Sommar i New YorkUppföljaren till The Carrie Diarys är den här boken, och då handlar det om Carries sommar i New York där hon går på en sommarskola, en skrivarkurs där de ska lära sig att skriva, eftersom hon vill bli författare mer än något annat. Hon har träffat Samantha och hon träffar också Miranda, som är feminist och rätt arg och hatar alla män. Carrie träffar en berömd pjäsförfattare, Bernard, som hon blir tillsammans med.
Men allt är inte som hon hade tänkt sig, och det går inte lika bra som hon hade bestämt att det skulle göra. Efter hon har blivit utslängd från lägenheten hon hyr ett rum i, vart ska hon ta vägen?

Kanske lite dålig sammanfattning men ville inte berätta alltför mycket. Detta är alltså den andra boken om unga Carrie Bradshaw, 17 år och i New York. Jag tyckte att den var rolig och spännande, allt utspelar sig på 80-talet, och det var kul att läsa om Miranda, som är lite annorlunda än den vuxna Miranda :P
Samantha är förlovad (!), bara en sådan sak. :) Lika kul som att läsa den första boken, men kanske ännu roligare eftersom hon är i NY nu och håller på med det hon verkligen vill, att skriva.
Boken passar nog 15-25 åringar ungefär men den funkar nog till äldre också, Candace Bushnell skriver på ett himla bra sätt, så det hindrar ingen 30-åring att läsa, tror jag. :)
Rekomenderas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin OlssonRSS 2.0