Haute Collection

Fick julklappspaket sänt till mig idag igen. Det är smart om man hittar något som passar, och köper det via nätet. Tycker iaf jag, då slipper jag springa ute på stan och stressa.
Iaf, fixat julklapp till en kusin. Tre kussar kvar men två av dem ska få pocketböcker så bara en luring kvar. Tusan..
Kanske en bra film. Får se.


Var lite off igår, var ledig och tänkte ta det lugnt. Kikade på När Lucy Sullivan skulle gifta sig. Den är ju inte likadan som boken, lite skum ibland för jag tycker inte att det stämmer.
Men i helhet var serien bra.
Sedan susade jag in till stan för att träffa Albin. Vi åt på Star of India som har flyttat till Drottninggatan. Väldigt fint ställe, och lunchen var god. Vi var inne på BR och köpte lite stuff. Jag köpte julklappspapper och Albin fixade till sina små syskonbarn. Jag ville in på Intersport för att fixa träningsbyxor och sportbh. Kom dock på när jag kom hem att jag skulle kikat på mjukisbyxor också. Jaja, another day..
Puma-byxor blev det och sportbh från Stay in place. Väldigt underhållande namn.
Tycker iaf jag, hade inte hört det förut.
In på Åhléns, fortfarande inga galgar.
In på Akademibokhandeln och köpte julklappsetiketter.
Sedan åkte vi hem.

Kom nyss på att det är idag som Comme des garçons kollektion med H&M släpps. Jag orkar inte vara ute på stan och springa, för jag har bara spanat in en kjol men vid midnatt (ungefär) kan man köpa på shop online, så det får jag kika upp.

Nu är jag jättehungrig, vill verkligen äta. Har passat lille Oliver i några timmar idag och han är ibland lite vild så han suger musten ur en. Han är väldigt söt när han sitter och sover i knät på en.
Och det är så kul att se hur glad han blir när han ser att husse kommer. Naaaw... :)
Nej, det blir nog pizza nu, Albin verkar på.
Trevligt att vi båda är ledig idag. Har varit skönt att vara ledig två hela dagar. Men imorgon blir det jobb! Det är också skönt. Skulle dock vilja ha en fotölj att sitta i innan man börjar, när man har kommit lite tidigare, eller när det är tomt för tillfället och man redan har pysslat med allt man ska ha gjort den dagen. Bara ta en paus och sjunka ner.. Men men, det är nog inte bra. Jag nöjer mig med min lilla pall.
Nu: äta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0