Down Under

Men at work - Down Under

Dagens andra låttips. Jag älskar Scrubs och en kombination av Colin Hay (sångare i Men at work) och av Scrubs är ju bara så otroligt bra! Så här får ni ett roligt klipp!



Coolt va? :) Askul! Han sjunger väldigt bra. Jag gillar Overkill som han sjöng, också i ett Scrubs-avsnitt. Klipp bifogas här!



VIP-kvällen var väldigt trevlig. Pratade mycket med Sara, och vi kikade på roliga kläder och allt. Jag köpte ingen väska och inga skor!! Jag är väldigt stolt över mig själv, ska ni veta.
Men jag slog däremot till på en grå kjol.


Väldigt söt kjol. Och 20 % rabatt är alltid trevligt!

Det kändes skönt att prata med en tjej. For real :) Alla tjejkompisar är borta, eller så jobbar jag/hon alltid. Så det var skönt att ventilera lite med Sara, hon är snäll.
Nu har jag inte dåligt samvete för jag planerar att köpa en dyr väska. Och det är kul att titta på kläder med andra tjejer. Beyond Retro har jag slagit sig ner i undervåningen på Topshop så vi kikade lite där också. Sara hittade en Sound of music-inspirerad klänning. Hade varit snygg om man kunde matcha med en äng och ett gäng barn som sprang efter en. Tycker jag.


Det fanns en DJ där. Visst är han lik Robert i Boxer-reklamen?!

Det var en riktigt trevlig kväll, tycker jag. Även om kvällen bara varade i ungefär en och en halv timma, så är det fortfarande det. :)
Nu ska jag nog se något avsnitt av Anders och Måns och sedan gå och lägga mig.
Sleep tight!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0