Semester på landet

Hej hopp!
Igår var vi ute på sjön (havet alltså). Det var Olivers första båttur, han hade på sig sin nya flytväst och var väldigt söt men lite rädd så jag fick hålla i honom. Vi åkte till Lilla Grundskär. Där myste vi, utforskade ön, åt äggmackor och busade. Albin badade. Sedan blåste det lite myket så vi åkte hem.
Vi softade hemma och sedan kom Eric och Sara för att hämta hem lilla Oliver. Mamma är lite deppig nu när hon inte har en liten hund att ta hand om. Men hon har ju mig!

Och snart ska vi åka till Strömstad en sväng. Mamma, mormor, moster Eva, kusin Olle, Albin och jag. Kanske gå och kika lite i affärer eller så.
Vet inte vad som händer sen, grilla tror jag. Antingen fisk eller kött. Jag hoppas på kött, det är så gott! Eller fisk funkar ju också, men då ska det vara färskpotatis eller pressad potatis till. Annars går det inte :P

Mamma sa attjag har gått ner mycket. Inte vad jag vet, men kul att någon märker om jag har det :)
Just nu sitter Albin och läser Illustrerad vetenskap och fnyser och fnissar om vartannat. :P Det står nog roliga saker där. Vi väntar på min moster som ska städa huset innan vi kan åka iväg, så vi försöker väl åka vid ett. Jag tror jag ska lägga mig och läsa Expresso tales (av Alexander McCall Smith). Har inte läst hälften än. Det är så mycket som händer så man hinner inte läsa. :P
Men men. Imorgon åker vi tillbaks till stan eftersom jag ska till frisören på onsdag morgon och sedan på kvällen ska vi ju på Harry P (som det stod massor om i GPs del 3 idag). Och så firar vi farmor på fredagen. Så vi får softa i stan innan. Får se om vi åker till landet eller något annat. Jaja.
Hoppas ni har en trevlig vecka! Hoppas ni är lediga, som jag :)
Ciao!

Kommentarer
Postat av: JOANNA

jag menar i slutet av sommren/sensommaren:)

2009-07-14 @ 10:49:55
URL: http://byjoanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0