Svenssonliv

Jisses, dåligt bloggat av mig idag, ber om ursäkt!
Men har jobbat, då kan man inte blobba. Dels sitter jag inte vid en dator på jobbet, dels hade jag nog inte gjort det ändå. Förstår mig inte på folk som sitter och surfar när de borde jobba. T.ex. en tjej på ett jobb som höll på med Facebook när det inte var några kunder. Men även när det var kunder. Folk fick säga till henne att hon kunde ta nästa kund. Riktigt dålig stil.
Jag skulle aldrig!

Men men. Efter jobbet gick jag hem till mamma och pappa, och där var även Oliver för hans husse är utomlands igen. (Min bror alltså) De skulle skjutsa hem en micro till mig, men vi tog en sväng till Gunnebo först och promenerade lite. Oliver var lite rädd för korna och skällde på dem. De ser faktiskt lite konstiga ut så det är klart att man vill skälla lite på sånt som ser skumt ut.
Jag hade bara packat fyra flyttkartonger; tre med filmer och en med skor. (Har massa skor kvar att packa :P) Men de fick kika lite mer på lägenheten och sedan fick jag skjuts hem.
Ställde mig och gjorde spagetti med falukorv och kände mig så fruktansvärt vanlig :P Så Svensson. Men det är rätt skönt ibland. Vi kikade på ett avsnitt av Glee också och nu sitter jag här. Imorgon är det jobb igen och kanske packa lite grejer. Torsdag är jag ledig och ska försöka packa resten. Spännande att flytta!
Vi håller på att adressändra nu.

Jag ska läsa lite bloggar och sedan kommer jag in med en bokrecension innan jag stupar i säng av trötthet.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0