Lite bilder från idag

Här är tre bilder från idag!


Jag gick på Avenyn och såg att Poseidon är på spa. Mysigt för honom :) Han ska tvättas lite och sånt, så han blir fin igen.


Fick hämta ut ett paket. Det visade sig att jag ska prova ett schampo och ett balsam i två veckor och sedan svara på några frågor om vad jag tycker om det. Nice, gratis schampo och balsam! :)


Köpte en ögonskugga/highlighter som jag tänkte ha att sminka mig själv på bröllopsdagen :) Tror jag skippar att någon annan sminkar mig, de vill bara att jag ska ha bruna ögonskuggor. Varför?! Vill ha det ljust och romantiskt! Får försöka fixa själv.

Jag hade trevligt med Sissel inne i stan och hennes syster dök upp också :) Vi hjälpte Sissel att välja ut en jättefin koboltblå klänning till bröllopet. Den lyste verkligen och passade henne perfekt! Är så glad att hon ser så fin ut :) Det gör hon ju annars också men hon var så glad i klänningen och dansade runt i den. <3
Nu ska jag sova, ska upp kvart i sju imorgon. Jag kommer vara i skolan rätt länge, ska sitta och plugga lite på bibblan, så det blir nog lite tomt här imorgon, om jag inte lånar någon dator där. Vi får se.
Hoppas ni har haft en fin kväll, det hade vi! (Vi åt god mat och såg på Wall-E! Han är så sööööt!)
Gonatt alla!

Kommentarer
Postat av: Kashaya

Fin skugga.=) Jag fixade också mitt eget smink.

2011-09-16 @ 13:17:44
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0