Hyllor, stolar och spagetti

Nu är jag hemma igen!
Svettigt värre att skruva ihop saker!

Började med att möta upp Albin och sedan köpte vi med oss spagetti till lägenheten. Det regnade så det var inte jättekul att cykla :( Men men. Maten var rätt god ändå, fast den såg inte så aptitlig ut.


Spillde rätt mycket sås på duken, mindre bra. Men det är sådant som händer, tur att jag inte är rädd om den!


Fredagsmysmiddag. Grissini fick vi också.

Efter maten satte vi igång med att sätta ihop saker. Vi började med stolarna. De heter Börje, vilket jag tycker är jättekul för det heter min pappa :) Det var jätteklurigt, det gick inte alls. Jag brukar inte vara helt hopplös med skruvmejseln men jag fick be Albin om hjälp mest hela tiden.
Men vi fick ihop var sin stol och sedan började han med en bokhylla och jag körde vidare med de två andra stolarna. Efter många om och men fick jag ihop stolarna, så nu har vi fyra fina stolar att sitta på!


De är svartbruna med vit sits. Lite risky med vitt men det går säkert bra. Tror de går att tvätta också.


Så ser det ut just nu! Bordet fick vi av svärföräldrarna. Vi ska nog ha ett annat bord där senare men just nu passar det utmärkt.


Albin fick ihop en bokhylla men vi har inte satt i alla hyllplanen än. Vi gör det sen. Det är iaf en Billy.

Imorgon ska vi dit igen men då är det inga krångliga stolar utan två Billyhyllor till. Och kanske soffan. Jag trodde inte att det skulle vara så klurigt men det är väl bra att träna hjärnan lite :P
Jag ska jobba imorgon också, så jag ska upp tidigt och måste därför gå och lägga mig nu. Är ganska slut idag igen faktiskt. Hörs tomorrow!
Hoppas ni har haft en jättemysig fredagskväll!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0