She's the man!

Det händer så mycket att jag inte orkar göra något annat. 3 dagar kvar tills jag åker iväg lite till London!
Har satt upp mig på bokningslista på Mork & Mindy, som kommer på dvd i oktober!image3

Yay! Och alldeles nyss bokade jag biljetter till Kent i november! Tar med mig mamma, hon tycker om dem massvis. Har dessutom köpt tre tröjor på T-Shirthell. Hoppas de kommer innan London, men man ska inte hoppas på för mycket. Köpte: http://www.tshirthell.com/store/product.php?productid=423 , http://www.tshirthell.com/store/product.php?productid=306 och http://www.tshirthell.com/store/product.php?productid=609 .


Och idag ska jag: växla pengar, köpa glasögon, köpa en BRA Londonkarta så jag hittar mitt jävla mini-hotell, städa huset, kolla på matta, leka med Castro? Får se vad som hinns med. Imorgon åker jag med en kort sväng till landet också och säger hejdå till släkten som åker långt bort (hem) efter jag dragit.
Så skönt att ha min egna dator igen. (Den stod på landet när jag var här)

Jag skickade in en tjuvlyssning av min lille syssling och morfar till Tjuvlyssnat, kika den här: http://www.tjuvlyssnat.se/sodra-sverige/nar-emil-trottnade-pa-tragubbarna
Cred till Josie för det. Ska för övrigt berätta att min syssling är världens snällaste och sötaste, så han är inte direkt ondskefull, bara när han vinner över mig på Yatzy.

Jag känner mig lite stressad men orkar inte göra nått åt allt som jag ska fixa idag. =/
Måste jobba på min motivation...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0