Cherry Blossom

Jag tror jag letade efter ett ord som kunde vara min rubrik och så föll blicken på min nya lotion som jag köpte igår. Japanese cherry blossom.
Och det blev rubriken, don't ask me why..


Nu är jag i Sthlm! Det var jag ifs igår också men hela dagen var jag med på Albins jobb. Och det var jättekul! Albin var rädd att jag skulle få det tråkigt men det var faktiskt riktigt kul att bara sitta och titta på och höra dem ge komplimanger till min sötnos. Det kändes bra.
Jag får väl inte avslöja något men jag kunde nästan inte hålla mig för skratt. Det var riktigt grymt och jag tror det kommer bli succé! Jag tyckte iaf att massor av repliker och scener var underbara. Och jag tror de blir riktigt bra när de har klippt och dubbat och allt.
Jag fick tom vara pyttelite med. Jag höll kablar när de skulle filma så de inte körde på dem (mycket skickligt gjort, om jag får säga det själv). Och när de behövde extra folk som bara skulle hålla upp några dockor fick jag vara med.
Jag såg inte hur det såg ut, men jag hoppas jag inte gjorde bort mig :P
Och alla var jättesnälla och roliga och schyssta.
Albin har verkligen sitt drömjobb. Och det är han värd :)

Så igår gjordes det inte så mycket. Jag kikade dock in på NK och det verkade som väskan jag hade spanat in hade antingen sålt slut eller bara hade tagits bort för jag hittade den inte..
Så det blir ingen väska den här helgen. Men jag måste köpa mig en ny iPod, så det ska vi pyssla med idag. Jag tror att en lila eller guld skulle passa mig fint. Och måste köpa bra hörlurar. Annars ska det väl inte köpas så mycket från min sida. Vi ska mest ta det lugnt. Och det passar mig fint. Så sällan som jag har sovmorgon till tio. :P

Men nu ska jag duscha och jag hoppas att alla har det bra där hemma! Jag kommer imorgon! ^.^
Pussar och kramar
Josie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0