Superhjälte?

Idag var jag lite i stan med Albin. Bjöd honom på indisk mat, eftersom jag är snäll. Ibland :)
Det var gott men vi kom precis i värsta rusningen, jag kom på att klockan var prick tolv men men. Vi fick iaf dela bord med två skumma typer, men som gick ganska snart. Skönt! Vi tog både chicken tikka masala. Mums mums.
Efter det så kikade vi in på Ordning & Reda och skrämde Toria lite. Vi pratade lite.
Jag kom på att vi borde fundelera på en bröllopspresent till Albins kompis. Toria föreslog en upplevelse, men de är ju lite dyra så vi får fundera på det.

Innan vi åkte hem kikade jag in på Zara och hittade ett par lacktajts. Kusin Cajsa hade köpt sådana i lördags och jag tyckte de var så snygga att jag slog till! De var inte dyra alls, och jag har funderat ett tag på om jag skulle våga köpa ett par sånna. Och det gjorde jag :)


Lite glittriga och tajta.

Jag känner mig lite som en superhjälte i dem :) Ni vet, de har alltid tajta lackgrejer och så. :P


De har en snygg dragkedja längst ner också.

Sen har jag jobbat. Fast bara lite. Ordnade med konfirmationskort, det är väl dags snart. I maj eller något. Jaja. Imorgon får vi se vad som händer.
Nu blir det nog lite TV-tittande, för jag är helt slut efter träning! Ojoj, det var så varmt i lokalen, och så hade hon bytt alla rörelser så det var svårt och jobbigt. Men gjort är gjort. Nu slipper jag göra det på en vecka, eller mindre. :) Fast promenader kan ju aldrig skada..
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0