Ledighet

Har fått reda på att efter jag har jobbat klart imorgon (jobbar till två) så är jag ledig tills jag jobbar igen på torsdag. 4 dagars ledighet alltså! Yay! Bara lite, för sedan jobbar jag alla dagar (6 dagar i veckan) i två veckor. Sedan vet jag inte riktigt hur jag jobbar men ska efter det vara ledig i två veckor. Någon gång :)

Den 11:e åker Albin till Arvikafestivalen och jobbar. I will miss him!
Men jag har tänkt att då kan jag se alla filmerna som jag har velat se men som inte han har velat se :P Och man behöver inte laga så mycket mat. Och jag kommer vara sååå online på msn :P'
(Be there! :P)


Nu ska vi börja laga lite fläskfilé med pommes och gräddsås och till efterrätt ska vi äta jordgubbar med vispgrädde och chokladsås! Mums! Och samtidigt ska vi titta på Glee. :)
Imorgon, efter jobbet, drar vi nog till MediaMarkt för att Albin ska kika på en videokamera och jag ska kika på en ny mobil. Jag har provat Albins så jag tycker att det lutar åt en HTC till mig. :) Den verkar himla bra och jag vill ha android och touchscreen och lite stor. Perfekt verkar den vara :) Men men vi får se.


HTC Desire.

Vad händer hos er ikväll? Fest? :P
Men vi höres.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0