H&M

Jag sitter och spanar in vilka/vilket plagg av Williamsons kollektion jag skulle vilja ha. En kjol/och en klänning, tror jag bestämt. Även fast jag säkert kommer glömma bort att sitta vid datorn precis innan tolv, så kan man ju hoppas för jag har inte varit så intresserad förut. Fast det är ju en nackdel om man inte har provat grejerna innan, som jag inte har. Men man får väl chansa. I värsta fall kan man ju returnera.

Jag har haft nästan världens segaste dag idag. Det har varit jättefint väder = inte så många kunder i butiken, de flesta är väl hellre utomhus och äter glass. Packade upp ett gäng böcker, vilket alltid är kul men det tog inte så lång stund. Kul att jag är ledig imorgon! Ska rota fram mina gladiatorsandaler om det är varmt imorgon, så ska jag bosätta mig i dem hela helgen. Yes!
Annars får vi se vad som händer. Jag tror jag ska gå och lägga mig och läsa Bostadsbilagan från GP en stund nu. (Ja, jag vet att den kom ut i måndags men jag är lite seg)
Sedan ska Albin och jag spela Mariokart, alternativt Marioparty. Får se vad jag känner för. Tycker det är svårt att spela kart, för jag bromsar aldrig för jag inte vill komma sist och då åker jag utanför vägen, vilket gör att jag blir sist. Trist men sant. Men man blir väl bättre av övning.
Vi hörs kanske senare!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0