Sleepyhead

Dagens låttips: Passion Pit - Sleepyhead.
Visserligen var det ett tag sedan jag hörde den, och det var Albin som spelade den för mig. Men igår lyssnade jag på P3 och då spelades den och jag kom ihåg hur grym den är. Lyssna på den!
Kommer nog in med ett låttips imorgon också, eller om jag inte kan vänta, ikväll.


Jahapp, då har jag slösat bort ännu en ledig dag med att softa. Visserligen är det trevligt men ack så onödigt.
Nu har jag dessutom ringt det där samtalet om intyg. Tyvärr så var hon på semester men jag lämnade ett medelande, så jag hoppas hon hör av sig i nästa vecka. Jaja, då har jag fixat det lite, iaf. Kan inte göra mer för tillfället, så jag tror jag ska laga min tröja framför Oscarsgalan.
Tar kanske en sväng in till Weekday och kollar in Cheep Monday, såg i någon tidning att de hade snygga klorblekta stuprör. Vore väldigt snyggt, men annars kanske jag slår till på ett par snygga grå om de har.
Och så bio!
The Wrestler. Mammas jobbarkompis, som brukar tipsa om filmer som jag redan har sett eller tänker se, sa att den var grym men bara för Mickey Rourke var med. Good enough for me!

Dödsrelikerna är utläst. Nu ska jag börja på Så länge vi båda andas. Och så har jag ju boken om Audrey Hepburn, den får jag inte glömma bort att läsa!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0