The Wooden Chair

Jenny Wilson - The Wooden Chair

Dagens låttips. Hörde den på P3 häromdagen. (Har börjat lyssna väldigt mycket på P3 på sista tiden. Radion på jobbet är knäpp och ger ingen mottagning utom för alla P-kanalerna :P)
Albin tyckte inte riktigt om den, men alla kan inte gilla samma smak. Men lyssna gärna! :)

Fick nyss tågbiljetten till El Stockholmo. Känns bra. Och jag var orolig för jag skulle missa en del av pappas födelsedag, men mamma sa igår att de inte ens är hemma då!
Jisses, vad lite jag vet.. Då är de iaf i.. Typ.. Portugal? De ska spela golf iaf. Med moster Eva och doktor Henrik. Så då ska jag klara mig själv. Tror jag. Har erbjudande att bo hos mormor och morfar, men jag vet inte. Det blir så krångligt att ta sig till jobbet och allt. Jag klarar nog att laga mat...
I think.


Happ, seg dag idag när jag inte börjar förrän senare. Och jag orkar inte dammsuga idag så jag gör det imorgon eller på söndag. Och då har jag ännu mer tid att slappa. Funderar på att äta god lunch snart.
Det börjar närma sig lunch va? Aja.

Idag ville inte mitt vänstra öga samarbeta med mascaraborsten. Typiskt. På ena ögat blev det bra men det vänstra var elakt och gjorde så jag såg ut som ett fyllo. Fick göra om. Aldrig hänt!
Och mitt tangentbord är elakt och stannar upp ibland. Vill inte gå med på att jag skriver saker. Eller så. Dags att kolla batterierna.
Och på tal om dumma saker så har min Nano flippat ut totalt. Den har hängt sig, visar en grej på skärmen fast jag har stängt av den. Det går att spela musik men jag ser inte vilken låt som spelas eller hur långt den gått, för den där bilden på en annan låt har hängt sig. Den börjar vara ondskefull, jag tror jag ska försöka hota den med att jag kommer köpa någon annan MP3spelare om den inte skärper sig.
Jag hoppas det hjälper.

See you later!

Kommentarer
Postat av: sissel

den låten är sjukt bra! p3 också, speciellt christer!

2009-03-21 @ 17:32:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0