Glamour, Cosmo, Elle och Garderoben

Hej hopp!
Ny vecka och måndag idag igen. Veckorna bara rusar förbi, hösten är nästan slut (enligt mig) och snart är det vinter och snart jul!
Panik?!
Har dock filat på vad jag ska ge till folk. Får väl bli mindre än andra år eftersom vi ska flytta och behöver spara alla pengar vi tjänar ihop. Men något ska det bli iaf.

Har jobbat hela dagen och när jag kom hem så gick vi promenad direkt; mamma, Albin, Oliver och jag. Vi gick till Wendelsberg. Vi hade inte tänkt att gå så länge för det blir ju mörkt rätt snabbt men det var ju mörkt redan halv sju eller så. Inte klokt.
Och kallt var det också... Nästa gång ska jag ha en varmare tröja, halsduk och typ långkalsingar.
Tycker inte det är kul att gå när det är beckmörkt i skogen. Men man kan ju inte gå på gator med en liten hund, den vill ju nosa i skogar och ha sig. Tur att vi gick tillsammans iaf.
Annars har det inte hänt jättemycket. Efter promenaden skulle mamma gympa (tokigt!) och vi skulle göra falukorv och potatismos. Det gick rätt bra men jag tycker så synd om lille Oliver som redan fått sin mat och tittar på oss som äter. Han tigger inte men han ser så ledsen ut.
Jag la mig i soffan och läste och efter en stund så lade sig Oliver där också, så vi låg och mös. Jag håller fortfarande på med Strages Txt. Den är rätt tjock och jag läser mest när jag ska sova, annars jobbar jag ju. Men den är intressant och kul att läsa. Jag borde väl läsa Mikrofonkåt också. Får låna på bibblan.

Men det har kommit trevliga tidningar till mig idag! Och en bok! Ifs så kom Glamour i fredags men idag kom Cosmo, Elle och en bok som heter Garderoben. I den står det om hur man kan bygga, planera och inreda sin garderob. Myspys för mig :)
Jag är redan supertrött och ska jobba imorgon igen + lite huvudvärk så jag ska väl gå och lägga mig i sängen och läsa lite tror jag bestämt.
Går alltid och lägger mig så sent.. Men nu så! Ska bara göra mig iordning.
Förresten så har alla väskköparna betalat och imorgon skickar jag iväg de två sista. Sedan är det bara fyra kvar som fortfarande är till salu, kika in dem! Sara sa att de är färgglada och att folk kanske inte vågar köpa dem. Va? Är ni sånna fegisar? :) Aja. Ha det fint!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0