Live your life

T.I. & Rihanna - Live your life

Dagens låttips. Lite i efterskott, typ.
Det blev ingen träning utan vi gick en promenad istället, på ungefär en timme. Det var skönt ute och vitsipporna har börjat komma. Då blir mamma helt lyrisk! Vi gick lite till kyrkans församlingshem också, de har en liten hinderbana där. Vi lekte en liten stund och sedan gick vi runt Massetjärn. Det var alltså mamma, Albin och jag.
När vi kom hem drack vi te och tittade på Damernas detektivbyrå som jag köpte till mamma i helgen. Vi har ju läst alla böckerna, så det var kul att se hur det var i Botswana. :)

Vi vägde in oss på Wii Fit också. Jag borde börja med det igen.. Det gick ju faktiskt riktigt bra ett tag. Så det ska bli en vana, och ska försöka att promenera lite varje dag också. Om jag inte ska träna, och det ska jag på onsdag.
Men imorgon blir det jobb igen. Vet inte hur det blir med resten av veckan men det blir väl ungefär som vanligt, tror jag.

Kusin Cajsa föreslog en resa till Sthlm den 16-17 maj. Sova en natt och sedan åka hem. Shoppa lite, såklart. Det vore väl kul.. Var ett tag sedan jag shoppade vanligt. Kan försöka köpa strumpor, trosor och tröjor. Sånt vanligt man använder varje dag. Kanske något fint linne. Får se. :) Skulle behöva ta ledigt en lördag då, men det skulle nog inte vara några problem. Och om man bokar tågbiljett snart, så blir det nog inte så dyrt heller. Vilket är trevligt. :)
Får se hur allt blir.

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och läsa.
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Sara

Vi måste ses när ni är uppe i Sthlm! Kommer sakna er alla när jag är där uppe :)

2009-04-14 @ 07:53:50
URL: http://bravaragazza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0