntligen klar med min engelska bok, så nu ska jag ta tag i det andra. Fast kanske efter Fångarna på fortet :) Det är dags för det nu nämligen! Innan detta programmet såg jag på en konstig film på femman med Ashton Kutcher och Zöe Zaldana i huvudrollerna :P Jaja. så kan det vara. Hör kanske av mig senare, nu är det tvdags!


Hop


James Marsden.

Igår såg vi som sagt Hop som handlar om haren E.B. som en dag ska bli Easter Bunny (rösten görs av Russel Brand). Men E.B. vill inte följa sina förfäder och sin pappa i rollen som Easter Bunny, han vill hellre spela trummor. Det handlar också om Fred (spelas av James Marsden), som är en rätt misslyckad kille utan jobb som bor hos sina föräldrar och vill inte riktigt bli vuxen. De träffas och båda försöker hjälpa varandra att uppnå sina mål. Och att driva varandra galna, samtidigt.

Det finns alltid en speciell feeling när man blandar tecknat/animerat med otecknat (för att uttrycka det enkelt), det blir alltid lite konstigt. Jag gillar James Marsden, speciellt när han får sjunga och vara en glad rollfigur och Russel Brand är härligt brittisk och ovanligt nog så uppför han sig, det brukar han ju inte göra i sina rollfigurer (eller IRL :P). Filmen var rolig men jag vet inte om det hade funkat bättre med en helt animerad- eller en helt otecknad film. Jag gillar den iaf, det är kanske bara jag som känner såhär om när man blandar olika tekniker i filmer. :)
Den är iaf sevärd, Hank Azaria gör Carlos, den onde kycklingen, väldigt bra, han är alltid kul att titta på/höra. :) Så, se den!


Carlos, Hank Azaria.

Pluggis

Nu ska jag vara lite pluggis igen! Kommer iaf försöka läsa ut min engelska bok. Den är inte jättelång, 123 sidor, men det blir ju lite krångligare när det är facktermer och sånt. Det är inte lika kul som att läsa en skönlitterär bok precis.. :P Men jag ska vara hemma hela dagen så kommer in med något mer inlägg innan dagen är slut :P
Albin är i Lund och kan inte distrahera mig. Fast när jag tänker efter är det nog jag som blir distraherad av honom. Det är ju roligare att gå och stjäla en kram än att läsa kurslitteratur. Men jag hoppas det vänder, speciellt när jag ska läsa på svenska! :)
Ha det fint sålänge!


Pluggdag

Idag har jag mest försökt plugga, fast jag har tagit en del pauser också. Och vilat lite. Suck. Får ta nya tag imorgon! Och nu får jag gå och lägga mig, det blir till en mjuk, nybäddad säng. :) Fast först måste man förstås bädda den. Superjobbigt! :P
Vi såg förresten filmen Hop förut, kan skriva lite om den imorgon om jag får tid.
Hoppas ni har haft en bra dag, hörs tomorrow!


Ung Cancer



Jag såg denna videon igår och det är en väldigt fin video, se den, det är absolut värt fem minuter. Min farfar dog i cancer för nästan 4 år sedan och det finns säkert massor av er som läser min blogg som har någon som har cancer men som är frisk eller dog i cancer. Så skicka vidare den här videon, för att få fler personer som ser den och kan skicka vidare så vi kanske kan göra något bättre åt detta hemska ämnet.

Ledig!

Igår tog jag helg efter skolan, och är ledig tills måndag. Känns rätt skönt att slippa åka buss och spårvagn typ 3 timmar varje dag, så nu ska jag bara vara hemma. Och plugga förstås.
Just nu håller jag på och tvättar, så jag borde plugga lite tills jag måste gå och lägga in en ny tvätt.
Annars är det fredagsmys ikväll som gäller, får köpa något litet senare. Måste komma på vad vi ska äta ikväll också.. Hm. Iaf, ha det fint tills vi hörs igen! :)


Det låter nog lite konstigt, men jag längtar till julen :) Kanske för jag har köpt bästa presenten till mamma...! :)

God natt

Nu är det dags att sova igen. Har fått lite grann gjort idag när jag kom hem från skolan, rätt skönt. Städade bort allt som skulle till återvinningen och traskade iväg med det och så gick jag och pantade flaskor också. Och städade badrummet och diskade. Och pluggade också. :P
Imorgon blir det att tvätta och att plugga. Får se om det händer något mer. Tvätta håret kanske. :)
Ha det fint, så hörs vi igen imorgon!


Bild från idag.

Dagens outfit


Jacka, tröja och kjol: H&M. Ballerinas: LaRedoute. Halsband: Pears for girls.


Mina roliga örhängen kommer jag faktiskt inte ihåg vart jag fick dem, men det känns som att jag fick dem i någon tidning eller så :P Love them anyways :)

Det var längesen jag körde en dagens, så här får ni! :) Älskar kjolen, jag känner mig riktigt ballerinaaktig i den och skorna hade jag nästan glömt bort för de är lite för stora men de passar jättebra till kjolen. Och skinnjackan gör det inte alltför romantiskt. Typ. ;) Jag tycker det är roligt att jag nästan bara kör dagens med kläder jag haft ett tag, men så är det!

Bilder från skolan

Äntligen kommer bilderna som jag lovade :P De är inte jätteintressanta men de visar min skola och när vi spelade brännboll!


Här är min skola!


Kårhuset, där har jag inte varit så mycket. Än :)


Här är biblioteket, där vi ska ha de flesta av våra lektioner.


Här är tre av mina klasskompisar! :) Vi har alla små häften att ha runt halsen, så alla vet att vi är NYSare och vilken instutition vi tillhör.


Här hängde vi ett bra tag innan vi fick börja spela brännboll. Här syns några av våra faddrar, de i svart.


De är alla jätteschyssta och roliga :)


Nu har andra börjat spela, men vi fick vänta lääänge.


Här är vår klass som spelar andra matchen. Jag var med första, då förlorade vi :P Jag kände av astman och ville inte springa mer så jag var hejarklack när de spelade en gång till, och då vann de :) Sammanträffande?


Det blev iaf en rolig kväll, fast jag var supertrött efteråt och jag kom dessutom hem vid tio när vi hade kommit tillbaks till skolan vid åtta :P


Här är en helt annan bild, som ni kanske ser. Jag hade beställt en tårta som vi egentligen skulle äta idag, för vi har bott i lägenheten i ett år. Konditorn trodde nog att det var någon som fyllde år, så då fick vi en bild på en söt elefant också :) Den var god ;) Vi fick äta halva igår, för idag skulle ju Albin åka till Sthlm, så då hinns det inte med.

Det var mina bilder det! Snart sticker jag till skolan, kommer nog in med en dagens senare! Ha det fint!

Gomorron!

Idag blev jag tyvärr inte väckt av en kramande älskling utan typ motorljudet av en gräsklippare utanför. Suck. Älsklingen hade redan åkt iväg för att ta sig till Sthlm. Är faktiskt rätt avundsjuk. Hade varit kul att följa med! :) Fast han ska nog dit i jobbärende, så det hade väl inte varit så kul för mig där. Men men.
Har bara en lektion idag och den börjar halv ett så jag behöver inte åka hemifrån förrän typ efter tio. Yay! :)
Lovar att lägga upp bilder idag iaf ;) Antingen innan jag åker eller när jag kommer hem, slutar två så det blir nog inte så sent.
Nu ska jag gå och äta frukost! Hörs later!


Igår lunchade jag med denna söta tjejen! :) Sprang på henne inne på skolan, för hon går också där fast hon har gått där längre än jag har, så hon är ingen NYS. :P Men lika trevligt ändå!

Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0