Stay until morning

Zoo - Stay until morning

Dagens låttips. Hörde den idag på (gissa var?!) P3. Väldans mysig.
Hittade den på Spotify, men när jag försökte leta efter två andra låtar som jag hade hört idag så fanns de inte. :( Himla synd, för de var bra. Får försöka igen en annan dag.

Nyss, när jag läste en blogg, skrev hon om en Twilight-parodi. Den var himla rolig faktiskt!
Det är kanske bara för jag har läst alla böckerna och sett första filmen, men jag publicerar den här så ni kanske också tycker om den.

 
Twilightgänget goes Katy Perry. Lite fånigt men ändå.

Idag började dagen med att jag ramlade i mormor och morfars trappa och skadade lilltån på vänsterfoten. Jäkligt jobbigt, faktiskt. :( Jag haltade lite för det gjorde så ont att lägga vikt på den. Det gör mindre ont nu, men fortfarande lite grann. Jobbigt.
Annars har det varit bra idag, har haft saker att göra och det är alltid trevligt. Inte för mycket, inte för lite utan lagom. Yes! Jag har också fått skattepapper.
Har ni fått era papper?

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska pyssla med. Jag ska sätta på en inspelning åt pappa och åt mig själv också, men annars vet jag inte. Känner mig inte så hungrig så skippar nog att äta.
Jättehemskt, jag vet inte alls när det hände, men jag har gått upp i vikt. Misstänker jag, jag kan inte sett ut såhär innan iaf. Och jag vet inte hur det gick till, men jag får se till att fixa det. Bort med allt vad läsk och skräpmat heter. Äter inte godis så ofta men bort med det med. Får försöka ta mig ut på promenader varje dag också, men det känns att det är så svårt att få tiden att räcka till. :/
Nu ska jag nog läsa lite bloggar, men vi hörs nog imorgon!
Kisses and hugs!

Heartbeat

Annie - Heartbeat

Dagens låttips. Lite sent, kanske ni tänker. Men jag har inte riktigt tagit mig tid till att sitta vid datorn förrän nu. Jag har ju passat hund! :P
Jag var så orolig att han skulle skada sig eller så medans jag sov, så jag var vaken rätt mycket inatt. Och det var han tydligen också. Gick från sin korg till TV-rummet och soffan och tillbaks med jämna mellanrum.
Enligt min bror, som hämtade Oliver för någon timme sedan, så brukar han göra så. Men det visste ju inte jag :O
Jag var orolig i onödan alltså. Och nu är jag trött. :/ Jag får försöka hålla mig vaken till nio ikväll iaf. Men då kommer jag säkert vara jättepigg så jag inte somnar alls, det vore typiskt mig.. :P

Idag har vi tittat mycket på TV och varit på promenader. Vi såg Biggest Loser och The Dog whisperer. Det var "devil dogs" hos Cesar. Massa chihuahuor som var helt crazy och bet och skällde. Och bortskämda var de också, jisses.. Jaja.
Oliver tittade inte. Jag antar att han tycker att han är tillräckligt väluppfostrad. Och det är han väl också :) Han var väldigt mysig och låg mest och vilade och snarkade.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag har iaf duschat, jättefräscht efter bara gått ut med hunden i mysbyxor hela dagen.

Jag tror jag har ställt om alla klockor i huset nu. Tom micron har jag fixat. Pappas klocka ställer om sig själv och min med. Datorerna fixar det också, och boxen gjorde det med. Så det ska nog inte vara någon fara. Vill inte komma för sent till jobbet imorgon, liksom!
Annars händer det inget roligt idag. Ska kanske spela något spel eller pussla eller något. Lite trist att vara ensam. Äter nog middag med mormor och morfar, så slipper jag fixa själv.
Bara fyra dagar kvar tills jag får träffa Albin!

Hoppas ni har en mer innehållsrik söndag än vad jag har just nu.
Ciao!

Hundpassning

Just nu vaktar jag den lille valpen Oliver.
Hans "föräldrar" har liten fest, och någon måste hålla koll på den lille så han inte biter i sina stygn.
Han har mest vilat medan jag kikade klart på Oscarsgalan. Jag började gråta när Heath Ledger fick pris. Hans familj tog emot det och alla i publiken och jag grinade. Det var sorgligt..

Nu kikar jag lite på Rosa Pantern. Oliver vilar, men vi ska snart gå ut så han får kissa och nosa och ha sig. Sedan kanske jag lägger mig tidigt och läser. Får se.
Om inte Oliver vill bli underhålld.
Hans krage gör dock så han snarkar. Stackarn.. En vecka till ska han nog ha den.

Jag bloggar mer imorgon.
Sleep tight!

So far away

Staind - So far away

Dagens låttips. Något lugnt och oldie idag.

Jag vaknade tjugo över åtta när väckarklockan ringde. Precis innan drömde jag att Albin, mamma och jag var på väg till mammas jobb Chalmers för jag skulle föda barn. (??)
Jag märkte inte att jag hade någon mage och det gjorde inte ont, utan var klart på några minuter efter vi hade gått dit. Vi fick inte träffa barnet direkt, utan satt och väntade och åt en kaka.
Precis när läkaren kom och sa "nu får du träffa ditt barn!" ringde väckarklockan. :P
Albin hade sprungit hem till min mormor för att äta :) Så han var inte där, men det var min moster. "Typiskt henne att komma dit och bestämma" sa mamma när jag berättade om drömmen.
Men var var min pappa? :P Det kan man undra..

Vad jag drömmer om barn..! Måste vara för jag har fått en liten kusin. Jag tycker han ska heta Rufus! Men jag tror de har bestämt sig för Anton. Men då tänker banne mig jag döpa mitt barn till Rufus :)

Nu ska jag gå och jobba och efter det ska jag in till stan och fika, så vi hörs väl ikväll! Snart ska mamma och pappa åka till flyget, så jag kommer hem till tomt hus sen. Inte glömma att äta mat!
Kisses!

Är svenska folket smarta nu?

Det känns nästan så.
La voix vann i Melodifestivalen och nu vann Magnus & Annika!
Jag vet inte riktigt hur jag hade tagit det om Laila vann, så jag röstade massa på Magnus :P Jag brukar inte göra sånt, men man får ju bespara folk lite grann. Det kändes mest som om Laila verkligen ville vinna, medans Magnus dansade för det var kul. Det var den känslan jag fick iaf.
Så jag tyckte det var skönt att de tog hem det! Och det betyder ju så himla mycket mer för Annika, för det är ju det hon gör. För Magnus är det nog jätteroligt, men mer än kul grej, för henne betyder det massor.
Göttans, tycker jag.


Jag lyssnade på P3 Apelsin idag och då var det Majs värld och Maj och "Gölan" berättade att de dricker några glas vin på fredagarna och skojjar lite. T.ex brukar "Gölan" klä av sig alla kläderna och ställa sig i trädgården och skrika: Hjälp, hjälp! Min thailändska fru slår mig! Hjälp!
Och så skrattar de gott :D
Jag tyckte det var väldigt roligt och satt och fnissade i affären.

Annars var det en surtant som gnällde på mig om en sak vi ändå inte hade. När man köper patroner tycker jag det är bäst om de kan numret på patronen så de inte bara säger skrivarnumret för det finns flera patroner som passar till en skrivare. Iaf till HP, vilket hon skulle ha.
Men hon tyckte det var trams att jag ville ha patronnumret, och att hon alltid bara hade sagt skrivarnumret. Då sa jag lite försiktigt att det var kanske så förut, men när jag har jobbat här (ett år, btw) så har det varit så som jag förklarade. Trams, tyckte hon! "Tänker du inte ens anstränga dig?!" Jag försökte förklara det för henne igen, men hon avbröt mig och sa att hon köper det någon annanstans.
Gjorde mig inte jättemycket. Sedan kom hon tillbaks och sa att It-shoppen hade stängt så hon kunde inte handla där och fick tyvärr komma tillbaks till mig och gnälla lite mer. Hon hade dessutom ringt till sin son och tagit reda på patronnumret. Jag kikade bland våra patroner ett tag men såg att vi inte hade den, och berättade det för henne.
Jag såg direkt på henne att hon inte godtog ett "nej" och trodde inte på mig.
Varför skulle jag ljuga om en sådan sak? Jag jobbar i en affär, vi ska sälja saker.
Hon ville komma bakom disken och kika men jag sa att vi inte låter kunder komma in till kassan men jag visade henne att vi inte hade det hon letade efter.
"Men där uppe har du inte kikat!" Jo, det hade jag, sa jag vänligt, men vi hade tyvärr inte din patron. "Kolla igen!" Jag kollade och visade henne att vi verkligen inte hade det.
Jag blev så psykiskt trött på den människan.. Men sedan gick hon iaf. Vi kan alltid beställa hem patroner men det var för sent på fredagen så då hade jag fått ringa på måndagen och det tror jag inte hon ville.
Men det kostar inget att vara trevlig. Man förlorar mer på att vara otrevlig. Då har man ingen större lust att hjälpa någon, trots att man "måste".

Jaja, jag ska inte ta ut det på stackars bloggen.
Ska nog borsta tänderna och se lite på Anders och Måns för att sedan sova. Börjar 10 imorgon, så det är trevligast att vara utvilad.

In case I don't see ya: Good afternoon, good evening and good night!

Dancy Time

Priddyboy - Dancy Time

Dagens låttips. Många känner säkert igen den från Boxer-reklamen, och det är sant. Men också en skön låt.

Idag är det Låt oss dansa och jag kom nästan lite överens med Sara igår att vi ska rösta på Magnus för fulla muggar, allt för inte Laila ska vinna! Då skulle hon nog bli odräglig.. Och Magnus har utvecklats mer än henne, hon kunde ju dansa innan, hon var ju danslärare. (Spelar absolut ingen roll att det inte var tiodans hon lärde ut, hon har mer erfarenhet, och det är enligt mig fusk. Sådeså!)

Annars känner jag mig jätteseg idag. Himla trist :/
Inatt drömde jag såklart skumt igen. Jag tror jag och tre till, var av en av dem kan ha varit Albin, var någon slags superhjälte. Och var i var i ett stort snabbköp? Jaja, jag minns inte så mycket, bara att jag vaknade två minuter innan klockan ringde. Helskumt.. Undra hur skumt jag kommer drömma när jag bor själv lite grann? Ojoj..

Jaja. Idag ska jag jobba och kämpa. Vet inte riktigt vad jag ska ha för projekt men städa bland presentpapprerna kanske. Eller få upp alla grejer från golvet, fortfarande... Det går så segt men det är för det inte finns mycket plats och jag måste vara kreativ. Det är svårt i en så liten affär!! Sådeså...
Nu ska jag dra men ni får ha det!
Adíos!

Down Under

Men at work - Down Under

Dagens andra låttips. Jag älskar Scrubs och en kombination av Colin Hay (sångare i Men at work) och av Scrubs är ju bara så otroligt bra! Så här får ni ett roligt klipp!



Coolt va? :) Askul! Han sjunger väldigt bra. Jag gillar Overkill som han sjöng, också i ett Scrubs-avsnitt. Klipp bifogas här!



VIP-kvällen var väldigt trevlig. Pratade mycket med Sara, och vi kikade på roliga kläder och allt. Jag köpte ingen väska och inga skor!! Jag är väldigt stolt över mig själv, ska ni veta.
Men jag slog däremot till på en grå kjol.


Väldigt söt kjol. Och 20 % rabatt är alltid trevligt!

Det kändes skönt att prata med en tjej. For real :) Alla tjejkompisar är borta, eller så jobbar jag/hon alltid. Så det var skönt att ventilera lite med Sara, hon är snäll.
Nu har jag inte dåligt samvete för jag planerar att köpa en dyr väska. Och det är kul att titta på kläder med andra tjejer. Beyond Retro har jag slagit sig ner i undervåningen på Topshop så vi kikade lite där också. Sara hittade en Sound of music-inspirerad klänning. Hade varit snygg om man kunde matcha med en äng och ett gäng barn som sprang efter en. Tycker jag.


Det fanns en DJ där. Visst är han lik Robert i Boxer-reklamen?!

Det var en riktigt trevlig kväll, tycker jag. Även om kvällen bara varade i ungefär en och en halv timma, så är det fortfarande det. :)
Nu ska jag nog se något avsnitt av Anders och Måns och sedan gå och lägga mig.
Sleep tight!

Anders Johansson grillar

Anders Ankan Johansson äger alla.
Jag såg på Grillad igår, där man skulle grilla Sanna Bråding. Jag tycker verkligen inte om henne.. Hon är för mycket, tar för mycket plats och är allmänt dum.
Men Anders var rolig och cool. Josefin från Pang Prego var lite kul.

Albin har laddat upp klippet på YouTube, och även hjälpt mig lägga in det här i bloggen:


På tal om inget, jag drömmer jättekonstiga saker nu för tiden.
När jag sover ensam :( (Albin, kom hem!)
Igår drömde jag komplicerade saker, och min bror ville inte skjutsa mig till doktorn, som låg där min gamla högstadieskola låg. Jag kom för sent och så kom jag inte in där alla andra var, och så var det hjärntvättning och allt... Jätteskumt.
Jag berättade för brorsan när jag vaknat att han inte ville skjutsa mig, och han sa Damn right!
Jaja. Inatt drömde jag bl.a. om hela min släkt, mina sysslingars mamma var känd och jag vet inte allt.
Ibland bearbetar ju hjärnan saker som hänt under dagen men det där med min släkt var konstigt.. :/
Nej, nu ska jag nog gå till jobbet. Hm. Lite tidigt kanske.. Jag kan surfa lite så länge. Och sjunga. Det är jättebra, jag har inte ont i halsen längre och är inte hes! Så jag kan sjunga riktigt högt om jag vill ^^
Och det vill jag! :)

Ciao!

Hey, shut the fuck up boy, you're starting to piss me off

Jag gillar Peter Bjorn and John :)
Tro inte att jag dissade er, det var bara lite lyrics.


Nu har jag dammsugit hela huset. Jag byter mina lakan imorgon, det är ingen brådska med det. Hm. Det enda jag har kvar att göra är att fixa badrummen men jag orkar verkligen inte det nu :( Kanske imorgon? :P
Annars i helgen. Det såg inte så farligt ut.
Ikväll är det VIP-kväll. Får nog se till att ta med kameran om det blir mer konstiga uppträdanden. Hoppas det blir som det var förra gången och man kunde gå till alla andra butiker i Arkaden som också hade öppet och 20 % rea.
Inte för jag känner mig tvingad att köpa något. :P
Kan inte komma på något speciellt som jag behöver. Utom mascara men det ska jag köpa på Åhléns och inte idag.

Nu får jag väl fixa till något att äta. Börjar inte än på ett tag men jag är hungry-y-y..
Jag går nog och läser lite i Guccikrigen, började imorse. Den verkade också lite deppig.. Varför kommer alla deppiga böcker till mig?! *fnysa*
Nu - mat!

Halo

Beyoncé - Halo

Dagens låttips. Ni har säkert redan hört den, men den är värd att lyssnas på igen.. :)
Idag är det en vecka tills jag åker till Albin! Inte långt alls. Nästan :S
Mamma och pappa åker till Portugal på lördag. Jag ska försöka reda mig själv. Pratade med en gymnasiekompis på msn häromdagen och vi bestämde att vi skulle fika på lördag, så jag blir inte helt ensam. Kul att träffas och snacka om allt som har hänt, det var ju ändå typ 3 år sedan vi sågs sist.

Det finns inte så mycket att göra när man är ledig och ingen annan är ledig. Och det var jättekonstigt att vara ledig fram till 15.30, jag kände mig skum.
Annars läste jag lite igår och jag läste en fruktansvärd bok.
Anna D'arc av Mårten Sandén.
Jag gillar ofta att läsa om böcker men den ska jag verkligen inte läsa om. Jättehemsk med mobbing. Även om det här bara (kanske) är en berättelse, så händer det säkert någonstans i Sverige. Bara för någon inte ser ut som alla andra, kanske bara lite rundare, och då får de andra lust att kalla honom bög och slå honom. Killen måste ha böcker innanför kläderna så de inte ska skada honom alltför mycket.
Jag brukar kunna läsa allt, men det här var för hemskt..

Nej, idag ska jag försöka läsa något roligare. En hästtidning kom igår, det står kanske något trevligt i den. Avel, ser jag, jahaja. Kan säkert vara trevligt. Läste om en underbar resa till Island för att rida på islandshästar över frusna sjöar och genom regn.. Det verkade jobbigt men väldigt roligt. :) Jag vill också!

Nu är jag jättehungrig, jag får ta och äta något. Kanske gröt.
Hörs sen!

Guccikrigen


Denna boken kom idag. Jag har väntat! :)

Det kan nog bli intressant läsning, tror jag bestämt. För några dagar sedan (kommer inte ihåg när) kom en annan bok till mig som jag glömde fota.


Också kul! Stockholm Horse Show, 15 år.

Jag funderade vad jag skulle göra idag, och jag tänkte att jag kunde pussla ett annat pussel. Jag tror det får bli det jag fick av brorsan och Sara.


"Bara" 500 bitar.

Tja, jag ska nog pussla lite till att börja med. Sedan ska jag kika på Juno igen och äta, och sedan jobba lite. Ikväll blir det Roomservice!


Idag är det lite spets som gäller, samt hjärtsmycken. Knas-sie.

Känner mig lite krasslig, när jag ser på den bilden iaf. Det är något med blixten som gör huden konstig... Får kolla upp det någon dag. Jaja.
Hoppas ni får en trevlig lill-lördag!
Pussar

Nothing to worry about

Peter Bjorn and John - Nothing to worry about

Dagens låttips. Den är så himla härlig, man känner sig gladare när man hör den.
Nytt förvärv från P3, såklart!

Jag sitter här och är ledig för tillfället. Börjar inte förrän 15.30. Vad ska jag hitta på idag då? Jag kan inte pussla, eller jo det kan jag väl. Men då får jag börja på ett nytt pussel för jag pusslade klart det andra igår kväll.


Blev klar innan tolv iaf!

Så då får jag väl välja ett nytt pussel. Har många fina, jag fick jättemånga julen 07. Jag hade önskat mig massor :)

Mina tankar går idag till lille Oliver, som blev kastrerad igår. Han måste ha en tratt på sig, stackarn.. Men brorsan sa att han inte hade ont, han var bara lite deppig över tratten.
Förstår jag. Man kan inte vara så himla snygg med den på. Och man har knipsat honom, det kanske inte är så kul att bli av med sin manlighet.. Men han är fortfarande jättesöt!
Imorgon blir det VIP och jag är pepp, för man har ju fått lön! Men man måste faktiskt inte köpa något, så jag känner mig inte tvingad alls. :)
Nu ska jag nog äta frukost och se till att hitta på något sen. Typ.. Tvätta håret.
Ciao!

Threadless är mitt paradis

Mest Albins kanske, det är han som beställer mest tröjor därifrån.
Men jag är väldigt nöjd med dem som jag har köpt. Sådeså! Efter jobbet (nyss) så hämtade jag ut mina två tröjor.
Tog lite dåliga bilder när jag hade på mig dem. Lite svårt att se allt, för det verkar som jag har gått upp en bhstorlek.. :/
Jag drog lite smått i tröjorna för att man skulle se vad som var på, så det ser lite knasigt ut.
But enjoy!


Bitter Teeth.


Big dreams.

Orkar inte lägga upp några mer kort. Ska dessutom hjälpa till med att göra korv med potatismos nu. Och kanske pussla..
Inget bra går på TV idag, så jag kanske hittar någon rolig film jag ska kika på. Och så MSN eller Skype med Albin. Nice!
Nighty night!

Mount Wroclai (Idle days)

Beirut - Mount Wroclai (Idle days)

Dagens låttips. Jag älskar Beirut, alla låtarna är helt underbara. Jag tror inte jag har lyssnat på någon som jag inte tycker om. Och då älskar jag såklart Sara som presenterade honom för mig. :)

Träningen igår var kämpig men än har jag inte kännt av träningsvärken. Men den kommer nog, om jag känner min kropp rätt. Den kommer säkert när jag verkligen inte tycker att den ska komma. Jaja.
Håller på att läsa ut Marley och jag. Den är faktiskt kul. Det visste jag sedan innan, alla hundägare har tipsat om den.

Imorgon är det lön! Alltid trevligt med lön, fast jag kommer visserligen få lite mindre än jag brukar. Var ju ledig tre dagar och åkte till älsklingen i Sthlm vid ett tillfälle och jag får inte semesterersättningen förrän i sommar. Isch isch. Jaja, jag har kvar pengar från förra lönen så det ska nog inte någon fara.

Nu sitter jag här och är rastlös. Färdig att börja jobba fast jag inte ska gå om minst en halvtimme. Kanske ska pussla lite innan.. Ja, så får det bli. Vi hörs ikväll!
Kisses!

Brevförsändelse från utlandet..

..väntade mig när jag hämtade posten imorse.
Toppen, det måste betyda mina tröjor från Threadless! Får hämta dem imorgon, för idag orkar jag bara inte.
Jag är helt slut efter träningen och väntar bara på att duschen ska bli ledig.
Känner lite av astman, för jag tog i. Men men, det är bra att testa gränserna, sina egna iaf.

I veckan jobbar jag lite mer och inte som vanligt. Imorgon jobbar jag som vanligt men på onsdag jobbar jag 2, 5 timme och samma på torsdag. Jag tar stängningen alltså. På fredag jobbar jag hela dagen och fyra timmar på lördag. Ifs blir det bara 2 timmar mer än vanligt, men det är ju pengar!
Och omväxling förnöjer, som ni säkert vet.


Nu är jag fruktansvärt hungrig! Lax står i mikron till mig, och jag ska ner och kika lite på Packat och klart med mamma och äta. Sedan blir det Project Runway och sedan.. Tja, då blir det väl sovadags.
Ciao!

Dream a little dream of me

The Mamas & The Papas - Dream a little dream of me

Dagens låttips. Idag känner jag för något mysigt och old. Så då får det bli denna.
Sissel nämnde att hon vill ha denna på sin egen begravning. Man borde göra ett litet program (just for fun!) något gång, och plocka ut de finaste låtarna man vet. Får fundera på det på jobbet idag.


Jag kom på att det inte är så länge tills jag ska upp till hufvudstaden ändå. På torsdag är det bara en vecka, och dit är det ju bara tre dagar typ. Himla mysigt! Mindre mysigt att bli lämnad ensam på lördag, men jag klarar mig nog. Ska kanske fika med Castro till helgen och då blir man inte så ensam. More tips?
Idag blir det gympa. Får försöka förbereda mig hela dagen. Men jag vill verkligen träna! Faktiskt. Men de har slutat med Simon & Tomas?! Jag blev chockad imorse. Har jag inget annat att se fram emot än Project Runway? Hmm, skumt. Jaja.

På torsdag ska jag på VIP-kväll på Topshop med Sara förresten! Hade jag nästan glömt, för det verkade ligga så långt bort men på torsdag är det den 26.e. Mys! Alltid kul med något sånt oväntat.
Nu ska jag fixa med nyponsoppan och sedan gå och jobba.
Kramar

Tomhet

Nu är det så tomt här igen..
Albin sitter på tåget till Sthlm igen och jag sitter här och vet inte alls vad jag ska göra.
Kanske se en film eller något.. Men jag känner mig så halv, bara.

If you ain't here I just can't breathe
Theres no air, no air


Så känns det. Lite iaf.
Igår var vi på kalas, vilket var rätt kul. Vi fick se det nya huset, och det var verkligen jättefint. Hade tyvärr lite huvudvärk men inte så mycket. Vi spelade Vem där? och jag vann två gånger. Hade nästan glömt hur roligt det var :)
När vi kom hem köpte vi god mat och myste sedan framför TVn och Scrubs.
Idag har vi mest slappat, kollat på Scrubs och pusslat. Har ett jätteroligt pussel jag fick förra julen, alltså 07. Massa figurer överallt som gör massa saker samtidigt.


Tusen bitar, det gör man tydligen inte på en dag!

Det är ganska svårt men det är himla kul! Vi fick lite ont i nacken när vi satt framåtböjda för att se alla små bitarna.. Jaa :) Såhär mycket har vi hunnit på några timmar iaf. Det var kul.


Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska pyssla med nu. Se en film?
Pride and prejudice är alltid kul, speciellt med Kiera Knightley. Och Mr Darcy är fab! Underbar, tycker jag. Män på den tiden, mm.. Får övertala Albin att klä ut sig i kravatt och skjorta och allt vad de har, någon gång.. :)
Mohaha.

Imorgon blir det jobb och träning och alla dessa saker på TV. Får se hur det blir.
Adíos!

Albin kommer hit!

Idag kommer Albin, helt oväntat hit! Yay!
Han var ju här förra veckan, så jag ställde in mit på att inte få träffa honom förrän i april, men så bestämde han sig igår för att komma hit! :) Och jag är jätteglad, för jag har saknat honom även fast det bara var en vecka sedan sist vi sågs.

Jag ska jobba snart men sedan ska vi på kalas till Vårgårda. Sedan vet jag inte vad som händer faktiskt. Softa, slappa, ta det lugnt och äta gott skulle jag vilja göra iaf.
Däremot inte se på Robinson. Jag bojkottar. Orkar inte med sånt trams.


Vi hörs kanske sedan!
Kramar!

Heartbeats

Idag har jag läst klart Så länge i båda andas. Det är så.. Tomt.
Kändes väl likadant efter jag hade läst ut Harry Potter och Dödsrelikerna. Då vet man att det inte kommer fler böcker, det är slut. På ett sätt är det bra men på många andra sätt, som jag inte kommer på just nu, så känns det dåligt och tomt. Väldigt tomt. Barnsligt kanske..

Har varit på lite svajigt humör idag. Imorse var det sådär, ganska skönt med sovmorgon men lite mindre roligt när jag läste ut boken, för det var lite sorgligt typ. Sen jobbade jag och det var lite småtrist.
Sedan iväg på kalas hos mammas moster. Väldigt kul att träffa sysslingarna igen, och nya kusinen.
Sysslingarna och jag satt uppe och diskuterade och pratade länge och mycket och jag skrattade nästan hela tiden, det var jättekul. Sedan spelade vi spel och lät nya kusinens syster vinna hela tiden, och hon blev jätteglad. Alla är så snälla, som gör det utan att komma överens om det. Jättegulligt!
Sedan var det Let's Dance och jag blev grinig igen, och ni vet säkert varför.. Laila Bagge. Hon är 37 år, måste hon ha jättehöga slitsar och visa trosorna jämt? Skäms inte hennes son? Om jag hade henne som mamma skulle jag skämmas ögonen ur mig. Jag förstår att man inte kan ha regnställ på sig när man dansar men de andra dansarna har inte så lite på sig. Hon borde verkligen skärpa till sig...!

Fattar inte att hon gick vidare, så bra är hon inte. Och såklart kan man börja rösta innan de ens har dansat, för de vill bara tjäna pengar, hela bunten. Fan vad kasst det har blivit nu. Alla vill bara tjäna pengar. Pengar pengar pengar..
Jäkla skit.
Och så har jag ont i halsen och mensvärk också, och det gör mig grinig.
Fan. Vill inte vara grinig, vill vara glad. Men det är inte lätt när man har haft huvudvärk i ungefär en vecka. Vägrar ta tabletter för det var så jag blev sjuk sist. Vill inte igen...


Nu är jag trött och ska sova. Jobb imorgon. Vi hörs!

The Wooden Chair

Jenny Wilson - The Wooden Chair

Dagens låttips. Hörde den på P3 häromdagen. (Har börjat lyssna väldigt mycket på P3 på sista tiden. Radion på jobbet är knäpp och ger ingen mottagning utom för alla P-kanalerna :P)
Albin tyckte inte riktigt om den, men alla kan inte gilla samma smak. Men lyssna gärna! :)

Fick nyss tågbiljetten till El Stockholmo. Känns bra. Och jag var orolig för jag skulle missa en del av pappas födelsedag, men mamma sa igår att de inte ens är hemma då!
Jisses, vad lite jag vet.. Då är de iaf i.. Typ.. Portugal? De ska spela golf iaf. Med moster Eva och doktor Henrik. Så då ska jag klara mig själv. Tror jag. Har erbjudande att bo hos mormor och morfar, men jag vet inte. Det blir så krångligt att ta sig till jobbet och allt. Jag klarar nog att laga mat...
I think.


Happ, seg dag idag när jag inte börjar förrän senare. Och jag orkar inte dammsuga idag så jag gör det imorgon eller på söndag. Och då har jag ännu mer tid att slappa. Funderar på att äta god lunch snart.
Det börjar närma sig lunch va? Aja.

Idag ville inte mitt vänstra öga samarbeta med mascaraborsten. Typiskt. På ena ögat blev det bra men det vänstra var elakt och gjorde så jag såg ut som ett fyllo. Fick göra om. Aldrig hänt!
Och mitt tangentbord är elakt och stannar upp ibland. Vill inte gå med på att jag skriver saker. Eller så. Dags att kolla batterierna.
Och på tal om dumma saker så har min Nano flippat ut totalt. Den har hängt sig, visar en grej på skärmen fast jag har stängt av den. Det går att spela musik men jag ser inte vilken låt som spelas eller hur långt den gått, för den där bilden på en annan låt har hängt sig. Den börjar vara ondskefull, jag tror jag ska försöka hota den med att jag kommer köpa någon annan MP3spelare om den inte skärper sig.
Jag hoppas det hjälper.

See you later!

Rubrik, rubrik..

Kommer inte på någon iaf.
Jisses, vad jag är trött! :( Idag har jag iaf haft något att göra på jobbet. Kändes bra. Prismärkt saker och satt ut dem i hyllorna. Dessutom har jag slängt massa kartonger till återvinningen, det behövdes.
En liten unge var extremt jobbig. Frågade om allt.
Vad kostar den här? Hur använder man den där? Har ni en sån där? Har ni fler sånna här? Har ni, har ni...?!
Jag blev så himla trött >.< Jag var trevlig mot honom men för det mesta hade vi inte sakerna han frågade efter. Jag skulle inte frågat så mycket om jag inte var ute efter något dock, men det är väl bara jag.. Dessutom verkade det som han ville köpa något bara för att köpa något, och det är irriterande för då vet man ju inte vad man vill ha, och då går man där och såsar. Och han dessutom som frågade om allt.
Usch..


Sovmorgon imorgon iaf, jätteskönt. Kanske ska dammsuga huset när jag inte börjar förrän 15, vi får se. Annars jobb imorgon och lördag. Tror vi ska hälsa på min nya lilla kusin på lördag och lämna över lite presenter. Fast jag vågar nog inte hålla den än.. Sååå liten! Fast på lördag är den en vecka, så det är ju lite mer än en dag. Jag vågar klappa iaf. :)

Nästa vecka hade jag tänkt att jag skulle laga mat hela veckan, åt föräldrarna och mig.
Lära mig planera och orka fixa och allt. Ska nog bli kul :) Fisk en dag, pannkakor en annan, kött en tredje.. Osc. Soppa en fjärde. Sedan får jag se. Allt ska vara (någorlunda) nyttigt och gott.

Nu ska jag nog försöka hitta på något kul jag kan pyssla med.
Tips?
Kisses!

Candy girl!

New Edition - Candy Girl

Dagens låttips. Den är faktiskt riktigt mysig fast den är från 80-talet :)
Jag orkade inte blogga fast jag kom hem vid halv nio.
Filmen var bra. Men inte jättebra, för den var rätt sorglig också. Ingen må bra-film precis. Mamma skulle inte gilla den :P
Men den var intressant för jag läste om Mickey Rourkes liv häromdagen (måndags?) och han hade det inte lätt heller.

Roligaste delen i filmen var när en tjej ville festa "like a fireman!" med Mickey. De hade råsex på en offentlig toalett och sedan vaknade han upp i hennes rum. Kuddarna och täcket hade brandmän på, affischers med brandmän på väggarna och till och med branmänsgardiner! Och han vaknade med brandmanstövlar på ;)
Det var väldigt roligt, men annars var det mest mycket uppgjort och wrestling och strippklubbar och hej och hå.
Den är nog sevärd men man får vara beredd på att känna sig lite deppig och tom efteråt.


Idag är det torsdag och namnsdag för undertecknad.
Ingen big deal men fick lite pengs från föräldrarna. "Nu kan du utöka biokortet!" Väldigt gulligt av dem, faktiskt. Jag borde göra något, laga mat åt dem imorgon eller så. Så sällan som man verkligen visar att man uppskattar allt de gör och att de finns där. Faktiskt. Tänk på det!
Säg till folk att du tycker om dem! Hellre en gång (eller flera) för mycket än för lite.
Alltid tänka så, alltid tänka positivt.

På tal om det så bokade jag en biljett till Albin den 2.e april. Visserligen pappas födelsedag men jag hinner ju umgås innan jag åker iväg. Och på fredagen får jag vara med på inspelningarna! Massvis av roligheter!
Har inte bokat hemresa än men man kan ju kika på Tradera.

Nu ska jag snart dra iväg. Det blev inga jeans igår, men smet in en snabbis på Gina Tricot innan bion. Vad är det med det stället? De hade normala speglar ute i butiken, men inne i provrummet så såg man... Gigantisk ut! :O Jätteskumt. Men jag köpte med mig ett par ljusa jeansleggings iaf. Och såklart såg det snyggt ut här hemma. Inte i butiken.. Ingen vinnande koncept om du frågar mig.
Ha en mysig dag!

Sleepyhead

Dagens låttips: Passion Pit - Sleepyhead.
Visserligen var det ett tag sedan jag hörde den, och det var Albin som spelade den för mig. Men igår lyssnade jag på P3 och då spelades den och jag kom ihåg hur grym den är. Lyssna på den!
Kommer nog in med ett låttips imorgon också, eller om jag inte kan vänta, ikväll.


Jahapp, då har jag slösat bort ännu en ledig dag med att softa. Visserligen är det trevligt men ack så onödigt.
Nu har jag dessutom ringt det där samtalet om intyg. Tyvärr så var hon på semester men jag lämnade ett medelande, så jag hoppas hon hör av sig i nästa vecka. Jaja, då har jag fixat det lite, iaf. Kan inte göra mer för tillfället, så jag tror jag ska laga min tröja framför Oscarsgalan.
Tar kanske en sväng in till Weekday och kollar in Cheep Monday, såg i någon tidning att de hade snygga klorblekta stuprör. Vore väldigt snyggt, men annars kanske jag slår till på ett par snygga grå om de har.
Och så bio!
The Wrestler. Mammas jobbarkompis, som brukar tipsa om filmer som jag redan har sett eller tänker se, sa att den var grym men bara för Mickey Rourke var med. Good enough for me!

Dödsrelikerna är utläst. Nu ska jag börja på Så länge vi båda andas. Och så har jag ju boken om Audrey Hepburn, den får jag inte glömma bort att läsa!

Kram

Påven är knasig

Kondomer hjälper inte mot aids, enligt påven.
Knasiga, gamla gubbe..! Han tycker istället att ett andligt uppvaknande och medlidsamhet mot de som lider hjälper mot aids. Skummis!

Blir upprörd som vanligt, och då kan jag inte riktigt uttrycka mig med ord.
Det är synd, för det är ju då man har som mest och viktigaste sakerna att säga. Enligt en själv då, förstås. Men ändå. Andra kanske också tycker det?
Vad tycker ni om påvens uttalande?

Vårens nyheter!

Eller tja.. Min nyhet inför våren?


Snyggingklänningen från Asos.


Jättefina band som går tvärs över ryggen, tyvärr svårt att se här.

Ni har märkt att jag är lite besatt av Asos.com va? Jag blir nog det ibland. Förut var det LaRedoute, Ellos och Haléns, sedan var det H&M och nu är det Asos. Mycket nöjd med Asos, utom när de gör fel. Men men.
Den var jättefin och färgglad, och jag gillar verkligen lila!
Tjusigt värre :)


När jag kom hem från jobbet såg jag på Project Runway för jag inte orkade eller hann igår. Väldigt trevligt, jag tycker det är väldigt kul. Man får lite inspiration, men man behöver inte ha så galna kläder som vissa gör. Men det är lika intressant som inredningsprogram och Top Model.
Blir så sugen på att inreda en egen lägenhet...!
Men om Albin och jag ska flytta ihop får vi väl prata ihop oss först. Och det kan nog bli riktigt fint, för Albin tänker bra också. Han är väldigt duktig på att komma på smarta lösningar, speciellt med sladdar och sånt. Kreativ kille, den där Albin!

Nu ska jag gå och göra spagetti med köttfärssås och sedan ska jag prata med Albin och titta på Guldkompassen, tror jag bestämt för jag är ju ledig! Wiee.
Kisses!

Det snurrar i min skalle..

Familjen - Det snurrar i min skalle.
Mucho bra låt. Lyssna!


Jag är trött. Suck.
Igår läste jag ut Halvblodsprinsen och nu tar jag tag i Dödsrelikerna. Efter den får jag väl ta någon avkopplande bok som typ Så länge vi båda andas. Hm. Sedan får jag nog ta och läsa Marley och jag för den har så många sagt är bra. Jag såg lite av den riktige MarleyAnimal Planet någon gång, och det var ju lite kul. Besvärlig labbe.
Men nu ska jag mesa ur och inte ringa efter mitt intyg hos kommunen. Jag gör det imorgon, för då är jag ledig. Nu blir jag bara stressad annars, hon kanske vill prata om det? Ja, det är bättre om jag gör det imorgon.
(Jag är bra på att prata mig ur saker)
Jag kom på att man kanske kan åka buss till Sthlm? Eller iaf hem, det kanske är billigt?
Får kolla upp det.

Ha en fin dag!

Ballar av stål = en besvikelse

Det var jobbigt att träna men jag behövde inte ta min behovsmedicin för astma.
Yay! Ett steg framåt, very good. Blev trött naturligtvis men om jag bara tar det lugnt så blir det inte värre och jag slipper ta medicin i onödan.

Simon och Tomas var lite udda denna veckan när de skulle fixa ett kök. Det blev ganska bra men jag tycker det blev lite kallt och mörkt. Jag skulle vilja ha ett varmt och behagligt kök eftersom det är där man är väldigt mycket. Många måltider.
Jag skulle nog velat ha ljusare och inte plåttak...
Men men, det var kul att familjen gillade det.
En verklig besvikelse var Ballar av stål. Programmet i England är väldigt kul och nyskapande. Detta som nu har kommit till Sverige är en så totalt rip-off. Exakt samma grej. Urban city sport i England, Citysport i Sverige. Exakt samma grej, exakt samma saker som händer. Inte kul alls om man redan har sett det. Och Mansfällan; också exakt samma grej, samma scenario som det var i programmet i England. Det blir ju bara fånigt och platt om man härmar in i minsta detalj.
Urtrist. Vägrar se klart. Det enda som var nyskapande var väl den där Fredrik men det var inte alls så roligt, även om det inte var något härmande vad jag kommer ihåg..
Nej, det tänker jag inte följa.
Project Runway FTW!!


På väg hem från gympan träffade mamma och jag på två hundar, två Bedlington terriers.


De ser ut som små lamm och har, enligt hundhandböcker, trång skalle. (Citat)

De var lite nervösa men såg väldigt roliga ut. Men jag sa att de var söta, för man ska inte mobba djur eller djurägare. Mamma tycker de är urgulliga.

Anyways..
På onsdag är jag ledig och då ska jag gå på The Wrestler, för den lär vara väldigt bra och jag måste ju roa mig själv. Plus att jag hade lite pengar kvar på presentkortet. Varför inte använda det?
Yes, men jag hittade inget alls om Frost/Nixon. Himla synd..
Jaja, nu ska jag gå och lägga mig och läsa om Halvblodsprinsen.
Toodeloo!

Jag måste bringa ordning..!

Jag är ibland lite lat, det erkänner jag.
Jag väntar mig att kanske någon annan gör saker åt mig, så jag slipper. Men när jag väl tar tag i saker, då brukar jag fullfölja. Ibland kan jag påbörja saker och andra måste avsluta dem, och då blir det krångligare..
T.ex. för ett tag sedan ringde jag min gamla arbetsgivare och ville ha en intyg på att jag har jobbat där, och hon sa att hon skulle fixa det. Efter som jag är lite lat av mig, tog det ett tag innan jag kom mig för att ringa dit men efter jag gjort det så har det inte hänt något. Och det var minst en månad sedan jag ringde, så jag måste nog ringa imorgon igen och kolla.
Suck och stön. Jobbigt, va? :P
Sedan måste jag försöka fixa in mig och pappa på handledarkurs innan mitt syntestgrejs från optikern går ut. Det håller kanske två månader, och ja, det är ju inte jättedyrt men om jag inte anstränger mig kanske jag inte vill övningsköra?
Joo, det vill jag men jag är lite rädd. Otäckt med bilar som går fort. Och även om jag är försiktig finns det kanske idioter som inte är det. Ja, jisses.
Och jag borde verkligen skicka ut lite CV:n. Även om det inte leder någon vart så har jag uppdaterat mitt CV åtminstone. Och det känns bra. Mindre viktigt är väl att fota alla väskorna och kolla mått och så, och lägga upp dem för försäljning. Och laga trasiga kläder.. Tusan.

Men en positiv grej är att jag ska träna idag. Jag tränade i måndags också, och jag hoppas verkligen jag fortsätter såhär. Annan positiv grej är att jag inte blivit sjuk på senaste tiden! Inga problem med astma och inga problem med magen! Visst, jag har nyst lite men jag tror det kanske var för jag städade och det var mycket damm. Allergi? Kanske. Men det är inte lika farligt som astma, tycker jag.


Nu ska jag gå och byta om, men vi hörs kanske sedan. Om inte, och det är kanske troligt, för jag vill titta på TV ikväll. Men då hörs vi säkert imorgon!
Take care!

Fake plastic trees

Ledsen för få inlägg nu i helgen.
Men jag vill ju inget hellre än att vara med Albin och när han är här kan man ju inte sitta vid datorn. Inte mycket iaf. Men igårkväll åkte han till Sthlm igen och jag har tråkigt igen, och då sätter jag mig här :P
Så mer inlägg i veckan, det lovar jag.


Snart dags att gå till jobbet och vara trevlig. :) Hoppas det finns saker att göra! Packa upp, prismärka, skylta om, pyssla.. Äsch, jag kan säkert hitta på något. Kan försöka ordna till kontorssidan, den ser lite stökig ut. Det enda negativa med att göra fint är att någon kanske "förstör" genom att lägga tillbaks något på "fel" plats. :P
Ibland är jag perfektionist. Hah. Jaja.
Idag tränar jag nog också, om mamma följer med. Och så är det Simon och Tomas klockan åtta, Project Runway klockan tio och Ballar av stål fem i tio. Får nog spela in Ballar av stål , för jag vill hellre se Project Runway. Synd att jag missade förra veckan, vet inte varför jag inte kom ihåg det.. >.<
Och jag vill gå på bio i veckan, typ på onsdag när jag är ledig. Hade tänkt att se Frost/Nixon men den fanns inte på SF. Jättekonstigt.. Den kan ju inte redan ha försvunnit och väntar på att få ges ut på DVD. Och den har ju haft premiär, så jag vet inte alls vad läget är.
Vet du vart den filmen är? Skriv!!
Den verkar så jäkla cool. Och Albin har sagt att han vill gå på Milk med mig. Gött!
Jag kikade lite på tågtider igår och jäklar.. Det finns bara dyra biljetter. Om jag skulle skulla boka det billigaste jag hittade skulle det ändå gå på 880 kronor, tur och retur. Helt sjukt.
Så mycket pengar vill jag inte kasta bort men vill ju träffa Albin.. :(

Det kanske ordnar sig i veckan, får se.
Nu ska jag hitta ett par strumpor och kolla posten och sedan dra iväg till böckerna.
See ya!

Snygg-Josie?

Man kan undra.
Idag sa massa folk (släktkalas) "Vilken fin klänning du har! Och har du inte blivit smalare?"
Jag säger "ja!" på påstående ett och ett "kanske" på fråga ett.
Trevligt att träffa släkt, men söta Sara och Oliver var inte där. Himla synd. Milton fick uppväga för Oliver iaf. En bushund kanske räcker? :)
Och vi fick se min nya kusin! Han kom, han sågs, han var söt! Och skrynklig, men det är väl så det ska vara.


Två dagar gammal, lilla sötnöten.

De har inte kommit på något namn än så Albin, Cajsa och jag kom med massor av förslag.
Mina var bra, tycker jag själv. Vad sägs om Filloppos, Wulfrick och Gnu? Två normala namnförslag gav jag också: Hugo och Elias. Elias är fint, tycker jag. Och inte jättevanligt.

Jag vågade inte hålla den lille, men det kanske jag får när han blir några veckor iaf, han var ju bara någon dag idag. Lite scary, men han sov mest hela tiden fast alla ville titta på honom och pratade högt. Han kommer säkert bli hårdrockare som älskar hög volym och inte kan vara utan :) Hihi.
Mysigt att spela lite spel med släkten också. Familjen från Falun åkte hem, lite trist. De hade kommit bara för mormors födelsedag, vilket är jättekul men trist att de åker hem.

Nu ska jag nog kika lite på tågbiljetter till hufvudstaden i april och sedan kika på Harry Potter 5-filmen. Det ni!
Pussar!

Melodifestivalen!

Jag tycker faktiskt att rätt låt vann.
Jag hade blivit fruktansvärt besviken om Snälla, snälla hade vunnit. Och det var väldigt nära, jag satt faktiskt och var nervös. Hon är säkert jättetrevlig (som jag sagt förut) men jag vill inte att Sverige ska representeras av någon Janis Joplin-wannabe. Tror inte att den hade gått så långt isf..
Men Marlena är ovanlig, eller iaf låten. Det är väldigt snyggt, jag har grym respekt för sådana låtar. Lite Nightwish (gamla sångerskan Tarja, inte nya svenska) över det hela, vilket är trevligt.
Albin och jag röstade på La voix flera gånger, tur det!


Män som hatar kvinnor var bra men lite obehaglig. Mycket sexscener, som det brukar vara i svenska filmer. Lite too much ibland faktiskt. Låt folket älska i motljus!!!
Hrm. Nej, men den är väldigt sevärd.
Och jag har haft det jättetrevligt idag, både indisk mat och att jag lyckades gå hela kvällen i mina kilklacksskor. Yeah! Har dock lite ont, de är konstigt skurna. Men men.
Nu ska vi kika lite på Scrubs och sedan sova, antar jag.
Imorgon blir det kalas hos mormor som fyller 75! En bedrift i sig, tycker jag allt.
Ska ha fina fina blåa klänningen från Asos.com med volanger i chiffong. Myspys. Undra om jag vågar ha mockaskor till det inomhus..? Är rädd för att låta för mycket när jag klapprar omkring :)

Men ni får ha en jättebra kväll, speciellt om ni tyckte att rätt låt vann!
Kisses!

En kusin!

Jag har precis fått reda på att jag har fått en liten kusin!
En liten bebispojke. Min morbror Jonas och Marie har fått en liten bebis, klockan sex imorse!
Nu har jag sju kusiner :) Mycket trevligt, jag har bara sett en liten bild som morbror mms:ade men den såg väldigt söt ut!
Hoppas jag får hålla den snart! ^^

Jag har precis sett zombiefilmen där jag faktiskt syns några gånger. Om man inte visste att det var jag skulle man väl inte se det men jag såg det, och Albin också :)


Nu är det fikadags och sedan ska vi slappa och inte göra något alls!
Massor av pussar och kramar till nya kusinen!

Fredagen den 13.e igen

Jag fick för mig att det var fredagen den trettonde för en månad sedan, och hade jag inte rätt?
Jojo. Konstigt men jaja..


Snart kommer Albin, om en timme ungefär.
Och jag är ledig imorgon, slipper alltså gå upp tidigt! Och jag får nog vara ledig i april också, jag hade tänkt att ta ledigt i någon dag och åka upp till Albin en sista gång innan han kommer hem (för gott?).
Albins chef har sagt att jag är välkommen att titta på, och det verkar ju spännande. Och det verkar som jag får ledigt i två dagar. Weei!



Det finns en sak som jag bara inte tål.
Killar som har handen innanför kalsongerna på allmänna platser, helt ogenerat.
Alldeles nyss när jag var på väg hem, så mötte jag några fjortsi-brats och en av dem höll på att gräva runt där nere när de gick förbi mig.
Vad fan?
Varför ska killar vara så äckliga? Jag struntar fullkomligt i om något sitter i kläm eller om det är varmt eller vad det nu kan vara, det är inte okej. Om det hade varit en tjej som gjort så, så skulle säkert någon kille tagit det som inbjudan till att ha sex med henne.
Inte för att man skulle se en tjej göra så. om det nu var så att det kliade någonstans, då går man in på någon toa eller så. Inte mitt i Nordstan eller liknande.
Äckligt, det är vad det är.. Skärp er!!

Nu ska jag bädda sängen och läsa lite till på Harry Potter och halvblodsprinsen. Hörs kanske sedan, annars imorgon.
Ciao!

Heidis "fanclub"

Jag förstår inte varför folk mobbar Heidi?!
Hon är ursnygg, och har dessutom fött tre barn. Underklädesmodell med tre barn, jag säger bara det..

Någon person som heter Wolfgang Joop (vem det nu är) dissar Heidi för hon är, som han säger, "tjock".
Vad är det med honom? Hon har tre barn och är skitsnygg, din jäkel. Lägg dig inte i! Heidis talesman säger att han gjorde det uttalandet för hans karriär är nästan över, som designer eller vad han nu gör. Därför mobbar han.
Karl Lagerfeld undrar vem hon är, för hon inte är känd i Franrike... Vad har det med saken att göra?

Varför är män så rädda för framgångsrika kvinnor?
Hon kan ju knappast vara ful eller tjock för hon låg på andra plats efter Gisele när det gällde bäst betalda modell. Så det är lite fel på deras verklighet om de tror det de säger stämmer..
Blir sur när någon dissar någon som är supermodell och dessutom trevlig. Och har barn men ändå är snygg. Är det för hon är kvinna? Nu är jag upprörd.
Jag har inte tagit min macka, det kanske är därför.. :P Nu går jag och tar den och sedan ska jag sova.
Nattinatt!

He's not that into you

Mycket bra film. Faktiskt.
Men den var bara bra (nästan iaf) för att Justin Long spelade en sådan rolig och cool roll.
Annars hade det väl mest varit ännu en tjejfilm.. Det var det också men inslag av coolhet. Typ. Tjejerna i filmen verkade ovanligt desperata.. Jag känner ingen tjej som blivit/är sån.
Ingen av mina tjejkompisar iaf..
Men annars var den bra, och intressant. Liknade Love actually lite, med hopp bland olika personer och deras liv. Det är alltid trevligt.

Nu är jag trött. Och lite hungrig.
Imorgon har jag sovmorgon. Jag ska ta mig en macka och sedan skriva ett inlägg om Heidi Klum.
See ya!

Pang Prego?

Jag tror det var det programmet jag lyssnade på, när det närmade sig stängning nyss.
De ville att folk skulle skicka in kärlekssms, tror jag. Lyssnade inte jättenoga, för jag hade ju kunder att ta hand om och så. Men det var nog så.
Senare läste de upp sms som folk hade skickat in och så hade programledarna valt sina favoriter. Den som "vann" var en sån man hört sedan man var typ fjorton, något med en kyss och kind och vind. Ja, ni fattar.
Och jag tänkte: Så typiskt att någon har snott en dikt som man har hört fjortisar läsa upp sedan den tiden man hängde på Lunarstorm. (Det var ett bra sedan, kom jag på nu. Säkert 8 år sedan)

Och de skulle ringa upp killen efter pausen så han skulle få grejer och jag blev lite grinig, att man ska få något man inte ens skrivit själv. Och jag kunde inte precis ringa/maila in och säga det, jag jobbade ju. Som tur var hade folk som inte jobbade tid att göra det, så de konfronterade honom när de ringde upp.
Mohahaha, härligt ögonblick. Och han spelade ovetande, men avslöjade sedan att han hade tagit det från någon "tjejkompis" eller något.
Då gav de honom en ny chans och sa att han kunde få hitta på en kärleksdikt direkt, som skulle rimma men han fegade ur. Rätt åt honom. Man skola icke stjäla. Speciellt inte när man ska smsa in till radio.


Dagens visdomstips från Josie.

Apropå ingenting så snöar det helt otroligt mycket. Därför har det inte varit mycket kunder idag, vem vill gå ut i sådant väder om man inte måste? Det kom böcker, så jag hade något att göra iaf. Prismärka och skylta.
Trevligt.
Albin föreslog idag igen att vi ska flytta ihop och flytta till Sthlm. Det verkar ovanligt lockande, måste jag erkänna. Det är jättetrevligt här, men det skulle vara himla spännande att prova på en annan stad. De flesta butiker som finns här, finns ju i Sthlm. Okej, vänner finns det inte mycket av där borta, men några stycken har jag. Men vänner kan ju hälsa på!

Jag får fundera i helgen när Albin kommer, så får vi lägga upp en plan.
Jag återkommer med det alltså. Snart blir det bio med Toria, som jag redan tjatat om, hon som har namnsdag och allt. Samtidigt med prinsessan. Jahapp.
Men vi hörs!

Renässansfolk var konstiga i huvudet

Jag tyckte faktiskt om The Duchess, mest kanske för Kiera Knightley och Dominic Cooper (som spelar Sky i Mamma Mia!) var med i filmen. Men också för de hade otroligt vackra kläder.
Jag har inte kikat igenom Oscarsgalan än men jag har sett små klipp och jag tror The Duchess fick en Oscar för antingen bästa scenografi eller bästa kostym.
Men över det stora hela, lite trist hur det var förr.
Filmen är baserad på en verklig historia och det förvånar mig inte. De var så himla konstiga förr. Fruarna godtog (nåja..) att mannen hade en älskarinna som dessutom satt vid deras matbord och åt med dem (!).
Varför var de så kåta förr? Hade de inget annat att göra?
Tycker det var fruktansvärt att mannen inte tyckte frun hade "fullfört sina plikter" genom att skaffa honom en son. Vad var det som var fel med flickor? Blir upprörd.
Men mycket sevärd film, framför allt för alla fina kläder och deras prat :)


Idag ska jag på bio med Toria och imorgon kommer Albin!!
Jag kanske kan klämma in en fika med Art innan jag börjar vid 15.00 imorgon. Får se.
Nu ska jag gå ut och kolla om det har kommit någon post till mig. Jag väntar på en bok, en film, två tröjor och en klänning. Usch, nu känner jag mig som en shopaholic.. Till mitt försvar är boken en Harry Potterbok, och den var billig. Filmen är zombiefilmen jag var statist i och den kostade bara 100 kr inklusive frakt. Klänningen köpte jag för att fira att jag har jobbat i ett år i bokhandeln på lördag, och det är nog samma med tröjorna.. :P
Ibland får man unna sig.
Kisses!

Shopaholic

Yes, nu har jag sett film och nu blir det recension.

Det var inte precis som boken. För det första utspelar det sig i New York - London i boken. Dessutom jobbar hon inte på en trädgårdstidning, utan en finanstidning. Och hon söker inte jobb hos Luke Brandon.
Ska inte avslöja mer, men jag skulle vilja att det var lite mer som boken. Jag vet att man brukar ändra lite i filmer och så, men det förlorar ju charmen om hon inte träffar på honom på jobb, när hon kommer från en annan tidning och är som hon är. Så charm, minus på det.
Det blev lite too much tjejigt sliskigt kärleksgrejs. I boken är det inte riktigt så, ironi och sarkasm finns mer i boken. Minus på det. Det kan vara mysigt med romantiska komedier men den här borde inte vara det så mycket.

Men på det stora hela är den sevärd. Kristin Scott Thomas spelar väldigt bra, Isla Fischer gör det ändå väldigt bra. Jag gillar Joan Cusack som vanligt. Och de måste ju självklart ha med en bögig modefixerad typ i filmen, så han är såklart i receptionen.
Jaja.


Lite bilder på mig idag. Jag tänkte äntligen våga använda mitt hårband, trots att jag tycker att jag ser ut som en hippie.


Ser lite crazy ut, försökte ta bra bild med mobilkameran. Gick väl sådär, som ni ser.


Eftersom jag såg film om kläder och skor och stuff så ska jag redgöra vad jag har på mig. :P

Cardigan: H&M
Väska: Asos.com
Halsband: Rut M.fl.
Klänning: Monsoon
Jeans: H&M
Skor: DinSko
Hårband: Gina Tricot


Så såg jag iaf ut när jag sprang runt i stan.

På tal om att springa runt, så var det det jag fick göra. Såklart gick jag till fel biograf, gick till Bergakungen när jag skulle till Biopalatset. Som tur var hade jag kommit okristligt tidigt, så jag hade tid att gå till Kungsportsplatsen. Tur men ändå jobbigt att gå extra. Men bra med motion! :)

Nu ska jag nog kika lite på The Duchess om jag orkar. Albin var söt och gullig och fixade den till mig igår och idag fick jag PowerDVD att fungera, så jag kan spela vanliga DVD:er i datorn igen. Förut ville den inte och det laggade och hackade när jag spelade dem i VLC. Men nu så!
Vi hörs!

That girl is dangerous, that girl is a bad girl

Har fått den låten på hjärnan.. :)
Kardinal Offishall - Dangerous och också Flo Rida - Right round.


Läste i Glamour (eller om det var Elle) att man kunde få se filmen Confessions of a shopaholic före alla andra, 16 mars!! (Filmen har premiär den 20.e)
Synd för er att jag ska på smygpremiär idag :)
(Ja, jag är fruktansvärt nöjd med mig själv!)
Jag har läst alla hennes böcker som har kommit ut på svenska, och de är ju underbara. Den senaste, Mitt nya jag, är jättebra. Kan verkligen rekomendera den till er som gillar chiclit.

Imorgon ska jag på He's not that into you med Toria, som hade gratisbiljetter. Och i helgen ska jag nog gå på Män som hatar kvinnor med Albin. Två filmer till som går på bio nu som jag vill se är Frost/Nixon och Milk.
Jag har ett presentkort så jag kan säkert se en film nästa vecka eller så.
Biovecka!
Nu ska jag snart dra in till stan och kika på bio, alldeles allena. Jag kan sånt. Det är faktiskt väldigt bra, om man tänker efter. Man behöver ju inte kompromissa vilken film man vill se med sig själv, liksom.
Och det är ju bra att kunna roa sig själv.
(Jag har tjatat om det här förut, va?)


Kisses and hugs!

Hallelujah

Jag älskar att sitta och lyssna på Rufus Wainwright på morgonen.
Den är jättefin den låten, finns ju i massor av varianter men jag gillar denna. Lite svår för mig att sjunga med i, han har lagt den så lågt som alla killar.. :P

Idag hade jag tänkt att ta kort på alla väskorna som ska säljas och mäta dem. Om jag ska göra det, så ska jag göra det ordentligt. Det är inte klokt, men vissa väskor har jag kanske bara använt en gång. Vissa har jag bara använt här hemma :P Så det är bra att jag säljer dem, för om jag inte har använt dem hittills, då kommer jag ju knappast göra det nu. Jag sparar de som jag använder massor, mina favvoväskor. Resten får försöka hitta en annan ägare, som förhoppningsvis använder dem mer än vad jag gjort.
Några lackväskor, några färgglada..
Jag gillar mest stora väskor, för jag har massa grejer i mina väskor. Näsdukar, pennor, plånbok, busskort, Nanon, nycklar, någon bok, spegel, paraply (litet), läpsyl.. Tja.
Om jag lägger ut något, så kommer det säkert hända något och jag kunde behövt den. Ni förstår.
Jag lämnar inget åt slumpen :P


Nu ska jag nog äta frukost, och sedan ska jag greja lite med WiiFit.
Och sedan in till stan men jag vet inte riktigt när. Filmen börjar halv sju. Smygpremiär, we like.. :)
Kisses!

To do 2009

Jag satt och tråkade och kom på att jag skulle skriva en lista på saker jag ska göra i år.
Såhär blev den!

To do 2009:
  • Sy upp alla för långa jeans och fixa för långa axelband på linnen
  • Övningsköra på riktigt (vill inte riktigt "lova" att ta körkort i år)
  • Komma igång ordentligt med träningen (viktigt för astman!)
  • Skicka ut lite CV:n
  • Köpa nytt skrivbord
  • Sälja väskor på Tradera
Ganska bra lista, tycker jag allt. Jag brukar smita undan med träning och övningskörning så det får jag ta tag i. Andra saker brukar jag glömma bort för de är inte jätteviktiga, som sy upp saker eller skicka ut CV:n. Skrivbordet kommer säkert köpas, för Albin kommer nog påminna mig. Och väskorna ska säljas, så jag kan köpa den fina från Sonia Rykiel.
Och jag måste säga hej till WiiFit igen. Jag ska faktiskt gå och väga in mig nu. Kommer säkert ha gått upp lite men jag tränade igår och ska kanske träna imorgon också, så kommer nog komma igång igen och WiiFit blir nöjd.

Imorgon ska jag nog en sväng in till stan. Måste köpa en ny mascara. Och kanske ett par jeanstajts. Gina Tricot eller Monki kanske har? Jaja, har inte jättekoll men jag kan gå runt och kika lite iaf.
Se en film också, när jag kommer hem. :)
Härligt att vara ledig!

Likörchoklad!

Jag hörde någon rolig grej när jag lyssnade på P3 på jobbet idag.

- Vill du ha lördagsgodis som dina barn inte blir tjocka av?
- Ja!
- Vill du att dina barn ska somna tidigare på kvällarna?
- Ja!!
- Vi har lösningen! Likörchoklad! 20 ml av den starkaste likören i mitten av chokladen! Äntligen!
- Kom nu barn, så ska ni få choklad!

Jag tyckte det var askul! Jag brukar inte lyssna så mycket till andra stationer än Rix FM, för de brukar spela bra musik och vissa av radiopratarna är riktigt roliga och de har tävlingar som är skoj och så. Men P3 är inte dumt det heller. Christer brukar ha roliga program.
Får lyssna mer på det på torsdag (imorgon är jag ledig!).

Threadless

Nu har jag inte skrivit om något jag har köpt på ett tag, så nu kan jag berätta vad jag köpte igår. :P
Var inne på Threadless och kikade på deras coola tröjor och hittade dessa:


Ser god ut :) Bitter Teeth heter den.


Big Dreams heter denna.

Jag tyckte om dem :) Hittade andra men var lite osäker på de, så jag slog till på dessa istället.
Hoppas de kommer snart.. ^.^
Nej, nu ska jag ta och gå iväg, kolla posten och sånt, innan jag börjar.
Ciao!

Everybody needs somebody

Jag hörde igår på nyheterna på radion att en 9-årig flicka i Brasilien hade blivit våldtagen av sin styv-pappa och blivit gravid med tvillingar. Hennes mamma hjälpte henne till sjukhus och en läkare gjorde abort.
Då var det någon kardinal som uteslöt dem ur katolska kyrkan. Läkaren för att han hade gjort aborten, lilla flickan för att hon hade gjort abort och mamman för att hon hjälpte lilla flickan.
Men våldtäktsmannen blev förlåten.

Skulle ni vilja vara medlem i en kyrka där en våldtäktsman blir förlåten?
Det skulle verkligen inte jag vilja vara.. De sa på nyheterna att det skulle nog bli en ganska stor diskussion om det här. Det hoppas jag verkligen. Man kan inte låta sånt här bara gå vidare, som det inte vore något.
Han hade våldtagit sin lilla styv-dotter och gjort henne gravid, och offret är den som får skulden?
Hur har världen kunnat bli så sjuk? Om det finns en Gud, så skulle väl den inte tillåta sånt? Skriva i en bok att om någon kvinna/flicka blir våldtagen, så är det hennes eget fel för hon klädde sig på ett visst vis eller var på ett visst vis? En liten flicka, hur kan hon ens bli gravid när hon är 9 år?!


Konstig värld, mycket konstig..

Så länge vi båda andas

Myes, på torsdag (tror jag det var) släpps den sista delen i Twilight-storyn på svenska, Så länge vi båda andas. Visserligen har jag läst den på engelska men det är alltid kul att se hur de översätter. Och praktiskt.
Eller så. Men jag har redan händerna på den. Det är inte för inte som jag jobbar i en bokhandel..
Jag har inte hunnit börja på den än, för jag håller som sagt på att läsa om Harry Potter. Lämnade tillbaks den fjärde på bibblan idag och har börjat på femman.
I juli ska den ha premiär i Sverige.
Spännande spännande.. Jag hoppas min gamle vän och vapendragare Sissel pallrar sig hit så vi kan se den tillsammans! Annars får jag väl pallra mig till Halmstad. Gör mig inget, bara vi kan se den. Lite pinsamt att se den själv kanske.. Om inte hon kan kanske jag får tvinga med mig Albin. Tror inte han skulle göra så mycket motstånd men man vet aldrig.

Idag har jag fått massa tidningar. Hinner ju inte läsa alla.. Idag har jag läst Elle och Sofis mode. Imorgon får det bli Glamour och Elle:interiör. Sedan var det nog lite reklamkataloger som alltid kan vara kul att bläddra igenom.
Jag har kommit på det hemska.. Jag har inte varit på bokrean!
Den tar väl slut snart, eller har den redan gjort det? Jag vet ingen speciell bok som jag hade tänkt att lägga vantarna på men det är trevligt att kika. Boknörd som jag är..

Tyvärr så känner jag mig frisk och (ganska) pigg så jag ska träna. Det känns mycket bra efteråt men innan känns det lite småtrist. För jag vet att jag måste anstränga mig :P
Har förresten fått lite fler läsare än vanligt, mycket trevligt. Fina kommentarer också, kom gärna ihåg att skriva vad er blogg heter, om ni har någon! Vill gärna kika på era.
Jag kom på i helgen att det skulle vara "kul" att se zombiefilmen som jag var statist i. Jag var inte med mycket, bara en halv dag eller så, men man vet aldrig, jag kanske syns. Hoppas inte det, jag ser säkert läskig ut. :)
Jag som inte ens gillar skräckfilmer, men jag mailade om jag kunde få filmen men det blev krångel med banken så hoppas han mailar igen. Jag tänker dock inte se den själv. Som tur är så är filmen bara 35 minuter eller så. Men någon får allt sitta med mig.

Tja, nu ska jag gå och fixa med inspelningen för Simon och Tomas och sedan byta om.
Vi hörs kanske sedan, om jag orkar...

Dumbledore = bög?

That's so I've heard.
Jag är inte efter eller något, jag hade totalt glömt bort det :)
Men hittade en liten video om det nu imorse och kom ihåg det igen. Det är ju ganska kul.
Eller ja, kanske bara om man är lite barnslig som jag.
Men ändå..



Nu ska jag gå till jobbet, som vanligt.
Känner mig ganska trött. Tråkigt :( Men har några tidningar jag kan läsa innan jag börjar. Och har precis gjort lite nyponsoppa som jag ska dricka när jag kommer till jobbet. Nyponsoppa bättre än te?
Antagligen, men kanske bara just nu.
Idag är det Simon och Tomas och sedan Project Runway. Annars får vi se vad som händer.
Hugs!

Benjamin Knapps otroliga liv

Japp, Benjamin Button.
Den var faktiskt riktigt bra. För x antal år sedan, kanske fem åtminstone, läste jag en bok av Per Nilsson som heter Baklängeslivet. Samma grej, fast han skulle "hem till mamma och in i". Skeptisk till det där "in i" men men.
Den hade flera budskap, som mamma berättade efteråt, men jag tänkte på andra budskap än vad hon tänkte på.
Men det är alltid nyttigt att prata om det så man får veta hur andra upplevde filmen.
Mycket bra, iaf. Sevärd!


Nu sitter jag här och ät trött.
Ny vecka imorgon, och antagligen ska jag träna imorgon. Hoppas jag är frisk, det är så jobbigt om man tränar och så får man problem med astma och så tränar man mindre och då tränar man inte upp sina lungor, och ja ni vet. Allt blir dåligt :P Så jag ska verkligen försöka ta tag i mig själv.
Och Albin kanske kommer till helgen! Det är bara en vecka sedan vi sågs sist men det känns som minst ett år. Jätteknepigt, det tär verkligen på en att vara ifrån någon man alltid är med. Och så jobbar vi och då har man ju inte heller mycket kontakt. Det är svårt.. Men han kanske kommer hit!
Jag är jätteglad. Jag har inte lust med mycket nu. Fast det har varit en tråkig dag, det är nog därför. Om man bara slappar och sover länge och inte gör något speciellt, då blir man jättetrött. Fast man tycker att det borde vara tvärtom.

Nu ska jag nog iaf lägga mig i sängen och läsa lite. Måste läsa klart Harry Potter och flammande bägaren.
En sevärd video på youtube slänger jag in här.



Sleep tight!

Biodags för det är Internationella kvinnodagen!

Yes, det kom pappa på lite smidigt nyss.
"Jag är snäll, för jag bjuder er på bio när det är Internationella kvinnodagen!"
Tja, varför inte? Trevligt med bio :)


Igår var också trevligt. Det slutade med att vi hyrde The Love Guru, som jag visserligen redan hade sett men kunde tänka mig att se igen. Castro hade ju typ sett alla hyrfilmer! Inte klokt. Jag hyr nästan aldrig film nu för tiden, men det var nästan så vi inte hittade någon som han inte hade sett. Järnis lyste med sin frånvaro men vi fick sällskap av Castros lillsyrra vid TVn.
Efter filmen (som båda tyckte var bra) kikade vi lite kort på Melodifestivalen.
Jag trodde verkligen inte mina öron när jag hörde att Caroline af Ugglas gick vidare. Det är inte klokt...
Tror Sverige på allvar att vi kan vinna hela Eurovision song contest med henne?!?
Det verkar som det, och då känner jag mig som den enda som är smart i det här landet.. Hon är säkert snäll och så, men måste hon vara en sådan Janis Joplin-wannabe? Räcker det inte med att hon har tolkat henne förut, måste hon vara med i Melodifestivalen med en låt som låter precis som hennes? Visserligen så är Janis död nu, men annars hoppas jag att hon skulle bli arg. KnarkarJanis skulle väl inte vilja att en låt som lät precis som hennes var med i något så banalt som Melodifestivalen?

Jag blir så arg när jag ser på sånt. Det märks nog.
Aja. Efter det så såg vi på en till film, Get Smart. Den var ganska rolig faktiskt, men många roliga skådisar som t.ex. The Rock (Dwayne Johnson), Masi Oka (Hiro Nakamura i Heroes), Terry Crews och Bill Murray var med på ett hörn.
Efter det skulle jag dra mig hemåt, när klockan hade passerat tolv. Såklart så var det jobbiga och fulla människor vid spårvagnshållplatsen som skulle försöka vara sakliga fast de var så fulla så de svajade lite när de stod och diskuterade.
Mitt batteri till min Nano hade tyvärr tagit slut, så jag var tvungen att lyssna på dem.
Fick vänta lite på Korsvägen också innan min buss kom, så jag kom väl hem lite innan ett. Var helt slut eftersom jag hade jobbat innan.

Idag ska jag slappa.
Hoppas jag slipper städa... Jag tänker bara gå och tvätta håret, sedan ska jag ligga i sängen och läsa och äta något gott eller så. Men nu borde jag äta frukost!
Kisses to all the women today! (Och till Albin)

Every day is like Sunday

Det känns så nu. Händer inget extraordinärt.
Allt är som vanligt, fast tråkigare. Jag känner mig helt... Lam. Uttryckslös.
Känns inte som jag har något speciellt att se fram emot.
Känner mig.. Konstig. Har lust att vara elak så jag kan bli ledsen och ångra mig. Typ.
Hemska tider. Jag borde stänga in mig i garderoben..

Undrar om jag kan föreslå filmkväll istället för utekväll.
Med chips.. <3
Får se.
Hade tänkt att pyssla lite med mitt hår. Kanske locka det eller så.
Något får jag väl göra iaf, annars hänger det bara där.


Suddig bild på mig och Tjet. Han är dock inklippt, om ni inte ser det.


Jag har verkligen inget att säga, så avslutar väl här.
Hoppas det händer något senare så jag har något att berätta imorgon.
Ciao!

Snö och slask

Himla skitväder.. >.<
Och jag ska strax springa iväg och jobba. Det är så tråkigt att jobba när det är dåligt väder, då kommer inga kunder och jag har ännu mindre att göra än vanligt. Det kommer ju inga paket på lördagar precis..
Så, jaja.


Ikväll blir det nog lite utgång med Castro och Järnis. Fast nu när jag tänker på det, så kanske läkaren på gastroskopin sa att jag inte fick dricka alkohol.. Eller frågade hon om jag gjorde det?
Hm, kanske bäst att vara på den säkra sidan och beställa cola.
Och imorgon blir det bio med mamma och pappa. Benjamin Button! Har längtat.
De hade tänkt att se Slumdog millionare men mamma frågade om den var bra och jag sa att den var bra men att jag inte skulle köpa den på DVD när den kom ut.
Då bestämde mamma att hon inte skulle se den. Hahaaa, allsmäktiga Josie har sagt sitt!
Brukar alltid köpa DVD om en film varit bra, jag gillar att se den om och om igen. Men om jag inte vill se om någon film, då tycker inte mamma heller om den. Hon gillar ju må bra-filmer, och jag är ledsen men Slumdog är ingen film man mår bra av efteråt direkt.

Nu får jag skynda mig, jag ska köpa några mackor och sedan öppna vid tio!
Smell ya later!

Life on Mars

Tripod gör en mycket bra version av Life on Mars (Bowie, ni vet).
Lyssna på den! De är roliga även när de kör covers.


Idag har jag haft lite sovmorgon. Legat och läst Harry P i sängen, så nu är trean klar. Jag lånade fyran på bibblan igår för jag har den inte. Loggade dock in på Bokus igår och beställde fyran, så snart kommer jag ha alla. Mohahahaa..
Och efter jag duschat (snart) så ska jag nog äta lite lunch och titta på Chamber of secrets.

Jag har tänkt att jag ska sälja en del av mina väskor, om det betyder att jag får händerna på den Sonia Rykiel-väskan jag såg på NK i Sthlm.
Jag räknade alla väskor, stora som små, och jag fick ihop det till 26 stycken. Jag är nog lite knasig.. :)
Men jag tänkte sälja 15, 16 stycken och då har jag "bara" 10 kvar. Alltid något?
Det är ju rätt bra att jag har fått lite självinsikt, det tycker Albin och jag iaf. Och mina föräldrar.. :P
Får nog lägga upp dem på Tradera sen, när jag har tagit ordentliga kort på dem.
Om ni har något önskemål, så är det bara att säga till i bloggen. Dock inte de nyaste väskorna, jag är inte dum :) Väskorna från Asos behåller jag, den från Bianco och Topshop och såklart min Kathy van Zeeland också.

Borde kanske kolla över mina skor också... :D
Nu - dusch!

Harry Potter och De Vises Sten

Jag tänkte att eftersom jag har sovmorgon imorgon så kan jag se en film.
Äh, det struntar jag i förresten. Även om jag inte har sovmorgon brukar jag se en film. Speciellt nu när Albin inte är här och kan underhålla mig.
Idag får det bli första Harry Potter-filmen. De är så tiny! Inte klokt vad små och söta alla är :)

Idag har det varit rätt kul, utom en jobbig kund som ville byta för hon hittade billigare saker på Hemköp men så hade hon inte kvittot. Jag sa då, lugnt och sakligt som alltid, att man måste ha kvittot för att få byta. Då blev hon arg och sa att hon var där för en halvtimme sedan och jag var inte klok och bla bla bla.
Jag orkade inte med henne så hon fick tillbaks pengar och då blev hon lugn. Hatar dumma kunder.
Men sedan kom det snälla kunder som frågade vad jag läste (Harry Potter 3) och pratade om böcker som blir till film och allt. Mycket trevlig. Och vi hade allt han ville ha, så han sa att han skulle gå till affären massa fler gånger och så gav han mig dricks. Mucho nice!
Imorgon blir det lite jobb och på lördag med.
Jag fick Elle idag och då en VIP-inbjudan till Topshop den 26 mars. Jag ville ta med Sara för hon har grym smak, och så är hon trevlig också. Och det verkar som hon kan.


Nu ska jag fortsätta se klart på Harry Potter. Hörs imorgon!
Kisses!

Fire fire

Igår var dagen seg.
Det blir ofta så när jag inte planerar vad jag ska göra. Och vips, så är det torsdag och jag ska jobba.
Imorgon har jag lite sovmorgon, det är trevligt.
Och jag bokade en biobiljett till En shopaholics bekännelser! På onsdag i nästa vecka tror jag det var.
Och modig som jag är, så går jag själv. :P
Men i helgen är jag sugen att gå på bio med någon annan.. Kanske på Benjamin Button eller Män som hatar kvinnor. Eller Frost/Nixon!
Det finns så mycket jag vill se, men så lite tid. Typ.

I måndags började Project Runway igen. Mycket trevligt, har inte så mycket att titta på TV annars.
Och så är Heidi jäkligt cool med sina tyska influenser. "Jag viftar med en korv framför er men ni bryr er inte!"
Hrm hrm.
Hörde rykten igår om att brorsan, Sara och Oliver kommer hit i helgen. Oliver hade glömt sin lilla säng i bilen, undras var han sov inatt? Han kommer ju inte direkt upp i deras säng, han är så liiiiteeen.
Han klarade sig säkert.

Jag har inget vettigt att säga, och jag bloggar om Skugge efter jobbet.
Adíos!

Test?

Snodde en grej från Sissels blogg.

1. Sätt din musik på blanda
2. Klicka på nästa-knappen efter varje fråga
3. Använd låttiteln som svar på frågan
4. Fuska inte


1. Hur mår du idag?
- Plastic Mouth
2. Kommer du komma långt i livet?
- Underdog
3. Hur ser dina vänner dig?
- Medicine
4. Kommer du gifta dig?
- Overkill (acoustic version)
5. Vad är ditt livs themesong?
- Tell me something good
6. Vad är ditt livshistoria?
- This night or the next
7. Hur är skolan för dig?
- Hip teens (Don't wear blue jeans)
8. Hur kommer imorgon vara?
- Oh L'amour
9. Vad är det bästa med dina vänner?
- Fire fire
10. Vad finns i lager för nästa vecka?
- Grow up
11. Vilken sång beskriver dig bäst?
- Turn to the assassin
12. Hur är det med ditt liv?
- Walk the plank
13. Vilken låt ska spelas på din begravning?
- Stoppa mig Juni (Lilla Ego)
14. Hur ser världen på dig?
- I want to hold your hand
15. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
- I don't miss you Rävbur
16. Vad tycker dina vänner om dig?
- Snö
17. Har du en djup och mörk hemlighet?
- California


Egentligen är det fånigt att göra massa tester och skicka vidare dem, men jag ska inte skicka vidare. Jag tycker det är roligt med tester. Bästa svaret var på nummer 13. Den är fin.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.
Back from optikern. Jag ska fixa till mina linser nästa gång, nu vet jag vad jag ska ha för styrka så jag ser som en hök!
Eller iaf så jag slipper se som en gnu på smärtstillande.
Kanske ska se sista Pirates-filmen? Eller Guldkompassen? Det var ett tag sedan. Aja, drar mig härifrån nu iaf.

Imorgon tänkte jag försöka blogga lite om Linda Skugge. Hon har blivit lite absurd...
Kisses!

Klänningar och Audrey Hepburn

Jag har, som ni kanske vet, fått Audrey-feber. Köpt några av hennes filmer, en affisch och nu också en bok.


Audrey-boken! På engelska, mycket bra. Gillar att läsa på orginalspråket.


Prinsessa på vift och Funny Face (med Fred Astaire).

Har inte hunnit börja med den än, håller på och läser om Harry Potter (igen). Är på andra boken, men den är snart slut. Började nog med det i måndags, eller om det var söndags. Jaja, snart dags för tredje boken.
I förrgår och igår såg mormor, morfar och jag på film. I förrgår blev det Prinsessa på vift. Svartvit och inspelad i Rom. Igår blev det Funny Face. Den var lite pretto, lite konstig.. Gillade Prinsessa på vift bättre isf. Men allra bäst är fortfarande Breakfast at Tiffanys.

Jag handlade lite i Sthlm.
Inköpen:


Rosa klänning från Gina Tricot. Vet dock inte om jag ska behålla den än.


Fin smyckeshängare från In & Finn.


Outfitbok från Urban outfitters.

När jag kom hem i söndags låg det lite paket på min säng.
Paketen innehöll:


Fina, fina klänningen med chiffongvolanger från Asos.com!


Guldkompassen på dvd.


Anna D´arc, bok från bokklubben.

Nu måste jag skynda mig till optikern, ska vara där om en kvart!
Bloggar mer sedan!
Ciao!

Sthlm och gastroskopi

Äntligen blogg igen!
42 nya inlägg på bloggkoll. Herregud! Jag har visserligen inte användt någon dator sen i lördags, men kom igen? :P
Jaja, himla rolig läsning iaf. Allt är läst nu, och intressant vad jag "missat".

Jag har varit hos mormor och morfar sen i söndags, vill inte riktigt bo ensam när mamma och pappa är i Sälen men de kommer hem idag, så nu är jag hemma igen. Annars har jag jobbat och inte haft tillgång till dator.


Det var stressigt i söndags morse. Jag gick upp ungefär vid sju för att ta tåget vid 9. Vill gärna vara i god tid när det gäller tåg så man kan hitta sin plats och sätta av sig väskorna och allt. Dessutom visste jag inte hur lång tid det tog med tunnelbanan, så jag tänkte om vi gick halv nio, så skulle det kanske räcka.
Självklart gick vi inte riktigt halv, utan senare, släpade på mina väskor och när vi kom ner i tunnelbanan gick det ett tåg om fem minuter. Klockan tickade närmare och närmare 9, och jag blev himla nervös.
Jag har aldrig missat ett tåg jag betalat biljett till men det verkade bli första gången. I värsta fall så skulle jag väl få beställa en ny biljett och åka senare på dagen, hur dyrt det än skulle bli för jag skulle ju jobba dagen efter.
Ungefär klockan 9 (tåget gick 7 minuter över) kom vi till T-centralen. Vi sprang. Jag hatar att stressa och behöva springa så jag fick såklart lite astma. Hjälpte inte direkt. Vi hittade tåget, och sprang. Vi hade två minuter på oss och hann.
Men nästan i en timme efter tåget hade åkt hade jag astmabesvär. Fick sitta och ta det lugnt, så det gick över.
Synd att vi stressade så det blev inget riktigt avsked till Albin.
På tåget grät jag faktiskt lite, varje gång jag tänkte på honom. Lite pinsamt, jag hoppas inte tanten bredvid mig såg det. Jag vet inte varför jag är så himla gråtig nu för tiden.
Klart jag saknar min pojkvän och fästman, men jag gråter för annat också.

Det har rullat på som vanligt, men igår var jag på gastroskopi.
Jag ville inte göra samma misstag som i söndags så vi var i god tid, mormor körde mig till Östra sjukhuset. Nu har jag varit på alla sjukhus i Göteborg med omnejd! Eller ja, jag har bara varit på Sahlgrenska, Axcessakuten, Östra och Mölndals sjukhus men det är rätt många. Josie goes sjukhustour!
Vi kom dit väldigt tidigt men så skulle vi hitta rätt. Det tog lite tid för de höll på att bygga om. Sedan fick vi reda på att vi skulle betala i kassan (jag har frikort, suckers!) så det gjorde vi och sedan väntade vi. Jag var väldigt nervös, pappa hade sagt att det skulle ta typ två timmar och jag skulle jobba efteråt. (Jag hade tid klockan 8)
Min tur att bli uppropad, och en sköterska sa att det bara skulle ta en kvart, allt som allt. Undersökningen (äcklig slang i halsen och magen) skulle ta fem minuter.
Hon sprutade in bedövning som jag fick svälja och halsen domnade. Oerhört hemskt, om ni har astma så vet ni att det kan bildas en "klump" i halsen och bedövningen kändes precis som när jag får astmasvårigheter.
Svårt att vara lugn, speciellt när jag vet att de ska ner med en slang i mig. Jag som nästan spyr om någon ska titta mig i halsen med en sådan spatel. Ueh.

Jag ska inte berätta alla läskiga detaljer men jag var livrädd hela tiden, och undersökningen gjorde visserligen inte så ont men det var fruktansvärt obehagligt och jag låg och blundade och försökte andas och kräkreflexer och tårar.
Det gör jag ju knappast om i första taget. Jag tror nästan jag hellre dör. Faktiskt.
Gör det inte om ni verkligen inte måste!!

Såklart var jag frisk, inga problem. De kunde lika gärna inte gjort det.
Varje gång jag tänker på det igen så vänder det sig i magen på mig. Det är som när man inte får tänka på något, då tänker man ju mer på det, ni vet? Samma sak med undersökningen. Jag tänker på det, mår lite illa, bestämmer mig för att jag inte får tänka på det och då tänker jag på det hela tiden.
Usch.
Inte tänka på det, inte tänka på det, blogga istället..!

Snart ska jag till optikern. Idag var jag hos astmasköterskan, för jag är ledig idag. Snart ska jag kika om jag behöver ändra styrkan på linserna, vilket jag starkt tror. De är lite besvärliga nu för tiden. Typiskt, jag har nästan nyligen köpt nya linser med gamla styrkan, då måste jag använda klart alla först (tar kanske en månad) och sedan köpa nya igen med nya styrkan. Det var nog ett tag sedan jag kollade det, så det är ju dags nu.

Jag köpte lite saker i Sthlm men det skriver jag om i nästa inlägg.
Nu ska jag gå och duscha och skölja ur inpackningen.
See ya!

Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0