Festyra!

Eller precis tvärtom!
Jag är så tråkig, går nästan aldrig ut. Vet inte riktigt varför, orkar aldrig.. Jobbar dessutom på lördagarna och då vill jag inte ut på fredagen och på lördagen är jag oftast trött.
Och jag har inte hört något om några planer än ändå, så då gör det inget.
Men jag brukar vilja samla ihop folk för att gå ut och ses men det var nog ett tag sen..


Anyways, idag är jag trött.
Jag har slagit in ca. 30 paket. Lite jobbigt, för det är stressigt om det är folk bakom och då blir paket kanske inte lika snyggt som om jag inte hade stressat men vill ju inte att de andra kunderna ska få stå och vänta. Dilemma..
Jag var i stan nyss och köpte lite julklappar till kära kusin Cajsa men jag säger inte vad det är, för hon läser här ibland. Men jag tror det blev väldigt bra, jag känner mig nöjd och lurig. Köpte också lite filmer till mig själv och en som julklapp till någon annan (släkten läser tydligen bloggen..!). Köpte lite hudvårdsprodukter till mig själv också, från Clinique. Hoppas det är bra.

Jag skulle också blogga om mina skor!

Fina, fodrade skorna från Varberg.

De är tuffa och bekväma, använde dem första gången nyss när jag skulle julhandla lite.

Man kan vika ner fodret så de ser ut som tomtens stövlar. :)

Albin tog också en helkroppsbild på trötta Josie. (Jag, alltså.)

Albin upptäckte ett djur på bilden (inte jag alltså).

Duffel - H&M
Skor - LM
Jeans - H&M
Kofta - H&M
Väska - Topshop

Väldigt mycket H&M idag. Men jag är nöjd med min duffel, den köpte jag i lördags tillsammans med Sara. Så jag är rustad för vintern med vinterskor, duffel med bra foder, massa stickade tröjor och halsdukar. Yay! För första gången, misstänker jag. Jag brukar inte vara såhär beräknande. Brukar inte heller vara så snabb på att köpa julklappar. Har ifs ca. åtta stycken kvar att köpa men har fixat en hel del. Plus att de där åtta är kanske sju stycken bara småprylar, något litet bara.


Jag ska nog få ledigt så familjen kan åka upp till Falun och hälsa på kusinerna, moster, Henrik och Millemill! (hunden)
Det ska bli jättekul, och jag har redan (preliminärt) fått ledigt av chefen! Weiii.
Då får jag jobba någon annan dag men få ledigt på fredag och lördag. Mamma är i Sthlm på förmiddagen, med jobbet så hon tar tåget därifrån men pappa, Albin och jag ska åka bil i typ 6 timmar. Det blir nog.. Kul. :) Buspojkarna.
Men det är alltid kul att träffa släkten i Falun, de kommer bara ner varannan jul och inte det här året, så jag får nog ta med mig julklapparna dit. Hm, måste leta igenom julklappspåsen för att kolla om jag köpte något till andra kusinen..
Anyways.
Konstig låt när jag lyssnar på radion på dagarna: Sonja Aldén - Du får inte. Varför sjunger hon om vad man inte får? Kan hon inte sjunga om vad man får göra istället? Jättekonstigt..
Och en annan konstig låt på hennes skiva (som jag dock bara hört reklam för), en låtrad: En del är vackra när de dör, det säger ingenting om livet.
Va? Varför gör det inte det? Om en fotomodell dör, säger det ingenting om hennes liv om hon dör vacker? Eller för all del någon politiker?
Jag förstår inte vem hon är eller vad hon vill säga, hon är konstig. Enligt min mening.

Jag är förresten glad att Barack Obama vann!
Jag hade ingen valvaka men det var kul att få reda på dagen efter. Jag sprang in och berättade för Albin som låg och sov och han gjorde tummen upp.
Hoppas han ordnar upp USA nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0