Ballar av stål = en besvikelse

Det var jobbigt att träna men jag behövde inte ta min behovsmedicin för astma.
Yay! Ett steg framåt, very good. Blev trött naturligtvis men om jag bara tar det lugnt så blir det inte värre och jag slipper ta medicin i onödan.

Simon och Tomas var lite udda denna veckan när de skulle fixa ett kök. Det blev ganska bra men jag tycker det blev lite kallt och mörkt. Jag skulle vilja ha ett varmt och behagligt kök eftersom det är där man är väldigt mycket. Många måltider.
Jag skulle nog velat ha ljusare och inte plåttak...
Men men, det var kul att familjen gillade det.
En verklig besvikelse var Ballar av stål. Programmet i England är väldigt kul och nyskapande. Detta som nu har kommit till Sverige är en så totalt rip-off. Exakt samma grej. Urban city sport i England, Citysport i Sverige. Exakt samma grej, exakt samma saker som händer. Inte kul alls om man redan har sett det. Och Mansfällan; också exakt samma grej, samma scenario som det var i programmet i England. Det blir ju bara fånigt och platt om man härmar in i minsta detalj.
Urtrist. Vägrar se klart. Det enda som var nyskapande var väl den där Fredrik men det var inte alls så roligt, även om det inte var något härmande vad jag kommer ihåg..
Nej, det tänker jag inte följa.
Project Runway FTW!!


På väg hem från gympan träffade mamma och jag på två hundar, två Bedlington terriers.


De ser ut som små lamm och har, enligt hundhandböcker, trång skalle. (Citat)

De var lite nervösa men såg väldigt roliga ut. Men jag sa att de var söta, för man ska inte mobba djur eller djurägare. Mamma tycker de är urgulliga.

Anyways..
På onsdag är jag ledig och då ska jag gå på The Wrestler, för den lär vara väldigt bra och jag måste ju roa mig själv. Plus att jag hade lite pengar kvar på presentkortet. Varför inte använda det?
Yes, men jag hittade inget alls om Frost/Nixon. Himla synd..
Jaja, nu ska jag gå och lägga mig och läsa om Halvblodsprinsen.
Toodeloo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0