Felix Rey-väskan


Stooora clutchen.

Jag vet, jag har sagt det själv. Att jag inte ska köpa fler väskor. Och därför känns det så dåligt att jag måste komma med ursäkter, när jag verkligen gillar väskan. Det tar udden av att den är så fin, liksom. Jag vet att jag får göra vad som helst med mina pengar men det känns så illa att jag verkligen är väskgalen. :) Mindre bra, iaf..

Men denna väskan är så fiiin.. Från Asos.com såklart. Jag har spanat på denna i över ett år, men då kostade den 2000 något, och det ville jag inte lägga ut. Men nu är det 50% på deras hemsida och den gick ner till 800.. Jag tänkte att det var en chans, så jag tog den. Ha! Och jag är supernöjd för alla tycker den är snygg här hemma, fast de tycker att det är lite dumt att köpa väskor jämt och ständigt.
Men ändå.


Fina, fina kedjan..


Jag fullkomligt älskar mönstret på insidan! Albin frågade hur man vände väskan ut och in. Han tycker det är slöseri att mönster och annat roligt finns på insidan istället för utsidan.

Jag köpte en klänning också men den var i så konstigt, slinkigt material och den var lite trasig också så tillbaks med den! Jag har väntat på paketet jättelänge, sen innan påsk skickade de den men jag fick det inte förrän igår. Skumt. Men men, jag fick det jag ville och skickar tillbaks klänningen. Alla är nöjda?
Jag har lagt fina väskan i sin lilla dustbag, så den mår bra. :)

Albin är på teater på Angered idag. Jag kände igårkväll att jag verkligen inte skulle orka gå upp halv åtta på min halvlediga dag. Jag känner ju inte de som ska göra pjäsen heller, det gör Albin. Kanske inte lika roligt för mig att vara där.. Men nu när det är så tyst här hemma så ångrar jag mig verkligen. Det är kul att titta på teater, speciellt med Albin. Vill göra allt med honom! Vara med honom jämt :)
Igår fick jag ett sug att åka iväg med honom i sommar. Fast sånt kostar ju pengar förstås.. Det kanske jag har men inte han. Hm. Aja, vi får väl spara. Alternativt åka till typ... Malmö och bo en helg :P
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Kanske träna lite på WiiFit. Japp, det kan jag göra en liten stund. Har inget annat viktigt att göra ändå.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0