Water for elephants



Igår såg jag denna cirkusfilmen. Den handlar om Jacob (Robert Pattinson) som utbildar sig till vetrinär men kan inte avsluta sina studier för hans föräldrar dör i en bilolycka. Han hoppar på ett tåg som är ett cirkuståg. Han börjar jobba där och träffar Marlena (Reese Witherspoon) som är cirkusens stjärna och är gift med cirkusdirektören August (Christoph Waltz). Detta utspelar sig på 1930-talet så det är gamla cirkusnummer, love it!
Jacob blir förälskad i Marlena och de försöker smyga med det för August.

Jag älskart! Jag älskar cirkusfilmer som typ Big Fish, jag tycker det borde finnas fler. Finns det fler, så tipsa mig gärna! Själva stilen, speciellt om det utspelar sig innan 1950-talet. Alla kläder och alla nummer är så annorlunda jämfört med nu. Jag trodde att jag visste hur allt skulle sluta och vad som skulle hända men jag hade fel så det var ett trevligt överraskande :) I like.
Det var lite konstigt att se Robert Pattinson i något annat än Twilight men det funkade. Och jag gillar Reese Witherspoon, hon brukar spela bra (som typ Walk the line, där är hon grym!).
Tycker absolut att alla borde se den, iaf ni som gillar lite gamla tider och cirkusar. Nu vill jag klä ut mig i alla deras scenkläder! <3 :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0