Nymålade garderober

Yes. Nu är den inte helt grön längre! Man ska måla två ggr och jag har bara gjort första strykningen, den andra får Albin göra imorgon när jag jobbar. Just nu ser garderoberna lite "fläckiga" ut, men det kommer säkert att se bättre ut imorgon.
Men först var jag i Mölnlycke hos Colorama för att köpa färg. Har köpt tapeter och färg förut, så det brukar bli där jag handlar. Dels har de massor av fina tapeter och dels är de schyssta, min kompis jobbar där.


Andreas, gammal klasskompis, jobbar där och var snäll och höll upp proverna så jag kunde fota dem och visa för Albin. :P Jag gillade denna!


Close up. Ganska snygg va?


Denna var mer lila än rosa irl.


Det fanns många fina och jag kan inte bestämma själv utan Albin får också vara med och kika.

Efter det stack jag till lägenheten och tänkte börja måla. Ungefär efter två började jag med första garderoben. Jag pausade mellan jag blev klar med första och började med andra och när jag var färdig med den andra var klockan halv sex. Så det hade tagit ett tag att måla!


Nu börjas det!


Det tog lång tid men jag lyssnade på P3 samtidigt, så det var rätt trevligt faktiskt.


Färdig! Ett lager färg till och sedan är den helt klar.


Andra garderobens tur..


Färdig! Men bilden blev lite mörk.


Så! Imorgon är de förhoppningsvis färdiga när jag har slutat för dagen.

Just nu är jag supertrött och vill sova men man måste ju göra sig iordning först. Stooor suck! Man vill ju bara gå och lägga sig med en gång men det går inte; man måste tvätta bort sminket och borsta tänderna och ta medicin och allt. Massa saker att komma ihåg och göra.
Men men. Om jag börjar nu, blir jag ju klar snart... :P Vi hörs imorgon!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0