Så länge vi båda andas

Myes, på torsdag (tror jag det var) släpps den sista delen i Twilight-storyn på svenska, Så länge vi båda andas. Visserligen har jag läst den på engelska men det är alltid kul att se hur de översätter. Och praktiskt.
Eller så. Men jag har redan händerna på den. Det är inte för inte som jag jobbar i en bokhandel..
Jag har inte hunnit börja på den än, för jag håller som sagt på att läsa om Harry Potter. Lämnade tillbaks den fjärde på bibblan idag och har börjat på femman.
I juli ska den ha premiär i Sverige.
Spännande spännande.. Jag hoppas min gamle vän och vapendragare Sissel pallrar sig hit så vi kan se den tillsammans! Annars får jag väl pallra mig till Halmstad. Gör mig inget, bara vi kan se den. Lite pinsamt att se den själv kanske.. Om inte hon kan kanske jag får tvinga med mig Albin. Tror inte han skulle göra så mycket motstånd men man vet aldrig.

Idag har jag fått massa tidningar. Hinner ju inte läsa alla.. Idag har jag läst Elle och Sofis mode. Imorgon får det bli Glamour och Elle:interiör. Sedan var det nog lite reklamkataloger som alltid kan vara kul att bläddra igenom.
Jag har kommit på det hemska.. Jag har inte varit på bokrean!
Den tar väl slut snart, eller har den redan gjort det? Jag vet ingen speciell bok som jag hade tänkt att lägga vantarna på men det är trevligt att kika. Boknörd som jag är..

Tyvärr så känner jag mig frisk och (ganska) pigg så jag ska träna. Det känns mycket bra efteråt men innan känns det lite småtrist. För jag vet att jag måste anstränga mig :P
Har förresten fått lite fler läsare än vanligt, mycket trevligt. Fina kommentarer också, kom gärna ihåg att skriva vad er blogg heter, om ni har någon! Vill gärna kika på era.
Jag kom på i helgen att det skulle vara "kul" att se zombiefilmen som jag var statist i. Jag var inte med mycket, bara en halv dag eller så, men man vet aldrig, jag kanske syns. Hoppas inte det, jag ser säkert läskig ut. :)
Jag som inte ens gillar skräckfilmer, men jag mailade om jag kunde få filmen men det blev krångel med banken så hoppas han mailar igen. Jag tänker dock inte se den själv. Som tur är så är filmen bara 35 minuter eller så. Men någon får allt sitta med mig.

Tja, nu ska jag gå och fixa med inspelningen för Simon och Tomas och sedan byta om.
Vi hörs kanske sedan, om jag orkar...

Kommentarer
Postat av: sissel

lilla gumman, självklart vill jag se harry filmen med dig! de hade vart såå nice om du ville komma hit någon gång, kanske till sommarn så kan vi kolla in tylösand! självklart vill jag att du ska komma innan sommaren också! är hemma i helgen, ska vi slå till på en träff?

2009-03-09 @ 21:21:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0