All my little words

Magnetic Fields - All my little words

Dagens låttips.
Skrev inte igår, men det var för att jag blev hämtad av min morbror direkt efter jobbet. Det var nämligen så att min nya kusin Anton var på besök hos mormor och morfar. Och vet ni?
Jag fick hålla honom! Jag vågar inte fråga om sådant, vill inte vara tjatig och hagalen :P Men jag fick hålla iaf. Och han var underbart söt! Han låg och stetchade, kändes det som. Kollade om han kunde dra ihop benen och sträcka på dem igen. Ungefär :) Väldigt gulligt.

Nyss upptäckte jag att jag har 35 olästa mail. Visserligen kollade jag inte mailen igår men ändå..!
Och 30 olästa blogginlägg på bloglovin! Jisses..
Jag har lite bråttom idag.

Det är verkligen inte min dag idag. Dumma 1.a april...! Imorse tog jag det lugnt och tänkte att jag skulle åka vid tio hem och tvätta och städa samt packa. Men nej, så blev det inte alls det för min chef ringde och sa att alla i andra affären var sjuka så han var tvungen att jobba där, och undrade om jag kunde ta hela dagen istället för bara 2,5 timme som jag egentligen skulle gjort. Visserligen var det inga viktiga planer men nu blir det lite tajt..
Kom nyss hem och slängde in en tvätt direkt. Ska hänga den om någon timme eller så, och så tänkte jag att jag skulle dammsuga snart. Oliver låg ju i soffan, så den får dammsugas. Slänger filtarna till tvätten också, men orkar inte tvätta dem. Vet nog inte hur man gör heller..
Jaja.
Jag städar mest för mamma och pappa kommer hem på lördag och det skulle kännas bra (för mig) om det är fint när de kommer hem. Jag kommer hem på söndagen, så jag hinner inte städa annars. För jag åker ju till Sthlm imorgon. Efter jobbet, vid tjugo i nio ungefär.


Nu är jag trött. Jag har dammsugit hela huset och städat badrummen. Tvätten är snart klar, och en fiskgratäng står i ugnen och är klar om 20 minuter ungefär.
Nu har jag bara packningen kvar. Och jag har skrivit en lapp på det jag behöver, nu ska jag bara hitta en bra väska. Rullväskan jag brukar vilja ha, är i Portugal så det går ju inte. (Obviously)
Kanske får ta min gigantiska väska som jag använde när vi åkte till Japan, Nya Zeeland och Hong Kong. Fast den är ju jättestor.. :/ Problems problems.
Nu ska jag ta tag i det, och sedan äta fisk framför Project Runway som jag missade men spelade in i måndags. Nice nice..

Hoppas ni hade en bättre 1.a april än vad jag hade!
Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0