We will be victorious

Hej hopp!
Nu har jag inte bloggat på tre dagar.
Har varit väldigt busy. :P Har jobbat och varit på promenad varje kväll med Oliver, mamma och Albin. Uotm i onsdags för då var vi hos Albins pappa och tittade på andra avsnittet av För alla åldrar som handlade om kärlek. Väldigt mysigt och fint avsnitt, tyckte jag :)
Igår hade vi väldigt mysigt. Vi åt mat och sedan myste vi till det framför TV:n med S.O.S. Gute. Efter det gick Albin, Oliver och jag och köpte glass och kröp sedan upp i soffan och tittade på tisdagens Top Gear. Otroligt roligt avsnitt :) Oliver somnade bredvid mig, så mysigt att låna en liten hund då och då och mysa med.
Men idag ska han tillbaks till matte.

Jag börjar vid tre idag, så det blir lite slappning tills dess. Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt. Vi ska äta god ryggbiff och kanske kolla på Yes Man med mamma. Hon har inte sett den men Albin och jag såg den på bio för ett tag sedan.
Det har inte hänt så mycket som man kan berätta om men jag har haft det trevligt den här veckan :)
I onsdags var jag hos mormor och kollade in kläder som jag kan ha. Fick med mig en säck hem. Suck. Vi kommer inte ha gott om garderober i lägenheten men ändå samlar jag på mig kläder. Fast jag får väl rensa lite bland mina egna också. Finns säkert en del som jag inte ens använder och då är det ju onödigt att ha kvar dem.
Nu ska jag lägga mig och läsa klart Cosmo.
Ha en fin fredag och en trevlig helg!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0