Zombie för en kväll

image4

Har haft en jätterolig och underbar helg med undantag för natten till söndagen. I fredags träffade jag Stål-G som jag inte träffat på typ tre år, och hemma hos honom såg vi första lotr-filmen (extended) och åt glass tillsammans med hans bror. Wonderfull. Vi hade tänkt att se alla men jag kom dit vid sex så det skulle ha blivit alldeles för sent och det orkade ingen av oss, och jag hade dessutom gått upp halv sju och jobbat. På tal om jobbet den dagen så borrade jag i betonggolv! (och var allmänt manlig) Jag vågade först inte men Mattias ville inte. Sen fick jag Olle lova att han skulle göra det men han sa att vi skulle göra det tillsammans istället, och vem kan motstå en söt pojke? Not me.. Så jag gjorde tre hål alldeles själv. *duktig*
Anyway.. I lördags hade Sissel inflyttningsfest. Jättetrevlig lägenhet men den skulle dock behöva ett köksbord *tjata*. Det var väldigt trevligt, det kom gamla klasskompisar från nian och vi pratade och skrattade och hade kul. Sen drog de ut och jag hade inga pengar så jag gick hem och softade med Scrubs till halv ett. Då kom min bror med kompisar och bestämde att de skulle festa där, istället för hos min granne. Typiskt att det alltid händer när jag är hemma. Kvart i tre var jag helt slut och hade fått nog av dom så jag gick ut och skällde ut dom lite men det hjälpte inte så mycket. Halv fyra drog dom som tur var.

På söndagen hade Art och jag bestämt att vi skulle träffas. Art hade fått nys om en filmspelning av sin granne, så han ville dit och leka zombie. Jag, som är lite rädd för zombiefilmer överhuvudtaget, tänkte att jag bara skulle vara med och fota. Vi åkte till sanetoriegatan och gick lite vilse men kom dit vid sex. Stället var ett övergivet sjukhus, Renströmska, och var helt underbart. Jag blev också övertalad att vara med, så vi gick runt och kollade i några timmar. Vid tio blev vi sminkade och jag fick ett par roliga skor. Art blev påtvingad en Hamlet-kostym men alla trodde han var en tupp eller kyckling. (han hade tajts!) Det var iaf himla roligt, och sen tuperade Art mitt hår så jag såg ännu mer crazy ut. När klockan var tolv var zombies utanför, för scenen skulle spelas in i en backe precis utanför sjukhuset.
Det var roligt att det kom förbi folk och en av zombiesarna följde efter dom i perfekt zombiewalk och stönade och hade sig. Det fanns massa olika speciella zombies, t.ex: clownzombie, ballerinazombie, nazi-zombie, (Art som) Hamletzombie, partybrudszombies, prinsesszombie osv. Jag var bara en vanlig men kände mig läskig ändå. Vid halv ett började dom nog filma och vid fyra kände jag mig jättesjuk och ville åka hem. Lite kämpigt att vara utomhus mitt i natten i kjol och strumpbyxor och ingen ordentlig jacka. Så även om det var helvärt det, så har jag blivit jätteförkyld. Igår var det inte så farligt utom att jag nös hela tiden men idag är min hals helt förstörd och jag låter skum. Hade lite feber igår också men tror den har gått ner nu.
Det var inte så läskigt när jag väl var där, mitt i natten med rökmaskiner runt mig, och gick och lekte zombie och hade massa andra zombies överallt som stönade och gick stelt och ville åt huvudpersonen. Men annars gillar jag inte zombiefilmer. Shaun of the dead är ifs rolig men andra filmer klarar jag nog inte av :P Så jag undrar om jag vågar ens se den för att kolla om jag syns någonstans.

I onsdags kom också min mimobot! Min lilla Darth Vader.. <3
image5

Iaf, en underbar helg. Om ni vill läsa om filmen, gå in på http://www.freewebs.com/demonicum/index.htm.
Ingen jättebra sida men iaf. Man kan se ett pilotavsnitt också. Kind of scary att tänka att jag har varit i den korridoren och den hissen.. Men iaf :)

Kommentarer
Postat av: sissel

är det en riktigt film, eller en amatörfilm?

2007-08-23 @ 09:09:39
Postat av: Josie

det är nog en riktig. verkade inte som en amatörfilm..

2007-08-23 @ 11:59:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0