Lördagsmorgon

Ja, nu är det kanske inte morgon längre men ändå. Igår blev inget skrivit, jag var tvungen att rusa till bussen och skolan på morgonen för att förbereda för vårt seminarium. Det gick bra, tror jag. Alla blev nog godkända. Efter det åkte jag till Göteborg och gick runt lite tills Afterwork impron började. Det var jättemycket folk, vet inte hur alla hade fått reda på Impron för det brukar vara ganska lagom med folk men det var typ kaos igår. Väldigt varmt och packat. Så jag orkade inte skriva när jag kom hem igår. Idag ska jag försöka plugga till omtentan och ikväll ska Albin bjuda mig på Magnus Betner, det ska bli kul! Jag kommer nog in lite senare och skriver. Ha det bra så länge!

Gnatt!

Som de säger i Norrland :P
Nej, nu är det dags att sova, imorgon är det littseminarium och på kvällen blir det AW Impro! Yay :) Det var jättelänge sen vi var på ett sådant så det är bäst att passa på. Jag får försöka hinna plugga lite till omtentan som jag har nästa vecka också. Har ifs hela lördagen och halva söndagen på mig också, så det ska nog inte bli några problem.
Hoppas ni har haft en fin torsdag, vi hörs igen imorgon!


Ny bok

Just nu har jag inte tid att skriva någon recension, håller på att pluggar järnet! Ska läsa en stund till, sedan diska och sedan läsa klart boken för att kunna göra mitt bästa på seminariet imorgon.
Men jag kan iaf visa den boken jag köpte idag när jag var på väg hem!



Älskar allt som Sophie Kinsella skriver så självklart var jag tvungen att köpa denna också :P Det är som Flickan från tjugotalet; en fristående bok som handlar om två familjer som ska bo i samma stuga på sommaren. Dubbelbokat helt enkelt :P Får se när jag får tid att läsa denna ;)

Torsdag och ingen Once upon a time?!?

Hej hopp, nu har jag varit på gynundersökning. Varför är det alltid så jobbigt?
Ett plus (det enda?) är att man får ha strumpor på sig. :P

Anyways, jag ska plugga om en stund men måste lägga mig i soffan och vila lite. Är slut i hela kroppen. Ska försöka komma in senare med en film- eller bokrecension, får se vilket.

Förresten, är Once upon a times säsong slut? Den visas inte på femman ikväll nämligen. Jag missade nog att de sa något efter förra veckans avsnitt. Var det då de sa att säsongen var slut? So sad, vill se mer!
Hoppas att ni har en fin torsdag iaf!


Idag drömmer jag mig tillbaka till Venedig. Vill dit igen! Eller iaf ut och resa. :)

Sleepy

Jag sitter och kikar lite på Scrubs och myser, det är så bra att man bara kan hoppa in i ett avsnitt som går och tycka att det är lika bra varje gång. <3
Vi såg In Time ikväll, den var intressant och spännande!
Imorgon blir det mest att plugga för min del, händer inte mycket annat. På fredag har jag seminarium och sedan måste jag koncentrera mig på att plugga till omtentan som är nästa vecka. Men det känns redan som att jag kan mer än vad jag kunde när jag gjorde den förra gången så det är bara att bättra på det lite.
På söndag ska vi förresten på The Hunger Games, med kollegorna från Bokia, det ska bli så kul! Har velat se den ett tag och vi har ju biobiljetter :)
Men nu är det dags att sova.
Gonatt alla!


Tvättdags

Nu har jag slängt in lite tvätt och väntar på att den ska bli klar så jag kan slänga in resten också.
Annars blir det till att tvätta håret, plugga och sedan gå på möte med Klemmingarna i eftermiddag.
Det är kallare idag än vad det var igår, så kjol som jag hade tänkt ha är kanske inte det bästa alternativet. Man måste planera så mycket om man ska till Borås. Det är ju inte att promenera i tio minuter utan åka buss i sammanlagt tre timmar.
Man får ha med sig något att lyssna på/läsa och eftersom man byter mellan bussar och spårvagnar och det kanske blåser så får man ha med sig en jacka fast det kanske verkar vara varmt.
Krångligt helt enkelt.
Men men, nu ska jag krama min man lite innan han går och jobbar.
Hoppas att ni får en mysig dag, ska försöka komma in lite senare och skriva om något intressant :)
Ciao!


Saknar vovve och fina släkten idag, det var länge sen vi sågs <3

Sova

Nej, nu är det dags att sova efter en mycket produktiv dag!
Har pluggat intensivt i två timmar med Johanna från min klass och vi fick mycket gjort. Min mobil dog efter två timmar och tjugo minuter så då bestämde vi att det räckte för idag så jag åkte hem.
Man känner sig rätt ensam när inte mobilen har någon ström :P
Men jag klarade mig hem iaf :) Handlade lite mat, kom hem och var pysslig. Diskade, dammade, städade badrummet och pysslade lite allmänt.
Helt slut la jag mig i soffan coh tittade på en tre timmar lång romantisk komedi tv-serie/film som var riktigt bra, kan skriva om den i veckan.
Nu är mannen hemma och jag ska gå och lägga mig. Imorgon blir det till att tvätta, plugga och Klemmingmöte på eftermiddagen.
Vi hörs imorgon!


Tåls att tänka på? :)



Så kul :P

Tisdag = pluggdag

Yes, nu sticker jag iväg till Borås för att plugga lite till en omtenta som är nästa vecka.
Annars är jag ledig nästa vecka, det är ju påsk! :) Hoppas på att åka till landet på torsdag, det vore så skönt att bara vara där och ta det lugnt. Hoppas inte Albin jobbar förresten...
Aja, det ordnar sig.
Idag ska jag vara plugghäst och hemmafru och städa och fixa lite innan maken kommer hem ikväll :P
Vi hörs later!


Just nu saknar jag den lille vovven som inte har något emot att titta på tjejfilmer med mig <3

Tomt igen

Nehej, jag kom tydligen inte in hit idag och skrev utan den större delen av dagen har jag suttit och tittat på videos på youtube. Det är det jag gjort mest. :P
Inte diskat, inte städat eller så utan fastnat på youtube. Jaja.
Så kan det bli ibland. Imorgon ska jag till Borås och plugga till en omtenta med en klasskompis, den är ju nästa vecka typ :O Måste anmäla mig också...!
Och måste plugga tills på fredag också. Men det ordnar sig, det gick bra förra gången så det går nog bra nu också.
Men nu är det dags att sova!
Gonatt!


Måndag och ny vecka

Hej hopp.
Idag är det dimmigt ute. Jag funderar på om jag orkar åka till Borås och hämta ut en kursbok eller om jag gör det imorgon. Får klura lite på det.
Får se vad jag hittar på idag. Känner mig krasslig, ont i halsen och lite allmänt klen :/
Albin ska tydligen iväg till hufvudstaden så jag blir ensam :( Mindre kul. Men då kan jag dansa på bordet! :P
Tråkigt att vara själv, men men.
Jag kommer kanske in lite senare, nu ska jag kika lite på Vampire Diaries.
Ciao!


Längtar tills man kan köpa tredje säsongen!

Skön söndag

Hej! Idag har det blivit bloggledigt.
Igår var vi ju på kalas och kom hem typ halv två, orkade inte riktigt skriva något då :P
Imorse förlorade vi en timme och jag fick stressa lite för jag skulle ju iväg till Borås och spela kubb. Det var soligt och skönt och roligt med kubb. Fick umgås lite med tre Klemmingar också.
Jag vann två gånger och förlorade typ fyra eller fem gånger :P Men det gör inget, för det var soligt och folket var trevligt. :)
Imorgon är det skola igen, så det är kanske dags att gå och lägga sig så man orkar upp imorgon? Ska upp halv sju så det är nog trevligt om man får lite sömn.
Men vi hörs väl imorgon, antar jag :)
Gonatt på er!


Dagens outfit


Klänning: Zara. Skor: Scorett. Ring, halsband och örhängen: Glitter.


Små zebraörhängen, så söta! Köpte dem idag :)


Har försökt mig på en donut, det är inte perfekt eftersom det är nytvättat. Får se om jag behåller den :P

Såhär ser jag ut när jag ska på kalas! :) Hoppas ni får en fin lördagskväll!

Hugo Cabret



Filmen Hugo handlar om Hugo Cabret (Asa Butterfield) som bor på en tågstation i 1930-talets Paris. Varje dag smyger han runt på tågstationen och drar upp klockorna och snor en croissant. Men en dag blir han upptäckt när han försöker sno en leksak i en liten affär av ägaren Georges Mèliés (Ben Kingsley) som tar hand om Hugos viktiga anteckningsbok som han behöver för att laga sin automat.
Han får hjälp av Isabelle (Chloë Grace Moretz) att få tillbaka anteckningsboken genom att bevisa för Georges att han förtjänar det genom att laga leksaker i affären.



Jag tyckte att filmen var fantastiskt underbar, det var länge sedan jag såg en sådan fin film som verkligen rör min själv lite grann. (Lite klyschigt men det är typ så :P)
Det var verkligen kul att se en film som var så bra gjord i 3D också, det är väl bara denna och Avatar som har lyckats bra med 3D.
Själva storyn var väldigt mysig, jag älskar ju filmer som utspelar sig på första halvan av 1900-talet. Det enda som var lite "konstigt" var att de pratade lite brittisk engelska i Paris :P Men det är ju en småsak.
Filmen rekomenderar jag starkt, alltså, till alla! Alla borde se den :)
Älskar filmen, underbar, fantastisk, love it!


Lördag!

Det är så dimmigt ute, man såg nästan inte bilarna på parkeringen utanför fönstret. Jaja, jag tror att det betyder att det kommer bli soligt och skönt senare idag, det betydde det igår iaf :P
Det var kallt, dimmigt och hiskeligt igår vid sjutiden men på eftermiddagen var det supervarmt. Måste packa ner solglasögonen i väskan, det är den tiden nu. Fast jag tror inte att det är sommar än.
Gick utan jacka igår till bion. Det var kallt :( Ångrar det och tänker ha jacka ikväll. :P
Nu ska jag softa lite och sedan ska jag ner till torget och köpa lite dricka att ha med ikväll, och kanske en present :)
Vi hörs later!


Funderar på att försöka få till en sån här till ikväll, men vi får se om jag lyckas :P

Mysig fredag

Hej, förlåt för jag inte har skrivit förrän nu. När jag kom hem efter seminariet var jag så trött att jag la mig i soffan och bara softade. Det gick bra förresten, godkänd på seminariet. :)
Det var faktiskt himla kul, det blev mycket prat och jag kände att jag hade saker att komma med. Inte så himla akademiskt men har ju en del erfarenheter av kunder och böcker, så kunde "glänsa" lite :P
Och vi har varit på bio. Så underbar film!
Kan skriva om den imorgon eller på söndag.

Imorgon är det kalas för Aronsson, det ska bli väldigt kul! Och kubb på söndag. Fullspäckad helg och inte mycket att plugga, känns skönt. Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa lite.
Vi hörs imorgon igen!
Gonatt :)


Vill nog ha denna klänningen imorgon fast med andra skor och accessoarer. :)

Tidig fredagsmorgon

Är så trött.... :( Gick upp halv sex och jag är lite pigg men också väldigt väldigt trött.
Jag vill redovisa och få det gjort och sedan åka hem och sova :P Får se hur jag gör, vill ju inte somna under bion ikväll. Fast det har aldrig hänt, men man vet aldrig.
Hoppas att ni får en fin fredag, just nu är det superdimmigt ute.
Vi hörs!


Ibland har man hatt och leker Poirot... Fast såhär ser jag inte ut idag, äldre bild :)

Sleepy

Nej, nu måste jag gå och lägga mig.
Imorgon ska jag upp halv sex för att vara i skolan halv nio för att gå igenom vad vi ska säga på seminariet. Känns bra att vi tar tag i det men jag kommer vara så supertrött imorgonbitti :/
Men men, vi hörs någon gång under morgondagen, vet inte riktigt när men efter två kanske.
Ha det så bra så länge!


Bio imorgon!

Yes, efter mitt seminarium vill jag klappa mig själv på axeln och tycka att jag är duktig (om det går bra, men varför skulle det inte göra det? :P) så då ska vi gå på bio.
Vi ska se Hugo Cabret, jag har hört att den ska vara himla bra. Och 5 Oscars har den fått också, så då är den nog inte genomrutten :P
Det var ett tag sedan vi var på bio sist, så det ska bli kul.
Här är en trailer som ni kan kika på, ni blir kanske sugna att se den också? :)


Hundar, hus och hjärtats längtan



Igår läste jag ut denna boken, som inte handlar om samma person som i hennes föregående bok Ensamma hjärtan och hemlösa hundar. I denna boken handlar det om Juliet, hennes syster Louise och lite om deras mamma Diane och såklart lite folk runt omkring dem. Och hundar, självklart! Och en och annan katt.
Juliets man dog för några månader sedan och hon sitter hemma och vill inte träffa någon över huvud taget. Hennes mamma, pappa och syster gör allt de kan för att hon ska komma på benen igen.
Och hennes granne hjälper också till, bäst han kan.

Precis som den förra boken är jag fast :) Hundar och kärlekshistorier, vem kan motstå något sådant? Inte jag iaf. Jag tyckte att det var kul att följa nya personer, fast man hade nog velat veta lite mer hur det gick för de andra i förra boken, men så är det. :P
Jag rekomenderar den absolut, den är så mysig och gillar man hundar är det ett plus. De är självskrivna i historien och finns nästan alltid med, på varje sida, precis som de tassar runt i rummen i verkligheten och inte bland boksidorna.
Läs, läs, läs!

Fågelsång på en torsdag

Solen lyser som attan och fåglar kvittrar.
Det ser inte ut som att det blåser, men vem vet? :P Antagligen gör det det.
En ny dag och den ska fyllas med plugg. Suck. Men måste verkligen det eftersom vi ska redovisa imorgon. Hur vi nu ska göra vet jag inte, läraren skrev så konstigt. Men det ordnar sig.
Torsdag idag, så det är Once upon a time ikväll, yay! :) Längtat!
Vi får se om jag kommer in med en bokrecension, får väl ta en paus i pluggandet någon gång i vilket fall.
Hoppas ni får en superfin dag!


Läggdags

Sent igen, jag förstår inte hur vi lyckas?
Aja, soft dag annars. Soligt men blåsigt som attan. Det går inte att ha en frisyr i det vädret :P
Bara blåser bort.

Imorgon blir det till att plugga järnet och försöka diskutera med gruppkompisarna. Annars kommer jag kanske in med en bokrecension om jag hinner, läste ut en bok idag som har legat i väskan superlänge. Jag hinner ju aldrig läsa skönlitteratur längre, bara kurslitteratur :/ Kind of sad. :(
Men men, vi får se om jag hinner med det. Tills dess får ni sova så gott! ;)


Glittrigt nagellack



Här är mitt nagellack som jag har haft i några dagar. Blev så trött på att gå utan och hittade detta söta på H&M, i ett pack med ett snyggt blått och ett silverlack. Kan absolut rekomendera det, det är fint och det sitter rätt bra också. Två lackningar är detta, det ser lite tomt ut i vissa vinklar men mycket i andra. Är himla nöjd iaf, redo för våren :)
Solen är mysig men det blåser så mycket så man hinner nästan inte njuta av den :/
Funderar på att ta en promenad sedan iaf.
Hoppas ni har det bra idag!

Solig onsdag

Nu har jag lite bråttom iväg till bussen men ni får alla ha en himla härlig dag idag! :)
Hoppas solen lyser hos er också!


Sleepytime

Yes, nu måste jag sova. Imorgon ska jag försöka fixa lite kurslitteratur så det går bra på seminariet på fredag. Förresten var det himla trevligt med lunch idag! Vi satt och pratade i en och en halv timme, mycket trevligt. Imorgonbitt ska kusin Olle flyga till Skottland. Jag är väldigt avundsjuk, även om han bara ska dit och jobba.
Ändå! Vill också åka dit! :P
Anyways, vi hörs igen imorgon.
Sleep tight!


Puss in boots



Igår såg vi denna filmen som såklart handlar om Puss in boots (Antonio Banderas. Man får reda på hur hans liv såg ut när han var liten och varför han är så sur på sin "bror" Humpty Dumpty (Zack Galifianakis). Den snygga Kitty Softpaws (Salma Hayek) är också med när de tar upp jakten att få tag på de magiska bönorna.



Både Albin och jag tyckte att den var rolig. :) Det är kul att han har fått sin egen film, men som Albin påpekade: borde inte Donkey få sin egen film då? Det vore inte mer än rätt. :)
Iaf, det var en kul story som baserades på Jack och bönstjälken.
En film att rekomendera, helt enkelt. :)
Tycker absolut att alla som gillade Shrek (och även de som inte har sett Shrek) borde se den!


Tisdag och lunch

Yes, snart ska jag sticka iväg in till stan och luncha med mormor och kusin Olle! :)
Ska bli kul. Efter det får jag plugga lite.
Annars händer det inte så mycket spännande idag :P Jag kanske kommer in med en filmrecension av filmen vi såg igår, Puss in boots.
Men tills dess får ni ha det så bra!


Sent igen

Det har varit en lite konstig måndag idag. Var i skolan, sedan var jag hemma och vilade lite, jag var ju så himla trött :/ Sov kanske 4 timmar eller så.
Nu borde jag också gå och lägga mig. Imorgon blir det lunch med mormor och kanske min kusin Anna också, vi får se. :) Sedan borde jag fixa lite kurslitteratur och plugga järnet så jag är påläst till fredagens litteraturseminarium. Och kolla upp med gruppmedlemmarna hur vi ska göra.

Vi hörs tomorrow!


Tidig måndagsmorgon

Hej hopp, nu är det ny vecka och min nya, och sista, kurs innan jag får sommarlov börjar idag. Två av mina gruppmedlemmar (med mig är vi tre :P) är sjuka så jag måste dit och lyssna ordentligt, eftersom de ligger hemma och hostar. Hoppas de är friska tills fredag, vore jobbigt att redovisa ensam :P
Men men, vi hörs, nu måste jag sticka till bussen!


Sova

Nej, nu är det sent och jag ska upp kl sex imorgon, så det är lika bra att slänga sig i sängen :/
Hemtentan är inlämnad sedan några timmar och efter det åt vi god mat och gino. :) Och såg på en film. Nu är jag rädd för att apor ska ta över jorden :P
Anyways, jag är i skolan från 9 till halv fyra imorgon och det tar ju tre timmar dit och hem också, så det blir tomt här som vanligt. Jag kommer vara helt slut när jag kommer hem.
Hoppas ni har haft en trevlig helg iaf!
Gonatt!


Söndag

Hej hopp, söndag!
Igårkväll slutade vårt Internet att funka, så jag satte mig i soffan och kikade på TV.
Kalaset var trevligt, som det brukar vara när vi träffar släkten :) Det blev lite pysslande med Lego, min kusin fick en tankbil som blev ihopbyggd. Och vi kikade lite i bilböckerna som han fick av oss. Är riktigt impad att han kan gaffeltruck, gräsklippare, glassbil och grävmaskin och sånt. En liten 3-åring. :)

Aja, idag ska jag snart sätta igång med hemtentan, det är inte mycket kvar och när den är färdig kan jag ta det lugnt resten av dagen :) Ikväll ska vi äta oxfilé och se på film och sedan blir det gino till efterrätt. Mums! Älskar mysiga hemmakvällar med min man. Speciellt när man har varit duktig med skolan. Får vila mig så jag är pigg imorgon för då börjar en ny kurs och direkt får man jobba för vi ska ha ett seminarium på fredag.
Men nu: frukost!
Hörs!


Gino ikväll, can't wait! :)

Klemming

Festföreningen jag blev invigd i igår heter ju Klemming, och det är efter överbibliotekarien på KB (Kungliga biblioteket). Ni kan läsa om honom HÄR.
Det kan vara lite kul att läsa om honom, han var tydligen väldigt excentrisk och tog gärna hem böcker som han tyckte att han, och inte biblioteket, borde ha. :P


Lördagsmorgon

Eller kanske eftermiddag. Nu ska jag fortsätta med hemtentan, saatsar på att bli klar med första frågan, för då har jag bara 500 ord (ca) att skriva imorgon, och det är inte så mycket. Så jag ska skriva typ 600 ord idag, det kan jag väl klara. :)

Gårdagen var väldigt konstig, tokig och rolig. :P Det var jag och en kille från min klass som skulle invigas. Vi fick våra overaller och sydde på ett märke var. Mitt syprojekt gick inte så jättebra så jag fick be en tjej i min klass (som har varit scout) att hjälpa mig. Eller jag bad inte direkt, hon ville göra det :P
Så nu sitter det fast rätt bra. Jag får öva på hennes proffsiga stygn en annan gång.
Vi fick varsitt papper så vi kunde försöka gissa oss till vad våra namn skulle bli. Killen fick en bild på ett marsvin och jag fick en bild på en flaska gin. Ingen kunde lista ut :P
Efter det blev vi beordrade att ta på oss våra overaller, helst utan kläder under den. Det var smartast, fick vi veta. Jag hörde att vi skulle "bada" på något sätt.
Vi fick marschera lite till en backe och där fick vi veta hur de hade kommit fram till våra namn och så blev vi nersprutade med öl och fick rulla nerför backen.
Inga konstigheter här inte :P
En tjej bodde i närheten och jag fick låna hennes dusch, som tur var. Man får inte tvätta sin ove, men man får duscha med den på, så det gjorde jag :P
Kände mig inte jättefräsch, så jag stack hem och duschade en gång till. Nu hänger min ove på tork på balkongen, den luktar väl inte jättefräscht men jag hoppas jag luktar bättre.

Mitt nya namn är förresten Djinn, arabiska för ande. Eftersom jag gillar Robin Williams och han har gjort rösten till Anden i Aladdin, så blev det så. :) Är nöjd med mitt namn, det är kul och väldigt unikt :P

Ikväll blir det kalas, så jag ska göra mig fin sen men tills dess ska jag plugga som en liten gnu! :)
Hoppas att ni har en mysig dag, här är vädret grått och trist.
Men vi hörs!


Här är mitt märke jag sydde på (med hjälp) igår.


Och här är min ove. Vår institutionsfärg är svart, vilket är rätt skönt, det passar ju till allt. :)

Läggdags!

Nu ska jag sova, är helt slut. Imorgon är det kalas och innan det ska jag försöka hinna med så mycket som möjligt med hemtentan.
En kul grej är att jag fick reda på att jag har klarat en "gammal" hemtenta :) Yay!
Det känns skönt att det går bra med hemtentorna. Salstentor är ju lurigare så om man inte klarar en sån är det ju okej men en hemtenta, då har man ju all litteratur framför sig och kan skriva om och så, det känns lättare att göra en hemtenta än en salstenta.
Beror kanske lite på hur mycket man måste skriva :P

Skriver imorgon om hur kvällen var.
Gonatt på er!


Iväg på äventyr!

Nu ska jag sticka iväg till Borås! Har laddat mobilen med podsändningar av Cirkus Kiev, så ingen tråkig resa här inte! :P Klemming är en klubb som min instution har skapat, och den gruppen ordnar sittningar (middagar typ) och skojiga upptåg, och jag tänkte att det kunde vara kul att vara med där :)
Vi hörs sen, vet inte när jag kommer hem, men det blir nog sent eftersom det tar ett tag att komma hem :/
Inget fredagsmys för mig alltså, men fredagskul blir det allt :)
Ha en fin fredag!


När jag var på sittningen med franskt tema :) Snart kommer en Skurksittning, då man ska klä ut sig till skurk :)

Fredag och invigning!

Idag är det Klemminginvigning och det är kul :) Undrar vad man får för smeknamn?
Hoppas det är något coolt ;)

Anyways, jag ska försöka hinna med så mycket som möjligt av hemtentan eftersom jag måste åka vid typ tre (det börjar fem). Och mamma kommer kanske förbi om en stund och hälsar på innan de åker upp till Falun och hälsar på min moster, mosters fästman och mina kusiner. Vill också åka till kusinerna och hälsa på!
Det görs inte så ofta eftersom det tar typ 6-7 timmar att åka dit. Vi brukar träffas på somrarna, då är alla på landet. Men ändå. :P
Nej, nu ska jag fortsätta skriva!
Hörs :)


Introveckan, när jag började plugga.

Captain America

Just nu har vi precis sett klart en film. Jag har inte läst serien innan, men det kändes ändå väldigt mycket Amerika (såklart) och att de är bäst och kan klå alla andra. Typ. :P
Visste dock inte att det utspelade sig på 40-talet och de skulle döda Hitler och allt, men man lär sig något varje dag. :)
Nu är jag trött och ska gå och lägga mig. Imorgon blir det till att skriva lite mer på hemtentan (jag lyckades skriva typ 100 ord, bara 1900 kvar! :P) och på kvällen får jag min overall och allt. :) Spännande - och nervöst!
Vi hörs imorgon!


Torsdagsmorgon

Hej hopp! Här vi varit igång sedan halv nio, för fem i nio kom en reporter från P1 och skulle intervjua Albin om mobiler och teknik och sådant. Tror att det ska sändas på måndag, mellan 6 och 8 typ. Vi får se. :)
Spännande. Hon var väldigt trevlig och tyckte vår lägenhet var fin. Yay!
Och då hade vi inte ens diskat :P

Idag blir det plugg för hela slanten så att jag ska kunna åka till Borås imorgon. Och gå på kalas på lördag, så jag måste få mycket gjort idag.
En kul grej är att jag blev godkänd på en till hemtenta! Än har jag inte misslyckats på hemtentorna, bara två salstentor, så det känns rätt bra ändå. En salstenta ska jag fixa i början på april, så kan jag glömma bort den. :P
Jag kommer nog in lite senare och skriver men nu ska jag läsa på lite om organisationer och hur de fungerar... Känns sådär kul :)


Kvällens outfit


Kavaj: Jsfn. Klänning och skor: H&M. Halsband: Gina Tricot.

Jag ser lite sur ut men bry er inte om det :P Det var kämpigt att få till en bra bild, för ljuset är alltid så kasst på kvällen. Jaja, såhär såg jag ut iaf.
Teaterföreställning var rätt hemsk, tyvärr. :/ Sikken tyken tid heter den och jag rekomenderar den verkligen inte. Vi var nog inte målgruppen men svärföräldrarna tyckte inte heller att den var rolig så något saknades.
Det var iaf kul att få komma ut lite och klä upp sig :P
Det roligaste på kvällen var pausen :) Och när det tog slut och vi fick åka hem :P

Men men. Nu är det läggdags och vi hörs imorgon!

Lill-lördag

Idag är det onsdag och solen skiner igen. Men idag ska jag bara koncentrera mig på pluggeriet, ska börja snart, ska bara äta frukost först.
Och så blir det ju teater senare, får ta och klä upp mig lite, efter att ha hasat runt i myskläder de senaste dagarna. :P
Hoppas att ni får en mysig dag, så hörs vi!


Mörk kväll

Nu är det kväll igen och jag måste sova. Imorgon ska vi gå på en föreställning så jag måste hinna plugga så mycket som möjligt innan dess. Får sätta väckarklockan imorgon. :)
Det har varit en rätt lugn kväll fast jag har ont i huvudet :/ Tror att det är för att jag har druckit dåligt och inte ätit ordentligt idag. Har ätit ett äpple, lite frukost och en pizzabit. Typ. Mindre bra.
Imorgon får jag skärpa mig.
Jag är lite dålig på att uppdatera men ni kan ju kika in äldre inlägg också, jag har ju bloggat sedan 2007 även fast det inte var så ofta då och mycket längre inlägg. Kanske inte lika intressant men ni kan ju kika :P
Gonatt!


Ny solig dag

Jag fick för mig att jag redan hade bloggat, så därför har jag inte suttit vid datorn en stund :P
Har suttit och spelat lite istället... :P
Anyways, idag har jag lämnat in en hemtenta, så en kvar alltså. Känns ändå rätt okej. Nu måste jag gå och läsa lite så jag kommer ikapp, vet faktiskt inte så mycket om ämnet eftersom jag var sjuk när vi hade föreläsningen.
Hoppas att ni har det soligt hos er och att ni har en fin dag!


Assassin's Creed II

Idag har jag testat Albins spel, jag har kikat rätt mycket när han har spelat eftersom det är intressant att se Florens (Firenze) på 1470-talet. Det är inte bara lönnmördande utan också lite kultur, liksom :)
Och det gillar jag. Det var inte så svårt som jag trodde, så jag har suttit och spelat i typ 4 timmar bara idag :P Och kommit rätt så långt, om jag får skryta lite ;)
Albin är impad och rätt stolt över mig :P Men jag har försummat mitt plugg pga det, så imorgon får jag inte spela mycket (om jag får spela alls, för mig själv) för jag måste verkligen komma igång.
Jag kan få spela när jag är klar, det får bli min belöning. :)

Nu är det dags att sova! Vi hörs imorgon!


Man är också i Venedig, men det kommer lite senare i spelet. Vi har redan kikat var vi var någonstans :)

Ny vecka

Hej hopp! Solen lyser och jag ska sätta igång med andra hemtentan, eller iaf sätta igång att läsa.
Veckan blir mycket plugg men också lite roliga händelser! :)
PÅ onsdag ska Albin, jag och hans föräldrar på Sikken tyken tid, en föreställning i Stenhammarsalen. Det blir säkert roligt :) Och på fredag är det Klemminginvigning, alltså kommer jag få min overall och ett smeknamn. Spännande, man får ju inte välja smeknamnet, så jag hoppas att det är ett bra ett :P
På lördag är det kalas för min lille kusin som fyller 3 år och så för min mormor (man nämner inte en kvinnas ålder :P). :)
Har ju två inlämningar också, mina två hemtentor men en är ju redan klar (som tur är) och den andra sätter jag igång med idag, med läsandet, så jag känner mig inte stressad än :P Så det känns som att jag kan både hinna plugga och ha lite roligt också. :)

Hoppas att ni får en fin måndag!


Slappardag

Idag har vi slappat ordentligt.
Efter jag hade skrivit inlägget i eftermiddags stack vi iväg på en visning av ett nytt hus de bygger precis bakom oss. Det var himla intressant att kika in i lägenheten, de har hållt på och byggt ända sedan vi flyttade in, tror jag, så det var kul att se resultatet, även fast de inte är helt klara än. Jag tror att folk kan börja flytta in i år.
Vi har bara varit på en lägenhetsvisning innan, fast det var en bostadsrätt då, och en hyresrätt nu.
Vi var nog de yngsta där (om man inte räknar med folks barn och det gör jag inte nu :P), så en tidning (Hem & Hyra) ville intervjua oss, så det fick de.
Vi kanske kommer med i tidningen? Aja, intressant att kika vad de har gjort iaf.

Resten av dagen har jag pysslat med hemtentan, tror den är klar nu. Så skönt, den ska inte in förrän på fredag så imorgon ska jag börja läsa boken som vi ska ha till andra hemtentan som ska in om en vecka. Känns som att jag har lite framförhållning :)
Vi har sett Poppers pingviner ikväll, den var kul :) Lite väl amerikanskt och lyckliga slut men det är ju en barnfilm så... :P

Nu börjar snart Derren BrownBBC Entertainment, så det ska vi inte missa! :)


Derren Brown.

Söndag och trevlig gårdag

Hej! Förlåt för det inte blev något bloggande igår, det var fullt upp.
Jag har skrev ungefär två tredjedelar av min hemtenta igår, så jag hoppas att jag gör klart den idag så jag kan börja på den andra.
Och på kvällen köpte vi lite ingridienser och åkte hem till Sissel där Aronsson, Johan, Therese, Henrik och min man och jag gjorde tapas och tittade på Mello :)
Det blev en jättemysig kväll, rätt låt vann och vi hade himla roligt och sittdansade och allt.
Vi kom hem vid två och då var jag jättetrött. Gick upp vid elva och nu sitter jag här! :)

Nu tänkte jag ta tag i hemtentan, det känns rätt bra. Jag hade problem att komma igång men när jag hade kommit på hur jag skulle göra så gick det väldigt smidigt. :)
Hoppas att ni får en lugn och skön söndag!


Albin skaffade en ny tröja för igår :P

Fin present!

Igår fick jag en fin present av min man :)


Yay, första böckerna! :)

Jag har ju sett TV-serien men har hört att böckerna inte alls är som serien så jag tänkte att det kunde vara intressant att läsa böckerna också, medan man väntar på nya avsnitt på tredje säsongen :)
Alltid bra att ha något att göra medan man väntar och nu har jag böckerna och spelet på Facebook :P
Har ni läst dem?

Lördag

Solen skiner ute och det är lördag! Ikväll är det mello och vi har fortfarande inte listat ut vad vi ska ha med oss för tapas. Det är knepigt, varje person ska ha med sig ett recept.
Vi satt och letade recept till sent inatt (efter att ha tittat på film :P) men vet inte om vi hittade något som passade.
Aja, får kolla med brorsan, han vet säkert något.
Anyways, idag blir det till att plugga järnet, måste börja skriva på hemtentan idag om jag ska slippa stressa. Jag måste bara komma igång. Ska gå och läsa det sista nu, sedan får jag fundera ut vad jag ska skriva om. :P
Kommer väl in lite senare med ett inlägg men jag tror det blir rätt dött här idag, måste prioritera plugget nu. :)
Hoppas ni får en jättefin lördag iaf!


Sova

Nej, nu är klockan massor och jag måste sova! Vi hörs igen imorgon.
Hoppas att ni har haft en fin fredag, sov gott!


Så himla duktig...!

Jag är vääääldigt huslig! Jag har...


... tvättat...


... bakat en kladdkaka...


... diskat...


... och förberett gino för ikväll.

Dessutom har jag slängt skräp, handlat mat, städat badrummet, ringt och bokat en tid (man gör aldrig sånt förrän i sista minuten, eller hur? :P) och ringt och berättat för bibblan att jag inte längre behövde boken som var reserverad åt mig. Pust. Måste plugga fast det är så tråkigt :(
Och måste diska lite till eftersom det blev disk när jag bakade kakan och förberedde ginon. Suck. :P

Bilder från fjällen

Här kommer lite bilder, enjoy! :)


Min kamera syns lite i fönstret men ville bara visa den fina utsikten vi hade och den fina kvällen :)


Såhär bor vi, bland små stugor :)


Första dagen i backen på söndagen. Mamma och Eric är i full gång med att njuta av solen och backarna.


Det var jättefint väder men lite isiga backar, som jag hatar. Halkade omkull på en isfläck och kom inte upp förrän efter typ fem minuter, med hjälp från min käre bror. Det finns, som tur, inte på bild. :P


Det var en jättekul dag, fast det känns ju i benen :P


Lite kallt var det allt uppe på toppen, det blåste som attan och det var -3 grader.


Den enda bilden på mig, tror jag bestämt :P Här i sittliften. Det var kallt, det kanske syns på mina kinder :P


När jag var på promenad med vovven blev det en fin bild med coola moln.


Måndagen var också fin, men jag skippade både första och sista åket på tisdagen. Och alla åk däremellan :P Var i stugan och pluggade istället.


Mamma och jag åkte lite själva. Jag hade roliga gröna skidor som vi hyrde.


Det var jätteroliga dagar, det är alltid kul att umgås med familjen. <3


Och till sist den söta vovven (igen) som vilade sig efter att ha skällt ut skidåkare och efter att ha lekt Herre på tåppan på alla snöhögar.

Fredag!

Yay, äntligen fredag och fredagsmys! :) Fast det är ju inte förrän ikväll. Men ändå ;)
Jag ska vara huslig och pluggduktig medan min man är borta och jobbar. Snart ska jag tvätta, sedan diska och städa badrummet och så ska jag plugga såklart. Gå och slänga lite skräp till återvinningen och handla lite godsaker för ikväll. Känner mig lite trött redan när jag skriver det :P
Men det brukar gå rätt snabbt och jag gillar när det är städat och fint, så jag får bara anstränga mig lite.
Jag kommer in senare med bilderna från fjällen men tills dess får ni ha det så bra! :)


Kärlek till er!

Läggdags

Nu är det dags att sova igen. Jag har inga mer föreläsningar förrän den 19:e, då den nya kursen börjar så jag ska bara vara hemma imorgon och försöka komma igång med hemtentan.
Albin skulle tvätta och bokade en tvättid men så visade det sig att han ska åka till Borås och jobba imorgon så då får jag tvätta - IGEN :(
Tycker det är tråkigt och jobbigt att behöva tvätta varje vecka, fast vi brukar göra det varannan. Men så har det inte varit de senaste två månaderna typ, för han ska alltid jobba. Blä.
Tycker inte det är kul att tvätta och det är inte speciellt kul att behöva lägga tid på det när jag egentligen borde koncentrera mig på hemtentan. Suck. :P
På lördag blir det däremot kul, för då ska vi hem till Sissel och se på mello och äta tapas och umgås med mysigt folk :) Mys! Aja, ska sova nu och samla kraft inför imorgon.
Gonatt!



Bloggsvacka

Hej hopp!
Jag har inte varit på bloggen speciellt mycket på senaste, det har hänt så mycket att jag inte har haft tid eller ork att knåpa ihop inlägg. Jag har dels varit sjuk och sedan har jag varit i fjällen och till råga på allt så är det mycket att plugga samtidigt så fullt upp :P
Idag hade vi ett seminarium som jag blev godkänd på men ingen rast och ingen ro för nu måste jag börja på de två hemtentorna som ska in nästa vecka :/
Snart börjar vi en ny kurs också, sista kursen innan sommaren! Spännande :)
Har ifs hört att den ska vara svår och vi ska läsa en till (jäkla) dansk bok. Suck. Vill inte :/ Kan de inte ge oss litteratur på engelska eller svenska? Eller iaf norska? Inte danska, det är jobbigt :/
Aja. Ni får en bild på vovven när vi var i fjällen, så lägger jag upp bilder därifrån senare idag eller imorgon.
Hoppas ni har det bra, jag är frisk nu :)


Sötaste vovven sover <3

Torsdagsmorgon

Nu ska jag sticka iväg till bussen och skolan, sista föreläsningen på en vecka typ!
Kändes riktigt svårt att kravla sig upp ur sängen men nu måste jag verkligen springa! Usch :P
Vi hörs!

Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0