Dancy Time

Priddyboy - Dancy Time

Dagens låttips. Många känner säkert igen den från Boxer-reklamen, och det är sant. Men också en skön låt.

Idag är det Låt oss dansa och jag kom nästan lite överens med Sara igår att vi ska rösta på Magnus för fulla muggar, allt för inte Laila ska vinna! Då skulle hon nog bli odräglig.. Och Magnus har utvecklats mer än henne, hon kunde ju dansa innan, hon var ju danslärare. (Spelar absolut ingen roll att det inte var tiodans hon lärde ut, hon har mer erfarenhet, och det är enligt mig fusk. Sådeså!)

Annars känner jag mig jätteseg idag. Himla trist :/
Inatt drömde jag såklart skumt igen. Jag tror jag och tre till, var av en av dem kan ha varit Albin, var någon slags superhjälte. Och var i var i ett stort snabbköp? Jaja, jag minns inte så mycket, bara att jag vaknade två minuter innan klockan ringde. Helskumt.. Undra hur skumt jag kommer drömma när jag bor själv lite grann? Ojoj..

Jaja. Idag ska jag jobba och kämpa. Vet inte riktigt vad jag ska ha för projekt men städa bland presentpapprerna kanske. Eller få upp alla grejer från golvet, fortfarande... Det går så segt men det är för det inte finns mycket plats och jag måste vara kreativ. Det är svårt i en så liten affär!! Sådeså...
Nu ska jag dra men ni får ha det!
Adíos!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0